Smink för maskerad

Maskeradsmink skiljer sig från vanligt smink på flera sätt; i grund och botten handlar det om två olika saker. Vanligt smink är till för att helst inte märkas så mycket, medan smink för maskeradtillfällen gärna ska stå ut.

Om ingen ser att du sminkat dig för att se ut som någon fantasifigur, vad var då meningen? Maskeradsminkning är då närmast att tänka på som clown-sminkning, med tydliga och spännande färger, och där du snarare målar än sminkar dig.

Populärt inom smink för maskerad

 • Zombiemun

  Zombiemun
  Läskig zombiemun med blottande tänder och blodiga köttsår. Perfekt när du vill se ut som en zombie men inte vill gömma hela ansiktet bakom en mask.Zombiemunnen är av?
 • Modelleringsvax

  Modelleringsvax
  Mjukt modelleringsvax som stelnar efter några minuter.Perfekt för halloween och maskeradfest.Innehåller 25g.
 • Kryolan Rigid Collodion

  Kryolan Rigid Collodion
  Den optimala produkten för dig som vill skapa verklighetstrogna ärr. Applicera vätskan med penseln på huden där du vill ha ditt ärr. Kontrollera att huden är ren och?
 • Grimas Artificiellt Öga - Grå

  Grimas Artificiellt Öga - Grå
  Tänk den som hade ett tredje öga i pannan att spana ut över omvärlden med. Med hjälp av detta snygga, artificiella öga, lite vax och smink kan du skapa just den effekten! Välj mellan fyra stycken?

Fler tips på smink för maskerad

 • Hårspray Color - Blå

  Hårspray Color - Blå
  Hur ska du göra för att kunna sminka hela dig till din valda Halloweenkaraktär utan att behöva förklara den nya hårfärgen på måndag när du går?
 • S&S Semi Permanent Hårfärg - Yellow Rose

  S&S Semi Permanent Hårfärg - Yellow Rose
  Färga håret med Partykungen! Vi erbjuder denna semi-permanenta hårfärg som både är skonsam för håret och som är veganskt framställd med hänsyn?
 • Snazaroo Halloween Face Painting Kit

  Snazaroo Halloween Face Painting Kit
  Ansiktsfärger från välkända Snazaroo. Detta kit innehåller samtliga färger du kan behöva för att göra en riktigt läskig ansiktsmålning på Halloween.Snazaroo Ansiktsfärgsset Halloween består?
 • Grimas Eyeliner - Koppar Metallic

  Grimas Eyeliner - Koppar Metallic
  Festlig eyeliner för alla tillfällen! Vare sig du ska på festival, fest, maskerad, halloweenfest eller andra sammankomster passar denna vattentåliga eyeliner alldeles perfekt för att uppnå den perfekta?
 • Läppstift Lila

  Läppstift Lila
  Slitstarkt och tåligt lila läppstift för din fina outfit till festen.
 • Kryolan UV-Hårspray - Rosa

  Kryolan UV-Hårspray - Rosa
  Förr eller senare kommer du att bli bjuden till en neonfest. Den kommer med all sannolikhet att förkläs i ett annat namn, exempelvis 80-talsfest. Men låt dig inte luras! Var förberedd?
 • Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Vampyr

  Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Vampyr
  Ansiktsfärger från välkända Snazaroo! Här i just de färger du kan tänkas behöva för att förvandlas till en blodsugande vampyr - klockrent till halloweenfirandet! Kombinera med en av våra många?
 • Vita Lösnaglar Blodiga - 12-pack

  Vita Lösnaglar Blodiga - 12-pack
  Hann du inte med att gå på manikyr innan halloween? Oroa dig inte, vi hjälper dig! Dessa vita naglar med blodstänk kommer passa in som handen i handsken under denna rysliga högtid.Vita Lösnaglar?
 • Moon Creations Metallic Hårfärg - Silver

  Moon Creations Metallic Hårfärg - Silver
  Låt oss presentera en riktigt lyxig hårfärg - Moon Creations Metallic Hårfärg! Denna färg passar perfekt till halloweenoutfiten din, men även till vardags om man vill "piffa" upp sig lite bara.?
 • Tatueringar Italien

