Clownskor

Långa, lite klumpiga skor i gult eller rött hör en clowndräkt till. Här listar vi våra tips på clownskor du kan köpa online till din clowndräkt. Alla skor säljs som onesize men det är olika modeller för barn och vuxna.

Populärt inom clownskor

 • Clownskor Röd/Gula - One size

  Clownskor Röd/Gula - One size
  Skorna är en viktig del när man vill klä ut sig till en clown, och här har du ett par som ser precis ut som ett par typiska clownskor så som vi känner igen dem. Oavsett om du ska på maskeradfest,?
 • Clownskor Stora - One size

  Clownskor Stora - One size
  Extra stora skor som kompletterar din clownkostym helt perfekt! Att klä ut sig till clown och inte ha stora clownskor på sig går ju så klart inte. Sätt på dig din clownkostym, gör en ansiktsmålning?
 • Clownskor - One size

  Clownskor - One size
  Klassiska röd/gula clownskor i PVC-material med gummisulor.One size (vuxenstorlek).
 • Clownskor i Tyg - One size

  Clownskor i Tyg - One size
  En clown utan löjligt stora skor? Knappast! Använd dessa för att sätta pricken över i på din clowndräkt - ett måste till cirkusmaskeraden! Clownskor i Tyg är ett par stora skor i klassiska?

Fler tips på clownskor

 • Skor My Other Me Clown

  Skor My Other Me Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Skor My Other Me Clown och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Clown. Material:. Syntetisk. Plast. Storlek: One size. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Skoöverdrag Clownskor

  Skoöverdrag Clownskor
  Klassiska Gul/röda clownskor som du drar över dina egna skor för att få till en klassisk clown-look. 
 • Skor Clown

  Skor Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Skor Clown och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg: Multicolour. Design: Clown. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Clownskor

  Clownskor
  Vare sig det är en clownoutfit till barnkalas eller till ett vuxet evenemang får du inte glömma det mest igenkännerliga accesoaren till dräkten. Ett par klassiska clownskor. Ibland kan blotta synen&hellip:

Gillar du läskiga clowner som till Pennywise? Skorna kanske då inte är det viktigaste utan se till att du har en bra Pennywise-dräkt och du kommer sätta skräck i gästerna på festen.