Apdräkter

Klä ut dig till en stor apa med någon av dessa apdräkter du kan beställa online. Vi listar apdräkterna hos de största maskeradbutikerna i Sverige. Du hittar också apmasker och tillbehör som kan förvandla dig till en gorilla eller näsapa. I sortimentet finns även apdräkter för små barn i storlek för bebis och spädbarn.

Förslag på apdräkt till dig

 • Latexmask Näsapa

  Latexmask Näsapa
  Visste du att hanen hos näsapan kännetecknas av en stor hängande näsa, som tros ha tillkommit genom sexuellt urval? Nu vet du, och med det i åtanke vill vi slå ett slag?
 • Arg Gorilla Maskeraddräkt - One size

  Arg Gorilla Maskeraddräkt - One size
  Du kanske inte blir kungen i djungeln, men däremot kommer du bli kungen på halloweenfesten när du kommer in och slår dig på bröstet samtidigt som du väser ut ett skrämmande?
 • Apa Tillbehörskit Barn - One size

  Apa Tillbehörskit Barn - One size
  Om du har barn där hemma som gärna klättrar på möblerna och svingar sig i gardinerna är det lika bra att de får sig en passade utstyrsel! Med det här kitet innehållandes?
 • Apa Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Apa Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Har du någon liten unge där hemma som klättrar på möblerna och svingar sig i gardinerna? Införskaffa den här dräkten så ditt barn kan leva ut sin inre apa till 100%! Dräkten är mysig och skön?

Fler tips på dräkter för att klä ut sig till apa

 • Apa med Rörande Ögon Mask

  Apa med Rörande Ögon Mask
  Förvandla dig själv till en läskig apa med denna mask med utåtstickande ögon som rör på sig (!) Ta med dig bananklasen och gör dig redo för en helkväll?
 • Liten Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Liten Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Klä ut din bebis till en söt liten apa nästa gång ni är bjudna på kalas eller maskerad. Den här mjuka och sköna dräkten med huva, fötter och svans är supersöt. Perfekt till kalas men också?
 • Gorilla med Bur Maskeraddräkt - One size

  Gorilla med Bur Maskeraddräkt - One size
  Här kan vi prata One man-show! Detta är kanske den mest originella och roliga maskeraddräkten som vi har i sortimentet. Den kommer garanterat att ge dig massor av blickar och skratt när?
 • Galen Apa Latexmask

  Galen Apa Latexmask
  Passa er, det har rymt en galen apa från cirkusen! Den är klotögd, vansinning och skitarg, så närma er med försiktighet (men helst inte alls!). Galen Apa Latexmask innehåller en mask i storleken?
 • Arg Gorilla Mask - One size

  Arg Gorilla Mask - One size
  Ja så här kan det gå när bananerna tar slut! En svinhungrig och förbannad gorilla är nog bland det mest skrämmande som finns, så vankas det skräckfest är denna läskiga gorillamask ett ypperligt?
 • Apa Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Apa Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader
  Har du någon liten unge där hemma som klättrar på möblerna och svingar sig i gardinerna? Införskaffa den här dräkten så ditt barn kan leva ut sin inre apa till 100%! Dräkten är mysig och skön?
 • Apa Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader

  Apa Bebis Maskeraddräkt - 24-36 månader
  Om din bebis börjat krypa, klättra och allt där emellan så kan en dräkt i form av en apa passa ypperligt! Låt din bebis leva ut sin inre apa, då dräkten passar lika bra till tillställningar som?
 • Vild Gorilla Deluxe Maskeraddräkt - One size

  Vild Gorilla Deluxe Maskeraddräkt - One size
  Bli en skräckinjagande gorilla iförd denna påkostade maskeraddräkt. Klockren kostym för dig som vill liva upp måndagen på jobbet, eller kanske sticka ut lite extra?
 • Apa Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader

  Apa Bebis Maskeraddräkt - 18-24 månader
  Om din bebis börjat krypa, klättra och allt där emellan så kan en dräkt i form av en apa passa ypperligt! Låt din bebis leva ut sin inre apa, då dräkten passar lika bra till tillställningar som?
 • Uppblåsbar Gigantisk Gorilla Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Gigantisk Gorilla Maskeraddräkt - One size
  Gör dig redo för en transformation som kommer få djungelns konung himself att springa och gömma sig bakom första bästa lian. Slå dig på bröstet och släpp ut ditt bästa avgrundsvrål - den självklara?
 • Apa Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Apa Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  Om din bebis börjat krypa, klättra och allt där emellan så kan en dräkt i form av en apa passa ypperligt! Låt din bebis leva ut sin inre apa, då dräkten passar lika bra till tillställningar som?
 • Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Apa Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Om din bebis börjat krypa, klättra och allt där emellan så kan en dräkt i form av en apa passa ypperligt! Låt din bebis leva ut sin inre apa, då dräkten passar lika bra till tillställningar som?
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa Röd (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa Röd (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Röd
 • Apa maskeraddräkt

