Utklädningskläder för barn

Att klä ut sig med utklädningskläder är något många barn älskar att göra. Oavsett om det är en lek hemma eller om det är barnkalas eller maskerad. Här hittar du utklädningskläderna i barnstorlek. Kategorin innehåller alla maskeraddräkter och maskeradprylar som är anpassade för barn. Här finns både läskiga dräkter för halloween och superhjältedräkter. Vem är ditt barns favorithjälte just nu?

Populärt inom utklädningskläder för barn

 • Enhörning Barn Maskeraddräkt - Small

  Enhörning Barn Maskeraddräkt - Small
  En skönare och snyggare dräkt har du nog aldrig haft på dig. Bära på nästa maskeradfest eller under fredagsmyset? Du bestämmer! Här har vi en komplett outfit till dig som älskar unicorns och inte?
 • Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
  Trött i benen inför bus eller godis-rundan på Halloween? Inga problem, låt detta skelett bära runt på dig i kvarteret!Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt består av en svart dräkt i form av ett?
 • Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  Det här är en häftig maskeraddräkt för alla barn som gillar att skrämmas! Den svarta skelettdräkten passar perfekt att använda på spökkalaset eller halloweenfesten. Lägg gärna en läskig ansiktssminkning?
 • Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large

  Thor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large
  Seriefiguren Thor är inspirerad av åskguden Tor, och har funnits med i olika serier sedan 60-talet. Senast figurerade Thor i filmen Avengers, och har därför blivit populär på nytt. Om du har ett?

Fler tips på utklädningskläder för barn

 • OppoSuits Luigi Barn Onesie - Small

  OppoSuits Luigi Barn Onesie - Small
  Det är inte så dumt att vara Marios partner in crime, och speciellt inte när denna fantastiska Luigi-onesie finns att mysa i! En perfekt jumpsuit för alla små Nintendogamers där ute!OppoSuits Luigi?
 • Paw Patrol Skye Häxa Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Paw Patrol Skye Häxa Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Har du ett litet Paw Patrol-fan där hemma som är extra förtjust i just hunden Skye? Då kommer denna alldeles bedårande Paw Patrol-klänning tveklöst bli en succé! Ditt barns nya favoritklänning?
 • Katt Svart Barn Maskeraddräkt - Small

  Katt Svart Barn Maskeraddräkt - Small
  En riktigt kattig maskeraddräkt för många tillfällen! Det som är bra med denna kattdräkt är att den fungerar lika bra till maskeradfesten med skolan som till barnkalaset, teaterföreställningen?
 • Baldrottning Spöke Barn Maskeraddräkt - Large

  Baldrottning Spöke Barn Maskeraddräkt - Large
  Nåja, vad är väl en bal på slottet? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles, alldeles underbar. Speciellt om det är en bal på spökenas slott som äger rum. För dit är nämligen den?
 • Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)

  Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)
  När ditt barn bokstavligen är en mix av sin mamma och pappa: till exempel din näsa, öron, och den andra förälderns ögon, och så vidare, så vore det ju otroligt passande med en Frankensteins-monster?
 • Batgirl Comic Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Batgirl Comic Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Na Na Na Na Na Na Na Na - BATGIRL! Iklädd den här häftiga dräkten är det hög tid att städa upp gatorna på rövare och skurkar innan du svingar dig iväg på maskeradfest. Ingen kommer vara coolare?
 • Disney Cruella Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Cruella Barn Maskeraddräkt - Medium
  Förvandla barnet till den den elaka Cruella De Vil från 101 Dalmatiner på NOLLTID med den här klockrena maskeraddräkten! Varför inte dessutom låta småsyskonen klä ut sig till dalmatiner så det?
 • Supergirl Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Supergirl Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Om man tycker att Superman är cool, då har ni garanterat inte sett Supergirl! Hon är den tuffaste tjejen i Metropolis, och med hennes kostym kan alla små tjejer uppleva hur det är att vara den coolaste?
 • Top Gun Maverick Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Top Gun Maverick Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Få ett lika bra självförtroende som Tom Cruise fick i rollen som Maverick när du drar på dig den här snygga Top Gun-overallen! Polarna kommer garanterat bli imponerande när du gör entré med både?
 • OppoSuits Boys Groovy Gold Kostym - 98/104

