Roliga maskeraddräkter & kostymer

Har du tappat fantasin kan du här hitta förslag på massor av fina maskeraddräkter. Vet du ungefär vad du vill klä ut dig till kanske du hittar exakt vad du söker bland alla dessa maskeradkostymer.

Välj i menyn vilket maskeradtema du vill se dräkter på. Vi har valt ut vanliga teman som brukar förekomma på maskeradfester. Här finns även populära kategorier när barn vill klä ut sig.

Populärt inom roliga maskeraddräkter & kostymer

 • OppoSuits The Orange Kostym - 54

  OppoSuits The Orange Kostym - 54
  Känner du att det är svårt att slappna av och vara dig själv i mer uppstyrda sammanhang när du stapplar omkring i en vanlig, färglös kostym? Vilken tur då att OppoSuits finns! Här har vi en?
 • Pepparkaksgubbe Maskeraddräkt - One size

  Pepparkaksgubbe Maskeraddräkt - One size
  Den mycket omdiskuterade pepparkaksgubben är här för att stanna! Ta på dig den till barnens lucia eller använd den till bullbaket på julafton.Pepparkaksgubbe Maskeraddräkt inkluderar en brun tröja?
 • Poliskvinna Svart Maskeraddräkt - Large

  Poliskvinna Svart Maskeraddräkt - Large
  Skapa en arresterande look med vår Poliskvinna! Denna svarta polisdräkt låter alla män veta vem som bestämmer!Poliskvinna Svart Maskeraddräkt inkluderar en en kort svart klänning med en dragkedja.?
 • Tomtedräkt Röd - One size

  Tomtedräkt Röd - One size
  Gillar du att åka släde och göra spontana besök hos främlingar via skorstenen? Då vore denna utstyrsel något för dig!Tomtedräkt Röd består av en röd tomtejacka i Plyschliknande polyester?

Fler tips på roliga maskeraddräkter & kostymer

 • Vinterprins Maskeraddräkt - Medium

  Vinterprins Maskeraddräkt - Medium
  Din fest är numera ditt kungadöme, så vakta partyt likt en tvättäkta nordisk krigare och håll fiender borta iklädd denna mäktiga mundering! En perfekt maskeradkostym för halloween, medeltidsfesten?
 • Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Cirkusens roligaste spektakel glider in på maskeraden iklädd sin clownklänning! Underhåll övriga gäster genom att jonglera, kasta konfetti och knyta ballongdjur - superlätt sätt att bli populärast?
 • Varulv Punk Dam Maskeraddräkt - Large

  Varulv Punk Dam Maskeraddräkt - Large
  När fullmånen uppenbarar sig och The Ramones skränar ur högtalaren vaknar punkarvarulven till liv. Med slitna kläder och lurvig päls sätter den här besten skräck i hela bygden och ylar mot skyn.?
 • Svart Häxa Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Svart Häxa Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Om ditt barn skulle bli försenad till halloweenkalaset är det bara att hoppa upp på häxkvasten och flyga iväg iklädd denna tjusiga häxklänning. Alla vet ju att fågelvägen är snabbast!Svart Häxa?
 • Disco Queen Maskeraddräkt - X-Large

  Disco Queen Maskeraddräkt - X-Large
  Ännu en anledning att leva ut din inre QUEEN! Ta på dräkten, plocka fram en mikrofon och sjung dig hes på ABBAs hela diskografi. Med den här dräkten är det du som är?
 • Haj Barn Maskeraddräkt - Large

  Haj Barn Maskeraddräkt - Large
  Är det maskerad med djurtema gäller det att välja rätt djur. Visst funkar det att klä ut sig till blåmes eller nyckelpiga, men om du vill vara det tuffaste djuret väljer du självklart havets skräck?
 • OppoSuits Flaminguy Shorts Kostym - 58

  OppoSuits Flaminguy Shorts Kostym - 58
  Äntligen finns den populära OppoSuits Flaminguy-kostymen i en somrig version! För du kan ju inte svettas och lida i onödan i sommar bara för att du vill glida omkring i din coola Flaminguy-OppoSuit.?
 • OppoSuits Iceman Shorts Kostym - 60

  OppoSuits Iceman Shorts Kostym - 60
  Okej, nu drar vi till med lite pappahumor:Glass i stora lass! En sån lustig glasskostym med massa glassar överallt. Attans så tokigt! Men nu kan ni ungdomar "glassa" på stan i denna "glassiga" kostym?
 • Supergirl Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Supergirl Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Supergirl är den tuffaste tjejen i Metropolis, och med hennes kostym kan alla små tjejer uppleva hur det är att vara den coolaste superhjälten på stan! Priset till den snyggaste på maskeraden kommer?
 • Färgglad Clown Maskeraddräkt - Small

