Färgade linser utan styrka

En liten detalj som har stor påverkan på ens utseende är färgen på ögonen, speciellt om du byter till färgade linser utan styrka. Här finns många färger och mönster att välja på bland partylinser till maskerad och halloween. Enfärgade linser i vanliga och ovanliga ögonfärger. Kattögon, drakögon, blodröda linser och andra coola eller läskiga linser.

Populärt inom färgade linser utan styrka

 • Färgade linser Bloodshot 3

  Färgade linser Bloodshot 3
  Med dessa linser kan du verkligen skrämma slag på dina vänner. Kanske har du förvandlats till en zombie? Möjligheterna är många med dessa blodnedstänkta linser. Information om Färgade linser&hellip:
 • Färglinser, Röda 3 mån

  Färglinser, Röda 3 mån
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. OBS! Använd inte linserna om du upptäcker att ögat blir rött eller irriterat! Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen.Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser Red Cat

  Färgade linser Red Cat
  Förvandla dig själv till en katt av de mer onda slaget. Inte riktigt den kisse som du vill sitta och kela med i gungstolen. Information om Färgade linser Red Cat One size (passar de flesta) Går att&hellip:
 • Färglinser, Reptil 3 mån

  Färglinser, Reptil 3 mån
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 

Fler tips på färgade linser utan styrka

 • Färgade linser Saurons Öga

  Färgade linser Saurons Öga
  Det finns nog inget öga som man fruktar lika mycket som Saurons. Skaparen av härskarringen och en allmänt riktigt ond typ. Passa på att kliva in i Saurons värld och se saker från hans perspektiv&hellip:
 • Färglinser, svarta 7 dagar

  Färglinser, svarta 7 dagar
  Svarta halloweenlinser för ögonenSvarta heltäckande linser för din halloweenutklädnad är det perfekta komplementet till din maskeraddräkt och halloween sminkning. Låt den svarta färgen av linsen täcka din riktiga ögonfärg. Svarta färglinser gör att det ser ut som att du har en jättepupill eller som att dina ögon bara är ett svart hål in. Creepy och roligt med halloweenlinser! Köp dem idag.Linser som håller sju dagar är perfekta halloweenlinser för då kan du testa dem några dagar innan halloweenfesten och vänja ögat vid att ha linser på ögonen då det kan kännas lite speciellt första gången man använder linser i ögonen och krävs lite av en vana att plocka ur och i linser.Innan du använder linser första gången ska färglinserna läggas i ny linsvätska 4-6 timmar innan användning då linsvätskan i förpackningen är en starkare variant av vätska och kan irritera ögat vid direktanvändning av färglinserna
 • Crazylinser Cat Eye

  Crazylinser Cat Eye
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Cat Eye: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Crazylinser timekeeper

  Crazylinser timekeeper
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Timekeeper: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Heart

  Färgade linser Heart
  Färgade linser för alla hopplösa romantiker där ute. Med dessa linser råder det ingen tvekan om vad dina ögon försöker förmedla. Information om Färgade linser Heart One size (passar de flesta) Går&hellip:
 • Färgade linser Violet Monster

  Färgade linser Violet Monster
  Ta hjälp av dessa linser för att förvandla dig till ett lila monster. Information om Färgade linser Violet Monster One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Bloodshot

  Färgade linser Bloodshot
  Skräm slag på gästerna under halloweenfesten med ett par blodiga linser. Information om Färgade linser Bloodshot One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Red Scratch

  Färgade linser Red Scratch
  Fyra vassa klor verkar ha rivit dig i ögonen. Rör det sig om en vanlig björn eller kanske till och med en varulv? Information om Färgade linser Red Scratch One size (passar de flesta) Går att använda&hellip:
 • Färgade linser Red Manson

  Färgade linser Red Manson
  Läskiga helröda linser med en tunn svart kant runt. Information om Färgade linser Red Manson One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Orch

