Leksakspistoler och revolvrar

I den här kategorin av accessoarer har vi lagt in alla typer av leksakspistoler som du kan ha till din maskeradutstyrsel. Här finns allt från klassiska leksaksrevolvrar från vilda västern till post-modernistiska Terminator pistoler. Här finns också de mildare varianterna på pistoler som såpbubbelpistol och vattenpistoler. Behöver du skott till din knallpistol hittar du knallskott och knallband om du scrollar ner en bit.

Populärt inom leksakspistoler och revolvrar

 • Knallpulverpistol Denver

  Knallpulverpistol Denver
  Man ska inte leka med vapen, men ibland är det oemotståndligt att ha en riktig revolver för att göra den där gunslinger-looken helt perfekt. Låt den vila i bältet på cowboyfesten och dra den bara?
 • Pistol Rodeo 100-skotts

  Pistol Rodeo 100-skotts
  Upp med händerna annars skjuter jag! Kom till maskeraden eller kalaset som en cool cowboy med en knallpulverpistol i hölstret. Ingen kommer att våga mucka med dig. Komplettera gärna?
 • Knallpulverpistol Ringo

  Knallpulverpistol Ringo
  När du ska personifiera den märklige, mystiske främlingen som rider in i vilda västern-staden på sin häst är detta din perfekta accessoar. Denna snygga knallpulverpistol har en sirligt dekorerad?
 • Dubbelt Benhölster med Pistoler

  Dubbelt Benhölster med Pistoler
  Med detta läckra hölsterbälte får du inte bara en, utan TVÅ stycken pistoler som hänger på dina höfter som gör att du snabbt kommer åt dem när du möter dina fiender på festen.Dubbelt Benhölster?

Fler tips på leksakspistoler och revolvrar

 • Vattenpistol med Blå/Gult Band

  Vattenpistol med Blå/Gult Band
  När det är dags för studentfirande finns inga gränser alls. Det ska tutas, visslas, brölas, viftas med handklappor och flaggor och allt. Men hur är det med vattenpistoler då? SJÄLVKLART! Fyll pistolen?
 • Flugsmälla Pistol

  Flugsmälla Pistol
  Nu blir det äntligen roligt att jaga flugor. Du vet, de där irriterande flugorna som alltid dyker upp så fort man sitter utomhus en härlig sommardag. Tryck på avtryckaren så?
 • Pistolmugg

  Pistolmugg
  Muggen för dig som gillar att starta dagen with a BANG! Fyll upp muggen till brädden med extra starkt kaffe, hinka och låt det hela bli ett startskott för dagen. Pang! Pistolmuggen?
 • Vattenpistol med Godis - 30 gram

  Vattenpistol med Godis - 30 gram
  Alltså först får du smaskigt godis, och när behållaren är tom fyller du den med vatten så det blir en vattenpistol. Episkt! Helkul överraskning för barnen i sommar!Vattenpistol med Godis är en?
 • Leksaksvapen Cowboypistol

  Leksaksvapen Cowboypistol
  Är temat vilda västern? Då är det väl självklart att du behöver beväpna dig. Med den här pistolen blir du vilda västerns snabbaste revolverman så att du kan skydda dig mot alla banditer i öknen?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone 7P/8P

  Pistol iPhone-skal - iPhone 7P/8P
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Pistols Jordgubb Storpack - 1 kg

  Pistols Jordgubb Storpack - 1 kg
  Pang! Äntligen ett godis det smäller högt om. 1 kilo pistolammunition med smak av jordgubb - en fröjd på lördagskvällen när det krävs väldigt mycket godis! Pistols Jordgubb Storpack säljs i?
 • Piratpistol med Ljud

  Piratpistol med Ljud
  Som pirat kommer du ganska långt med ett piratsvärd under plundringen eller striden, men du kommer nog ännu längre med en piratpistol! Perfekt att ha som back-up om du råkar?
 • Isform Pistol

  Isform Pistol
  När det kommer till att blanda sig en riktigt farlig drink vore det otänkbart att inte fylla hela glaset med pistoler - använd den här isformen! Ett betydligt roligare alternativ till vanliga isbitar?
 • Revolver 8-skotts

