Maskeradkläder för matchande par

Är ni ett par som är inbjudna och ska gå på maskerad kan ni gå som ett matchande par. Vi ger förslag på maskeraddräkter och par-kostymer för olika teman här.

Kläder till par vid filmtema

Är temat på festen film, vita duken eller tv-serier är det här några av våra förslag på kostymer som passar.

Han Solo & Prinsessan Leia från Star Wars

Ett känt par från episka rymdsagan Star Wars är Han Solo och Prinsessan Leia. De får en son som är huvudrollen i de senare filmerna - Kylo Ren (född Jacen Solo). Så är barn också inbjudna kan ni komplettera med en sådan dräkt.

 • Star Wars Han Solo Maskeraddräkt Onesize

  Star Wars Han Solo Maskeraddräkt Onesize
  Klä ut dig som den coolaste mannen i rymden.  Innehåller: Skjorta med fastsatt väst och byxor med fastsatta stövlettöverdrag.

Jon Snow & Khaleesi från Game of Thrones

Game of Thrones har avslutats med en omvälvande sista säsong. Minnet av Jon Snow och Khaleesi som ett vackert par består och är ett givet förslag på matchande par till filmmaskeraden.

 • Jon Snow Cape

  Jon Snow Cape
  Winter is coming, och då är bäst att förbereda sig precis som kungen i norr, d.v.s med en pälsrik Jon Snow cape baktill ryggen. Denna omtalade Jon Snow mantel blir dessutom ett passande val ihop med&hellip:
 • Parkostymer - Game of Thrones Inspirerade Daenerys Targaryen & Jon Snow Kostymer

  Parkostymer - Game of Thrones Inspirerade Daenerys Targaryen & Jon Snow Kostymer
  Parkostymer bestående av Game of Thrones Inspirerade kostymer för kvinna och man. Köp dessa kostymer tillsammans och få dem till ett reducerat pris :) Klä ut er som Khaleesi Daenerys Targaryen &&hellip:
 • Game of Thrones-inspirerad Jon Snow Maskeraddräkt

  Game of Thrones-inspirerad Jon Snow Maskeraddräkt
  Klä ut dig till Jon Snow eller till någon annan ur The Night's Watch i denna Game of Thrones-inspirerade maskeraddräkt. Herrdräkten består av en lång svart tunika/dräkt, ett bälte och en kappa.&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Daenerys Targaryen Blå

  Maskeraddräkt vuxna Daenerys Targaryen Blå
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Daenerys Targaryen Blå och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Batteridriven: Inte. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Färg: Blå. Innehåller: Klänning
 • Maskeraddräkt vuxna Daenerys Targaryen Blå

  Maskeraddräkt vuxna Daenerys Targaryen Blå
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Daenerys Targaryen Blå och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Batteridriven: Inte. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Färg: Blå. Innehåller: Klänning
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Daenerys Blå Klänning

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Daenerys Blå Klänning
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Daenerys Blå Klänning och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Färg: Blå. Innehåller: Klänning. Material: 100 % polyester
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Daenerys Targaryen Drottning

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Daenerys Targaryen Drottning
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Daenerys Targaryen Drottning och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Drottning. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 14 år. Storlek: S. Material: 100 % polyester

Robin Hood & Marion

Sagan om den gode Robin Hood som faller djupt för sköna Lady Marion passar bra både på filmtema och medeltid. Här är våra förslag på pardräkterna som passar.

 • Robin Hood Maskeraddräkt - One size

  Robin Hood Maskeraddräkt - One size
  Ta från dom rika och ge till de fattiga. Mot Sherwoodskogen!Innehåller: Skjorta, väst, byxor, bälte och stövelöverdrag och tyrolerhatt.One size-storlek.
 • Robin Hood Maskeraddräkt - Large

  Robin Hood Maskeraddräkt - Large
  Om att ta från de rika och ge till de fattiga är din melodi så kanske släktträdet så småningom för dig samman med den välkände mannen Robin Hood. Till dess kan du passa på att klä dig likt?
 • Robin Hoodie Klänning Plus-size Maskeraddräkt - X-Large

  Robin Hoodie Klänning Plus-size Maskeraddräkt - X-Large
  Ge dig av på maskeradfest och ta från de rika och ge till de fattiga i din nya skrud. Komplettera med pil och båge för maxad look!Robin Hoodie Klänning Plus-size Maskeraddräkt finns i storlekarna?
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Robin Hood M/L (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Robin Hood M/L (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Robin Hood M/L (5 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Skärp. Byxor. Kapuschong. Jacka. Handväska. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Robin Hood
 • Marion Maskeraddräkt - Small