  Färgade linser Orch
  Förvandla dig själv till en läskig orch med hjälp av dessa häftiga linser. Information om Färgade linser Orch One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Oktoberfest

  Färgade linser Oktoberfest
  Ta ditt firande av den stora tyska dunderfesten Oktoberfest till nya höjder. Dessa linser har det klassiska bavariska motivet och du blir med all säkerhet festens stora snackis. Information om Färgade&hellip:
 • Färgade linser Radioaktiv

  Färgade linser Radioaktiv
  Ett par färgade linser som verkligen ger dig (ut)strålning (höhö). Vi lovar att dom inte innehåller några radioaktiva ämnen. Information om Färgade linser Radioaktiv One size (passar de flesta) Går&hellip:
 • Färglinser, Pink Manson 3 Mån

  Färglinser, Pink Manson 3 Mån
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen.
 • Färgade linser Coffin

  Färgade linser Coffin
  Om du letar efter ett par skrämmande linser så har du hittat rätt. Dessa har en gravkista som motiv vilket bör skrämma slag på folk du får ögonkontakt med.  Information om Färgade linser Coffin One&hellip:
 • Crazylinser symbiote

  Crazylinser symbiote
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Symbiote: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Crazylinser space blue

  Crazylinser space blue
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Space Blue: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001. OBS syns inte på bruna ögon.
 • Färglinser, Orc 3 mån

  Färglinser, Orc 3 mån
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färglinser, Blind vit 3 mån

  Färglinser, Blind vit 3 mån
  Helvita linser som även täcker pupillen. Dessa linser kan du inte se igenom. Användbara för exempelvis filminspelning eller photo-shoots.De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Crazylinser Black Out

  Crazylinser Black Out
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Black Out: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser UV Flash Eclipse

  Färgade linser UV Flash Eclipse
  Äntligen kan du ha en solförmörkelse i dina egna ögon. Perfekt för dig som alltid råkar missa de riktiga solförmörkelserna. Information om Färgade linser UV Flash Eclipse One size (passar de flesta) Går&hellip:
 • Färgade linser Blue Elf

  Färgade linser Blue Elf
  Coola färgade linser i härlig blå färg för dig som vill göra en enkel och stor förändring. Information om Färgade linser Blue Elf One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras&hellip:
 • Färgade linser Vampire Fang

  Färgade linser Vampire Fang
  Färgade linser med en otäck och blodig vampyrkäft som motiv. Information om Färgade linser Vampire Fang One size (passar de flesta) Går att använda i 12 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Skrattande Emoji

  Färgade linser Skrattande Emoji
  Ibland kan det vara jobbigt att skratta och se glad ut. Med dessa färgade linser slipper du det problemet och låter helt enkelt ögonen tala för dig. Information om Färgade linser Skrattande Emoji One&hellip:
 • Färgade linser Ice Blue

  Färgade linser Ice Blue
  Ett par färgade linser i kall isblå färg.  Information om Färgade linser Ice Blue One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Red Wolf

  Färgade linser Red Wolf
  Förvandla dig själv till en argsint och läskig varg med hjälp av dessa coola linser. Information om Färgade linser Red Wolf One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis&hellip:
 • Färgade linser UV Flash Yellow

  Färgade linser UV Flash Yellow
  Coola UV-linser i gul färg som lyser i mörker. Perfekta till alla typer av fester! Information om Färgade linser UV Flash Yellow One size (passar de flesta) Går att använda i 1 månad Levereras parvis Lyser&hellip:
 • Crazylinser White Zombie

  Crazylinser White Zombie
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser White Zombie: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Angel

  Färgade linser Angel
  Häftiga färgade linser med två nyanser av blått och tunn svart kant runt. Information om Färgade linser Angel One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färglinser, Minisclera röd

  Färglinser, Minisclera röd
  Med blodröda ögon ser det ut som om du varit vaken hela natten. Dracula, vampyr, zombie är karaktärer du kan föreställa med röda ögon när det är maskerad eller när du ska fira halloween.De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser Orange Monster

