Mexikanska kläder för utklädnad

Ska du klä ut dig för att gå på en fest med mexikansk tema kan du här hitta massor av typiska mexikanska kläder. Att klä sig som en mexikan är ganska enkelt. I både kvinnors och mäns klädstil passar någon av de klassiskt mexikanska kläderna poncho eller sombrero. Ofta är dräkter eller klänningar randiga med starka färger. Tänk lite som en taco med grön gurka, röd tomat och gul majs. För att inhämta inspiration och få tips kan du titta på nedanstående dräkter du kan köpa online.

Populärt inom mexikanska kläder för utklädnad

 • Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - One size

  Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - One size
  Ta fram dina maracas och ge dig ut på ett mexikanskt äventyr ikväll! Mexikansk Tjej Maskeraddräkt inkluderar en randig klänning med korta ärmar och strängade kanter.?
 • Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - Medium

  Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - Medium
  Här har du en Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt! Blommönstret vid toppen och den svarta kjolen med spetsdetaljer nertill utmärker en typisk mexikansk stil.Traditionell Mexikansk?
 • Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - Small

  Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - Small
  Här har du en Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt! Blommönstret vid toppen och den svarta kjolen med spetsdetaljer nertill utmärker en typisk mexikansk stil.Traditionell Mexikansk?
 • Mexikansk Kille Maskeraddräkt - One size

  Mexikansk Kille Maskeraddräkt - One size
  Ett billigt och enkelt sätt att sätt att smälta in på den mexikanska festen! Mexikansk Kille Maskeraddräkt inkluderar en randig poncho med knytning runt halsen och strängade?

Fler tips på mexikanska kläder för utklädnad

 • Mexikansk Öl Maskeraddräkt - One size

  Mexikansk Öl Maskeraddräkt - One size
  Du är vad du dricker! Och ryktet på stan är att även du tenderar att stundvis sippa på en iskall öl (gärna med en liten limeklyfta) när det är dags för?
 • Mexikansk Klänning Maskeraddräkt - Large

  Mexikansk Klänning Maskeraddräkt - Large
  Med den här snygga klänningen med många fina detaljer får du enkelt till en härlig mexikansk stil. Perfekt till tacokvällen, maskeraden eller dansen! Nu är det bara?
 • Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - Large

  Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt - Large
  Här har du en Traditionell Mexikansk Tjej Maskeraddräkt! Blommönstret vid toppen och den svarta kjolen med spetsdetaljer nertill utmärker en typisk mexikansk stil.Traditionell Mexikansk?
 • Mexikansk Klänning Maskeraddräkt - Small

  Mexikansk Klänning Maskeraddräkt - Small
  Med den här snygga klänningen med många fina detaljer får du enkelt till en härlig mexikansk stil. Perfekt till tacokvällen, maskeraden eller dansen! Nu är det bara?
 • Mexikansk Klänning Maskeraddräkt - Medium

  Mexikansk Klänning Maskeraddräkt - Medium
  Med den här snygga klänningen med många fina detaljer får du enkelt till en härlig mexikansk stil. Perfekt till tacokvällen, maskeraden eller dansen! Nu är det bara?
 • Maskeraddräkt vuxna Mexikanska (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Mexikanska (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Mexikanska (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Kjol. Hatt. Poncho. Modell: Mexikanska
 • Mexikansk Poncho

  Mexikansk Poncho
  Ponchon är i one size, passar dem flesta.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mexikanska (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mexikanska (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mexikanska (2 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Modell: Mexikanska. Kön: Kvinna. Storlek: XL. Antal delar: 2 Delar. Material: 100 % polyester. Innehåller:. Klänning. Band
 • Dräkt Party, spansk peppar

  Dräkt Party, spansk peppar
  Perfekt för dig som ska vara festvärd på den mexikanska festen. I ett nafs blir du en chilifrukt som tillför lite sting till alla kalas.Dräkten är i one-size. Total längd på dräkten är 145 cm. Från hals och ner 100 cm. Tvärs över bröstet (ärm till ärm) 48 cm.Modellen på bilden äe ca 180 cm lång & väger ca 80 kg. Grön hatt ingår.
 • Maskeraddräkt vuxna Mexikanare (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Mexikanare (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Mexikanare (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Hatt. Poncho. Mustasch. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Mexikanare
 • Poncho mexican girl maskeraddräkt

  Poncho mexican girl maskeraddräkt
  Himmelskt vacker ponchoklänning som du borde bära tillsammans med en partner som har en poncho. Vilket par ni skulle bli! Ponchoklänningen är ett självklart val om du vill göra succé på maskeradfesten. Fakta om ponchon: I dräkten medföljer en poncho. Tillverad i 100% polyester. Finns i storleken: One size (passar de flesta).
 • Maskeraddräkt vuxna Mexikanare

