Halloweenmasker: läskiga skräckmasker

Gillar du att skrämmas? Då är denna kategori av läskiga halloweenmasker något för dig. Här hittar du skräckmasker som kan skrämma livet ur vem som helst på maskeraden eller under Halloween.

Många av dagens masker är så pass bra gjorda att du inte behöver vara superproffsig på att sminka dig. Om du däremot vill göra riktigt läskiga sminkningar - kolla då in denna specialsida med halloweensmink.

Populärt inom halloweenmasker: läskiga skräckmasker

 • Anonymous Mask - One size

  Anonymous Mask - One size
  Ibland vill man bara ställa till djävulskap för andra. Kanske har dom förtjänat det, kanske inte, men det kändes rätt för stunden. I sånna lägen är det bra om man kan vara anonym. Anonymous?
 • Teatermask Bloodtears - One size

  Teatermask Bloodtears - One size
  Svårare än så här behöver det inte vara att hitta en mask som både skrämmer och faschinerar på samma gång.Teatermask i form av en silverfärgad halvmask med blodstänk liknande tårar runt ögonen.?
 • Fantomen Halvmask Guld - One size

  Fantomen Halvmask Guld - One size
  Ska du klä ut dig till Fantomern på Operan eller någon annan cool maskeradbalskaraktär passar denna superläckra halvmask ypperligt. Med den skimrande guldfärgen och det snygga mönstret kommer masken?
 • Pennywise IT Deluxe Mask - One size

  Pennywise IT Deluxe Mask - One size
  Är ditt mål att skrämma livet ur dina vänner nästa maskeradfest? Vi vill lova dig att clownen Pennywise från filmen "IT" kommer uppfylla dina förväntningar! Vill du göra det riktigt läskigt?

Fler tips på halloweenmasker: läskiga skräckmasker

 • Area 51 Overhead Mask

  Area 51 Overhead Mask
  Är vi ensamma i universum? Eller är utomjordingarna redan bland oss? Och vad pågår egentligen vid Area 51? Frågorna är många och svaren desto färre, men vi vet med säkerhet att aliens alltid funkar?
 • Day of the Dead Svart/Vit Mask - One size

  Day of the Dead Svart/Vit Mask - One size
  Dags att fira day of the dead? Eller är du bara sugen att byta utseende en stund? Satsa på den här häftiga masken som med sina svartvita detaljer är lika skrämmande som traditionsenlig!Day of the?
 • Hockeymask med Blod - One size

  Hockeymask med Blod - One size
  Hockey är en farlig sport, rätt som det är kan det komma en puck flygandes i ögonhöjd. Bäst att bära mask - både på isen och när du vill skrämmas riktigt ordentligt i halloweentider! Hockeymask?
 • Vampyrmask - One size

  Vampyrmask - One size
  Är du redo att klockan ska slå 00:00? Förvandla dig till en blodsugande vampyr och du kommer garanterat att sätta skräck i gästerna på festen! Match med ett par vampyriga kläder och festen kan?
 • Jason Hockeymask Svart

  Jason Hockeymask Svart
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken i svart kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer garanterat ge kalla?
 • Ögonmask Katt med Strass Silver Deluxe

  Ögonmask Katt med Strass Silver Deluxe
  Vem är det som döljer sig bakom den här mystiska och snygga masken egentligen? Alla undrar men ingen vet! Addera denna glittriga ögonmask till din maskeraddräkt för extra mystik och få en riktig?
 • Tubhalsduk Vampyr - One size

  Tubhalsduk Vampyr - One size
  En vampyr som ler med munnen men inte med ögonen? Mer blodtörstig än så kan man bara inte se ut och just därför blir den här tubhalsduken den perfekta accessoaren till din vampyr-outfit!Tubhalsduk?
 • V For Vendetta Silver Mask - One size

