Pennywise utklädningskläder

Stephen Kings storsäljare med clownen Pennywise har fått ett uppsving med de nya filmerna där Bill Skarsgård spelar clownen. Boken släpptes 1986 och handlingen utspelar sig på 1950-talet i den lilla staden Derry i Maine där flera barn dödas.

Gänget med de sju elvaåringarna tar upp kampen mot den onde clownen som på svenska fått namnet Snåljåp, fritt översatt från Pennywise. Den här boken tog Stephen King fyra år att skriva men den har verkligen burit frukt och fått storts genomslag.

Skräckclownen har vaknat till liv igen

År 1990 släpptes en miniserie baserad på boken men för dagens unga är filmatiseringen med Bill Skarsgård som kom 2017 mest känd. Nu kommer uppföljaren "Det: Kapitel 2" och det är återigen dags att frigöra den lilla staden från Pennywise skräckgrepp.

Klä ut dig till Pennywise med mask och dräkt

Om du ska gå på maskerad med film- eller skräcktema passar det utmärkt att gå som Pennywise. Halloween är också ett tillfälle då skräckclowner brukar vakna till liv, men ta det med måtta så du inte skrämmer livet ur folk. Clowner kan vara läskiga nog som de är för små barn. Här listar vi utklädningskläderna som förvandlar dig till Pennywise.

Förslag på pennywise utklädningskläder

 • Pennywise IT Deluxe Mask - One size

  Pennywise IT Deluxe Mask - One size
  Är ditt mål att skrämma livet ur dina vänner nästa maskeradfest? Vi vill lova dig att clownen Pennywise från filmen "IT" kommer uppfylla dina förväntningar! Vill du göra det riktigt läskigt?
 • Pennywise Maskeraddräkt - Large

  Pennywise Maskeraddräkt - Large
  Öva på det skräckinjagande skrattet, ta på dig dräkten - skräm slag på hela kvarteret! Iklädd den här dräkten får du chansen att kliva rätt in i Stephen Kings fasansfulla skräckvärld och?
 • IT Pennywise Peruk

  IT Pennywise Peruk
  Denna peruk är inte bara en peruk - den är nyckeln till att uppnå den fullständiga transformationen till den ondskefulla clownen Pennywise från Stephen Kings klassiska film.  Så varför nöja sig&hellip:
 • Pennywise It Maskeraddräkt Deluxe XL

  Pennywise It Maskeraddräkt Deluxe XL
  Är en clown alltid rolig och vänlig? Möt Pennywise, den dansande clownen och stjärnan i Stephen King-skräckromanen "It", skriven 1986. Denna skrämmande clown är en Shape-shifter, som bara kan ses&hellip:

Fler tips på pennywise utklädningskläder

 • Pennywise IT Clown Dräkt Klassisk

  Pennywise IT Clown Dräkt Klassisk
  Ta dig in i skräckens värld och bli Stephen Kings mest skräckinjagande karaktär Pennywise med denna läskiga It clown-dräkt. Denna Pennywise It kostym kommer komplett med helkroppsdräkt, krage och&hellip:
 • Licensierad Pennywise Clown Mask i plast

  Licensierad Pennywise Clown Mask i plast
  Pennywise IT clownmask i plast. Masken ä:r fä:st med reså:r bakom huvudet.Detta ä:r en officiellt licensierad Warner Bros-produkt.