  OppoSuits Boys Groovy Gold Kostym - 98/104
  Se till att ditt barn skiner lika starkt som stjärnorna denna magiska nyårsafton. Den här guldiga kostymen har nämligen gett pojken med guldbyxorna en helt ny innebörd och är ett MÅSTE att bära?
 • Ghostbusters Budget Barn Maskeraddräkt - Small

  Ghostbusters Budget Barn Maskeraddräkt - Small
  Who you gonna call? GHOSTBUSTERS!Ghostbusters Budget Barn Maskeraddräkt inkluderar en beigefärgad helkroppsdräkt som knäpps med kardborre i ryggen. Dräkten har Ghostbusters logotype tryckt på armen?
 • Pipp Petals Barn Maskeraddräkt - Small

  Pipp Petals Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du en liten My Little Pony-fantast där hemma? Se hit! Här har vi nämligen den mest lekfulla klänningen möjligt vare sig det är dags för barnmaskerad eller inte. Kanske åker denna klänning?
 • Belle Vinter Barn Maskeraddräkt - Medium

  Belle Vinter Barn Maskeraddräkt - Medium
  Vill ditt barn klä ut sig till en vacker prinsessa, men blir det för kallt i detta nordiska klimat med en ärmlös klänning finns nu denna tjusiga Belle Vinter Barn Maskeraddräkt med tillhörande?
 • Cheshirekatten Barn Maskeraddräkt - Small

  Cheshirekatten Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn förvandlas till den busiga katten från Alice i Underlandet i den här supertjusiga dräkten. Och kom ihåg, precis som Cheshirekatten kan ditt barn dyka upp och försvinna på de mest?
 • Tiger Barn Kigurumi - Large

  Tiger Barn Kigurumi - Large
  Grrrr! Väck tigern i ditt barn med denna härliga tigerkigurumi i barnstorlek.Tiger Barn Kigurumi inkluderar en gul/svart-randig tigerdräkt med tigersvans hängandes från rumpan. Ingår gör även?
 • Flash Barn Maskeraddräkt - 10-12 år

  Flash Barn Maskeraddräkt - 10-12 år
  Det finns få superhjältar som springer lika snabbt. Med sin ikoniska röda dräkt och mask är The Flash redo att bekämpa brott dygnet runt, och vem vill inte klä ut sig till en sådan hedervärd karaktär!  Flash?
 • Tjuv Barn Maskeraddräkt - Medium

  Tjuv Barn Maskeraddräkt - Medium
  Är ditt barn trött på att jämt vara laglydig passar denna lustiga Tjuv Barn Maskeraddräkt perfekt!Tjuv Barn Maskeraddräkt inkluderar en svart- och vitrandig tröja,?
 • Haj Barn Maskeraddräkt - Small

  Haj Barn Maskeraddräkt - Small
  Är det maskerad med djurtema gäller det att välja rätt djur. Visst funkar det att klä ut sig till blåmes eller nyckelpiga, men om du vill vara det tuffaste djuret väljer du självklart havets skräck?
 • Spökklänning Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)

  Spökklänning Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)
  BU! Kom igen alla små spöken där ute, nu skrämmer vi alla mammor och pappor så de sätter kaffet i halsen! Hoppa bara i denna supersöta spökklänning och gör dig redo för ett riktigt spökkalas?
 • Fåraherde Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Fåraherde Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Om det är något alla ungar älskar så är det att valla en stor flock får över nejderna. En ansvarsfull syssla som kräver sin utstyrsel! Fåraherde Barn Maskeraddräkt är en väldigt festlig dräkt?
 • Disney Rapunzel Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Disney Rapunzel Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Stig in i en värld fylld av förtrollande äventyr där långa hårsvall och tuff självständighet regerar! Svira om till den här vackra klänningen, snöra på dig skorna och sätt den glittriga kronan?
 • Blås Gåtor Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Blås Gåtor Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Är barnprogrammet Blås Gåtor ditt barns favorit kommer då denna kanonsöta Blues Clues-jumpsuit bli en jättesuccé. Låt ditt barn få gestalta vovven Blå nästa barnkalas eller bara en helt vanlig?
 • Pelle Kanin TV Barn Maskeraddräkt - Small

  Pelle Kanin TV Barn Maskeraddräkt - Small
  Pelle - kanin och morotssamlare! Rolig dräkt att skutta omkring i när det vankas maskerad och andra festliga tillställningar. Skutt! Pelle Kanin TV Barn Maskeraddräkt finns i storlekarna X-Small (3-4?
 • Bi Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Bi Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small
  BZZZZZ! En supersöt biklänning för ditt barn att skruda om till, oavsett om det vankas bus och lek på kalaset eller om det är barnmaskerad på gång. Vi kan i princip utlova att denna maskeraddräkt?
 • Docka Halloween Barn Maskeraddräkt - Small

