Maskotdräkter

På evenemang, kalas och speciella idrottshändelser är det kul att ha en maskot. En del tar fram egna maskots men det finns färdiga maskotdräkter man kan beställa. Om det ska vara på ett evenemang för barn så välj en som inte ser så skräckinjagande ut - en gullig apa till exempel istället för en gorilladräkt.

4 populära maskotdräkter

 • Hundmaskot Maskeraddräkt - One size

  Hundmaskot Maskeraddräkt - One size
  Har du någonsin funderat på hur världen ser ut från en hunds perspektiv? Underhåll din omgivning och visa upp dina fina talanger såsom vacker tass, ligg, sitt och skall?
 • Pandamaskot Maskeraddräkt - One size

  Pandamaskot Maskeraddräkt - One size
  Ta chansen att showa för publiken som en gosig jättepanda oavsett om du käkar bambu till frukost eller inte. Pandamaskot Maskeraddräkt inkluderar en svartvit helkroppsdräkt med matchande hand- ochskoöverdrag?
 • Tomtenisse Maskot Maskeraddräkt - One size

  Tomtenisse Maskot Maskeraddräkt - One size
  Vad sägs om en banbrytande julafton där nissen får dela ut klapparna istället för tomtefar? Annars passar den här dräkten även utmärkt för dig som vill spexa till det på julfesten! Tomtenisse?
 • Räv Deluxe Maskotdräkt

  Räv Deluxe Maskotdräkt
  Vill du heja på ditt lag som en rolig räv-maskot Då kan den här deluxe maskotdräkten bli den perfekta räv utklädnaden för dig Med en tjusig rävdräkt som denna kan du enkelt och snyggt klä upp&hellip:

Fler tips på maskotdräkter

 • Elefant Deluxe Maskotdräkt

  Elefant Deluxe Maskotdräkt
  Bli matchens snyggaste maskot med denna lite lyxigare elefant deluxe maskotdräkt En fin och bekväm elefantdräkt i mjukt och fluffigt material som enkelt förvandlar dig till en riktigt snygg elefant&hellip:
 • Lejon Maskotdräkt Deluxe

  Lejon Maskotdräkt Deluxe
  Bli maskeradens kung eller matchens snyggaste maskot med denna häftiga lejon maskotdräkt Med denna lejon maskeraddräkt kan du bli ett tufft lejon på ett riktigt snabbt och smidigt sätt En perfekt&hellip:
 • Lejon Maskotdräkt

  Lejon Maskotdräkt
  Heja på ditt favorit lag eller gå på maskerad med denna häftiga lejon maskotdräkt En snygg lejon maskeraddräkt med jumpsuit och stort lejonhuvud som kan få vem som helst att tro att du är ett riktigt&hellip:
 • Panda Deluxe Maskotdräkt

  Panda Deluxe Maskotdräkt
  Bli riktigt panda-snygg med den här häftiga maskotdräkten En lyxig pandadräkt i svart och vitt med praktiska hand- och skoöverdrag och även stort panda huvud som gör det enkelt att få till en fin&hellip:
 • Apa Maskotdräkt

  Apa Maskotdräkt
  Svinga dig fram i lianer hela vägen fram till maskeraden med denna skojiga apdräkt Med denna maskotdräkt kan du förvandla dig till en rolig apa på bara ett litet ögonblick En perfekt apa maskot utklädnad&hellip:
 • Maskothuvud, Jokern DC Super Villiains

  Maskothuvud, Jokern DC Super Villiains
  Superskurken Jokern som maskothuvudFörvandla dig till en superskurk på nolltid med ett maskothuvud med utseendet av Jokern från DC Super Villians. Denna tecknade look på jokern som blivit en riktig klassiker är ett toppensätt att klä ut sig på halloween och på barnkalas där en lite snällare Jokern ska hälsa på. Att ha ett stort mjukt maskothuvud på kroppen gör att proportionerna blir superroliga och du och dina vänner kan skratta länge.
 • Maskothuvud, Pennywise IT

  Maskothuvud, Pennywise IT
  Se ut som Pennywise från ITHar du alltid velat se ut som en bobblehead figur så är ett maskothuvud en perfekt maskeradartikel att ha på huvudet. Den stora storleken gör att du ser både lite lustig ut men samtidigt kan vara läskig som Pennywise the dancing clown från IT (DET) filmerna.Denna Pennywise maskothuvud kommer från de senaste IT filmerna med Bill Skarsgård som Pennywise och är en officiellt licencerad vara.Maskothuvudet är gjort i mjuk plysh och väger väldigt lite så det är lätt att ta av och på. Klä ut dig till en annorlunda clown Pennywise som verkligen kommer höja ögonbrynen på dina vänner.
 • Maskothuvud, Jason Voorhees

  Maskothuvud, Jason Voorhees
  Stort Jason Voorhees maskothuvudJason Voorhees från Friday the 13th må vara en av de största skräckfilmsfigurer i filmvärlden men lika stort huvud som detta maskothuvud har han inte! Ett extra roligt sätt att klä ut sig på halloween är detta mjuka maskothuvud med utseedet av Jason från fredagen den 13'e filmerna. Masken är tryckt av en hockeymask framtill och alla kommer känna igen vilken figur man är utklädd till. Komplettera med trasiga kläder och macheta och du är redo för halloweenkvällen.
 • Maskothuvud, Batman DC Super Heroes

  Maskothuvud, Batman DC Super Heroes
  Stort Batman maskothuvudFörvandla dig till Batman med ett stort maskothuvud med sydd batmanmask. Ett roligare sätt att klä ut sig med ett gigantiskt huvud på sin kropp som då ser liten ut. Denna sydda maskothuvud är från DC Super Heroes universumet och påminner om den klassiska karaktären Batman. Maskothuvudet är lätt att bära med sin låga vikt och du kan lätt ta av och på huvudet under kvällen. Glöm inte det klassiska filmcitatet I'm Batman när folk undrar vem det är under masken.
 • Nalle Deluxe Maskotdräkt

  Nalle Deluxe Maskotdräkt
  Testa på hur det är att vara maskot med denna fina nalledräkt Med hjälp av den här deluxe maskotdräkten kan du lätt som en plätt bli en riktigt snygg maskot inför spännande matcher eller roliga&hellip:

Kända maskotfigurer hos svenska företag

En del företag har lanserat egna maskotar som riktar sig till barn. Snögubben Valle är maskot hos Skistar och för sol- och badresor har Ving radarparet Lollo & Bernie (giraffen och björnen).

ilead