Maskeradskor

Med rätt par maskeradskor på fötterna står du stadigt i din förvandling. Här listar vi olika typer av typiska skor för utklädnader.

Populärt inom maskeradskor

 • Skoöverdrag Rosa - One size

  Skoöverdrag Rosa - One size
  Perfekt maskeradtillbehör när du ska klä ut dig till en hippie eller när du är bjuden på en fest med 70- eller 80-tals tema. Med de här coola skoavdragen kommer du att rocka på dansgolvet. Den?
 • Skoöverdrag Pirat Svart - One size

  Skoöverdrag Pirat Svart - One size
  Skepp ohoj, här kommer en riktig sjörövare! Det finns tre saker som en äkta pirat behöver i sin utstyrsel: ett skarpt svärd, ett fylligt skägg och ett par rejäla stövlar. Med dessa skoöverdrag?
 • Clownskor Röd/Gula - One size

  Clownskor Röd/Gula - One size
  Skorna är en viktig del när man vill klä ut sig till en clown, och här har du ett par som ser precis ut som ett par typiska clownskor så som vi känner igen dem. Oavsett om du ska på maskeradfest,?
 • Pirat Skoöverdrag - One size

  Pirat Skoöverdrag - One size
  Det är de små detaljerna som avgör om din kostym till maskeraden eller festen är bra eller toppenbra. Har du på dig en piratkostym, men vanliga skor så förtas intrycket. Men det kan?

Fler tips på maskeradskor

 • Clownskor Stora - One size

  Clownskor Stora - One size
  Extra stora skor som kompletterar din clownkostym helt perfekt! Att klä ut sig till clown och inte ha stora clownskor på sig går ju så klart inte. Sätt på dig din clownkostym, gör en ansiktsmålning?
 • Clownskor i Tyg - One size

  Clownskor i Tyg - One size
  En clown utan löjligt stora skor? Knappast! Använd dessa för att sätta pricken över i på din clowndräkt - ett måste till cirkusmaskeraden! Clownskor i Tyg är ett par stora skor i klassiska?
 • Clownskor - One size

  Clownskor - One size
  Klassiska röd/gula clownskor i PVC-material med gummisulor.One size (vuxenstorlek).
 • Skor Clown

  Skor Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Skor Clown och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg: Multicolour. Design: Clown. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Clownskor

  Clownskor
  Vare sig det är en clownoutfit till barnkalas eller till ett vuxet evenemang får du inte glömma det mest igenkännerliga accesoaren till dräkten. Ett par klassiska clownskor. Ibland kan blotta synen&hellip:
 • Skor My Other Me Clown

  Skor My Other Me Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Skor My Other Me Clown och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Clown. Material:. Syntetisk. Plast. Storlek: One size. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Skoöverdrag Clownskor

  Skoöverdrag Clownskor
  Klassiska Gul/röda clownskor som du drar över dina egna skor för att få till en klassisk clown-look. 
 • Bruna Cowboy Skoöverdrag i Mocka Skinnimitation

  Bruna Cowboy Skoöverdrag i Mocka Skinnimitation
  Bruna cowboy skoöverdrag i mocka skinnimitation med broderi och resår för fäste. Ha dem till din cowboykostym.