  Docka Halloween Barn Maskeraddräkt - Small
  Finns det något värre än barn som är utklädda till ondskefulla dockor? Norpa åt dig grannarnas godis klädd i den här kusliga dräkten, ingen kommer våga säga nej! Docka Halloween Barn Maskeraddräkt?
 • Batman Robin Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Batman Robin Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  Robin - Batmans bäste vän och närmsta vapendragare. En hjälte som må vara lite okänd men som ditt barn nu kan ge nytt liv i form av den här dundersnygga dräkten! Stötta denna modiga superhjälte?
 • Räv Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Räv Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Vankas det barnkalas ska man såklart klä ut sig till något skojsigt för en extra rolig lekstund. Varför inte en räv! Denna fantastiskt gulliga rävklänning kommer tveklöst bli en hit hos ditt barn.Räv?
 • Dark Shadow Reaper Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Dark Shadow Reaper Barn Maskeraddräkt - X-Large
  När mörkrets vålnad gör entré på kalaset är det ingen som går säkert. Om ditt barn vill skrämma slag på både unga som gamla så är det den här dräkten som gäller. Dessutom är det ingen?
 • Den Elaka Drottningen Barn Maskeraddräkt - Small

  Den Elaka Drottningen Barn Maskeraddräkt - Small
  Spegel, spegel på väggen där... Förvandla barnet till Snövits elaka styvmor och denne vackrast på barnmaskeraden med Disney-tema är!Den Elaka Drottningen Barn Maskeraddräkt inkluderar en lila klänning,?
 • Asterix Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Asterix Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Nu får romarna hålla i sig för här kommer Asterix! Han är kanske inte så stor men han är smart och när han tar en slurk av trolldrycken blir han superstark. Perfekt maskeraddräkt till kalaset!Asterix?
 • Pruttkudde Barn Maskeraddräkt - One size

  Pruttkudde Barn Maskeraddräkt - One size
  Vem är det som pruttar och lägger ordentliga brakare hela tiden? Aha.. det är ju du din j****! Med denna maskeraddräkt på sig, ja då blir man både kungen av brakare OCH mökar.. vilken ära! Pruttkudde?
 • Veruca Salt Barn Maskeraddräkt - Medium

  Veruca Salt Barn Maskeraddräkt - Medium
  Känner du en bortskämd unge som ställer höga krav på det mesta? Perfekt! Med den här dräkten förvandlas nämligen barnet till den tacksamhetslösa karaktären Veruca Salt och levereras dessutom?
 • Vålnad Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Vålnad Barn Maskeraddräkt - X-Large
  För de små spökena med stort mod har vi nu fixat ordning den perfekta dräkten! Den här skräckinjagande dräkten är perfekt för barn som älskar att skrämma livet ur sina vänner på Halloween.Vålnad?
 • Pumpa Barn Maskeraddräkt - Medium

  Pumpa Barn Maskeraddräkt - Medium
  Vad sägs om att sikta på kvarterets busigaste pumpa i år? Klä ut barnet ditt i den här helfestliga pumpadräkten och matcha med något åt dig själv så är ni snart redo för bus eller godis! Pumpa?
 • Batman The Dark Knight Bane Barn Maskeraddräkt - Large

  Batman The Dark Knight Bane Barn Maskeraddräkt - Large
  Nu kan ditt barn förvandlas till Batmans ärkefiende - Bane. En rolig dräkt att dyka upp i på superhjältekalaset för att ge alla superhjältar en svettig match! Batman The Dark Knight Bane Barn Maskeraddräkt?
 • Fåraherde Barn Maskeraddräkt - Medium

  Fåraherde Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om det är något alla ungar älskar så är det att valla en stor flock får över nejderna. En ansvarsfull syssla som kräver sin utstyrsel! Fåraherde Barn Maskeraddräkt är en väldigt festlig dräkt?
 • Arabisk Prinsessa Blå Barn Maskeraddräkt - Small

  Arabisk Prinsessa Blå Barn Maskeraddräkt - Small
  Med den här gulliga dräkten råder det inga tvivel om att det är en tvättäkta prinsessa som precis stigit in på maskeraden! Med blanka kläder i blått och detaljer som glittrar är det här en underbar?
 • Anka med Vingar Barn Maskeraddräkt - Small

