Utklädningskläder för barn

Att klä ut sig med utklädningskläder är något många barn älskar att göra. Oavsett om det är en lek hemma eller om det är barnkalas eller maskerad. Här hittar du utklädningskläderna i barnstorlek. Kategorin innehåller alla maskeraddräkter och maskeradprylar som är anpassade för barn. Här finns både läskiga dräkter för halloween och superhjältedräkter. Vem är ditt barns favorithjälte just nu?

Populärt inom utklädningskläder för barn

 • Enhörning Barn Maskeraddräkt - Small

  Enhörning Barn Maskeraddräkt - Small
  En skönare och snyggare dräkt har du nog aldrig haft på dig. Bära på nästa maskeradfest eller under fredagsmyset? Du bestämmer! Här har vi en komplett outfit till dig som älskar unicorns och inte?
 • Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
  Trött i benen inför bus eller godis-rundan på Halloween? Inga problem, låt detta skelett bära runt på dig i kvarteret!Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt består av en svart dräkt i form av ett?
 • Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  Det här är en häftig maskeraddräkt för alla barn som gillar att skrämmas! Den svarta skelettdräkten passar perfekt att använda på spökkalaset eller halloweenfesten. Lägg gärna en läskig ansiktssminkning?
 • Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large

  Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large
  Seriefiguren Thor är inspirerad av åskguden Tor, och har funnits med i olika serier sedan 60-talet. Senast figurerade Thor i filmen Avengers, och har därför blivit populär på nytt. Om du har ett?

Fler tips på utklädningskläder för barn

 • Pinata Lama Barn Maskeraddräkt - Small

  Pinata Lama Barn Maskeraddräkt - Small
  Men denna galet roliga maskeraddräkt kommer ditt barn garanterat vara unik på barnmaskeraden! Till och med alla små superhjältar kommer bli grymt avundsjuka, för din superkraft är naturligtvis förmågan?
 • Den Stora Vänliga Jätten Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Den Stora Vänliga Jätten Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Med denna dräkt kan ditt barn kliva in i den fantastiska världen av Roald Dahls klassiska karaktär, The BFG. Med sina enorma öron och snälla leende kommer ditt barn bli allas favorit på kalaset!  Den?
 • Super Girl Barn Maskeraddräkt - Medium

  Super Girl Barn Maskeraddräkt - Medium
  Häng med in i Superhjälte-världen, för nu ska alla räddas! Är det dags för kalas med tema superhjältar? Eller varför inte skaffa den snyggaste outfiten att kunna ha till skolan? Vardagshjältar?
 • Mumie med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Medium

  Mumie med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Medium
  Den här lille rackaren ser ut att ha haft en riktigt tuff natt. Inlindad i skröpligt toapapper och tänder som är påväg att ploppa ut kommer du garanterat skrämma slag på polarna på kommande halloweenfest! Mumie?
 • Skinz Blå Barn Maskeraddräkt - Medium

  Skinz Blå Barn Maskeraddräkt - Medium
  Trä på dig denna blåa helkroppsstrumpa och låt gästerna få gissa vem som gömmer sig bakom. Du kommer garanterat bli festens höjdpunkt!Skinz Blå Barn Maskeraddräkt?
 • Jason Barn Maskeraddräkt - Medium

  Jason Barn Maskeraddräkt - Medium
  Man vill ju gärna att barn ska vara snälla, rara och oskuldsfulla och helst inte att de ska se skräckinjagande ut. Men som vi alla vet, under halloween kan allt hända!Jason Barn Maskeraddräkt inkluderar?
 • Pingvin Barn Maskeraddräkt - Small

  Pingvin Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn göra en dånande struttande entré på barnkalaset i rollen som en chill pingvin iklädd denna superroliga pingvinkostym! En helkul dräkt som tveklöst kommer bjuda på många skratt.?
 • Jultomte Barn Maskeraddräkt - Medium

  Jultomte Barn Maskeraddräkt - Medium
  HO-HO-HO! Finns det några snälla vuxna här? Ombytta roller! Låt ditt barn få vara tomten i år iklädd denna jäsiga tomtedräkt för barn, och du sitta tyst i soffan och hoppas du varit snäll hela?
 • Räv Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Räv Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Vankas det barnkalas ska man såklart klä ut sig till något skojsigt för en extra rolig lekstund. Varför inte en räv! Denna fantastiskt gulliga rävklänning kommer tveklöst bli en hit hos ditt barn.Räv?
 • Suitmeister Boys The Riddler Kostym - Small

