Utklädningskläder för barn

Att klä ut sig med utklädningskläder är något många barn älskar att göra. Oavsett om det är en lek hemma eller om det är barnkalas eller maskerad. Här hittar du utklädningskläderna i barnstorlek. Kategorin innehåller alla maskeraddräkter och maskeradprylar som är anpassade för barn. Här finns både läskiga dräkter för halloween och superhjältedräkter. Vem är ditt barns favorithjälte just nu?

Populärt inom utklädningskläder för barn

 • Enhörning Barn Maskeraddräkt - Small

  Enhörning Barn Maskeraddräkt - Small
  En skönare och snyggare dräkt har du nog aldrig haft på dig. Bära på nästa maskeradfest eller under fredagsmyset? Du bestämmer! Här har vi en komplett outfit till?
 • Vit Enhörning Barn Maskeraddräkt - Medium

  Vit Enhörning Barn Maskeraddräkt - Medium
  Den som säger att enhörningar inte finns har inte sett denna magiska maskeraddräkt! Ditt barn kommer vara coolast på kalaset i den här fantastiska enhörningsdräkten. Perfekt?
 • Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  Det här är en häftig maskeraddräkt för alla barn som gillar att skrämmas! Den svarta skelettdräkten passar perfekt att använda på spökkalaset eller halloweenfesten.?
 • Hot Dog Barn Maskeraddräkt - One size

  Hot Dog Barn Maskeraddräkt - One size
  Har du precis öppnat grillkiosk och lovat ungen jobb som korv över sommaren? Då har vi dräkten för er! När din avkomma dansar i den här utstyrseln utanför?

Fler tips på utklädningskläder för barn

 • Åsna Barn Maskeraddräkt - Small

  Åsna Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du ett barn där hemma som är envis som en åsna? Då har du hittat rätt! Med den här dräkten förvandlas barnet på nolltid ett fyrbent hästdjur och?
 • He-Man Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  He-Man Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn förvandlas till superskurken och He-Mans ärkefiende Skeletor! Med den här heltäckande dräkten kommer ingen veta vem det är som går runt som den onda?
 • Top Gun Maverick Barn Maskeraddräkt - Large

  Top Gun Maverick Barn Maskeraddräkt - Large
  Få ett lika bra självförtroende som Tom Cruise fick i rollen som Maverick när du drar på dig den här snygga Top Gun-overallen! Polarna kommer garanterat bli imponerande?
 • Beige Muskeltröja för Barn - Medium

  Beige Muskeltröja för Barn - Medium
  Att göra tusentals armhävningar vareviga dag är både jobbigt och tidskrävande. Att slinka in i en muskeltröja går desto snabbare! Perfekt accessoar att bära under?
 • Tomtenisse Barn Maskeraddräkt - 86 cl

  Tomtenisse Barn Maskeraddräkt - 86 cl
  Skynda dig! Tomten behöver sina nissar annars blir det svårt att hinna ordna alla barnens julklappar till julaftons kväll. Hoppa alltså in i den här snygga tomtenissedräkten?
 • Liemannen Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Liemannen Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Är det halloween så är det, och då ska man såklart spöka ut sig ordentligt för då får man ju skrämmas hur mycket man vill. Så låt ditt?
 • Huvudlös Man Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Huvudlös Man Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Låt barnet ditt skrämma sk*ten ur grannarna på trick or treat-rundan på halloween med denna makabra maskeraddräkt! Visserligen finns risken att ditt barn inte får något?
 • Spider-Man Barn Maskeraddräkt - Medium

  Spider-Man Barn Maskeraddräkt - Medium
  Spiderman kan klättra på alla husväggar och han kämpar mot stadens tjuvar och banditer. Med denna maskeraddräkt blir du kalasets tuffa superhjälte!Spider-Man Barn Maskeraddräkt?
 • Vitt Spöke Barn Maskeraddräkt - Small

  Vitt Spöke Barn Maskeraddräkt - Small
  Återuppstå från de döda i form av ett busigt litet spöke som gör massa småhyss på halloweenkalaset i denna kusligt snygga spökdräkt! Och med den läskiga?
 • Gryffindor Quidd Barn Maskeraddräkt - Small

