Trollstavar och trollspön

Det är med trollstaven som en trollkarl kastar sina besvärjelser och gör trolleritrick. Utan sin trollstav är Harry Potters formler verkningslösa. Den goda fén och elaka häxor använder också en stav för sina trollformler och magi men då kallar man det trollspö istället.

Köp din trollstav online

Här hittar du en uppsjö av trollstavar för både lekar och maskerad. Glöm inte trollspöt om du ska klä ut dig till trollkarl på festen. Den är lika viktig som din trollkarlshatt.

Populärt inom trollstavar och trollspön

 • Harry Potter Hermione Deluxe Trollstav

  Harry Potter Hermione Deluxe Trollstav
  Hermione Granger är Harry Potters kompis på trollkarlsskolan Hogwarts. Hon är en flitig elev och mycket duktig i skolan och så hjälper hon alltid Harry Potter på alla hans…
 • Harry Potter Deluxe Trollstav

  Harry Potter Deluxe Trollstav
  Alla elever som går på Hogwarts Skola för Häxkonster och Trolldom i böckerna och filmerna om Harry Potter måste ha en trollstav. Just det här är självaste…
 • Trollstav med Ljud & Ljus

  Trollstav med Ljud & Ljus
  Klart att du ska ha den coolaste trollstaven på kalaset. Den här trollstaven har både ljud- och ljuseffekter. Nu måste du bara träna på några av de vanligaste trollformlerna…
 • Harry Potter Trollstav

  Harry Potter Trollstav
  Officiellt licensierad Harry Potter trollstav, tillverkad av PVC med träimitation. Storlek: c:a 25 cm lång.

Fler tips på trollstavar och trollspön

 • Fiberoptisk Trollstav

  Fiberoptisk Trollstav
  Denna trollstav kan inte trolla fram patronusar eller få saker att flyga, utan kan skapa något mycket mer magisk: en sjujäklars partystämning! Veva runt den på ravet, klubben…
 • Trollstav Stjärna Guld Glittrande

  Trollstav Stjärna Guld Glittrande
  Är du en liten älva, en gullig prinsessa eller kanske en söt fe? Då måste du ju så klart ha en egen trollstav. Det duger inte med vilken trollstav som helst. Det måste…
 • Hermione Granger Trollstav

  Hermione Granger Trollstav
  Du kanske inte kommer få några nya hjärnceller när du använder Hermione Granger Trollstav i plast men du kommer säkert att känna dig lika smart som den högpresterande…
 • Trollstav i Plast

  Trollstav i Plast
  It's LeviOsa, not LevioSAR! Ja, det här med trollformler är ju inte bara något man slänger ur sig i farten - det kräver både övning och precision ända ut i fingerspetsarna.…
 • Magihatt med Kanin & Trollstav Barn - One size

  Magihatt med Kanin & Trollstav Barn - One size
  Abrakadabra! Nu ska vi se om trollkarlen lyckas trolla fram en kanin i sin svarta höga hatt. Ja, här får du faktiskt allt du behöver för att kunna trolla fram kaninen. Du får…
 • Trollstav Stjärna Silver Glittrande

  Trollstav Stjärna Silver Glittrande
  När en liten älva, fe eller prinsessa ska ut i vida världen och sprida skratt och vänlighet måste hon så klart ha sin trollstav. Det ska vara en trollstav som blänker…
 • Trollstav med LED

  Trollstav med LED
  Abdrakadabra! Sådär. Du såg säkert inte vad som hände - men du kan tacka oss senare. Förresten, här har du en trollstav till nästa maskerad! Trollstav…
 • Trollstav

  Trollstav
  Valet av trollstav är väl ändå bland det viktigaste för en trollkar? Just vilken magisk substans den här staven innehåller vet vi inte riktig. Kanske fågel fenixfjäder?…
 • Harry Potter Trollstavsset Triwizard Champions

