Zombie sminkning och makeup kit

Att sminka sig till zombie kräver lite speciellt sorts smink. Det finns färdiga kit för ansiktsmålning att köpa med instruktioner men det kräver en del av sminkören. Är du barn och vill klä ut dig till Zombie bör du ta hjälp av någon. Det kan behövas även om du är vuxen för den delen.

Färdiga kit med zombie makeup

För att slippa plocka ihop olika smink till din zombie utklädnad kan du köpa ett färdigt Zombie makeup kit med allt du behöver. Grunden i ett sminkset för ansiktsmålning av zombie är latex, fejkblod, svamp och ansiktsfärg i några olika matta kulörer. Det finns både flytande och fast zombiesmink, välj det du gillar bäst.

Populärt inom zombie sminkning och makeup kit

 • Zombiemun

  Zombiemun
  Läskig zombiemun med blottande tänder och blodiga köttsår. Perfekt när du vill se ut som en zombie men inte vill gömma hela ansiktet bakom en mask.Zombiemunnen är av latexmaterial och ser mycket?
 • Zombietänder Gröna

  Zombietänder Gröna
  Exakt hur det går till när en människa blir smittad av ett zimbievirus är inte helt klart. Eller jo, vi vet ju att man blir smittad när man blir biten av en zombie, men vi vet inte vad som händer?
 • Tattoo och Blodkit Zombie

  Tattoo och Blodkit Zombie
  Gör inget dumt med ansiktet utan skaffa fejksår istället! Genom att applicera det här kitet på ansiktet har du ett riktigt obehagligt och realistiskt köttsår som gör dig redo för maskeraden. Smidigt?
 • Moon Creations Halloween Läppstift - Zombie Green

  Moon Creations Halloween Läppstift - Zombie Green
  Ingen häxa utan sitt läppstift, inte sant? Om du planerat en storslagen halloweenfest utklädd till häxa, ja då är detta halloween-läppstift från Moon Creations definitivt någonting för dig. Läppstiftet?

Fler tips på zombie sminkning och makeup kit

 • Ansiktstatueringar Zombie

  Ansiktstatueringar Zombie
  För dig som vill bli en creepy zombie på halloween men inte orkar kladda med ansiktsfärger och krångla. Här har du ett komplett set med ansiktstatueringar som du plättlätt fäster i ditt nylle och?
 • Sminkset Zombie med Blod

  Sminkset Zombie med Blod
  Har du alltid drömt om att bli biten av en Zombie och sen förvandlas till en under halloweennatten? Nu har du chansen, låt blodet rinna och klä ut dig till en zombie som gästerna sent kommer att glömma! Sminkset?
 • Sminkset Zombie

  Sminkset Zombie
  En zombie med dyr ansiktsrutin skrämmer ingen! Pensla på mängder av sår och skorpor för att sätta skräck i de andra vålnaderna på årets läskigaste kväll. En måste till zombie-dräkten för?
 • Zombie Naglar med Lim - 10-pack

  Zombie Naglar med Lim - 10-pack
  En klassisk zombie-manikyr går i regel ut på att långsamt ruttna och ibland klösa vildsint i människokött, men tack vare dessa lösnaglar kan du få samma hemska look på nolltid! Zombie Naglar?
 • Moon Creations Halloween Nagellack - Zombie Green

  Moon Creations Halloween Nagellack - Zombie Green
  Till halloween krävs ett stabilt nagellack som håller mot både utspillda drinkar och catfights. Därför är detta nagellack från Moon Creations din bästa vän!?
 • Sminkset My Other Me Zombie 1 Delar

  Sminkset My Other Me Zombie 1 Delar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Sminkset My Other Me Zombie 1 Delar och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Zombie. Innehåller:. Badsvamp. Sminkapplikator. Färger x 3. Vax. Sminkset. Typ: Smink. Kön: Unisex. Antal delar: 1 Delar. Mått ca: 24 x 20 x 2 cm. Rekommenderad ålder: + 1 månad
 • Sminkset My Other Me Zombie 1 Delar

  Sminkset My Other Me Zombie 1 Delar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Sminkset My Other Me Zombie 1 Delar och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Zombie. Innehåller:. Badsvamp. Sminkapplikator. Färger x 3. Vax. Sminkset. Typ: Smink. Kön: Unisex. Antal delar: 1 Delar. Mått ca: 24 x 20 x 2 cm. Rekommenderad ålder: + 1 månad
 • Maskeraddräkt för barn Groda Sminkset Zombie

  Maskeraddräkt för barn Groda Sminkset Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Groda Sminkset Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Groda. Modell: Zombie. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Klänning. Stövelskydd
 • Zombie Sminkset Med Blodkapslar