  Suitmeister Boys The Riddler Kostym - Small
  Frågor på det? Fråga gåtmannen! I den här kostymen kommer du förvandlas till den snyggaste versionen av The Riddler - den fiktiva superskurken från Batman. En given?
 • Riddare Barn Maskeraddräkt - Medium

  Riddare Barn Maskeraddräkt - Medium
  Klä ut ditt barn till ståtlig riddare som bekämpar alla stora drakar och monster som håller till under sängen eller i garderoben! Efteråt kan dräkten användas om det vankas kalas eller halloween.?
 • Disney Elsa Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Elsa Barn Maskeraddräkt - Medium
  Är din lilla tjej där hemma helt tokig i filmen Frost och har Elsa som favoritkaraktär? Nu kan hon inta rollen som den tjusiga snödrottningen Elsa med denna vackra dräkt!Disney Elsa Barn Maskeraddräkt inkluderar?
 • Kyckling Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Kyckling Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Den här lille kycklingen har precis kläckts och är mer än redo att delta på årets påskbord! En supergullig dräkt för den minsta kycklingen i familjen.Kyckling Bebis Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Zebra Onesie Barn Maskeraddräkt - Medium

  Zebra Onesie Barn Maskeraddräkt - Medium
  Känns det onödigt att köpa en maskeraddräkt till ditt barn enbart för att använda under ett tillfälle? Här har du det perfekta plagget som kan användas till maskeradkalas men även för mys i?
 • Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - Medium (6-8 år)

  Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - Medium (6-8 år)
  När ditt barn bokstavligen är en mix av sin mamma och pappa: till exempel din näsa, öron, och den andra förälderns ögon, och så vidare, så vore det ju otroligt passande med en Frankensteins-monster?
 • Ridande Julren Barn Maskeraddräkt - Medium

  Ridande Julren Barn Maskeraddräkt - Medium
  Kom till julfesten ridande på renen Rudolf! Den här maskeraddräkten är superkul, dina ben blir helt enkelt Rudolfs ben. Men du, nu är det nog dags att börja arbeta. Jultomten kan behöva all hjälp?
 • Grottflicka Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Grottflicka Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Yabadabadoo - det är dags för grott-tema på barnmaskeraden! Använd den här helfestliga dräkten för att för att vrida tillbaka bandet ynka 80 000 år och förvandla barnet till en liten vild grottflicka.?
 • Mörk Vampyra Barn Maskeraddräkt - Medium

  Mörk Vampyra Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om ditt barn plötsligt börjar sova i en stängd kista om nätterna, slänger bort all vitlök i soporna och önskar få färskt blod istället för lördagsgodis kanske denna coola vampyrklänning vore?
 • L.O.L Surprise Queen Bee Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium

  L.O.L Surprise Queen Bee Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium
  Med denna tjusiga klänning kommer ditt barn att förvandlas till den glänsande och magnifika Queen Bee från L.O.L Surprise-världen. Denna otroliga dräkt är fullständigt överdådig, precis som själva?
 • Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Att dyka upp som ett rangligt skelett på halloweenfesten är alltid ett säkert kort. Och det här benranglet har gjort sig extra stilig med hatt och fluga! En läskigt stilig dräkt att bära till halloweenkalaset.Skelett?
 • Den Enorma Krokodilen Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Den Enorma Krokodilen Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Den här stora och blodtörstiga krokodilen är så hungrig att hela magen kurrar, och till middag vill han äta jättemånga barn! Dags att klä ut sig till någon av Roald Dahls klassiska karaktärer??
 • Fjäril Barn Maskeraddräkt - Medium

  Fjäril Barn Maskeraddräkt - Medium
  Härlig dräkt till tjejen där hemma som kanske skall fira sin första halloween, eller är det maskerad på skolan som gäller? Oavsett vad - denna dräkt kommer passa perfekt! Klänningen får din dotter?
 • Gryffindor Quidd Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Gryffindor Quidd Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Sätt dig på kvasten och gör dig redo för att flyga iväg och jaga de magiska bollarna tillsammans med till lag från Gryffindor. Om du vill att matchen ska avslutas snabbast möjligast är det bara?
 • Disney Jasmine Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Disney Jasmine Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Följ med på en magisk resa till Agrabah klädd i denna vackra maskeraddräkt! Inspirerad av den modiga och äventyrliga prinsessan Jasmine från Aladdin, låter denna dräkt barnen att utforska en värld?
 • Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium

  Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium
  Seriefiguren Thor är inspirerad av åskguden Tor, och har funnits med i olika serier sedan 60-talet. Senast figurerade Thor i filmen Avengers, och har därför blivit populär på nytt. Om du har ett?
 • Disney Ann Rapunzel Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Ann Rapunzel Barn Maskeraddräkt - Medium
  Låt ditt barns drömmar gå i uppfyllelse och förvandlas till en riktig prinsessa med denna förtrollande outfit. Oavsett om hon deltar i en kunglig bal eller ger sig ut på sin egen sagoberättelse?
 • Disney Askungen Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Disney Askungen Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Vad vore väl en bal på slottet...? Nu kan ditt barn ta reda på det när hon svassar dit i den här bedårande klänningen! En given kandidat när det är dags för prinsesskalaset. Disney Askungen?
 • Polis Barn T-shirt - Medium

  Polis Barn T-shirt - Medium
  Här kommer polisen och det är inte vilken polisman som helst, det är självaste kommissarien. Tur att det finns poliser som kan hålla lite ordning och reda på stans invånare och som fångar tjuvar?
 • OppoSuits Boys Jet Set Black Smoking - 122/128

  OppoSuits Boys Jet Set Black Smoking - 122/128
  Vankas det fest där klädkoden är smoking? Här är den perfekta smokingen för de unga små rackarna där hemma som också vill visa upp sin stilmedvetna sida. Kostymen inkluderar en svart kavaj med?
 • Trick or Treat Monster Cape Maskeraddräkt - Small/Medium

  Trick or Treat Monster Cape Maskeraddräkt - Small/Medium
  Trick or treat? Ja om du öppnar dörren och ser den här filuren kommer du då få dig en läskig överraskning som heter duga! Och du kommer knappast våga chansa på ett rackartyg istället för att?
 • Vampyr Kostym Barn Maskeraddräkt - Large

  Vampyr Kostym Barn Maskeraddräkt - Large
  Varför sikta på något annat än att bli den absolut coolaste vampyren i hela Transsylvanien? Med den här dräkten behöver man knappast anstränga sig hårt för att GLÄNSA på bus eller godis-rundan! Vampyr?
 • Eldsprutande Drake Barn Maskeraddräkt - Small

  Eldsprutande Drake Barn Maskeraddräkt - Small
  En lömsk liten drake blir den perfekta utklädnaden till barnkalaset eller halloween! En riktigt tuff drakdräkt som ditt barn aldrig kommer vilja ta av sig när den väl kommit på - var så säker!Eldsprutande?
 • Batgirl Klassisk Barn Maskeraddräkt - Small

  Batgirl Klassisk Barn Maskeraddräkt - Small
  Familjens lilla superhjälte är här för att rädda dagen! Klädd som Batgirl finns det inte någon orättvisa på jorden som inte kan lösas - vare sig man är på barnmaskerad eller sysslar med vanligt?
 • Hawaiiklänning Rosa Barn Maskeraddräkt - Large

  Hawaiiklänning Rosa Barn Maskeraddräkt - Large
  Aloha! Låt ditt barn bli en riktig somrig färgspridare på barnkalaset iklädd denna härliga hawaiiklänning som bara skriker hula-hula! Med både färgsprakande hawaiikrans och söt hårblomma kommer?
 • Tiger Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Tiger Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader
  RAWR! Den här bebisdräkten har många fina detaljer och ser ut som en liten tiger. En kul maskeraddräkt till din bebis. Dräkten med sin söta luva med öron är mjuk och skön att leka och busa i.?
 • Mumie med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Mumie med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Den här lille rackaren ser ut att ha haft en riktigt tuff natt. Inlindad i skröpligt toapapper och tänder som är påväg att ploppa ut kommer du garanterat skrämma slag på polarna på kommande halloweenfest! Mumie?
 • Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)

  Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)
  Vill du att dina barn ska ha matchande kläder på halloween? Klart du vill! Och de också! Till och med lilla bebben kan ha likadan klädsel som de större syskonen, och ALLT tack vare denna superfina?
 • Buzz Lightyear Barn Maskeraddräkt - Medium

