Apdräkter

Klä ut dig till en stor apa med någon av dessa apdräkter du kan beställa online. Vi listar apdräkterna hos de största maskeradbutikerna i Sverige. Du hittar också apmasker och tillbehör som kan förvandla dig till en gorilla eller näsapa. I sortimentet finns även apdräkter för små barn i storlek för bebis och spädbarn.

Förslag på apdräkt till dig

 • Apa Tillbehörskit Barn - One size

  Apa Tillbehörskit Barn - One size
  Om du har barn där hemma som gärna klättrar på möblerna och svingar sig i gardinerna är det lika bra att de får sig en passade utstyrsel! Med det här kitet innehållandes?
 • Latexmask Näsapa

  Latexmask Näsapa
  Visste du att hanen hos näsapan kännetecknas av en stor hängande näsa, som tros ha tillkommit genom sexuellt urval? Nu vet du, och med det i åtanke vill vi slå ett slag?
 • Arg Gorilla Maskeraddräkt - One size

  Arg Gorilla Maskeraddräkt - One size
  Du kanske inte blir kungen i djungeln, men däremot kommer du bli kungen på halloweenfesten när du kommer in och slår dig på bröstet samtidigt som du väser ut ett skrämmande vrål! I denna dräkt?
 • Uppblåsbar Gigantisk Gorilla Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Gigantisk Gorilla Maskeraddräkt - One size
  Gör dig redo för en transformation som kommer få djungelns konung himself att springa och gömma sig bakom första bästa lian. Slå dig på bröstet och släpp ut ditt bästa avgrundsvrål - den självklara?

Fler tips på dräkter för att klä ut sig till apa

 • Galen Apa Latexmask

  Galen Apa Latexmask
  Passa er, det har rymt en galen apa från cirkusen! Den är klotögd, vansinning och skitarg, så närma er med försiktighet (men helst inte alls!). Galen Apa Latexmask innehåller en mask i storleken?
 • Arg Gorilla Mask - One size

  Arg Gorilla Mask - One size
  Ja så här kan det gå när bananerna tar slut! En svinhungrig och förbannad gorilla är nog bland det mest skrämmande som finns, så vankas det skräckfest är denna läskiga gorillamask ett ypperligt?
 • Apa Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Apa Onesie Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Hur härligt vore det inte att få gå runt som en gullig liten björn under årets kallaste månader? Den här lurviga jumpsuiten kommer hålla ditt barn varmt och mysigt hela vintern lång. Nu är det?
 • Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Om din bebis börjat krypa, klättra och allt där emellan så kan en dräkt i form av en apa passa ypperligt! Låt din bebis leva ut sin inre apa, då dräkten passar lika bra till tillställningar som?
 • Apa Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Apa Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Har du någon liten unge där hemma som klättrar på möblerna och svingar sig i gardinerna? Införskaffa den här dräkten så ditt barn kan leva ut sin inre apa till 100%! Dräkten är mysig och skön?
 • Vild Gorilla Deluxe Maskeraddräkt - One size

  Vild Gorilla Deluxe Maskeraddräkt - One size
  Bli en skräckinjagande gorilla iförd denna påkostade maskeraddräkt. Klockren kostym för dig som vill liva upp måndagen på jobbet, eller kanske sticka ut lite extra?
 • Gorilla med Bur Maskeraddräkt - One size

  Gorilla med Bur Maskeraddräkt - One size
  Här kan vi prata One man-show! Detta är kanske den mest originella och roliga maskeraddräkten som vi har i sortimentet. Den kommer garanterat att ge dig massor av blickar och skratt när du bär den?
 • Japansk Geisha Barn Maskeraddräkt - Small

  Japansk Geisha Barn Maskeraddräkt - Small
  Det är tveksamt om det finns något sötare än en liten flicka klädd i geisha-kläder, och den här kostymen är definitivt inget undantag.Själva kimonon är svart i grunden, med ett blomstermönster?
 • Liten Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Liten Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Klä ut din bebis till en söt liten apa nästa gång ni är bjudna på kalas eller maskerad. Den här mjuka och sköna dräkten med huva, fötter och svans är supersöt. Perfekt till kalas men också?
 • Gorillamask Deluxe med Rörlig Mun

  Gorillamask Deluxe med Rörlig Mun
  Sitter du på en förmögenhet som öppnat upp möjligheten till att bygga ett gigantiskt djungelhus mitt ute i ingenstans? Då är det nog på tiden att du kliver in i rollen som en gorilla och svingar&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Limit Costumes Gorilla 2 Delar

  Maskeraddräkt vuxna Limit Costumes Gorilla 2 Delar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Limit Costumes Gorilla 2 Delar och annat Limit Costumes till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Design: Gorilla. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Kapuschong. Jumpsuit
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa Beige (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa Beige (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa Beige och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Klänning. Sjal. Färg: Beige
 • Inbjudningskort djungel-apa 8-pack

  Inbjudningskort djungel-apa 8-pack
  8 st inbjudningskort med gulligt motiv av en söt papa. Tillhörande kuvert ingår i paketet.
 • Uppblåsbar Ridande Gorilladräkt

  Uppblåsbar Ridande Gorilladräkt
  Med denna uppblåsbara maskeraddräkt kommer du utan tvekan att dra åt dig uppmärksamhet på festen! Denna roliga apdräkt är nämligen utrustad med låtsas-ben på sidorna som gör att det ser ut som&hellip:
 • Maskeraddräkt för barn Röd Japanska Flicka

  Maskeraddräkt för barn Röd Japanska Flicka
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Röd Japanska Flicka och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder:. + 3 år. Pojkar. Modell: Japanska. Typ:. Kostym. Leksak. Kön:. Flicka. Kvinna. Färg: Röd. Stil: asiatico/oriental. Material: Polyester
 • Carry Me Gorilla Maskeraddräkt

  Carry Me Gorilla Maskeraddräkt
  Ge dig ut på en riktig ap-tur med hjälp av den här super-roliga carry me gorilla-dräkten! Den här gorilla maskeraddräkten är en effektfull piggyback dräkt som enkelt skapar en illusion av att du&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa Storlek L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Storlek: Storlek L. Färg: Rosa
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Svart. Kön: Unisex. Material: 100 % polyester. Innehåller: Jumpsuit. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell: Apa
 • Gorilladräkt - Uppblåsbar

  Gorilladräkt - Uppblåsbar
  Gör din nästa fest till en minnesvärd upplevelse med vår Uppblåsbara Gorilladräkt! Denna humoristiska dräkt är perfekt för både vuxna och barn och kommer garanterat att få alla att skratta. Med en imp
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa Rosa 11-13 år (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa Rosa 11-13 år (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa Rosa 11-13 år (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Sjal. Färg: Rosa. Typ: Maskeraddräkt för barn. Storlek: 11-13 år
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa Med kåpa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa Med kåpa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa Med kåpa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt för barn. Stil: Med kåpa. Design: Apa
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa (3 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Kön: Unisex. Innehåller:. Hatt. Klänning. Fotskydd. Material: 100 % polyester. Modell: Apa. Typ: Maskeraddräkt bebis
 • Gorilla Maskeraddräkt Budget

  Gorilla Maskeraddräkt Budget
  Denna dräkt blir ett enkelt grepp för att bli en fullfjädrad gorilla. Festa och ha kul men bli inte förvånad ifall en del blir rädda för sig och tar lite avstånd. Visa hur snäll du är innerst&hellip:
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa Röd (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa Röd (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Röd
 • Apa Maskotdräkt

  Apa Maskotdräkt
  Svinga dig fram i lianer hela vägen fram till maskeraden med denna skojiga apdräkt! Med denna maskotdräkt kan du förvandla dig till en rolig apa på bara ett litet ögonblick. En perfekt apa maskot&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me XL Japanska (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me XL Japanska (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me XL Japanska (3 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Storlek: XL. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Skärp. Klänning. Huvudbonad. Material: 100 % polyester. Modell: Japanska. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna Multicolour Japanska (1 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Multicolour Japanska (1 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Multicolour Japanska (1 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Japanska. Typ: Kostym. Färg: Multicolour. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 12 år. Antal delar: 1 Delar. Material: Polyester
 • Maskeraddräkt vuxna Japanska