  Gryffindor Quidd Barn Maskeraddräkt - Small
  Sätt dig på kvasten och gör dig redo för att flyga iväg och jaga de magiska bollarna tillsammans med till lag från Gryffindor. Om du vill att matchen ska avslutas snabbast?
 • Mördardocka Barn Maskeraddräkt - Large

  Mördardocka Barn Maskeraddräkt - Large
  Skräck är bara förnamnet när en mordisk dockan slår upp ögonen! Så varför inte klicka hem den här klockrena maskeraddräkten och ge till barnet som ser?
 • Doktor Barn Maskeraddräkt - Small

  Doktor Barn Maskeraddräkt - Small
  Vad varje förälder vill att deras barn skall växa upp och bli... doktor. Det är bara att vi erkänner det här och nu. Nu har du möjlighet att iallafall få kunna?
 • Regnbågsfärgad Häxa Barn Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Regnbågsfärgad Häxa Barn Maskeraddräkt - 12-18 månader
  En traditionell häxa brukar ju oftast vara helt svartklädd utan en tillstymmelse till färg någonstans, men det tyckte vi var SÅÅÅ tråkigt så därför?
 • Cape för Barn Babblarna Babba Brun

  Cape för Barn Babblarna Babba Brun
  Är Babblarna en storfavorit där hemma? Se hit - för nu kan barnet ditt bli en i gänget! Ta bara på den här urgulliga capen så förvandlas barnet på nolltid?
 • Racingförare Barn Maskeraddräkt - (5-7) 128 cm

  Racingförare Barn Maskeraddräkt - (5-7) 128 cm
  Här har vi en dräkt för den lilla fartdåren! Om drömmen är att stå på prispallen vid Formula 1-banan ska det börjas i tid. Och med det sagt kan man börja?
 • Stjärngosselinne Barn - Medium

  Stjärngosselinne Barn - Medium
  Ett vitt klassiskt stjärngosselinne för barn. Linne är tillverkat av 100% bomull och ska tvättas i 30 grader. Stjärngossestruten och stjärnan ingår inte vid köp?
 • Pilot Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Pilot Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Ready for take off? Det är ju du som är piloten, så ta plats bakom spakarna för nu är det snart dags att lyfta. Men du, du måste ju ta på dig pilotuniformen först.?
 • Day of the Dead Klänning Barn Maskeraddräkt - Medium

  Day of the Dead Klänning Barn Maskeraddräkt - Medium
  Går familjen all-in på Día de los Muertos eller siktar ni på ett stiligare halloweenfirande? Oavsett har du hittat rätt! En superfin mexikoinspirerad klänning som förvandlar?
 • Sonic the Hedgehog Barn Maskeraddräkt - Small

  Sonic the Hedgehog Barn Maskeraddräkt - Small
  Är Sonic favoritkaraktären hos ditt barn när det kommer till både tv- och filmkaraktärer såväl som tv-spelsfigurer? Då kommer denna sjukt häftiga Sonicdräkt?
 • Paw Patrol Skye Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Paw Patrol Skye Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Klä ut ditt barn till favoritkaraktären från Paw Patrol! Med den här rosa klänningen blir nämligen barnet till den orädda vovven Skye som med hjälp av vingarna?
 • The Flash Barn Maskeraddräkt - Large

  The Flash Barn Maskeraddräkt - Large
  The Flash har en superkraft, vilket är att han är riktigt snabb! Detta är en kraft som hade kommit väl till hands för många i det dagliga livet. I denna dräkt kan du?
 • Gycklare Halloween Barn Maskeraddräkt - Medium

  Gycklare Halloween Barn Maskeraddräkt - Medium
  Men HUA! När ditt barn sa att hen ville gå som clown på maskeraden så var det nog ändå inte såhär du hade föreställt dig. Här blir det då?
 • Ridande Enhörning med Vingar Barn Maskeraddräkt - One size

