Utklädningskläder för vuxna

Är du vuxen och bjuden på temafest eller maskerad? Kanske ska hålla i ett barnkalas och vill spela lite teater för barnen? Se vilka maskeradkläder för vuxna som finns att köpa för din utklädnad eller inhämta inspiration för att klä ut dig till kändis, sagofigur eller filmkaraktär.

Tips på utklädningsdräkter

Här hittar du våra tips på utklädningskläder i vuxenstorlekar. Beroende på vilket tema det är på festen kan du enkelt sortera fram kläderna genom att använda drop-menyn.

Populärt inom utklädningskläder för vuxna

 • I Love 80s Maskeraddräkt - X-Small

  I Love 80s Maskeraddräkt - X-Small
  80-talet ringde och presenterade sin snyggaste outfit, ska du svara? Det tycker vi iallafall! Med denna maskeraddräkt kommer du bli snyggast på 80-talsfesten, det kan vi lova. Om inte annat?
 • I Love 80s Maskeraddräkt - Medium

  I Love 80s Maskeraddräkt - Medium
  80-talet ringde och presenterade sin snyggaste outfit, ska du svara? Det tycker vi iallafall! Med denna maskeraddräkt kommer du bli snyggast på 80-talsfesten, det kan vi lova. Om inte annat?
 • Korv med Bröd Maskeraddräkt - One size

  Korv med Bröd Maskeraddräkt - One size
  Korv med Bröd Maskeraddräkt inkluderar en helkroppsdräkt med korvbröd och en korv i mitten med huva och tryckt senap på framsidan. Dräkten har hål på sidorna?
 • Rörmokare Grön Budget Maskeraddräkt - One size

  Rörmokare Grön Budget Maskeraddräkt - One size
  En mycket prisvärd variant av den Röda Rörmokarens kollega. Rörmokare Grön Budget Maskeraddräkt inkluderar en grön mössa, grön tröja och blå?

Fler tips på utklädningskläder för vuxna

 • OppoSuits Confetteroni Kostym - 48

  OppoSuits Confetteroni Kostym - 48
  Kostymen för dig som vill synas i mängden på festen! Är du lite busig av dig kan du helt ignorera den gråtråkiga klädkoden och glida in på partyt utklädd?
 • OppoSuits Batman Kostym - 58

  OppoSuits Batman Kostym - 58
  När Batman vill vara lite extra fin halar han av sig fladdermusutstyrseln och kliver i sin fantastiskt stiliga Opposuit, speciellt tillverkad i hans ära. Här har vi den för allmänt?
 • Clownen IT Dam Maskeraddräkt - Medium

  Clownen IT Dam Maskeraddräkt - Medium
  Blås upp ballongen och gör dig redo på att skrämma skiten ur dina vänner. I den här dräkten kommer du förvandlas till den läskigaste av alla clowner där?
 • Välhängt Skelett Maskeraddräkt - Medium

  Välhängt Skelett Maskeraddräkt - Medium
  Om du är på jakt efter en maskeraddräkt som drar blickarna till sig är det här definitivt en dräkt för dig, de flesta reagerar nämligen på den här välhängda?
 • Skolflicka Rödrutig Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Skolflicka Rödrutig Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Har du någon gång sett en amerikansk high school-film och önskat att du också fick bära de där söta skoluniformerna? Nu har du chansen! Vankas det maskerad är?
 • Captain Beer Maskeraddräkt - Medium

  Captain Beer Maskeraddräkt - Medium
  När festen är i svår knipa och gästerna känner sig uttråkade och vill hem finns det bara en person som kan rädda kvällen - Kapten Beer. Han älskar att svänga?
 • Snokande Detektiv Maskeraddräkt - Large

  Snokande Detektiv Maskeraddräkt - Large
  Hur lyckas Sherlock Holmes, Hercule Poirot och Miss Marple lösa alla brott och mord? Tänk om det sitter i kläderna? I den här häftiga detektivkostymen förvandlas du till en?
 • Tjuv Maskeraddräkt - Medium