  Harry Potter Trollstavsset Triwizard Champions
  Ett set med trollstavar från mästarna av Triwizard-turneringen ifrån filmen med Harry Potter And the Goblet of fire. Själva displayen är gjord av fint trä och den omsluts av ett plexiglas. Produkten&hellip:
 • Seraphina Picquerys Trollstav I Ollivanders Box

  Seraphina Picquerys Trollstav I Ollivanders Box
  Det är inte varje dag man får möjligheten att införskaffa en presidents trollstav till sin samling. Nu kan du äntligen göra det så se till att sprida lite magi omkring dig med den här fantastiska&hellip:
 • Harry Potter Bellatrix Lestranges Trollstav

  Harry Potter Bellatrix Lestranges Trollstav
  Bellatrix Lestrange har minst sagt haft ett händelserikt liv som har innefattat det mesta. Hon har stått vid Voldemorts sida, suttit fängslad och rymt från Azkaban och deltog i den stora slutstriden&hellip:
 • Harry Potter Interaktiv Trollstav

  Harry Potter Interaktiv Trollstav
  Kom närmare Harry Potters magiska värld med dessa häftiga trollstavar. Eftersom trollstaven känner igen de rörelsemönster du använder så talar den med hjälp av ljud om för dig när du har genomfört&hellip:
 • Harry Potter Ron Weasly Trollstav PVC

  Harry Potter Ron Weasly Trollstav PVC
  Ron Weasleys trollstav. Detaljerad plasttrollstav i PVC. 30 cm långt  Bokmärke medföljer
 • Harry Potter Trollstav Med Lysande Spets

  Harry Potter Trollstav Med Lysande Spets
  Alohomora! Säg din trollformel och vifta sedan med trollstaven så lyser spetsen upp och tillfredsställelsen av att ha brukat lite magi är total. Känner du att din magi var lite för mäktig så viftar&hellip:
 • Harry Potter Arthur Weasleys Trollstav

  Harry Potter Arthur Weasleys Trollstav
  Den här trollstaven är en exakt replica av den som Arthur Weasley använder i Harry Potter filmerna. Testa dina magiska kunskaper eller ge bort staven till ett äkta Harry Potter fans! Trollstaven levereras&hellip:
 • Harry Potter Parvati Patils Trollstav

  Harry Potter Parvati Patils Trollstav
  Nu får du chansen att äga Parvati Patils magiska trollstav! Trollstaven är en exakt replica och levereras i en tjusig presentlåda tillsammans med en namnbricka. Behåll den själv eller ge bort den&hellip:
 • Harry Potter Filius Flintwicks Trollstav

  Harry Potter Filius Flintwicks Trollstav
  Filius Flintwick kan vi nog alla vara överens om att vi skulle vilja ha som lärare i åtminstone ett ämne. Tyvärr så kommer det förmodligen inte ske inom en snar framtid men nu kan du i alla fall&hellip:
 • Severus Snape Trollstav PVC

  Severus Snape Trollstav PVC
  Detaljerad replika av Severus Snape trollstav i PVC material. Känner du att ditt kall är att vara lärare i försvar mot svartkonst? Då behöver du denna trollstav till din hjälp för att bli en lika&hellip:
 • Harry Potter Lysande Trollstavspenna

  Harry Potter Lysande Trollstavspenna
  Ibland behöver man skriva ner nya trollformler i smyg och i skydd av mörkret. Dock kan det vara svårt att veta vad man skriver om det är helt mörkt. Där kommer denna magiska penna in som bär formen&hellip:
 • Harry Potter 3D Pussel Ollivanders Trollstavsbutik

  Harry Potter 3D Pussel Ollivanders Trollstavsbutik
  Har du länge försökt övertala Ollivander att flytta sin trollstavsbutik till ditt vardagsrum? Det är inte den enklaste uppgiften, vi har försökt i flera år. Med det här häftiga pusslet kan du&hellip:
 • Harry Potter Draco Malfoy Trollstav PVC

