Halloweenmasker: läskiga skräckmasker

Gillar du att skrämmas? Då är denna kategori av läskiga halloweenmasker något för dig. Här hittar du skräckmasker som kan skrämma livet ur vem som helst på maskeraden eller under Halloween.

Många av dagens masker är så pass bra gjorda att du inte behöver vara superproffsig på att sminka dig. Om du däremot vill göra riktigt läskiga sminkningar - kolla då in denna specialsida med halloweensmink.

Populärt inom halloweenmasker: läskiga skräckmasker

 • Anonymous Mask - One size

  Anonymous Mask - One size
  Ibland vill man bara ställa till djävulskap för andra. Kanske har dom förtjänat det, kanske inte, men det kändes rätt för stunden. I sånna lägen är det bra om man kan vara anonym. Anonymous?
 • Teatermask Bloodtears - One size

  Teatermask Bloodtears - One size
  Svårare än så här behöver det inte vara att hitta en mask som både skrämmer och faschinerar på samma gång.Teatermask i form av en silverfärgad halvmask med blodstänk liknande tårar runt ögonen.?
 • Vit Blodig Mask - One size

  Vit Blodig Mask - One size
  Klä ut dig till en blodig och ondskefull psykopat i denna hemska ansiktsmask och skräm slag på alla du möter. Masken passar perfekt när du ska gå på en halloweenfest eller om du ska klä ut dig?
 • Fantomen Halvmask Guld - One size

  Fantomen Halvmask Guld - One size
  Ska du klä ut dig till Fantomern på Operan eller någon annan cool maskeradbalskaraktär passar denna superläckra halvmask ypperligt. Med den skimrande guldfärgen och det snygga mönstret kommer masken?

Fler tips på halloweenmasker: läskiga skräckmasker

 • Day of the Dead Mask i Plast - One size

  Day of the Dead Mask i Plast - One size
  När du ska på fest med Day of the Dead-tema men inte orkar böka med ansiktsfärger och sminka dig i en evighet, passar denna supercoola Day of the Dead-mask alldeles förträffligt!Day of the Dead Mask?
 • Ögonmask Day of the Dead - One size

  Ögonmask Day of the Dead - One size
  Drottningen av mystik glider in på festen med ansiktet gömt bakom en pampig ögonmask. Kan det bli mer elegant? Komplettera med med maffig dräkt för garanterad succé!Ögonmask Day of the Dead kommer?
 • Balaclava Kamouflage - One size

  Balaclava Kamouflage - One size
  En perfekt kamouflagefärgad balaclava som är skön att ha på sig när det är kallt ute. Den täcker hela ditt huvud, ansikte, hals och har bara små hål för?
 • Jason Hockeymask Vit

  Jason Hockeymask Vit
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken i vit kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer garanterat ge kalla?
 • Vit Läskig Mask - One size

  Vit Läskig Mask - One size
  Ibland när det är svårt och veta vad man ska klä ut sig till finns det såklart alltid perfekta alternativ! En vit enkel mask som döljer ditt ansikte, ingen kommer veta vem du är, samtidigt som du?
 • Ghoulish Sliced Mask

  Ghoulish Sliced Mask
  Vad har vi sagt om att gå för nära grästrimmern? Rätt som det är smyger sig olyckan fram och slajsar sönder fejan på dig! Bäst att ta tillfället i akt och springa iväg på halloweenfest - du?
 • Ghostface Zombie Mask

  Ghostface Zombie Mask
  Det här spöket måste ha sett något helt otroligt som fått han att tappa hakan i marken sekunden innan hans död. Nu kan du ta med hans kvarlevor på en hejdundrande halloweenfest och skrämma slag?
 • Vit Mask Man med Kors

  Vit Mask Man med Kors
  Att gömma sig bakom en läskig mask har visat sig vara väldigt effektivt när det kommer till att skrämma slag på sin omgivning i halloweentider. Den här masken är inget undantag! Vit Mask Man med?
 • Freaky Four Eyes Mask - One size

