Bamse maskeraddräkter

Världens starkaste björn är utan tvekan vår kära Bamse! Att klä ut sig till honom kanske är en dröm för många barn och kanske en och annan nostalgisk vuxen. Maskeraddräkter på temat Bamse brukar finnas hos leksaksbutiker och då finns det även kläder och masker för hans vänner som Lille Skutt, Skalman och Vargen.

Bamse-dräkter

 • Bamse Mask

  Bamse Mask
  Det kan vara svårt att klä ut sig till världens starkaste björn, men det går! Med den här Bamse masken blir du förvandlad till Bamse på nolltid, vilket är en riktigt bra utklädnad att ha på&hellip:

Lille Skutt

Den snabbfotade kaninen Lille Skutt är en trogen vän till Bamse som är modig fast han inte vet om det.

 • Lille Skutt Mask

  Lille Skutt Mask
  Lille Skutt är den lilla blyga kaninen som inte riktigt tror att han vågar saker, fast egentligen är han riktigt modig och en riktigt bra vän. Och vem vet, kanske är detta en del av din personlighet&hellip:

Skalman

Den kloke och uppfinningsrike Skalman är både skönt att ha vid sin sida men kan ju väcka otrolig frustration när han måste sova eller äta. Skalman är en slav under sin mat- och sovklocka.

 • Skalman Mask

  Skalman Mask
  Skalman har sin mat och sov klocka som är väldigt viktig för honom, känner du att Skalman passar in i din stil, så är kanske en Skalman maskerad mask någonting för nästa fest för att komplettera&hellip:

Vargen

Han framställs ibland som den elake Vargen som bor i en enslig stuga i skogen och smider planer. Men ibland har han sina goda stunder och vi tycker nog att han är en vän till Bamse ändå, trots sina tokigheter ibland.

 • Vargen Mask

  Vargen Mask
  Vargen är egentligen en snäll figur i Bamse, han är bara missförstådd och vet inte alltid hur man gör saker på rätt sätt, lite som att han har en mask av elakhet för att vara tuff. Så är det&hellip: