Smink för maskerad

Maskeradsmink skiljer sig från vanligt smink på flera sätt; i grund och botten handlar det om två olika saker. Vanligt smink är till för att helst inte märkas så mycket, medan smink för maskeradtillfällen gärna ska stå ut.

Om ingen ser att du sminkat dig för att se ut som en fantasifigur, vad var då meningen? Vi brukar tänka på maskeradsminkning som att med tydliga och spännande färger måla sig, snarare än sminka.

3 sminkteman för maskeraden

Populärt inom smink för maskerad

 • Zombiemun

  Zombiemun
  Läskig zombiemun med blottande tänder och blodiga köttsår. Perfekt när du vill se ut som en zombie men inte vill gömma hela ansiktet bakom en mask.Zombiemunnen är av latexmaterial och ser mycket?
 • Zombietänder Gröna

  Zombietänder Gröna
  Exakt hur det går till när en människa blir smittad av ett zimbievirus är inte helt klart. Eller jo, vi vet ju att man blir smittad när man blir biten av en zombie, men vi vet inte vad som händer?
 • Kryolan Rigid Collodion

  Kryolan Rigid Collodion
  Den optimala produkten för dig som vill skapa verklighetstrogna ärr. Applicera vätskan med penseln på huden där du vill ha ditt ärr. Kontrollera att huden är ren och torr innan appliciering för?
 • Modelleringsvax

  Modelleringsvax
  Mjukt modelleringsvax som stelnar efter några minuter.Perfekt för halloween och maskeradfest.Innehåller 25g.

Fler tips på smink för maskerad

 • Kryolan Transparent Blod - 250 ml Medium

  Kryolan Transparent Blod - 250 ml Medium
  Kryolan Transparent Blod är framtaget främst för användning i film- och teveproduktioner. Det är ett oerhört mångsidigt smink som simulerar effekten av färskt blod när man ser det filmat eller?
 • Superstar Lösnaglar Guld

  Superstar Lösnaglar Guld
  Som den blingbling-gurun du är måste du se till att allt du bär har minst lite guldförg så du håller upp skenet som den glammigaste glammern någonsin. De här guldfärgade naglarna kommer att lyfta?
 • Grimas Läppstift Glossy - Aqua Splash

  Grimas Läppstift Glossy - Aqua Splash
  Fixa oemotståndliga läppar på ett ögonblick med läppstift från Grimas! Ingen kommer kunna slita blicken från dina läppar på nästa utekväll när du bär de här krämiga och silkeslena läppstiften?
 • Neon Hårspray - Rosa

  Neon Hårspray - Rosa
  Har du köpt allt det roliga neonsminket till 80-talsfesten? Då får du inte glömma din frisyr också!Neon Hårspray är ett hårspray som lyser upp både din och andras vardag med sina skarpa färger.?
 • Kryolan Transparent Blod - 50 ml Ljus

  Kryolan Transparent Blod - 50 ml Ljus
  Kryolan Transparent Blod är framtaget främst för användning i film- och teveproduktioner. Det är ett oerhört mångsidigt smink som simulerar effekten av färskt blod när man ser det filmat eller?
 • Sminkset Svart/Vitt

  Sminkset Svart/Vitt
  Skapa en makabert minnesvärd Halloween-look eller en häftig maskeradsminkning med hjälp av detta simpla kit! Med dessa svarta och vita färger kan du experimentera med kontraster och skapa en mängd?
 • Kryolan Tandsvärta - Röd

  Kryolan Tandsvärta - Röd
  Efter att ha kletat in det här sminket i din mun så kommer du att få höga krav på dig. Alla på festen kommer vilja höra dig säga "Davy Jones" med rätt dialekt. "Deeeeeeevi Jåååååånsss"...?
 • Sminkset Häxa

  Sminkset Häxa
  Att skaffa sig hy som en häxa har aldrig varit enklare! Använd bara det här sminksetet så förtrollas du på nolltid till en gammal kraxande häxa med grön hud och djupa rynkor. Ett måste till häxdräkten! Sminkset?
 • Tattoo T-shirts - Tiger & Dragon

  Tattoo T-shirts - Tiger & Dragon
  Sugen på en helkroppstatuering men inte riktigt redo att leva med den resten av livet? Då kanske våra Tattoo T-shirts kan vara ett bra alternativ.Dessa t-shirts är tillverkad i stretchbart nylon vilket?
 • Kryolan Hårspray - Silver