  Freaky Four Eyes Mask - One size
  Om du inte var förvirrad innan, så är du definitivt det nu när du lagt ögonen på den här masken. Med fyra ögon på skallen kommer inget undgå din blick, så du kan uppleva allt som sker! Att du?
 • Dödskalle Budget Mask - One size

  Dödskalle Budget Mask - One size
  Enkel, stilren och säker halloweenmask i form av en döskalle - perfekt till halloweenfesten!Döskalle Budget Mask är en snygg vuxenmask i latex som täcker hela huvudet. Masken kommer i storleken?
 • Ghost Face USA Mask

  Ghost Face USA Mask
  The land of the free and the home of the DEAD! Den här gamla patrioten har onda avsikter vad det verkar. Med USA-målad mördarmask är han redo att ge sig ut i natten och skapa oreda under alla helgons?
 • Dödskalle Day of the Dead Mask

  Dödskalle Day of the Dead Mask
  Skelettfest på gång? Då är det helt tillåtet att inte orka böka med ansiktsfärg - använd den här kusliga masken istället så blir du en benrangel på nolltid! Dödskalle Day of the Dead Mask?
 • Hockeymask Jason - One size

  Hockeymask Jason - One size
  Kliver du in på maskeradfesten och bär denna obehagliga mask kommer alla veta direkt vem du klätt ut dig till. Du behöver inte anstränga dig mer än så. Vill du däremot ha en komplett Jason-outfit?
 • Bebis Latexmask - Gråtande

  Bebis Latexmask - Gråtande
  Vuxenbebis? Javisst! Med den här masken blir du inte bara till en stor och upprörd bebis - men även en ganska obehaglig en. Välj ett ansiktsuttryck och använd masken till?
 • Självlysande Staty Mask - One size

  Självlysande Staty Mask - One size
  Gå omkring på maskeraden som ett oberäkneligt stenansikte. Den här ansiktsmasken får dig inte bara att se ut som en läskig staty, den lyser i mörkret också!Självlysande Staty Mask är en självlysande?
 • Mr Dickhead Mask - One size

  Mr Dickhead Mask - One size
  Att bli kallad "dickhead" är en sak, men att se ut som ett dickhead - det är next level! Klä dig som ett äkta kukhuvud på nästa maskerad- eller halloweenfest med hjälp av denna läskigt roliga?
 • Ögonmask Metallic Svart - One size

  Ögonmask Metallic Svart - One size
  En svart mask framför ögonen är perfekt när du är bjuden på maskerad eller fest. Den svarta färgen på masken är tillverkad i ett skimrande material som ger?
 • Dödskalle Halloween Mask - One size

  Dödskalle Halloween Mask - One size
  Bli en livs levande döing med detta kranium på huvudet. Låt samtliga gäster på halloweenfesten garanterat få rysningar längs med ryggraden när du glider in med sprickor och mörka ögonhålor. Dödskalle?
 • Djävulsmask med Öppen Mun - One size

  Djävulsmask med Öppen Mun - One size
  Har du varit en sväng till helvetet och återvänt för att medverka på den årliga halloweenfesten? Då är den här masken som klippt och skuren för dig!Djävulsmask med Öppen Mun är en röd mask?
 • Bebis Latexmask - Glad

  Bebis Latexmask - Glad
  Vuxenbebis? Javisst! Med den här masken blir du inte bara till en stor och upprörd bebis - men även en ganska obehaglig en. Välj ett ansiktsuttryck och använd masken till?
 • Ghoulish Evil Snowman Mask

  Ghoulish Evil Snowman Mask
  Åh nej! Den elaka snögubben du byggde i vintras är tillbaka för att frysa ihjäl dig. Med spetsig morotsnos och lustig hatt är den här elakingen en riktigt ruskprick du inte vill möta i en iskall?
 • Defcon 2 Mask

