Zombie utklädnad för maskerad

Zombies är ett populärt tema både i filmer och TV-spel. Det är därför inte så konstigt att många vill klä ut sig till zombie när det är dags för maskerad med skräcktema eller på Halloween. Det enklaste sättet är att köpa en färdig zombiedräkt och det finns det många av för både barn och vuxna. Vill man göra sin utklädnad på egen hand kan man ta fram några gamla kläder, trasa till de lite och göra en läskig zombie sminkning.

Vi har letat fram alla tänkbara zombieförklädnader som säljs hos festbutiker online som t ex Partykungen och Zingland. Här nedanför ser du ett stort urval av deras kläder med zombietema.

Populärt inom zombie utklädnad för maskerad

 • Carry Me Zombie Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Zombie Barn Maskeraddräkt - One size
  Vill ditt barn verkligen sticka ut ur spökmängden på Halloween kan vi varmt rekommendera denna roliga och lagomt läskiga zombiedräkt! Iklädd zombiedräkten ser det ut som att zombien spatserar omkring?
 • Zombie Präst Maskeraddräkt - Medium

  Zombie Präst Maskeraddräkt - Medium
  Skulle du bikta dig hos den här prästen? Inte vi helller...Zombie Präst Maskeraddräkt inkluderar en svart topp med vit prästkrage och rivna kanter. Ingår gör även en blodfärgad halsduk, ett sår?
 • Zombie Präst Maskeraddräkt - XX-Large

  Zombie Präst Maskeraddräkt - XX-Large
  Bli till dödens präst och predika på festen! Mellan att söka hjärnor att äta och bibelstudierna blir det att leta sig till dansgolvet för att visa upp dina mest zombie-liknande moves. Allt för?
 • Zombiebrud Barn Maskeraddräkt - Medium

  Zombiebrud Barn Maskeraddräkt - Medium
  Iklädd denna spöklika zombieklänning kommer ditt barn garanterat få mest godis av alla på bus eller godis-rundan på halloween! Ingen kommer knappast våga chansa på ett bus...Zombiebrud Barn Maskeraddräkt?

Fler tips på zombie utklädnad för maskerad

 • Basketspelare Zombie Maskeraddräkt - Small

  Basketspelare Zombie Maskeraddräkt - Small
  Dra ihop ett gäng döskallar lagom till Halloween och anordna en spännande basketmatch med denna basketspelaredräkt i skrämmande zombieutförande. Undrar bara vad som kommer hända med det lag som?
 • Zombie Gamer Barn Maskeraddräkt - Large

  Zombie Gamer Barn Maskeraddräkt - Large
  När mörkret faller och resten av staden gått och lagt sig är det bara de riktiga spelarna som är vakna - så kallade Zombie Gamers. En given dräkt för alla datornördar där ute som vill klä sig?
 • Zombie Fånge Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Zombie Fånge Barn Maskeraddräkt - X-Large
  När zombies tar över samhället slipper inte ens de bakom galler undan! Stora som små, alla blir till levande döda som hungrar efter färska hjärnor - och inte minst lite smaskigt halloweengodis.?
 • Zombie Fé Maskeraddräkt - Small

  Zombie Fé Maskeraddräkt - Small
  Inte ens de fagra och magiska älvorna klarar sig från en zombie-epidemi!Zombie Fé Maskeraddräkt inkluderar en kort, sliten klänning i gröna nyanser med tyll nedtill, blottande revben vid magen och?
 • Skolflicka Zombie Maskeraddräkt - Large

  Skolflicka Zombie Maskeraddräkt - Large
  Äntligen är det bevisat! Blir man överröst med läxor i plugget kommer de gamla eleverna tillbaka från de döda och hemsöker alla stränga lärare. Och om du råkar jobba som lärare... Watch out!?
 • Rugbyspelare Zombie Maskeraddräkt - Medium

  Rugbyspelare Zombie Maskeraddräkt - Medium
  En gång i tiden var han skolans coolaste kille, och nu har han återvänt från de döda och är redo för en till match! Vågar du möta han iskalla och livlösa blick?Rugbyspelare Zombie Maskeraddräkt?
 • Zombie Fånge Maskeraddräkt - Medium

  Zombie Fånge Maskeraddräkt - Medium
  Ingen anstalt i världen kan skydda en från zombie-smittan! Och när hela fängelset väl blivit omvända är det bara att traska rätt ut på gatan och börja?
 • Zombie Baldrottning Maskeraddräkt - Small

  Zombie Baldrottning Maskeraddräkt - Small
  På natten av din studentbal dog du. Nu är du tillbaka. Fortfarande queen, som tidigare, men nu något mer... död i blicken. Men inte stoppar det dig från att bli maskeradens drottning också! Zombie?
 • Zombie Fånge Dam Maskeraddräkt - Small

