20-talskläder till maskerad

Är du inbjuden till en maskerad på temat 20-talet? Här hittar du många kaxiga gangsterkläder och stilfulla dräkter i flapper stil. Klä ut dig till en maffiaboss eller som Charlie Chaplin.

Populärt inom 20-talskläder till maskerad

 • Vilda 20-talet Maskeraddräkt - Small

  Vilda 20-talet Maskeraddräkt - Small
  Magisk 20-talsdräkt för herren som gillar stil! Denna dräkt får dig att se ut som en vilding i 1920-talets England. Dina största intressen är dans, musik och att hänga på stan. Du jobbar som byggarbetare?
 • 20-tals Vintage Kort Flapper Ljusrosa Maskeraddräkt - Large

  20-tals Vintage Kort Flapper Ljusrosa Maskeraddräkt - Large
  Sprid lite känsla av kärlek på 20-talsfesten och klacka in i festlokalen iklädd denna härligt rosa flapperklänning. Det givna valet när du vill stå ut ur mängden på maskeradfesten. 20-tals Vintage?
 • 20-tals Gatsby Klänning Maskeraddräkt - Small

  20-tals Gatsby Klänning Maskeraddräkt - Small
  Bli en strålande stjärna på dansgolvets mitt när du kommer klädd i den här galet snygga klänningen som skriker lyx och flärd! Den ultimata skruden att slänga på sig när en inbjudan till festen?
 • 20-tals Gangster Barn Maskeraddräkt - XX-Large

  20-tals Gangster Barn Maskeraddräkt - XX-Large
  Ränderna går aldrig ur en riktig gangster! På den tiden då gangsters var välklädda och alltid bar hatt och välputsade skor var kritstrecksrandigt det allra snyggaste. 20-tals Gangster Barn Maskeraddräkt?

Fler tips på 20-talskläder till maskerad

 • 20-tals Flapper Klänning Silver Maskeraddräkt - Small

  20-tals Flapper Klänning Silver Maskeraddräkt - Small
  Dagen är kommen för den efterlängtade Gatsbyfesten där lyx, flärd och bubbel i mängder är ett faktum. Du har dekorerat hela hemmet och strax kommer de första gästerna att plinga på dörren. Men?
 • 20-tals Flapper Klänning Guld Maskeraddräkt - Small

  20-tals Flapper Klänning Guld Maskeraddräkt - Small
  Bli en strålande stjärna på dansgolvets mitt när du kommer klädd i den här sjukt snygga klänningen som skriker lyx och flärd! Den ultimata outfiten att slänga på sig när en inbjudan till festen?
 • 20-tals Svart Flapperklänning Maskeraddräkt - Medium

  20-tals Svart Flapperklänning Maskeraddräkt - Medium
  Är du på jakt efter en maskeraddräkt med en exklusiv och vräkig touch har du den ultimata outfiten här! Med den här klänningen är det som om du färdas 100 år bakåt i tiden och får för en kväll?
 • 20-tals Flapperklänning Röd Maskeraddräkt - Small

  20-tals Flapperklänning Röd Maskeraddräkt - Small
  Få till den rätta 20-talslooken på tre röda med denna eleganta flapperklänning. En självklar dräkt att bära när du ska göra entré på den fabulösa Gatsby festen! 20-tals Flapperklänning Röd?
 • 20-tals Flapperklänning Silver Maskeraddräkt - Small

  20-tals Flapperklänning Silver Maskeraddräkt - Small
  Långa cigarettmunstycken, jazz och bubbel som serveras på löpande band. Dra på dig blåsan för nu är det minsann dags för Gatsbyfest! 20-tals Flapperklänning Silver Maskeraddräkt inkluderar en?
 • 20-tals Badklänning Maskeraddräkt - Medium

  20-tals Badklänning Maskeraddräkt - Medium
  Ta ett kliv tillbaka i tiden och transportera dig till första bästa poolparty som ägde rum under det glada 20-talet. Denna förtrollande badklänning fångar 1920-talets elegans och festliga anda med?
 • 20-tals Baddräkt Röd Maskeraddräkt - Standard