  Revolver 8-skotts
  Det finns två viktiga accessoarer som en cowboy bara måste ha. Den ena är en cowboyhatt och den andra är en revolver. Denna revolver passar perfekt till dina cowboykläder när?
 • Piratpistol Svart/Silver

  Piratpistol Svart/Silver
  Gör din pirat-, cowboy- eller skurkutklädnad komplett med denna låtsaspistol. Den har ett gammaldags utseende vilket gör att den passar utmärkt som accessoar när du vill?
 • Piratpistol BANG

  Piratpistol BANG
  BANG! Trodde du det var kört? Slappna av för den här pistolen lurar även den bäste! Ett riktigt löjligt vapen som ljudlöst avfyrar en flagga.Piratpistolen är en riktigt rolig leksakspistol som?
 • Leksakspistol i Metall

  Leksakspistol i Metall
  Det är svårt att klä ut sig till en polis eller en gangster och inte ha en pistol i hölstret. En leksakspistol är den perfekta accessoaren som kommer att lyfta hela din maskeradkostym.?
 • Hölster med Pistoler

  Hölster med Pistoler
  Svart hölster i läderimitation med metallspänne.Hölstret monteras runt midja och lår.Levereras med 2 st pistoler i osorterade färger, dvs det blir en överraskning om du får två blåa eller två?
 • Svarta Cowboyhölster med Pistoler - One size

  Svarta Cowboyhölster med Pistoler - One size
  Med dessa snygga cowboyhölster i ditt bälte får du inte bara en autentisk cowboylook, utan dessutom två tuffa cowboypistoler också. Ett måste i det skjutglada vilda västern!Svarta Cowboyhölster?
 • Vattenpistol

  Vattenpistol
  PEW PEW PEW, nu är det dags för vattenkrig! Roger that! Superhärlig leksak att skoja runt med på en varm sommardag. Hamnar vattengeväret i busiga händer bör du passa?
 • Såpbubbelpistol Enhörning

  Såpbubbelpistol Enhörning
  När det står såpbubbeltävling på schemat gäller det att komma väl förberedd. Låt lungorna vila och låt pekfingret arbeta istället. Med den här smarta pistolen trycker du nämligen enkelt in?
 • Lila Joker Pistol

  Lila Joker Pistol
  Om du klär ut dig till Batmans ärkefiende Jokern kan du nu matcha outfiten med en läcker puffra i lila. Glöm inte att sminka fejset!Lila Joker Pistol mäter 30 cm och är tillverkad i plast. Pistolen?
 • Clownfisk Såpbubbelpistol

  Clownfisk Såpbubbelpistol
  Gör ditt barn till den coolaste katten i kvarteret med denna skojiga såpbubbelpistol med motiv av en clownfisk, även känd som "Hitta nemo"-fisk. Clownfisk Såpbubbelpistol inkluderar en flaskasåpbubblor.?
 • Champagnepistol - Silver

  Champagnepistol - Silver
  Att bli skjuten är en riktigt otrevlig upplevelse, men inte om ammunitionen består av den finaste champagnen norra Frankrike har att erbjuda! Så ladda champagnepistolen med din bästa?
 • Knallpulverpistol Jerry

  Knallpulverpistol Jerry
  Blir du utmanad på en revolverduell under nästa maskeradfest så gäller det att komma dit beväpnad med en bra pickadoll. Åtta knallpulver-skott innan skuggan din hinner reagera! Knallpulverpistol?
 • Revolver Frukt Storpack - 1 kg

  Revolver Frukt Storpack - 1 kg
  Pang, tjong, bom! Ladda munnen med revolverammunition så ska du se att smaklökarna får sig en riktig smäll! 1 kg fantastiskt fruktgodis redo att åka raka vägen in i ditt?
 • Cowgirl Hölster med Pistoler Vit/Rosa

  Cowgirl Hölster med Pistoler Vit/Rosa
  Anländ till maskeraden och visa att du bestämmer genom att placera bråkstakar och fylltrattar i finkan. Som cowgirl har man nämligen rätten att frihetsberöva folk - och den som inte lyder får smaka?
 • Såpbubbelpistol Dinosaurie