  Ridande Enhörning med Vingar Barn Maskeraddräkt - One size
  Förbered ditt barn på en magisk flygtur med denna fantastiska enhörningsdräkt! En välgjord och helt bedårande maskeraddräkt som tveklöst kommer bli ditt barns?
 • Ombre Skelett Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Ombre Skelett Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Varför ska skelett alltid vara så vita och tråkiga? Nä nu är det minsann hög tid att sprida lite färg åt alla tråkvita benrangel med denna härligt?
 • Tudor Prinsessa Barn Maskeraddräkt - Large

  Tudor Prinsessa Barn Maskeraddräkt - Large
  Vad är inte en bal på slottet? Är det dags för barnkalas med maskeradtema, så är en prinsessklänning alltid en favvo! En adel prinsessa med inspiration från Maria?
 • Avengers 4 Iron Man Barn Maskeraddräkt - Small

  Avengers 4 Iron Man Barn Maskeraddräkt - Small
  När du vill klä ut dig till en superhjälte, närmare bestämt Iron Man från Avengers, har du hittat helt rätt. Den här coola dräkten har allt. Du kommer att?
 • Papegoja Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Papegoja Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Älskar ditt barn att snurra runt färgglada klänningar om dagarna? Då kommer ditt barn älska denna tjusiga maskeraddräkt! Klänningen är mycket "snurrvänlig"?
 • Randig Piratpojke Maskeraddräkt - Small

  Randig Piratpojke Maskeraddräkt - Small
  Den här piratpojkekostymen kommer att förvandla alla små barn till riktiga sjörövare som både är söta och häftiga.Kostymen består av byxor, överdel?
 • Bing Barn Deluxe Maskeraddräkt - Small

  Bing Barn Deluxe Maskeraddräkt - Small
  Hej Bing! Hej hej Bing! Heeej Bing! Det lilla fåret Bing är sannerligen en populär prick - alla vill heja på honom! Och med maskerad runt knuten är det givet att familjens minsting?
 • Den Fula Ankungen Toddler Maskeraddräkt - 1-2 år

  Den Fula Ankungen Toddler Maskeraddräkt - 1-2 år
  Den fula ankungen? Snarare den SÖTA ankungen - i den här dräkten blir ditt barn nämligen ännu mer bedårande än vanligt! Använd dräkten på kalas, maskerad?
 • Rik Shejk Barn Maskeraddräkt - Large

  Rik Shejk Barn Maskeraddräkt - Large
  Drömmer du om att äga en egen oljerigg, ett eget fotbollslag eller kanske hundra kameler? Ja, då är det nog en shejk du drömmer om att bli. Vi vågar inte lova dig en massa?
 • Piratkapten Barn Maskeraddräkt - Small

  Piratkapten Barn Maskeraddräkt - Small
  Hör vännerna ropa "aj, aj, Kapten!" när du ger order om vad som ska göras under kalasets gång. Lekar ska lekas, paket ska öppnas och saft ska drickas. Allt detta under tiden?
 • Vit Kanin Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Vit Kanin Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Årets mest härliga bebisdräkt? Nu kan din nyfödde komma utklädd till en vit kanin med stooora öron sin första halloween- eller maskeradfest. Givetvis kan dräkten?
 • Riddare med Rustning Barn Maskeraddräkt - Small

  Riddare med Rustning Barn Maskeraddräkt - Small
  Med ett lejon på sin stiliga silverrustning och ett mod som andra bara kan drömma om ger sig riddaren in i strid. Han vill ha rättvisa åt folket och vägrar styras av grymma tyranner!?
 • Förtrollande Skolbarn Budget Barn Maskeraddräkt - Small

  Förtrollande Skolbarn Budget Barn Maskeraddräkt - Small
  Här har du en riktigt magisk maskeraddräkt. Med en lång, svart mantel och en trollstav i högsta hugg kommer ditt barn vara redo för att ta sig an alla faror ute i världen.?
 • Nyckelpiga Barn Maskeraddräkt - Medium

  Nyckelpiga Barn Maskeraddräkt - Medium
  Av alla små insekter där ute finns det nog bara en som alltid är välkommen i hemmet - nyckelpigan. Så varför inte klä ut barnet till den sötaste av insekter?
 • Superhjälte Cape med Mask Svart Barn - One size