  Kryolan Hårspray - Silver
  Det är så sjukt inne med spännande och skarpa färger i håret så varför inte se till att du kan variera dig från dag till dag? Gardera dig med ett helt lager av olika färger inför kommande sommar?
 • S&S UV Läppglans - Orange

  S&S UV Läppglans - Orange
  Vill du se ut som alla andra kan du ju alltid välja ett rött eller rosa läppstift, men om du vill synas och sticka ut lite på kalaset ska du välja ett läppglans som är?
 • Kryolan Glitterspray - Guld

  Kryolan Glitterspray - Guld
  Ibland möter man någon på stan som man bara häpnar över att se. Man vänder sig om och beundrar personens glittrande leende och tänker "Hen måste ha vart med i en tandkrämsreklam". Men om man visste?
 • Sminkset Enhörning

  Sminkset Enhörning
  Att få sminka sig som en enhörning - vilken dröm! Med detta sminkkit gör du det enkelt för dig själv eller för ditt barn att sminka sig till en enhörning. Allt som behövs medföljer!Sminkset Enhörning?
 • Grimas Filmblod Ljust - 100 ml

  Grimas Filmblod Ljust - 100 ml
  Grimas Filmblod A är ett ljust mycket realistiskt blod som används av professionella make-up artister i film och teateruppsättningar. Blodet används med fördel till sårmarkeringar men kan ävenanvändas?
 • Grimas Ögonskugga - Matte Titanium

  Grimas Ögonskugga - Matte Titanium
  Trollbind alla som möter din blick med ögonlock i förtrollande färger! Grimas Ögonskugga finns i hela 13 skimrande finishar, från subtilt skimmer till bländande holografiska nyanser. Applikatorn?
 • Kryolan Transparent Blod - 250 ml Ljus

  Kryolan Transparent Blod - 250 ml Ljus
  Kryolan Transparent Blod är framtaget främst för användning i film- och teveproduktioner. Det är ett oerhört mångsidigt smink som simulerar effekten av färskt blod när man ser det filmat eller?
 • Tatueringar Emil i Lönneberga

  Tatueringar Emil i Lönneberga
  Öppna tatueringsstudio nästa barnkalas och smycka gästerna med valfri gnuggis från Lönneberga. Emil, griseknoen och Ida är här för att förgylla festen! Tatueringar Emil i Lönneberga innehåller?
 • Directions Hårfärg - Alpine green

  Directions Hårfärg - Alpine green
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Face-On Vampyr Sminkset

  Face-On Vampyr Sminkset
  Förenkla din omvandling till vampyr med detta smidiga sminkset. Utmärkt set som innehåller det mesta som behövs för att bli en fullfjädrad vampy. Perfekt till maskeraden eller halloweenfesten!Face-On?
 • Snazaroo Ansiktskritor Halloween

  Snazaroo Ansiktskritor Halloween
  För en komplett och riktigt effektfull halloweenoutfit kan det vara kul att kombinera sina kläder med en passande ansiktsmålning. Dessa kritor är enkla att använda och kombinationen med flera olika?
 • Snazaroo Sminksvampar - 2-pack

  Snazaroo Sminksvampar - 2-pack
  En ansiktsmålning kan innebära allt från en clown till ditt favoritdjur, det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad du kan göra. Om du vill få till riktigt bra ansiktsmålningar?
 • Självlysande Huggtänder för Barn

  Självlysande Huggtänder för Barn
  Skaffa dig en uppsättning läskiga huggtänder så du kan skrämmas ordentligt på maskeraden! Dessa för direkt tankarna till blodtörstiga vampyrer och de är superenkla att ta på.Självlysande Huggtänder?
 • Grimas Ögonfranslim - 3,5 ml

  Grimas Ögonfranslim - 3,5 ml
  Fäst lösögonfransarna som ett proffs med Grimas populära ögonfranslim! Det genomskinliga limmet funkar lika bra för set som för separata fransar. Dessutom kan du använda det för att dölja skarvar som?
 • Sminkset Enhörning

  Sminkset Enhörning
  Gör barnkalaset sagolikt med enhörningssmink! Barnen kommer ivrigt att ställa sig i kö för att få ansiktet dekorerat med regnbågens alla färger som enkelt tvättas bort med vatten när kalaset?
 • Grimas Stoppelpasta - 23 ml