  Maskeraddräkt vuxna Mexikanare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Mexikanare och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Mexikanare. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna Mexikanska

  Maskeraddräkt vuxna Mexikanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Mexikanska och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Byxor. Skjorta. Material: 100 % polyester
 • Maskeraddräkt vuxna Poncho Mexikanare

  Maskeraddräkt vuxna Poncho Mexikanare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Poncho Mexikanare och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Multicolour. Material: Polyester. Stil:. Poncho. Mexikanare
 • Flerfärgad Mexikansk Poncho

  Flerfärgad Mexikansk Poncho
  Flerfärgad mexikansk poncho med fransar och knytning i halsen. Med denna, jeans och sombrero så är du klar för festen :)Sombrero och pistoler kan köpas här i vår nätbutik.
 • Autentisk Mexikanponcho till Man/Kvinna

  Autentisk Mexikanponcho till Man/Kvinna
  Autentisk stor mexikanponcho med franskant nederst. Denna kan användas av både män som visas på bilden, och kvinnor.Kan köpas separat:LösmustaschSombreroCigarr
 • Svart Mexikanar Hatt/Sombrero

  Svart Mexikanar Hatt/Sombrero
  Stor svart mexikanar hatt/sombrero med vita rep runt huvudtoppen. Hatten kan knytas fast under hakan.
 • Färgglad Mexikanar Poncho med Fransar

  Färgglad Mexikanar Poncho med Fransar
  Färgglad mexikanarponcho med fransar. Komplettera gärna med sombrero hatt, maraccas och andra dräkttillbehör för en komplett outfit :)
 • Delux Svart Day of the Dead / Mexikansk Sombrero 56 cm

  Delux Svart Day of the Dead / Mexikansk Sombrero 56 cm
  Tuff delux svart sombrero dekorerad med silverfärgade kanter och vita snören. Perfekt till både mexikanardräkt och Day of the Dead-dräkter.
 • Grönrandig Mexikansk Maskeradklänning

  Grönrandig Mexikansk Maskeradklänning
  Grönrandig mexikansk maskeraddräkt för kvinnor bestående av en klänning prydd med tofsar och en rosett på urringningen. Komplettera gärna med strumpor / strumpbyxor, peruk, sombrero, maracas och&hellip:
 • Mexikansk Herrdräkt

  Mexikansk Herrdräkt
  Mexikansk maskeraddräkt i banditutförande bestående av en brun överdel med patronbälten, vita byxor och ett bälte. Komplettera gärna med en sombrero, cigarr och lösmustach.
 • Gul röd & grön mexikansk poncho

  Gul röd & grön mexikansk poncho
  Mexikansk poncho i flera fä:rger med fransar och knytband i nacken. Med denna, ett par byxor och en sombrero, ä:r du redo fö:r festen

Mexikansk maskerad och fest

Nästan varje fredag har svenska hushåll mexikansk fest. Eller njae, kanske inte riktigt så ofta men att äta taco är något vi gör många fredagar. Det är den första maten som de flesta tänker på när de hör namnet Mexico.

Förslag på mat med mexikanskt tema

Maten i Mexico är så mycket mer än bara Tacos. Vi tycker att du ska våga prova lite annat. Andra maträtter som passar på en mexikansk fest är quesadillas, enchiladas och glöm inte ställa fram goda tex mex såser. Som tilltugg ska det givetvis finnas klassiska nachos som snacks.

Pinchos, eller tapas, är också trevligt att bjuda på. Lite olika smårätter med blandat sött, surt och salt. Det ger en härlig smakupplevelse och gör middagsbjudningen trevlig. Servera med vin, mexikanskt öl eller alkoholfri mexikansk dryck.

Mexikanska lekar

Om du gillar att gå all-in ska du givetvis fixa lekar till din fest på mexicotema. En pinjata fylld med godis är rolig underhållning. För de som vill svettas och mäta sina krafter mot varandra kan du bygga en ring och utmana i Lucha Libre. Det är namnet på mexikansk brottning där deltagarna (luchadores) är iklädd färgglad mask och brottningsdräkt. Kan bli ett riktigt roligt inslag på din mexikanska tillställning.

Vad är Dia De Los Muertos?

En typisk mexikansk högtid som infaller varje höst den 2 november är de dödas dag - Dia De Los Muertos. Det är därför du kan hitta maskeradkläder med skelett och döskallar som taggats Mexico.

ilead