Squid Game mask

Triangel, cirkel eller fyrkant - vilken rang på masken från Squid Game vill du ha på dig? Eller ska du rent av klä ut dig till The Frontman med en boss-mask. Vill du köpa en röd overall hittar du Squid Game maskeraddräkt här.

Populärt inom squid game mask

 • Squid Game Boss Mask - One size

  Squid Game Boss Mask - One size
  Bjud in till fest klädd som den mystiska bossen i Squid Game! Rör dig i kulisserna bakom dina röd-klädda vakter och förbered kvällen med en herrans massa lekar och spel. Givetvis?
 • Squid Game Square LED Mask

  Squid Game Square LED Mask
  När det är dags att leka lekar på maskeradfesten kommer alla veta vem det är som bestämmer reglerna, du har väl sett den omtalade filmen Squid Game? Om inte, se den! Detta är en läskig mask som?
 • Squid Game Triangel Mask - One Size

  Squid Game Triangel Mask - One Size
  Masken som gör leken till blodigt allvar! På nolltid förvandlas du nämligen till en av de kusliga vakterna från Netflix succéserie Squid Game - där leken sker?
 • Squid Game Triangle LED Mask

  Squid Game Triangle LED Mask
  När det är dags att leka lekar på maskeradfesten kommer alla veta vem det är som bestämmer reglerna, du har väl sett den omtalade filmen Squid Game? Om inte, se den! Detta är en läskig mask som?

Fler tips på squid game mask

 • Squid Game Circle LED Mask

  Squid Game Circle LED Mask
  När det är dags att leka lekar på maskeradfesten kommer alla veta vem det är som bestämmer reglerna, du har väl sett den omtalade filmen Squid Game? Om inte, se den! Detta?
 • Squid Game Fyrkant Mask - One Size

  Squid Game Fyrkant Mask - One Size
  Vare sig du planerar att dra igång en omgång Ddakji, dragkamp eller red light, green light på nästa maskeradfest är det här masken för dig! På nolltid förvandlas du nämligen till en av de verkställande?
 • Squid Game Cirkel Mask - One size

  Squid Game Cirkel Mask - One size
  Inga dödslekar utan att någon håller ställningarna! Givetvis måste även någon städa upp när det blir stökigt - oavsett hur allvarlig läget?
 • Squid Game Docka Mask - One size

  Squid Game Docka Mask - One size
  När du vänder dig om på festen vet alla vad dom har att vänta sig om dom inte står helt STILLA! Om blickar kunde döda, ja då är det en fördel om du är?
 • Squid Game Docka Mask - One size

  Squid Game Docka Mask - One size
  Rött ljus, grönt ljus, 1, 2, 3! Med den här masken föreställande den kusliga dockan från Squid Game kommer du få de andra på maskeraden att tippa runt på tårna. Varför inte ta med dig en vattenpistol?
 • Squid Game Circle Mask - One size

  Squid Game Circle Mask - One size
  Här har du masken som ger gästerna kalla kårar när du föreslår en runda Beer Pong! Inte för att de har någon anledning till att oroa sig, men för att den här masken får alla lekar och spel att?
 • Squid Game Waiter Mask - One size

  Squid Game Waiter Mask - One size
  Går tankarna att du vill klä ut dig till en hemlig servitris som enbart får servera gäster med stil? Såklart måste V.I.P gästerna på festen ha en hemlighetsfull servitris under kvällen. Skäm?