  V For Vendetta Silver Mask - One size
  Den legendariska V For Vendetta-masken har funnits i vårt sortiment en längre tid, men inte i silvrigt utförande. Ett lite snyggare och lyxigare alternativ av mask, det må vi säga!V For Vendetta Silver?
 • Läskigt Ansikte med Kors Mask Brun

  Läskigt Ansikte med Kors Mask Brun
  Vem gömmer sig bakom den här masken? Är det kanske din tur i år att sprida skräck och fasa över gator och torg i halloweennatten? Komplettera med din kusligaste outfit och ge dig ut i natten för?
 • Dödskalle Budget Mask - One size

  Dödskalle Budget Mask - One size
  Enkel, stilren och säker halloweenmask i form av en döskalle - perfekt till halloweenfesten!Döskalle Budget Mask är en snygg vuxenmask i latex som täcker hela huvudet. Masken kommer i storleken?
 • Ögonmask Svart med Slöja

  Ögonmask Svart med Slöja
  Är det dags för balmaskerad, men du tycker att den lilla "masken" som de kallar den så prydligt är lite väl fjantig? Med denna mask skyddar du enkelt hela ansiktet, men med samma "balkänsla" som?
 • Ghoulish Alien Ritcher Mask

  Ghoulish Alien Ritcher Mask
  Blipp, blopp, blap blap. Den här märkliga varelsen verkar vara från en annan planet, det är ju helt omöjligt att förstå vad den säger. Och vad är grejen med ögonen? Sitter de inte lite väl långt?
 • Läskig Bebis med Hår Mask

  Läskig Bebis med Hår Mask
  Att demoner är läskiga är vi nog alla enade om. Men visst är det något speciellt när demonen är ett litet barn? Allt blir extra kusligt på något sätt.?
 • Ghostface Zombie Mask

  Ghostface Zombie Mask
  Det här spöket måste ha sett något helt otroligt som fått han att tappa hakan i marken sekunden innan hans död. Nu kan du ta med hans kvarlevor på en hejdundrande halloweenfest och skrämma slag?
 • Elak Bebis Plastmask - One size

  Elak Bebis Plastmask - One size
  Den här bebisen är hungrig, nyvaken och har blöjan proppfull. Inte konstigt att humöret sviktar! Skräm dina nyblivna föräldrar till kompisar med den här mardrömmen till unge! Mask Elak Bebis?
 • Elak Nunna Mask - One size

  Elak Nunna Mask - One size
  Inget är läskigare än en demonisk nunna. Punkt slut. Om du inte tror på oss så föreslår vi att du klickar hem den här masken och överraskar kompisarna när de som minst anar det - återkom gärna?
 • Svart Venetiansk Mask - One size

  Svart Venetiansk Mask - One size
  En typisk venetiansk mask med den karaktäristika långa näsan är en klockren maskeradutstyrsel! På medeltiden gick läkare runt med dessa så kallade pestdoktor masker?
 • Mördar Pierrot Mask - One size

  Mördar Pierrot Mask - One size
  Det finns clowner som skrattar, clowner som busar och clowner som gör roliga trix. Men så finns det också läskiga clowner, och detta är en av dem. Ser du den mördande clownen är det bäst att du?
 • Vit Nunna med Blod Mask - One size

  Vit Nunna med Blod Mask - One size
  Stig in i skräckens värld när du kommer klädd som den här kusliga nunnan på halloweenfesten. Nunnans bleka, rynkiga ansikte och blodet som sipprar ur munnen ger garanterat rysningar. Komplettera?
 • Alien Latexmask - One size

  Alien Latexmask - One size
  Det var en gång en skitful skäckvarelse från yttre rymden som ledsnade på att hans föräldrar alltid tjatade på att han skulle göra si, och göra så, och bete sig på ett visst sätt. Dumheterna?
 • Creepy Smile Mask - One size

  Creepy Smile Mask - One size
  Ni vet det gamla talesättet om tänder: ju fler desto bättre! Med käften full av rysliga mördargaddar blir det du som kammar hem titeln som halloweenfestens ruskigaste - var så säker! Creepy Smile?
 • Djävul Mask - One size