  Tjuv Maskeraddräkt - Medium
  Är du en skurk som planerar att råna banken men saknar de rätta kläderna? Då är denna outfit något för dig! Passar perfekt när du ska leka tjuv och polis?
 • Robin Hood Dam Maskeraddräkt - Medium

  Robin Hood Dam Maskeraddräkt - Medium
  En laglös person är en som aktivt valt att ställa sig utanför samhället och klara sig på egen hand, oftast på grund av att samhällets struktur inte stämmer?
 • Medusa Maskeraddräkt - Small

  Medusa Maskeraddräkt - Small
  Trött på att få blickar i varje rum du kliver in i? Den här dräkten löser ALLT! Inte färre blickar, det vill säga, men de som blickar in i Medusas ögon sägs?
 • Clown Halloween Maskeraddräkt - Medium

  Clown Halloween Maskeraddräkt - Medium
  Egentligen är det en harmlös, klassisk clowndräkt men när du kompletterar med exempelvis en blodig kniv och en läskig make-up har du förvandlats till en äkta halloweenclown.?
 • Heidi Maskeraddräkt - Small

  Heidi Maskeraddräkt - Small
  Heidi Maskeraddräkt inkluderar en vacker klänning med fastsatt röd kjol och mönstrade detaljer, en vit blus med resår och en svart väst med matchande mönster och vit?
 • Grease Pink Lady Jacka Deluxe Maskeraddräkt - Small

  Grease Pink Lady Jacka Deluxe Maskeraddräkt - Small
  Om du är av åsikten att Pink Ladies är det bästa med Grease och det vankas 50-talsfest är den här jackan helt klart för dig! Kommer med 3 olika utbytbara namnlappar?
 • OppoSuits Purple Prince Kostym - 48

  OppoSuits Purple Prince Kostym - 48
  Blända alla du möter och få dem att stirra av beundran när du går på fest iförd OppoSuits färgsprakande kostymer! Här har vi en lila kreation som får?
 • Miss Santa Maskeraddräkt - Large

  Miss Santa Maskeraddräkt - Large
  Förvandlas till en av Nordpolens snyggaste tomtar i denna dräkt. I klassisk tomte-mundering kommer du vara redo att leverera julklappar, servera risgrynsgröt och höja julstämningen?
 • Grön/Blå Fjäril Maskeraddräkt - Large

  Grön/Blå Fjäril Maskeraddräkt - Large
  Först var du ett litet ägg, sedan förvandlades du till en halvsnuskig puppa för att sedan veckla ut dina fantastiska vingar för att flyga iväg som en bedårande fjäril!?
 • Suitmeister Christmas Red Icons Light Up Kavaj - Small

  Suitmeister Christmas Red Icons Light Up Kavaj - Small
  Gruvar du dig inför julafton när det är dags att dra på sig den där gamla jultröjan som kliar och sticks? Worry no more! Här har du den ultimata julkavajen som slår?
 • Poncho Enhörning med Luva Deluxe - One size

  Poncho Enhörning med Luva Deluxe - One size
  Ska du på fantasyfest men vill ändå hålla det någorlunda realistiskt? Skrid in med ett unicornhorn i högsta hugg och motbevisa för samtliga att enhörningar visst?
 • Wilma Flintstone Maskeraddräkt - Medium

  Wilma Flintstone Maskeraddräkt - Medium
  Klä ut dig till supertuffa Wilma Flintstone inför nästa maskerad. Den här donnan kan man bara inte få nog av, titta bara på den originella klänningen hon bär!?
 • Suicide Squad Harley Quinn Maskeraddräkt - Small

  Suicide Squad Harley Quinn Maskeraddräkt - Small
  Man kan aldrig ana att det döljer sig en galen superskurk bakom denna fasad. Hon ser ju ut som en helt oskyldig partytjej! Men vänta bara tills hon får tag på ett baseballträ?
 • Vampyra Röd/Svart Maskeraddräkt - Large