  Tatueringar Italien
  Älskar du att avnjuta en krämig pasta till tonerna Eros Ramazotti vassa pipa? Vad passar då bättre än att pryda armar och ansikte med landet där dessa godingar kommer från! Tatueringar?
 • Tatueringar Norge

  Tatueringar Norge
  Du kanske inte känner för att tatuera in en norsk flagga i pannan och ha den där för evigt? Köp istället detta fina ark med häftiga fejktatueringar i norska flaggans?
 • Tatueringsärm True Love

  Tatueringsärm True Love
  Vill du också prova på hur det skulle kännas att ha en stor tatuering på hela armen? Nu är det möjligt! Med denna tatueringsärm kan du ha en tatuering precis när?
 • Moon Creations Halloween Läppstift - Midnight Black

  Moon Creations Halloween Läppstift - Midnight Black
  Ingen häxa utan sitt läppstift, inte sant? Om du planerat en storslagen halloweenfest utklädd till häxa, ja då är detta halloween-läppstift från Moon Creations definitivt någonting för dig. Läppstiftet?
 • Lösnaglar Guld Metallic

  Lösnaglar Guld Metallic
  Med guldiga lösnaglar slipper du måla dina naglar, du placerar helt enkelt bara dessa ovanpå dina riktiga. Dessa ger dig både längre naglar och en underbart jämn färg av sprakande guld.Dessa lösnaglar?
 • GlitzyGurl Hårkalk Set - 10-pack

  GlitzyGurl Hårkalk Set - 10-pack
  Ska du ha ett orange, blått, lila eller kanske rosa svall? Nu behöver du inte längre vela fram och tillbaka om du vågar färga håret i den där galna nyansen -?
 • Snazaroo Sminkstenciler - Pirate/Tiger

  Snazaroo Sminkstenciler - Pirate/Tiger
  Att ha en ansiktsmålning är något som de flesta barn älskar. Oavsett om det handlar om djur, pirater eller något annat så är det som om de blir en annan person så?
 • Moon Creations UV Neon Hårfärg - Rosa

  Moon Creations UV Neon Hårfärg - Rosa
  Om du vill se lite exklusiv och magisk ut på nästkommande halloweenfest, då är denna uv neon-hårfärg från Moon Creations definitivt någonting för dig!?
 • Kanintänder

  Kanintänder
  Få ett festligt och lite nördigt utseende med dessa kanintänder! Använd på maskeraden, på påsken eller när du tänkt pranka din tandläkare?Kanintänderna?
 • Kryolan Tandsvärta - Elfenben

  Kryolan Tandsvärta - Elfenben
  Efter att ha kletat in det här sminket i din mun så kommer du att få höga krav på dig. Alla på festen kommer vilja höra dig säga "Davy Jones" med rätt dialekt. "Deeeeeeevi Jåååååånsss"...?
 • Directions Hårfärg - Silver

  Directions Hårfärg - Silver
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Häxa Sminkset

  Häxa Sminkset
  Med rätt smink riskerar du inte att tappa näsan när du skall flyga till blåkulla på kvasten.Detta sminkset innehåller allt du behöver för att förvandla dig till en läskig häxa inkl. ansiktsfärg,?
 • Grimas Filmblod Extra Mörkt - 25 ml

  Grimas Filmblod Extra Mörkt - 25 ml
  Extra mörkt filmblod för att göra din halloweenlook till den bästa! Detta blod kan du använda till allt, exempelvis till skräckfilmsinspelningen, att splasha ut på kläderna eller fylla ditt ansikte?
 • Grimas Hudlim Vattenbaserat - 100 ml

  Grimas Hudlim Vattenbaserat - 100 ml
  Vattenbaserat och vattenlösligt hudlim som är extra lämpligt till fastsättning av mustascher, skägg, crepe, m.m. Kan tvättas bort med kallt vatten. Vid stark transpiration, svettning eller värme?
 • Lösögonfransar UV Neon Rosa/Gul/Grön

  Lösögonfransar UV Neon Rosa/Gul/Grön
  Festliga lösögonfransar i rosa, gul och grön neonfärg som reagerar på uv-ljus i mörkret - perfekt att bära på den mörka halloweenfesten, på festivalen?
 • Spruta & Fejkblod Kit