  Zombie Fånge Dam Maskeraddräkt - Small
  Ingen anstalt i världen kan skydda en från zombie-smittan! Och när hela fängelset väl blivit omvända är det bara att traska rätt ut på gatan och börja leta efter mänskliga hjärnor - alternativt?
 • Zombie Cheerleader Svart/Röd Barn Maskeraddräkt - Small

  Zombie Cheerleader Svart/Röd Barn Maskeraddräkt - Small
  - Ge mig ett "ö"! Ö! Ge mig ett till "ö"! Ö! Och en till! Ö! Vad blir det? ÖÖÖÖHHH...!! Låt ditt barn heja på sitt favoritmonsterlag på halloween iklädd denna sportiga hejarklacksdräkt á?
 • Alice in Zombieland Maskeraddäkt - Large

  Alice in Zombieland Maskeraddäkt - Large
  Det som en gång var en oskyldig värld, är nu död och fördärvad. Alice är inte den oskyldiga flickan från Underlandet längre. Hon har blivit en skrämmande skugga av sig själv, en Alice i Zombieland-versionAlice?
 • Träsk Zombie med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Träsk Zombie med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Från träsk till halloweenfest! Låt barnet förvandlas till en kuslig vålnad från sumpmarken iklädd den här skräckinjagande zombiedräkten som kommer att skrämma slag på hela kvarteret under årets?
 • Zombie Nunna Maskeraddräkt - Medium/Large

  Zombie Nunna Maskeraddräkt - Medium/Large
  Har du någonsin funderat på vad som händer med de syndande nunnorna i klostren? Jo, de hamnar nämligen i helvetet och återuppstår sedan som ondskefulla zombie nunnor. Och när de släppts fria är?
 • Zombie Kirurg Barn Maskeraddräkt - Medium

  Zombie Kirurg Barn Maskeraddräkt - Medium
  Du ligger på operationsbordet och inhasandes kommer denna kirurg och zombiestönar. Lita då på din magkänsla och spring därifrån omedelbums!Zombie Kirurg Barn Maskeraddräkt inkluderar en kirurgtröja?
 • Zombie Baldrottning Maskeraddräkt - Medium/Large

  Zombie Baldrottning Maskeraddräkt - Medium/Large
  Hasar och zombiestönar du högst och mest av alla på studentbalen finns det goda chanser att du tar hem utmärkelsen som baldrottning. Så gör dig redo att ta emot kvällens pris iförd denna galet?
 • Zombie Brudgum Maskeraddräkt - Medium

  Zombie Brudgum Maskeraddräkt - Medium
  Till döden skiljer oss åt... Ja, med den här maskeraddräkten så kommer inte ens döden att kunna skilja er från varandra. Som en Zombiebrudgum kommer du vandra på?
 • Zombiekirurg Barn Maskeraddräkt - Small

  Zombiekirurg Barn Maskeraddräkt - Small
  Tänk dig att du ligger på operationsbordet. En snäll sköterska pratar lugnande med dig och alldeles snart kommer du att sova gott med hjälp av narkosen men precis innan du somnar får du syn på kirurgen?
 • Zombie Cheerleader Maskeraddräkt - Large

  Zombie Cheerleader Maskeraddräkt - Large
  Give me an E, give me an A, give me a T, who are we going to eat? YOU! Den här läckra cheerleaderdräkten ser inte alls så oskyldig ut som hejarklacksdräkter brukar göra. Tvärtom faktiskt! Förutom?
 • Zombie Cheerleader Svart/Lila Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Zombie Cheerleader Svart/Lila Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Men HUA! Nu har det allt blivit zombie apocalypse till och med under matchen! Vågar du fortfarande låta denna hejarklacksledare heja på ditt lag?Zombie Cheerleader Svart/Lila Barn Maskeraddräkt inkluderar?
 • Zombie Spökbrud Maskeraddräkt - Small

  Zombie Spökbrud Maskeraddräkt - Small
  Skräm livet ur era bröllopsgäster med en läskig halloweendräkt lagom till bröllopsdagen. Ingen lär tveka på dina svurna ord, tills döden skiljer oss åt...Zombie Spökbrud Maskeraddräkt inkluderar?
 • Zombie Cheerleader Röd/Vit Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Zombie Cheerleader Röd/Vit Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Även zombies behöver sin hejarklack, och med den här häftiga cheerleaderdräkten kan du enkelt stötta de levande döda!Zombie Cheerleader Röd/Vit Barn Maskeraddräkt innehåller en blodig hejarklacksklänning?
 • Zombie Fånge Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Zombie Fånge Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Inget fängelsegaller i världen kunde hålla den här lilla zombien inlåst! Nu vandrar hon istället fritt på gatorna, från dörr till dörr, och ger människorna ett simpelt ultimatum: Bus eller godis.?
 • Barndräkt, zombie med röd luva 130/143