  Vampyra Röd/Svart Maskeraddräkt - Large
  Skaffa dig denna läckra Vampyra Maskeraddräkt till Halloweenfesten och särskilt om du är hemligt förtjust i röda, mustiga drycker...Vampyra Röd/Svart Maskeraddräkt?
 • Egyptisk Gudinna Maskeraddräkt - Large

  Egyptisk Gudinna Maskeraddräkt - Large
  Att vara en mäktig drottning är häftigt, men det är tusen gånger coolare att vara en gudinna. Förvandla dig till en vacker egyptisk gudinna i ett nafs med denna?
 • Star Trek Blå Maskeraddräkt - Medium

  Star Trek Blå Maskeraddräkt - Medium
  Live long and prosper i din alldeles egen Star Trek-dräkt! Perfekt att bära om du ska på maskerad med film, tv- eller rymdtema! Star Trek Blå Maskeraddräkt är en snygg?
 • Obelix Deluxe Maskeraddräkt - X-Large

  Obelix Deluxe Maskeraddräkt - X-Large
  Följ med superstarka Obelix på äventyr. Tyvärr har vi ingen trolldryck att skicka med men det gör inget för du kommer att se riktigt stor och stark ut i denna fantastiska?
 • Suitmeister Orange Kostym - Large

  Suitmeister Orange Kostym - Large
  Älskar du starka färger och trivs med att väcka uppmärksamhet? Med denna färgglada och vågade kostym står du ut från mängden på festen eller maskeraden.?
 • Riddare Klänning Dam Maskeraddräkt - Small

  Riddare Klänning Dam Maskeraddräkt - Small
  Rid in på maskeraden som en tapper riddare! Plocka fram lite medeltida dansmoves och bli medeltidsmaskeraden stora stjärna - för en kväll att minnas i århundraden. Riddare?
 • Bödel Maskeraddräkt - Small

  Bödel Maskeraddräkt - Small
  Med dig på festen kommer ingen längre att gå säker. En kuslig dräkt som garanterat kommer skrämma slag på både den ena och andra gästen på halloweenfesten.?
 • Starke Adolf Maskeraddräkt - One size

  Starke Adolf Maskeraddräkt - One size
  Starke Adolf är minsann inte att leka med, han spenderar nämligen varje vaken minut på gymmet för att se sina muskler växa större och större. Ingen smart person skulle?
 • OppoSuits Flaminguy Shorts Kostym - 56

  OppoSuits Flaminguy Shorts Kostym - 56
  Äntligen finns den populära OppoSuits Flaminguy-kostymen i en somrig version! För du kan ju inte svettas och lida i onödan i sommar bara för att du vill glida omkring i din coola?
 • Renässans Dam Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size

  Renässans Dam Plus-size Maskeraddräkt - Plus-size
  Utmana självaste Marie Antoinette på modevisning när du skrider in på festen i den här pampiga klänningen! I den här dräkten finns det ingen som kan tvivla på?
 • Dödens Pastor Maskeraddräkt - One size

  Dödens Pastor Maskeraddräkt - One size
  Be för ditt liv, för här kommer självaste Dödens Pastor vars predikan inte är helt i linje med sedvanliga kyrkotal... Dödens Pastor Maskeraddräkt inkluderar en lång,?
 • Kvinnlig Piratkapten Svart Rock - Large

  Kvinnlig Piratkapten Svart Rock - Large
  Vem är det som styr och ställer ute på skutan egentligen? Det är ju du såklart, klädd i den här tuffa rocken som kommer medföra en stor respekt hos de andra piraterna?
 • Dansbandsmusiker Maskeraddräkt - Medium

  Dansbandsmusiker Maskeraddräkt - Medium
  När dansbandet Sven-Jörgens ger sig ut på vägarna kan du räkna med att folkparkerna exploderar i ett folkhav av danssugna åldringar. I strålkastarljusets sken bränner?
 • Wrestling Mästare Maskeraddräkt - Large

  Wrestling Mästare Maskeraddräkt - Large
  Vill du bli en wrestlingsmästare men känner att du kanske inte riktigt är så muskulös som du skulle vilja vara? Inga problem, den här tuffa maskeraddräkten med insydda?
 • Suitmeister Christmas Trees Stars Röd Kostym - X-Large