  Djävul Mask - One size
  Man kan gärna var snäll och trevlig resterande dagar om året, men när det är maskeradfest har man full tillåtelse att bli till djävulen själv. Börja med den här masken! Djävul Mask är en mask?
 • Diadem med Mask Day of the Dead - One size

  Diadem med Mask Day of the Dead - One size
  Vill du se skrämmande snygg ut på Day of the Dead-partyt, men inte orkar krångla med avancerad makeup? Här har du den perfekta lösningen - ett blomprytt diadem med inbyggd?
 • Ghoulish Alien Tetz Mask

  Ghoulish Alien Tetz Mask
  Den här stackaren som ursprungligen kommer från planeten Breron 1X5Y har kraschlandat mitt på jorden och försöker nu leva ett normalt liv som människa. Men med gula ögon och blått skinn är det?
 • Plague Latexmask - One size

  Plague Latexmask - One size
  Föga anade man på 1300-talet när pesten härjade som värst att munskydden då skulle komma att bli en läskig maskeradmask ett par hundra år senare. Så vill du köra på en riktigt obehaglig look?
 • Djävulsmask med Öppen Mun - One size

  Djävulsmask med Öppen Mun - One size
  Har du varit en sväng till helvetet och återvänt för att medverka på den årliga halloweenfesten? Då är den här masken som klippt och skuren för dig!Djävulsmask med Öppen Mun är en röd mask?
 • Gasmask Deluxe - One size

  Gasmask Deluxe - One size
  Högkvalitativ och nästintill äkta gasmask hittar du här för maskeraden! Lutar det åt en Chernobylinspirerad outfit? Då kommer denna gasmask i deluxekvalitet passa perfekt!Gasmask Deluxe är en riktigt?
 • Gammal Häxa med Scarf Mask - One size

  Gammal Häxa med Scarf Mask - One size
  Ett riktigt praktexemplar av vad man förväntar sig av en trollpacka! Perfekt som komplement till din häxkostym eller när du inte orkar sminka dig.Gammal Häxa med Scarf Mask är en detaljrik latexmask?
 • Jason Hockeymask - Guld

  Jason Hockeymask - Guld
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer garanterat ge kalla kårar?
 • Scare Mask - One size

  Scare Mask - One size
  Årets mörkaste helg närmar sig. Är du redo för halloween? Den här ansiktsmasken passar perfekt att sätta på sig under halloween. Visst är det konstigt att en mask med en glad mun kan vara så?
 • Mexikansk Day of the Dead Mask - One size

  Mexikansk Day of the Dead Mask - One size
  Dia de los Muertos, eller Day of the Dead som det heter på engelska, är en mexikansk högtid där man hyllar de bortgångna genom att klä ut sig till skelett och dödskallar med målade ansikten i?
 • Dödskalle Halvmask Silver - One size

  Dödskalle Halvmask Silver - One size
  När du vill vara ett benrangel som sticker ut ur mängden på halloweenfesten! Denna supercoola dödskallemask i läcker skimrande silverfärg kommer då tveklöst ge dig uppmärksamhet som heter duga.Dödskalle?
 • Joker Movie Mask - One size

  Joker Movie Mask - One size
  I filmen Joker från 2019 får vi följa den misslyckade ståuppkomikern Arthur Fleck som vänder sig till ett liv bestående av brott och kaos i Gotham City när dagsjobbet som Clown försvinner ur hans?
 • Svart Gasmask

  Svart Gasmask
  En gasmask kan vara väldigt bra att ha till hands när det kommer en sån där giftig gas, det gäller ju att vara förberedd så att säga. Gasmasker har en tendens?
 • Läskig Pumpa Mask - One size

  Läskig Pumpa Mask - One size
  Vad passar inte bättre än att klä ut sig till en skräckinjagande pumpa på halloweenfesten liksom! Med den här sjukt läskiga pumpamasken på din skalle kommer du tveklöst skrämma sk*ten ur alla.Läskig?
 • Tjuv Mask i Plast - One size

