Superhjältedräkter

En superhjälte står på de godas sida och kämpar mot ondskan i världen. Vi hoppas att du är med oss i kampen och vill klä ut dig till någon av de kända superhjältarna.

Kläderna som gör dig till superhjälte

Att vara en superhjälte kräver inga speciella kläder men om du vill att folk ska förstå att du är en hjälte, skaffa dig någon av dessa superhjältedräkter. Vi listar en blandning av dräkter och maskeradkläder i storlekar för vuxna eller för barn. De mest kända superhjältarna finns representerade som till exempel Batman, Spiderman och Spindelmannen.

Populärt inom superhjältedräkter

 • Superman Barn Maskeraddräkt - Small

  Superman Barn Maskeraddräkt - Small
  Rädda världen från hemskheter och stoppa Lex Luthor - utklädd till självaste Stålmannen! Flyg genom staden med din laserblick och släng skurkarna bakom galler med din ursinniga råstyrka! Superman?
 • The Dark Knight Catwoman Maskeraddräkt - Small

  The Dark Knight Catwoman Maskeraddräkt - Small
  Förvandlas till Anne Hathaways fängslande skurk med vår coola Catwoman-dräkt!The Dark Knight Catwoman Maskeraddräkt inkluderar en läcker svart helkroppsdräkt med svarta detaljer på kroppen och?
 • Superman Klassisk Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Superman Klassisk Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Bekämpa skurkar i Metropolis, skriv tidningsartiklar under dagtid och kika gärna förbi barnmaskeraden därefter: med den här dräkten förvandlas nämligen barnet ditt till en av DC-comics kanske mest?
 • Superman Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Superman Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Det är en fågel... Det är ett flygplan... Det är en superbebis! Maskeradens kanske absolut sötaste superhjälte är ett faktum när det här dräkten åker på - och det finns inga garantier att?

Fler tips på superhjältedräkter

 • Catwoman Barn Maskeraddräkt - Large

  Catwoman Barn Maskeraddräkt - Large
  Vem behöver Batman när självaste Catwoman precis gjort entré på kalaset? Dräkten kommer garanterat göra succé både hos användaren och bland de andra gästerna.Catwoman Barn Maskeraddräkt inkluderar?
 • Superman Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Superman Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Förvandla ditt barn till en häftig superhjälte! Dräkten har de typiska Superman-detaljerna som gör ditt lilla barn till en mini-kopia av självaste The Man of Steel. Perfekt när ni ska ut och rädda?
 • Catwoman Maskeraddräkt - Small

  Catwoman Maskeraddräkt - Small
  Hjälp Batman att rädda Gotham City från undergång med denna supersnygga Catwoman dräkt. Efter att staden är räddad står dörrarna öppna för en helkul?
 • Superman Klassisk Maskeraddräkt - Large

  Superman Klassisk Maskeraddräkt - Large
  Förvandlas till Stålmannen och bekämpa vardagstristessen en gång för alla! Lämna Clark Kent-personan på kontoret och hoppa i den här dräkten nästa gång det är dags för halloweenfirande eller?
 • Catwoman The Movie Barn Maskeraddräkt - Small

  Catwoman The Movie Barn Maskeraddräkt - Small
  Rawr! När den här katten har kommit till kalaset får man passa sig så man inte får ett oönskat klös i ansiktet. Med den här dräkten kommer ditt barn förvandlas till självaste Catwoman på ett?
 • Batman Dräkt med Hatt Barn

  Batman Dräkt med Hatt Barn
  Nu kan även de minsta barnen klä ut sig till häftiga Batman! Tuff Batman-dräkt med helkroppsdräkt, mantel och hatt som blir perfekta kläder för alla små barn som önskar sig en riktigt fin kostym&hellip:
 • Batman Dräkt Klassisk Barn

  Batman Dräkt Klassisk Barn
  Med denna Batman-dräkt kan ditt barn klä ut sig till sin favoritsuperhjälte på bara ett ögonblick! Häftig Batman kostym som gör dig redo för både fartfyllda lekar och spännande maskerad fester.&hellip:
 • Catwoman Dräkt The Dark Knight