  Grimas Stoppelpasta - 23 ml
  Klistra fast diverse accessoarer på kroppen för ett extra spännande utseende! Denna stoppelpasta får till exempel stenar eller glitter att sitta stadigt hela kvällen.Grimas Stoppelpasta är ett stick?
 • FaceOn Ansikts- & Kroppsvax

  FaceOn Ansikts- & Kroppsvax
  Spöka ut dig ordentligt till skräckfesten med otäcka hudimitationer och öppna sår med mjukt kroppsvax från FaceOn.Komplettera gärna med blod.FaceOn Ansikts- och Kroppsvax kommer i en förpackning?
 • Directions Hårfärg - Lagoon blue

  Directions Hårfärg - Lagoon blue
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Tatueringar Dangerous Girl

  Tatueringar Dangerous Girl
  Visa din galnaste sida nästa halloween genom att träda in i rollen som skurkarinnan Harley Quinn. Med flätor i olika färger är det bara tatueringar som saknas! Tatueringar Dangerous Girl innehåller?
 • Manic Panic Bad Boy Blue Semi-permanent Hårfärg - 118 ml

  Manic Panic Bad Boy Blue Semi-permanent Hårfärg - 118 ml
  Manic Panic har skapat den ultimata blå hårfärgen för alla äventyrliga själar där ute. Med denna semi-permanenta färg blir ditt hår ett konstverk av intensivt blått som skriker självförtroende! Bad?
 • Grimas Tandlack - Vit

  Grimas Tandlack - Vit
  Använd Grimas roliga tandlack för att få dina tänder att se söndertrasade ut, bloda ner dem totalt eller svärta ner dem med nikotinavlagringar. Detta tandlack appliceras på samma sätt som nagellack?
 • FaceOn Hudvax & Fejkblod

  FaceOn Hudvax & Fejkblod
  Här har du allt du behöver för en riktig maffig sårskorpa i ansiktet utan att du behöver slå dig! Perfekt för dig som vill se riktigt pryglad ut på halloweenfesten!FaceOn Hudvax &: Fejkblod?
 • Lösnaglar Neonrosa - 12-pack

  Lösnaglar Neonrosa - 12-pack
  Förvandla dina händer till underbara blickfång genom att tillföra lite neonfärg. Här kan du accessorera med lösnaglar i en neonrosa färg som gärna drar uppmärksamhet till sig. Dessa gör det?
 • Directions Hårfärg - Tulip

  Directions Hårfärg - Tulip
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Grimas Tandlack - Guld

  Grimas Tandlack - Guld
  Använd Grimas roliga tandlack för att få dina tänder att se söndertrasade ut, bloda ner dem totalt eller svärta ner dem med nikotinavlagringar. Detta tandlack appliceras på samma sätt som nagellack?
 • Directions Hårfärg - Orange flourescent

  Directions Hårfärg - Orange flourescent
  Är du sugen på en förändring men vågar inte löpa hela linan ut? Nu är det dags att kliva ur din comfort zone och bli lite crazy. Med de här färgerna får du faktiskt ångra dig. Och du kan lätt?
 • Tatueringsärm True Love

  Tatueringsärm True Love
  Vill du också prova på hur det skulle kännas att ha en stor tatuering på hela armen? Nu är det möjligt! Med denna tatueringsärm kan du ha en tatuering precis när du vill, och när du tröttnar?
 • Sminkset Zombie

  Sminkset Zombie
  En zombie med dyr ansiktsrutin skrämmer ingen! Pensla på mängder av sår och skorpor för att sätta skräck i de andra vålnaderna på årets läskigaste kväll. En måste till zombie-dräkten för?
 • Brain Matter Woochie Latexsår

  Brain Matter Woochie Latexsår
  En sårad soldat, dregglande zombie eller likätande gast - det spelar ingen roll för en hjärna som sticker ut genom pannbenet är lika krypande obehaglig vilket skräckväsen du än väljer! Chockera?
 • Moon Creations UV Neon Hårfärg - Lila

  Moon Creations UV Neon Hårfärg - Lila
  Om du vill se lite exklusiv och magisk ut på nästkommande halloweenfest, då är denna uv neon-hårfärg från Moon Creations definitivt någonting för dig! Färgen är enkel att applicera i håret?
 • Koagulerat Fejkblod med Svamp