  Harry Potter Draco Malfoy Trollstav PVC
  30 cm långt Bokmärke med hologram medföljer Officiellt licensierad produkt
 • Harry Potter Molly Weasleys Trollstav

  Harry Potter Molly Weasleys Trollstav
  Har du alltid vetalt trolla precis som Molly Weasley gör ? Nu får du chansen att testa dina magiska kunskaper med hjälp av denna trollstav som är en autentisk stav som den som används i Harry Potter&hellip:
 • Harry Potter The Snatcher Trollstav

  Harry Potter The Snatcher Trollstav
  En autentisk replika av den trollstav som Ron stjäl från en Snatcher och ger till Harry Potter när hans trollstav har gått sönder i den första delen av Harry Potter and the Deathly Hallows. Information&hellip:
 • Harry Potters Trollstav I Choklad

  Harry Potters Trollstav I Choklad
  Det senaste tillskottet till Ollivanders är äntligen här. En trollstav som du kan både kan trolla med och dessutom äta upp när du tröttnat på att svinga armen och säga trollformler.  Trollstaven&hellip:
 • Harry Potter Cho Changs Trollstav

  Harry Potter Cho Changs Trollstav
  Vill du kunna trolla på samma sätt som Rawenclaw studenten Cho Chang gör ? Nu kan du testa detta ! Med den här trollstaven som är en exakt replica av hennes trollstav. Den snygga trollstaven levereras&hellip:
 • Fantastic Beasts Newt Scamander's Trollstav i Ollivanders Box

  Fantastic Beasts Newt Scamander's Trollstav i Ollivanders Box
  Detta är Magizoologen Newt Scamanders magiska trollstav (en exakt replika). I 'Fantastic Beasts and where to find them' är Newts trollstav gjord av lime, snäckskal, askar, ben och pärlemor. För att&hellip:
 • Harry Potter Trollstav Fjärrkontroll

  Harry Potter Trollstav Fjärrkontroll
  Mer eller mindre alla har någon gång tänkt att det vore kul att kunna trolla. Det suget blir ju inte direkt mindre efter det att man läst böckerna och sett filmerna om Harry Potter och hans vänner.&hellip:
 • Porpentina Goldsteins Trollstav Ollivanders Box

  Porpentina Goldsteins Trollstav Ollivanders Box
  Utseendemässigt är denna trollstaven väldigt slank och nätt, nästan lite underskattad. Precis så beskrivs Porpetinas magiska trollstav (som används i Fantastic Beasts and where to find them) av&hellip:
 • Harry Potter Nymphadora Tonks Trollstav

  Harry Potter Nymphadora Tonks Trollstav
  Nymphadora Tonks Trollstav ifrån filmerna med Harry Potter. En autentisk replica som är handmålad med ett fint etui som medföljer. Ifrån Noble Collection som tilverkar produkter av högsta kvalitet. Information&hellip:
 • Hermione Trollstav Med Lysande Spets

  Hermione Trollstav Med Lysande Spets
  Hermione Granger är skolans smartaste häxa och så mycket mer än bara en sidekick till Harry Potter och Ron Weasley. Hon får regelbundet sina trollkarlskamrater att tappa hakan av avund och förvåning&hellip:
 • Harry Potter Professor McGonagalls Trollstav

  Harry Potter Professor McGonagalls Trollstav
  Proffessor Minerva McGonagalls magiska trollstav är en exakt replica från Noble Collection. Använd staven när du vill skapa lite magi! Den levereras i en tjusig presentlåda och vill du inte behålla&hellip:
 • Harry Potter Remus Lupins Trollstav

  Harry Potter Remus Lupins Trollstav
  En välgjord replika av Remus Lupins trollstav från Noble collection. Gör som Remus och försvara oss mugglare mot alla svartkonster där ute. Information Om Harry Potter Remus Lupins Trollstav  Officiellt&hellip:
 • Draco Malfoys Trollstav

  Draco Malfoys Trollstav
  Det är knappast någon hemlighet att Draco Malfoy och Harry Potter inte är direkt bästa kompisar. Även om deras relation kunde ha sett annorlunda ut om inte Harry varit sämre på att läsa av vilken&hellip:
 • Harry Potter Dumbledore Trollstav PVC

  Harry Potter Dumbledore Trollstav PVC
  En autentisk replika av Dumbledores trollstav i Harry Potterfilmerna. Denna trollstav är tillverkad i PVC-material och är den perfekta presenten till Harry Potter fantasten och trollstavs-samlaren. Mer&hellip:
 • Harry Potter Anteckningsbok Med Trollstavspenna

  Harry Potter Anteckningsbok Med Trollstavspenna
  Anteckna i klassrummet, planera ditt nästa äventyr eller skriv din egen historia om magi och hjältemod med den här Harry Potter Notebook- och Wand Pen-uppsättningen. Setet innehåller Harry Potters&hellip:
 • Harry Potter Voldemort Trollstav PVC

  Harry Potter Voldemort Trollstav PVC
  Detaljrik replika av Lord Voldemorts trollstav tillverkad i PVC material. En sann Harry Potter samling bör ju även innehålla prylar från "den andra sidan" så gör din samling komplett med denna trollstav&hellip:
 • Harry Potter Interaktiv Trollstav, HARRY POTTER

  Harry Potter Interaktiv Trollstav, HARRY POTTER
  Harry Potter Interaktiv Trollstav, HARRY POTTER
 • Hermiones Trollstav i Ollivanders Box

  Hermiones Trollstav i Ollivanders Box
  Hermione Granger, trollkarlvärldens bästa häxa och kanske även den mäktigaste? Hon är smart, snabbtänkt och hon hjälper alltid sina vänner Harry Potter och Ron Weasley. Nu kan du äga hennes fina&hellip:
 • Dumbledores Trollstav i Ollivanders Box

  Dumbledores Trollstav i Ollivanders Box
  Professor Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore, Harry Potters mentor, har en av de snyggaste trollstavarna i stan. Och nu kan du också ha en! Denna trollstav kommer från The Noble Collection och&hellip:
 • Percival Graves Trollstav I Ollivanders Box

  Percival Graves Trollstav I Ollivanders Box
  En autentisk replika av Percival Graves fantastiska trollstav. Se om du kan bemästra trollkonsterna med samma skicklighet som Percival! Information Om Percival Graves Trollstav I Olivanders Box Officiellt&hellip:
 • Harry Potter Luna Lovegoods Trollstav

  Harry Potter Luna Lovegoods Trollstav
  När du har satt den här snygga replikan bakom örat så är det egentligen bara två saker kvar att göra för att köra Luna Lovegood stilen fullt ut. Dessa två saker består av att skaffa ett par&hellip:
 • Harry Potter Dödsätare Trollstav Orm

  Harry Potter Dödsätare Trollstav Orm
  Känner du att Slytherin är mer tilltalande än Gryffindor och att svartkonster är det du vill syssla med så är den här trollstaven perfekt för dig. En autentisk handmålad trollstav med snygga detaljer.&hellip:
 • Trollspö

  Trollspö
 • Harry Potter Interaktiv Trollstav, DUMBLEDORE

  Harry Potter Interaktiv Trollstav, DUMBLEDORE
  Harry Potter Interaktiv Trollstav, DUMBLEDORE
 • Harry Potter Värmekänslig Mugg Trollstavar

  Harry Potter Värmekänslig Mugg Trollstavar
  Häll ner din favorit dryck i denna fantastiska mugg och titta hur det förvandlas till något magiskt framför dina ögon. När det är kallt, är muggen mörk. Men, så snart den upphettas vrider Harry,&hellip:
 • Rons Trollstav i Ollivanders Box

  Rons Trollstav i Ollivanders Box
  Är du en riktigt Harry Potter-fan? Då är denna trollstaven något för dig. En replika av Ron Weaslys trollstav från den populära filmen Harry Potter och Dödsrelikerna. Med sina snygga och stilrena&hellip:
 • Harry Potter Neville Longbottoms Trollstav

  Harry Potter Neville Longbottoms Trollstav
  Det är nästintill omöjligt att inte gilla Neville Longbottom. Han har genom åren stått för flertalet hjälteinsatser och den här handmålade replikan av hans trollstav är ett givet tillskott till&hellip:
 • Harry Potter James Potters Trollstav

  Harry Potter James Potters Trollstav
  James Potters Trollstav ifrån filmerna med Harry Potter. En autentisk replica som är handmålad i fina detaljer. Ett fint etui med en namnbricka medföljer. Ifrån Noble Collection som tillverkar produkter&hellip:
 • Harry Potters Trollstav i Ollivanders Box

  Harry Potters Trollstav i Ollivanders Box
  Harry Potters stav! Detta är ett riktigt prisvärt samlarobjekt. Vem vill inte ha en egen trollstav? Accio! Information om Harry Potters Trollstav i Olivanders Box Cirka 38cm lång Levereras i Olivanders&hellip:
 • Harry Potter Gellert Grindewalds Trollstav

  Harry Potter Gellert Grindewalds Trollstav
  Använd denna magiska trollstav när du vill testa dina magiska kunskaper! Staven är autentisk med den trollstav som Gellert Grindewald använder i Harry Potter filmerna. Information om Harry Potter Gellert&hellip:
 • Stjärnstav rosa med fjädrar

  Stjärnstav rosa med fjädrar
 • Harry Potter Luna Lovegood Trollstav PVC

  Harry Potter Luna Lovegood Trollstav PVC
  Detta är trollstaven som tillhör Luna Lovegood, en tjej som går sin egen väg med en unik, härlig personlighet. Detta är en perfekt trollstav till den som vill klä ut sig till Luna Lovegood eller&hellip:
 • Professor Snapes Trollstav i Ollivanders Box

  Professor Snapes Trollstav i Ollivanders Box
  Känner du att du borde vara lärare i försvar mot svartkonst? Är du lite av ett halvblod och har du varit mobbad i skolan? Har du dessutom ett konstigt märke på din arm? Då är du troligen Professor&hellip:
 • Hermione Granger Lysande Trollstavspenna

  Hermione Granger Lysande Trollstavspenna
  Någon som förmodligen alltid har en penna i närheten är Hermione. Frågan är dock om hon har en penna i likadant utseende som hennes trollstav och som dessutom går att använda som en ficklampa? Information&hellip:
 • Harry Potter Hermione Granger Trollstav PVC

  Harry Potter Hermione Granger Trollstav PVC
  Detaljrik Hermione Granger trollstav tillverkad i PVC. Hermione Granger är en av Harry Potters bästa vänner och en av de bästa eleverna på Hogwarts trots att båda hennes föräldrar är mugglare.&hellip:
 • Harry Potter Pennset Trollstav & Kvast

  Harry Potter Pennset Trollstav & Kvast
  Nöj dig inte med en vanlig tråkig penna när du ska skriva ner alla nya trollformler du lärt dig. Gör det med en trollstav eller kvast istället så blir resultatet mer magiskt. Information om Harry&hellip:
 • Harry Potter Trollstav Mystery Wand Series 1

  Harry Potter Trollstav Mystery Wand Series 1
  Låt de magiska krafterna avgöra vilken Harry Pottertrollstav som just du ska ha. Det är trollstaven som väljer trollkarlen! Varje paket innehåller 1 st trollstav och 1st  3D-bokmärke. Du har chans&hellip:
 • Trollstavspennor 2-pack

  Trollstavspennor 2-pack
  Välkommen in till häxornas och trollkarlarnas förtrollande värld där dessa trollstavspennor kommer ge lite extra magi för ökad kreativitet och inspiration till skrivandet. Säg bara den hemliga&hellip:
 • Harry Potter Fleur Delacours Trollstav

  Harry Potter Fleur Delacours Trollstav
  Vi vet, hon heter egentligen Fleur Isabelle Weasley men en gång i tiden var namnet Delacour. Oavsett namn så kan vi nog enas om att hon har en riktigt snygg trollstav som även du kan få tillgång till&hellip:
 • Harry Potter Trollstavsset Dumbledores Armé

  Harry Potter Trollstavsset Dumbledores Armé
  Om vi fick välja en valfri armé att gå med i så står Dumbledores högst upp på listan. Armén grundades av Harry Potter, Hermione Granger och Ron Weasley. Efter upplösningen så startades den på&hellip:
 • Harry Potter Horace Slughorns Trollstav

  Harry Potter Horace Slughorns Trollstav
  Ibland önskar man att man kunde trolla. Nu får du chansen att testa dina magiska kunskaper såsom Horace Slughorn gör i Harry Potter filmerna! Trollstaven är en exakt replica av just Horace Slughorns&hellip:
 • Harry Potter Dumbledore Lysande Trollstavspenna

  Harry Potter Dumbledore Lysande Trollstavspenna
  Vi har väl alla drömt om att få springa runt på Hogwarts som elever och ha Dumbledore som rektor. Om den dagen kommer gäller det att ha skolmaterial som passar bra på Hogwarts. Den här pennan som&hellip:
 • Harry Potter Interaktiv Trollstav, HERMIONE

  Harry Potter Interaktiv Trollstav, HERMIONE
  Harry Potter Interaktiv Trollstav, HERMIONE
 • Voldemorts Trollstav i Ollivanders Box

  Voldemorts Trollstav i Ollivanders Box
  Man kan inte bara ha Harry Potter- och Hermionie-prylar i sin samling. Man måste ha lite från "andra sidan". Denna stav kommer från The Nobel Collection och är ett måste för alla Harry Potter-samlare. Information&hellip:
 • Harry Potter Interaktiv Trollstav, VOLDEMORT

  Harry Potter Interaktiv Trollstav, VOLDEMORT
  Harry Potter Interaktiv Trollstav, VOLDEMORT
 • Harry Potter Ginny Weasley Trollstav PVC

  Harry Potter Ginny Weasley Trollstav PVC
  Detta är trollstaven som tillhör den självständiga Ginny Weasley.  En perfekt trollstav till den som vill klä ut sig till Ginny eller som vill utöka sin samling av trollstavar.  Innehåller även&hellip:
 • Harry Potter Ginny Weasleys Trollstav

  Harry Potter Ginny Weasleys Trollstav
  Ginevra Weasley är yngst i familjen Wealey och besitter en riktigt snygg trollstav. Hennes stav är tillverkad av idegran som är en av de mer ovanliga trädsorter för trollstavar. I Harry Pottervärlden&hellip:
 • Harry Potter Lucius Malfoys Trollstav

  Harry Potter Lucius Malfoys Trollstav
  Lucius Malfoy anses av många vara en hal typ med tvivelaktiga avsikter men oavsett vad man tycker så kan man inte bortse från att han besitter en snygg trollstav. Nu kan även du äga en handmålad&hellip:
 • Hermione Grangers Trollstav

  Hermione Grangers Trollstav
  Gjord av vinrankor och med en kärna gjord av en drakes ådra har Hermoine Grangers trollstav hjälpt henne att utföra avancerad magi vilket placerat henne i topp i alla klasser, förutom i klassen mot&hellip:
 • Queenie Goldsteins Trollstav I Ollivanders Box

  Queenie Goldsteins Trollstav I Ollivanders Box
  Queenie Goldstein äger en av de snyggaste trollstavarna om du frågar oss. Nu kan även du prova på känslan att riva av ett par formler i sann Queenie anda med den här fantastiska replikan! Information&hellip:
 • Harry Potter Dödsätare Trollstav Dödskalle

  Harry Potter Dödsätare Trollstav Dödskalle
  Dödsätare Trollstav Dödskalle ifrån filmerna med Harry Potter. En autenisk replica och den är handmålad med fina detaljer. Ett fint etui med namnbricka medföljer. Ifrån Noble Collection som tillverkar&hellip:
 • Harry Potter Trollstavställ Hogwarts

  Harry Potter Trollstavställ Hogwarts
  För att kunna trolla som Harry Potter, behöver du en trollstav. För att kunna förvara och bevara trollstaven som Harry Potter, behöver du ett trollstavsställ. Med denna magnifika, pampiga och helt&hellip:
 • Fantastic Beasts Trollstavssamling

  Fantastic Beasts Trollstavssamling
  En fantastisk handmålad trollstavsdisplay med Macusa emblemet i metall som kan hängas upp och lyfta ett rum till oanade höjder! Trollstavarna som medföljer är Newt Scamanders, Porpentina Goldstein,&hellip:
 • Harry Potter Trollstav PVC

  Harry Potter Trollstav PVC
  Detaljrik replika av Harry Potters trollstav. Denna detaljerad plasttrollstav som är tillverkad i PVC är den perfekta presenten till den som älskar berättelserna om Harry Potter och hans vänner på&hellip:
 • Ljusrosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav

  Ljusrosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav
  Ljusrosa kostymset till barn bestående av vingar, tutukjol och trollstav med sommarfågel. Använd detta set till dräkter som fe och alv.
 • Armand Wand - Enhörning Trollstav 24 cm

  Armand Wand - Enhörning Trollstav 24 cm
  Visa din magi med en enhörnings utstrålning med denna trollstav. Staven har ett utseende av benvitt trä som vrider sig från trollstavens spets och stiger uppöver den smala stammen. På toppen avslöjar&hellip:
 • Svart och Vit Trollstav 33 cm

  Svart och Vit Trollstav 33 cm
  Trollstav i svart, med vita toppar och en längd på 33 cm. Ha denna som tillbehör till tollkarlskostym, trollshow, andra kostymer och anledningar.
 • Grönt Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav

  Grönt Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav
  Grönt kostymset till barn bestående av vingar, tutukjol och trollstav med sommarfågel. Använd detta set till dräkter som fe och alv.
 • Harry Potter Mjölkchoklad Trollstaven 42 gram

  Harry Potter Mjölkchoklad Trollstaven 42 gram
  Harry Potter mjö:lkchokladformad trollstav på: 42 gram. Perfekt som en liten present eller uppmä:rksamhet till ett Harry Potter-fan.Detta ä:r en officiellt licensierad Harry Potter-produkt.&hellip:
 • Rosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav

  Rosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav
  Rosa kostymset till barn bestående av vingar, tutukjol och trollstav med sommarfågel. Använd detta set till dräkter som fe och alv.

Trollstavar i böckerna om Harry Potter

Den berättelse med trollstavar som är mest populär är Harry Potter. Det kanske inte är så konstigt eftersom den handlar om trollkarlsskolan Hogwarts där barnen lär sig trolla. Harry Potter, Hermione Granger och elaka Voldemort har alla sin egen trollstav för att kasta sina trollformler.

Harry Potters trollstav är gjord av järnek och fjädrar från Fågel Fenix, den mytomspunna och helig fågeln i forntidens Egypten.

Fläderstaven (The Elder Wand) är en beryktad trollstav som anses vara oövervinnelig. I senare delen av sitt liv använder Dumbledore denna trollstav, som också följer ned i hans grav. Därifrån stjäls den av Voldemort som tror att den nu är hans.