  Defcon 2 Mask
  Kan du aldrig få nog av kärnvapensmissiler och strider? Denna mask från DEFCON 2 gör dig till en av de läskigaste på slagfältet, särskilt med lysande ögon och mun! Mask Defcon 2 är en mask baserad?
 • Ghostface Guld Chrome Mask

  Ghostface Guld Chrome Mask
  När du vill råna banken men se bra ut samtidigt är det den här guldmasken du ska täcka fejset med. Denna bländande mask är den ultimata accessoaren för alla som vill sticka ut på festen! Ghostface?
 • Djävul Mask - One size

  Djävul Mask - One size
  Man kan gärna var snäll och trevlig resterande dagar om året, men när det är maskeradfest har man full tillåtelse att bli till djävulen själv. Börja med den här masken! Djävul Mask är en mask?
 • Carnicora Flower Latexmask - One size

  Carnicora Flower Latexmask - One size
  Om du inte vill ha en vanlig zombie- eller skelettmask på halloweenfesten, utan någon annan läskig mask duger denna obehagliga Carnicora Flower mask gott och väl kan vi lova! HUA!Carnicora Flower Latexmask?
 • Läskig Bebis med Hår Mask

  Läskig Bebis med Hår Mask
  Att demoner är läskiga är vi nog alla enade om. Men visst är det något speciellt när demonen är ett litet barn? Allt blir extra kusligt på något sätt.?
 • Freddy Krueger 3/4 Mask

  Freddy Krueger 3/4 Mask
  När höstmörkret börjar falla om natten, ja det är då Freddyboy vaknar till liv och gör Elm Street till en no go-zone igen. Under halloween gör sig folk (mot sin?
 • Hockeymask med Blod - One size

  Hockeymask med Blod - One size
  Hockey är en farlig sport, rätt som det är kan det komma en puck flygandes i ögonhöjd. Bäst att bära mask - både på isen och när du vill skrämmas riktigt ordentligt i halloweentider! Hockeymask?
 • Döskalle Silver 3D-Mask - One size

  Döskalle Silver 3D-Mask - One size
  Om du ändå tänkt spöka runt som ett läskigt skelett på halloweenfesten kan du göra det med lite klass med denna läckra dödskallemask. Masken är silverfärgad med en reflekterande och blank yta?
 • Star Wars Chewbacca Supreme Edition Mask - One size

  Star Wars Chewbacca Supreme Edition Mask - One size
  Är du ett Star Wars-fan? Drömmer du om att få klä ut dig till härliga och roliga Chewbacca? Nu har du chansen för här har du nämligen en mask som kommer göra dig till Chewbacca på nolltid. Masken?
 • Protrusion Illusion Mask

  Protrusion Illusion Mask
  Titta vad som händer när man råkar somna i komposten. Huden ruttnar och det kryper insekter i hela fejan. Lika bra att göra det bästa av situationen och gå på halloweenfest!Protrusion Illusion Mask?
 • Latexmask Varulv med Hår - One size

  Latexmask Varulv med Hår - One size
  När månen kikar fram bakom molnen och badar dig i ljus kan du inte längre kontrollera dig. Du växer i storlek och skjortan spricker på överkroppen. Dina naglar förvandlas till klor och dina annars?
 • Diadem med Mask Day of the Dead - One size

  Diadem med Mask Day of the Dead - One size
  Vill du se skrämmande snygg ut på Day of the Dead-partyt, men inte orkar krångla med avancerad makeup? Här har du den perfekta lösningen - ett blomprytt diadem med inbyggd?
 • Dödskallemask med Rörlig Käke - One size

  Dödskallemask med Rörlig Käke - One size
  Benrangel hit och benrangel dit. Ska du gå som ett autentiskt skelett på halloweenfesten duger det inte med vilken döskallemask som helst, nejnej, det du behöver är såklart denna mask med rörlig?
 • Mördar Pierrot Mask - One size

  Mördar Pierrot Mask - One size
  Det finns clowner som skrattar, clowner som busar och clowner som gör roliga trix. Men så finns det också läskiga clowner, och detta är en av dem. Ser du den mördande clownen är det bäst att du?
 • Plague Latexmask - One size