  Buzz Lightyear Barn Maskeraddräkt - Medium
  Ta kalaset till en helt ny dimension! Ditt barn kommer att sätta kurs mot magiska planeter och upptäcka skatter av glädje i denna dräkt som är lika bekväm som den är snygg. Din lilla rymdhjälte?
 • Imse Vimse Spindel Barn Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Imse Vimse Spindel Barn Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Klättrar ditt barn på väggarna kanske denna spindeldräkt kan vara något! En superrolig overall med lurvig spindel på magen som har utstickande ben som ditt barn kan fladdra och leka med. Vi lovar?
 • Tomtenisse Barn Maskeraddräkt - 140 cl

  Tomtenisse Barn Maskeraddräkt - 140 cl
  Skynda dig! Tomten behöver sina nissar annars blir det svårt att hinna ordna alla barnens julklappar till julaftons kväll. Hoppa alltså in i den här snygga tomtenissedräkten?
 • Neon Skelett med Kjol Barn Maskeraddräkt - Medium

  Neon Skelett med Kjol Barn Maskeraddräkt - Medium
  Låt ditt barn sprida lite färg bland alla tråkvita benrangel på barnkalaset med denna coola skelettdräkt! Den kommer tveklöst få massor av avundsjuka blickar från de andra skeletten på kalaset.Neon?
 • Disney Askungen Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small

  Disney Askungen Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small
  Vad vore väl en bal på slottet...? Nu kan ditt barn ta reda på det när hon svassar dit i den här bedårande klänningen! En given kandidat när det är dags för prinsesskalaset. Disney Askungen?
 • Skimrande Spindel Blå Barn Maskeraddräkt - Medium

  Skimrande Spindel Blå Barn Maskeraddräkt - Medium
  Har ditt barn planer på att gå den årliga rundan av Bus eller Godis i grannskapet? Då måste man såklart klä sig därefter! Den här klänningen förvandlar dig till spindlarnas urmoder, och vem?
 • Suitmeister Boys The Riddler Kostym - Medium

  Suitmeister Boys The Riddler Kostym - Medium
  Frågor på det? Fråga gåtmannen! I den här kostymen kommer du förvandlas till den snyggaste versionen av The Riddler - den fiktiva superskurken från Batman. En given?
 • Pojke med Röd Ballong Barn Maskeraddräkt - One size

  Pojke med Röd Ballong Barn Maskeraddräkt - One size
  Gillar ditt barn att få röda ballonger av random skräckclowner som lurar i vattenbrunnar är denna maskeraddräkt ett ypperligt val av outfit.Pojke med Röd Ballong Barn Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Tecknad Mus Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Tecknad Mus Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Förvandla dig själv till den gulligaste musen i stan. Med den här dräkten på dig kommer du bli slående lik den klassiska karaktären Mimmi Pigg. Kanske hittar du din?
 • Avengers 4 Captain America Barn Maskeraddräkt - Small

  Avengers 4 Captain America Barn Maskeraddräkt - Small
  Bli en av superhjältarna i Avengers-teamet och rädda världen! Det här är en tuff dräkt för alla små superhjältar som vill ut och besegra skurkar och banditer. Du förvandlas helt enkelt till Captain?
 • Doktor Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Doktor Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Skrapsår på knäet från alla åk i rutschkanan eller dånande huvudvärk av sockerkicken från alla smaskiga bakverk? Vilken tur att det finns en alldeles färsk?
 • Racingförare Barn Maskeraddräkt - (8-10) 140 cm

  Racingförare Barn Maskeraddräkt - (8-10) 140 cm
  Här har vi en dräkt för den lilla fartdåren! Om drömmen är att stå på prispallen vid Formula 1-banan ska det börjas i tid. Och med det sagt kan man börja med att stå på prispallen för bästa?
 • Hawaiiklänning Rosa Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Hawaiiklänning Rosa Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Aloha! Låt ditt barn bli en riktig somrig färgspridare på barnkalaset iklädd denna härliga hawaiiklänning som bara skriker hula-hula! Med både färgsprakande hawaiikrans och söt hårblomma kommer?
 • Giraff Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Giraff Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  En liten gullig giraff där hemma tackar man ju inte nej till! Nu kan du förvandla din bebis till en giraff med denna söta maskeraddräkt. Den är dessutom mjuk och skön vilket gör att ditt barn kan?
 • Mimmi Tillbehörskit för Barn - One size