  Barndräkt, zombie med röd luva 130/143
  På väg hem till mormor blev denna lilla tjejen uppäten av vargen men misströsta inte, hon är åter levande som zombie! Stöna dig fram och känns suget av blod och hjärnor under halloweenkalaset iklädd denna klänning med blodfläckar redo.Komplettera dräkten med ansiktspuder, smink eller blod för att få till den äkta odödliga zombie looken.Innehåller klänning och röd luva. Strumpbyxor/leggings och smink ingår ej.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Vit Svart Zombie (1 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Vit Svart Zombie (1 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Vit Svart Zombie (1 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Färg:. Vit. Svart. Material: 100 % polyester. Modell: Zombie. Kön: Kvinna. Storlek: 12. Antal delar: 1 Delar. Innehåller: Klänning
 • Barndräkt, mumie zombie 130/143

  Barndräkt, mumie zombie 130/143
  Vad hittar man mer än skatter nere i egyptens pyramider? Jo mumies! Dessa slimiga zombie-mumies ser ut som en ordentligt rutten mumie som kommer mot en, med slimiga tryck av ruttnande revben och ögon som hänger kan denna dräkten får vem som helst att rysa till.Innehåller jumpsuit med tryck på framsidan och en mask i samma stil.Finns i flera olika storlekar så många i familjen kan klä ut sig till ruttnande mumies och vandra likt en zombie.
 • Zombie Fånge Maskeraddräkt Dam L

  Zombie Fånge Maskeraddräkt Dam L
  Halloween är ofullständigt utan att zombies kraschar festen. Zombies är mycket mångsidiga och kan ta formen av vilken person som helst. Oavsett om det är en läkare, pilot, sjöman eller till och&hellip:
 • Zombie Nunna Klänning S

  Zombie Nunna Klänning S
  Skapa en skräckinjagande scensättning på Halloween med vår Zombie Nunna dräkt! Denna därkt tar skräck till en ny nivå med sin kombination av helighet och förfall. Klänningen är förfallen och&hellip:
 • Zombie Skolflicka M

  Zombie Skolflicka M
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en zombie och skräm livet ur dina vänner.  Klä ut dig till en student som blivit konverterad till den mörka sidan&hellip:
 • Zombie Nunna Maskeraddräkt S

  Zombie Nunna Maskeraddräkt S
  Någonting har uppenbarligen gått riktigt snett på klostret. Vi skulle gissa på att en zombie invasion ligger bakom detta men vem vet? Klä ut dig till en zombie nunna och berätta för festdeltagarna&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Zombie (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Zombie (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Zombie (2 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad. Modell: Zombie. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Barndräkt, mumie zombie 146/152

  Barndräkt, mumie zombie 146/152
  Vad hittar man mer än skatter nere i egyptens pyramider? Jo mumies! Dessa slimiga zombie-mumies ser ut som en ordentligt rutten mumie som kommer mot en, med slimiga tryck av ruttnande revben och ögon som hänger kan denna dräkten får vem som helst att rysa till.Innehåller jumpsuit med tryck på framsidan och en mask i samma stil.Finns i flera olika storlekar så många i familjen kan klä ut sig till ruttnande mumies och vandra likt en zombie.
 • Maskeraddräkt vuxna Präst Zombie (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Präst Zombie (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Präst Zombie (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Hängen. Skärp. Tunika. Modell:. Präst. Zombie
 • Zombie Korsett T-Shirt S

  Zombie Korsett T-Shirt S
  Oroar du dig för vad du ska ha för kläder när zombieinvasionen kommer? No need... Här har du den perfekta t-shirten!
 • Zombie High School Cheerleader XS

  Zombie High School Cheerleader XS
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me M/L Zombie (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me M/L Zombie (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me M/L Zombie (3 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Hatt. Byxor. Jacka. Material: 100 % polyester. Modell: Zombie. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Zombiebrudgum Maskeraddräkt L

  Zombiebrudgum Maskeraddräkt L
  Äktenskap innebär att två människor är förenade för resten av sina liv, och bara döden kan skilja dem åt. För de trogna makar som älskar sina fruar även efter att de har gått bort, här är&hellip:
 • Barndräkt, zombie med röd luva 142/153