  Anka med Vingar Barn Maskeraddräkt - Small
  Parkens kungligaste fågel - ankan - kommer här i en helfestlig onepiece med både huva och vingar! Vill ditt barn vara coolast på maskeraden är den här dräkten ett måste! Med sin gula färg passar?
 • Naruto Barn Maskeraddräkt - Small

  Naruto Barn Maskeraddräkt - Small
  Nauto är en japansk mangaserie. I den här coola dräkten förvandlas du till en av karaktärerna men vi får hoppas att du inte börjar tala baklänges. Det är bara mangaserien som ska läsas baklänges!Naruto?
 • Western Cowgirl Barn Maskeraddräkt - Medium

  Western Cowgirl Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om du har ungar som drömmer om att ge sig ut ed hästen i vildmarken likt en äkta cowgirl behöver den här dräkten införskaffas på direkten!Western Cowgirl Barn Maskeraddräkt innehåller en gul?
 • Telepatisk Flicka Barn Maskeraddräkt - Large

  Telepatisk Flicka Barn Maskeraddräkt - Large
  Fascineras ditt barn av telepati? Skulle hen vilja ha egna krafter för en dag? Denna dräkten kanske inte kommer kunna få saker att magiskt flytta på sig, men den kommer definitivt få ditt barn att?
 • Barbie Klänning Barn Maskeraddräkt - Large

  Barbie Klänning Barn Maskeraddräkt - Large
  Låt ditt barn klä ut sig med inspiration av den klassiska leksaksdockan Barbie! Praktisk och fin klänning som passar lika bra på maskeradkalaset som till vardags! Barbie Klänning?
 • Enhörning Barn Maskeraddräkt - Large

  Enhörning Barn Maskeraddräkt - Large
  En skönare och snyggare dräkt har du nog aldrig haft på dig. Bära på nästa maskeradfest eller under fredagsmyset? Du bestämmer! Här har vi en komplett outfit till dig som älskar unicorns och inte?
 • Egyptisk Farao Barn Maskeraddräkt - Small

  Egyptisk Farao Barn Maskeraddräkt - Small
  Slunga dig tillbaka till forntidens Egypten med den här väldigt välgjorda dräkten som för förvandlar dig till Farao! Walk like an egyptian och du ska se att du snabbt blir festens mittpunkt!Egyptisk?
 • Amerikansk Fånge Barn Maskeraddräkt - Large

  Amerikansk Fånge Barn Maskeraddräkt - Large
  Låt ditt barn klä sig som en läskig fånge som sitter inne på livstid i amerikanskt fängelse. Dräkten är enkel men riktigt effektfull. Det är endast barnets kreativitet som sätter gränserna för?
 • Disney Mirabel Barn Maskeraddräkt - Small

  Disney Mirabel Barn Maskeraddräkt - Small
  We don't talk about Bruno, no, no, no! Har dina öron också blivit utsatta gång på gång för dängan från den magiska filmen Encanto? Nu kan ditt barn förvandla?
 • Willy Wonka Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Small

  Willy Wonka Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du närt en liten godisråtta vid din barm? Låt då ditt barn inta rollen som lustig chokladfabriksägare på nästa kalas iklädd denna roliga Willy Wonka-jumpsuit!Willy Wonka Jumpsuit Barn Maskeraddräkt?
 • Supergirl Klassisk Barn Maskeraddräkt - Small

  Supergirl Klassisk Barn Maskeraddräkt - Small
  Vill du glida in på festen som en äkta Supergirl är det här dräkten för dig! Med mantel och kjol i rött och blått råder det inga tvivel om att du sopar mattan med brottslighet och annat ofog!?
 • Åsna Barn Maskeraddräkt - Large

  Åsna Barn Maskeraddräkt - Large
  Planetens envisaste djur har vi här, den trogna gamla åsnan! När den inte drar en träkärra fylld med oliver så går den gärna på maskeradfest med bästa vännerna. Ha så kul! Åsna Barn Maskeraddräkt?
 • Trollkarl Barn Blå Maskeraddräkt - Small

  Trollkarl Barn Blå Maskeraddräkt - Small
  Om din unge är världens bästa trollkarl, tja då är detta den perfekta dräkten för honom eller henne! Dräkten får ditt barn att se ut som en klassisk gammaldags trollkarl tagen direkt ur en trollkarlsfilm!?
 • Snokande Detektiv Barn Maskeraddräkt - Small