  Apa maskeraddräkt
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Apa Svart One size

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Apa Svart One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Apa Svart One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Svart. Storlek: One size. Kön: Unisex. Innehåller: Byxor. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Apa
 • Apa maskeraddräkt barn

  Apa maskeraddräkt barn
  Högt upp bland träden finner man aporna, svingandes bland lijaner och grenar i jakt på bananer som är deras favorit mat. Det finns ju alla möjliga olika sorters arter bland aporna, den allra läskigaste må vara gorillan eller schimpansen. Vilken tur du har! I det här fallet får du vara den lilla gulliga apan som inte gör en fluga förnär, så ta på dig dräkten och svinga dig bland träden i den stora djungeln! Fakta om apdräkten: Dräkten inkluderar overall med huva. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: 92-104 cl. 110-116 cl. 122-134 cl.
 • Apa Maskeraddräkt

  Apa Maskeraddräkt
  Klä ut dig till djungelns klättermästare med denna roliga maskeraddräkt Du får chansen att vara apa för en dag Sätt pricken över iet genom billig rekvisita som bananer Kom ihåg att även röra&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Gorilla M/L (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Gorilla M/L (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Gorilla M/L (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material:. Polyester. Polyamid. Batteridriven: Inte. Rekommenderad ålder: + 14 år. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Batterier. Hatt. Uppblåsbar dräkt. Fläkt. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Gorilla. Egenskaper: Upplåsbar. Storlek: M/L
 • Apa bebis maskeraddräkt deluxe

  Apa bebis maskeraddräkt deluxe
  Mycket fin apa maskeraddräkt i de luxe variant vilket innebär en mycket bättre kvalité samt textilarbete. Köp en söt maskeraddräkt till ditt ett-åriga barn. Fakta om dräkten: I dräkten medföljer en helkroppsoverall, en luva med öron och en banan som man sätter fast på armen. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: Infant (6-12 månader eller ca 74 cm). Infant (12-18 månader eller ca 81 cm).
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa 1-2 år

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa 1-2 år
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa 1-2 år och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Storlek: 1-2 år. Typ: Maskeraddräkt för barn. Design: Apa. Kön: Barn. Innehåller: Jumpsuit. Egenskaper: Med kåpa
 • Maskeraddräkt för barn Dress Up America Napoleon Bonaparte Multicolour (Renoverade B)

  Maskeraddräkt för barn Dress Up America Napoleon Bonaparte Multicolour (Renoverade B)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Dress Up America Napoleon Bonaparte Multicolour (Renoverade B) och annat Dress Up America till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Storlek: 1 år. Färg: Multicolour. Språk: Engelska. Material: 100 % polyester. RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:. A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.. A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.. B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Storlek L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Storlek: Storlek L
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Japanska

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Japanska
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Maskeraddräkt för barn My Other Me Japanska, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp My Other Me till bästa priser!. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell: Japanska. Innehåller:. Skärp. Huvudbonad
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa Storlek L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Storlek: Storlek L. Färg: Rosa
 • Apa maskeraddräkt barn

  Apa maskeraddräkt barn
  Högt upp bland träden finner man aporna, svingandes bland lijaner och grenar i jakt på bananer som är deras favorit mat. Det finns ju alla möjliga olika sorters arter bland aporna, den allra läskigaste må vara gorillan eller schimpansen. Vilken tur du har! I det här fallet får du vara den lilla gulliga apan som inte gör en fluga förnär, så ta på dig dräkten och svinga dig bland träden i den stora djungeln! Fakta om apdräkten: Dräkten inkluderar overall med huva. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: 92-104 cl. 110-116 cl. 122-134 cl.
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Apa. Kön: Barn
 • Halvmask Gorilla

  Halvmask Gorilla
  Dra på dig gorilla masken och dunka dig själv i bröstet! Förvandla dig till det mäktigaste djuret i djungeln. Den passar både barn och vuxna och den sitter stabilt på huvudet. Halvmask Gorilla omfattar ett skal av plast med mycket plysch som ger ett verkligt utseende. Fakta om Halvmask Gorilla: Masken täcker främre delen av huvudet och är dessutom öppen vid munnen. Resorbandet håller den stadigt på plats och den är vadderad på insidan för att göra det extra bekvämt. Tillverkad i plast och plysch. Finns i storleken: One size (passar både barn & vuxna).
 • Peruk My Other Me Japanska

  Peruk My Other Me Japanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Japanska och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Modell: Japanska. Material: 100 % polyester. Typ: Peruk
 • Apa bebis maskeraddräkt deluxe