  Tjuv Mask i Plast - One size
  Titta på den här typen... en tjyyyyyv!Tjuv Mask i Plast är en riktigt häftig och läskig halloweenmask för vuxna som kommer i storleken One size. Masken påminner läskigt mycket om en karaktär?
 • Latexmask Balthazar - One size

  Latexmask Balthazar - One size
  Den här mannen har det inte lätt. Efter en fruktansvärd olycka har hans hela ansikte vänds upp och ned, och nu är det jättesvårt att äta soppa! Latexmask Balthazar är en riktigt otäck mask som?
 • Ghoulish Evil Santa Mask

  Ghoulish Evil Santa Mask
  HO HO HO - Get ready to die! Den här tomten delar hellre ut hårda smällar än mjuka klappar och resultatet ser du i hans blodstänkta nylle. Bortskämda ungar som bara ska ha och ha kan få vem som?
 • Blodigt Kattdjur Dödskalle Mask - One size

  Blodigt Kattdjur Dödskalle Mask - One size
  Mjau? Eller snarare RYYYT? Förvandla dig till ett läskigt random kattdjur i dödskalleutförande inför halloween med denna blodiga halvmask! Realistisk och creepy som bara den.Blodigt Kattdjur Dödskalle?
 • Ögonmask Silver - One size

  Ögonmask Silver - One size
  Vill du se sådär mystisk ut på maskeradfesten och köpa dig en lämplig mask, men vill samtidigt kunna äta och dricka helt obehindrat är denna kanonsnygga ögonmask ett givet val!Ögonmask Silver?
 • Bebis Latexmask - Gråtande

  Bebis Latexmask - Gråtande
  Vuxenbebis? Javisst! Med den här masken blir du inte bara till en stor och upprörd bebis - men även en ganska obehaglig en. Välj ett ansiktsuttryck och använd masken till?
 • Ögonmask Metallic Svart - One size

  Ögonmask Metallic Svart - One size
  En svart mask framför ögonen är perfekt när du är bjuden på maskerad eller fest. Den svarta färgen på masken är tillverkad i ett skimrande material som ger?
 • Hockeymask Jason - One size

  Hockeymask Jason - One size
  Kliver du in på maskeradfesten och bär denna obehagliga mask kommer alla veta direkt vem du klätt ut dig till. Du behöver inte anstränga dig mer än så. Vill du däremot ha en komplett Jason-outfit?
 • Rutten Zombie/Häxa Halvmask med Hår - One size

  Rutten Zombie/Häxa Halvmask med Hår - One size
  En riktigt ohygglig halloweenmask med många möjligheter!Med denna otäcka latexmask kan du välja vilken karaktär du ska gestalta alldeles innan du drar iväg på halloweenfesten. Hejdå beslutsångesten!?
 • Tjuv Ögonmask - One size

  Tjuv Ögonmask - One size
  Med denna ögonmask kan du föreställa både en tjuv eller en superhjälte - vilket passar bäst för dig? Om du ska föreställa en tjuv är det bara att rota fram alla dina svart- och vitrandiga kläder?
 • Självlysande Staty Mask - One size

  Självlysande Staty Mask - One size
  Gå omkring på maskeraden som ett oberäkneligt stenansikte. Den här ansiktsmasken får dig inte bara att se ut som en läskig staty, den lyser i mörkret också!Självlysande Staty Mask är en självlysande?
 • Djävul Plastmask - One size

  Djävul Plastmask - One size
  Welcome to hell! Möt dina vänner i helvetets eldar iklädd den här röda djävulsmasken som garanterat kommer få alla att darra av rädsla. Sedan rostar du seras syndiga själar över öppen eld! Mask?
 • Myers Latexmask - One size