  Snokande Detektiv Barn Maskeraddräkt - Small
  Jaha, då ska vi se! Finns det några fingeravtryck eller kanske ett fotavtryck? Och har det begåtts ett mord är det av yttersta vikt att mordvapnet hittas. Bli en superdetektiv i denna snygga maskeraddräkt?
 • Mama Mia Blå Barn Maskeraddräkt - 13-14 år

  Mama Mia Blå Barn Maskeraddräkt - 13-14 år
  Den här dräkten som är perfekt för barn som kan sina 70-talslåtar! Helhäftig outfit som funkar lika bra på maskerad som i utklädningslådan hemma!Mama Mia Blå Barn Maskeraddräkt innehåller?
 • Den Gyllene Kvicken Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Den Gyllene Kvicken Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Med denna fantastiska dräkt kommer ditt barn känna sig som den mest eftertraktade bollen i magins värld - Den Gyllene Kvicken! Glid runt på din kvast och se till att fånga allas uppmärksamhet på?
 • Jungfru Maria Barn Maskeraddräkt - Medium

  Jungfru Maria Barn Maskeraddräkt - Medium
  Oh heliga natt! Låt ditt barn förvandlas till Jungfru Maria, den kändaste mamman i hela världen, på nästa maskerad. I blå klänning och huvudbonad kommer hen se gudomligt gullig ut!Jungfru Maria?
 • Dia De Los Muertos Brud Barn Maskeraddräkt - Large

  Dia De Los Muertos Brud Barn Maskeraddräkt - Large
  Cool mexikoinspirerad dräkt som passar perfekt på halloween eller på Day of the dead. Vill du att det ska bli riktigt effektfullt lägger du en snygg sminkning i ansiktet också!Dia De Los Muertos Brud?
 • Den Fula Ankungen Toddler Maskeraddräkt - 1-2 år

  Den Fula Ankungen Toddler Maskeraddräkt - 1-2 år
  Den fula ankungen? Snarare den SÖTA ankungen - i den här dräkten blir ditt barn nämligen ännu mer bedårande än vanligt! Använd dräkten på kalas, maskerad eller för hemmalek. Kvack!Den Fula Ankungen?
 • Prinsessa med Hårband Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Prinsessa med Hårband Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Nu kan familjens lilla primadonna klä sig som sitt rätta jag - en prinsessa! Låt dig matas med vindruvor och få allt du pekar på när du bär dessa rosa bakelse till klänning. Prinsessa med Hårband?
 • Wednesday Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Wednesday Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Ta med dig familjen och gör en ikonisk entré som Familjen Addams på halloweenfesten! Låt barnet ditt svira om till den speciella och något trubbiga flickan Wednesday. En ikonisk karaktär som kommer?
 • Byggarbetare Barn Maskeraddräkt - Medium

  Byggarbetare Barn Maskeraddräkt - Medium
  Har du en liten sötnos där hemma som är besatt av att bygga och vara projektledare? Det brukar oftast vara så att det är dom minsta som bestämmer. Såklart ska mini bossen ha en snygg byggarjacka! Byggarbetare?
 • Läskig Docka Barn Maskeraddräkt - Medium

  Läskig Docka Barn Maskeraddräkt - Medium
  Som taget direkt ur en skräckfilm kommer denna dräkt att skrämma slag på polarna på maskeraden! För har du någonsin sett en vänlig docka i en rysare? Vi tänkte väl det...Läskig Docka Barn Maskeraddräkt?
 • Svart Vampyra Barn Maskeraddräkt - Large

  Svart Vampyra Barn Maskeraddräkt - Large
  När nattens mörker svävar in över stadens gator är det ingen som går säkert längre. För runt vilket hörn som helst kan små blodtörstande vampyrer så och lura. Och den här bestämda unga damen?
 • Riddare Barn Maskeraddräkt - Medium

  Riddare Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om ditt barn nyligen besökt sin lokala syokonsulent med önskan om att i framtiden axla rollen som nobel riddare är den här dräkten ett säkert kort. Om det så är maskeradfest i görningen eller?
 • Day of the Dead Kostym Barn Maskeraddräkt - Small

  Day of the Dead Kostym Barn Maskeraddräkt - Small
  ALL IN på Day of the Dead eller den stiligaste skelettdräkten på halloween-kalaset? Här vi dräkten! En lika elegant som kuslig dräkt i mexikanskt stuk som förvandlar barnet till en av skräckens?
 • Hummer Barn Maskeraddräkt - Small

  Hummer Barn Maskeraddräkt - Small
  Tröttnar man helt på de vuxnas ståhej med kräfthattar och visor får man liva upp stämningen på sitt eget sätt. Vad sägs om en hummerdräkt för barnet att spendera merparten av kräftskivan i? Hummer?
 • Skelett Barn Maskeraddräkt - Medium

  Skelett Barn Maskeraddräkt - Medium
  Det här är en häftig maskeraddräkt för alla barn som gillar att skrämmas! Den svarta skelettdräkten passar perfekt att använda på spökkalaset eller halloweenfesten. Lägg gärna en läskig ansiktssminkning?
 • Cleopatra Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Cleopatra Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Om du vill klä ut ditt barn som en drottning av det Egyptiska riket, närmre bestämt Cleopatra så har du hittat rätt maskeraddräkt här! En enkel men väldigt fin utstyrsel som passar perfekt till?
 • Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Frankensteins Monster Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  När ditt barn bokstavligen är en mix av sin mamma och pappa: till exempel din näsa, öron, och den andra förälderns ögon, och så vidare, så vore det ju otroligt passande med en Frankensteins-monster?
 • Pumpa med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Medium

  Pumpa med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Medium
  Dags för halloween eller skräckfest? Och vad ska ditt barn klä ut sig till? Ett obehagligt pumpamonster såklart! Med extra stor pumpaskalle som gör den riktigt effektfull och creepy. Givet!Pumpa med?
 • Vis Man Lila Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Vis Man Lila Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Dags att klä ut sig till vis man som möter Jesusbarnet och ger honom en present? Denna färgglada dräkt inkluderar kungens krona och presentrekvisita. Perfekt för julspel! Vis Man Lila Barn Maskeraddräkt?
 • Evil Joker Barn Maskeraddräkt - Large

  Evil Joker Barn Maskeraddräkt - Large
  Why so sad? Ditt barn kan knappast vara ledsen nu när ungen din äntligen kan förvandlas till självaste Joker iklädd denna superfräna Evil Joker Maskeraddräkt! Det perfekta valet till halloweenkalaset?
 • Frankensteins Monster Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)

  Frankensteins Monster Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small (3-4 år)
  När ditt barn bokstavligt är en mix av sina föräldrar: din näsa, den andra förälderns ögon, och så vidare, så vore det ju också galet passande med en Frankensteins-monster maskeraddräkt! Som?
 • Bing Sula Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Bing Sula Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Låt ditt barn förvandlas till den gulliga elefanten Sula från det populära barnprogrammet Bing. Kanske hittar du även på bästa vännerna Bing, Flopp, Pando, Kajsa och lille Charlie så ni kan göra?
 • Bläckfisk Barn Maskeraddräkt - Small

  Bläckfisk Barn Maskeraddräkt - Small
  Blubbeliblubb! Låt ditt barn klä ut sig till en skojsig bläckfisk iklädd denna bedårande klänning. En klockren dräkt som passar utmärkt för massa bus och lek på både barnkalas och halloweenkalas!Bläckfisk?
 • Läskig Gycklare Barn Maskeraddräkt - XX-Large

  Läskig Gycklare Barn Maskeraddräkt - XX-Large
  En gycklare är vanligtvis en skojig filur som tokar sig precis som en pajas, och ser oftast lustig ut med tokigt smink i ansiktet. Men just den här gycklaren har halloweenifierats med råge! Och ser?
 • Spökjägare Barn Maskeraddräkt - Medium

  Spökjägare Barn Maskeraddräkt - Medium
  Ser du något konstigt i grannskapet? Vem ska du ringa? En spökjägare förstås! Kommer du till halloweenfesten som en riktig spökjägare kommer du ha mycket att göra. Tur att du har ditt vapen med?
 • Guldlock Klassisk Barn Maskeraddräkt - Medium

  Guldlock Klassisk Barn Maskeraddräkt - Medium
  Brukar ditt barn bjuda in sig själv till en björnfamilj i skogen lite nu och då och tjuvsmaka på deras gröt, vore denna söta klänning väldigt passande!Guldlock Klassisk Barn Maskeraddräkt består?
 • Cheerleader Svart/Rosa Barn Maskeraddräkt - XX-Large

