Roliga maskeraddräkter & kostymer

Har du tappat fantasin kan du här hitta förslag på massor av fina maskeraddräkter. Vet du ungefär vad du vill klä ut dig till kanske du hittar exakt vad du söker bland alla dessa maskeradkostymer.

Välj i menyn vilket maskeradtema du vill se dräkter på. Vi har valt ut vanliga teman som brukar förekomma på maskeradfester. Här finns även populära kategorier när barn vill klä ut sig.

Populärt inom roliga maskeraddräkter & kostymer

 • OppoSuits The Orange Kostym - 54

  OppoSuits The Orange Kostym - 54
  Känner du att det är svårt att slappna av och vara dig själv i mer uppstyrda sammanhang när du stapplar omkring i en vanlig, färglös kostym? Vilken tur då?
 • Pepparkaksgubbe Maskeraddräkt - One size

  Pepparkaksgubbe Maskeraddräkt - One size
  Den mycket omdiskuterade pepparkaksgubben är här för att stanna! Ta på dig den till barnens lucia eller använd den till bullbaket på julafton.Pepparkaksgubbe Maskeraddräkt?
 • Poliskvinna Svart Maskeraddräkt - Large

  Poliskvinna Svart Maskeraddräkt - Large
  Skapa en arresterande look med vår Poliskvinna! Denna svarta polisdräkt låter alla män veta vem som bestämmer!Poliskvinna Svart Maskeraddräkt inkluderar en en kort svart?
 • Tomtedräkt Röd - One size

  Tomtedräkt Röd - One size
  Gillar du att åka släde och göra spontana besök hos främlingar via skorstenen? Då vore denna utstyrsel något för dig!Tomtedräkt Röd består?

Fler tips på roliga maskeraddräkter & kostymer

 • Stormtrooper TFA Barn Maskeraddräkt - Large

  Stormtrooper TFA Barn Maskeraddräkt - Large
  Låt ditt barn hylla Star Wars - The Force Awakens och klä ut sig till en riktigt snygg Stormtrooper! Det finns inte mycket som kan stå i vägen för dagens Stormtroopers, som är?
 • Svart Medeltida Kung Maskeraddräkt - Medium

  Svart Medeltida Kung Maskeraddräkt - Medium
  Klä ut dig till en stilig och mäktig kung som kommer till maskeraden direkt från medeltiden. Det är faktiskt mycket imponerande! Ta helt enkelt fram dina majestätiska sidor och?
 • Unicorn Jumpsuit Kort Maskeraddräkt - Medium

  Unicorn Jumpsuit Kort Maskeraddräkt - Medium
  Gå emot zombieströmmen på halloweenfesten och gå som en gosig enhörning iklädd denna störtsköna enhörningsdräkt! Jumpsuiten är i sammet som gör?
 • Suitmeister Art Deco Deep Navy Kostym - Large

  Suitmeister Art Deco Deep Navy Kostym - Large
  Har du klädpanik över vad du ska ha på dig under årets sista kväll? Nu kan du äntligen sluta leta! Med den här sjukt snygga kostymen kommer du imponera på hela?
 • Amerikansk Basebollspelare Maskeraddräkt - Small

  Amerikansk Basebollspelare Maskeraddräkt - Small
  Ta med bollen till parken med denna klassiska basebollspelardräkt. Denna dräkt är jättekul och kommert göra att du springer home run!Amerikansk Basebollspelare?
 • Muskeltröja Barn Maskeraddräkt - Medium

  Muskeltröja Barn Maskeraddräkt - Medium
  Imponera på brudarna med din muskulösa bringa. Ingen behöver ju få veta att du faktiskt aldrig gjort en armhävning i hela ditt liv, eller hur? Den hemligheten får stanna?
 • Pilot Deluxe Maskeraddräkt - Medium

  Pilot Deluxe Maskeraddräkt - Medium
  Ready for take off? Satsa på det anrika yrket pilot nästa gång det är dags för yrkesmaskerad. Du får skryta om hur många knappar du trycker på varje dag och?
 • Djävul Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Djävul Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Visst, barn är söta, men nog kan också gå en på nerverna till och från. Om du vill att ditt barn ska representera sitt sanna jag på halloween kanske den här?
 • OppoSuits Flaminguy Kostym - 46

  OppoSuits Flaminguy Kostym - 46
  Tycker du att det är tråkigt att vi inte har några flamingos som kan hänföra oss med sina rosa skrudar? Vi förstår, men det finns en lösning på problemet.?
 • 60-tals Hippie Maskeraddräkt - XX-Large