  Spruta & Fejkblod Kit
  Vill du vinna priset för den mest läskiga halloweendräkten är fejkblod ett måste! Nu kan du spöka ut till dig något riktigt otäckt som exempelvis en vampyr som?
 • Grimas Fixeringspuder Foundation och Läppstift - 60 g

  Grimas Fixeringspuder Foundation och Läppstift - 60 g
  Få din snygga sminkning att hålla längre med Grimas omtyckta fixeringspuder! Det här luftiga och fräscha pudret är helt färglöst vilket gör det lämpligt för såväl foundation som läppstift. Grimas?
 • Moon Creations UV Neon Nagellack - Röd

  Moon Creations UV Neon Nagellack - Röd
  Alla vet att det är nagellacket man kollar på när man vill läsa av en människa! Se därför till att ha ett riktigt högkvalitativt och snyggt nagellack som passar?
 • Blodiga Händer Klistermärken - 4-pack

  Blodiga Händer Klistermärken - 4-pack
  Vad har hänt här! Någon blodig stackare har blivit biten av en zombie och försökt rymma genom fönstret - och du som precis hade putsat rutorna!Blodiga Händer Klistermärken innehåller 4 stycken?
 • Grimas Vattensmink Pearl - Blå

  Grimas Vattensmink Pearl - Blå
  Dundra in på partyt totalt utsminkad till någon cool karaktär med Grimas Vattensmink Pearl. Sminket passar både till ansikte och kropp vilket gör att du verkligen kan gå all-in med din look.Grimas?
 • Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Kanin

  Snazaroo Ansiktsfärgset Mini Kanin
  Ansiktsfärger från välkända Snazaroo! Detta kit innehåller ett precis de färgerna du kan tänkas behöva för att sminkas till en liten söt kanin - en sminkning som garanterat blir en succé bland?
 • Hårspray Color - Svart

  Hårspray Color - Svart
  Hur ska du göra för att kunna sminka hela dig till din valda Halloweenkaraktär utan att behöva förklara den nya hårfärgen på måndag när du går?
 • S&S Semi Permanent Hårfärg - Natural Black

  S&S Semi Permanent Hårfärg - Natural Black
  Färga håret med Partykungen! Vi erbjuder denna semi-permanenta hårfärg som både är skonsam för håret och som är veganskt framställd med hänsyn?
 • Moon Creations UV Neon Läppstift - Rosa

  Moon Creations UV Neon Läppstift - Rosa
  Låt oss presentera ett riktigt tjusigt läppstift med uv-effekt från Moon Creations! Detta läppstift är precis lika enkelt att applicera som vilket läppstift som helst och det passar perfekt till?
 • Sminkset Black Widow

  Sminkset Black Widow
  Här får du allt du behöver för att skapa en riktigt otäck sminkning till halloween. Allt är svart så klart, det är ju den självklara halloweenfärgen, och att du får med en spindel och ett nät?
 • Jättelösögonfransar Neongula

  Jättelösögonfransar Neongula
  Flörta dig fram genom tillvaron iförd dessa supertjusiga, extremstora lösögonfransar! Fransarna utmärker sig både på längden och tjockleken. Dessutom går?
 • Grimas Sminkpenna - Rödbrun

  Grimas Sminkpenna - Rödbrun
  Skapa en dramatisk eller enkel och smakfull look med denna högkvalitetspenna från Grimas! Pennan finns i 19 olika härliga nyanser och den kan användas såväl till ögonen som till ögonbrynen eller?
 • Directions Hårfärg - Sunflower

  Directions Hårfärg - Sunflower
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Napp med Vampyrtänder

  Napp med Vampyrtänder
  En rolig och tuff accessoar eller en perfekt utklädnad till de allra minsta så att även de ska få känna sig delaktig på halloweenfesten.
 • Ansikts- & Kroppskritor Tivoli

  Ansikts- & Kroppskritor Tivoli
  Vad vill du bli idag? En tiger, en clown eller kanske en rymdvarelse? Med dessa kritor kan du måla precis vad du vill i ansiktet och på kroppen. Plocka gärna fram kritorna nästa gång?
 • Kryolan Tårstift

  Kryolan Tårstift
  Sätt pricken över i:et på halloweenutstyrseln med detta roliga tårstift. Hudvänligt stift med mintdoft som man stryker under eller i närheten av ögonen för att?
 • Tatueringar Sverige