  Barndräkt, zombie med röd luva 142/153
  På väg hem till mormor blev denna lilla tjejen uppäten av vargen men misströsta inte, hon är åter levande som zombie! Stöna dig fram och känns suget av blod och hjärnor under halloweenkalaset iklädd denna klänning med blodfläckar redo.Komplettera dräkten med ansiktspuder, smink eller blod för att få till den äkta odödliga zombie looken.Innehåller klänning och röd luva. Strumpbyxor/leggings och smink ingår ej.
 • Barndräkt, zombie vålnad 122/128 cl

  Barndräkt, zombie vålnad 122/128 cl
  En komplett och fasansfull dräkt för halloweenfesten eller maskeraden med tema skräck, med ringlande kedjor och en täckande mask för ansiktet kommer du framkalla kårar på övriga gäster. Var en vandrande vålnad med kedjor eller ta på dig masken och var en läskig zombie eller dödskalle. Dräkt med tillbehör nog för att vara fyra olika karaktärer i samma dräkt. I dräkten ingår:-Dräkt-Cape med huva-Mask-Kedja till midjanDräkten är tillverkad i 100% polyesterTvättas i 30 grader
 • Zombie Skolpojke M

  Zombie Skolpojke M
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner. Innehåller: tröja, byxor, slips & jacka. 
 • Maskeraddräkt vuxna Gris Zombie

  Maskeraddräkt vuxna Gris Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Gris Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell:. Gris. Zombie. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Jumpsuit. Foot cover
 • Zombie Poncho - Onesize

  Zombie Poncho - Onesize
  Fånga den apokalyptiska-looken med denna Zombie Poncho. Passar perfekt till festivalen eller när du vill liva upp regniga dagar. Denna poncho är en one-size och passar de flesta. Designad med en ?Infected&hellip:
 • Zombie Lost Boy Maskeraddräkt M

  Zombie Lost Boy Maskeraddräkt M
  Ni vet Peter, han som brukar flyga omkring och aldrig vill växa upp. Nu är det så att det har hänt en liten grej och Peter är inte riktigt sig själv. Han har utvecklat en viss smak för människor&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Secretary Zombie (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Secretary Zombie (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Secretary Storlek L Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Klänning. Slips. Design: Zombie. Storlek: Storlek L
 • FEVER BURLESK ZOMBIEDRÄKT M

  FEVER BURLESK ZOMBIEDRÄKT M
  Upptäck en unik stil med en blandming av elegans och skrämmande zombiedesign med vår Burlesk zombiedräkt. Denna dräkt ger dig möjlighet att sticka ut på Halloween. Gör dig redo att imponera och&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Driver Zombie M/L (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Driver Zombie M/L (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Driver M/L Zombie (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Skjorta. Väst. Byxor. Design: Zombie. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Zombiefånge-dräkt dam M

  Zombiefånge-dräkt dam M
  Fortfarande i sitt fängelsekläder med ett stort öppet sår på bröstet ser denna fängelsezombieflicka ut som om hon är ute efter hämnd. I sin korta fångdräkt finns något märkligt förföriskt&hellip:
 • Barndräkt, mumie zombie 115/128

  Barndräkt, mumie zombie 115/128
  Vad hittar man mer än skatter nere i egyptens pyramider? Jo mumies! Dessa slimiga zombie-mumies ser ut som en ordentligt rutten mumie som kommer mot en, med slimiga tryck av ruttnande revben och ögon som hänger kan denna dräkten får vem som helst att rysa till.Innehåller jumpsuit med tryck på framsidan och en mask i samma stil.Finns i flera olika storlekar så många i familjen kan klä ut sig till ruttnande mumies och vandra likt en zombie.
 • Fever Zombie Cop Costume M

  Fever Zombie Cop Costume M
  Vår Fever Zombie Policewoman Costume är täckt av blodstänk och har kantiga kanter för att skapa en iögonfallande och minnesvärd Halloween-dräkt! Kostymen inkluderar: Klänning Hatt Fever Zombie&hellip:
 • Zombie I Nattlinne Maskeraddräkt M

  Zombie I Nattlinne Maskeraddräkt M
  Vill du helst av allt ligga och mysa i en säng under halloweenfesten? Då är det här en perfekt dräkt för dig. Komplettera med lite smink och blod i ansiktet och lägg dig därefter i sängen. Om&hellip:
 • ZOMBIE GNAGAREKOSTYM S

  ZOMBIE GNAGAREKOSTYM S
  Alla älskar de sötaste små pälsbollarna med framtänder som gnager på nötter. Men skulle du fortfarande anse gnagare som bedårande om de förvandlades till elaka små zombies? Varför inte ta reda&hellip:
 • ZOMBIE ÄLVKOSTYM S

