Smink för maskerad

Maskeradsmink skiljer sig från vanligt smink på flera sätt; i grund och botten handlar det om två olika saker. Vanligt smink är till för att helst inte märkas så mycket, medan smink för maskeradtillfällen gärna ska stå ut.

Om ingen ser att du sminkat dig för att se ut som en fantasifigur, vad var då meningen? Vi brukar tänka på maskeradsminkning som att med tydliga och spännande färger måla sig, snarare än sminka.

3 sminkteman för maskeraden

Populärt inom smink för maskerad

 • Zombiemun

  Zombiemun
  Läskig zombiemun med blottande tänder och blodiga köttsår. Perfekt när du vill se ut som en zombie men inte vill gömma hela ansiktet bakom en mask.Zombiemunnen är av latexmaterial och ser mycket?
 • Zombietänder Gröna

  Zombietänder Gröna
  Exakt hur det går till när en människa blir smittad av ett zimbievirus är inte helt klart. Eller jo, vi vet ju att man blir smittad när man blir biten av en zombie, men vi vet?
 • Kryolan Rigid Collodion

  Kryolan Rigid Collodion
  Den optimala produkten för dig som vill skapa verklighetstrogna ärr. Applicera vätskan med penseln på huden där du vill ha ditt ärr. Kontrollera att huden är ren och?
 • Modelleringsvax

  Modelleringsvax
  Mjukt modelleringsvax som stelnar efter några minuter.Perfekt för halloween och maskeradfest.Innehåller 25g.

Fler tips på smink för maskerad

 • Moon Creations Metallic Nagellack - Lila

  Moon Creations Metallic Nagellack - Lila
  Om du är ute efter ett nagellack som gör dig förbannat snygg, ja då är detta nagellack från Moon Creations definitivt någonting för dig! Nagellacket har nämligen?
 • Läppstift Guld

  Läppstift Guld
  Läppstift guld som är extra slitstarkt och tåligt.
 • Grimas Hudlimsremover - 25 ml

  Grimas Hudlimsremover - 25 ml
  Använd Grimas hudlimsborttagning och var säker på att hudlimmet lossnar ordentligt efter maskeraden. Denna genomskinliga vätska avlägsnar effektivt hudlim som inte är vattenlösligt.Grimas Hudlimsremover?
 • Kryolan UV-Hårspray - Grön

  Kryolan UV-Hårspray - Grön
  Förr eller senare kommer du att bli bjuden till en neonfest. Den kommer med all sannolikhet att förkläs i ett annat namn, exempelvis 80-talsfest. Men låt dig inte luras! Var förberedd?
 • Blod Sprayburk

  Blod Sprayburk
  När man vill vara lite extra läskig kan det räcka med att spraya lite blod på kroppen eller i ansiktet. Då pratar vi såklart inte om riktigt blod, utan om fejkblod på?
 • Grimas Sminksvampar - 3-pack

  Grimas Sminksvampar - 3-pack
  Så du står framför spegeln med ansiktsfärgerna du ska sminka dig med inför maskeradfesten. Men hur ska du applicera hudfärgerna? Med bara händerna?? Nej tok heller, givetvis ska du använda dig?
 • Grimas Ögonskugga - Matte Peach

  Grimas Ögonskugga - Matte Peach
  Trollbind alla som möter din blick med ögonlock i förtrollande färger! Grimas Ögonskugga finns i hela 13 skimrande finishar, från subtilt skimmer till bländande holografiska nyanser. Applikatorn?
 • Moon Creations Metallic Nagellack - Silver

  Moon Creations Metallic Nagellack - Silver
  Om du är ute efter ett nagellack som gör dig förbannat snygg, ja då är detta nagellack från Moon Creations definitivt någonting för dig! Nagellacket har nämligen?
 • Glitterspray Plastfri - Rosa

  Glitterspray Plastfri - Rosa
  Ska du gå på fest som en sprakande färgbomb är det bara en sak som gäller: Glitterspray! Välj en färg eller kombinera fritt, spraya hela håret och gör dig redo för en kväll av glitter och glamour! Glitterspray?
 • FaceOn Sminkset Horror

  FaceOn Sminkset Horror
  Ibland vet man inte vad man ska vara på Halloween, men man vet att det ska vara läskigt! Här följer en rad olika nödvändigheter för en riktigt skrämmande sminkning för dig som ska på halloweenfest?
 • Dragkedja Sminkset