  Färgade linser Orange Monster
  Ta hjälp av dessa linser i orange färg för att förvandla dig till ett läskigt monster. Information om Färgade linser Orange Monster One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras&hellip:
 • Färgade linser Avatar

  Färgade linser Avatar
  Att förändra sina ögons utseende är ett klockrent sätt att skapa uppståndelse på maskeradfesten. Information om Färgade linser Avatar One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras&hellip:
 • Färgade linser Spider

  Färgade linser Spider
  Med dessa färgade linser ser det ut som om du har ett spindelnät i dina ögon.  Information om Färgade linser Spider One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Saw

  Färgade linser Saw
  Vita linser med häftiga röda sågtänder runtom kanten. Information om Färgade linser Saw One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Crazylinser dragon eyes

  Crazylinser dragon eyes
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Dragon Eyes: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Crazylinser Hellraiser

  Crazylinser Hellraiser
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Hellraiser: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Black Witch

  Färgade linser Black Witch
  Komplettera din utklädnad med ett par svarta linser om du är ute efter att verkligen skrämma din omgivning.  Information om Färgade linser Black Witch One size (passar de flesta) Går att använda&hellip:
 • Färgade linser UV Flash Red

  Färgade linser UV Flash Red
  Se till att lysa upp festen på ett minst sagt ovanligt sätt med hjälp av dessa häftiga röda linser som lyser i mörkret.  Information om Färgade linser UV Flash Red One size (passar de flesta) Går&hellip:
 • Färgade linser Ace Of Spade

  Färgade linser Ace Of Spade
  Att någon har ett ess i rockärmen har man ju hört talas om men att någon har ett ess i ögat har i alla fall inte vi hört förut. Perfekta linser om du planerar att spela poker inom kort. Information&hellip:
 • Crazylinser Twilight

  Crazylinser Twilight
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Twilight: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser crazy symbiote

  Färgade linser crazy symbiote
  Coola linser som passar perfekt för maskeraden. Saknar du något i din blick eller bara känner ett behov av att vara mer händelserik? Då är det här linserna för dig. Oavsett vad din övriga outfit&hellip:
 • Färglinser, reptil 7 dagar

  Färglinser, reptil 7 dagar
  Riktigt effektfulla linser som gör att du liknar en reptil till fullo! Ödla, krokodil eller grönt tema. Linserna är i ett färgat reptilmönster, grönt och svart. Glöm inte att komplettera med linsvätska och ett linsetui. De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp.  OBS! Använd inte linserna om du upptäcker att ögat blir rött eller irriterat! Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ej, köpes separat. 
 • Crazylinser Anaconda

  Crazylinser Anaconda
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Anaconda: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Hellraiser

  Färgade linser Hellraiser
  Riktigt läskiga linser inspirerade av den klassiska skräckfilmen Hellraiser. Linserna är helsvarta med en tunn röd kant runt. Information om Färgade linser Hellraiser One size (passar de flesta) Går&hellip:
 • Rosa UV-linser

  Rosa UV-linser
  Säljes som par.
 • Färgade linser White Slash

  Färgade linser White Slash
  Läskiga linser som får det att se ut som du har blivit skuren i ögonen.  Information om Färgade linser White Slash One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser kattögon

  Färgade linser kattögon
  En av de mest populära maskeradutstyrslarna är katter i diverse utföranden. Rolig katt, sexig katt, ful katt, grumpy katt. Oavsett vilken man satsar på så är kattögonen pricken över 'i'. Med dessa&hellip:
 • Färgade linser Anaconda

  Färgade linser Anaconda
  Den gröna anacondan är den största och tyngsta ormen i världen. Se till att hylla denna slingriga best genom att förvandla dina ögon till ett par läskiga orm ögon. Information om Färgade linser&hellip:
 • Färgade linser Twilight