  Plague Latexmask - One size
  Föga anade man på 1300-talet när pesten härjade som värst att munskydden då skulle komma att bli en läskig maskeradmask ett par hundra år senare. Så vill du köra på en riktigt obehaglig look?
 • Vit Nunna med Blod Mask - One size

  Vit Nunna med Blod Mask - One size
  Stig in i skräckens värld när du kommer klädd som den här kusliga nunnan på halloweenfesten. Nunnans bleka, rynkiga ansikte och blodet som sipprar ur munnen ger garanterat rysningar. Komplettera?
 • Dracula Latexmask

  Dracula Latexmask
  När natten faller och månen kastar sitt bleka sken över landet, är det dags att låta mörkrets furste vakna. Med den här kusliga masken på ditt ansikte blir du den ultimata skräcken på Halloweenfesten. Dracula?
 • Joker Movie Mask - One size

  Joker Movie Mask - One size
  I filmen Joker från 2019 får vi följa den misslyckade ståuppkomikern Arthur Fleck som vänder sig till ett liv bestående av brott och kaos i Gotham City när dagsjobbet som Clown försvinner ur hans?
 • Ghoulish Creepy Grinning Mask

  Ghoulish Creepy Grinning Mask
  När den här otäckingen hittar dig på halloweenfesten kan du räkna med att det är kört. Med ett läbbigt flin som lyser i mörkret finns det inga gränser för hur många du lyckas skrämma när?
 • Skelett Mask i Plast - One size

  Skelett Mask i Plast - One size
  Det här skelettet har sett bättre dagar. Precis uppstigen från graven är det dags att hämta olydiga själar till dödsriket - så skrid in på halloweenfesten och fråga "who's next?"! Skelett Mask?
 • Dödskalle Mask med Huva - One size

  Dödskalle Mask med Huva - One size
  Steppa upp ditt dödskalle-game till halloweenfesten! Vad sägs om en dödskalle-mask som förvandlar dig till ett skelett som aldrig haft en levande kropp? Ren ondska, ryktas det om! Dödskalle Mask?
 • Blodigt Kattdjur Dödskalle Mask - One size

  Blodigt Kattdjur Dödskalle Mask - One size
  Mjau? Eller snarare RYYYT? Förvandla dig till ett läskigt random kattdjur i dödskalleutförande inför halloween med denna blodiga halvmask! Realistisk och creepy som bara den.Blodigt Kattdjur Dödskalle?
 • Blodig Pixel Mask - One size

  Blodig Pixel Mask - One size
  När det kommer till att hitta ruggiga masker som inte ser ut som någon annan tar vi stolthet i att vara bland de främsta i norden. Här har du ett av många, många exempel! Blodig Pixel Mask är en?
 • Tjuv Mask i Plast - One size

  Tjuv Mask i Plast - One size
  Titta på den här typen... en tjyyyyyv!Tjuv Mask i Plast är en riktigt häftig och läskig halloweenmask för vuxna som kommer i storleken One size. Masken påminner läskigt mycket om en karaktär?
 • Day of the Dead Halv Ögonmask - One size

  Day of the Dead Halv Ögonmask - One size
  Fira halloween med ett Mexikanskt Day of the Dead-tema eller se bara allmänt cool ut iförd denna mask som endast täcker ena ögat! Det fina med denna är att den tillför stor?
 • Svart Gasmask

  Svart Gasmask
  En gasmask kan vara väldigt bra att ha till hands när det kommer en sån där giftig gas, det gäller ju att vara förberedd så att säga. Gasmasker har en tendens?
 • Mexikansk Day of the Dead Mask - One size

  Mexikansk Day of the Dead Mask - One size
  Dia de los Muertos, eller Day of the Dead som det heter på engelska, är en mexikansk högtid där man hyllar de bortgångna genom att klä ut sig till skelett och dödskallar med målade ansikten i?
 • Pennywise IT Deluxe Mask - One size