  Dragkedja Sminkset
  Skapa en riktigt unik och otäck look till halloweenfesten med hjälp av detta sminkset! Kitet består av latexsår med dragkedja och blod som bidrar till en grymt realistisk look som tveklöst kommer?
 • Directions Hårfärg - Peach

  Directions Hårfärg - Peach
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Kryolan Gel Eyeliner - Sunshine

  Kryolan Gel Eyeliner - Sunshine
  Nu kan du skapa vilken look du än är ute efter, snabbt och hållbart, med dessa snygga eyeliners i flera färger. Kanske vill du prova på en ny sorts sminkning eller skapa konstverk?
 • Face Jewels Glow in the Dark Illumination

  Face Jewels Glow in the Dark Illumination
  Varför se vanlig och tråkig ut när du kan glittra och skimra? Våga prova ansiktsjuveler! De här är till och med självlysande.Face Jewels Glow in the Dark Illumination inkluderar små ansiktsdekorationer?
 • Kryolan F/X Blod - 250 ml Klarröd

  Kryolan F/X Blod - 250 ml Klarröd
  Hela poängen med halloweenutklädnad är väl ändå att få så mycket uppmärksamhet som möjligt, och flest blickar får du på dig om du skapar hemska sår i ansiktet eller på kroppen! När du använder?
 • Grimas Läppglans - Blåröd

  Grimas Läppglans - Blåröd
  Gör som de professionella kosmetologerna och teatersminköserna och använd Grimas supersnygga läppglans! För allra bästa resultat lägger du på dessa tjusiga?
 • Kryolan F/X Blod - 500 ml Klarröd

  Kryolan F/X Blod - 500 ml Klarröd
  Hela poängen med halloweenutklädnad är väl ändå att få så mycket uppmärksamhet som möjligt, och flest blickar får du på dig om du skapar hemska sår i ansiktet eller på kroppen! När du använder?
 • Spik Genom Hand med Kackerlacka - One size

  Spik Genom Hand med Kackerlacka - One size
  När du kommer med ditt infekterade sår från en stor spik det börjat kladda kackerlackor på, ja då vet man att man gjort någonting riktigt dumt. Vännerna dina på halloweenfesten kommer bli skräckslagna,?
 • Grimas Ögonskugga - Gorgeous Green

  Grimas Ögonskugga - Gorgeous Green
  Trollbind alla som möter din blick med ögonlock i förtrollande färger! Grimas Ögonskugga finns i hela 13 skimrande finishar, från subtilt skimmer till bländande holografiska nyanser. Applikatorn?
 • Moon Creations Holographic Glitter Lipstick - Blå

  Moon Creations Holographic Glitter Lipstick - Blå
  Om du har lagt ner timmar på att skapa en häftig ansiktsmålning vore det synd om du glömde måla läpparna! Med Moon Creations Holographic Glitter Lipstick fixar du enkelt?
 • Neon Hårspray - Grön

  Neon Hårspray - Grön
  Har du köpt allt det roliga neonsminket till 80-talsfesten? Då får du inte glömma din frisyr också!Neon Hårspray är ett hårspray som lyser upp både din?
 • Grimas Läppglans - Orange Zest

  Grimas Läppglans - Orange Zest
  Fånga allas uppmärksamhet med intensiva och helt oemotståndliga läppar! Det här läppglanset från Grimas är härligt krämig och glider lätt över läpparna. Välj mellan en hel rad skimrande och?
 • Tatueringsarmar Miami Ink - One size

  Tatueringsarmar Miami Ink - One size
  Att du gått till en okänd tatueringsstudio in the middle of nowhere kommer ingen tro. Alla kommer se direkt vart du tatuerat dig, i Miami såklart. Låt dem tro det i alla fall. Perfekt utklädnad till?
 • Moon Creations Holographic Glitter Lipgloss - Rosa

  Moon Creations Holographic Glitter Lipgloss - Rosa
  Även läpparna ska inkluderas när du skapar dina häftiga ansiktsmålningar! Med Moon Creations Holographic Glitter Lipgloss förvandlar du enkelt din mun till en färgsprakande glitterbomb - och vem?
 • Lösnaglar Nyckelpiga - 24-pack

  Lösnaglar Nyckelpiga - 24-pack
  Varför inte klä ut dig till en söt liten nyckelpiga till maskeraden? Klä dig i svart och rött från topp till tå - och matcha med dessa lösnaglar. Ett måste för en fullbordad look! Lösnaglar?
 • Scarecrow Stifttänder Deluxe Små