  Catwoman Dräkt The Dark Knight
  Festens hetaste juveltjuv kommer du garanterat bli med denna Catwoman dräkt i helsvart utförande! Catwoman kostymen är av The Dark Knight-versionen och innehåller allt en klåfingrad misse som du kan&hellip:
 • Muskulös Batman Maskeraddräkt

  Muskulös Batman Maskeraddräkt
  En riktig Batman har en imponerande överkropp med rejäla muskler. Om du tycker att detta är svårt att åstadkomma med vad naturen gav dig, finns alternativ i form av denna Batman-dräkt som ger dina&hellip:
 • Barndräkt, Superman 128/140 cl

  Barndräkt, Superman 128/140 cl
  Ta chansen att förvandla ditt barn till världens mest älskade superhjälte med vår klassiska Superman barndräkt! Dräkten inkluderar en detaljerad jumpsuit som är en kopia av Supermans berömda blå och röda dräkt, komplett med de ikoniska märkena och det gula bältet. Självklart ingår även den röda kapen, som gör varje flygtur genom vardagsrummet till en äkta superhjälteupplevelse.Dräkten är tillverkad i bekväma material och finns i tre olika barnstorlekar, så att superhjältar i alla åldrar kan rädda dagen. Perfekt för kalas, Halloween, karnevaler eller bara för en rolig dag av fantasifullt lek. Med den här dräkten är ditt barn redo att stå upp mot ondska och kämpa för rättvisa, precis som Superman själv!I dräkten ingår:-Helkroppsdräkt-Mantel-BälteTillverkad i 100% polyesterHandtvättas i 30 grader
 • Batman Maskeraddräkt Grå Barn

  Batman Maskeraddräkt Grå Barn
  Bli maskeradens och Halloween festens tuffaste barn med denna coola Batman kostym och maskeraddräkt! Denna Batman-dräkt är en perfekt outfit och utklädnad när det är dags för superhjälte barn kalas&hellip:
 • Batman Dräkt Brave & Bold

  Batman Dräkt Brave & Bold
  Kliv in på maskeraden som självaste Batman med denna häftiga kostym! Cool Batman-dräkt i vuxen storlek för alla som vill prova på superhjältelivet. Med denna Batman maskerad utklädnad kan du snabbt&hellip:
 • Dräkt, Batman The Dark Knight deluxe S

  Dräkt, Batman The Dark Knight deluxe S
  Klä ut dig till Gothams beskyddare Batman från The Dark Knight Rises med denna kvalitetsdräkten från DC Comics. Den svarta batmandräkten i deluxe edition med hög detaljrikedom på bröst, cape och handskar ger dig allt du behöver för att bli Batman på maskeradfesten.Batman är en av de mest kända superhjältarna i hela världen och alla känner igen den ikoniska batsymbolen som lockar fram honom ur skuggorna så håll ögonen öppna på himlen efter den starka strålkastaren och det är dags att svida om till dräkten.I förpackningen får du med en svart overall med detaljrikt bröststycke med muskler samt ett klassiskt gult bälte. Ingår gör även en svart cape, svarta stövelöverdrag i läderlook och ett par matchande, väldetaljerade handskar. Sist men inte minst ingår även en detaljerad Batmanmask av latexmaterial som täcker din hals och som gör dig till en mycket realistisk Batmankopia. Svida om till denna deluxe-dräkt när du verkligen vill imponera på vännerna som Batman.
 • Barndräkt, The Batman deluxe 134/140

  Barndräkt, The Batman deluxe 134/140
  Klä ut dig i en The Batman dräkt med insydda muskler och detaljer i denna deluxe Batman-dräkt. Dräkten är officiell från DC Comics och ser ut som Batman i den senaste filmen.Dräkten är i hög kvalitet och mask och cape ingår i dräkten.Batman, eller Läderlappen som vi kallat honom i Sverige är en av världens mest kända superhjältar och bekämpar brott i Gotham City, under masken är han Wayne Bruce så klär man ut sig till Batman så får man nästan två filmkaraktärer i samma utklädnad.I denna deluxe dräkt kan man leka som superhjälten massor med gånger och man får lite extra muskler på dräkten så man verkligen kan vara skräckinjagande för alla banditer. En rolig dräkt till Batmankalaset och till halloween.
 • Batman prinsessa L