  60-tals Hippie Maskeraddräkt - XX-Large
  Psykedeliska virvelvindar gör att du kommer i rätt stämning inför hippie-festen. Denna dräkt gör att även din klädsel hamnar i rätt stämning. Så?
 • OppoSuits King of Hearts Kostym - 48

  OppoSuits King of Hearts Kostym - 48
  Kör all-in på firandet av Alla Hjärtans Dag med en bomb av hjärtan i form av denna kärleksfulla awesome kostym. Kostymen kommer med massor av röda hjärtan som ligger?
 • Varulv Ani-Motion Mask Maskeraddräkt - Large/X-Large

  Varulv Ani-Motion Mask Maskeraddräkt - Large/X-Large
  Enligt gammal folktro förvandlas man till en varulv om man blir biten av just en varulv. Kolla in käften på den här varulven. Den är STOR och den rör sig när du rör?
 • OppoSuits Shineapple Shorts Kostym - 52

  OppoSuits Shineapple Shorts Kostym - 52
  Är det sommar och varmt, varför då envisas med att gå klädd i en varm kostym? Det blir ju hur svettigt som helst! Skruda istället om till denna svala OppoSuits?
 • Top Gun Jumpsuit Dam Maskeraddräkt - Large

  Top Gun Jumpsuit Dam Maskeraddräkt - Large
  De utklädda Top Gun killarna på festen kan flytta på sig, för nu är kvinnorna här för att ta plats! Sätt dig i förarsätet och gör både den?
 • Clown Halloween Barn Maskeraddräkt - Large

  Clown Halloween Barn Maskeraddräkt - Large
  Vi vet inte vilken slags cirkus denna läskiga clown kommer från, men antagligen en som man knappast vill gå till. Man kan bara gissa vilken slags cirkusshow det kommer att bli! Men en?
 • OppoSuits Super Mario Kostym - 46

  OppoSuits Super Mario Kostym - 46
  Wow, färggladare kostym får du leta efter! Här har du en snygg kostym som är fullproppad med karaktärer från populära spelet Super Mario som definitivt kommer höja?
 • Haj Barn Maskeraddräkt - Small

  Haj Barn Maskeraddräkt - Small
  Vill du vara det sötaste och läskigaste djuret på samma gång? Då är den här cool dräkten något för dig. Här har vi en komplett outfit till dig?
 • Gretchen Deluxe Maskeraddräkt - Small

  Gretchen Deluxe Maskeraddräkt - Small
  Kära Oktoberfest! Vem älskar inte denna högtid då det är dags att ta fram de enorma ölglasen och skåla. För att hamna i helt rätt stämning så passar?
 • Svart/Blå Power Ninja Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Svart/Blå Power Ninja Barn Maskeraddräkt - X-Large
  *Schving Schving Schvung* Du kanske undrar vad det är som låter? Det är ditt barn som precis omvandlats till en livs levande ninja och nu går runt och schvungar med sitt samurajsvärd?
 • Burlesque Klänning Maskeraddräkt - Small

  Burlesque Klänning Maskeraddräkt - Small
  Förvandla dig till en äkta 1800-tals saloongirl från Vilda Västern eller varför inte en burlesque dansös från Moulin Rouge i denna snygga klänning! Oavsett vart?
 • Brun Björn Onesie för Barn - 6-8 år (122/128)

  Brun Björn Onesie för Barn - 6-8 år (122/128)
  Hur härligt vore det inte att få gå runt som en gullig liten björn under årets kallaste månader? Den här lurviga jumpsuiten kommer hålla ditt barn varmt och?
 • Jokern Deluxe Maskeraddräkt - Large

  Jokern Deluxe Maskeraddräkt - Large
  Återskapa Heath Ledgers maniskt karaktär med vår Jokern Deluxe Maskeraddräkt. Denna maskeraddräkt är tillverkad av högsta kvalitet och är perfekt om du är?
 • Bankrånare Maskeraddräkt - Small

  Bankrånare Maskeraddräkt - Small
  Har du tittat på alldeles för mycket rånarserier från Spanien den senaste tiden och kan inte släppa den röda dräkten och ansiktet av Salvador Dali? Hehe, ja då?
 • Mama Mia Maskeraddräkt - X-Large

  Mama Mia Maskeraddräkt - X-Large
  Grabba tag i micken, på med platådojjorna och vrid upp musiken på högsta volym och du är redo för en helkul 70-talsfest. Mama Mia Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Stormtrooper Dam Maskeraddräkt - X-Small

