Gangsterhattar

Ska du på fest och tänkte klä dig som en gangster? En Trilby är en typisk gangsterhatt och gjord i filt. De går ofta i svart, vitt eller en blandning med band eller ränder i motsatt färg. Kända gangsters med hatt är Al Capone och Blues Brothers.

Populärt inom gangsterhattar

 • Gangsterhatt i Läderlook - One size

  Gangsterhatt i Läderlook - One size
  En stilig, svart gangsterhatt i läderimitation för alla tillfällen. Hatten har en inre omkrets på 57-59 cm One size (vuxenstorlek).
 • Trilby Gangsterhatt - One size

  Trilby Gangsterhatt - One size
  En trilbyhatt är en speciell typ av mjuk filthatt som de flesta av oss nog förknippar med amerikanska gangsters. Denna version är kritstreksrandig, med ett vitt band alldeles ovanför?
 • Gangsterhatt Svart - One size

  Gangsterhatt Svart - One size
  Svart klassisk hatt med vitt band. Omkrets huvud: 57 cmLängd: 33 cmBredd: 28 cm
 • Trilby Gangsterhatt Svart - One size

  Trilby Gangsterhatt Svart - One size
  Gangster, spion, superstjärna eller maffiaboss? En klassisk svart hatt i trilbymodell kan kombineras med många olika maskeraddräkter, och den går självklart även bra att använda precis som den är!Hatten?

Fler tips på gangsterhattar

 • Gangsterhatt Vit - One size

  Gangsterhatt Vit - One size
  Vit gangsterhatt tillverkad av lite hårdare filtmaterial med svart band. Hatten är i "one size" modell och passar dig bäst som normalt har storlek 57-59 i huvudstorlek.
 • Randig Gangsterhatt - One size

  Randig Gangsterhatt - One size
  Känner du dig som en mäktig gangster, smidig spion, känd filmstjärna eller är du bara en genuin hattälskare? Oavsett vem du är så kommer denna hatt göra sig?
 • Gangster Hatt Pride - One size

  Gangster Hatt Pride - One size
  Klä dig från topp till tå i regnbågens färger, och toppa din outfit med en lika färgstark hatt! Den här hatten i gangstermodell är en snygg accessoar på?
 • Paljetthatt Gangster Rosa - One size

  Paljetthatt Gangster Rosa - One size
  När du vill göra ett färgglatt men ändå coolt intryck på festen är denna härliga hatt helt perfekt. Den är rosa och fylld med paljetter som glimrar och blänker.?
 • Paljetthatt Gangster Svart - One size

  Paljetthatt Gangster Svart - One size
  Klä ut dig till en cool gangster nästa gång du är bjuden på maskerad, men istället för en vanlig tråkig hatt på huvudet sätter du på dig denna glitterhatt. Ingen har väl någonsin fått för?
 • Paljetthatt Gangster Silver - One size

  Paljetthatt Gangster Silver - One size
  Glid in på festen med denna coola hatt på ditt huvud! Den silverfärgade hatten i gangstermodell fylld med paljetter passar lika bra att använda på ett födelsedagskalas?
 • Svart Gangster Hatt - One size

  Svart Gangster Hatt - One size
  Brukar du gå runt och känna dig som gangstern Vjatjeslav Ivankov? Då behöver du verkligen införskaffa dig en mäktig hatt för att kunna leva dig ut till fullo! Alla?
 • Gangsterhatt vit

  Gangsterhatt vit
  Med den här gangsterhatt på huvudet kommer du känna dig som en maffiaboss från 20-talet. Den passar ännu bättre till en randig maffiakostym. Finns i storleken: One size (Huvudstorlek 57-59 cm).
 • Gangsterhatt, vit

  Gangsterhatt, vit
  Vit gangsterhatt med svart band. Hatten är i one size modell och passar dig bäst som normalt har storlek 57-59 i huvudstorlek. Matcha med häftiga gangster tillbehör så som mustasch, gangsterstrumpeband, gangsterskjortbröst med slips mfl. Hatten är av tillverkad av lite hårdare filtmaterial.Hatten mäter ca 58-59 cm i inre omkrets.
 • Svart gangsterhatt i satin

  Svart gangsterhatt i satin
  Stilfull gangsterhatt i satin. Klä ut dig till "Al Capone" på maskeradfesten i denna läckra maskeradhatt. Finns i storleken: One size (vuxenstorlek). Hattens inre omkrets är ca 58 cm, höjd ca 11 cm. Man kan sätta i lite cykelhjälms vaddering om den skulle vara för stor.
 • Gangsterhatt med kritstreck

  Gangsterhatt med kritstreck
  Stilig gangsterhatt med vita kritsträck. En gangsterhatt måste inte vara helt vit eller helt svart, det blir mer spännande med en annorlunda variant. Köp till fler tillbehör för gangsterutklädnaden! Finns i storleken: One size. Hattens inre omkrets är ca 58 cm. Man kan sätta i lite cykelhjälms vaddering om den skulle vara för stor.
 • Gangsterhatt, kritstrecksrandig

  Gangsterhatt, kritstrecksrandig
  Hatten passar de flesta huvudstorlekar.
ilead