  Superhjälte Cape med Mask Svart Barn - One size
  Är ditt barn sugen på att införskaffa sig en maskeraddräkt men vill bara klä ut sig till fjantiga grejer så som disneyprinsessor m.m? Var en cool förälder -?
 • Racerförare Barn Maskeraddräkt - Small

  Racerförare Barn Maskeraddräkt - Small
  Vill du bli en lika framgångsrik Formula 1 förare som Lewis Hamilton och Max Verstappen? Ja, då är det bara att dra på sig overallen och börja nöta i tid! Och för?
 • Haj Barn Maskeraddräkt - Large

  Haj Barn Maskeraddräkt - Large
  Är det maskerad med djurtema gäller det att välja rätt djur. Visst funkar det att klä ut sig till blåmes eller nyckelpiga, men om du vill vara det tuffaste djuret väljer?
 • Den Fula Ankungen Toddler Maskeraddräkt - 3-4 år

  Den Fula Ankungen Toddler Maskeraddräkt - 3-4 år
  Den fula ankungen? Snarare den SÖTA ankungen - i den här dräkten blir ditt barn nämligen ännu mer bedårande än vanligt! Använd dräkten på kalas, maskerad?
 • Batman Dark Knight med Muskler Barn Maskeraddräkt - Toddler

  Batman Dark Knight med Muskler Barn Maskeraddräkt - Toddler
  Batman Dark Knight med muskler Barn Maskeraddräkt inkluderar en muskelvadderad helkroppsoverall, karakteristisk mask med öron, tillbehörsbälte och stövelöverdrag.Finns i?
 • Röd King Arthur Barn Maskeraddräkt - Medium

  Röd King Arthur Barn Maskeraddräkt - Medium
  Ibland så måste man bara klä sig kungligt för att få den respekt man förtjänar. Ja, ibland räcker det inte bara att klä sig kungligt, man måste klä?
 • Vit Astronaut Barn Maskeraddräkt - Medium

  Vit Astronaut Barn Maskeraddräkt - Medium
  Houston, we have a party. Autentisk och tuff astronautdräkt som garanterat blir en succé på barnkalaset!Vit Astronaut Barn Maskeraddräkt inkluderar en vit overall med svarta?
 • Leopard Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Leopard Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Rawr! Passa dig för den här vildsinta leoparden som precis släppts lös i vardagsrummet. Tur att det är en gullig liten misse som gömmer sig innanför dräkten åtminstone!?
 • Imse Vimse Spindel Barn Maskeraddräkt - Small (4-6 år)

  Imse Vimse Spindel Barn Maskeraddräkt - Small (4-6 år)
  Klättrar ditt barn på väggarna kanske denna spindeldräkt kan vara något! En superrolig overall med lurvig spindel på magen som har utstickande ben som ditt barn kan fladdra?
 • Slytherin Barn Maskeraddräkt - Medium

  Slytherin Barn Maskeraddräkt - Medium
  Kamma till backslicken, öva på dina spydiga repliker och dra på dig rocken - du har precis förvandlats till den kaxige Malfoy! En given dräkt att bära på Harry Potter-festen! Slytherin?
 • Piratkapten Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large

  Piratkapten Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large
  Arrgh! Hoist the mainsail! Hela havet stormar och du är kapten på rövarskeppet med illavarslande dödskalleflagga. Se till att dina mannar svabbar däck, går på plankan?
 • Baby Shark Gul Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Baby Shark Gul Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Alla hajar är faktiskt inte livsfarliga. Vissa är gula, gulliga och älskar att sjunga! Höj volymen till max - det är dags att dansa till Baby Shark! Doo doo doo doo doo doo!Baby?
 • Harry Potter Deluxe Barn Maskeradkit - XX-Large

  Harry Potter Deluxe Barn Maskeradkit - XX-Large
  Uppfödd i familjen Dursleys skrymsle under trappan för att sedan ta sig vidare till Hogwarts för att lära sig ett och annat om magi. Harry har sannerligen varit med om en hel del, och?
 • Varg Barn Maskeraddräkt - Small