  Maskeraddräkt vuxna Japanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Japanska och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Byxor. Skjorta. Material: 100 % polyester. Kön: Kvinna. Stil: Japanska. Fjärrkontroll: Inte
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna  Chulapa Beige (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Chulapa. Färg: Beige
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Väska. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa (2 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Rekommenderad ålder: + 3 år. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt för barn
 • KLONAD APA KOSTYM L

  KLONAD APA KOSTYM L
  Apor beter sig dumt och knasigt hela tiden och är experter på att dra skämt och underhålla människor. Om du är cirkelns apa i din grupp av vänner är det här den perfekta kostymen att ha på dig&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Gorilla M/L (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Gorilla M/L (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Gorilla M/L (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material:. Polyester. Polyamid. Batteridriven: Inte. Rekommenderad ålder: + 14 år. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Batterier. Hatt. Uppblåsbar dräkt. Fläkt. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Gorilla. Egenskaper: Upplåsbar. Storlek: M/L
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa M/L (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa M/L (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa M/L (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Storlek L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Storlek: Storlek L
 • Peruk My Other Me Svart Japanska

  Peruk My Other Me Svart Japanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Svart Japanska och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Japanska. Färg:. Svart. Multicolour. Typ: Peruk. Material: 100 % polyester. Egenskaper: Lång. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk
 • Maskeraddräkt för barn Röd Japanska

  Maskeraddräkt för barn Röd Japanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Röd Japanska och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder:. + 3 år. Pojkar. Modell: Japanska. Material:. 100 % polyester. Polyester. Typ:. Maskeraddräkt för barn. Kostym. Leksak. Färg: Röd. Kön: Män. Stil: asiatico/oriental
 • Apa Barn Maskeraddräkt

  Apa Barn Maskeraddräkt
  Roliga apor är omtyckta av nästan alla barn. Den här maskeraddräkten förvandlar barnet till en liten apa. Du får med ett aphuvud som sätts på barnet. På huvudet ligger en krossad banan som en&hellip:
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Polyester. Batteridriven: Inte. Design: Apa. Innehåller:. Hatt. Stövelskydd. Jumpsuit. Kön: Barn. Typ: Maskeraddräkt för barn
 • Maskeraddräkt för barn Apa

  Maskeraddräkt för barn Apa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Apa och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Kostiumas. Kapuschong. Material: 100 % polyester
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Mariko Japanska Catrina (9 Delar)

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Mariko Japanska Catrina (9 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Mariko Japanska Catrina (9 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Flicka. Innehåller:. Badsvamp. Temporära Tatueringar. Klänning. Huvudbonad. Peruk. Handskar. White make-up. Skelett. Yellow make-up. Antal delar: 9 Delar. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell:. Catrina. Japanska. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Peruk My Other Me Kvinnlig rockare Japanska

  Peruk My Other Me Kvinnlig rockare Japanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Kvinnlig rockare Japanska och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell:. Kvinnlig rockare. Japanska. Typ: Peruk. Material: 100 % polyester. Egenskaper: Lång. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Apa Svart One size

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Apa Svart One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Apa Svart One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Apa. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Färg: Svart. Material: 100 % polyester. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Byxor. Språk: spanska
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna  Chulapa Rosa (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Chulapa. Färg: Rosa
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Japanska

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Japanska
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Maskeraddräkt för barn My Other Me Japanska, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp My Other Me till bästa priser!. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell: Japanska. Typ av plugin: enaguas. Innehåller:. Skärp. Huvudbonad. Material: 100 % polyester
 • King Kong Uppblåsbar Gorilla Dräkt

  King Kong Uppblåsbar Gorilla Dräkt
  Skräm slag på stadens invånare med denna läskiga uppblåsbara gorilla maskeraddräkt. Den här dräkten ser ut som King Kong från filmen Kong Skull Island och skulle kunna få vem som helst att känna&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Vichy (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa Vichy (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Vichy Storlek L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Sjal. Storlek: Storlek L
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Apa. Kön: Barn