  Såpbubbelpistol Dinosaurie
  Man vill aldrig komma obeväpnad till dinosaurie-kalaset när bubblor står på agendan! Låt lungorna vila och låt istället pekfingret arbeta med en häftig såpbubbelpistol. Tryck på avtryckaren och?
 • Pistolhölster för Barn

  Pistolhölster för Barn
  Pickadoll för den lille låtsasgangstern! Ett måste när barnet ska på maskerad och planerar att klä ut sig till en liten mini-Capone och ni vill gå hela vägen med looken.Hölster med Pistol för?
 • Limpistol

  Limpistol
  Mycket händig limpistol som är en sån där typisk pryl som måste finnas i varje hem. Det magiska är att den inte bara kan laga trasiga vaser och skålar av glas eller keramik, den är även din?
 • Strumpeband med Pistol - One size

  Strumpeband med Pistol - One size
  Ska du klä ut dig till en saloongirl på halloween? Kanske en pirat? Eller blir det steampunk för hela slanten? Ja, då passar ju detta coola strumpeband med liten revolver alldeles perfekt! Den blir?
 • Vattenpistoler Mini - 8-pack

  Vattenpistoler Mini - 8-pack
  Att spruta ner varandra med vattenpistoler är tidlöst roligt, oavsett om man är barn eller vuxen (blir man nånsin vuxen?). Så här finns ett praktiskt set med åtta små vattenpistoler som barnen?
 • Knallpulverpistol Rodeo

  Knallpulverpistol Rodeo
  Rodeo är en knallpulverpistol som fångar ögat med sin autentiska design, som är formad för att likna en klassisk revolver. Dess detaljerade och realistiska utseende ger användaren en känsla av att?
 • Uzi Leksakspistol

  Uzi Leksakspistol
  Med denna leksakspistol kan barnen låtsas att de själva är med i actionfilmerna de inte kan slita sig ifrån. Den är även en utmärkt accessoar till maskeraden där du klätt ut dig till polis, tjuv?
 • Uzi Kulsprutepistol

  Uzi Kulsprutepistol
  Svart Uzi kulsprutepistol. Leksaksvapnet ger ifrån sig ett ljud när man trycker på dess avtryckare. Storlek: c:a 20x10 cm.
 • Polispistol i Plast

  Polispistol i Plast
  Alla som vet NÅGOT vet att en så kallad "desert eagle" inte är en pickadoll att leka med. Varför inte dyka upp på nästa maskerad med den här mäktiga puffran när du skall klä ut dig till polis?Polispistol?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone 11

  Pistol iPhone-skal - iPhone 11
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Dangerous Röd/Svart Pistol

  Dangerous Röd/Svart Pistol
  Det bästa sättet att försvara sig mot clowner och gycklare på en läskig maskeradfest är inte clowntutor eller lustiga skämtblommor som sprutar vatten. Nej, givetvis är det en cool och dangerous?
 • Revolver Lakrits Storpack - 1,65 kg

  Revolver Lakrits Storpack - 1,65 kg
  Minns du när man var på besök hos mormor eller farmor och såg en godisskål skymta till på vardagsrumsbordet? Hoppet om att det kanske kunde finnas något gott att?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone X/XS

  Pistol iPhone-skal - iPhone X/XS
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Vodka Cowboypistol

  Vodka Cowboypistol
  Gör som alla tuffa cowboys och ta dig en jäkel innan duellen. Och då menar vi inte med ett vanligt shotglas, utan med pistolen!Du fyller helt enkelt cowboypistolen med vatten (eller en starkare vätska)?
 • Limpistol Mini - 170°C / Högtemperatur

  Limpistol Mini - 170&degC / Högtemperatur
  Råkat krossa svärmors gamla favoritporslin eller är du bara sugen på en lugn och kreativ pysselstund? Se hit! Den här mini-limpistolen passar utmärkt när du med precision?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone XS MAX

  Pistol iPhone-skal - iPhone XS MAX
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Vattenpistol - 1-pack