  20-tals Baddräkt Röd Maskeraddräkt - Standard
  Visa vart skåpet ska stå på nästa poolparty när du glider in i den här dundersnygga dräkten som framhäver dina allra snyggaste sidor! Perfekt under varma dagar när du vill att det ska fläkta?
 • 20-tals Flapperklänning Svart Maskeraddräkt - Medium

  20-tals Flapperklänning Svart Maskeraddräkt - Medium
  Med cigaretthållaren i ena handen och glaset med bubblande dryck i den andra, samtidigt som öronen fylls av gungande jazzmusik, så kan man ganska snabbt lista ut att man befinner sig på en häftig?
 • 20-tals Gangster Maskeraddräkt - Small

  20-tals Gangster Maskeraddräkt - Small
  När du inte skapar krig med den irländska maffian, amerikanska maffian, polisen, familjen, vännerna och alla däremellan ägnar du stora delar av tiden i rökfyllda rum med höga whiskyglas - och ser?
 • 20-tals Baddräkt Blå Maskeraddräkt - Standard

  20-tals Baddräkt Blå Maskeraddräkt - Standard
  Glid in på poolpartyt som en riktig kung i den här läckra baddräkten! En praktiskt dräkt som gör dig snyggast på 20-talsfesten samtidigt som den håller allt på plats. 20-tals Baddräkt Blå Maskeraddräkt?
 • Flapper Shimmy Costume S

  Flapper Shimmy Costume S
  Om det vankas 20-tals fest, Gatsbytema eller bara maskerad så är detta den perfekta klänningen för att få rätta känslan. Med både elegans och klass kan du ta looken till ny nivå med en klassisk&hellip:
 • Nöjes-20-tals-dräkt S

  Nöjes-20-tals-dräkt S
  Denna heta rosa 20-tals dräkt inkluderar en klänning, huvudbonad och halsband. Sätt på dig denna glammiga outfit och stjäl showen med din elegans och stil. Skapa minnen och dansa natten lång i denna&hellip:
 • 20-tals Klänning Maskeraddräkt Röd S

  20-tals Klänning Maskeraddräkt Röd S
  Förvandla ditt nästa evenemang till en glittrande resa tillbaka i tiden med vår 20-tals flapperklänning! Denna tidlösa och elegant design fångar den glamorösa eran av jazzåldern perfekt. Klänningen&hellip:
 • Gangsterdräkt med guldfärgade kritstrecksränder M

  Gangsterdräkt med guldfärgade kritstrecksränder M
  Ge liv åt din inre gangster med vår gansterdräkt! Denna klassiska outfit innehåller allt du behöver för en sofistikerad gangsterlook. Med guldstripiga detaljer på jacka och byxor, slips och skjortfront,&hellip:
 • Gangster Maskeraddräkt M

  Gangster Maskeraddräkt M
  Gangsteroutfiten består av en jacka med knappdetaljer och ett par mörkgrå byxor.  Kostymen kompletteras med en svart skjorta framtill och en vit slips.
 • Fever Flapper-dräkt S

  Fever Flapper-dräkt S
  Det vuxna flapper-dräkten inkluderar en kort klänning i svarta och lila och ett matchande huvudband. 
 • 20-tal Klänning Maskeraddräkt Dam M

  20-tal Klänning Maskeraddräkt Dam M
  Dansa natten lång i vår underbara 20-tal maskeraddräkt Sätt igång festen med denna eleganta klänningen i svart - den perfekta dräkten för en oförglömlig 1920-talskväll. Denna dräkt inkluderar&hellip:
 • 20-tals Klänning Maskeraddräkt Svart L

  20-tals Klänning Maskeraddräkt Svart L
  Förvandla ditt nästa evenemang till en glittrande resa tillbaka i tiden med vår 20-tals flapperklänning! Denna tidlösa och elegant design fångar den glamorösa eran av jazzåldern perfekt. Klänningen&hellip:
 • 20-tals Flapperklänning Svart & Guld M

  20-tals Flapperklänning Svart & Guld M
  Förvandla ditt nästa evenemang till en glittrande resa tillbaka i tiden med vår 20-tals flapperklänning! Denna tidlösa och elegant design fångar den glamorösa eran av jazzåldern perfekt. Klänningen&hellip:
 • Vintage Gangsterledare Kostym L