  Suitmeister Christmas Trees Stars Röd Kostym - X-Large
  När julafton äntligen är kommen och släkt och vänner samlats runt det välfyllda matbordet så vill man såklart ha den rätta outfiten. Med den här snygga?
 • Black Widow Deluxe Maskeraddräkt - Medium

  Black Widow Deluxe Maskeraddräkt - Medium
  Skydda alla dina gäster mot de onda skurkarna som kommer oinbjudna till maskeradfesten i denna läckra Black Widow-inspirerande dräkt! Om du har tur står även Iron Man och Hulken?
 • Carnevil Killer Clown Maskeraddräkt - One size

  Carnevil Killer Clown Maskeraddräkt - One size
  Vidrig maskeraddräkt för dig som gillar att halvt skrämma ihjäl människor. Maskeraddräkten får dig att se ut som en hysteriskt leende clown iklädd ljusa och skitiga?
 • Suitmeister Santa Elves Grön Kostym - Small

  Suitmeister Santa Elves Grön Kostym - Small
  Ge den gamle Tomten en rejäl utmaning om vem som är bäst klädd på julafton när du kommer klädd i den här dundersnygga kostymen! När den här dräkten?
 • Harley Quinn Arkham Maskeraddräkt - Medium

  Harley Quinn Arkham Maskeraddräkt - Medium
  Kliv rakt in i det mörka Arkham när du tar på dig denna fantasifulla Harley Quinn-dräkt! Harley Quinn heter egentligen Dr Harleen Quinzel och hennes uppgift är att behandla sin?
 • I Love 80s Maskeraddräkt - Small

  I Love 80s Maskeraddräkt - Small
  80-talet ringde och presenterade sin snyggaste outfit, ska du svara? Det tycker vi iallafall! Med denna maskeraddräkt kommer du bli snyggast på 80-talsfesten, det kan vi lova. Om inte annat?
 • OppoSuits Shineapple Shorts Kostym - 52

  OppoSuits Shineapple Shorts Kostym - 52
  Är det sommar och varmt, varför då envisas med att gå klädd i en varm kostym? Det blir ju hur svettigt som helst! Skruda istället om till denna svala OppoSuits?
 • Hippie Honey Maskeraddräkt - Medium

  Hippie Honey Maskeraddräkt - Medium
  Denna läckra flower power-outfit kommer garanterat bli en succé på 60-talsmaskeraden!Hippie Honey Maskeraddräkt inkluderar en tröja med blommor i olika färger med utsvängda?
 • Malefizia Maskeraddräkt - Medium

  Malefizia Maskeraddräkt - Medium
  Häftig dräkt som liknar den ikoniska huvudkaraktären från filmen Maleficent. Vill du vara den onda, men också den snyggaste häxan på maskeradfesten passar den här?
 • 80-tals Holographic Träningsoverall - Small

  80-tals Holographic Träningsoverall - Small
  När det är träningspass klockan 18 men festen börjar kl 19 så kan det vara svårt att hinna med att byta om! I den här skimrande träningsoverallen så kommer?
 • Suitmeister The Joker Kostym - Medium

  Suitmeister The Joker Kostym - Medium
  Oj oj oj, den här kostymen skojar man inte bort! Inte ens Jokern himself. Är det en maskeradfest på gång och du är bjuden? Suit up som den häftiga Jokern och glid in på?
 • Rosa Sergeant Pop Maskeraddräkt - XX-Large

  Rosa Sergeant Pop Maskeraddräkt - XX-Large
  Vill du klä ut dig till en bandmedlem från The Beatles? Alla kommer väl ihåg The Beatles album Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band från år 1967 - legendarisk. Med den?
 • Safari Man Maskeraddräkt - X-Large

  Safari Man Maskeraddräkt - X-Large
  När man ska på maskerad är det viktigt att klä sig på ett sätt som inte påminner om ens vanliga stil, samtidigt kan det vara roligt om det finns någon slags?
 • OppoSuits Confetteroni Kostym - 54