  Apa bebis maskeraddräkt deluxe
  Mycket fin apa maskeraddräkt i de luxe variant vilket innebär en mycket bättre kvalité samt textilarbete. Köp en söt maskeraddräkt till ditt ett-åriga barn. Fakta om dräkten: I dräkten medföljer en helkroppsoverall, en luva med öron och en banan som man sätter fast på armen. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: Infant (6-12 månader eller ca 74 cm). Infant (12-18 månader eller ca 81 cm).
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Polyester. Batteridriven: Inte. Design: Apa. Innehåller:. Hatt. Stövelskydd. Jumpsuit. Kön: Barn. Typ: Maskeraddräkt för barn
 • Apa maskeraddräkt barn

  Apa maskeraddräkt barn
  Högt upp bland träden finner man aporna, svingandes bland lijaner och grenar i jakt på bananer som är deras favorit mat. Det finns ju alla möjliga olika sorters arter bland aporna, den allra läskigaste må vara gorillan eller schimpansen. Vilken tur du har! I det här fallet får du vara den lilla gulliga apan som inte gör en fluga förnär, så ta på dig dräkten och svinga dig bland träden i den stora djungeln! Fakta om apdräkten: Dräkten inkluderar overall med huva. Tillverkad i 100% polyester. Finns i storlekarna: 92-104 cl. 110-116 cl. 122-134 cl.
 • Carry Me Gorilla Maskeraddräkt

  Carry Me Gorilla Maskeraddräkt
  Ge dig ut på en riktig ap-tur med hjälp av den här super-roliga carry me gorilla-dräkten Den här gorilla maskeraddräkten är en effektfull piggyback dräkt som enkelt skapar en illusion av att du&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna  Chulapa Rosa (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Rosa (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Chulapa. Färg: Rosa
 • Peruk My Other Me Svart Japanska

  Peruk My Other Me Svart Japanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Svart Japanska och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Modell: Japanska. Material: 100 % polyester. Typ: Peruk. Vikt: 190 g. Färg: Svart
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa Rosa 11-13 år (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa Rosa 11-13 år (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa Rosa 11-13 år (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Sjal. Färg: Rosa. Typ: Maskeraddräkt för barn. Storlek: 11-13 år
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa (2 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Rekommenderad ålder: + 3 år. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt för barn
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa M/L (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa M/L (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa M/L (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Mariko Japanska Catrina (9 Delar)

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Mariko Japanska Catrina (9 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Mariko Japanska Catrina (9 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Flicka. Innehåller:. Badsvamp. Temporära Tatueringar. Klänning. Huvudbonad. Peruk. Handskar. White make-up. Skelett. Yellow make-up. Antal delar: 9 Delar. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell:. Catrina. Japanska. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Maskeraddräkt för barn Japanska Röd

  Maskeraddräkt för barn Japanska Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Japanska Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Kostym. Leksak. Färg: Röd. Stil: asiatico/oriental. Material: Polyester. Rekommenderad ålder: + 3 år. Modell: Japanska
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Svart. Kön: Unisex. Material: 100 % polyester. Innehåller: Jumpsuit. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell: Apa
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Chulapa (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Väska. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt för barn
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Ride-On Apa Svart One size

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Ride-On Apa Svart One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Ride-On Apa Svart One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Svart. Storlek: One size. Kön: Unisex. Innehåller: Byxor. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell: Apa
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna  Chulapa Beige (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Beige (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Chulapa. Färg: Beige
 • Peruk My Other Me Kvinnlig rockare Japanska

  Peruk My Other Me Kvinnlig rockare Japanska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Peruk My Other Me Kvinnlig rockare Japanska och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Storlek: One size. Innehåller: Peruk. Modell:. Japanska. Kvinnlig rockare. Material: 100 % polyester. Typ: Peruk. Vikt: 190 g
 • Maskeraddräkt vuxna Chulapa Vichy (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Chulapa Vichy (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Chulapa Vichy Storlek L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Sjal. Storlek: Storlek L
 • Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa Med kåpa

  Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa Med kåpa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn My Other Me Apa Med kåpa och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt för barn. Stil: Med kåpa. Design: Apa
 • Maskeraddräkt för barn Chulapa 7-9 år (3 Delar)

  Maskeraddräkt för barn Chulapa 7-9 år (3 Delar)
  Om du letar efter marknadens nya trender, här är Maskeraddräkt för barn Chulapa 7-9 år (3 Delar)!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Sjal. Typ: Maskeraddräkt för barn. Storlek: 7-9 år
 • Apa dräkt barn - 110-116

  Apa dräkt barn - 110-116
  Innehåller en jumpsuit med luva.