  Pennywise IT Deluxe Mask - One size
  Är ditt mål att skrämma livet ur dina vänner nästa maskeradfest? Vi vill lova dig att clownen Pennywise från filmen "IT" kommer uppfylla dina förväntningar! Vill du göra det riktigt läskigt?
 • Tubhalsduk Vampyr - One size

  Tubhalsduk Vampyr - One size
  En vampyr som ler med munnen men inte med ögonen? Mer blodtörstig än så kan man bara inte se ut och just därför blir den här tubhalsduken den perfekta accessoaren till din vampyr-outfit!Tubhalsduk?
 • Elak Nunna Mask - One size

  Elak Nunna Mask - One size
  Inget är läskigare än en demonisk nunna. Punkt slut. Om du inte tror på oss så föreslår vi att du klickar hem den här masken och överraskar kompisarna när de som minst anar det - återkom gärna?
 • Fatface Nipple Mask

  Fatface Nipple Mask
  Den här förvuxna jättebebisen är inte bara skitsur, den har också fått ett lite annorlunda ansiktsdrag i form bröstvårdsprydda kinder. Om det är en fördel?
 • Hockeymask Svart - One size

  Hockeymask Svart - One size
  Nu är det kokta måttet rågat, Jason har gått över till den mörka sidan! Vill du twista till den ökända serimördarens outfit på nästa Halloweenmaskerad är denna mask en given succé. Tänk dig?
 • Läskigt Ansikte med Kors Mask Beige

  Läskigt Ansikte med Kors Mask Beige
  Ingenting är så skrämmande som att möta någon gömd bakom en otäck mask! Den här filuren har ristat in ett kors i pannan och har riktigt onda avsikter - perfekt att skrämmas med när det vankas?
 • Two Face Latexmask - One size

  Two Face Latexmask - One size
  Dags för halloweenfest? Då ska det då inte snålas på din läskiga look, nej nej, ta tillfället i akt och se bokstavligt DUBBELT så obehaglig ut med denna creepy two-face mask! Och vi kan i princip?
 • Latexmask Balthazar - One size

  Latexmask Balthazar - One size
  Den här mannen har det inte lätt. Efter en fruktansvärd olycka har hans hela ansikte vänds upp och ned, och nu är det jättesvårt att äta soppa! Latexmask Balthazar är en riktigt otäck mask som?
 • Skelett Mask i Plast - One size

  Skelett Mask i Plast - One size
  Att som skelett resa sig från graven och gå på halloweenfest är en så pass skrämmande tanke att vi får svindel! Övriga festgäster kommer garanterat darra så att knäskålarna brister - och det?
 • Läskig Pumpa Mask - One size

  Läskig Pumpa Mask - One size
  Vad passar inte bättre än att klä ut sig till en skräckinjagande pumpa på halloweenfesten liksom! Med den här sjukt läskiga pumpamasken på din skalle kommer du tveklöst skrämma sk*ten ur alla.Läskig?
 • Varulv Mask - One size

  Varulv Mask - One size
  Från Svensson till vovve på nolltid! Fort går det nämligen när fullmånen lyser på himmelen, du är bjuden på halloweenfest och den här läskiga masken finns i ditt förfogande. Matcha med en varulvsdräkt?
 • Ghoulish Green Santa Mask

  Ghoulish Green Santa Mask
  Julen och stulen - och vi har den huvudmisstänkta rakt framför näsan! Med grön hud, dålig tandvård och elak uppsyn är Grinchen här för att förstöra allas holly jolly christmas spirit. En mask?
 • Läskigt Ansikte med Kors Mask Brun

  Läskigt Ansikte med Kors Mask Brun
  Vem gömmer sig bakom den här masken? Är det kanske din tur i år att sprida skräck och fasa över gator och torg i halloweennatten? Komplettera med din kusligaste outfit och ge dig ut i natten för?
 • Dödskalle Halvmask Silver - One size