  Vattenpistol - 1-pack
  Det roligaste som finns på sommaren är att smyga fram till nån tjomme som ligger i solen och sover med öppen mun. Sen avlossar man hela vattenpistolens tank i fejan på den jäkla dåren! Det är?
 • Pistol med Hölster

  Pistol med Hölster
  En polis eller en hemlig agent som inte har någon pistol går ju bara inte, så se till att komplettera din maskeraddräkt med denna tuffa pistol som kommer med praktiskt fickhölster och allt!Pistol?
 • Brandsläckare Vattenpistol

  Brandsläckare Vattenpistol
  Tut tut! För alla småttingar med brandmansdrömmar är det den här vattenpistolen som gäller. Fyll den med vatten, pumpa för allt du är värd och tryck sedan på knappen för att skjuta iväg en?
 • Vattenpistol Klassisk Mini - 2-pack

  Vattenpistol Klassisk Mini - 2-pack
  När dina kompisar minst anar det smyger du upp bakom dem med de här små vattenpistolerna. De rymmer kanske inte så mycket vatten men oj, vilken överraskningsfunktion de har. Perfekt till sommarens?
 • Pistol Glasflaska

  Pistol Glasflaska
  Låt oss introducera det ultimata partytricket - den pistolformade karaffen! Släck dina vänners törst på ett läckert sätt med den här pickadollen. En självklar stämningshöjare som kommer få?
 • Blinkande Såpbubbelpistol

  Blinkande Såpbubbelpistol
  Den här coola pistolen skjuter inte bara iväg såpbubblor, den sprider också ett häftigt blinkande ljus. Använd såpbubbelpistolen på nästa barnkalas. Den blir en perfekt underhållning, men se?
 • Revolver Cola Storpack - 1 kg

  Revolver Cola Storpack - 1 kg
  Med en revolver i munnen får smaklökarna en riktig smäll! Här har du ett kilo av fantastiskt gott colagodis, redo att åka raka vägen till fredagsmyset.Revolver Cola Storpack är gelégodis som kommer?
 • Magnum Revolver

  Magnum Revolver
  Läcker Magnum Revolver som passar utmärkt för dig som blir lite extra skjutglad emellanåt. Perfekt accessoar till din polis- eller gangsterdräkt!Revolvern är av plast och mäter ca 20 cm lång.?
 • Champagnepistol - Guld

  Champagnepistol - Guld
  Att bli skjuten är en riktigt otrevlig upplevelse, men inte om ammunitionen består av den finaste champagnen norra Frankrike har att erbjuda! Så ladda champagnepistolen med din bästa?
 • Såpbubblepistol med Ljus & Ljud

  Såpbubblepistol med Ljus & Ljud
  Ta såpbubblorna till nya nivåer med denna pistol. Om du tidigare har haft svårt att blåsa de perfekta bubblorna som flyger iväg mot himmelen så är det inget problem längre - det är bara att skjuta?
 • Champagnepistol - Svart

  Champagnepistol - Svart
  Att bli skjuten är en riktigt otrevlig upplevelse, men inte om ammunitionen består av den finaste champagnen norra Frankrike har att erbjuda! Så ladda champagnepistolen med din bästa?
 • Strumpeband Polis med Pistol - One size

  Strumpeband Polis med Pistol - One size
  Man vet aldrig var en polis har gömt sina små revolvrar. Längs smalbenet, under kavajen, i bakfickan... Men ett briljant gömställe har man dock inte tänkt på! I ett?
 • Piratpistol

  Piratpistol
  Realistisk piratpistol med många detaljer. Tillverkad i PVC-material.
 • Konfettipistol

  Konfettipistol
  Pang - och festen är igång! När du skjuter den här lilla pistolen avfyrar du nämligen startskottet för en sprudlande kväll med konfettiregn och oförglömliga?
 • Såpbubbelpistol Flamingo

  Såpbubbelpistol Flamingo
  När det står såpbubbeltävling på schemat gäller det att komma väl förberedd. Låt lungorna vila och låt pekfingret arbeta istället. Med den här smarta pistolen trycker du nämligen enkelt in?
 • Lång Cowboypistol