  Mimmi Tillbehörskit för Barn - One size
  Klä ut dig till vår sötaste mus Mimmi Pigg med detta tillbehörskit, perfekt när du vill göra det enkelt och snyggt. Kanske du hittar din musse? Då kommer ni definitivt vara ett radarpar för resten?
 • Shimmer Barn Maskeraddräkt - Small

  Shimmer Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn dyka upp som en magisk ande på maskeraden och uppfylla alla sina vänners önskningar. Kanske vill tvillingsystern Shine också följa med? Shimmer Barn Maskeraddräkt är en tjusig dräkt?
 • Doktor Barn Maskeraddräkt - Large

  Doktor Barn Maskeraddräkt - Large
  Kavla upp ärmarna och gör dig redo för operation. Som överste doktor är det du som styr och ställer inne i operationssalen, så med den här dräkten på maskeradkalaset kommer polarna garanterat?
 • Dödens Pumpa Barn Maskeraddräkt - Medium

  Dödens Pumpa Barn Maskeraddräkt - Medium
  Som om inte Liemannen himself är tillräckligt skräckinjagande. Här är en riktig kombo-otäcking med en läskig halloweenpumpa som ser allt annat än nöjd ut! Kanske är du hans nästa offer...Dödens?
 • Ketchupflaska Barn Maskeraddräkt - Medium

  Ketchupflaska Barn Maskeraddräkt - Medium
  Att klä ut sig till superhjälte på barnkalaset är såååå igår. Nu är det KETCHUP som gäller! Låt ditt barn gå utklädd till en skojsig ketchupflaska iklädd denna briljanta maskeraddräkt!Ketchupflaska?
 • Pink Lady Barn Maskeraddräkt - Large

  Pink Lady Barn Maskeraddräkt - Large
  När din lilla stjärna drar på sig den här dräkten kommer hon att känna sig som den coolaste tjejen i hela Rydell High School. Och glöm inte att dansa loss på dansgolvet och sjunga med i "You're?
 • Svart Flapper Klänning Barn Maskeraddräkt - Large

  Svart Flapper Klänning Barn Maskeraddräkt - Large
  Har du ett barn som älskar det glada 20-talet och vill gå klädd lika tjusigt som dem? Eller har skolan anordnat en 20-tals maskerad? Då har du den ultimata outfiten här! Denna?
 • Den Fantastiske Mr. Fox Baby Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Den Fantastiske Mr. Fox Baby Maskeraddräkt - 6-12 månader
  Låt din lilla bebis förvandlas till den smartaste, mest snitsiga och knasigaste räven någonsin från filmen Den Fantastiska Räven. Den perfekta dräkten när man ska få uppleva sin allra första?
 • Disney Belle Jubileumsutgåva Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Belle Jubileumsutgåva Barn Maskeraddräkt - Medium
  Nu kan du förvandla minstingen i hemmet till sin favoritprinsessa! Inspirerad av den klassiska skönheten från "Skönheten och Odjuret", är denna klänning ett drömval för alla små prinsessor där?
 • Prinsessklänning Sammetsturkos Barn - Small

  Prinsessklänning Sammetsturkos Barn - Small
  Kan ditt barn inte få nog av Aurora, Askungen, Merida och alla deras prinsessvänner? Nu kan ditt barn förvandlas till en av de söta tuffingarna i denna klänning. Med sammetsliknande material och gulddetaljer?
 • Spöklik Tvilling Barn Maskeraddräkt - XX-Large

  Spöklik Tvilling Barn Maskeraddräkt - XX-Large
  Sätt skräck i hela byn när du ger dig ut på trick or treat under årets mörkaste kväll. Varför inte gå hand i hand med din tvilling och förvandla er till en läskig duo som kommer att skapa spänning?
 • Willy Wonka Barn Maskeraddräkt - Small

  Willy Wonka Barn Maskeraddräkt - Small
  Mästaren av godis och osäkra godisfabriker - Willy Wonka! Med den här stiliga dräkten kliver du rätt in i Roald Dahls mest välkända saga och kommer garanterat få det dunderkul på maskeradfesten?
 • Svart Häxa Barn Maskeraddräkt - Medium

  Svart Häxa Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om ditt barn skulle bli försenad till halloweenkalaset är det bara att hoppa upp på häxkvasten och flyga iväg iklädd denna tjusiga häxklänning. Alla vet ju att fågelvägen är snabbast!Svart Häxa?
 • Supergirl Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Supergirl Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Om man tycker att Superman är cool, då har ni garanterat inte sett Supergirl! Hon är den tuffaste tjejen i Metropolis, och med hennes kostym kan alla små tjejer uppleva hur det är att vara den coolaste?
 • Fånge Gul/Svart Barn Maskeraddräkt - Medium