  Batman prinsessa L
  Batman prinsessa. Medium: 4-5 år. 
 • Batman Dawn of Justice Maskeraddräkt

  Batman Dawn of Justice Maskeraddräkt
  När de två mest inflytningsrika superhjältarna kommer i konflikt och har all världens befolkning som vittne är det nästan fastsatt att endast en lär överleva stridens hetta.Rusta upp som självaste&hellip:
 • Barndräkt, Catwoman Selina Kyle 134/140

  Barndräkt, Catwoman Selina Kyle 134/140
  Klä ut dig till en av Batmans bästa vänner, Selina Kyle eller hennes alias Catwoman. Med denna jumpsuitdräkt och mask från filmen The Batman kan du vara en av brottsbekämparna från Gotham City.Catwoman är en av de mest populära karaktärerna från DC Comics och den som oftast är med i olika Batman filmer.Jumpsuit, mask och bälte ingår i dräkten.
 • Batman Maskeraddräkt Barn

  Batman Maskeraddräkt Barn
  Klä ut dig till DC Comics tuffaste superhjälte Batman med denna häftiga maskeraddräkt för barn! Med denna coola Batman utklädnad med jumpsuit, mantel och häftig mask har du den perfekta klädseln&hellip:
 • Batman Dawn of Justice Maskeraddräkt Barn Deluxe

  Batman Dawn of Justice Maskeraddräkt Barn Deluxe
  Superman är inte en fiende att underskatta, och nu när kampen äntligen närmar sig blir denna nya och reformerade Batman dräkten en stor fördel inför världens mest avgörande makt-duell.Batman&hellip:
 • Dräkt, Superman classic S

  Dräkt, Superman classic S
  Klassiska stålmannen maskeraddräktenVärldens mest ikoniska superhjälte tillsammans med Batman är hans vän Superman och tillsammans har de i Justice League bekämpat massor av olika superskurkar i DC Comics universum.Superman dräkten har den klassiska looken med blå/röd trikå och röd cape med gult bälte och tar dig genast tillbaka till serietidningarna från 1939 när första serietidningen Man of steel kom. Sen utvecklades karaktären till Superman och under 1980-talet spelade Kristoffer Reeves Superman och karaktären fick ett ännu större genomslag och kultföljare.Överraska dina barn på barnkalasen som den välkända Superman och spring runt med barnen på dina axlar. Alla älskar en flygtur tillsammans med Stålmannen.Gå som Superman på halloweenfesten, 80-talsfesten eller när det är dags för en härlig rymdfest eller superhjältetema. Det finns ingen mer ikonisk superhjälte, men se upp för kryptoniten!
 • Ärmar Batman

  Ärmar Batman
  Coola ärmar i stretchig polyster, som ser ut som Batmans ärmar med dräkten. Perfekt för varje liten hemlig Batman. En storlek som passar de flesta barn.
 • Batman Dräkt Eco Barn

  Batman Dräkt Eco Barn
  Vinn över ondskan och rädda staden från alla skurkar precis som Batman med denna coola kostym! Denna Batman-dräkt bjuder på helt rätt kläder för en snabb, enkel och framför allt riktigt snygg&hellip:
 • Armoured Batman Maskeraddräkt Barn 9-10 år

  Armoured Batman Maskeraddräkt Barn 9-10 år
  Försvinn in i superhjältarnas värld med denna Batmandräkt, en häftig utklädnad och maskeraddräkt för barn med självaste Batman i silvrig mask, superredo för äventyr, maskerad kalas. Med denna&hellip:
 • Barndräkt, Catwoman Selina Kyle 110/116