  Koagulerat Fejkblod med Svamp
  Möjligheterna är oändliga! Vill du klä ut dig till liket som rest sig ur graven? Spöket som var med om en olycka precis innan sin död? Eller någon som råkat ut för en snyting? Med vårt fejkblod?
 • Fejkblod i Påse - 100 ml

  Fejkblod i Påse - 100 ml
  Man vet aldrig vad som kan hända på halloween. En varulv eller vampyr skulle till exempel kunna dyka upp och skulle detta inträffa kan det vara mycket smart att ha lite extra blod på lager. Den här?
 • Moon Creations Holographic Glitter Hair Gel - Rosa

  Moon Creations Holographic Glitter Hair Gel - Rosa
  Vad sägs om ett holografiskt glittergel till håret? Låter väldigt lockande va? Vi kan dessutom erbjuda hela åtta olika färger vilket gör att detta hårgel passar att använda vid mer än bara halloween-?
 • Moon Creations Glitter Nagellack - Blå

  Moon Creations Glitter Nagellack - Blå
  Dags att göra sig lite extra fin inför skolbalen, eller är det till halloweenfesten du vill skina? Då är detta nagellack från Moon Creations definitivt någonting för?
 • GlitzyGurl Hårspray - Vit

  GlitzyGurl Hårspray - Vit
  Söker du en ny look till nästa maskerad, halloween, festival eller rave? Då bör du prova GlitzyGurl Hårspray med UV-effekt. Spraya i färgen i håret från lagom?
 • Sminkset Fjäril

  Sminkset Fjäril
  Planerar du att dyka upp på nästa maskeradfest klädd som en fé, eller vill du kanske överraska barnen på barnkalaset med ansiktsmålningar? Använd det här fjärilssminket för att förvandla firandet?
 • Tatueringar Silver Good Vibes - 16-pack

  Tatueringar Silver Good Vibes - 16-pack
  Bjud dina gäster på tillfälliga tatueringar på festen, otroligt roligt att kunna matcha med varandra för en kväll! Varför inte ha dessa på bordet utanför badrummet så gästerna enkelt kan applicera?
 • Hårspray Color - Grön

  Hårspray Color - Grön
  Hur ska du göra för att kunna sminka hela dig till din valda Halloweenkaraktär utan att behöva förklara den nya hårfärgen på måndag när du går till jobbet igen? Jo, du använder tillfälligt?
 • Grimas Läppglans - Transparent

  Grimas Läppglans - Transparent
  Gör som de professionella kosmetologerna och teatersminköserna och använd Grimas supersnygga läppglans! För allra bästa resultat lägger du på dessa tjusiga?
 • Hårspray Färg - Orange

  Hårspray Färg - Orange
  Har du någonsin funderat på hur du skulle se ut i rosa eller grönt hår, men inte riktigt vågat ta steget att gå till frisören för att färga det permanent? Eller kanske har du önskat att ha regnbågens?
 • Moon Creations Glitter Läppstift - Silver

  Moon Creations Glitter Läppstift - Silver
  Är du på jakt efter ett stadigt läppstift som fortfarande sitter fastklistrat på läpparna även om du tagit såväl ett som två glas vin? Då är detta glitterläppstift från Moon Creations någonting?
 • S&S UV Läppglans - Blå

  S&S UV Läppglans - Blå
  Vill du se ut som alla andra kan du ju alltid välja ett rött eller rosa läppstift, men om du vill synas och sticka ut lite på kalaset ska du välja ett läppglans som är?

Tillgängligheten och variationen på olika sorters maskeradsmink är stor; speciellt på nätet finns precis hur mycket som helst att välja på. Vilken sorts tema eller karaktär du än tänkt dig, så finns flera alternativ att välja mellan. För den som vill se ut som en zombie är det enkelt, liksom för den som vill ha ett klassisk dockutseende.

Variationen är enorm, och du kan uppnå stor effekt med liten ansträngning. Att till exempel sminka sig för att likna en katt tar inte mycket tid och ansträngning. Grundregeln för en lyckad maskeradsminkning är att ta det som karaktäriserar det du vill efterlikna, och överdriva dem. En katts morrhår är ju i princip osynliga, men det är genom att rita dem tydligt i ansiktet som då får alla att tänka ”katt”.

Som en extra krydda på sminkningen kan ett par linser utan styrka i passande färg eller design göra susen. Det finns många olika färger och mönster att välja på.