  Dödskalle Halvmask Silver - One size
  När du vill vara ett benrangel som sticker ut ur mängden på halloweenfesten! Denna supercoola dödskallemask i läcker skimrande silverfärg kommer då tveklöst ge dig uppmärksamhet som heter duga.Dödskalle?
 • Michael Myers Mask

  Michael Myers Mask
  Om du inte kan få nog av klassisk skräckfilm finns det nu goda möjligheter att klä ut dig till Halloweens ständige plågoande Michael Myers. Med sin onda blick och ärrade?
 • Gasmask Grå

  Gasmask Grå
  Skydda dina andningsvägar mot giftiga gaser och skadliga partiklar som svävar runt i luften med hjälp av den här gasmasken! När du ändå har den på dig så?
 • Gasmask Deluxe - One size

  Gasmask Deluxe - One size
  Högkvalitativ och nästintill äkta gasmask hittar du här för maskeraden! Lutar det åt en Chernobylinspirerad outfit? Då kommer denna gasmask i deluxekvalitet passa perfekt!Gasmask Deluxe är en riktigt?
 • Nunna Halloween Mask - One size

  Nunna Halloween Mask - One size
  När du vill se sådär creepy ut på halloween men inte känner för att måla hela nyllet med kladdig hudfärg och hålla på för att få till en läskig look, är denna obehagliga mask ett perfekt?
 • Day of the Dead Svart/Vit Mask - One size

  Day of the Dead Svart/Vit Mask - One size
  Dags att fira day of the dead? Eller är du bara sugen att byta utseende en stund? Satsa på den här häftiga masken som med sina svartvita detaljer är lika skrämmande som traditionsenlig!Day of the?
 • Steampunk Svart/Guld Halvmask - One size

  Steampunk Svart/Guld Halvmask - One size
  Få den perfekta, industriella looken med hjälp av Steampunk Svart/Guld Halvmask till nästa maskerad eller halloweenfest. Fylld med massor av spännande detaljer kommer folk ta sig en lång titt på?
 • Ghoulish Alien Tetz Mask

  Ghoulish Alien Tetz Mask
  Den här stackaren som ursprungligen kommer från planeten Breron 1X5Y har kraschlandat mitt på jorden och försöker nu leva ett normalt liv som människa. Men med gula ögon och blått skinn är det?
 • Frankenstein Latexmask - One size

  Frankenstein Latexmask - One size
  Förvandlas till en av de mest kända skräckvarelserna genom världshistorien med denna mask! Frankensteins monster skapades under de allra ruskigaste omständigheterna, och hans liv blev en ren och skär?
 • Myers Latexmask - One size

  Myers Latexmask - One size
  När du verkligen vill skrämma livet ur alla på halloweenfesten är det att gestalta någon riktigt creepy skräckfilmsikon vägen att gå. Som Michael Myers till exempel! Och till hjälp har du denna?
 • Ghostface Chrome Mask

  Ghostface Chrome Mask
  Smyg omkring på gator och torg som en extra piffig version av Ghostface! Den här tuffa halloweenmasken får dig att se ut precis som den kända mördaren, fast med en silverblänkande finish.Ghostface?
 • Döskalle Mask

  Döskalle Mask
  Här kommer döden! Ja, det kan man verkligen tro när någon har denna otäcka mask framför ansiktet. Den där någon kan vara du! Det finns nog ingen som inte blir lite rädd när du kommer in till?
 • Blodig Vit Mördarmask

  Blodig Vit Mördarmask
  Det gäller att inte se vänlig ut på halloweenfesten så varför inte slå på stort med en blodstänkt mördarmask? Matcha med lite slitna kläder (helst nedblodade) så är du redo för skräckfest! Blodig?
 • Kurten Overhead Mask

  Kurten Overhead Mask
  När den här otäcka varelsen flyger in på halloweenfesten är det bäst att söka skydd. Den har nämligen sylvassa huggtänder och en törst efter blod! Med?
 • Area 51 Overhead Mask