  Fånge Gul/Svart Barn Maskeraddräkt - Medium
  Ajabaja. När man misskött sig hemma får man konsekvenser - och det gäller även de små. Då åker fångdräkten på samtidigt som man får indragen veckopeng och utegångsförbud. Som det kan gå...Fånge?
 • Batman Klassisk Barn Maskeraddräkt - Large

  Batman Klassisk Barn Maskeraddräkt - Large
  Bekämpa skurkarna på Gothams gator och kika gärna förbi barnmaskeraden därefter: med den här dräkten förvandlas nämligen barnet ditt till en av DC-comics kanske mest legendariska hjältar någonsin?
 • Dödens Härskare Barn Maskeraddräkt - Large

  Dödens Härskare Barn Maskeraddräkt - Large
  Låt ditt barn dyka upp som en mörk vålnad på nästa maskeradkalas och skrämma slag på både gamla och unga! Det som gör den här dräkten extra läskig är att ansiktet är täckt, så vem är det?
 • Elmer Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Elmer Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Den mysiga elefanten Elmer är ute på strövtåg och är mer taggad än någonsin att gå på maskerad! Klä ut dig till världens färggladaste elefant och ha så kul på kalaset!Elmer Jumpsuit Barn?
 • Skimrande Spindel Barn Maskeraddräkt - XXX-Large

  Skimrande Spindel Barn Maskeraddräkt - XXX-Large
  Spindeln i nätet och barnmaskeradens mittpunkt! Iklädd den här kusliga dräkten får alla spindelrädda i kvarteret hålla sig inomhus och hoppas att inte barnet ditt knackar på just deras dörr när?
 • Påskkyckling Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Påskkyckling Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Pip, pip! Äntligen värmer påskens varma solstrålar alla små kycklingar som är ute och letar ägg. Med den här mysiga dräkten förvandlar du dig till påskens påskigaste påskkyckling och är redo?
 • Ökenprinsessa Barn Maskeraddräkt - Large

  Ökenprinsessa Barn Maskeraddräkt - Large
  I denna skrud kommer ditt barn att förvandlas till en riktig prinsessa på maskeraden. I lila jumpsuit, transparent slöja runt midjan och gulddetaljer över hela dräkten är?
 • Kyckling Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader

  Kyckling Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader
  Den här lille kycklingen har precis kläckts och är mer än redo att delta på årets påskbord! En supergullig dräkt för den minsta kycklingen i familjen.Kyckling Bebis Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - Small
  Att dyka upp som ett rangligt skelett på halloweenfesten är alltid ett säkert kort. Och det här benranglet har gjort sig extra stilig med hatt och fluga! En läskigt stilig dräkt att bära till halloweenkalaset.Skelett?
 • Pugsley Familjen Addams Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Pugsley Familjen Addams Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Följ med hem till familjen Addams om du vågar! Där kan du till exempel stöta ihop med sonen Pugsley som älskar tortyrredskap. Ja, en mer annorlunda familj är svår att tänka sig. Den här maskeraddräkten?
 • Fånge Gul/Svart Barn Maskeraddräkt - Small

  Fånge Gul/Svart Barn Maskeraddräkt - Small
  Ajabaja. När man misskött sig hemma får man konsekvenser - och det gäller även de små. Då åker fångdräkten på samtidigt som man får indragen veckopeng och utegångsförbud. Som det kan gå...Fånge?
 • Disney Krabban Sebastian Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader

  Disney Krabban Sebastian Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader
  Havet är djupt, speciellt för Sebastian som springer runt på alla fyra och försöker ha koll på Ariels alla små hyss. Nu kan din lilla bebis förvandlas till en livs levande krabba i den här supergulliga?
 • Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - Large

  Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - Large
  Att dyka upp som ett rangligt skelett på halloweenfesten är alltid ett säkert kort. Och det här benranglet har gjort sig extra stilig med hatt och fluga! En läskigt stilig dräkt att bära till halloweenkalaset.Skelett?
 • Klassisk Doktor Barn Maskeraddräkt - Small