  Varg Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn yla mot månen och springa genom skogarna med sina vänner i denna vargdräkt. Inget annat än jumpsuiten med sin svans och luva behövs för att få en?
 • Suitmeister Boys Fireworks Black Kostym - X-Large

  Suitmeister Boys Fireworks Black Kostym - X-Large
  Alla ögon kommer riktas till dig när du gör storlagen entré lagom till tolvslaget i denna fyrverkeri-sprakande kostym! Inga fyrverkerier behöver fyras av nu när du anlänt?
 • Spöke Klassisk Barn Maskeraddräkt - One size

  Spöke Klassisk Barn Maskeraddräkt - One size
  Du vet i serietidningar och filmer när någon klär ut sig till ett spöke så ser de i 99% av fallen ut EXAKT såhär! Ett traditionellt vitt spöke med ögon och?
 • Vampyr Barn Maskeraddräkt - 1-2 år

  Vampyr Barn Maskeraddräkt - 1-2 år
  Vad är det här för en kuslig lite vampyr som har uppenbarat sig? Ingen går säker när den här blodsugaren smyger runt i mörkret efter midnatt - det är ett som?
 • Emil i Lönneberga Barn Maskeraddräkt - Medium

  Emil i Lönneberga Barn Maskeraddräkt - Medium
  Vi känner honom som den förgrömmade ungen från Småland som gick och blev känd i nästintill hela världen. Med sin ikoniska mysse och bysse blev?
 • Rocktjej Barn Maskeraddräkt - Medium

  Rocktjej Barn Maskeraddräkt - Medium
  Den här rock &: roll-kostymen för tjejer är vild, söt och extremt häftig, och kommer att älskas av de flesta flickor. Rocktjej Barn Maskeraddräkt har två delar.?
 • Spöklig Spindelhäxa Barn Maskeraddräkt - Medium

  Spöklig Spindelhäxa Barn Maskeraddräkt - Medium
  Tiden för att sätta sig på kvasten och sikta kompassen mot Blåkulla börjar närma sig. Så nu är det hög tid att damma av häxhatten och steama till häxklänningen?
 • Halo Master Chief Barn Maskeraddräkt - Small

  Halo Master Chief Barn Maskeraddräkt - Small
  Det tv-spelande barnets stora dröm att få klä ut sig till Master Chief kan nu gå i uppfyllelse tack vare den här megahäftiga dräkten med tillhörande hjälm!?
 • Kitty Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Kitty Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Klä ut dig till en söt liten katt! Mjau! Här får du en fin klänning och ett diadem med kattöron som passar perfekt att bära på nästa maskerad eller Halloween.Kitty?
 • Kock Barn Maskeraddräkt - Medium

  Kock Barn Maskeraddräkt - Medium
  Flippar du pannkakorna upp i luften utan problem? Eller kan du få till den mest perfekta medium rare köttbiten? Ja men då är den här dräkten som klippt och skuren för?
 • Mia och Jag Barn Maskeraddräkt - Large

  Mia och Jag Barn Maskeraddräkt - Large
  Nu kan ditt barn där hemma själv flyga till den förunderliga världen Centopia med denna superfina Mia och Jag maskeraddräkt!Mia och Jag Barn Maskeraddräkt inkluderar?
 • Doktor Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Doktor Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Skrapsår på knäet från alla åk i rutschkanan eller dånande huvudvärk av sockerkicken från alla smaskiga bakverk? Vilken tur att det finns en alldeles färsk?
 • Klassisk Kock Barn Maskeraddräkt - Large

  Klassisk Kock Barn Maskeraddräkt - Large
  Ska ungen din bjuda på middag måste ditt barn såklart ha passande kläder under matlagningen, och vad passar då inte bättre än denna härliga Klassisk Kock?
 • Svart Hawaiiset Barn Maskeraddräkt - Medium