  Lång Cowboypistol
  När man ska utmana andra på duell ute på prärien är det viktigt att ha med sig det klassiska cowboyvapnet - pistolen! Med denna i handen så kommer din utklädnad på cowboymaskeraden att vara som?
 • Pistoler Viol Storpack - 2 kg

  Pistoler Viol Storpack - 2 kg
  När det kommer till att distribuera pistoler ställer vi mer än gärna upp! Pang för pengarna! Här har du 2 kg vapen till att mäkla fred med sötsuget. Pistoler?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone 11 PRO MAX

  Pistol iPhone-skal - iPhone 11 PRO MAX
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Lårhölster med Pistol

  Lårhölster med Pistol
  Denim, pilotbrillor, lårhölster och en stenhård attityd. Med det här pickadoll-kitet nära till hands finns det inte en skurk i hela staden som kan gå lugn! Lårhölster med Pistol består av ett?
 • Leksaksvapen Piratpistol

  Leksaksvapen Piratpistol
  Tappar man svärdet i havet, eller om man blir less på att fäktas så är det bra att ha en pistol. Hur ska man annars kunna plundra där ute på vattnet? Den här pistolen är helt enkelt ett måste?
 • Revolver Lakrits Storpack - 1 kg

  Revolver Lakrits Storpack - 1 kg
  Lakritsälskare, kolla hit! En storfavorit i storpack - 1 kg lakritsammunition som toppar mångas lista över det absolut godaste godiset! Klicka hem en låda och dela med någon?
 • Pistol med Boxningshandske

  Pistol med Boxningshandske
  Här får du en klassisk skämtartikel i form av en boxhandske som du enkelt skickar iväg med en knapptryckning. Vi kan inte lova att du kommer bli speciellt populär i kompisgänget?
 • Rökvätska till Såpbubbelpistol

  Rökvätska till Såpbubbelpistol
  Har du köpt en såpbubbelpistol för som även kan skjuta rök? Här har du påfyllningen, så att du kan fortsätta att skjuta rök i all evighet! Denna rökvätska passsar perfekt till Såpbubbelmaskin?
 • Såspistol

  Såspistol
  Varför använda en tråkig ketchup- och senapsflaska när du ska ta ketchup eller senap på varmkorven eller hamburgaren? Testa den här roliga såspistolen istället!?
 • Pistol Steampunk

  Pistol Steampunk
  Det sitter i detaljerna! Ska du gå klädd i en snygg steampunkdräkt på maskeraden passar denna häftiga pistol alldeles ypperligt.Pistol Steampunk är en revolver i cool steampunkstil?
 • Revolver Jordgubb - 1 kg

  Revolver Jordgubb - 1 kg
  Med en revolver i munnen får smaklökarna en riktig smäll! Här har du ett storpack av fantastiskt gott jordgubbsgodis, redo att åka raka vägen till fredagsmyset.Revolver Jordgubb säljs i låda om?
 • Limpistol Mini - 130°C / Lågtemperatur

  Limpistol Mini - 130&degC / Lågtemperatur
  Råkat krossa svärmors gamla favoritporslin eller är du bara sugen på en lugn och kreativ pysselstund? Se hit! Den här mini-limpistolen passar utmärkt när du med precision?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone 7/8

  Pistol iPhone-skal - iPhone 7/8
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone 11 PRO

  Pistol iPhone-skal - iPhone 11 PRO
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Såpbubbelpistol med LED-belysning

  Såpbubbelpistol med LED-belysning
  Den här coola såpbubbelpistolen blåser inte bara ut såpbubblor, den lyser även i häftiga färger. Perfekt på nästa födelsedagskalas, disco eller sommarfest! Du kan gärna testa att använda den?
 • Leksakspistol med Ljud och Ljus

  Leksakspistol med Ljud och Ljus
  Har du drömt om att bli bandit någon gång? Råna ett postkontor (ja, för det är det man rånar) med en pistol i stöveln och rymma i en Ford transit sen. Då?
 • Limstift till Limpistol - 12-pack