  Area 51 Overhead Mask
  Är vi ensamma i universum? Eller är utomjordingarna redan bland oss? Och vad pågår egentligen vid Area 51? Frågorna är många och svaren desto färre, men vi vet med säkerhet att aliens alltid funkar?
 • Jason Hockeymask - Guld

  Jason Hockeymask - Guld
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer garanterat ge kalla kårar?
 • Djävul Latexmask - One size

  Djävul Latexmask - One size
  Djävulskap på gång? Kanske är det dags att lära dina syndiga vänner en och annan läxa genom att klä ut dig till ondskan själv? Ge dem en festlig föraning om vad som komma skall på halloweenfirandet! Djävul?
 • Creepy Smile Mask - One size

  Creepy Smile Mask - One size
  Ni vet det gamla talesättet om tänder: ju fler desto bättre! Med käften full av rysliga mördargaddar blir det du som kammar hem titeln som halloweenfestens ruskigaste - var så säker! Creepy Smile?
 • Ghoulish Alien Garo Mask

  Ghoulish Alien Garo Mask
  Om den här blåögda rymdvarelsen kommer med fredliga avsikter är svårt att säga, men nog ser den lite hungrig ut - på människokött! Ta utklädnaden till astronomiska höjder med den här supercoola?
 • Nunna med Stora Läppar Mask - One size

  Nunna med Stora Läppar Mask - One size
  På prick ställen i bibeln står det hur mycket fillers man får ha så varför inte bara gå all-in, tänkte den här nunnan med nu heliga läppar. En riktigt ruggig look att dyka upp på halloweenfesten?
 • Blood Splatter Svart/Grön Mask - One size

  Blood Splatter Svart/Grön Mask - One size
  En dag om året kommer kvällen då allt ställs på sin spets. Rädslan ligger i luften och när som helst kan det dyka upp ett helt gäng iklädda masker kusliga som den här. Vi pratar givetvis om halloween! Blood?
 • Svart Venetiansk Mask - One size

  Svart Venetiansk Mask - One size
  En typisk venetiansk mask med den karaktäristika långa näsan är en klockren maskeradutstyrsel! På medeltiden gick läkare runt med dessa så kallade pestdoktor masker?
 • Ghoulish Alien Ritcher Mask

  Ghoulish Alien Ritcher Mask
  Blipp, blopp, blap blap. Den här märkliga varelsen verkar vara från en annan planet, det är ju helt omöjligt att förstå vad den säger. Och vad är grejen med ögonen? Sitter de inte lite väl långt?
 • Ghoulish El Che Mask

  Ghoulish El Che Mask
  Perfekt mask för dig som alltid drömt om att vara Che Guevara! Med basker, hår och skägg råder det inga tvivel om vem du försöker efterlikna på maskeradfesten! Ghoulish El Che Mask är en välgjord?
 • Drake Halvmask - One size

  Drake Halvmask - One size
  De mytiska drakarna är respektingivande och häftiga. Precis som denna masken, ett klockrent val för dig som inte vet hur du ska klä ut dig om det är dags för maskerad eller annat utklädnadstillfälle.?
 • Jigsaw Mask i Plast - One size

  Jigsaw Mask i Plast - One size
  Förvandla dig till den där dumbomen Jigsawdockan från skräckfilmerna Saw i ett nafs med denna autentiska Jigsaw-mask! Ett utmärkt val av karaktär till halloweenfesten om vi får säga. HUA!Jigsaw?
 • Nunna Mask Heliga Läppar - One size

  Nunna Mask Heliga Läppar - One size
  En väldigt rolig maskeradmask! Bli en nunna för en kväll, men inte vilken nunna som helst. Du blir en lätt bedagad, lite rynkig och trött nunna med stora röda läppar och ögonskugga i blått och?
 • Yoda Mask Latex - One size

  Yoda Mask Latex - One size
  Skaffa en yodamask till nästa maskeradparty och gå runt och svamla en massa orimliga och rimliga grejer om vart annat. Skulle du få lite för mycket innanför västen och andra uppfattar dig som osammanhängande?
 • Gammal Häxa med Scarf Mask - One size

