Squid Game maskeraddräkter

I den populära serien Squid Game på Netflix finns flera typer av dräkter som många vill klä ut sig i. Vi listar maskeraddräkter inspirerade av Squid Game-boomen. Klä ut dig till en spelare, väktare eller The Boss. Har du redan en röd onepiece kan du skaffa en .

Populärt inom squid game maskeraddräkter

 • Squid Game Spelare Maskeraddräkt - X-Small

  Squid Game Spelare Maskeraddräkt - X-Small
  Ont om pengar efter att ha blivit skuldsatt hos lånehajar? Det finns sätt att lösa det på - men riskerna är minst lika stora som belöningen. Kasta på dig den här overallen och bli till huvudkaraktären?
 • Squid Game Vakt Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Squid Game Vakt Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Bli bevakare över dödslekar med den här autentiska maskeraddräkten! Direkt hämtad från Netflix succéserie Squid Game förvandlar den här overallen dig till maskeradens mest fruktade - och ikoniska?
 • Squid Game Vakt Maskeraddräkt - X-Small

  Squid Game Vakt Maskeraddräkt - X-Small
  Bli till en av de skräckinjagande vakterna från dödsleken Squid Game iklädd den här overallen! Välj själv vilken av de olika typen av verkställande arbetare du vill bli: kvadraten, cirkeln eller?
 • Squid Game Boss Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Squid Game Boss Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Förvandlas till Squid Game-bossen och bjud in till fest! Spel i mängder utlovas givetvis - men inte behöver det vara så allvarligt. Håll det lite lätt och lekfullt?

Fler tips på squid game maskeraddräkter

 • Squid Game Docka Deluxe Maskeraddräkt - X-Small

  Squid Game Docka Deluxe Maskeraddräkt - X-Small
  Grönt ljus, rött ljus... Med den här dräkten förvandlas du till den mordiska dockan/roboten från den första utmaningen i Squid Game på nolltid. Ställ till med en festlig omgång av samma lek (utan?
 • The Gamer Villain Maskeraddräkt - Medium

  The Gamer Villain Maskeraddräkt - Medium
  Som lekledare för världens blodigaste spel gäller det att klä sig respektabelt i rock och huva. Det är inte bara fashionabelt - utan även riktigt läskigt! The Gamer?
 • Maskeraddräkt vuxna Squid Game Orange (Renoverade B)

  Maskeraddräkt vuxna Squid Game Orange (Renoverade B)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Squid Game Orange (Renoverade B) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Färg: Orange. Material:. Syntetisk. Plast. Rekommenderad ålder: + 14 år. Montering: Inte. RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:. A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.. A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.. B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.

Billigt Squid Game tips på maskeraddräkt

Om du har en röd onepiece hemma eller röda byxor och röd långärmad tröja så kan du komplettera med en Squid Game mask. Det finns billiga pappmasker med de olika symbolerna på, eller Mr Front Man himself.