  Marion Maskeraddräkt - Small
  Robin Hood kommer inte att kunna motstå dig i vår vackra Marion Maskeraddräkt! Marion Maskeraddräkt inkluderar en rosa klänning i sammet med en satin-liknande ljusrosa panel på framsidan. Klänningen?
 • Lady Marion Medeltidskostym

  Lady Marion Medeltidskostym
  Var en riddares stora dröm i denna fina medeltidsdräkt. Medeltida damkostym bestående av grön sammetsklännning och hårband.Du kan också komplettera med:PerukKostymsmycken
 • Lady Marion Röd Medeltidskostym till Dam

  Lady Marion Röd Medeltidskostym till Dam
  Var en riddares stora dröm i denna fina medeltidskostym. Medeltida damkostym bestående av röd sammetsklänning med långa vida ärmar och guldfärgad bård. Guldfärgat hårsmycke och rött bälte följer&hellip:

Halloween-kostymer för par

Día de Muertos (Day of the Dead) brudpar

Den mexikanska högtiden infaller väldigt nära vår Halloween och är en hyllning till de döda. Här är några matchande dräkter för herr och dam från de dödas rike.

 • Day of the Dead Señor Skelett Maskeraddräkt - Large

  Day of the Dead Señor Skelett Maskeraddräkt - Large
  Ska du fira den mexikanska högtiden Day of the Dead? Eller ska du bara på en vanlig maskerad? Oavsett vilket kommer denna Day of the Dead-inspirerade dräkt att sätta skräck i din omgivning. Dräkten?
 • Day of The Dead Kostym Senor Bones Maskeraddräkt

  Day of The Dead Kostym Senor Bones Maskeraddräkt
  En välfirad högtid i Mexiko går under namnet De Dödas Dag där folk klär ut sig till lustiga skelett bärande på stora sombreros. Är det så att du samlar på dig inspiration inför årets Halloweenfest&hellip:
 • Day of the Dead Brud Maskeraddräkt - Small

  Day of the Dead Brud Maskeraddräkt - Small
  Slå på stort och dyk upp på halloweenfesten klädd i denna lyxiga mexikoinspirerade bruddräkt! Tänk dig stilig, svart plysch som varvas med vinröd siden och svart spets. Lägg till en mystisk spetsslöja,?
 • Day of the Dead Klänning Maskeraddräkt - X-Small

  Day of the Dead Klänning Maskeraddräkt - X-Small
  Day of the Dead? Snarare Day of the Fancy! Prydd med vackra spetsdetaljer och läckra skelettmotiv kommer denna fantastiskt läckra klänning tveklöst göra braksuccé på Day of the Dead-maskeraden.?
 • Day of the Dead Kort Klänning Maskeraddräkt - Small

  Day of the Dead Kort Klänning Maskeraddräkt - Small
  Har du planer på att fira Mexicos skelettfyllda högtid Día de Muertos? Eller vill komma lite extra fin och prydlig till halloweenfesten? Den här klänningen är det självklara valet för dig som vill?
 • Day of the Dead Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Day of the Dead Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Går familjen all-in på Día de los Muertos eller siktar ni på ett stiligare halloween-firande? Oavsett har du hittat rätt! En superfin mexikoinspirerad maskeraddräkt som förvandlar barnet till ett?

Zombies - präst och nunna

De har en koppling till varandra på ett högre plan - prästen och nunnan. Som zombies har de också ett gemensamt mål....

 • Zombie Präst Maskeraddräkt - Medium

  Zombie Präst Maskeraddräkt - Medium
  Skulle du bikta dig hos den här prästen? Inte vi helller...Zombie Präst Maskeraddräkt inkluderar en svart topp med vit prästkrage och rivna kanter. Ingår gör även en blodfärgad halsduk, ett sår?
 • Zombie Präst Maskeraddräkt - XX-Large

  Zombie Präst Maskeraddräkt - XX-Large
  Bli till dödens präst och predika på festen! Mellan att söka hjärnor att äta och bibelstudierna blir det att leta sig till dansgolvet för att visa upp dina mest zombie-liknande moves. Allt för?
 • Dräkt, zombiepräst

  Dräkt, zombiepräst
  Denna snygga zombiepräst maskeraddräkten gör att du snabbt kan förvandlas till en blodig präst utan att du behöver ta på blod på kläderna. Det mjuka tyget gör att den är skön att ha den på sig länge och man blir inte för varm i den.Komplettera med latex och blod för effekter på händer och ansiktet för bäst effekt. Tillverkad i 100% polyester Tvättas i 40 graderOBS! Byxor, skor och smink ingår inte.
 • Maskeraddräkt vuxna Präst Zombie (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Präst Zombie (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Präst Zombie (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Hängen. Skärp. Tunika. Modell:. Präst. Zombie
 • Zombie Nunna Maskeraddräkt - Medium/Large