  Vintage Gangsterledare Kostym L
  Stig in i det glammiga 1920-talets värld av gangstrar och maffiabossar med denna eleganta gangsterkostym. Inspirerad av de stiliga gangstrarna som alltid såg skarpa ut i sina randiga kostymer, kommer&hellip:
 • All That Jazz-dräkt S

  All That Jazz-dräkt S
  All That Jazz 1920's Ladies fancy dress costume includes black flapper dress and hairpiece.  Vår "All That Jazz" dräkt är ger dig chansen att resa tillbaka i tiden till de glada dagarna med jazz och&hellip:
 • 20-talsstjärna-dräkt M

  20-talsstjärna-dräkt M
  Transportera dig till jazzåldern med vår 1920-talsstjärndräkt! Komplett med jacka, byxor, imiterad väst och slips, är du redo för en stämningsfull fest. Men glöm inte, utöver ditt fantastiska&hellip:
 • 20-Tal Flapperklänning Maskeraddräkt Dam Coco L

  20-Tal Flapperklänning Maskeraddräkt Dam Coco L
  Ta ett steg tillbaka i tiden med vår fantastiska 20-tals flapperklänning, som inkluderar en elegant svart och rosa klänning som ser mycket realistisk ut. Till skillnad från många 20-talskostymer ingår&hellip:
 • 20-tal Klänning Maskeraddräkt Dam M

  20-tal Klänning Maskeraddräkt Dam M
  Var festens mest glamorösa och stiliga stjärna med vår 20-tals maskeraddräkt Vill du vara den som alla snackar om på festen? Denna dräkt i skimmerande silver med sin eleganta klänning, gnistrande&hellip:
 • Fransig Flapper-dräkt i 20-talsstil S

  Fransig Flapper-dräkt i 20-talsstil S
  Our black and gold  Fringe Flapper Dress  is ideal for creating a roaring twenties style and is decorated with gold beading to give it a deluxe look! Includes 1920'S Fringed Flapper Costume, Includes&hellip:
 • Flapper Lång Rosa Maskeraddräkt M

  Flapper Lång Rosa Maskeraddräkt M
  Hela festen kommer häpna när du kliver in med den här tjusiga flapper-klänningen. Bidra till 20-tals stämningen samtidigt som du tillför lite färg till festen. Innehåller: Klänning, pannband och&hellip:
 • 20-tals Flapper Klänning Silver M

  20-tals Flapper Klänning Silver M
  Förvandla ditt nästa evenemang till en glittrande resa tillbaka i tiden med vår 20-tals flapperklänning! Denna tidlösa och elegant design fångar den glamorösa eran av jazzåldern perfekt. Klänningen&hellip:
 • Fever Gangsterdräkt S

  Fever Gangsterdräkt S
  Ge dig en tidlös och stilig look med vår Gangsterdräkt! Denna eleganta outfit inkluderar en vit randig jacka med svarta knappar, matchande byxor och en svart slips.  (Observera att skjorta och hatt&hellip:
 • Flapper Pride Maskeraddräkt XS

  Flapper Pride Maskeraddräkt XS
  Det finns mycket att gilla om 20-talet. Musiken, kläderna och konsten till exempel. Men tyvärr fanns där en hel del negativa saker med. Men det är inte så roligt att tänka på, så glöm det och&hellip:
 • 20-tal Flapperklänning Maskeraddräkt Dam Turkos XL

  20-tal Flapperklänning Maskeraddräkt Dam Turkos XL
  Stig in i festens värld och omfamna 1920-talets glammiga elegans med vår Flapperklänning Maskeraddräkt i en underbar turkos nyans!  Klänningen i sin livliga färg ger dig omedelbart en förtrollande&hellip:
 • 20-tals Flapperkit 4-delar

  20-tals Flapperkit 4-delar
  Stig tillbaka i tiden med elegans och mystik med vårt fantastiska 20-tals flapperkit i svart! Denna 4-delade uppsättning är den ultimata accessoaren för att omvandla dig till en förtrollande flapper&hellip:
 • Jazz 20-tals-dräkt S