  Färgglad Clown Maskeraddräkt - Small
  Plocka fram din inre clown med hjälp av lite färgglada kläder av tokigare karaktär. Med lång röd hatt och prickiga kalasbyxor finns det inte någon yttre gräns?
 • Klassisk Clown Barn Maskeraddräkt - Large

  Klassisk Clown Barn Maskeraddräkt - Large
  Nu kan ditt barn bli klassens clown på riktigt med denna härliga Klassisk Clown Maskeraddräkt! Clowndräkten är ett utmärkt val till barnmaskeraden eller om hela familjen?
 • Uppblåsbar Fotboll Maskeraddräkt

  Uppblåsbar Fotboll Maskeraddräkt
  Trött på att gå klädd som fotbollsspelare när det är sporttema på maskeraden? Klä ut dig till bollen istället! Den här dräkten är verkligen unik så du slipper riskera att gå klädd som någon?
 • The Flash Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  The Flash Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  Jordens snabbaste bebis klär sig i givetvis i The Flash ikoniska paltor. Med blixt på både bröst och panna förvandlar du snabbt familjens yngling till denna rödklädda supersnabbing! The Flash Bebis?
 • Nordisk Viking Barn Maskeraddräkt - Large

  Nordisk Viking Barn Maskeraddräkt - Large
  Häng med till vikingatiden! I den här coola maskeraddräkten är du redo att följa med ut på vikingatågen men var redo - allt kan hända när vikingar är i farten!Nordisk Viking Barn Maskeraddräkt?
 • Squid Game Vakt Maskeraddräkt - X-Large

  Squid Game Vakt Maskeraddräkt - X-Large
  Bli till en av de skräckinjagande vakterna från dödsleken Squid Game iklädd den här overallen! Välj själv vilken av de olika typen av verkställande arbetare du vill bli: kvadraten, cirkeln eller?
 • FBI Agent Maskeraddräkt - Small

  FBI Agent Maskeraddräkt - Small
  Konstapeln här här för att höja ribban på festen! Javisst, du är inte som andra poliser som gärna kommer för att stänga ner halloweenfesten, du är den där najsa polisen som bjuder gänget på?
 • Vampyr Dam Maskeraddräkt - Medium/Large

  Vampyr Dam Maskeraddräkt - Medium/Large
  Flyendes solljus om dagarna och bloddrickare om nätterna - det låter som att du är en äkta vampyra! Den här klänningen kommer klä dig alldeles utmärkt när du vaknar ur din kista för att smyga?
 • Haj Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Haj Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Oavsett om det vankas halloweenkalas eller havstema på barnkalaset, kommer denna fantastiskt skojiga hajdräkt garanterat bli populär hos ditt barn! Kanske blir det nya favoritkostymen? En helkul hajdräkt?
 • Snögubbe Deluxe Maskeraddräkt - Medium

  Snögubbe Deluxe Maskeraddräkt - Medium
  När det inte kommit tillräckligt med snö för att man ska kunna rulla ihop kvarterets bästa snögubbe så får man ta saken i egna händer. Klä på dig den här dräkten och ställ dig ute i trädgården! Snögubbe?
 • Spöke Halloween Maskeraddräkt - Large

  Spöke Halloween Maskeraddräkt - Large
  Det här läskiga spöket vill man knappast stöta på i en mörk gränd efter tolvslaget. Bli en del av det övernaturliga och låt gästerna på halloweenfesten få gåshud av rädsla när du svävar?
 • OppoSuits Wild Rainbow Shorts Kostym - 48

  OppoSuits Wild Rainbow Shorts Kostym - 48
  När du inte kan bestämma dig för om du ska gå som en regnbåge eller en vild zebra på sommarfesten. Med denna galet coola OppoSuits sommarkostym kan du gå som bägge! En given outfit när du vill?
 • Discobyxor Svarta - One size

  Discobyxor Svarta - One size
  Woodstocks vassaste höfter juckar fram över festivalområdet som om det inte finns någon morgondag, och som om marken är av moln och rosa elefanter med blommor växer?
 • Mördarclown Barn Maskeraddräkt - Medium

  Mördarclown Barn Maskeraddräkt - Medium
  *Knack, knack, knack* Grannarna kommer knappast våga öppna dörren när de får syn på den här creepy clownen utanför dörren. Lägg ut godiset och lås dörrarna - för nu är byns läskiga miniclown?
 • Elak Joker Herr Maskeraddräkt - X-Small

  Elak Joker Herr Maskeraddräkt - X-Small
  Med den här snygga maskeradkostymen förvandlas du till den elake Jokern, Batmans värsta fiende. Jokern är en superskurk och ett ondskefullt geni som gör staden osäker på?
 • Skater Girl Maskeraddräkt - Medium

  Skater Girl Maskeraddräkt - Medium
  Kastas tillbaka till årtiondet av aerobics, neonfärger och framstupa vurpor på rollerblades! Med den här dräkten får du den perfekta looken för att visa upp alla dina klassiska dansmoves från 80-talet,?
 • Brandman Barn Maskeraddräkt - Medium

  Brandman Barn Maskeraddräkt - Medium
  Låt ditt barn klä ut sig till lågornas tämjare och katternas undsättare - Brandmannen! Detta ärofyllda yrke blir en perfekt dräkt när det vankas maskerad eller halloweenfest! Brandman Barn Maskeraddräkt?
 • Läskig Neon Clown Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Läskig Neon Clown Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Det är inte bara zombies, spöken och skelett som är läskiga. Även clowner kan vara riktigt creepy och kusliga. Som denna läskiga clown till exempel! Låt ditt barn förvandla sig till en skrämmande?
 • Eldsprutande Drake Barn Maskeraddräkt - Small

  Eldsprutande Drake Barn Maskeraddräkt - Small
  En lömsk liten drake blir den perfekta utklädnaden till barnkalaset eller halloween! En riktigt tuff drakdräkt som ditt barn aldrig kommer vilja ta av sig när den väl kommit på - var så säker!Eldsprutande?
 • Vikingadrottning Maskeraddräkt - Large

  Vikingadrottning Maskeraddräkt - Large
  När det ska seglas över hav och plundras byar är det viktigt med en stark ledare som alltid är redo för fight. Som vikingadrottning är det tydligt att det är du som bestämmer vilka byar som ska?
 • Tomtedräkt för Hund - Small

  Tomtedräkt för Hund - Small
  Kan inte hunden Zigge vara jultomte i år istället? Det blir så trökigt när Janne är jultomte varenda år... "Självklart kan han det.. men då måste han ha en tomtedräkt också? "No problemas?
 • Vampyr Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Vampyr Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Under dagarna sover vampyren djupt i sin spjälsäng - på natten vaknar den till liv. Inte minst under halloween när hela familjen blivit bjudna på halloween-firande eller planerar att gå ut på en?
 • Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Medium

  Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Medium
  Här har vi dräkten för tuffa tjejen! Denna dräkt kommer passa alldelels utmärkt att skrämma vännerna på skolmaskeraden med, men även att gå bus eller godis i! Visst, kanske lite kallt men ett?
 • Gangster Tjej Maskeraddräkt - X-Large

  Gangster Tjej Maskeraddräkt - X-Large
  Dags att råna den lokala banken? Inte utan en tvättäkta gangsterdräkt! Med kritstrecksrandiga paltor med matchande hatt visar du vem som bestämmer. Upp med händerna, there is a new gangster in town!Gangster?
 • Snögubbe Klänning Maskeraddräkt - Small/Medium

  Snögubbe Klänning Maskeraddräkt - Small/Medium
  Vill man sticka ut från mängden på julfirandet så gäller det att tänka utanför boxen, kanske till och med utanför fönstret, i trädgården. Skrud om till en äkta snögubbe och sprid härlig vinterstämning?
 • Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  Nämen! Är det inte en liten ponny som kommer krypandes? Med den här dräkten kan hela familjen vara med på maskeraden, för klart att även den lille vill vara med! Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt?
 • 90-tals Träningsoverall Maskeraddräkt - X-Large

  90-tals Träningsoverall Maskeraddräkt - X-Large
  Sätt på headseatet, koppla in freestylen och rulla igång U Can't Touch This med MC Hammer. Visst känns det som 90-tal men något fattas? Juste, släng på träningsjackan, dra på träningsbyxorna?
 • Mystisk Häxa Maskeraddräkt - Small

  Mystisk Häxa Maskeraddräkt - Small
  Alla häxor har faktiskt inte krokiga, vårtbelamrade näsor, slitna kläder och puckelrygg. Vissa häxor har nämligen satsat lite extra på outfiten, så varför inte göra samma? Klicka hem den här?
 • BFG Sophie Barn Maskeraddräkt - Small

  BFG Sophie Barn Maskeraddräkt - Small
  Den perfekta utstyrseln för alla små drömmare och äventyrare där ute. Med denna dräkt kan ditt barn kliva in i den magiska världen av Roald Dahls berättelser och bli den charmiga och modiga Sophie?
 • Elton John Basebollspelare Deluxe Dam Maskeraddräkt - Medium

  Elton John Basebollspelare Deluxe Dam Maskeraddräkt - Medium
  Swing for the fences! Minns du när Elton John uppträdde i sin supercoola Dodgers-dräkt inför tusentals människor? Nu kan det vara din tur att bli minst lika cool som Elton, allt du behöver är den?
 • Ordningsvakt Barn Maskeraddräkt - Small