  Barndräkt, Catwoman Selina Kyle 110/116
  Klä ut dig till en av Batmans bästa vänner, Selina Kyle eller hennes alias Catwoman. Med denna jumpsuitdräkt och mask från filmen The Batman kan du vara en av brottsbekämparna från Gotham City.Catwoman är en av de mest populära karaktärerna från DC Comics och den som oftast är med i olika Batman filmer.Jumpsuit, mask och bälte ingår i dräkten.
 • Batman Dawn of Justice Maskeraddräkt Barn

  Batman Dawn of Justice Maskeraddräkt Barn
  Batman är tillbaka med en förbättrad och starkare variant av sin originella dräkt som nu har en pansrad ytbehandling, t.om superskurken Jokern och hans armé står chanslösa!Batman Dawn of Justice&hellip:
 • Batman Deluxe Maskeraddräkt L

  Batman Deluxe Maskeraddräkt L
  Han är utan tvekan den mest ikoniska karaktären inom superhjältevärlden - "the Dark Knight"! På dagen är han den excentriska Gotham City-miljardären, men när natten faller är han Batman, stadens&hellip:
 • Dräkt, Robin Classic Batman-XL

  Dräkt, Robin Classic Batman-XL
  Komplett påkostad maskeraddräkt innehållandes tröja, cape, shorts, tights, bälte, ögonmask, handskar och skoöverdrag.Levereras i exklusivt dräktfodral.Officiellt licensierad produkt.
 • Dräkt, Catwoman Selina Kyle S

  Dräkt, Catwoman Selina Kyle S
  Klä ut dig till den ikoniska superhjälten och filmkaraktären Selina Kyle mer känd som catwoman från The Batman (2022) filmen. Så klä upp dig till den mystiska catwoman likt skådespelerskan Zoe Kravitz och du med får se ut som den grymma superhjälte-figuren.Catwoman har alltid varit på Batmans sida men går alltid sin egna väg likt en katt i verkligheten. De svarta kläderna passar lika bra till filmpremiärer som till halloweens mörka kvällar. En toppendräkt för alla superhjälte-kvällar.Dräkten består av en stretchig jumpsuit, mask och bälte. 
 • Dräkt, Catwoman Selina Kyle L

  Dräkt, Catwoman Selina Kyle L
  Klä ut dig till den ikoniska superhjälten och filmkaraktären Selina Kyle mer känd som catwoman från The Batman (2022) filmen. Så klä upp dig till den mystiska catwoman likt skådespelerskan Zoe Kravitz och du med får se ut som den grymma superhjälte-figuren.Catwoman har alltid varit på Batmans sida men går alltid sin egna väg likt en katt i verkligheten. De svarta kläderna passar lika bra till filmpremiärer som till halloweens mörka kvällar. En toppendräkt för alla superhjälte-kvällar.Dräkten består av en stretchig jumpsuit, mask och bälte. 
 • Barndräkt, Superman classic deluxe 142/153

  Barndräkt, Superman classic deluxe 142/153
  STÅLMANNEN DRÄKT MED INSYDDA MUSKLERHar ni Kal-el i eran familj? Med denna muskulösa dräkt kan vem som helst bli världens mest ikoniska superhjälte, Superman. Tillsammans med Batman är hans vän Superman i Justice League och har bekämpat massor av olika superskurkar i DC Comics universum.Superman barndräkten har den klassiska looken med blå/röd trikå och röd cape med gult bälte, men denna dräkten har även insydda muskler så man även ser ut att vara världens starkaste man. Looken tar dig genast tillbaka till serietidningarna från 1939 när första serietidningen Man of steel kom. Sen utvecklades karaktären till Superman och under 1980-talet spelade Kristoffer Reeves Superman och karaktären fick ett ännu större genomslag och kultföljare.Superman jumpsuiten passar barnkalasen med superhjälte-tema och till de som vill vara en klassisk filmkaraktär på halloween. Bjud in till rymdfest med denna utomjordiska hjälten, men se upp för kryptoniten!Dräkten är en officiell Superman-dräkt deluxe dräkt med har insytta muskler och håller mycket hög kvalitet. Tvätta den i max 30 grader för längst hållbarhet.
 • Batman Cape Barnmaskerad - Onesize