  Svart Hawaiiset Barn Maskeraddräkt - Medium
  Dra på solglajjorna och släng upp fossingarna i hängmattan - nu är det semester! Med den här helläckra utstyrseln kommer ungen din vara redo för sommarens alla måsten.?
 • Bi Barn Maskeraddräkt - Small

  Bi Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du ett barn där hemma som aldrig kan hålla truten? Då har vi den perfekta maskeraddräkten som låter ditt barn surra runt i all evighet om så önskas! Se ditt barn?
 • Läkare Barn Maskeraddräkt - Small

  Läkare Barn Maskeraddräkt - Small
  Någon har visst slarvat med det dagliga äppelintaget, så nu marscherar doktorn raka vägen in i stan! Den här dräkten passar ypperligt för barn med läkardrömmar,?
 • Egyptisk Prins Barn Maskeraddräkt - Small

  Egyptisk Prins Barn Maskeraddräkt - Small
  Varför inte ta tillfället i akt och härska över övriga maskeradgäster som egyptisk prins? Med ståtlig tunika och snärtig huvudbonad i guld råder det inga?
 • Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - 6-12 månader
  När ditt barn bokstavligen är en mix av sin mamma och pappa: till exempel din näsa, öron, och den andra förälderns ögon, och så vidare, så vore det ju otroligt?
 • Disney Belle Barn Maskeraddräkt - Small

  Disney Belle Barn Maskeraddräkt - Small
  Kliv rakt in i världen där Skönheten, Odjuret, alla söta levande möbler och kökstillbehör och resten av det härliga gänget lever! Den här magiska, vackra?
 • Papegoja Klänning Barn Maskeraddräkt - Medium

  Papegoja Klänning Barn Maskeraddräkt - Medium
  Älskar ditt barn att snurra runt färgglada klänningar om dagarna? Då kommer ditt barn älska denna tjusiga maskeraddräkt! Klänningen är mycket "snurrvänlig"?
 • Spökklänning Barn Maskeraddräkt - Small (4-6 år)

  Spökklänning Barn Maskeraddräkt - Small (4-6 år)
  BU! Kom igen alla små spöken där ute, nu skrämmer vi alla mammor och pappor så de sätter kaffet i halsen! Hoppa bara i denna supersöta spökklänning och gör?
 • Barock Pojke Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Barock Pojke Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Äntligen kan även den yngsta herren i familjen förvandlas till en liten adelsman! En otroligt ståtlig dräkt som passar alldeles utmärkt till såväl maskeraden med?
 • Spöke Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Spöke Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - 12-18 månader
  BUU! Kom igen alla små spöken där ute, nu skrämmer vi alla mammor och pappor så de sätter kaffet i vrångstrupen! Hoppa i denna skojsiga spökdräkt och gör?
 • Gamer Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Large

  Gamer Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Large
  För att vara en fulländad gamer behövs givetvis den rätta utstyrseln. Så inför nästa lan med polarna är det givetvis den här dräkten du ska bära!?
 • Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Nämen! Är det inte en liten ponny som kommer krypandes? Med den här dräkten kan hela familjen vara med på maskeraden, för klart att även den lille vill vara med! Vit?
 • Åsna Barn Maskeraddräkt - Medium

  Åsna Barn Maskeraddräkt - Medium
  Har du ett barn där hemma som är envis som en åsna? Då har du hittat rätt! Med den här dräkten förvandlas barnet på nolltid ett fyrbent hästdjur och?
 • Trollkarl Barn Blå Maskeraddräkt - Medium

  Trollkarl Barn Blå Maskeraddräkt - Medium
  Om din unge är världens bästa trollkarl, tja då är detta den perfekta dräkten för honom eller henne! Dräkten får ditt barn att se ut som en klassisk gammaldags?
 • Kock Barn Maskeraddräkt - Small

  Kock Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du närt en blivande mästerkock vid din barm? Då är det väl ändå dags för barnet att verkligen förtjäna sin veckopeng. Klä ut han i den här?
 • Tomteklänning Barn Maskeraddräkt - Medium