  Ordningsvakt Barn Maskeraddräkt - Small
  Host host, inget lego får tas med in på festen! "Hallå där, inget spring tack!" "Den där tar jag hand om unge man, skärpning""Apapapapa, här har det druckits en och annan saft va?"Ordningsvakt?
 • Captain Marvel Hero Barn Deluxe Maskeraddräkt - Large

  Captain Marvel Hero Barn Deluxe Maskeraddräkt - Large
  Drömmer du om att bli kalasets starka och modiga superhjälte? Nu har du din chans! Sätt på dig den här tuffa dräkten och förvandlas till en superhjälte. Till dräkten?
 • Den Onda Fen Barn Maskeraddräkt - Small

  Den Onda Fen Barn Maskeraddräkt - Small
  Den stora kragen och huvudbonaden med horn gör ett riktigt obehagligt intryck. I den här maskeraddräkten så blir du en ond fe på ett ögonblick. Kanske är Disneys karaktär Maleficent som är den?
 • Brigitte Maskeraddräkt - 36

  Brigitte Maskeraddräkt - 36
  Plocka fram din inre fransyska och klä ut dig till Brigitte Bardot! Den här lila klänningen påminner om den hon har på sig på en bild från 1960, och det flätade håret med knutna band blir pricken?
 • Disney Anna Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Disney Anna Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Med denna magiska dräkt kan ditt barn kliva in i Frost-världen och uppleva en dag full av spännande äventyr. Ge ditt barn chansen att skapa sina egna sagolika berättelser med denna underbara maskeraddräkt,?
 • Dansbandsmusiker Maskeraddräkt - X-Large

  Dansbandsmusiker Maskeraddräkt - X-Large
  När dansbandet Sven-Jörgenz ger sig ut på vägarna kan du räkna med att folkparkerna exploderar i ett folkhav av danssugna åldringar. I strålkastarljusets sken bränner de av hit efter hit medan?
 • Dalmatiner Onesie Barn Maskeraddräkt - Large

  Dalmatiner Onesie Barn Maskeraddräkt - Large
  Voff voff! Hos oss hittar du inte bara traditionella hunddräkter till barn, utan självklart också en sån här bedårande dalmatinerdräkt! En ypperlig utklädnad om ditt barn plötsligt börjar springa?
 • Carry Me Ren Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Ren Maskeraddräkt - One size
  Indundrandes på festen kommer tomten ridandes på självaste Rudolf! Släden har han tappat bort för länge sedan och de andra renarna står och betar någonstans i skogsbrynet. Tomten är nämligen?
 • Tennisspelare Retro Herr Maskeraddräkt - 52

  Tennisspelare Retro Herr Maskeraddräkt - 52
  I finalen på Wimbledon 1980 står McEnroe och Björn Borg öga mot öga. Ett mer dramatiskt sportmöte får man leta efter. Legendariskt. Ungefär 40 år senare står du framför spegeln och betraktar?
 • Grottkvinna Budget Maskeraddräkt - Large

  Grottkvinna Budget Maskeraddräkt - Large
  Familjen Flinta, Hedenhösarna, stenålderskost - trenden är tydlig: som grottkvinna är man alltid inne! Matcha den här leopardmönstrade (för det vet vi ju alla att just leopard var förstahandsvalet?
 • Ride on Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size

  Ride on Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size
  Vad är det som kommer springande där? En DINOSAURIE? undrar alla på kalaset när de får syn på denna filur som skuttar genom dörren. Ja, helt korrekt! Denna superroliga och kreativa dinosauriedräkt?
 • Ängel Guld Deluxe Maskeraddräkt - Large

  Ängel Guld Deluxe Maskeraddräkt - Large
  Låt din himmelska skönhet skina med den här fantastiska ängladräkten! Iklädd den här klänningen kommer harporna börja spelas bara du kliver in i rummet med?
 • Pennywise Maskeraddräkt - Standard

  Pennywise Maskeraddräkt - Standard
  Öva på det skräckinjagande skrattet, ta på dig dräkten - skräm slag på hela kvarteret! Iklädd den här dräkten får du chansen att kliva rätt in i Stephen Kings fasansfulla skräckvärld och?

8 populäraste maskeraddräkterna

Här är vår topplista utifrån vad ni som besöker sidan verkar gilla mest när det gäller maskeraddräkter.

Listan ovan är vad vi ser kollas på mest, oavsett ålder och kön. Om du är vuxen och vill ha lite inspiration kan du kolla in vårt galleri med utklädningskläder för vuxna här.

Klä ut sig som par på maskerad

Är ni bjudna som par på en maskeradfest är det roligt att komma utklädd till matchande par. Det kan vara historiskt kända par eller fiktiva karaktärer som ofta förekommer tillsammans.

Ett par klassiska förslag är:

Utklädnad för tre kompisar

Det finns också en hel del trios som är kända i serie, film och litteraturvärlden. Vi tänker på till exempel de tre musketörerna, tre vise männen eller Powerpuffpinglorna.