  ZOMBIE ÄLVKOSTYM S
  Halloween kommer att vara ofullständigt utan en zombiedräkt på festen. De är mycket mångsidiga och kan föreställa vilken person som helst. Barn älskar särskilt zombier på Halloween. Den här&hellip:
 • Zombiepräst Maskeraddräkt M

  Zombiepräst Maskeraddräkt M
  Halloween är ofullständigt utan att zombies kraschar festen. Zombies är mycket mångsidiga och kan anta formen av vilken person som helst. Vare sig det är en läkare, pilot, sjöman eller till och&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Nasse Zombie Rosa

  Maskeraddräkt vuxna Nasse Zombie Rosa
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Nasse Zombie Rosa och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell:. Nasse. Zombie. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Jumpsuit. Fotskydd. Färg: Rosa. Rekommenderad ålder: + 3 år. Storlek: M
 • Zombiedräkt Flapperklänning L

  Zombiedräkt Flapperklänning L
  Stjäl showen på nästa Halloweenfest med vårt Zombiedräkt i grå färg! Denna unika klänning och huvudband förvandlar dig till en zombie. Klass och skräck i en snygg kombination. Beställ nu för&hellip:
 • Zombie Fé Maskeraddräkt XS

  Zombie Fé Maskeraddräkt XS
  Oftast förknippar men en fé med trolleri och glädje. Det är dags att bryta den trenden och visa att även en fé kan vara obehaglig. Här har du en utklädnad som kombinerar lite mjuk tingeling-stil&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Zombie Polis T-shirt

  Maskeraddräkt vuxna Zombie Polis T-shirt
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Polis Zombie T-shirt och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder: + 3 år. Innehåller: T-shirt. Design:. Zombie. Polis
 • Zombie Fånge Maskeraddräkt Barn M

  Zombie Fånge Maskeraddräkt Barn M
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner. Innehåller byxor, tröja, mössa och kedja.  Storlek M: 7-9 år Storlek&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Docka Zombie

  Maskeraddräkt vuxna Docka Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Docka Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad. Stimulerande gel: Kvinna. Extern: 100 % polyester. Design: Kvinna
 • HIGH SCHOOL SKRÄCK-ZOMBIE-STUDENT M

  HIGH SCHOOL SKRÄCK-ZOMBIE-STUDENT M
  Om du planerar att delta i en maskeradfest behöver du inte leta längre. Här är en skrämmande vacker dräkt av en High School Horror Zombie College Student med en klänning och en stilfull hatt! För&hellip:
 • Zombie Nunna Klänning L

  Zombie Nunna Klänning L
  Skapa en skräckinjagande scensättning på Halloween med vår Zombie Nunna dräkt! Denna därkt tar skräck till en ny nivå med sin kombination av helighet och förfall. Klänningen är förfallen och&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Zombie Nunna M/L (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Zombie Nunna M/L (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Zombie Nunna M/L (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Klänning. Strumpor. Hårnät. Modell: Zombie. Design: Nunna. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Zombie Landhockey Spelare Maskeraddräkt M

  Zombie Landhockey Spelare Maskeraddräkt M
  Bli en sportig zombie-tjej med den här fantastiska dräkten som förvandlar dig till en zombiehockeyspelare. Ta på dig den och bit någon för att smitta dem med viruset, eller så kan du alltid använda&hellip:
 • Zombie Nunna Klänning M

  Zombie Nunna Klänning M
  Skapa en skräckinjagande scensättning på Halloween med vår Zombie Nunna dräkt! Denna därkt tar skräck till en ny nivå med sin kombination av helighet och förfall. Klänningen är förfallen och&hellip:
 • Rugbyspelare Zombie L

  Rugbyspelare Zombie L
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner. Innehåller: klänning  
 • Zombiedoktor-dräkt, vit och grön S

  Zombiedoktor-dräkt, vit och grön S
  Halloween Zombie Läkardräkten inkluderar ett par gröna byxor med trasiga kanter och en matchande blodfläckig topp med en bifogad missfärgad jacka. Till Halloween-dräkten ingår även ett par vita&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Zombie Hund

  Maskeraddräkt vuxna Zombie Hund
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Hund Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell:. Zombie. Hund. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Innehåller:. Sminkset. Kapuschong. Jumpsuit. Foot cover
 • ZOMBIE IDROTTSLÄRARE KOSTYM S

  ZOMBIE IDROTTSLÄRARE KOSTYM S
  Tänk dig en zombie-utbrott på en skola, och alla springer för sina liv undan zombierna. Vem skulle vara den första att smitta ett offer? Idrottsläraren såklart! Bli en sportig zombie med den här&hellip:
 • Piratzombie-spöke-dräkt herr M