  Stormtrooper Dam Maskeraddräkt - X-Small
  Trött på att se hur Stormtroopersarna klantar sig i TV-rutan? Ta saken i egna händer och införskaffa denna supersnygga Stormtrooperdräkt! Dräkten har läckra, gjutna?
 • Galen Joker Maskeraddräkt - Standard

  Galen Joker Maskeraddräkt - Standard
  När den här clownen med elakt flin står och bankar på dörren mitt i natten gör man nog bäst i att inte öppna. Det perfekta valet när du är ute efter?
 • Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  När ditt barn bokstavligen är en mix av sin mamma och pappa: till exempel din näsa, öron, och den andra förälderns ögon, och så vidare, så vore det ju otroligt?
 • Söt Snövit Maskeraddräkt - Medium

  Söt Snövit Maskeraddräkt - Medium
  Söt Snövit Maskeraddräkt inkluderar en snygg klänning med en skimrande gul kjol och blå topp samt en fastsydd spetsig röd och vit underkjol.Överdelen är?
 • Skelettklänning Maskeraddräkt - Medium

  Skelettklänning Maskeraddräkt - Medium
  Känns det lite väl avslöjande och naket att dyka upp med ditt bara och sköra skelett på halloweenfesten? Då kanske den här med en kjol som täcker för de mest?
 • Boxningslegendar Maskeraddräkt - Large

  Boxningslegendar Maskeraddräkt - Large
  Välkommen upp i rinken! Har du den här maskeraddräkten på dig ser du ut som en riktig boxningslegendar. Dina motståndare kommer att darra som asplöv. Perfekt dräkt?
 • Kock Barn Maskeraddräkt - Small

  Kock Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du närt en blivande mästerkock vid din barm? Då är det väl ändå dags för barnet att verkligen förtjäna sin veckopeng. Klä ut han i den här?
 • Suitmeister Nordic Pixel Röd Kostym - Medium

  Suitmeister Nordic Pixel Röd Kostym - Medium
  Kamma hem priset som "bäst klädda" på julfesten när du kommer klädd i den här eleganta och snygga julstassen! En given kostym för alla kommande julbord och julfester?
 • St George Englands Flagga Kostym Maskeraddräkt - Small

  St George Englands Flagga Kostym Maskeraddräkt - Small
  Boom chakalaka, vilken snygging som precis entrat festen! Om du är ute efter den rätta dräkten att bära när du ska fira St. Georgsdagen så kan du sluta leta. Få alla?
 • Columbus Maskeraddräkt - Medium

  Columbus Maskeraddräkt - Medium
  Här har vi en maskeraddräkt som är så läcker att man gärna vill ha den på sig även till vardags, men kanske skulle de närmaste vännerna protestera då?
 • Tjuv Maskeraddräkt - Medium

  Tjuv Maskeraddräkt - Medium
  Är du en skurk som planerar att råna banken men saknar de rätta kläderna? Då är denna outfit något för dig! Passar perfekt när du ska leka tjuv och polis?
 • Robin Second Skin Maskeraddräkt - Large

  Robin Second Skin Maskeraddräkt - Large
  Nu kan Batmans kompis tillika slagskämpe dölja sin identitet på riktigt med denna Second Skin version av Robin. Second Skin Robin Maskeraddräkt inkluderar en röd/grön kroppsstrumpa?
 • Morphsuit Blå Maskeraddräkt - X-Large

  Morphsuit Blå Maskeraddräkt - X-Large
  Blåfärgad morphsuit för dig som vill sticka ut men ändå inte.Morphsuits består av en tight helkroppsoverall som är sydd i lycra av hög kvalitet. Dressen kommer?
 • Harley Quinn Arkham Maskeraddräkt - X-Small

  Harley Quinn Arkham Maskeraddräkt - X-Small
  Kliv rakt in i det mörka Arkham när du tar på dig denna fantasifulla Harley Quinn-dräkt! Harley Quinn heter egentligen Dr Harleen Quinzel och hennes uppgift är att behandla sin?
 • Special Force Halloween Barn Maskeraddräkt - Medium

  Special Force Halloween Barn Maskeraddräkt - Medium
  Bara de bästa, starkaste och tuffaste kan ingå i specialstyrkan. Är du en av dem? Perfekt, då har du precis hittat en riktigt cool dräkt. Dina fiender kommer att gömma sig?
 • Gallisk Viking Maskeraddräkt - One size

  Gallisk Viking Maskeraddräkt - One size
  Var du som barn (eller är) ett stort fan av Asterix och Obelix har vi den ultimata dräkten för dig att ha på nästa maskeradfest, nämligen denna härliga Gallisk?
 • Kvinnlig Viking Maskeraddräkt - Medium