  Gammal Häxa med Scarf Mask - One size
  Ett riktigt praktexemplar av vad man förväntar sig av en trollpacka! Perfekt som komplement till din häxkostym eller när du inte orkar sminka dig.Gammal Häxa med Scarf Mask är en detaljrik latexmask?
 • Animé Mask - One size

  Animé Mask - One size
  Förvandlas till en animé i den riktiga världen med den här snygga masken! Du blir helt enkelt en animéfigur med de typiska stora ögonen och liten mun - som hämtad?
 • Scare Mask - One size

  Scare Mask - One size
  Årets mörkaste helg närmar sig. Är du redo för halloween? Den här ansiktsmasken passar perfekt att sätta på sig under halloween. Visst är det konstigt att en mask med en glad mun kan vara så?
 • Fredagen den 13:e Hockeymask - One size

  Fredagen den 13:e Hockeymask - One size
  Alla som har sett filmen vet vad det innebär när någon bär en sån här hockeymask... Att massmördaren Jason Voorhees är tillbaka!Fredagen den 13:e Hockeymask består av en gul hockeymask i sliten?
 • Rutten Zombie/Häxa Halvmask med Hår - One size

  Rutten Zombie/Häxa Halvmask med Hår - One size
  En riktigt ohygglig halloweenmask med många möjligheter!Med denna otäcka latexmask kan du välja vilken karaktär du ska gestalta alldeles innan du drar iväg på halloweenfesten. Hejdå beslutsångesten!?
 • Jason Hockeymask Svart

  Jason Hockeymask Svart
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken i svart kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer garanterat ge kalla?
 • Svart Läskig Mask - One size

  Svart Läskig Mask - One size
  Ibland när det är svårt och veta vad man ska klä ut sig till finns det såklart alltid perfekta alternativ! En svart enkel mask som döljer ditt ansikte, ingen kommer veta?
 • Bebis Latexmask - Arg

  Bebis Latexmask - Arg
  Vuxenbebis? Javisst! Med den här masken blir du inte bara till en stor och upprörd bebis - men även en ganska obehaglig en. Välj ett ansiktsuttryck och använd masken till?
 • Alien Latexmask - One size

  Alien Latexmask - One size
  Det var en gång en skitful skäckvarelse från yttre rymden som ledsnade på att hans föräldrar alltid tjatade på att han skulle göra si, och göra så, och bete sig på ett visst sätt. Dumheterna?
 • Vampyrmask - One size

  Vampyrmask - One size
  Är du redo att klockan ska slå 00:00? Förvandla dig till en blodsugande vampyr och du kommer garanterat att sätta skräck i gästerna på festen! Match med ett par vampyriga kläder och festen kan?
 • Blodig Mördarmask - One size

  Blodig Mördarmask - One size
  Vad sägs om att se allt annat än kramgo ut på årets halloweenfest? Du kan lita på att en blodig mördarmask gör jobbet! Blodig Mördarmask är en kuslig halloweenmask av plast som påminner om en?

Vanliga masker på Halloween

En del masker är mer populära än andra när det ska köras Trick or Treat på Halloween. Från filmens värld kommer maskerna som föreställer Scream, Freddie Krueger och Jason Voorhees. Om du inte vet vilka det är kommer du kanske stifta bekantskap med alla den 31 oktober.

Andra mer generella skräckmasker som folk köper är zombiemasker och vampyrmasker. Ett och annat maskerat spöke och häxa ses också hota om bus om inte godis.

Vart firar du Halloween?

Ett tips för dig som vill ha riktigt skoj är att kolla in vad som händer på nöjesparkerna Gröna Lund och Liseberg under Halloween.

Vill du klä ut dig men få lite pengar över till sockervadd eller åkband kan du kolla in kampanjer på kläder, tillbehör och dekorationer som är på rea till halloween.