  Batman Cape Barnmaskerad - Onesize
  Batman Cape för barnmaskeraden
 • Batman Maskeraddräkt

  Batman Maskeraddräkt
  Klä ut dig till Batman på årets maskerad och Halloween fest! En komplett outfit med Batman-dräkt, mantel och mask, och vips, du blir självaste Batman på några sekunder. Batman är en tidlös karaktär&hellip:
 • Dräkt, Catwoman Selina Kyle M

  Dräkt, Catwoman Selina Kyle M
  Klä ut dig till den ikoniska superhjälten och filmkaraktären Selina Kyle mer känd som catwoman från The Batman (2022) filmen. Så klä upp dig till den mystiska catwoman likt skådespelerskan Zoe Kravitz och du med får se ut som den grymma superhjälte-figuren.Catwoman har alltid varit på Batmans sida men går alltid sin egna väg likt en katt i verkligheten. De svarta kläderna passar lika bra till filmpremiärer som till halloweens mörka kvällar. En toppendräkt för alla superhjälte-kvällar.Dräkten består av en stretchig jumpsuit, mask och bälte. 
 • SOFT & CUDDLY SUPERMAN 6-12 mån

  SOFT & CUDDLY SUPERMAN 6-12 mån
  Låt ditt barn bli en hjälte med denna häftiga soft & cuddly superman maskeraddräkten. Beställ den nu och se dem stråla på nästa fest eller tillställning! Heldräkt med mantel
 • Batman Bane Maskeraddräkt L

  Batman Bane Maskeraddräkt L
  Stiga in i den mörka världen av Bane, DC Comics mest fruktade superskurk. Bane är den ultimata utmaningen för alla som föredrar att vara den som skapar kaos. 
 • Barndräkt, Superman 142/153 cl

  Barndräkt, Superman 142/153 cl
  Ta chansen att förvandla ditt barn till världens mest älskade superhjälte med vår klassiska Superman barndräkt! Dräkten inkluderar en detaljerad jumpsuit som är en kopia av Supermans berömda blå och röda dräkt, komplett med de ikoniska märkena och det gula bältet. Självklart ingår även den röda kapen, som gör varje flygtur genom vardagsrummet till en äkta superhjälteupplevelse.Dräkten är tillverkad i bekväma material och finns i tre olika barnstorlekar, så att superhjältar i alla åldrar kan rädda dagen. Perfekt för kalas, Halloween, karnevaler eller bara för en rolig dag av fantasifullt lek. Med den här dräkten är ditt barn redo att stå upp mot ondska och kämpa för rättvisa, precis som Superman själv!I dräkten ingår:-Helkroppsdräkt-Mantel-BälteTillverkad i 100% polyesterHandtvättas i 30 grader
 • Barndräkt, The Batman 134/140

  Barndräkt, The Batman 134/140
  Vem är det som lurar i skuggorna där hemma om inte Batman! Denna dräkten från filmen The Batman (2022) är en av de senaste Batman filmerna från DC Comics där vi får se den maskerade superhjälten ta sig på brottslingarna inom Gotham City.Batman är en av världens mest kända superhjältar och barn älskar att klä ut sig till denna maskerade hjälten.Jumpsuit, cape och mask ingår i dräkten.
 • Muskulös Batman Barn Maskeraddräkt Deluxe

  Muskulös Batman Barn Maskeraddräkt Deluxe
  I Gotham city bor en av de allra mest mystiska superhjältarna och slåss för det som är bra och rättvist. Låt dig svepas med och bli Batman för en kväll på nästa maskerad! Muskulös Batman Barn&hellip:
 • Batman Dräkt Klassisk

  Batman Dräkt Klassisk
  Häftig Batman-dräkt för dig som söker en vuxen-kostym till nästa superhjälte maskerad. Med många detaljer, en lång mantel och den ikoniska Batman masken blir den en riktigt snygg utklädnad som&hellip:
 • Dräkt, Batman collectors edition XL