  Kvinnlig Viking Maskeraddräkt - Medium
  Du kanske tror att kvinnor på vikingatiden stannade hemma för att ta hand om hem och barn när männen for iväg på sina plundringsresor? Helt fel! Det fanns faktiskt kvinnor?
 • Nunna Spöke Maskeraddräkt - Small

  Nunna Spöke Maskeraddräkt - Small
  Vad var det för skepnad som precis svävade förbi i ögonvrån? Var det en nunna? Eller var det ett läskigt spöke? Efter närmare granskning kan man se att det är?
 • Cowgirl Plus-Size Maskeraddräkt - One size

  Cowgirl Plus-Size Maskeraddräkt - One size
  Drömmer du också om att jaga bort banditer eller fånga vildhästar med ditt lasso? Varför inte ta en drink på den lokala saloonen iklädd denna coola dräkt. Lev?
 • Djävul med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Small

  Djävul med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Small
  Om den klassiska djävulen är läskig, så är djävulen med överdimensionerat huvud garanterat ÄNNU läskigare. Den här ondskefulla filuren har nämligen?
 • Suitmeister Boys Gangster Pinstripe Black Kostym - Large

  Suitmeister Boys Gangster Pinstripe Black Kostym - Large
  Att vara en tuff gangster är inte alltid lätt, men att ha den rätta outfiten hjälper garanterat till! Är du ledaren i kompisgänget som brukar fatta de allra tuffaste besluten??
 • OppoSuits Purple Prince Kostym - 52

  OppoSuits Purple Prince Kostym - 52
  Blända alla du möter och få dem att stirra av beundran när du går på fest iförd OppoSuits färgsprakande kostymer! Här har vi en lila kreation som får?
 • OppoSuits Groovy Gold Kostym - 60

  OppoSuits Groovy Gold Kostym - 60
  Wow. Nu snackar vi lyx, glitter och glamour! Du blir i den här kostymen garanterat den dyraste personen på festen. Guldfärgad kostym som skimrar som en stjärna, vilket du kommer att?
 • Manlig Nunna Maskeraddräkt - One size

  Manlig Nunna Maskeraddräkt - One size
  Man behöver inte vara av kvinnligt kön för att bli nunna och det kan du nu visa världen med vår fantastiska Manlig Nunna-dräkt! Manlig Nunna Maskeraddräkt inkluderar?
 • OppoSuits The Jag Kostym - 48

  OppoSuits The Jag Kostym - 48
  Jaguar - en mäktig katt som inte bara innebär ett helt vanligt djur, utan också som symboliserar en cool sportbil, en energidryck och som är ett mycket populärt mönster på?
 • Mr Crazy Clown Maskeraddräkt - Medium

  Mr Crazy Clown Maskeraddräkt - Medium
  Om du är en riktig sprallgök som inte kan sluta skratta är det lika bra att klä sig därefter. Med en färgglad kavaj i rött och en lika intensiv väst i gult kommer?
 • South Park Eric Cartman Maskeraddräkt - X-Large

  South Park Eric Cartman Maskeraddräkt - X-Large
  I'm not fat, I'm just big-boned!!...Har vi hört sen South Park började sända år 1997. Börjar vi tröttna på repliken? NEJ! Det var roligt då, det är superkul?
 • Dinosaurie Hund Maskeraddräkt - X-Large

  Dinosaurie Hund Maskeraddräkt - X-Large
  Ska du anordna en maskeradfest och alla där hemma är inbjudna, inklusive din hund? Klä vovven som en dinosaurie och lillen kommer för första gången känna sig stor och?

8 populäraste maskeraddräkterna

Här är vår topplista utifrån vad ni som besöker sidan verkar gilla mest när det gäller maskeraddräkter.

Listan ovan är vad vi ser kollas på mest, oavsett ålder och kön. Om du är vuxen och vill ha lite inspiration kan du kolla in vårt galleri med utklädningskläder för vuxna här.

Klä ut sig som par på maskerad

Är ni bjudna som par på en maskeradfest är det roligt att komma utklädd till matchande par. Det kan vara historiskt kända par eller fiktiva karaktärer som ofta förekommer tillsammans.

Ett par klassiska förslag är:

Utklädnad för tre kompisar

Det finns också en hel del trios som är kända i serie, film och litteraturvärlden. Vi tänker på till exempel de tre musketörerna, tre vise männen eller Powerpuffpinglorna.