  Scarecrow Stifttänder Deluxe Små
  Scarecrows små stifttänder i mycket hög kvalitet. Monteras enkelt över dina vanliga tänder med medföljande massa. Levereras i par. Scarecrow tillverkar världens mest sålda vampyr- och konstgjorda?
 • Moon Creations Metallic Eyeliner - Grön

  Moon Creations Metallic Eyeliner - Grön
  Gör dig läcker som bara den med hjälp av en eyeliner med metalliceffekt från Moon Creations. Denna eyeliner finns i hela åtta olika färger - samtliga med metalliceffekt.?
 • Jättelösögonfransar Neonrosa

  Jättelösögonfransar Neonrosa
  Blink blink, här kommer jag och mina jättestora lösögonfransar! Charma alla du möter med dessa supertjusiga, neonrosa fransar. Men akta så att du inte får träningsvärk?
 • Woochie Gelblod - 30 ml

  Woochie Gelblod - 30 ml
  Woochie Gelblod är speciellt framtaget för att användas tillsammans med någon av Woochies sminkset, men fungerar även utmärkt att användas separat. Gelblodet är?
 • Hårspray Färg - Gul

  Hårspray Färg - Gul
  Se till att bli den coolaste, färgsprakande färgklicken i folkmassan på festen med Fiesta Hårspray Färg! Spraya hela håret i en fräsch färg, i ett par slingor eller varför inte spraya håret i?
 • Tatueringsärm Rosor

  Tatueringsärm Rosor
  Har du någonsin velat se hur mamsen reagerar när du kommer hem med hela armen fylld av tatueringar? Eller är du bjuden till maskerad och planerar att dyka upp som en rockare eller biker??
 • Grimas Sminkpenna - Röd

  Grimas Sminkpenna - Röd
  Skapa en dramatisk eller enkel och smakfull look med denna högkvalitetspenna från Grimas! Pennan finns i 19 olika härliga nyanser och den kan användas såväl till ögonen som till ögonbrynen eller?
 • Moon Creations UV Neon Läppstift - Grön

  Moon Creations UV Neon Läppstift - Grön
  Låt oss presentera ett riktigt tjusigt läppstift med uv-effekt från Moon Creations! Detta läppstift är precis lika enkelt att applicera som vilket läppstift som helst och det passar perfekt till?
 • Tandsvärta

  Tandsvärta
  Ge omgivningen ett "tandlöst" leende! Målas direkt på tanden. Borttages med en bomullstuss fuktad med alkohol. Ej giftigt.
 • Moon Creations UV Neon Hårfärg - Rosa

  Moon Creations UV Neon Hårfärg - Rosa
  Om du vill se lite exklusiv och magisk ut på nästkommande halloweenfest, då är denna uv neon-hårfärg från Moon Creations definitivt någonting för dig! Färgen är enkel att applicera i håret?
 • Tattoo T-shirts - Tribals

  Tattoo T-shirts - Tribals
  Sugen på en helkroppstatuering men inte riktigt redo att leva med den resten av livet? Då kanske våra Tattoo T-shirts kan vara ett bra alternativ.Dessa t-shirts är tillverkad i stretchbart?
 • Moon Creations Metallic Hårfärg - Lila

  Moon Creations Metallic Hårfärg - Lila
  Låt oss presentera en riktigt lyxig hårfärg - Moon Creations Metallic Hårfärg! Denna färg passar perfekt till halloweenoutfiten din, men även till vardags om man vill "piffa" upp sig lite bara.?
 • S&S Semi Permanent Hårfärg - Pink Power

  S&S Semi Permanent Hårfärg - Pink Power
  Färga håret med Partykungen! Vi erbjuder denna semi-permanenta hårfärg som både är skonsam för håret och som är veganskt framställd med hänsyn?
 • Tatueringar Greta Gris

  Tatueringar Greta Gris
  Greta Gris största fans är vanligtvis lite för unga för att tatuera sig, men det gäller lyckligtvis inte temporära gnuggisar. Tatueringen appliceras på huden med en?
 • Zombie Flytande Latex Ansikts- & Kroppsfärg Kit

  Zombie Flytande Latex Ansikts- & Kroppsfärg Kit
  Det perfekta halloweensminket för dig som inte nöjer dig med bara ett simpelt skrubbsår! Med Zombie Flytande Latex Ansikts- &: Kroppsfärg Kit fixar du realistiska köttsår plättlätt då hudfärgerna?
 • GlitzyGurl Hårspray - UV Röd