  OppoSuits Confetteroni Kostym - 54
  Kostymen för dig som vill synas i mängden på festen! Är du lite busig av dig kan du helt ignorera den gråtråkiga klädkoden och glida in på partyt utklädd?
 • Snabbmats Clown Halloween Maskeraddräkt - Large

  Snabbmats Clown Halloween Maskeraddräkt - Large
  Ser du den här clownen stå utanför snabbmatskedjan och vinka, stanna inte. Åk inte ens drive in. Du kommer förstå precis om du trotsar varningen. Det är inte clownen?
 • Suitmeister The Riddler Kostym - XX-Large

  Suitmeister The Riddler Kostym - XX-Large
  The Riddler a.k.a Gåtan är känd för att vara en superskurk och en fiende till Batman. Känner du någon som ska vara Batman på nästa maskeradfest och du känner?
 • Palmträd Maskeraddräkt - One size

  Palmträd Maskeraddräkt - One size
  Du är spexig, har livfull blick och nu dyker du upp på maskeraden utklädd till träd. Vi börjar förstå varför du är populärast i din umgängeskrets!Palmträd?
 • OppoSuits Shineapple Shorts Kostym - 46

  OppoSuits Shineapple Shorts Kostym - 46
  Är det sommar och varmt, varför då envisas med att gå klädd i en varm kostym? Det blir ju hur svettigt som helst! Skruda istället om till denna svala OppoSuits?
 • Cheerleader Grön Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Cheerleader Grön Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Vem vill inte dansa runt i läckra dansmoves med ett par fladdriga pom-poms i vädret och leva ut sin amerikanska high school-dröm till fullo? Eller varför inte klä hela tjejgänget?
 • Peaky Blinders Grace Shelby Maskeraddräkt - X-Small

  Peaky Blinders Grace Shelby Maskeraddräkt - X-Small
  Här är hon - Grace Shelby! Kvinnan som stal Thomas Shelbys hjärta i Peaky Blinders. Låna hennes snyggaste klänning för en kväll och du blir garanterat snyggast på?
 • OppoSuits Rainbow Glaze Kostym - 48

  OppoSuits Rainbow Glaze Kostym - 48
  Vad ska regnbågar alltid vara uppe i skyn och göra? Det skulle vara mycket roligare om de var med på en fest! Och nu kan du själv dyka upp på partyt som en dånande awesome?
 • Day of the Dead Brud Maskeraddräkt - Small

  Day of the Dead Brud Maskeraddräkt - Small
  Slå på stort och dyk upp på halloweenfesten klädd i denna lyxiga mexikoinspirerade bruddräkt! Tänk dig stilig, svart plysch som varvas med vinröd siden och svart?
 • Beerman Maskeraddräkt - X-Large

  Beerman Maskeraddräkt - X-Large
  Förvandla dig till festens egna öl-superhjälte! När ölen är slut susar du bara in som en blixt och förser dina törstiga vänner med ett par kalla iklädd?
 • Piratklänning Maskeraddräkt - Small

  Piratklänning Maskeraddräkt - Small
  I den här dräkten kommer du förvandlas till en superhäftig piratkapten på nolltid! Anländ till festen och leta reda på de gömda skatterna innan du ger dig ut på?
 • OppoSuits Christmiss Kostym - 34

  OppoSuits Christmiss Kostym - 34
  Påskharen, tandfén och tomten himself har alla representanter på nordpolen och andra platser som liksom sköter allt det administrativa. Man skulle kunna kalla det för?
 • Drakdrottning Maskeraddräkt - Large

  Drakdrottning Maskeraddräkt - Large
  Drakdrottning Maskeraddräkt är en vacker klänning som inkluderar en vacker dress tillsammans med manchetter. Iklädd denna dräkt skulle du kunna vara en prinsessa, en drottning,?
 • Vampyrkvinna Maskeraddräkt - X-Large

  Vampyrkvinna Maskeraddräkt - X-Large
  En ursnygg vampyrdräkt med fantastiska detaljer! Maskeraddräkten kan också användas om du gillar en gotisk stil eller om du vill klä ut dig till en sofistikerad häxa eller?
 • Batman Dark Knight Maskeraddräkt - Large

