Trollstavar och trollspön

Det är med trollstaven som en trollkarl kastar sina besvärjelser och gör trolleritrick. Utan sin trollstav är Harry Potters formler verkningslösa. Den goda fén och elaka häxor använder också en stav för sina trollformler och magi men då kallar man det trollspö istället.

Köp din trollstav online

Här hittar du en uppsjö av trollstavar för både lekar och maskerad. Glöm inte trollspöt om du ska klä ut dig till trollkarl på festen. Den är lika viktig som din trollkarlshatt.

Populärt inom trollstavar och trollspön

 • Trollstav Stjärna Guld Glittrande

  Trollstav Stjärna Guld Glittrande
  Är du en liten älva, en gullig prinsessa eller kanske en söt fe? Då måste du ju så klart ha en egen trollstav. Det duger inte med vilken trollstav som helst. Det måste vara en guldfärgad stav med?
 • Trollstav Stjärna Silver Glittrande

  Trollstav Stjärna Silver Glittrande
  När en liten älva, fe eller prinsessa ska ut i vida världen och sprida skratt och vänlighet måste hon så klart ha sin trollstav. Det ska vara en trollstav som blänker och skimrar. Precis som den?
 • Magihatt med Kanin & Trollstav Barn - One size

  Magihatt med Kanin & Trollstav Barn - One size
  Abrakadabra! Nu ska vi se om trollkarlen lyckas trolla fram en kanin i sin svarta höga hatt. Ja, här får du faktiskt allt du behöver för att kunna trolla fram kaninen. Du får?
 • Trollstav med LED

  Trollstav med LED
  Abdrakadabra! Sådär. Du såg säkert inte vad som hände - men du kan tacka oss senare. Förresten, här har du en trollstav till nästa maskerad!  Trollstav med LED är en häftig accessoar till?

Fler tips på trollstavar och trollspön

 • Brun Trollstav

  Brun Trollstav
  Abrakadabra, simsalabim! Om du ska kunna trolla fram en magiskt rolig maskeradfest behöver du såklart ett trollspö. Och det kommer du fixa galant med denna eminenta trollstav!Brun Trollstav?
 • Trollstav till Fe - Rosa

  Trollstav till Fe - Rosa
  En magisk fé är inte så magisk utan den obligatoriska trollstaven. Hur ska kalaset annars bli ett magiskt kalas? Här finns en vacker trollstav som är ett måste till den tjusiga lilla älvan, prinsessan?
 • Trollstav i Plast

  Trollstav i Plast
  It's LeviOsa, not LevioSAR! Ja, det här med trollformler är ju inte bara något man slänger ur sig i farten - det kräver både övning och precision ända ut i fingerspetsarna.?
 • Harry Potter Trollstav

  Harry Potter Trollstav
  Vill du äga på maskeradfesten? Klä ut dig till Harry! Harrys trollstav är en viktig del av hans karaktär och i alla Harry Potter-dräkter, och även om vi inte kan leverera en fenixfjäder har vi?
 • Trollstav till Fe - Blå

  Trollstav till Fe - Blå
  En magisk fé är inte så magisk utan den obligatoriska trollstaven. Hur ska kalaset annars bli ett magiskt kalas? Här finns en vacker trollstav som är ett måste till den tjusiga lilla älvan, prinsessan?
 • Inkee Bad Trollstav Rocket

  Inkee Bad Trollstav Rocket
  Se upp, här kommer raketen farandes! Efter sig slingrar sig ett spår som färgar vattnet rosa, blått och gult - aldrig har det varit så roligt att bada! Inkee Bad Trollstav Rocket är en mycket rolig?
 • Inkee Bad Trollstav Unicorn

  Inkee Bad Trollstav Unicorn
  Ladda enhörningen och tappa upp ett barn, sedan virvlar du med väldoftande baddroppar och skapar fantastiska mönster i vattnet. Perfekt sätt att maxa söndagsbadet! Inkee Bad Trollstav Unicorn är?
 • Trollstav Rosa Hjärta

  Trollstav Rosa Hjärta
  Simsalabim! Lägg en glittrande besvärjelse som susar genom rummet med den här magiska trollstaven. Dags att förvandla hela världen världen till ett glitterparadis!Trollstav Rosa Hjärta mäter ca?
 • Trollstav Fjäril

  Trollstav Fjäril
  Vad sägs om att klä ut sig till en fjäril som sprider pollen eller en sago-fe som sprider magiskt stoff? Oavsett behöver man först en gullig liten trollstav! Trollstav Fjäril är en liten söt trollstav?
 • Professor Snapes Trollstav i Ollivanders Box

  Professor Snapes Trollstav i Ollivanders Box
  Känner du att du borde vara lärare i försvar mot svartkonst? Är du lite av ett halvblod och har du varit mobbad i skolan? Har du dessutom ett konstigt märke på din arm? Då är du troligen Professor&hellip:
 • Harry Potter Luna Lovegood Trollstav PVC

  Harry Potter Luna Lovegood Trollstav PVC
  Detta är trollstaven som tillhör Luna Lovegood, en tjej som går sin egen väg med en unik, härlig personlighet. Detta är en perfekt trollstav till den som vill klä ut sig till Luna Lovegood eller&hellip:
 • Trollstav 24,5cm

  Trollstav 24,5cm
  Klassisk trollstav i svart & vitt. Utmärkt accessoar för att göra trollkarlsoutfiten komplett.  Om det så ska trollas lite hemma eller om maskerad står på schemat så kommer denna enkla stav passa&hellip:
 • Magisk trollstav Inca Rosa

  Magisk trollstav Inca Rosa
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Magisk trollstav Inca Rosa, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Inca till bästa priser!. Rekommenderad ålder: + 1 år. Kön: Unisex. Typ: Stång. Färg: Rosa
 • Harry Potter The Snatcher Trollstav

  Harry Potter The Snatcher Trollstav
  En autentisk replika av den trollstav som Ron stjäl från en Snatcher och ger till Harry Potter när hans trollstav har gått sönder i den första delen av Harry Potter and the Deathly Hallows. Information&hellip:
 • Harry Potters Trollstav i Ollivanders Box

  Harry Potters Trollstav i Ollivanders Box
  Harry Potters trollstav! I Harry Potterböckerna beskrivs Harry Potters stav som att den är gjord av järnek med en fenixfjäder i kärnan. Detta är ett riktigt prisvärt samlarobjekt. Vem vill inte&hellip:
 • Magisk trollstav The Noble Collection Newt Scamander

  Magisk trollstav The Noble Collection Newt Scamander
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Magisk trollstav The Noble Collection Newt Scamander, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp The Noble Collection till bästa priser!. Storlek: 38 cm
 • Magisk trollstav Inca IN-10121 (2 pcs)

  Magisk trollstav Inca IN-10121 (2 pcs)
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Magisk trollstav Inca IN-10121 (2 pcs), perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Inca till bästa priser!. Kön: Unisex. Innehåller:. Magisk trollstav. Krona. Antal delar: 2 Delar. Viktig information:. Bilden kanske inte visar alla tillgängliga modeller. Sorterade mönster skickas slumpvis enligt lagerstatus. Färg:. Silvrig. 3. Antal: 1 antal. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Trollstav 34cm

  Trollstav 34cm
  Komplettera din outfit med vår trollstav. En mångsidig accessoar som passar perfekt till många olika teman, inklusive magi och trollkarlar. Passar utmärkt med vårt breda sortiment av produkter inom&hellip:
 • Harry Potter James Potters Trollstav

  Harry Potter James Potters Trollstav
  James Potters Trollstav ifrån filmerna med Harry Potter. En autentisk replica som är handmålad i fina detaljer. Ett fint etui med en namnbricka medföljer. Ifrån Noble Collection  som tillverkar produkter&hellip:
 • Trollstav 34cm

  Trollstav 34cm
  Komplettera din outfit med vår trollstav. En mångsidig accessoar som passar perfekt till många olika teman, inklusive magi och trollkarlar. Passar utmärkt med vårt breda sortiment av produkter inom&hellip:
 • Magisk trollstav My Other Me Harry Potter

  Magisk trollstav My Other Me Harry Potter
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Magisk trollstav My Other Me Harry Potter, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp My Other Me till bästa priser!. Typ: Stång. Kön: Unisex. Storlek: One size. Mått ca: 2 x 2 x 28 cm. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 1 månad
 • Magisk trollstav Kärleksdrottning

  Magisk trollstav Kärleksdrottning
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Magisk trollstav Kärleksdrottning, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Typ: Stång. Modell: Kärleksdrottning. Mått ca: 53 cm. Färg: Svart
 • Harry Potter Ginny Weasley Trollstav PVC

  Harry Potter Ginny Weasley Trollstav PVC
  Detta är trollstaven som tillhör den självständiga Ginny Weasley.  En perfekt trollstav till den som vill klä ut sig till Ginny eller som vill utöka sin samling av trollstavar.  Innehåller även&hellip:
 • Magisk trollstav Inca Rosa Fjäril

  Magisk trollstav Inca Rosa Fjäril
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Magisk trollstav Inca Rosa Fjäril, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Inca till bästa priser!. Design: Fjäril. Färg: Rosa
 • Harry Potter Draco Malfoy Trollstav PVC

  Harry Potter Draco Malfoy Trollstav PVC
  30 cm långt Bokmärke med hologram medföljer Officiellt licensierad produkt
 • Harry Potter Filius Flintwicks Trollstav

  Harry Potter Filius Flintwicks Trollstav
  Filius Flintwick kan vi nog alla vara överens om att vi skulle vilja ha som lärare i åtminstone ett ämne. Tyvärr så kommer det förmodligen inte ske inom en snar framtid men nu kan du i alla fall&hellip:
 • Harry Potter Trollstav Med Ljus

  Harry Potter Trollstav Med Ljus
  Återupplev dina favoritögonblick från JK Rowlings magiska värld med denna vackra tolkning av Harry Potters trollstav från Harry Potter-filmserien. Med sin ultraljusa LED-spets är trollstaven perfekt&hellip:
 • Harry Potter Dumbledore Trollstav PVC

  Harry Potter Dumbledore Trollstav PVC
  En autentisk replika av Dumbledores trollstav i Harry Potterfilmerna. Denna trollstav är tillverkad i PVC-material och är den perfekta presenten till Harry Potter fantasten och trollstavs-samlaren. Mer&hellip:
 • Heliumballong trollstav

  Heliumballong trollstav
  En stor fin stor folieballong formad som en trollstav.. Ballongen mäter 24 cm x 63 cm.
 • Magisk trollstav Spin Master 6064166

  Magisk trollstav Spin Master 6064166
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Magisk trollstav Spin Master 6064166, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Spin Master till bästa priser!. Rekommenderad ålder:. Pojkar. + 6 år. Barn. Antal spelare: 1 Spelare. Typ:. Leksak. Barn. Mått ca: 30 cm. Färg: Brun. Material:. PVC. Plast. Språk: Tyska. Batteridriven:. Ja. 3 x LR44. Innehåller: Batteri. Batterier medföljer: Ja. Vikt ca: 155 gr. Batteri: LR44
 • Harry Potter Batteriljus med Trollstavskontoll

  Harry Potter Batteriljus med Trollstavskontoll
  Batteriljus med Trollstavskontroll är en belysning för varje hörn av ditt hem. Tryggt och mysigt, det ger ett varmt sken, perfekt för läsning eller som en nattlampa. Ett klick med trollstaven, och&hellip:
 • Trollstav med Ljus och Ljud - 36 cm

  Trollstav med Ljus och Ljud - 36 cm
  Grön och svart trollstav med ljus och ljud. Perfekt till alla trollkarls- och häxkostymer för både vuxna och barn.
 • Trollkarlens Trollstav 33 cm

  Trollkarlens Trollstav 33 cm
  Trollstav i svart, med vita toppar och har en längd på 33 cm. Använd den som tillbehör till trollkarlskostym, trollshow och andra kostymer och tillfällen.
 • Ljusrosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav

  Ljusrosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav
  Ljusrosa kostymset till barn bestående av vingar, tutukjol och trollstav med sommarfågel. Använd detta set till dräkter som fe och alv.
 • Brun Trollstav med Ljud och Ljus 36 cm

  Brun Trollstav med Ljud och Ljus 36 cm
  Brun trollstav med ljud och ljus som du kan ha till dräkter som trollkarl, häxa och Harry Potter karaktärer.
 • Magisk Trollstav med Ljud och Ljus 37 cm

  Magisk Trollstav med Ljud och Ljus 37 cm
  Upplev den magiska vä:rlden med vå:r magiska trollstav med ljud och ljus! Denna trollstav ä:r den perfekta accessoaren fö:r alla ä:ventyrslystna trollkarlar och hä:xor som vill&hellip:
 • Gröna Fjärilsvingar och Trollstav

  Gröna Fjärilsvingar och Trollstav
  Dessa vackra vingar har en glittrande grö:n fä:rg med gnistrande detaljer och kommer att få: varje liten fe eller prinsessa att kä:nna som om de har flugit direkt ur en saga.Trollstaven&hellip:
 • 4 st Harry Potter Trollstavar med Utskärningar 23 cm - Licensierad

  4 st Harry Potter Trollstavar med Utskärningar 23 cm - Licensierad
  Upptäck Magin: Bruna Trollstavar med Wow-FaktorHej där, trollkarlsvänner! Är ni redo att svinga runt några helt rå bruna trollstavar som kommer att få folk att gapa? Dessa snyggt snidade stavar&hellip:
 • Harry Potter LED-ljus med trollstav Fjärrkontroll 14 cm

  Harry Potter LED-ljus med trollstav Fjärrkontroll 14 cm
  Lys upp ditt sovrum eller hem med detta magiska Harry Potter-ljus.Det 14 cm hö:ga gula ljuset ä:r dekorerat med Hogwarts-vapen och har en LED-lå:ga på: toppen och vaxdetaljer på:&hellip:
 • Bronsfärgad trollstav med orm och dödskalle 34 cm

  Bronsfärgad trollstav med orm och dödskalle 34 cm
  Bronsfä:rgad trollstav med en orm som slingrar sig runt trollstaven frå:n botten upp till en skalle i toppen. Trollstaven ä:r cirka 34 cm lå:ng. Perfekt om du ska klä: ut dig till&hellip:
 • Grönt Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav

  Grönt Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav
  Grönt kostymset till barn bestående av vingar, tutukjol och trollstav med sommarfågel. Använd detta set till dräkter som fe och alv.
 • Bronsfärgad tunn trollstav med utskärningar 34 cm

  Bronsfärgad tunn trollstav med utskärningar 34 cm
  Bronsfä:rgad lå:ng och tunn trollstav av plast. Detta kan se ut som/på:minna om "Oldstaven" eller "The Elder Wand" frå:n Harry Potter, men med mycket mindre tydliga uttryck och fä:rgat&hellip:
 • Harry Potter Hängande Trollstav Dekoration 15,5 cm

  Harry Potter Hängande Trollstav Dekoration 15,5 cm
  Fö:rbered din julboll eller visa din kä:rlek till pojken som levde med hä:ngande dekorationer frå:n Harry Potter. Hä:r har vi Harry Potters trollstav, odö:dlig i harts och redo&hellip:
 • Trollstav - 34 cm

  Trollstav - 34 cm
  Trollstav i hå:rdplast som imiterar ben. Anvä:nd detta som ett tillbehö:r till din trollkarlsdrä:kt, magiska show, andra kostymer och tillfä:llen. Trollstaven har en lä:ngd på:&hellip:
 • Magisk Trollstav - 32 cm

  Magisk Trollstav - 32 cm
  Alla häxor och trollkarlar måste ju ha en trollstav.
 • Rosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav

  Rosa Kostymset till Barn med Vingar, Tutu och Trollstav
  Rosa kostymset till barn bestående av vingar, tutukjol och trollstav med sommarfågel. Använd detta set till dräkter som fe och alv.
 • Lila Fjärilsvingar och Trollstav

  Lila Fjärilsvingar och Trollstav
  Dessa underbara vingar har en glä:nsande lila fä:rg med gnistrande detaljer, och de kommer att få: varje liten fe eller prinsessa att kä:nna sig som om de har flugit direkt ut ur en saga.Trollstaven&hellip:
 • Svart och Vit Trollstav 33 cm

  Svart och Vit Trollstav 33 cm
  Trollstav i svart, med vita toppar och en längd på 33 cm. Ha denna som tillbehör till tollkarlskostym, trollshow, andra kostymer och anledningar.
 • Harry Potter Mjölkchoklad Trollstaven 42 gram

  Harry Potter Mjölkchoklad Trollstaven 42 gram
  Harry Potter mjö:lkchokladformad trollstav på: 42 gram. Perfekt som en liten present eller uppmä:rksamhet till ett Harry Potter-fan.Detta ä:r en officiellt licensierad Harry Potter-produkt.&hellip:

Trollstavar i böckerna om Harry Potter

Den berättelse med trollstavar som är mest populär är Harry Potter. Det kanske inte är så konstigt eftersom den handlar om trollkarlsskolan Hogwarts där barnen lär sig trolla. Harry Potter, Hermione Granger och elaka Voldemort har alla sin egen trollstav för att kasta sina trollformler.

Harry Potters trollstav är gjord av järnek och fjädrar från Fågel Fenix, den mytomspunna och helig fågeln i forntidens Egypten.

Fläderstaven (The Elder Wand) är en beryktad trollstav som anses vara oövervinnelig. I senare delen av sitt liv använder Dumbledore denna trollstav, som också följer ned i hans grav. Därifrån stjäls den av Voldemort som tror att den nu är hans.