  Färgade linser Twilight
  Färgade linser med ett häftigt motiv. Information om Färgade linser Twilight One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Crazylinser 1-Dagars Black Out

  Crazylinser 1-Dagars Black Out
  För att få en riktigt obehaglig halloween utklänad så finns det inget bättre än våra 1-dagars linser som förvandlar dig till en helt annan varelse. Det är som att själen har sugits ur dig och istället har en demon tagit över. Blackout linserna gör dina ögon helt svarta och de fungerar precis som vanliga linser. Lika enkelt att sätta i som att ta ut. Linserna har dessutom ingen styrka utan används bara för utseendets skull. Ingen linsvätska eller koppar behövs. Det är bara att köpa, sätta i och börja skrämmas! Fakta om Crazylinser 1-Dagars Black Out: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 dygn efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Pink Manson

  Färgade linser Pink Manson
  Rosa linser med en tunn svart kant runt. Information om Färgade linser Pink Manson One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Yellow Crow Eyes

  Färgade linser Yellow Crow Eyes
  Tröttnat på din vanliga ögonfärg? Prova en dag med ett par kråkögon och upptäck hur mycket roligare allt blir. Information om Färgade linser Yellow Crow Eyes One size (passar de flesta) Går att&hellip:
 • Färgade linser Blue Thunder

  Färgade linser Blue Thunder
  Det kommer slå blixtar om ögonen på dig när du bär dessa häftiga linser. Information om Färgade linser Blue Thunder One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser UV Black Cat

  Färgade linser UV Black Cat
  Riktigt häftiga kattlinser som dessutom lyser i mörkret. Information om Färgade linser UV Black Cat One size (passar de flesta) Går att använda i 1 månad Levereras parvis Lyser i mörker
 • Färgade linser Vampire Grey

  Färgade linser Vampire Grey
  En utmärkt detalj till din vampyrdräkt som med all säkerhet kommer fullända din utklädnad. Information om Färgade linser Vampire Grey One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras&hellip:
 • Crazylinser Solar Blue

  Crazylinser Solar Blue
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Solar Blue: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser UV Rainbow

  Färgade linser UV Rainbow
  Inte nog med att dessa linser är färglada och härliga. De kan även lysa i mörker, perfekt för dig som gillar att festa in på småtimmarna. Information om Färgade linser UV Rainbow One size (passar&hellip:
 • Färgade linser UV Violet Diamond

  Färgade linser UV Violet Diamond
  Lys upp festen med ett par häftiga UV-linser som kan lysa i mörker.   Information om Färgade linser UV Violet Diamond One size (passar de flesta) Går att använda i 12 månader Levereras parvis Lyser&hellip:
 • Färglinser, Svarta 3 mån

  Färglinser, Svarta 3 mån
  Svarta linser för den som vill att det ska se ut att man har extra stora pupiller. Sätt i dessa färglinser innan du går på festen så skapar du en överraskande look när du kommer. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp.OBS! Använd inte linserna om du upptäcker att ögat blir rött eller irriterat! Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen.Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser Monster

  Färgade linser Monster
  Förvandla dig själv till ett läskigt monster med ondsinta gröna ögon. Information om Färgade linser Monster One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Metatron

  Färgade linser Metatron
  Häftiga färgade linser för dig som inte nöjer dig med endast en maskeraddräkt.  Information om Färgade linser Metatron One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis&hellip:
 • Färgade linser Red Monster

  Färgade linser Red Monster
  Du blir ett obehagligt monster på nolltid med hjälp av dessa läskiga linser. Information om Färgade linser Red Monster One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser crazy twilight

  Färgade linser crazy twilight
  Läckert mönstrade partylinser som ger en effekt av bakgrundsljus runt mitten av ögonen. Kanske funkar bra om du ska klä ut dig till någon från Twilightfilmerna.
 • Färgade linser UV Red Animal