  Zombie Sminkset Med Blodkapslar
  Skapa en skräckinjagande zombie-look med vårt Zombie Sminkset med Blodkapslar från Smiffys Make-Up FX! Detta kit är den perfekta lösningen för att förvandla dig till en blodtörstig zombie och skapa&hellip:
 • Maskeraddräkt för barn Gris Sminkset Zombie

  Maskeraddräkt för barn Gris Sminkset Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Gris Sminkset Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Zombie. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Stövelskydd. Jumpsuit. Antal delar: 3 Delar. Design: Gris
 • Zombie Flytande Latex 30ml

  Zombie Flytande Latex 30ml
  Vårt flytande latex är ett mångsidigt verktyg för att skapa kreativa dekorationer eller skrämmande effekter på huden, perfekt inför Halloween.  Det är lätt att använda och ger ett professionellt&hellip:
 • Maskeraddräkt för barn Hund Sminkset Zombie

  Maskeraddräkt för barn Hund Sminkset Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Hund Sminkset Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Zombie. Design: Hund. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Stövelskydd. Jumpsuit
 • Maskeraddräkt för barn Barn Groda Sminkset Zombie

  Maskeraddräkt för barn Barn Groda Sminkset Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Barn Groda Sminkset Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Groda. Modell: Zombie. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Kön: Barn. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Stövelskydd. Jumpsuit
 • Zombie Latex Smink

  Zombie Latex Smink
  Skapa den mest skräckinjagande och autentiska looken med vår Zombie smink kit. Det här latexkitet innehåller allt du behöver för att förvandla dig till en ruggigt realistisk zombie. Med ansiktsmålning,&hellip:
 • Zombie Flyande Latex 473ml

  Zombie Flyande Latex 473ml
  Vårt flytande latex är ett mångsidigt verktyg för att skapa kreativa dekorationer eller skrämmande effekter på huden, perfekt inför Halloween.  Det är lätt att använda och ger ett professionellt&hellip:
 • Maskeraddräkt för barn Hund Sminkset Zombie

  Maskeraddräkt för barn Hund Sminkset Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Hund Sminkset Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt för barn. Material: 100 % polyester. Design: Hund. Modell: Zombie. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Klänning. Stövelskydd
 • Maskeraddräkt för barn Nasse Sminkset Zombie

  Maskeraddräkt för barn Nasse Sminkset Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Nasse Sminkset Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell:. Zombie. Nasse. Innehåller:. Klänning. Sminkset. Stödstrumpor. Kapuschong. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Antal delar: 3 Delar
 • Rotten Zombie Sminkset

  Rotten Zombie Sminkset
  Med detta sminkset har du allt du behöver för att förvandla dig själv till en äcklig zombie. Setet innehåller en pensel, två typer av svampar, en förpackning med teaterblod, en rundel med teatersmink&hellip:
 • Horror Zombie Sminkset med Flytande Latex 4x 29,5 ml med 4 stk Borstar UTAN AMMONIAK

  Horror Zombie Sminkset med Flytande Latex 4x 29,5 ml med 4 stk Borstar UTAN AMMONIAK
  Horror Zombie sminkset med flytande latex ansikts/kroppsmålning i fyra olika färger - beige, svart, vitt och rött. Setet kommer också med 4 medföljande svampborstar.Detta är en icke-giftig och&hellip:
 • Deluxe Zombie Professionellt Graftobian Sminkset 19 Delar och Instruktioner

  Deluxe Zombie Professionellt Graftobian Sminkset 19 Delar och Instruktioner
  Utbrottet är här och det finns inget slut i sikte. Det stämmer, ZOMBIES. Oavsett om du går, haltar eller bara letar efter din nästa smakliga hjärna, är Graftobians nya Zombie Makeup Kit här för&hellip:
 • Zombie Sminkset 6 Delar

  Zombie Sminkset 6 Delar
  Ska du gå utklädd som en Zombie från The Walking Dead, så måste ansiktet matcha din outfit. Gör din kostym genomförd med ett zombie make up kit.Zombie sminkset bestående av teatersmink (3 olika&hellip:

Steg för steg videor med zombiesminkning

Grunden för en bra zombiesminkning är att få huden att se död och lite lätt rutten ut. Med grådaskiga färgtoner, latex och blodfärg kan man bli zombie för en kväll. Att förklara med ord hur man gör är ganska svårt. Därför är det enklast om man tittar på någon av de mängder av tutorials för zombie makeup som finns uppladdade på nätet.

Gör en sökning på Youtube och du kommer hitta allt från enkla zombiesminkningar för barn till otäcka zip-up faces och köttiga blodsår. Kolla igenom ett par olika och lär dig steg för steg hur man ska göra. Det finns ganska många videoklipp med steg-för-steg hur du sätter en bra zombiesminkning. Vi tycker denna är värd att kolla på: