Trollkarlshattar

Trollkarlar ur sagornas värld har traditionellt en fin trollkarlshatt på huvudet. Det är en hög hatt och med en sån på huvudet och ett långt skägg råder det inget tvivel om att du är en trollkarl. Köp en trollstav eller ta en pinne från skogen och du kan kasta magi på maskeradfestens övriga gäster.

Populärt inom trollkarlshattar

 • Hatt Trollkarl Grå - One size

  Hatt Trollkarl Grå - One size
  Trollkarl är ett gammalt hedervärt yrke som kräver sin utstyrsel. I klädkoden ingår bland annat en vindpinad höghatt med krokig tipp. Som den här! Perfekt för dig?
 • Gammal Trollkarlshatt - Svart

  Gammal Trollkarlshatt - Svart
  En häxa är ingen häxa utan sin långa skrynkliga hatt. Vet ens någon om häxorna ens har något hår under hatten, eller är det en helikopterplatta där innanför kanske?Gammal Trollkarlshatt kommer?
 • Gammal Trollkarlshatt - Ljusgrå

  Gammal Trollkarlshatt - Ljusgrå
  En häxa är ingen häxa utan sin långa skrynkliga hatt. Vet ens någon om häxorna ens har något hår under hatten, eller är det en helikopterplatta där innanför kanske?Gammal Trollkarlshatt kommer?
 • Brun Trollkarlshatt - One size

  Brun Trollkarlshatt - One size
  Vilket elevhem tillhör du? Sätt på dig denna knasiga trollkarlshatt så får du se! Perfekt hatt att bära på Harry Potter-maskeraden!Brun Trollkarlshatt är en finfin trollkarlshatt med stora sömmar?

Fler tips på trollkarlshattar

 • Brun Trollkarlshatt för Barn - One size

  Brun Trollkarlshatt för Barn - One size
  Är du en Griffindor eller en Slytherin? Den första dagen på Hogwarts får alla häxor och trollkarlar sätta den magiska sorteringshatten på huvudet som med sina magiska krafter utser vilket Hogwarts-hus?
 • Blå Trollkarlshatt med Stjärnor Barn

  Blå Trollkarlshatt med Stjärnor Barn
  Kliv in i en magisk värld av förtrollning! Med den här hatten blir du en äkta trollkarl, redo att trolla fram glittrande stjärnor och sprudlande magi. Så sätt på dig din hatt och låt mystiken?
 • Röd Trollkarlshatt med Stjärnor Barn

  Röd Trollkarlshatt med Stjärnor Barn
  Denna magiska hatt är den perfekta accessoaren för alla som vill sprida lite trolleri i vardagen. Med sin djärva röda färg och gnistrande stjärnor ser du ut som en riktig magiker redo att trolla?
 • Brun Trollkarlshatt - One size

  Brun Trollkarlshatt - One size
  En häxa eller trollkarl men en sprillans ny hatt kan säkerligen ingenting om magi! Tvärtom: Hatten ska vara gammal och skrynklig - precis som magikern. Använd den här för att bli en vis trollkarl?
 • Trollkarls-kit Barn

  Trollkarls-kit Barn
  I detta trollkarlskit för barn ingår en svart, elegant hatt med en lekfullt svängd topp, en randig slips med gul/röda ränder, och en klassisk trollsta. Denna uppsättning kan användas för en mängd&hellip:
 • Trollkarl Hatt Barn

  Trollkarl Hatt Barn
  Man ska aldrig underskatta småtting häxorna som är ute på vift med kvasten flygandes över blåkulla. Men, speciellt när de går bärandes på denna häxhatt såsom denna. Information Barnhatt gjort&hellip:

Trollerihatt

En trollerihatt är inte nödvändigtvis samma sak som en trollkarlshatt. Trollerihatten kan vara ett redskap för magikern och kanske inte något han eller hon bär på huvudet. Om trollkarlshatten oftast är mjuk är hatten för att trolla med hård och kanske har den nåt fint fack att gömma saker i - eller det kanske inte en riktig trollkarl behöver?