  Färgade linser UV Red Animal
  Ta hjälp av ett par linser för att få fram djuret inom dig. Dessa häftiga linser lyser även i mörker så dina vänner får passa sig från att släcka lyset. Information om Färgade linser UV Red&hellip:
 • Färglinser, Lejon

  Färglinser, Lejon
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser White Manson

  Färgade linser White Manson
  Ett par häftiga färgade linser som är vita med en tunn svart cirkel runt. Information om Färgade linser White Manson One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser UV Flash Green

  Färgade linser UV Flash Green
  Häftiga gröna UV-linser som lyser i mörker. Information om Färgade linser UV Flash Red One size (passar de flesta) Går att använda i 1 månad Levereras parvis Lyser i mörker
 • Färgade linser Help

  Färgade linser Help
  Det verkar som om någon har lyckats smyga in i ditt öga och fastnat där. Eller är det så att det bor något mörkt inom dig som vill komma ut? Mystiken tätnar... Information om Färgade linser Help One&hellip:
 • Färgade linser Black Cat

  Färgade linser Black Cat
  Prova på livet som katt med hjälp av dessa coola färgade linser. Information om Färgade linser Black Cat One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färglinser, vita 7 dagar

  Färglinser, vita 7 dagar
  Vita halloweenlinser för ögonenVita heltäckande linser för din halloweenutklädnad är det perfekta komplementet till din maskeraddräkt och halloween sminkning. Låt den vita färgen av linsen täcka din riktiga ögonfärg. Vita färglinser gör att det ser ut som att du har en minimal pupill så dina ögon ser ut som små svarta prickar mitt i vilket skapar en olustig känsla för de som ser dig på halloweenfesten.Creepy och roligt med halloweenlinser! Köp dem idag.Linser som håller sju dagar är perfekta halloweenlinser för då kan du testa dem några dagar innan halloweenfesten och vänja ögat vid att ha linser på ögonen då det kan kännas lite speciellt första gången man använder linser i ögonen och krävs lite av en vana att plocka ur och i linser.Innan du använder linser första gången ska färglinserna läggas i ny linsvätska 4-6 timmar innan användning då linsvätskan i förpackningen är en starkare variant av vätska och kan irritera ögat vid direktanvändning av färglinserna
 • Crazylinser Glow White

  Crazylinser Glow White
  Häftiga glow in dark linser till alla olika maskeradtillfällen som lyser i uv-ljus/bluelights. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Glow White: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färglinser, röda 7 dagar

  Färglinser, röda 7 dagar
  Röda halloweenlinser för ögonenRöda heltäckande linser för din halloweenutklädnad är det perfekta komplementet till din maskeraddräkt och halloween sminkning. Låt den röda färgen av linsen täcka din riktiga ögonfärg. Röda färglinser ger en färgstark och skrämmande färg på dina ögon och kan ta din halloween till nästa nivå av skräck.Creepy och roligt med halloweenlinser! Köp dem idag.Linser som håller sju dagar är perfekta halloweenlinser för då kan du testa dem några dagar innan halloweenfesten och vänja ögat vid att ha linser på ögonen då det kan kännas lite speciellt första gången man använder linser i ögonen och krävs lite av en vana att plocka ur och i linser.Innan du använder linser första gången ska färglinserna läggas i ny linsvätska 4-6 timmar innan användning då linsvätskan i förpackningen är en starkare variant av vätska och kan irritera ögat vid direktanvändning av färglinserna
 • Färgade linser Smiley

  Färgade linser Smiley
  Med dessa linser kommer du aldrig vara ledsen i ögat igen. Information om Färgade linser Smiley One size (passar de flesta) Går att använda i 12 månader Levereras parvis
 • Crazylinser Green Werewolf

  Crazylinser Green Werewolf
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Green Werewolf: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Hells Flame

  Färgade linser Hells Flame
  Färgade linser med häftiga flammor.  Information om Färgade linser Hells Flame One size (passar de flesta) Går att använda i 12 månader Levereras parvis
 • Färgade linser Spider

