Varmkorv dräkter

Gå på festen iklädd någon av dessa maskeradkläder och du kan bokstavligen dra en varmkorv boogie på dansgolvet! Vi har plockat ut roliga varmkorvdräkter bland alla kostymer för maskeradfester.

Maskeraddräkter på tema Korv med bröd

En heldräkt på temat varmkorv består oftast av korv med bröd. I mitten på dräkten löper en korvliknande rand från topp till tå. Runt om finns korvbrödet och i mitten såklart både senap och ketchup!

 • Korv med Bröd Maskeraddräkt - One size

  Korv med Bröd Maskeraddräkt - One size
  Korv med Bröd Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsdräkt med korvbröd och en korv i mitten med huva och tryckt senap på framsidan. Dräkten har hål på sidorna för armar. Storlek: One size (passar?
 • Korv med Bröd Maskeraddräkt - Medium/Large

  Korv med Bröd Maskeraddräkt - Medium/Large
  Medan vissa väljer att klä ut sig till Greve Dracula, en superhjälte eller politiker så finns det andra som håller sig till det som ligger dom varmast om hjärtat: så varför inte klä ut dig till?
 • Korv med Bröd Barn Maskeraddräkt - One size

  Korv med Bröd Barn Maskeraddräkt - One size
  Är korv med bröd ditt barns favoritmat är det en självklarhet att ungen din ska klä sig tillika också! Denna superroliga korvdräkt kommer tveklöst bli en succé på barnkalaset eller maskeraden.Korv?
 • Barndräkt, korv med bröd 110-140 cl

  Barndräkt, korv med bröd 110-140 cl
  Rolig och mjuk maskeraddräkt med utseendet av en varmkorv med bröd. Vem vill inte se ut som världens snabbaste och godaste maträtt, korv med bröd? Matcha grillfesten och klä ut dig med en superhärlig korvdräkt eller gå runt i sommargräset med dräkten som man älskar att förtära hela sommarn lång en korv med bröd blir aldrig fel på maskeradfesten.Kanske är just du den i familjen som älskar mest korv med bröd, då ska du självklart ha en korvdräkt. Säljes styckvis och innehåller en one size dräkt som ser ut som korv med bröd med senap. Övriga kläder ingår ej. 

Korvhattar

Tycker du att helkorvdräkterna är lite för mycket korv, varför inte nöja dig med en korvhatt. Kanske din uppgift på festen är att servera nattamat och då passar väl en hatt formad som en hot dog perfekt!

 • Korvgubbe Hatt - One size

  Korvgubbe Hatt - One size
  Ska du sommarjobba som korvgubbe? Eller har du bara lust att klä ut dig till något lite annorlunda när det är dags för maskerad? Vi vet ju alla att hatten är en viktig del av uniformen hos de som?

Dansa en Varmkorv Boogie

Få rätta feeling inför temafesten med lite boogie-woogie från himself Owe Thörnqvist (inspelat live på skansen 2019).