  GlitzyGurl Hårspray - UV Röd
  Söker du en ny look till nästa maskerad, halloween, festival eller rave? Då bör du prova GlitzyGurl Hårspray med UV-effekt. Spraya i färgen i håret från lagom?
 • Hårspray Glitter - Multiglitter

  Hårspray Glitter - Multiglitter
  Här har du en skonsam och snygg hårfärg - perfekt till discofesten och maskeradutklädnaden. Varför göra det svårt att få glittrigt hår när man kan göra det enkelt? Färgspray Glitter är en?
 • Grimas Eyeliner - Guld

  Grimas Eyeliner - Guld
  Festlig eyeliner för alla tillfällen! Vare sig du ska på festival, fest, maskerad, halloweenfest eller andra sammankomster passar denna vattentåliga eyeliner alldeles perfekt för att uppnå den perfekta?
 • Sminkset Zombie med Blod

  Sminkset Zombie med Blod
  Har du alltid drömt om att bli biten av en Zombie och sen förvandlas till en under halloweennatten? Nu har du chansen, låt blodet rinna och klä ut dig till en zombie som gästerna sent kommer att glömma! Sminkset?
 • Moon Creations UV Neon Nagellack - Rosa

  Moon Creations UV Neon Nagellack - Rosa
  Alla vet att det är nagellacket man kollar på när man vill läsa av en människa! Se därför till att ha ett riktigt högkvalitativt och snyggt nagellack som passar?
 • GlitzyGurl Hårspray - Svart

  GlitzyGurl Hårspray - Svart
  Söker du en ny look till nästa maskerad, halloween, festival eller rave? Då bör du prova GlitzyGurl Hårspray med UV-effekt. Spraya i färgen i håret från lagom?
 • Moon Creations Holographic Glitter Hair Gel - Rosa

  Moon Creations Holographic Glitter Hair Gel - Rosa
  Vad sägs om ett holografiskt glittergel till håret? Låter väldigt lockande va? Vi kan dessutom erbjuda hela åtta olika färger vilket gör att detta hårgel passar att använda vid mer än bara halloween-?
 • Kryolan Kajalpenna - Gul Natur

  Kryolan Kajalpenna - Gul Natur
  Kajalpennor av högsta kvalitet från Kryolan. Perfekt för dig som vill bli lite extra snygg, ska klä ut dig till en påskkärring eller vill måla dig som en tvättäkta?
 • FaceOn Hudvax & Fejkblod

  FaceOn Hudvax & Fejkblod
  Här har du allt du behöver för en riktig maffig sårskorpa i ansiktet utan att du behöver slå dig! Perfekt för dig som vill se riktigt pryglad ut på halloweenfesten!FaceOn Hudvax &: Fejkblod?
 • GlitzyGurl Hårspray - UV Rosa

  GlitzyGurl Hårspray - UV Rosa
  Söker du en ny look till nästa maskerad, halloween, festival eller rave? Då bör du prova GlitzyGurl Hårspray med UV-effekt. Spraya i färgen i håret från lagom?
 • Snazaroo Ansikts- & Kroppsfärg Metallic - Guld

  Snazaroo Ansikts- & Kroppsfärg Metallic - Guld
  En ansiktsmålning är ett spännande och roligt alternativ när du till exempel ska på maskerad. Med denna härliga ansiktsfärg får du en metallicfärg som kommer se till att du sticker ut från mängden.?
 • Läppstift Grönt

  Läppstift Grönt
  Slitstarkt och tåligt grönt läppstift för maskeradfesten.

Tillgängligheten och variationen på olika sorters maskeradsmink är stor; speciellt på nätet finns precis hur mycket som helst att välja på. Vilken sorts tema eller karaktär du än tänkt dig, så finns flera alternativ att välja mellan. För den som vill se ut som en zombie är det enkelt, liksom för den som vill ha ett klassisk dockutseende.

Variationen är enorm, och du kan uppnå stor effekt med liten ansträngning. Att till exempel sminka sig för att likna en katt tar inte mycket tid och ansträngning. Grundregeln för en lyckad maskeradsminkning är att ta det som karaktäriserar det du vill efterlikna, och överdriva dem. En katts morrhår är ju i princip osynliga, men det är genom att rita dem tydligt i ansiktet som då får alla att tänka ”katt”.

Som en extra krydda på sminkningen kan ett par linser utan styrka i passande färg eller design göra susen. Det finns många olika färger och mönster att välja på.