  Limstift till Limpistol - 12-pack
  Tolv stycken limstift som passar till vår Limpistol 10W ø 7,4 mm.Antal: 12-packLängd: 10 cmDiameter: 7,4 mm
 • Piratpistol Deluxe

  Piratpistol Deluxe
  Tänt var det här! När du ska ut och härja på de vildsinta haven så är det viktigt att du alltid är beväpnad ifall ni blir överrumplade av elaka pirater.?
 • Pistolkam

  Pistolkam
  Ibland krävs det att man använder lite hårdare metoder när man har en dålig hårdag. Ja, man får helt enkelt ta till vapen när nöden kräver det. Pistolkam?
 • Pistol Rosa

  Pistol Rosa
  I ett barns fantasi är allting möjligt. En liten låtsaspistol kan ta dem hela vägen till actionfyllda missions, vilda västern eller upp till rymden för spännande rymdkrig. Denna pistol är både?
 • Revolverman Svart Cowboyhatt - One size

  Revolverman Svart Cowboyhatt - One size
  Bara för att du har en svart hatt betyder det inte att du är en av the bad guys. Men det hjälper onekligen. Den här tuffa cowboyhatten får vem som helst att se ut som en riktig revolverman,?
 • Vattenpistol Double Shot

  Vattenpistol Double Shot
  Recept för det ultimata vattenkriget: dela upp kompisarna i lag. Alla deltagare tar på sig vita t-shirts och fyller sina vattenpistoler med färgblandat vatten (som går att tvätta?
 • Vattenpistol Mini - 1 stycken

  Vattenpistol Mini - 1 stycken
  Att spruta ner varandra med vattenpistoler är tidlöst roligt, oavsett om man är barn eller vuxen (blir man nånsin vuxen?) Vattenkrig är oavsett ålder otroligt underskattat,?
 • Vattenpistol Skämtartikel

  Vattenpistol Skämtartikel
  Det här är ingen vanlig vattenpistol, det här är en vattenpistol som kan spruta vatten åt flera olika håll. Du kan alltså sikta på något och sedan när du trycker på avtryckaren så sprutar vattnet?
 • Hölster för Barn med Pistoler

  Hölster för Barn med Pistoler
  PEW, PEW! Snabbaste revolvermannen på maskeraden blir garanterat den som har mer än en pickadoll till sitt förfogande. Ge det här kitet till barnet ditt och öva tills den lilla cowboyen är snabbare?
 • Pistol iPhone-skal - iPhone XR

  Pistol iPhone-skal - iPhone XR
  För att alla ska förstå hur farliga dina samtal är kan du väl lika gärna låta din iPhone prydas av en tuff och hotfull pistol? Inrikes samtal - gangster style! Pistol iPhone-skal är en rolig present?
 • Hölster, knallpulverpistol S.W.A.T

  Hölster, knallpulverpistol S.W.A.T
  Smidigt hölster för både polis & S.W.A.TSka du på maskeradfest som polis eller insatsstyrkan S.W.A.T och behöver hölster för en knallpulverpistol så är detta smidiga tillbehöret till ditt skärp perfekt, du drar lätt igenom ditt skärp och kan fästa hölstret var du vill runt kroppen.SWAT hölstret är gjort i mycket hög kvalitet och du kommer kunna använda det som accessoar massor av gånger, den har bygel som fästs med en knapp som håller pistolen på plats så du kan kasta dig över motorhuvar och dra efter vapnet likt som på film. 
 • Piratpistol

  Piratpistol
  Klassisk 1800-talspistol med luntlås för piratenDags för en klassisk 1800-talsfest eller ska du vara en pirat på de sju haven? Denna leksakspistol är den perfekta pistolen för dig som vill komma tillbaka några århundraden. Den klassiska luntlås pistolen eller musköt pistolen passar till både till de onda och goda piraterna och till adelns krigare. Klä dig i rokoko peruk och ge dig efter banditer och pirater som en klassisk 1800-tals polis!
 • Vattenpistol, 30 cm