  Cheerleader Svart/Rosa Barn Maskeraddräkt - XX-Large
  Klara, färdiga, heja! Ge ditt barn chansen att dansa, sjunga och heja fram kompisarna eller favoritlaget med vår hejarklacksklänning och pompoms! Cheerleader Svart/Rosa Barn Maskeraddräkt är det?
 • Ghostbusters Slimer Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Ghostbusters Slimer Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Dags att ringa Ghostbusters! För borta är det lilla barnet och kvar är endast denna slajmiga blobb som skrämmer slag på alla i kvarteret hela halloweenkvällen lång.?
 • Harley Quinn Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader

  Harley Quinn Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader
  Ta med hela familjen nästa maskerad och låt minstingen inta rollen som Harley Quinn iklädd denna bedårande dress! En supersöt utklädnad som passar lika bra till kalaset för bus och lek som till?
 • Zebra Barn Maskeraddräkt - Medium

  Zebra Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om den här dräkten är vit med svarta ränder eller svart med vita ränder låter vi vara osagt, det vi däremot vet är att zebran i mångt och mycket är savannens coolaste djur med sin häftiga päls!?
 • Aurora Barn Maskeraddräkt - Medium

  Aurora Barn Maskeraddräkt - Medium
  En vacker liten klänning till en vacker liten flicka.. ett givet val för en förälder! Vill din lilla klä ut sig till Aurora nästa maskeradfest? Med denna dräkt kommer hennes dröm gå i uppfyllelse.?
 • Supergirl Barn Maskeraddräkt - Small

  Supergirl Barn Maskeraddräkt - Small
  Supergirl är den tuffaste tjejen i Metropolis, och med hennes kostym kan alla små tjejer uppleva hur det är att vara den coolaste superhjälten på stan! Priset till den snyggaste på maskeraden kommer?
 • Gangster Barn Maskeraddräkt - Large

  Gangster Barn Maskeraddräkt - Large
  Det ska börjas i tid! Med den här coola dräkten får du en livs levande liten gangster springandes runt i hemmet. Respekten kommer infinna sig direkt. En given dräkt när det är dags för kalas med?
 • Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Nämen! Är det inte en liten ponny som kommer krypandes? Med den här dräkten kan hela familjen vara med på maskeraden, för klart att även den lille vill vara med! Vit Ponny Regnbåge Bebis Maskeraddräkt?
 • Krigare Barn Maskeraddräkt - Large

  Krigare Barn Maskeraddräkt - Large
  Framåt, tappra krigare! Det är dags att kämpa som häftig hjälte, och med den här coola dräkten blir du en riktig fighter som inte räds nånting! Perfekt outfit på maskeradfester, halloweenkalas?
 • Hawaii Rosa Barn Maskeraddräkt - Medium

  Hawaii Rosa Barn Maskeraddräkt - Medium
  Aloha! Låt ditt barn bli en riktig somrig färgspridare på barnkalaset iklädd denna härliga hawaiidräkt som för tankarna till kritvita stränder, palmer och gassande sol. Perfekt till barnmaskeraden!Hawaii?
 • Disney Belle Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Belle Barn Maskeraddräkt - Medium
  Kliv rakt in i världen där Skönheten, Odjuret, alla söta levande möbler och kökstillbehör och resten av det härliga gänget lever! Den här magiska, vackra dräkten går i en gyllene, gul nyans?
 • Marshmallow Man Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Marshmallow Man Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Han ser så snäll och mjuk ut den där figuren Marshmallow Man, eller Mr Stay-Puft som han också kallas, från Ghostbusters. Men oj, vad skenet bedrar. Någonstans i den fluffiga figuren finns ett monster.?
 • Wednesday Barn Maskeraddräkt - Medium

  Wednesday Barn Maskeraddräkt - Medium
  Ta med dig familjen och gör en ikonisk entré som Familjen Addams på halloweenfesten! Låt barnet ditt svira om till den speciella och något trubbiga flickan Wednesday. En ikonisk karaktär som kommer?
 • Åsna Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Åsna Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Planetens envisaste djur har vi här, den trogna gamla åsnan! När den inte drar en träkärra fylld med oliver så går den gärna på maskeradfest med bästa vännerna. Ha så kul! Åsna Barn Maskeraddräkt?
 • Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Är det dags för Trick or Treat-rundan på Halloween och du vill mycket hellre ha massa smaskigt godis än att göra något bus? Med denna härliga skelettklänning med roliga godismotiv på kommer alla?
 • Groda Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Groda Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Rrrribbit! Låt ditt barn skutta in på kalaset som en cool groda iklädd denna superroliga groddräkt! En riktigt härlig och mysig jumpsuit som passar minst lika bra till barnkalaset som hemmalek, och?
 • Captain America Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large