  Zombie Nunna Maskeraddräkt - Medium/Large
  Har du någonsin funderat på vad som händer med de syndande nunnorna i klostren? Jo, de hamnar nämligen i helvetet och återuppstår sedan som ondskefulla zombie nunnor. Och när de släppts fria är?
 • Zombienunna

  Zombienunna
  Dyk djupt in i mörkrets och skräckens rike med vår skrämmande nunnedräkt från Butterick's! Den här nunnedräkten är allt annat än helig, med sitt olycksbådande tryck av blod och ett hjärta med kors mitt i, vilket lovar en natt fylld av rysningar och spänning.Dräkten är utformad för att passa de flesta, med en generös one-size som bäst motsvarar storlek M. Den stretchiga klänningen omfamnar din form på ett smickrande sätt, medan den medföljande slöjan lägger till ett extra lager av mystik och skräck. Ett satinvitt rep kompletterar klänningen perfekt, och skapar en omisskännlig och ikonisk look som kommer skrämma slag på dina vänner.För att förstärka ditt skräckinjagande utseende ytterligare, glöm inte att komplettera din dräkt med ett par slående svarta stay-ups och ett förföriskt guldkors. Vare sig du deltar i en Halloween-fest, maskerad eller annan temafest, kommer den här blodiga nunnedräkten garanterat att stjäla rampljuset och framkalla gaspningar (och kanske några skrik) från mängden!Dräkten har följande ca-mått:Längd från axel: 90 cmÄrmlängd från axel: 57 cmOmkets hals: 42 cmByst: 84 cmMidja: 82 cmHöft: 90 cmI dräkten ingår:- Nunneklänning- Huvudbonad- Rep till midjanTillverkad i 100% polyesterEndast handtvätt.
 • Zombie Nunna Klänning S

  Zombie Nunna Klänning S
  Skapa en skräckinjagande scensättning på Halloween med vår Zombie Nunna dräkt! Denna därkt tar skräck till en ny nivå med sin kombination av helighet och förfall. Klänningen är förfallen och&hellip:
 • Zombie Nunna Dräkt

  Zombie Nunna Dräkt
  Det finns inget farligare än en zombie nunna som har blivit ivägskickad på uppdrag av högre makt. Skaka om grytan rejält vid Halloweenfesten med en zombifierad nunna dräkt som visar att den heliga&hellip:

Peter Pan & Tingeling

Peter Pan och Tingeling flyger tillsammans.

 • Disney Peter Pan Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Disney Peter Pan Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Tingeling, tingeling! Disneys magiska fe bjuder äntligen in till maskeradfest och lånar gärna ut sin ikonsiska outfit i grönt. Svinga trollstoft omkring när du svävar runt och uppfyller övriga gästers?
 • Maskeraddräkt för barn Shine Inline Peter Pan

  Maskeraddräkt för barn Shine Inline Peter Pan
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Shine Inline Peter Pan och annat Shine Inline till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Rekommenderad ålder:. + 3 år. + 12 år. + 9 år. + 6 år. + 4 år
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Peter Pan Grön (5 Delar)

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Peter Pan Grön (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Peter Pan Grön (5 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt för barn. Kostym. Modell: Peter Pan. Färg: Grön. Material: 100 % polyester. Kön: Barn. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Hatt. Stövelskydd
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Grön Peter Pan (5 Delar)

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Grön Peter Pan (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Grön Peter Pan (5 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Grön. Kön: Barn. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Hatt. Stövelskydd. Material: 100 % polyester. Modell: Peter Pan
 • Fe Tingeling Maskeraddräkt - One size

  Fe Tingeling Maskeraddräkt - One size
  För dig lätt och ledigt framåt som ett skogens barn iförd denna charmiga Tingelingoutfit! Tingeling är så söt och go så det är svårt att inte tycka?
 • Disney Tingeling Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small

  Disney Tingeling Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small
  Landet Ingenstans, den fiktiva ön där Tingeling, Peter Pan och Wendy håller hus. Har du ett barn där hemma som inte kan få nog av den gulliga lilla fen från filmen? Med den här superfina dräkten?
 • Disney Tingeling Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Tingeling Barn Maskeraddräkt - Medium
  Nu kan ditt barn göra entré i sagoböckernas magiska värld iklädd denna bedårande tingelingdräkt! Undrar vilka äventyr som väntar när ditt barn flyger omkring över trädtopparna i Landet Ingenstans? Disney?
 • Disney Tingeling Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Tingeling Barn Maskeraddräkt - Medium
  Hålls kalaset borta i Landet Ingenstans? Vad passar inte då bättre än att ditt barn kommer till kalaset iklädd denna magiskt vackra Tingeling-klänning? Bara att ta fågelvägen dit så går det snabbare?