Gangsterhattar

Ska du på fest och tänkte klä dig som en gangster? En Trilby är en typisk gangsterhatt och gjord i filt. De går ofta i svart, vitt eller en blandning med band eller ränder i motsatt färg. Kända gangsters med hatt är Al Capone och Blues Brothers.

Populärt inom gangsterhattar

 • Trilby Gangsterhatt - One size

  Trilby Gangsterhatt - One size
  En trilbyhatt är en speciell typ av mjuk filthatt som de flesta av oss nog förknippar med amerikanska gangsters. Denna version är kritstreksrandig, med ett vitt band alldeles ovanför brättet. Ett?
 • Gangsterhatt Svart - One size

  Gangsterhatt Svart - One size
  Svart klassisk hatt med vitt band. Omkrets huvud: 57 cmLängd: 33 cmBredd: 28 cm
 • Gangsterhatt i Läderlook - One size

  Gangsterhatt i Läderlook - One size
  En stilig, svart gangsterhatt i läderimitation för alla tillfällen. Hatten har en inre omkrets på 57-59 cm One size (vuxenstorlek).
 • Trilby Gangsterhatt Svart - One size

  Trilby Gangsterhatt Svart - One size
  Gangster, spion, superstjärna eller maffiaboss? En klassisk svart hatt i trilbymodell kan kombineras med många olika maskeraddräkter, och den går självklart även bra att använda precis som den är!Hatten?

Fler tips på gangsterhattar

 • Paljetthatt Gangster Silver - One size

  Paljetthatt Gangster Silver - One size
  Glid in på festen med denna coola hatt på ditt huvud! Den silverfärgade hatten i gangstermodell fylld med paljetter passar lika bra att använda på ett födelsedagskalas som på en nyårsfest, en fin?
 • Paljetthatt Gangster Rosa - One size

  Paljetthatt Gangster Rosa - One size
  När du vill göra ett färgglatt men ändå coolt intryck på festen är denna härliga hatt helt perfekt. Den är rosa och fylld med paljetter som glimrar och blänker. Sätt hatten på huvudet och sedan?
 • Gangsterhatt Vit - One size

  Gangsterhatt Vit - One size
  Vit gangsterhatt tillverkad av lite hårdare filtmaterial med svart band. Hatten är i "one size" modell och passar dig bäst som normalt har storlek 57-59 i huvudstorlek.
 • Svart Gangster Hatt - One size

  Svart Gangster Hatt - One size
  Brukar du gå runt och känna dig som gangstern Vjatjeslav Ivankov? Då behöver du verkligen införskaffa dig en mäktig hatt för att kunna leva dig ut till fullo! Alla vet att riktiga gangsters bär?
 • Vit Gangsterhatt - One size

  Vit Gangsterhatt - One size
  Livet för en gangsterboss på 20-talet innebar inte bara bedrägerier, eldstrider och cigarrer stora som bananer, utan även att klä sig väldigt stiligt. Använd den här eleganta hatten för att fullborda?
 • Gangsterhatt Brun - One size

  Gangsterhatt Brun - One size
  Med den här stiliga hatten tippad ned över pannan, en cigarr i mungipan och en Tommy Gun riktad från midjan finns det inget som stoppar dig från att skina som förbudstidens mest prominenta gangster.?
 • Randig Gangsterhatt - One size

  Randig Gangsterhatt - One size
  Känner du dig som en mäktig gangster, smidig spion, känd filmstjärna eller är du bara en genuin hattälskare? Oavsett vem du är så kommer denna hatt göra sig bra på toppen av ditt huvud!Randig?
 • Gangster Hatt Pride - One size

  Gangster Hatt Pride - One size
  Klä dig från topp till tå i regnbågens färger, och toppa din outfit med en lika färgstark hatt! Den här hatten i gangstermodell är en snygg accessoar på både festival och i pridetåget. Eller?
 • Paljetthatt Gangster Svart - One size

  Paljetthatt Gangster Svart - One size
  Klä ut dig till en cool gangster nästa gång du är bjuden på maskerad, men istället för en vanlig tråkig hatt på huvudet sätter du på dig denna glitterhatt. Ingen har väl någonsin fått för?
 • Gangsterhatt Vit 59cm

  Gangsterhatt Vit 59cm
  Stig fram med stil och elegans med vår vita gangsterhatt. Denna hatt är den perfekta accessoaren för temafester, karnevaler och Halloween firanden. Med sin eleganta vita färg och tidlösa design kommer&hellip:
 • Gangsterhatt, vit

  Gangsterhatt, vit
  Vit gangsterhatt med svart band. Hatten är i one size modell och passar dig bäst som normalt har storlek 57-59 i huvudstorlek. Matcha med häftiga gangster tillbehör så som mustasch, gangsterstrumpeband, gangsterskjortbröst med slips mfl. Hatten är av tillverkad av lite hårdare filtmaterial.Hatten mäter ca 58-59 cm i inre omkrets.
 • Gangsterhatt Svart 59cm

  Gangsterhatt Svart 59cm
  Slå på stort och klä dig i stil med vår svarta gangsterhatt. Denna hatt är den ultimata accessoaren för temafester, karnevaler och Halloween firanden. Med sin klassiska svarta färg och stilfulla&hellip:
ilead