  Färgade linser Spider
  Färgade linser i röd färg och med ett svart spindelnät.  Information om Färgade linser Spider One size (passar de flesta) Går att använda i 12 månader Levereras parvis
 • Färglinser, UV blå 1 mån

  Färglinser, UV blå 1 mån
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser UV Flash Chess

  Färgade linser UV Flash Chess
  Häftiga linser med schackmönster som dessutom lyser i mörker.  Information om Färgade linser UV Flash Chess One size (passar de flesta) Går att använda i 12 månader Levereras parvis Lyser i mörker&hellip:
 • Färgade linser Blind Black

  Färgade linser Blind Black
  Att man har en tom blick har precis fått en helt ny innebörd. Med dessa linser får du verkligen en tom svart blick som kommer kunna skrämma även den hårdaste av de hårda. Information om Färgade&hellip:
 • Färglinser, Kobra

  Färglinser, Kobra
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel.När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar.Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. 
 • Färglinser, Gula 3 månader

  Färglinser, Gula 3 månader
  När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp.OBS! Använd inte linserna om du upptäcker att ögat blir rött eller irriterat! Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen.Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Crazylinser lunatic

  Crazylinser lunatic
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Lunatic: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser UV Flash Blue

  Färgade linser UV Flash Blue
  Lys upp den gråa tillvaron med ett par blåa linser som lyser i mörkret. Information om Färgade linser UV Flash Blue One size (passar de flesta) Går att använda i 1 månad Levereras parvis Lyser&hellip:
 • Färglinser, Blind svart 3 mån

  Färglinser, Blind svart 3 mån
  Helsvarta linser. Dessa linser kan du inte se igenom. Användbara för exempelvis filminspelning eller photo-shots. De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser Lion

  Färgade linser Lion
  Få fram ditt inre lejon med dessa linser.  Information om Färgade linser Lion One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis
 • Färgade linser UV Flash Orange

  Färgade linser UV Flash Orange
  Linser i härlig orange färg som lyser i mörker och får dig att bli festens snackis. Information om Färgade linser UV Flash Orange One size (passar de flesta) Går att använda i 1 månad Levereras&hellip:
 • Crazylinser 1-Dagars Red Devil

  Crazylinser 1-Dagars Red Devil
  Våra Red Devil linser förvandlar dig till en fasansfull demon med blodröda ögon som suktar efter människoblod. Med färgade partylinser så maxar du din halloween utklädnad och du vet väl att de fungerar precis som vanliga linser och de har ingen styrka. Har du en ruskigt snygg djävulsklänning eller en häftig djävulskostym så borde du definitivt slå till på red devil linserna. Fakta om Crazylinser 1-Dagars Red Devil: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 dygn efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färglinser, Isblå 3 mån

  Färglinser, Isblå 3 mån
  Isblå linser för alla festliga tillfällen. De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser crazy drakögon

  Färgade linser crazy drakögon
  Draken är ett mytologiskt väsen som återfinns i såväl antik japansk kultur som hos bröderna Lejonhjärta. I ett läckert röd-gult mönster och med vertikala ödlepupiller så ser du riktigt faslig&hellip:
 • Färglinser, white manson 7 dagar

  Färglinser, white manson 7 dagar
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp.  OBS! Använd inte linserna om du upptäcker att ögat blir rött eller irriterat! Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ej, köpes separat. 
 • Färglinser, Electro grön

  Färglinser, Electro grön
  De färgade linserna har ingen styrka och kan alltså inte ersätta vanliga kontaktlinser eller synfel. När du inte använder linserna skall de placeras i ett linsetui med linsvätska så att de inte torkar. Om du upplever problem när du använder linser, kontakta din närmaste optiker för råd och hjälp. Manual och användningsinstruktioner på svenska medföljer i förpackningen. Linsvätska och linsetui ingår ingår ej, köpes separat. 
 • Färgade linser White Face