  Piratzombie-spöke-dräkt herr M
  Vår "Pirat Zombie Kostym" för män är idealisk för att skapa en ondskefull sjörövare-look! Den kommer till och med med en latexmask, så du behöver inte använda något smink! Kostymen inkluderar:&hellip:
 • Zombie Fånge Klänning Barn L

  Zombie Fånge Klänning Barn L
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie-fånge och skräm livet ur dina vänner. Innehåller: klänning, mössa och kedja. Storlek S: 6-8 år Storlek&hellip:
 • SKRÄCKZOMBIE/FLICKA FRÅN LANDET-DRÄKT M

  SKRÄCKZOMBIE/FLICKA FRÅN LANDET-DRÄKT M
  Kom ihåg den gulliga och oskyldiga Dorothy från Trollkarlen från Oz, som charmade alla med sitt förtjusande leende? Vad sägs om att skrämma alla genom att bära denna Dorothy-dräkt täckt i blod!&hellip:
 • Barndräkt, zombie med röd luva 115/128

  Barndräkt, zombie med röd luva 115/128
  På väg hem till mormor blev denna lilla tjejen uppäten av vargen men misströsta inte, hon är åter levande som zombie! Stöna dig fram och känns suget av blod och hjärnor under halloweenkalaset iklädd denna klänning med blodfläckar redo.Komplettera dräkten med ansiktspuder, smink eller blod för att få till den äkta odödliga zombie looken.Innehåller klänning och röd luva. Strumpbyxor/leggings och smink ingår ej.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Beige M Zombie

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Beige M Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Beige M Zombie och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Beige. Kön: Män. Storlek: M. Material: 100 % polyester. Modell: Zombie. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Innehåller: Trenchcoat
 • Zombie Nunna Klänning XL

  Zombie Nunna Klänning XL
  Skapa en skräckinjagande scensättning på Halloween med vår Zombie Nunna dräkt! Denna därkt tar skräck till en ny nivå med sin kombination av helighet och förfall. Klänningen är förfallen och&hellip:
 • Zombiebrud Maskeraddräkt S

  Zombiebrud Maskeraddräkt S
  Äktenskap innebär att två människor är bundna tillsammans för resten av sina liv, bara döden kan skilja dem åt. För de hängivna fruarna som älskar sina män även efter att de är döda, här&hellip:
 • Barndräkt, zombieskelett 122/128

  Barndräkt, zombieskelett 122/128
  Förvandla din lilla äventyrare till en skrämmande figur i Buttericks Zombieskelett-maskeraddräkt! Denna rysligt detaljerade dräkt kommer garanterat att göra varje halloween oförglömlig.Detaljerad beskrivning:Mönster: Skelett med trasigt och slitet klädutseende, som om man just kravlat sig upp från graven.Innehåller: Setet inkluderar byxor, en topp och en huva som diskret täcker hela ansiktet, samt skeletthandskar så att den unga zombien kan skrämma med full effekt.Storlekar: Dräkten är tillgänglig i tre storlekar - 110/116, 122/128 och 134/140 cl, för att garantera en skön passform för alla små spöken.Flexibilitet: Medan huva ger en helmaskerad effekt, kan du välja att hoppa över den och istället komplettera utseendet med en rolig och kreativ zombie-sminkning.Låt barnens fantasi flöda fritt denna Halloween med våran Zombieskelett-maskeraddräkt! Perfekt för spöklika utflykter, skolaktiviteter eller en kväll med godissökning runt kvarteret. 
 • Zombie Cheerleader L

  Zombie Cheerleader L
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner. Innehåller: klänning (pom pom ingår ej)  
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Snövit Zombie

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Snövit Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Snövit Zombie och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell:. Snövit. Zombie. Innehåller:. Lasso. Klänning. Kön: Kvinna. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Batteridriven: Inte
 • Barndräkt, zombieskelett 134/140

  Barndräkt, zombieskelett 134/140
  Förvandla din lilla äventyrare till en skrämmande figur i Buttericks Zombieskelett-maskeraddräkt! Denna rysligt detaljerade dräkt kommer garanterat att göra varje halloween oförglömlig.Detaljerad beskrivning:Mönster: Skelett med trasigt och slitet klädutseende, som om man just kravlat sig upp från graven.Innehåller: Setet inkluderar byxor, en topp och en huva som diskret täcker hela ansiktet, samt skeletthandskar så att den unga zombien kan skrämma med full effekt.Storlekar: Dräkten är tillgänglig i tre storlekar - 110/116, 122/128 och 134/140 cl, för att garantera en skön passform för alla små spöken.Flexibilitet: Medan huva ger en helmaskerad effekt, kan du välja att hoppa över den och istället komplettera utseendet med en rolig och kreativ zombie-sminkning.Låt barnens fantasi flöda fritt denna Halloween med våran Zombieskelett-maskeraddräkt! Perfekt för spöklika utflykter, skolaktiviteter eller en kväll med godissökning runt kvarteret. 
 • Elak Zombie Maskeraddräkt Dam L