  Tatueringar Sverige
  När du inte vill kladda med ansiktsfärger när du ska heja på det svenska landslaget i något sammanhang. Här får du en hög med tatueringar á la svenska?
 • Grimas Sminkpenna - Vit

  Grimas Sminkpenna - Vit
  Skapa en dramatisk eller enkel och smakfull look med denna högkvalitetspenna från Grimas! Pennan finns i 19 olika härliga nyanser och den kan användas såväl till ögonen som till ögonbrynen eller?
 • Grimas Sminkpenna - Cerise

  Grimas Sminkpenna - Cerise
  Skapa en dramatisk eller enkel och smakfull look med denna högkvalitetspenna från Grimas! Pennan finns i 19 olika härliga nyanser och den kan användas såväl till ögonen som till ögonbrynen eller?
 • Tatueringar Sonic

  Tatueringar Sonic
  Gotta go fast till the tatueringsstudio och fixa en snygg gaddning! Men enklare är det att klicka hem det här arket med hela 12 stycken temporära Sonic-tatueringar. Snyggt OCH snabbt! Tatueringar?
 • Kryolan UV-Hårspray - Gul

  Kryolan UV-Hårspray - Gul
  Förr eller senare kommer du att bli bjuden till en neonfest. Den kommer med all sannolikhet att förkläs i ett annat namn, exempelvis 80-talsfest. Men låt dig inte luras! Var förberedd?
 • Directions Hårfärg - Neonröd

  Directions Hårfärg - Neonröd
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Hårspray Färg - Vit

  Hårspray Färg - Vit
  Har du någonsin funderat på hur du skulle se ut i rosa eller grönt hår, men inte riktigt vågat ta steget att gå till frisören för att färga det permanent? Eller kanske har du önskat att ha regnbågens?
 • Sminkset Crazy Chic för Barn

  Sminkset Crazy Chic för Barn
  Händigt sminkset för läskiga, roliga eller coola ansiktsmålningar för barn. Låt kreativiteten flöda på barnmaskeraden och måla en tiger eller clown, eller?
 • Löständer Djävul

  Löständer Djävul
  Visst är det läskigt med djävulshorn, men djävulständer tar utstyrseln till nästa nivå! En kusligt effektfull detalj för dig som planerar att gå all-in med?
 • Snazaroo Ansiktspensel Pro Fin Rund

  Snazaroo Ansiktspensel Pro Fin Rund
  Den perfekta penseln när du ska måla små detaljer och små, fina, tunna linjer vid sminkning eller ansiktsmålning. Penseln är en rund och smal pensel med en riktigt tunn?
 • Sminkpenna - Orange

  Sminkpenna - Orange
  Sugen på att skapa en alldeles unik look till nästa maskeradfest? Då är det med dessa förvandlingen börjar! Utmärkta sminkpennor för alla typer av sminkningar. Sminkpennan?
 • Tatueringspapper för Laserskrivare - 1-pack

  Tatueringspapper för Laserskrivare - 1-pack
  Med Forevers Tattoo Paper kan du printa egna engångstatueringar/gnuggisar med en helt vanlig laserskrivare. Skapa tillfälliga tatueringar med företagsloggan till firmafesten eller som give?

Tillgängligheten och variationen på olika sorters maskeradsmink är stor; speciellt på nätet finns precis hur mycket som helst att välja på. Vilken sorts tema eller karaktär du än tänkt dig, så finns flera alternativ att välja mellan. För den som vill se ut som en zombie är det enkelt, liksom för den som vill ha ett klassisk dockutseende.

Variationen är enorm, och du kan uppnå stor effekt med liten ansträngning. Att till exempel sminka sig för att likna en katt tar inte mycket tid och ansträngning. Grundregeln för en lyckad maskeradsminkning är att ta det som karaktäriserar det du vill efterlikna, och överdriva dem. En katts morrhår är ju i princip osynliga, men det är genom att rita dem tydligt i ansiktet som då får alla att tänka ”katt”.

Som en extra krydda på sminkningen kan ett par linser utan styrka i passande färg eller design göra susen. Det finns många olika färger och mönster att välja på.