  Tomteklänning Barn Maskeraddräkt - Medium
  Dags för luciafirande i skolan eller letar du efter fina julkläder till ditt barn? Då har du hittat rätt! Superfin julklänning i plysch som passar utmärkt både?
 • Riddartröja med Huva Barn Blå - Small

  Riddartröja med Huva Barn Blå - Small
  Förr i tiden var riddarnas roll att ge sig ut på farlig uppdrag och slåss mot eldsprutande drakar, men nu på senare dag har de upptäckt att det är otroligt mycket roligare?
 • Marvel Endgame Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium

  Marvel Endgame Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium
  Nu kan ditt barn klä ut sig till den muskulösa snygge herren Thor som är aktiv i Marvels "The Endgame". Dräkten innehåller en jumpsuit med muskler, Thor-skor, Thor-byxor, cape?
 • Shrek Barn Maskeraddräkt - 1-2 år

  Shrek Barn Maskeraddräkt - 1-2 år
  Alla älskar Shrek - även de yngsta! Så nu finns det äntligen möjlighet att klä ut sig till detta älskvärda träsktroll med kläder och öron hämtade?
 • Zebra Barn Maskeraddräkt - Medium

  Zebra Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om den här dräkten är vit med svarta ränder eller svart med vita ränder låter vi vara osagt, det vi däremot vet är att zebran i mångt och mycket är savannens?
 • Pilot Barn Maskeraddräkt - Large

  Pilot Barn Maskeraddräkt - Large
  Mina damer och herrar, detta är er kapten som talar... Drömmer ditt barn om att en dag få styra ett fullsatt passagerarplan till varmare breddgrader? Då är det här den?
 • Day of the Dead Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Day of the Dead Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Går familjen all-in på Día de los Muertos eller siktar ni på ett stiligare halloween-firande? Oavsett har du hittat rätt! En superfin mexikoinspirerad maskeraddräkt som?
 • Gangster Barn Maskeraddräkt - Large

  Gangster Barn Maskeraddräkt - Large
  Låt ditt barn bli medlem i en maffiafamilj för en dag. I denna kostym kommer alla se att ditt barn är en hård typ som man inte vill bråka med. Hen kan antingen gå runt?
 • Masha Barn Maskeraddräkt - Small

  Masha Barn Maskeraddräkt - Small
  Masha bor i skogen och är bästis med en stor lurvig björn, och hon klär sig alltid i sin finaste klänning när hon vill vara extra vacker! Nu har ditt barn äntligen möjlighet?
 • Förtrollad Häxa Barn Maskeraddräkt - Small

  Förtrollad Häxa Barn Maskeraddräkt - Small
  Alla vet att fågelvägen alltid är närmast, så ska ditt barn bort på kalas är det bara att klicka hem denna häftiga häxdräkt och hoppa upp på kvasten?
 • Pipp Petals Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Pipp Petals Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Har du en liten My Little Pony-fantast där hemma? Se hit! Här har vi nämligen den mest lekfulla klänningen möjligt vare sig det är dags för barnmaskerad eller inte. Kanske?
 • Liemannen Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Liemannen Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Är det halloween så är det, och då ska man såklart spöka ut sig ordentligt för då får man ju skrämmas hur mycket man vill. Så låt ditt?
 • Suitmeister Boys Fireworks Black Kostym - Medium

  Suitmeister Boys Fireworks Black Kostym - Medium
  Alla ögon kommer riktas till dig när du gör storlagen entré lagom till tolvslaget i denna fyrverkeri-sprakande kostym! Inga fyrverkerier behöver fyras av nu när du anlänt?
 • Fladdermus Barn Maskeraddräkt - 18-24 Månader

  Fladdermus Barn Maskeraddräkt - 18-24 Månader
  Sover på dagen och vaknar på natten... Känns det igen? Klä ut det lill barnet ditt till en bedårande liten fladdermus inför halloweenfirandet så kan hela familjen?
 • Robin Hood Barn Maskeraddräkt - 1-2 år

  Robin Hood Barn Maskeraddräkt - 1-2 år
  Att ta från de rika och ge till dom fattiga är ingen match när man är så gullig i sin nya Robin Hood-dräkt! Med tröja och byxor i grönt och matchade hatt är?
 • Brandman Barn Maskeraddräkt - Small