  Vattenpistol, 30 cm
  Vinn vattenkriget med vattenpistolDags att pumpa upp vattenpistolerna och fylla med vatten. Sommaren skriker efter svalkande vattenkrig och denna vattenpistolen kan verkligen hjälpa till. Du kan ha med den till stranden eller om du har vattenkriget hemma på gräsmattan.Det stora påfyllningshålet gör att den är lätt att fylla på med nytt vatten.Vattenpistol.30 cm lång.Påfyllningsbar.Färger kan variera.
 • Vattenpistol

  Vattenpistol
  Den ultimata vattenpistolen! Med denna vinner du sommarens vattenkrig lätt. Det motståndaren inte vet är att med detta vapen kan du skjuta vatten åt tre håll. Snacka om makt och överlägsenhet. Fyll pistolen med vatten och vrid sedan på det röda munstycket och du överraskar någon med ett sprut rakt från sidan.
 • Knallpulverpistol, revolver

  Knallpulverpistol, revolver
  Klassisk revolver för cowboys, poliser och banditerVad kan vara mer klassiskt än en härlig revolver i sitt hölster när man går runt som polis, bandit eller cowboy! Denna lilla 8-skotts revolver passar till alla olika temafester där man behöver ha en knallpulverpistol och du kan använda den både på teaterscenen och när ni leker tjuv och polis där hemma. Köp till knallpulverskott och revolvern smäller till när du avfyrar pistolen. 
 • Hölster, knallpulverpistol

  Hölster, knallpulverpistol
  Smidigt hölster för både tjuv och polisSka du på maskeradfest som polis eller tjuv men behöver någonstans att stoppa en knallpulverpistol så är detta smidiga tillbehöret till ditt skärp perfekt, du drar lätt igenom ditt skärp och kan fästa hölstret var du vill runt kroppen.Hölstret är gjort i mycket hög kvalitet och du kommer kunna använda det som accessoar massor av gånger, den har bygel som fästs med en knapp som håller pistolen på plats så du kan kasta dig över motorhuvar och dra efter vapnet likt som på film. 
 • Knallpulverpistol, agent 17x11 cm

  Knallpulverpistol, agent 17x11 cm
  Knallpulverpistol till agenten eller polisenKomplettera din maskeraddräkt eller lek polis och tjuv med denna välgjorda knallpulverpistolen i metall. Metallpistolen är en klassisk leksak som är rolig att använda i både film, teater och i lek. Den går att ladda med 8-skotts knallpulverskott och låter dig smälla av skotten lätt med avtryckaren. Använder 8-skotts ringar.Varning! Knallpulverskott skapar ljud upp mot 125db och ska aldrig avskjutas i närheten av ansikte eller öron.
 • Wild West Vann / Vodka pistol

  Wild West Vann / Vodka pistol
  Ha det lite kul på festen då? I alla fall om den är utomhus :) I denna förpackning får du med ett bälte, hölster och vattenpistol.
 • Brunt Deluxe Skinnimiterat Bälte med Pistolhölster

  Brunt Deluxe Skinnimiterat Bälte med Pistolhölster
  Brunt skinnimiterat bälte med en pistolhölster. Ha det till din cowboykostym ihop med pistol och andra kostymtillbehör.
 • Autentiskt Svart Skinnimiterat Bälte med Pistolhölster

  Autentiskt Svart Skinnimiterat Bälte med Pistolhölster
  Ska du komplettera din cowboykostym med något stiligt är detta det du letar efter. Svart skinnimiterat bälte med pistolhölster. Pistolhölstret har rep som du knyter runt låret.
 • Cowboy Dubbelt Pistolhölster - Brun

  Cowboy Dubbelt Pistolhölster - Brun
  Komplettera din cowboydräkt med detta dubbla pistolhölster i brunt utförande. Perfekt till både herr- och damutklädnader.
 • Svart Autentiskt Skinnimiterat Bälte med Två Pistolhölster

  Svart Autentiskt Skinnimiterat Bälte med Två Pistolhölster
  Svart skinnimiterat bälte med två pistolhölster. Pistolhölstren har rep som du knyter runt låren. Ska du komplettera din cowboykostym med något stiligt är detta det du letar efter.
 • Pistolhölster med Guldfärgat Cowboymotiv till Barn