  Myers Latexmask - One size
  När du verkligen vill skrämma livet ur alla på halloweenfesten är det att gestalta någon riktigt creepy skräckfilmsikon vägen att gå. Som Michael Myers till exempel! Och till hjälp har du denna?
 • Skelettmask i Plast - One size

  Skelettmask i Plast - One size
  När du vill förvandla dig till ett creepy skelett inför halloweenfesten men inte orkar kladda med smink i nyllet och krångla är denna briljanta skelettmask det givna valet! Perfekt för en extra kuslig?
 • Bebis Latexmask - Arg

  Bebis Latexmask - Arg
  Vuxenbebis? Javisst! Med den här masken blir du inte bara till en stor och upprörd bebis - men även en ganska obehaglig en. Välj ett ansiktsuttryck och använd masken till?
 • Bebis Latexmask - Glad

  Bebis Latexmask - Glad
  Vuxenbebis? Javisst! Med den här masken blir du inte bara till en stor och upprörd bebis - men även en ganska obehaglig en. Välj ett ansiktsuttryck och använd masken till?
 • Blood Splatter Svart/Röd Mask - One size

  Blood Splatter Svart/Röd Mask - One size
  En dag om året kommer kvällen då allt ställs på sin spets. Rädslan ligger i luften och när som helst kan det dyka upp ett helt gäng maskerade figurer iklädda masker kusliga som den här. Vi pratar?
 • Latexmask Varulv med Hår - One size

  Latexmask Varulv med Hår - One size
  När månen kikar fram bakom molnen och badar dig i ljus kan du inte längre kontrollera dig. Du växer i storlek och skjortan spricker på överkroppen. Dina naglar förvandlas till klor och dina annars?
 • Ghoulish Fatty Hamskins Mask

  Ghoulish Fatty Hamskins Mask
  Årets läskigaste mask? Mycket möjligt! Den här storkäftade kvinnan har mord i blick och tvekar inte att leva ut sin galenskap - inte ens på halloweenfest! Ghoulish Fatty Hamskins Mask är en välgjord?
 • Ghost Face USA Mask

  Ghost Face USA Mask
  The land of the free and the home of the DEAD! Den här gamla patrioten har onda avsikter vad det verkar. Med USA-målad mördarmask är han redo att ge sig ut i natten och skapa oreda under alla helgons?
 • Baby Face Latexmask

  Baby Face Latexmask
  Vad som började som en parasit i hjärnan har nu utvecklats till ett fullstort spädbarn som försöker att rymma genom öronen! Knip igen ansiktshålen så den inte rymmer!Baby Face Latexmask innehåller?
 • Ghoulish Creepy Grinning Mask

  Ghoulish Creepy Grinning Mask
  När den här otäckingen hittar dig på halloweenfesten kan du räkna med att det är kört. Med ett läbbigt flin som lyser i mörkret finns det inga gränser för hur många du lyckas skrämma när?
 • Läskigt Ansikte med Kors Mask Beige

  Läskigt Ansikte med Kors Mask Beige
  Ingenting är så skrämmande som att möta någon gömd bakom en otäck mask! Den här filuren har ristat in ett kors i pannan och har riktigt onda avsikter - perfekt att skrämmas med när det vankas?
 • Nunna Mask Heliga Läppar - One size

  Nunna Mask Heliga Läppar - One size
  En väldigt rolig maskeradmask! Bli en nunna för en kväll, men inte vilken nunna som helst. Du blir en lätt bedagad, lite rynkig och trött nunna med stora röda läppar och ögonskugga i blått och?
 • Gasmask Grå

  Gasmask Grå
  Skydda dina andningsvägar mot giftiga gaser och skadliga partiklar som svävar runt i luften med hjälp av den här gasmasken! När du ändå har den på dig så?
 • Döskalle Mask

  Döskalle Mask
  Här kommer döden! Ja, det kan man verkligen tro när någon har denna otäcka mask framför ansiktet. Den där någon kan vara du! Det finns nog ingen som inte blir?
 • Ghostface Guld Chrome Mask