  Färgade linser White Face
  Läskiga linser för dig som är ute efter att sätta lite skräck i dina nära och kära.  Information om Färgade linser White Face One size (passar de flesta) Går att använda i 12 månader Levereras&hellip:
 • Färgade linser Blind White

  Färgade linser Blind White
  Dessa linser kan vara skillnaden mellan en okej utklädnad och en fantastisk utklädnad. Det där lilla extra som får dina vänner att hoppa till av rädsla. Perfekt till en zombie utklädnad eller om&hellip:
 • Crazylinser Voultori

  Crazylinser Voultori
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Voultori: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Rainbow

  Färgade linser Rainbow
  Om du har svårt att bestämma dig för vilken färg på ögonen du ska ha kan du alltid köra det säkra kortet och ha alla regnbågens färger.  Information om Färgade linser Rainbow One size (passar&hellip:
 • Crazylinser reignfire

  Crazylinser reignfire
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Reignfire: Säljes som par. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Red Itachi

  Färgade linser Red Itachi
  Du kanske inte lyckas bemästra Shaningan med hjälp av dessa linser men det vet i och för sig inte din omgivning om. Passa på att prova en dag som medlem i Uchiha klanen med dessa häftiga linser. Information&hellip:
 • Färgade linser Clock

  Färgade linser Clock
  Trött på att bli frågad om vad klockan är hela tiden? Placera klockan i ögonen så lär du bli av med frågorna. Nu visar tyvärr inte dessa linser någon korrekt tid men det är väl inte så noga.  Information&hellip:
 • Crazylinser lightning

  Crazylinser lightning
  Häftiga linser till alla olika maskeradtillfällen. Linserna säljs i par och när linserna inte används bör de placeras i en linskopp tillsammans med linsvätska så att linserna inte torkar ut. Både linsvätska och linskoppar finns att köpa till. Partylinserna ersätter inte vanliga kontaktlinser, de har ingen styrka utan används enbart för utseendets skull. Fakta om Crazylinser Lightning: Säljes styckesvis. Linsens baskruva har måttet: 0,86 cm och linsens diameter är 1,4 cm. Håller 1 år efter öppnad förpackning. CE-märkt: ISO9001.
 • Färgade linser Werewolf

  Färgade linser Werewolf
  Om inte fullmånen gjorde susen och förvandlade dig till en varulv kan du alltid ta saken i egna händer med hjälp av dessa linser. Information om Färgade linser Werewolf One size (passar de flesta) Går&hellip:
 • Färgade linser Electro Blue

  Färgade linser Electro Blue
  Coola färgade linser i blått utförande. Information om Färgade linser Electro Blue One size (passar de flesta) Går att använda i 3 månader Levereras parvis

Coola färglinser

Några av våra favoriter bland de mest coola färglinserna är kattlinser som ger kattögon eller ormlinser för läskiga ormögon. Det finns även såna linser som lyser i mörkret (glow in the dark). Det är coolt om något!

Läskiga linser till Halloween

På Halloween vill de allra flesta klä sig läskigt. Då kan du använda läskiga linser som är blodsprängda eller helvita som på en zombie. En superläskig är den som får det att se ut som att pupillen saknas. Då ska du välja en typ som kallas för Scleralinser och ta den som är helvit. Scleralinser täcker hela ögonvitan men finns även i andra mönster och färger.

Vi har gjort en inspirationssida med utvalda linser för Halloween. Ta gärna en titt på den och se om du hittar några lämpliga att köpa.

Färgade linser utan hål för pupillen

Supra 55 färgade linser utan hål för pupill

Många färgade linser har ett hål för pupillen men för den som har små pupiller kan det se lite tokigt ut. Det finns färgade linser helt utan hål för pupillen. En effekt av det blir såklart att allt man ser får en färgad ton - lite som att ha solglasögon på sig. Supra 55 UV Tint från Star Lens är exempel på såna färglinser.