  Captain America Deluxe Barn Maskeraddräkt - Large
  Nu kan ditt barn stiga in i skorna (eller snarare stövlarna) på den ultimata superhjälten från Avengers. Med denna dräkt blir din lilla hjälte redo att skydda världen från ondska, precis som Steve?
 • Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Vill du att dina barn ska ha matchande kläder på halloween? Klart du vill! Och de också! Till och med lilla bebben kan ha likadan klädsel som de större syskonen, och ALLT tack vare denna superfina?
 • Häxa Hokus Pokus Barn Maskeraddräkt - Medium

  Häxa Hokus Pokus Barn Maskeraddräkt - Medium
  Börjar näsan på ditt barn växa ut och bli krokig med en begynnande jättevårta mitt på, kanske det vore hög tid att låta ditt barn också klä sig i matchande outfit. Som denna häftiga häxklänniong?
 • Tiger Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Tiger Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  RAWR! Den här bebisdräkten har många fina detaljer och ser ut som en liten tiger. En kul maskeraddräkt till din bebis. Dräkten med sin söta luva med öron är mjuk och skön att leka och busa i.?
 • Top Gun Maverick Barn Maskeraddräkt - Large

  Top Gun Maverick Barn Maskeraddräkt - Large
  Få ett lika bra självförtroende som Tom Cruise fick i rollen som Maverick när du drar på dig den här snygga Top Gun-overallen! Polarna kommer garanterat bli imponerande när du gör entré med både?
 • Greta Gris Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Greta Gris Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Världens bästa Greta älskar att hoppa i lerpölar och leka med sin lillebror George. Vill du ha lika roligt som Greta är det just den här dräkten du ska ha - perfekt för skojiga maskerader och rolig?
 • Elena från Avalor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium

  Elena från Avalor Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium
  Det har kommit många prinsessor på våra filmdukar genom åren. De har dansar fram, slagit sig fram, älskat sig fram och lärt oss allt möjligt om omtänksamhet, medkänsla och hur viktigt det är?
 • Ren Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Ren Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Ren, renare, renast! Det här ståtliga djuret är inte bara god arbetskraft åt tomtefar, det är fjällets stolthet också! Nu kan familjens minsting äntligen träda in i rollen som åttataggad ren?

Populära teman på maskerader och barnkalas

Kalas eller maskerader brukar ofta följa ett tema. Några populära teman och förslag på kläder för barn är:

Film- och tv-spel

I den här kategorin är det många som klär ut sig till Disney-karaktärer. Tjejer vill gärna klä ut sig till någon av alla de modiga Disneyprinsessor som finns. Föräldrar vill gärna köpa de klassiska som Snövit, Askungen och Törnrosa. En del barn gillar även de men ofta är det karaktärer från de nyare filmerna som gäller. Anna och Elsa från Frost är väldigt hett. Maskeraddräkter föreställande Merida från filmen Modig eller Rapunzel från filmen Trassel är också högt på önskelistan.

Från TV-spelsvärlden finns till exempel Super Mario eller brorsan Luigi att köpa som dräkter. Andra förslag är Sonic The Hedgehog från det klassiska spelet med samma namn som finns i flera utgåvor. Återgår vi till filmens värld finns många otecknade hjältar också. Vi tänker på Luke Skywalker från Star Wars eller Jack Sparrow från Pirates of the Carribean.

Djurtema

Att klä ut sig till ett djur eller något annat från naturen är också ett vanligt tema. Då finns det många olika djurdräkter och kigurumi att köpa i barnstorlek. Det finns allt från husdjur som hundar och katter till insekter som bin och humlor. Även fantasidjur som enhörningar finns att köpa som maskerad- eller utklädnadsdräkt.

Seriefigurer

Från den tecknade världen finns också många karaktärer som barn kan klä ut sig till. Vi tänker till exempel på Bamse maskeraddräkter.

Dräkter för de allra minsta barnen

Har du ett litet barn som är mellan 0-2 år så har vi plockat ut flera bra exempel på söta dräkter. Ta en titt på Baby Maskeraddräkter.