  Batman Dark Knight Maskeraddräkt - Large
  Batman Dark Knight Maskeraddräkt inkluderar en svart/grå helkroppsoverall med Batmans logotype tryckt på bröstet. Nertill finns skoöverdrag för att ge skenet av Batmans?
 • OppoSuits Giftmas Eve Kostym - 46

  OppoSuits Giftmas Eve Kostym - 46
  Har du bestämt dig för att göra braksuccé på årets julfest när det kommer till klädsel är en julkostym från OppoSuits ett givet val! En fancypancy,?
 • Bankrånare Klänning Maskeraddräkt - Medium

  Bankrånare Klänning Maskeraddräkt - Medium
  Älskar du också den populära serien La Casa de Papel samtidigt som du gärna vill känna dig lite fancy och ha klänning? Ingen kommer att känna igen dig på maskeradfesten?
 • Jennifer Parker Maskeraddräkt - Small

  Jennifer Parker Maskeraddräkt - Small
  Om du och din kompistrio ska på maskerad och behöver en festlig outfit för tre ska ni självklart gå som gänget från Back to the Future. Doc, Marty och Jennifer är?
 • Blå Dvärg Maskeraddräkt - Medium

  Blå Dvärg Maskeraddräkt - Medium
  Om du står blick stilla i trädgården när gästerna passerar så kommer de aldrig att se dig. Kanske är det rent av så att du till och med leker kurragömma?
 • Woodstock Hippie Maskeraddräkt - X-Large

  Woodstock Hippie Maskeraddräkt - X-Large
  Ta dig tillbaka till det glada 70-talet med denna färgglada maskeraddräkt! En utmärkt maskeradkostym att chilla vid en lägereld i tillsammans med dina polare till ljudet av en mysig?
 • Kvinnlig Hippie Budget Maskeraddräkt - Small

  Kvinnlig Hippie Budget Maskeraddräkt - Small
  Psykadeliska mönster, massor av färger och givetvis också ett pannband. Vad kan gå fel när du entrar maskeradfesten med en sån här outfit? Troligtvis absolut ingenting.?
 • Gammal Smurf Maskeraddräkt - Medium

  Gammal Smurf Maskeraddräkt - Medium
  Du skulle bara veta hur vanliga smurfarna egentligen är. Om du åker till belgien och strosar runt i en bokskog så är du mitt bland dem, men det är inte säkert du ser dem?
 • OppoSuits Navy Royale Kostym - 56

  OppoSuits Navy Royale Kostym - 56
  Har du tröttnat på svarta kostymer men vill gärna ha en kostym att stoltsera omkring i på festen? Då är OppoSuits något för dig! Denna härliga kostym går?
 • Nordkoreansk Diktator Piggyback Maskeraddräkt - One size

  Nordkoreansk Diktator Piggyback Maskeraddräkt - One size
  Att hänga med en diktator låter ju inte så trevligt med tanke på att dem utövar auktoritet över en stat och dess invånare, men att umgås med denna är faktiskt?
 • Den Elake Gycklaren Röd/Svart Maskeraddräkt - Small

  Den Elake Gycklaren Röd/Svart Maskeraddräkt - Small
  Den elake Gycklaren Maskeraddräkt inkluderar tröja, byxor, midjeskärp, huvudstycke och mask. De två hornen på huvudstycket är vadderade med skum. De traditionella hängande?
 • Marion Maskeraddräkt - Small

  Marion Maskeraddräkt - Small
  Robin Hood kommer inte att kunna motstå dig i vår vackra Marion Maskeraddräkt! Marion Maskeraddräkt inkluderar en rosa klänning i sammet med en satin-liknande ljusrosa panel?
 • Average Guys Spökboll Maskeraddräkt - Medium/Large

  Average Guys Spökboll Maskeraddräkt - Medium/Large
  Har du vad som krävs för att vinna Dodgeball-turneringen? Har du samlat ihop ett tillräckligt starkt lag av "average guys" för att ta hem hela prispotten på $50 000? Klä?
 • Piratkapten Brun Kappa - Medium