  Dräkt, Batman collectors edition XL
  Klä ut dig till världens mest kända superhjälte Batman för en kväll av brottsbekämpning eller bara för att hänga med hans polare i Justice League. Denna collectors edition-dräkt är i högsta möjliga kvalitet som är välgjord och kommer göra att du ser ut precis som i filmerna, dina vänner kommer inte känna igen dig när du klätt ut dig i denna maskeraddräkten och lägger på din hesa Batman-stämma under maskeradkvällen. Superhjälten Batman skapades 1939 av tecknaren Bob Kane och manusförfattaren Bill Finger och Batman har inga egentliga superkrafter mer än list och smidighet, sen med sin dräkt som kan vara tålig på rätt områden, annars använder han batarangs och andra bat-tillbehör för att fighta mot Jokern och alla de andra brottslingarna i Gotham City.Batman collectors edition inkluderar en riktigt väldetaljerad svart överdel med muskler och matchande nederdel, rejält bälte i gul vintage look samt matchande svarta handskar med fräcka detaljer.En lång svart cape av kraftigare material som fästes runt halsen, ett par snygga stövelöverdrag i skinnimitation och självklart Batmans svarta mask. Masken är av latexmaterial som ger den en autentisk look. Finns i storlek: Medium, Large och X-Large.Inkluderar: Musklad överdel, nederdel, cape, bälte, handskar, mask och stövelöverdrag.Material: 100% Polyester.Detta är en officiellt licensierad Batman™ produkt.
 • Superman Classic Maskeraddräkt M

  Superman Classic Maskeraddräkt M
  Förvandla dig till den mäktiga hjälten från Metropolis med vår Superman Classic Maskeraddräkt! Denna dräkt inkluderar muskelvaddar för att ge dig en imponerande superhjältefysik. 
 • Catwoman Dräkt med Mask Barn

  Catwoman Dräkt med Mask Barn
  Häftig Catwoman dräkt för alla barn som vill klä ut sig till den coolaste superhjälten inför nästa maskerad! Med denna Catwoman kostym får du enkelt till en enkel, bekväm och riktigt snygg utklädnad&hellip:
 • Cape Superman Blå

  Cape Superman Blå
 • Batman Mask & Mantel

  Batman Mask & Mantel
  Batman Mask & Mantel Barn som älskar superhjältar och särskilt Batman. En utmärkt Batman dräkt som är en perfekt utklädnad för maskerader, lek eller till ett superhjälte kalas. Batman är egentligen e
 • Batman Dark Knight Dräkt

  Batman Dark Knight Dräkt
  Batman behöver lite semester och han vill att just du ska hålla ställningarna medans han är borta. För att jaga skurkar och hålla Gotham tryggt behöver du såklart rätt klädsel och med denna snygga&hellip:
 • Batman Dark Knight Dräkt Barn

  Batman Dark Knight Dräkt Barn
  Häftig Batman-dräkt för alla barn som vill ge sig ut i natten och bekämpa ondskan en gång för alla. När skurkarna sitter bakom lås och bom blir dessa Batman kläder även en perfekt barn-kostym&hellip:
 • Superman Muskulös Maskeraddräkt L

  Superman Muskulös Maskeraddräkt L
  Egentligen är ju Superman superstark på grund av att gravitationen på Krypton är mycket högre än på Jorden. Så han borde inte kunna bli muskulös eller träna på Jorden. Så det är kanske tur&hellip:
 • Barndräkt, Catwoman Selina Kyle 122/128

  Barndräkt, Catwoman Selina Kyle 122/128
  Klä ut dig till en av Batmans bästa vänner, Selina Kyle eller hennes alias Catwoman. Med denna jumpsuitdräkt och mask från filmen The Batman kan du vara en av brottsbekämparna från Gotham City.Catwoman är en av de mest populära karaktärerna från DC Comics och den som oftast är med i olika Batman filmer.Jumpsuit, mask och bälte ingår i dräkten.

Tips på flera superhjältar att klä ut sig till

Tycker du att Stålmannen, Batman och Batwoman är lite för mainstream för dig? Då kan vi även tipsa om några andra dräkter, både för manliga och kvinnliga superhjältar.

» Wonder Woman

» Hulken

» Zorro

» Naruto kläder & dräkter

ilead