  Pistolhölster med Guldfärgat Cowboymotiv till Barn
  Svart skinnimiterat pistolhölster till barn dekorerat med guldfärgat cowboymotiv. Ha det till cowboykostym.Glöm inte att köpa med pistol :)
 • Stilig Steampunk Pistol i Skumlatex 31 cm

  Stilig Steampunk Pistol i Skumlatex 31 cm
  Stilig pistol i skumlatex med detaljer som passar perekt till steampunkstilen. :D Använd den tillsammans med din steampunkdräkt ihop med andra tillbehör.
 • Svart Axelhölster med Pistol

  Svart Axelhölster med Pistol
  Svart axelhölster med pistol som du kan använda till mafia-, polis-, SWAT-, och andra maskeraddräkter.
 • Svart Pistolhölster till Benet

  Svart Pistolhölster till Benet
  Svart skinnimiterat pistolhölster som du fäster på benet med spänne. Ha det till polis-, SWAT- och FBI kostym.Glöm inte att köpa med pistol :)
 • FBI Pistolhölster

  FBI Pistolhölster
  Svart skinnimiterande pistolhölster med silverfärgat FBI-tryck.
 • Pistolhölster med Silverfärgat Cowboymotiv till Barn

  Pistolhölster med Silverfärgat Cowboymotiv till Barn
  Svart skinnimiterat pistolhölster till barn dekorerat med silverfärgat cowboymotiv och "Wild West". Ha det till cowboykostym.Glöm inte att köpa med pistol :)
 • Cowboypacke med Två Pistoler, Hölster och Sheriff-Stjärna

  Cowboypacke med Två Pistoler, Hölster och Sheriff-Stjärna
  Egentligen så är denna avsedd för barn pga hölstren. Hölstren fäster du på bältet, detta ska vara max 2,5 cm brett. Lättast är att ha ett svart leksaksbälte :) I förpackningen får du med två&hellip:
 • Autentiskt Brunt Skinnimiterat Bälte med Pistolhölster

  Autentiskt Brunt Skinnimiterat Bälte med Pistolhölster
  Skal du komplettera cowboykostymen med något bra är detta det du letar efter. Brunt skinnimiterat bälte med pistolhölster på höger sida. Pistolhölstren har en rem och ett rep du knyter runt låret.&hellip:

Olika typer av leksakspistoler

Leksakspistoler finns i många olika varianter. Utbudet av låtsaspistoler speglar den typ av pistoler som funnits genom tiderna och finns idag. De flesta är tillverkade i plast och sällan i metall.

Leksaksrevolver med hölster

Ett praktiskt tips är att köpa din leksakspistol med ett hölster. Det finns hölster som man har runt höften likt en cowboy men också axelhölster du bär snett över bröstet och över axeln. Med en sådan kan du ha leksaksrevolvern under en jacka likt en agent.

Köper du hölstret är det viktigt att du tar ett som är i rätt storlek då de för barn är mindre än ett hölster för knallpulverpistol för vuxna.

Cowboy-pistoler

Klassiska revolvrar minner om vilda västern. Ledande tillverkare under vilda västern var Colt som hade många Single Action revolrar. Cowboys och sheriffer avlossade många skott med denna typ av pistol.

Colt 45 och Colt M1873 är klassiska modeller som båda var så kallade Six-guns. De laddades med sex skott i ett roterande magasin. Det är ofta den revolvertypen som varit modell för leksaksrevolvrar.

Gangster-pistoler

Tommy Guns heter de pistoler som gangsters använde och som du ofta ser i gangsterfilmer. Det är en typ av kulsprutepistol och just Tommygun är ett smeknamn på dess riktiga namn - Thompson Submachine Gun, uppkallad efter uppfinnaren John T Thompson i början på 1900-talet.

Piratpistoler

Det typiska utseendet på en pistol som pirater använde är en avlång pipa med böjt handtag och en stor pistolmynning.

Pistoler med knallljud

Om du vill att din pistol ska låta finns det klassiska knallpulverpistoler för vuxna och barn. Det finns även pistoler som låter knalligt men har ett elektroniskt ljud.

ilead