  Piratkapten Brun Kappa - Medium
  Jack Sparrow kan kliva av piratskeppet, nu är det nämligen du som är herren på täppan! Visa vem det är som bestämmer på festen när du gör entré?
 • Biet Maja Maskeraddräkt - Medium

  Biet Maja Maskeraddräkt - Medium
  Du kanske ska klä ut dig till ett bi med tanke på hur mycket du surrar? Eller så älskar du bin så mycket att du besämt dig för att börja leva som ett??
 • Tracksuit Silver Maskeraddräkt - XS

  Tracksuit Silver Maskeraddräkt - XS
  Visa ditt sanna jag i en cool tracksuit. Och det här är inte vilken tracksuit som helst - det här är en silverfärgad tracksuit! Den är lika snygg på ett disco,?
 • Gangsterkostym Maskeraddräkt - Large

  Gangsterkostym Maskeraddräkt - Large
  Bli en klassisk maffiaboss från 20-talet med denna läckra maskeraddräkt! När du har denna på dig på nästa maskerad som kommer du definitivt att befinna dig i händelsernas?
 • Suitmeister Orange Kostym - X-Large

  Suitmeister Orange Kostym - X-Large
  Älskar du starka färger och trivs med att väcka uppmärksamhet? Med denna färgglada och vågade kostym står du ut från mängden på festen eller maskeraden.?
 • Malefizia Maskeraddräkt - X-Large

  Malefizia Maskeraddräkt - X-Large
  Häftig dräkt som liknar den ikoniska huvudkaraktären från filmen Maleficent. Vill du vara den onda, men också den snyggaste häxan på maskeradfesten passar den här?
 • Suitmeister Premium Beer Yellow Summer Kostym - Large

  Suitmeister Premium Beer Yellow Summer Kostym - Large
  Om du vill vara riktigt sommarsval i hettan kan vi inte tänka oss något mer passande än en kortärmad kavaj som pryds av skummande öl och matchande shorts. Slipsen kanske framstår?
 • OppoSuits Flaminguy Kostym - 60

  OppoSuits Flaminguy Kostym - 60
  Tycker du att det är tråkigt att vi inte har några flamingos som kan hänföra oss med sina rosa skrudar? Vi förstår, men det finns en lösning på problemet.?
 • OppoSuits Evergreen Kostym - 50

  OppoSuits Evergreen Kostym - 50
  Var färgstark, ta plats och charma alla du möter iförd OppoSuits underbara kostymer! Den här stiliga kreationen går helt i en härlig, klargrön nyans som passar extra?
 • Häxa Plus-size Maskeraddräkt - 5XL

  Häxa Plus-size Maskeraddräkt - 5XL
  Har du bjudit över dina häxkompisar på en slurk av din bubblande kittelsoppa behöver du en tjusig aftonklänning också såklart, så ta och klicka hem denna eleganta?
 • Biet Maja Villy Maskeraddräkt - Large

  Biet Maja Villy Maskeraddräkt - Large
  Bzz bzz! Nästa maskerad ska du klä ut dig till Villy från populära serien Biet Maja. Du flyger runt på festen och surrar med både den ena och den andra, pollinerar?
 • Top Gun Klänning Maskeraddräkt - Medium

  Top Gun Klänning Maskeraddräkt - Medium
  Förvandla dig själv till Mavericks instruktör Charlie i den här läckra dräkten! Varför inte matcha tillsammans med hela familjen och dyk upp som en Top Gun-klan från?
 • Suitmeister Gangster Kostym - Large

  Suitmeister Gangster Kostym - Large
  Om du ska fara omkring och driva in pengar och röka cigarr eller göra andra typiska gangsteraktiviteter som att spela bort klockan i ett parti poker eller gå misstänksamt?
 • Kostym Mr Röd Herr - 50