  Elak Zombie Maskeraddräkt Dam L
  Alice går till Underlandet, blir zombifierad och förvandlas till den skrämmande Alice the Malice! Denna dräkt kommer att förvandla dig från en söt flicka till en blodtörstig zombie-vilding med&hellip:
 • Zombiegangster-dräkt M

  Zombiegangster-dräkt M
  Denna Zombiegangster-dräkt ger dig en skrämmande twist på en klassisk look. Dräkten inkluderar allt du behöver för att omvandlas till en skräckinjagande kriminell: jacka, byxor, en blodig topp med&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Grå Zombies (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Grå Zombies (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Grå Zombies (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Stimulerande gel: Kvinna. Extern: 100 % polyester. Typ: Kostym. Färg: Grå. Kön:. Kvinna. Vuxna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 3 år. Design: Zombies. Antal delar: 3 Delar. Material: Polyester. Innehåller:. Skärp. Klänning. Huvudbonad. Språk: Franska. Egenskaper: Utan förslutning
 • Zombiefånge-dräkt dam XS

  Zombiefånge-dräkt dam XS
  Visa din kärlek på ett unikt sätt med denna Zombie fångklänning till din älskade. Perfekt för Halloween. Inkluderar klänning med latexdetalj och hatt.
 • Zombie Skolflicka Maskeraddräkt M

  Zombie Skolflicka Maskeraddräkt M
  Förvandla dig till skolans skräckinjagande zombie med vår zombie skolflicka!  Med sin design, inklusive kjol, jacka, skjortliknande överdel och slips, är denna dräkt perfekt för att skapa den perfekta&hellip:
 • ZOMBIE SJÖMANSDRÄKT KVINNA L

  ZOMBIE SJÖMANSDRÄKT KVINNA L
  Ge dig ut på en resa på de dödas hav med vår Zombie Sjömanskvinna Dräkt! Denna makabra dräkt är täckt av blodstänk, vilket gör den till en fantastisk idé för Halloween-maskeraden. Ahoy, zombiekamrat!&hellip:
 • HIGH SCHOOL ZOMBIE-BALKLÄNNING S

  HIGH SCHOOL ZOMBIE-BALKLÄNNING S
  Ska du på en zombie-temafest snart? Här är den perfekta dräkten för dig - en vacker och läskig High School Horror Zombie Prom Queen-dräkt som kommer att låta dig sticka ut bland alla de andra odöda&hellip:
 • ZOMBIE PILOT / KAPTEN KOSTYM M

  ZOMBIE PILOT / KAPTEN KOSTYM M
  Zombiedräkter är mycket mångsidiga och kan föreställa vilken person som helst. Halloween blir ofullständigt utan en zombie på festen. Vad sägs om att gå på en Halloweenfest som en zombiepilot?&hellip:
 • Zombie Kvinnlig Polis Maskeraddräkt S

  Zombie Kvinnlig Polis Maskeraddräkt S
  Att vara död kommer inte att hindra dig från att upprätthålla lag och ordning i ditt område med vår Zombie Poliskvinna Dräkt. Denna unika Halloween-dräkt är säker att skrämma folk när de ser&hellip:
 • UTARBETAD ZOMBIE KVINNLIG DRÄKT XS

  UTARBETAD ZOMBIE KVINNLIG DRÄKT XS
  Trött på vardagar och kontoret? Varför inte dyka upp på kontorets halloweenfest som en arbetad-till-döds zombie för att ge din chef en antydan om ditt hårda arbete? Den här dräkten är utformad&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Business M/L Zombie

  Maskeraddräkt vuxna Business M/L Zombie
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Business M/L Zombie och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller: T-shirt. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Zombie
 • Zombie Rörmokare Maskeraddräkt L

  Zombie Rörmokare Maskeraddräkt L
  Gör din fru dig ansvarig för all VVS i huset istället för att anlita en yrkesperson? Oavsett hur mycket du hatar att göra de uppgifterna, älskar du henne fortfarande. Här är nu den perfekta dräkten&hellip:
 • HIGH SCHOOL FASA ZOMBIE BASKETSPELARE L