  Klassisk Doktor Barn Maskeraddräkt - Small
  Om ditt barn ständigt ska leka doktor och du får ställa upp som patient, så kan det komma väl till användning att denne faktiskt får sig en riktig doktorutklädnad! Klassisk Doktor Barn Maskeraddräkt?
 • Skimrande Spindel Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Skimrande Spindel Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Spindeln i nätet och barnmaskeradens mittpunkt! Iklädd den här kusliga dräkten får alla spindelrädda i kvarteret hålla sig inomhus och hoppas att inte barnet ditt knackar på just deras dörr när?
 • Snövit Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Snövit Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Imponera på de sju kortväxta pojkarna på maskeraden när du kommer klädd i den här sagolika klänningen! Passa dig bara för att bli pålurad ett rött och glansigt äpple från någon märklig tant.Snövit?
 • Blå/Rosa Fjäril Barn Maskeraddräkt - Medium

  Blå/Rosa Fjäril Barn Maskeraddräkt - Medium
  Titta vilken vacker fjäril! Att få förvandlas till en supergullig fjäril måste väl ändå vara alla småflickors dröm? Så låt ditt barns stora önskan gå i uppfyllelse när nästa maskeradkalas?
 • Batgirl Barn Maskeraddräkt - Medium

  Batgirl Barn Maskeraddräkt - Medium
  När Batman lagt skorna på hyllan och inte längre orkar strida mot skurkarna så kommer stadens främsta superhjältinna till undsättning - Batgirl! Batgirl är nämligen?
 • Tomteklänning Barn Maskeraddräkt - Large

  Tomteklänning Barn Maskeraddräkt - Large
  Dags för luciafirande i skolan eller letar du efter fina julkläder till ditt barn? Då har du hittat rätt! Superfin julklänning i plysch som passar utmärkt både till luciatåget eller att ha på?
 • Kung Arthur Barn Maskeraddräkt - Small

  Kung Arthur Barn Maskeraddräkt - Small
  Vill du bli behandlad kungligt så har du den bästa maskeradkostymen här. Den tar dig tillbaka till medeltiden och förvandlar dig till Kung Arthur. Ta med dig dina riddare, sätt er vid det runda bordet?
 • Cool Katt Barn Maskeraddräkt - Large

  Cool Katt Barn Maskeraddräkt - Large
  Med denna maskeraddräkt blir ditt barn en riktigt cool katt! Med ett kompletterande sminkset kommer katten verkligen att få liv. I maskeraddräkten ingår en svartvit helkroppsdräkt?
 • Descendants Uma Barn Maskeraddräkt - Large

  Descendants Uma Barn Maskeraddräkt - Large
  Om musikalen Descendants rullar för fulla muggar i familjen kan vi tänka oss att den här häftiga dräkten föreställandes Uma kommer göra succé nästa gång det vankas maskerad! Komplettera med?
 • Påfågel Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Påfågel Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Kan du tänka dig något mer elegant än att skrida fram på en praktfull påfågel i vackra färger? Denna dräkt är lika ståtlig som djuret självt och kommer garanterat göra succé på maskeradfesten?
 • Ombre Häxa Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Ombre Häxa Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Om ditt barn ska fara till Blåkulla i påsk och vill imponera på de andra häxorna (som säkert klär sig sådär helsvart och fantasilöst som vanligt) med en unik och häftig häxklänning har du hittat?
 • Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Medium

  Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Medium
  Hur snabb är du på skala mellan snigel och blixt? Ingen kommer ikapp dig när du träder in i rollen som The Flash som faktiskt är snabbast av oss alla. Ge dig ut på maskeradfesten och fånga buset?
 • Harry Potter Deluxe Barn Maskeradkit - Small

  Harry Potter Deluxe Barn Maskeradkit - Small
  Uppfödd i familjen Dursleys skrymsle under trappan för att sedan ta sig vidare till Hogwarts för att lära sig ett och annat om magi. Harry har sannerligen varit med om en hel del, och när han inte?
 • Paw Patrol Skye GID Barn Maskeraddräkt - Small

  Paw Patrol Skye GID Barn Maskeraddräkt - Small
  Nu kan ditt barn stiga in i Skyes värld full av äventyr och spänning! Denna magiska dräkt förvandlar ditt lilla hjärta till den modiga och älskade valpen Skye. Och det allra bästa? Dräkten lyser?
 • Fånge Gul/Svart Barn Maskeraddräkt - Large