  Brandman Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn klä ut sig till lågornas tämjare och katternas undsättare - Brandmannen! Detta ärofyllda yrke blir en perfekt dräkt när det vankas maskerad eller?
 • Beige Safari Barn Maskeraddräkt - Small

  Beige Safari Barn Maskeraddräkt - Small
  Har ditt barn, likt Steve Irwin, har en förkärlek till krokodiler, reptiler och andra livsfarliga djur? Då ska man såklart klä sig därefter! Med naturfärgad skjorta?
 • Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Medium

  Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt - Medium
  En fantastisk maskeraddräkt som gör att ditt barn förvandlas till superhjälten Flash med en beundransvärd sexpack. Perfekt till halloweenkalaset! Flash med Muskler Barn Maskeraddräkt?
 • Bing Sula Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Bing Sula Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Låt ditt barn förvandlas till den gulliga elefanten Sula från det populära barnprogrammet Bing. Kanske hittar du även på bästa vännerna Bing, Flopp, Pando, Kajsa?
 • Wednesday Barn Maskeraddräkt - Medium

  Wednesday Barn Maskeraddräkt - Medium
  Ta med dig familjen och gör en ikonisk entré som Familjen Addams på halloweenfesten! Låt barnet ditt svira om till den speciella och något trubbiga flickan Wednesday. En ikonisk?
 • Bumblebee Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Bumblebee Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Ge barnet en chans att transformeras till en robot för en dag! Ge bort den här actionfyllda dräkten till någon som älskar Transformers och robotar av liknande slag för att?
 • Renässans Dam Barn Maskeraddräkt - Medium

  Renässans Dam Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om det vankas röjfest hos familjen de Medici, ja då kan man inte komma iklädd en skinnjacka från Kenza och ett par uggs inte... Vad du behöver är en klassisk renässansklänning!Renässans?
 • FBI Agent Klänning Barn Maskeraddräkt - Large

  FBI Agent Klänning Barn Maskeraddräkt - Large
  Se upp för din nyutexaminerade FBI-agent som bor hemma hos dig! Nu kommer inget brott gå olöst, så se till att du som förälder är riiiiktigt snäll nu! Om det inte?

Populära teman på maskerader och barnkalas

Kalas eller maskerader brukar ofta följa ett tema. Några populära teman och förslag på kläder för barn är:

Film- och tv-spel

I den här kategorin är det många som klär ut sig till Disney-karaktärer. Tjejer vill gärna klä ut sig till någon av alla de modiga Disneyprinsessor som finns. Föräldrar vill gärna köpa de klassiska som Snövit, Askungen och Törnrosa. En del barn gillar även de men ofta är det karaktärer från de nyare filmerna som gäller. Anna och Elsa från Frost är väldigt hett. Maskeraddräkter föreställande Merida från filmen Modig eller Rapunzel från filmen Trassel är också högt på önskelistan.

Från TV-spelsvärlden finns till exempel Super Mario eller brorsan Luigi att köpa som dräkter. Andra förslag är Sonic The Hedgehog från det klassiska spelet med samma namn som finns i flera utgåvor. Återgår vi till filmens värld finns många otecknade hjältar också. Vi tänker på Luke Skywalker från Star Wars eller Jack Sparrow från Pirates of the Carribean.

Djurtema

Att klä ut sig till ett djur eller något annat från naturen är också ett vanligt tema. Då finns det många olika djurdräkter och kigurumi att köpa i barnstorlek. Det finns allt från husdjur som hundar och katter till insekter som bin och humlor. Även fantasidjur som enhörningar finns att köpa som maskerad- eller utklädnadsdräkt.

Seriefigurer

Från den tecknade världen finns också många karaktärer som barn kan klä ut sig till. Vi tänker till exempel på Bamse maskeraddräkter.

Dräkter för de allra minsta barnen

Har du ett litet barn som är mellan 0-2 år så har vi plockat ut flera bra exempel på söta dräkter. Ta en titt på Baby Maskeraddräkter.