  HIGH SCHOOL FASA ZOMBIE BASKETSPELARE L
  Bli den mest omtyckta amerikanska idrottspersonen i den här outfiten - en zombie basketbollspelare! Slamdunk dina offer och sprid skräcken på festen! Innehåller: Topp och shorts
 • ZOMBIE DEATH ROW INMATE M

  ZOMBIE DEATH ROW INMATE M
  Är du en av de där loja individerna? Du vill gå på festen och inte missa all Halloween-rolighet. Låt oss vara ärliga, du är bara för lat för att lägga ner mycket ansträngning och tid på att&hellip:
 • Zombie Amerikansk Fotbollsspelare Maskeraddräkt M

  Zombie Amerikansk Fotbollsspelare Maskeraddräkt M
  Den vuxna Högstadiets Skräck Zombie Fotbollsspelare Dräkten inkluderar en blodfläckad svart, vit och röd topp med '13' tryckt fram på den, vadderade axlar och ojämnt skurna ärmar. Till den amerikanska&hellip:
 • Zombie Cheerleader M

  Zombie Cheerleader M
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner. Innehåller: klänning (pom pom ingår ej)  
 • Rugbyspelare Zombie M

  Rugbyspelare Zombie M
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en Zombie och skräm livet ur dina vänner. Innehåller: klänning  
 • Zombie Skolflicka L

  Zombie Skolflicka L
  En Zombie kan komma i många former, som vad som helst faktiskt. Kom till festen som en zombie och skräm livet ur dina vänner.  Klä ut dig till en student som blivit konverterad till den mörka sidan&hellip:
 • Dräkt, zombiepräst

  Dräkt, zombiepräst
  Denna snygga zombiepräst maskeraddräkten gör att du snabbt kan förvandlas till en blodig präst utan att du behöver ta på blod på kläderna. Det mjuka tyget gör att den är skön att ha den på sig länge och man blir inte för varm i den.Komplettera med latex och blod för effekter på händer och ansiktet för bäst effekt. Tillverkad i 100% polyester Tvättas i 40 graderOBS! Byxor, skor och smink ingår inte.
 • Zombie-skolpojke Vuxendräkt M

  Zombie-skolpojke Vuxendräkt M
  Vuxen Dräkt för Högstadiets Skräck Zombie Skolpojke inkluderar en trasig grå jacka med en blodstänkt skjorta som har ojämnt skurna kanter. Till zombie skolpojken ingår även en svart och röd randig&hellip:
 • ZOMBIE SKOLPOLIS DAM KOSTYM S

  ZOMBIE SKOLPOLIS DAM KOSTYM S
  Om du vill ha en Halloween-zombiedräkt med en twist, då är Zombie Karamelltant Dräkten precis vad du letar efter! Den kommer med klänningen med däckmärken på den, en hatt och en karamellskylt som&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna School Zombie M/L (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna School Zombie M/L (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna School Zombie M/L (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Slips. Byxor. Jacka med skjorta. Modell: Zombie. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L

Vad är en zombie?

Skräcken för zombies har en lång tradition och grundar sig i rädslan av att de döda ska kliva upp ur sina gravar och äta oss levande människor. Man har hittat begravda män på Irland med stenar i munnen, som tros ha placerats där för att förhindra deras tuggande.

En zombie är en kropp utan själ som bara drivs av sin hunger efter kött. Deras hjärna är skrumpen och i den finns inga tankar kvar. Kanske är det därför en Zombies ögonlinser är blanka och vita. Det enda zombien gör är att söka efter levande kött att tugga i sig.

Populära Zombiefilmer och serier

På filmduken har Zombies förekommit mycket och kan nog sägas ha en egen genre. TV-serien The Walking Dead kanske är mest känd och en serie som lyft upp zombies till topplistor världen över. Det har nog gått åt rätt mycket fakeblod för att göra den och andra zombierullar genom åren.

Bland långfilmerna har det släppts många zombiefilmer som blivit klassiker. Filmen Night of the Living Dead från 1968 är en kultförklarad film du bara måste se. Den finns uppladdad på Youtube. Flyttar man sig 10 år framåt i tiden hittar man en till klassiker Dawn of the Dead.

Bland de mer moderna filmerna är det många Zombiekännare som vill rekommendera Peter Jacksons Braindead (1992). I filmen blir en mamma biten av en råttapa och förvandlas till köttätande zombie. En väldigt blodig och klafsig film som kan bli så absurd att den är mer rolig än läskig.

Sugen på mer zombiefakta?

- Så överlever du en zombieapokalyps
- Zombie Makeup Tutorial
- Boken Zombieöverlevnad av Herman Geijer

Tips! Visste du att det finns löptävlingar med zombietema där du kan vara antingen Zombie eller springa ifrån de. Kolla in Zombie Run!

ilead