  Fånge Gul/Svart Barn Maskeraddräkt - Large
  Ajabaja. När man misskött sig hemma får man konsekvenser - och det gäller även de små. Då åker fångdräkten på samtidigt som man får indragen veckopeng och utegångsförbud. Som det kan gå...Fånge?
 • Rörmokare Barn Maskeraddräkt - Small

  Rörmokare Barn Maskeraddräkt - Small
  Hoppa ner i det gröna röret i jakt på gyllene mynt. Passa på att rädda din älskade prinsessa när du ändå håller på, och vem vet - kanske hittar du en och en annan supersvamp?Rörmokare Barn?
 • Brandman Barn T-shirt - Large

  Brandman Barn T-shirt - Large
  Har du någon i din närhet som är fascinerad av brandmän? Perfekt, då kommer den här tröjan att göra succé. Det är en mjuk och skön t-shirt med coolt tryck, men det är inte vilken brandman som?
 • Snögubbe Klänning Barn Maskeraddräkt - Large

  Snögubbe Klänning Barn Maskeraddräkt - Large
  Någon vill vara Lucia, någon annan vill vara tärna, pepparkaksgubbe eller tomte men vem vill vara snögubbe? Kanske du?Snögubbe Klänning Barn Maskeraddräkt är en klänning som föreställer en snögubbe.?
 • Neverland Älva Barn Maskeraddräkt - Small

  Neverland Älva Barn Maskeraddräkt - Small
  En magisk, tjusig älva med vackra vingar. Måste vara varje flickas dröm att få vara en sån för en dag!Neverland Älva Barn Maskeraddräkt inkluderar en ljusgrön klänning med guldfärgat knytband?
 • Halo Master Chief Barn Maskeraddräkt - Medium

  Halo Master Chief Barn Maskeraddräkt - Medium
  Det tv-spelande barnets stora dröm att få klä ut sig till Master Chief kan nu gå i uppfyllelse tack vare den här megahäftiga dräkten med tillhörande hjälm! Perfekt på maskerad och halloweenfest!Halo?
 • Maleficent Barn Maskeraddräkt - Medium

  Maleficent Barn Maskeraddräkt - Medium
  Förvandla din lilla ängel till den mörka och mystiska Maleficent med denna imponerande dräkt. Inspirerad av den ikoniska karaktären kommer denna dräkt garanterat imponera på kompisarna! Upplev magin?
 • Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - 3-6 månader

  Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - 3-6 månader
  Vill du att dina barn ska ha matchande kläder på halloween? Klart du vill! Och de också! Till och med lilla bebben kan ha likadan klädsel som de större syskonen, och ALLT tack vare denna superfina?

Populära teman på maskerader och barnkalas

Kalas eller maskerader brukar ofta följa ett tema. Några populära teman och förslag på kläder för barn är:

Film- och tv-spel

I den här kategorin är det många som klär ut sig till Disney-karaktärer. Tjejer vill gärna klä ut sig till någon av alla de modiga Disneyprinsessor som finns. Föräldrar vill gärna köpa de klassiska som Snövit, Askungen och Törnrosa. En del barn gillar även de men ofta är det karaktärer från de nyare filmerna som gäller. Anna och Elsa från Frost är väldigt hett. Maskeraddräkter föreställande Merida från filmen Modig eller Rapunzel från filmen Trassel är också högt på önskelistan.

Från TV-spelsvärlden finns till exempel Super Mario eller brorsan Luigi att köpa som dräkter. Andra förslag är Sonic The Hedgehog från det klassiska spelet med samma namn som finns i flera utgåvor. Återgår vi till filmens värld finns många otecknade hjältar också. Vi tänker på Luke Skywalker från Star Wars eller Jack Sparrow från Pirates of the Carribean.

Djurtema

Att klä ut sig till ett djur eller något annat från naturen är också ett vanligt tema. Då finns det många olika djurdräkter och kigurumi att köpa i barnstorlek. Det finns allt från husdjur som hundar och katter till insekter som bin och humlor. Även fantasidjur som enhörningar finns att köpa som maskerad- eller utklädnadsdräkt.

Seriefigurer

Från den tecknade världen finns också många karaktärer som barn kan klä ut sig till. Vi tänker till exempel på Bamse maskeraddräkter.

Dräkter för de allra minsta barnen

Har du ett litet barn som är mellan 0-2 år så har vi plockat ut flera bra exempel på söta dräkter. Ta en titt på Baby Maskeraddräkter.