  Jazz 20-tals-dräkt S
  Sätt stilen på din nästa fest med vår 20-tals dräkt! Denna eleganta klänning kommer att få dig att känna dig som en äkta jazzålderns stjärna. Dräkten kompletteras med en matchande huvudbonad&hellip:
 • 20-tals Charleston Fransklänning & Hårband M

  20-tals Charleston Fransklänning & Hårband M
  Hårband och klänning i klassisk 20-tals stil. Guldig flapperklänning, ink hårband   
 • Shelby - Licensierad Peaky Blinders Kostym för Herrar

  Shelby - Licensierad Peaky Blinders Kostym för Herrar
  Bli en del av 1920-talets Birmingham och upplev spä:nningen i Peaky Blinders med vå:rt licensierade Shelby-kostym fö:r mä:n. Thomas Shelby ä:r den ikoniska karaktä:ren kä:nd&hellip:
 • Beige och Silverfärgad Flapperdräkt till Dam

  Beige och Silverfärgad Flapperdräkt till Dam
  Stiligt Beige och Silverfärgat Flapperkostym till DamÄr du redo att svänga dig tillbaka till de brusande 20-talet? Med detta flapperkostym för damer, är du säker på att få uppmärksamhet på nästa&hellip:
 • Vit Gangster / Mafia-Halsduk med Frans

  Vit Gangster / Mafia-Halsduk med Frans
  1920-talet gangster / mafia kostym halsduk i vit satin med fransar i botten. Anvä:nd den hä:r fö:r din drä:kt med andra tillbehö:r.
 • Elegant Charleston / Flapperdräkt med Handskar och Huvudbonad

  Elegant Charleston / Flapperdräkt med Handskar och Huvudbonad
  Upplev 20-talet På Nytt Med Charleston FlapperkostymÄr du redo att dyka in i den glamorösa världen av 1920-talet? Vårt Charleston Flapperkostym är perfekt för dig som älskar stil, dans och tidsenlig&hellip:
 • Cigaretthållare kostymtillbehör

  Cigaretthållare kostymtillbehör
  Få Flapper-looken fån The Great Gatsby med den här cigaretthållaren inspirerad av 1920-talet.
 • Svart 20-tals Flapper Hatt med Band och Blomma

  Svart 20-tals Flapper Hatt med Band och Blomma
  Här dras du rakt tillbaka till 20-talet. Vi drömmer oss tillbaka till flapper-modet och foxtrot dans. Svart Charlestonhatt pyntad med band och blomma, perfekt till din gatsbydräkt :)
 • Cigaretthållare - 34 cm

  Cigaretthållare - 34 cm
  Få till flapperlooken från ?The Great Gatsby? med denna cigaretthållare inspirerad från 1920-talet.

Klädstilen under det glada 1920-talet

20-talet brukar kallas för det glada tjugotalet och det rådde högkonjuktur. Under decenniet var jazzmusik populärt och kvinnorna tog en starkare position.

Flapperstilen

Kvinna i kläder från 20-talets stil Flapper

Flapper var en kvinna som framstod som modern och frigjord och återfinns som benämning på en speciell modestil från tidsperioden. Det är ett hett tips om du ska klä dig i trendiga 20-talskläder. Köp en flapperklänning, ett pärlhalsband, pannband med fjäder och en cigaretthållare. Den här stilen kan man se i den populära filmen med Leonardo di Caprio som The Great Gatsby.

Maffiaboss och gangsters klädstil

Utklädd till man ur 1920-talets gangsters

Ett annat populärt sätt, kanske främst för män, är att klä upp sig till gangster. Under 20-talet var historiens mest ökända gangster Al Capone maffiaboss i Chicago. De var ganska uppklädda för att vara ett kriminellt gäng. Finbyxor, glansiga skor och gärna en mjuk filthatt på huvudet. Vill du kan du köpa till en tommy gun leksakspistol.

Kändisar från 1920-talet

Kläder som Charlie Chaplin hade på 20-talet

Andra tidstypiska karaktärer som ganska lätt kan härmas med rätt utklädnad är Charlie Chaplin eller komikerparet Helan eller Halvan.