  Ghostface Guld Chrome Mask
  När du vill råna banken men se bra ut samtidigt är det den här guldmasken du ska täcka fejset med. Denna bländande mask är den ultimata accessoaren för alla som vill sticka ut på festen! Ghostface?
 • Vit Blodig Mask - One size

  Vit Blodig Mask - One size
  Klä ut dig till en blodig och ondskefull psykopat i denna hemska ansiktsmask och skräm slag på alla du möter. Masken passar perfekt när du ska gå på en halloweenfest eller om du ska klä ut dig?
 • Steampunk Svart/Guld Halvmask - One size

  Steampunk Svart/Guld Halvmask - One size
  Få den perfekta, industriella looken med hjälp av Steampunk Svart/Guld Halvmask till nästa maskerad eller halloweenfest. Fylld med massor av spännande detaljer kommer folk ta sig en lång titt på?
 • Freaky Four Eyes Mask - One size

  Freaky Four Eyes Mask - One size
  Om du inte var förvirrad innan, så är du definitivt det nu när du lagt ögonen på den här masken. Med fyra ögon på skallen kommer inget undgå din blick, så du kan uppleva allt som sker! Att du?
 • Day of the Dead Mask i Plast - One size

  Day of the Dead Mask i Plast - One size
  När du ska på fest med Day of the Dead-tema men inte orkar böka med ansiktsfärger och sminka dig i en evighet, passar denna supercoola Day of the Dead-mask alldeles förträffligt!Day of the Dead Mask?
 • Defcon 2 Mask

  Defcon 2 Mask
  Kan du aldrig få nog av kärnvapensmissiler och strider? Denna mask från DEFCON 2 gör dig till en av de läskigaste på slagfältet, särskilt med lysande ögon och mun! Mask Defcon 2 är en mask baserad?
 • Vit Mask Man med Kors

  Vit Mask Man med Kors
  Att gömma sig bakom en läskig mask har visat sig vara väldigt effektivt när det kommer till att skrämma slag på sin omgivning i halloweentider. Den här masken är inget undantag! Vit Mask Man med?
 • Jason Hockeymask - Silver

  Jason Hockeymask - Silver
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer garanterat ge kalla kårar?
 • Ghoulish Sliced Mask

  Ghoulish Sliced Mask
  Vad har vi sagt om att gå för nära grästrimmern? Rätt som det är smyger sig olyckan fram och slajsar sönder fejan på dig! Bäst att ta tillfället i akt och springa iväg på halloweenfest - du?
 • Fatface Nipple Mask

  Fatface Nipple Mask
  Den här förvuxna jättebebisen är inte bara skitsur, den har också fått ett lite annorlunda ansiktsdrag i form bröstvårdsprydda kinder. Om det är en fördel?
 • Dracula Latexmask

  Dracula Latexmask
  När natten faller och månen kastar sitt bleka sken över landet, är det dags att låta mörkrets furste vakna. Med den här kusliga masken på ditt ansikte blir du den ultimata skräcken på Halloweenfesten. Dracula?
 • Two Face Latexmask - One size

  Two Face Latexmask - One size
  Dags för halloweenfest? Då ska det då inte snålas på din läskiga look, nej nej, ta tillfället i akt och se bokstavligt DUBBELT så obehaglig ut med denna creepy two-face mask! Och vi kan i princip?
 • Jason Hockeymask Vit

  Jason Hockeymask Vit
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken i vit kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer garanterat ge kalla?
 • Mad Goblin Overhead Mask

  Mad Goblin Overhead Mask
  Förvandla dig till en ful gammal goblin med hjälp av den här superdetaljerade masken! Med grön hud, pipskägg och höghatt finns det ingen hejd på hur många du kan?
 • Ögonmask Svart/Silver - One size

  Ögonmask Svart/Silver - One size
  Ska du gå på maskerad och känner för att du vill vara lite extra elegant? Eller råkar du vara bjuden på en klassisk maskeradbal? Maskera dig med en ögonmask och ge?
 • Dödskalle Day of the Dead Mask