  Kostym Mr Röd Herr - 50
  Den här röda kostymen kan du sätta på dig när det är dags för fest och maskerad. Tänk att komma klädd i den på julfesten på jobbet, eller varför?
 • Klassisk Vampyrklänning Maskeraddräkt - XX-Large

  Klassisk Vampyrklänning Maskeraddräkt - XX-Large
  Hoppa ut ur kistan och skruda om till denna snygga vampyrklänning och bege dig till halloweenpartyt! Ligger festen långt bort är det bara att förvandla dig till en fladdermus och ta?
 • Amor Maskeraddräkt - Large

  Amor Maskeraddräkt - Large
  Amor är den romerska kärleksguden, son till gudinnan Venus, som flyger omkring och sprider kärlek bland oss dödliga. Du som har upplevt kärlek vid första ögonkastet kan?
 • Rocky Apollo Maskeraddräkt - Medium

  Rocky Apollo Maskeraddräkt - Medium
  Förvandla dig själv till boxaren Apollo Creed och dyk upp med ett självförtroende som heter duga på halloweenfesten! Med den här läckra utstyrseln med matchande handskar?
 • Söt Snövit Maskeraddräkt - Small

  Söt Snövit Maskeraddräkt - Small
  Söt Snövit Maskeraddräkt inkluderar en snygg klänning med en skimrande gul kjol och blå topp samt en fastsydd spetsig röd och vit underkjol.Överdelen är?
 • Ren Dam Maskeraddräkt - Medium

  Ren Dam Maskeraddräkt - Medium
  Klampa in som skogens gulligaste djur på maskeradfesten och få resterande gäster att bli helt mållösa. Du kan även prova använda dina bästa rådjursögon?
 • OppoSuits Pearly White Smoking - 62+1

  OppoSuits Pearly White Smoking - 62+1
  Våga bryta den svarta klädkoden med den här eleganta kostymen med en vit jacka. Mycket stilig att sätta på sig när du är bjuden på fest, bröllop eller en?
 • South Park Kyle Broflovski Maskeraddräkt - Small

  South Park Kyle Broflovski Maskeraddräkt - Small
  Ta chansen och hoppa in i South Parks tecknade sjuka värld iklädd denna galet coola Kyle-dräkt! En mycket mer angenäm karaktär att vara istället för stackars mumlande?
 • Day of the Dead Brud Maskeraddräkt - X-Large

  Day of the Dead Brud Maskeraddräkt - X-Large
  Slå på stort och dyk upp på halloweenfesten klädd i denna lyxiga mexikoinspirerade bruddräkt! Tänk dig stilig, svart plysch som varvas med vinröd siden och svart?
 • Suitmeister St. Patrick Grön Kostym - Small

  Suitmeister St. Patrick Grön Kostym - Small
  17 mars. Dagen då alla rödtottar firar sitt ärofyllda skyddhelgon Patrick. Om du vill imponera extra mycket på irländarna så ska du givetvis se till att vara rätt?
 • Skäggiga Damen Maskeraddräkt - Medium

  Skäggiga Damen Maskeraddräkt - Medium
  Varför vara en långrandig clown på cirkusmaskeraden när du istället kan klä ut dig till skäggiga damen? Inte det minsta långrandigt kan vi lova, utan snarare?
 • Liemannen Maskeraddräkt - XX-Large

  Liemannen Maskeraddräkt - XX-Large
  Han kommer när du minst anar det och suger upp din själ till djävulen. När du slår upp portarna till halloweenfesten klädd i den här mörka kåpan kommer gästerna?
 • Orange Tjejfånge Maskeraddräkt - Large

  Orange Tjejfånge Maskeraddräkt - Large
  Orange är det nya svarta! Det är inte bara bakom lås och bom det är coolt med brandgul svid. Tack vare en viss TV-serie har fängelsestilen nu börjat leta sig ut även?

Utklädningskläderna för den vågade vuxna

En del kläder kräver lite mer mod än andra att klä ut sig i. Vi tänker på kläderna som kan verka stötande och kanske anspelar på sex eller som visar kroppsdelar man normalt inte brukar exponera.

Är du den modiga mannen som vågar klä dig i en Borat mankini?