  Dödskalle Day of the Dead Mask
  Skelettfest på gång? Då är det helt tillåtet att inte orka böka med ansiktsfärg - använd den här kusliga masken istället så blir du en benrangel på nolltid! Dödskalle Day of the Dead Mask?
 • Dödskallemask med Rörlig Käke - One size

  Dödskallemask med Rörlig Käke - One size
  Benrangel hit och benrangel dit. Ska du gå som ett autentiskt skelett på halloweenfesten duger det inte med vilken döskallemask som helst, nejnej, det du behöver är såklart denna mask med rörlig?
 • Mr Dickhead Mask - One size

  Mr Dickhead Mask - One size
  Att bli kallad "dickhead" är en sak, men att se ut som ett dickhead - det är next level! Klä dig som ett äkta kukhuvud på nästa maskerad- eller halloweenfest med hjälp av denna läskigt roliga?
 • Drake Halvmask - One size

  Drake Halvmask - One size
  De mytiska drakarna är respektingivande och häftiga. Precis som denna masken, ett klockrent val för dig som inte vet hur du ska klä ut dig om det är dags för maskerad eller annat utklädnadstillfälle.?
 • Carnicora Flower Latexmask - One size

  Carnicora Flower Latexmask - One size
  Om du inte vill ha en vanlig zombie- eller skelettmask på halloweenfesten, utan någon annan läskig mask duger denna obehagliga Carnicora Flower mask gott och väl kan vi lova! HUA!Carnicora Flower Latexmask?
 • Ghoulish Harwitch Mask

  Ghoulish Harwitch Mask
  Häften kråka, hälften man! Den här ohyggliga besten flaxade precis in på halloweenfesten för att skapa oreda. Med elakartad näbb och onda ögon är det här en perfekt mask att skrämmas med i halloweentider!Ghoulish?
 • Spöke Plastmask - One size

  Spöke Plastmask - One size
  När du glider in på maskeraden bakom den här masken är det omöjligt att veta vem som gömmer sig där bakom. Komplettera med lika ruskiga kläder för att skrämma slag på hela festen! Mask Gruff?
 • Yoda Mask Latex - One size

  Yoda Mask Latex - One size
  Skaffa en yodamask till nästa maskeradparty och gå runt och svamla en massa orimliga och rimliga grejer om vart annat. Skulle du få lite för mycket innanför västen och andra uppfattar dig som osammanhängande?
 • Blodig Mördarmask - One size

  Blodig Mördarmask - One size
  Vad sägs om att se allt annat än kramgo ut på årets halloweenfest? Du kan lita på att en blodig mördarmask gör jobbet! Blodig Mördarmask är en kuslig halloweenmask av plast som påminner om en?
 • Blodig Vit Mördarmask

  Blodig Vit Mördarmask
  Det gäller att inte se vänlig ut på halloweenfesten så varför inte slå på stort med en blodstänkt mördarmask? Matcha med lite slitna kläder (helst nedblodade) så är du redo för skräckfest! Blodig?
 • Skelett Mask i Plast - One size

  Skelett Mask i Plast - One size
  Att som skelett resa sig från graven och gå på halloweenfest är en så pass skrämmande tanke att vi får svindel! Övriga festgäster kommer garanterat darra så att knäskålarna brister - och det?
 • Ghoulish Evil Snowman Mask

  Ghoulish Evil Snowman Mask
  Åh nej! Den elaka snögubben du byggde i vintras är tillbaka för att frysa ihjäl dig. Med spetsig morotsnos och lustig hatt är den här elakingen en riktigt ruskprick du inte vill möta i en iskall?
 • Dödskalle Halloween Mask - One size

  Dödskalle Halloween Mask - One size
  Bli en livs levande döing med detta kranium på huvudet. Låt samtliga gäster på halloweenfesten garanterat få rysningar längs med ryggraden när du glider in med sprickor och mörka ögonhålor. Dödskalle?
 • Michael Myers Mask

  Michael Myers Mask
  Om du inte kan få nog av klassisk skräckfilm finns det nu goda möjligheter att klä ut dig till Halloweens ständige plågoande Michael Myers. Med sin onda blick och ärrade?
 • Vit Läskig Mask - One size

  Vit Läskig Mask - One size
  Ibland när det är svårt och veta vad man ska klä ut sig till finns det såklart alltid perfekta alternativ! En vit enkel mask som döljer ditt ansikte, ingen kommer veta vem?
 • Varulv Mask - One size

  Varulv Mask - One size
  Från Svensson till vovve på nolltid! Fort går det nämligen när fullmånen lyser på himmelen, du är bjuden på halloweenfest och den här läskiga masken finns i ditt förfogande. Matcha med en varulvsdräkt?
 • Svart Läskig Mask - One size

  Svart Läskig Mask - One size
  Ibland när det är svårt och veta vad man ska klä ut sig till finns det såklart alltid perfekta alternativ! En svart enkel mask som döljer ditt ansikte, ingen kommer veta?
 • Vit Phantom Halvmask - One size

  Vit Phantom Halvmask - One size
  Få till den rätta mystiska och obehagliga looken busenkelt med denna halvläskiga mask! En ypperlig mask när du samtidigt vill se lite elegant ut på maskeradfesten också. Creepy och sofistikerad,?
 • Ghoulish Green Santa Mask

  Ghoulish Green Santa Mask
  Julen och stulen - och vi har den huvudmisstänkta rakt framför näsan! Med grön hud, dålig tandvård och elak uppsyn är Grinchen här för att förstöra allas holly jolly christmas spirit. En mask?
 • Grön Latexmask - One size

  Grön Latexmask - One size
  Den gröna masken i latex påminner om Jim Carreys ikoniska karaktär, "The Mask". Masken är tillverkad av elastiskt latexmaterial och har en lysande grön färg som liknar den i filmen. Den är förtrollande?
 • Balaclava Kamouflage - One size

  Balaclava Kamouflage - One size
  En perfekt kamouflagefärgad balaclava som är skön att ha på sig när det är kallt ute. Den täcker hela ditt huvud, ansikte, hals och har bara små hål för?
 • Infected Overhead Mask

  Infected Overhead Mask
  Ett dödligt virus har spridit sig på halloweenfesten och förvandlat dig till en blodtörstig zombie! Det skulle man lätt kunna tro, den här masken är nämligen kusligt?
 • Nunna Halloween Mask - One size

  Nunna Halloween Mask - One size
  När du vill se sådär creepy ut på halloween men inte känner för att måla hela nyllet med kladdig hudfärg och hålla på för att få till en läskig look, är denna obehagliga mask ett perfekt?
 • Kurten Overhead Mask

  Kurten Overhead Mask
  När den här otäcka varelsen flyger in på halloweenfesten är det bäst att söka skydd. Den har nämligen sylvassa huggtänder och en törst efter blod! Med?

Vanliga masker på Halloween

En del masker är mer populära än andra när det ska köras Trick or Treat på Halloween. Från filmens värld kommer maskerna som föreställer Scream, Freddie Krueger och Jason Voorhees. Om du inte vet vilka det är kommer du kanske stifta bekantskap med alla den 31 oktober.

Andra mer generella skräckmasker som folk köper är zombiemasker och vampyrmasker. Ett och annat maskerat spöke och häxa ses också hota om bus om inte godis.

Vart firar du Halloween?

Ett tips för dig som vill ha riktigt skoj är att kolla in vad som händer på nöjesparkerna Gröna Lund och Liseberg under Halloween.

Vill du klä ut dig men få lite pengar över till sockervadd eller åkband kan du kolla in kampanjer på kläder, tillbehör och dekorationer som är på rea till halloween.