Halloweenmasker: läskiga skräckmasker

Gillar du att skrämmas? Då är denna kategori av läskiga halloweenmasker något för dig. Här hittar du skräckmasker som kan skrämma livet ur vem som helst på maskeraden eller under Halloween.

Många av dagens masker är så pass bra gjorda att du inte behöver vara superproffsig på att sminka dig. Om du däremot vill göra riktigt läskiga sminkningar - kolla då in denna specialsida med halloweensmink.

Populärt inom halloweenmasker: läskiga skräckmasker

 • Teatermask Bloodtears - One size

  Teatermask Bloodtears - One size
  Svårare än så här behöver det inte vara att hitta en mask som både skrämmer och faschinerar på samma gång.Teatermask i form av en silverfärgad halvmask?
 • Anonymous Mask - One size

  Anonymous Mask - One size
  Ibland vill man bara ställa till djävulskap för andra. Kanske har dom förtjänat det, kanske inte, men det kändes rätt för stunden. I sånna lägen är?
 • Venetiansk Halvmask Silver - One size

  Venetiansk Halvmask Silver - One size
  Ska du klä ut dig till robot på halloweenfesten? Eller vill du vara säker på att din outfit kommer vara elegant nog för nyårsmaskeraden? Då är denna mask perfekt?
 • Fantomen Halvmask Guld - One size

  Fantomen Halvmask Guld - One size
  Ska du klä ut dig till Fantomern på Operan eller någon annan cool maskeradbalskaraktär passar denna superläckra halvmask ypperligt. Med den skimrande guldfärgen och det?

Fler tips på halloweenmasker: läskiga skräckmasker

 • Day of the Dead Rosor Ögonmask - One size

  Day of the Dead Rosor Ögonmask - One size
  Aldrig tidigare har det varit så enkelt att få till en komplett Day of the Dead-look! Allt du behöver är lite läppstift och denna magnifika Day of the Dead Rosor Ögonmask.?
 • Ghoulish Fatty Hamskins Mask

  Ghoulish Fatty Hamskins Mask
  Årets läskigaste mask? Mycket möjligt! Den här storkäftade kvinnan har mord i blick och tvekar inte att leva ut sin galenskap - inte ens på halloweenfest! Ghoulish Fatty Hamskins Mask är en välgjord?
 • Häxa Latexmask - One size

  Häxa Latexmask - One size
  Den här häftiga latexmasken kommer att göra din förvandling till häxa komplett. Du blir en riktig gammal trollpacka så nu är det bara att ta kvasten, öva in ett otäckt häxskratt och flyga iväg?
 • Vit Mask Man med Kors

  Vit Mask Man med Kors
  Att gömma sig bakom en läskig mask har visat sig vara väldigt effektivt när det kommer till att skrämma slag på sin omgivning i halloweentider. Den här masken är inget undantag! Vit Mask Man med?
 • Yoda Mask Latex - One size

  Yoda Mask Latex - One size
  Skaffa en yodamask till nästa maskeradparty och gå runt och svamla en massa orimliga och rimliga grejer om vart annat. Skulle du få lite för mycket innanför västen och andra uppfattar dig som osammanhängande?
 • Svart Venetiansk Mask - One size

  Svart Venetiansk Mask - One size
  En typisk venetiansk mask med den karaktäristika långa näsan är en klockren maskeradutstyrsel! På medeltiden gick läkare runt med dessa så kallade pestdoktor masker?
 • Läskig Bebis med Hår Mask

  Läskig Bebis med Hår Mask
  Att demoner är läskiga är vi nog alla enade om. Men visst är det något speciellt när demonen är ett litet barn? Allt blir extra kusligt på något sätt.?
 • Diadem med Mask Day of the Dead - One size

  Diadem med Mask Day of the Dead - One size
  Vill du se skrämmande snygg ut på Day of the Dead-partyt, men inte orkar krångla med avancerad makeup? Här har du den perfekta lösningen - ett blomprytt diadem med inbyggd?
 • Rutten Zombie/Häxa Halvmask med Hår - One size

  Rutten Zombie/Häxa Halvmask med Hår - One size
  En riktigt ohygglig halloweenmask med många möjligheter!Med denna otäcka latexmask kan du välja vilken karaktär du ska gestalta alldeles innan du drar iväg på halloweenfesten. Hejdå beslutsångesten!?
 • Vit Phantom Halvmask - One size

  Vit Phantom Halvmask - One size
  Få till den rätta mystiska och obehagliga looken busenkelt med denna halvläskiga mask! En ypperlig mask när du samtidigt vill se lite elegant ut på maskeradfesten också. Creepy och sofistikerad,?
 • Infected Overhead Mask

  Infected Overhead Mask
  Ett dödligt virus har spridit sig på halloweenfesten och förvandlat dig till en blodtörstig zombie! Det skulle man lätt kunna tro, den här masken är nämligen kusligt?
 • Spöke Plastmask - One size

  Spöke Plastmask - One size
  När du glider in på maskeraden bakom den här masken är det omöjligt att veta vem som gömmer sig där bakom. Komplettera med lika ruskiga kläder för att skrämma slag på hela festen! Mask Gruff?
 • Gasmask Grå

  Gasmask Grå
  Skydda dina andningsvägar mot giftiga gaser och skadliga partiklar som svävar runt i luften med hjälp av den här gasmasken! När du ändå har den på dig så?
 • Djävul Plastmask - One size

  Djävul Plastmask - One size
  Welcome to hell! Möt dina vänner i helvetets eldar iklädd den här röda djävulsmasken som garanterat kommer få alla att darra av rädsla. Sedan rostar du seras syndiga själar över öppen eld! Mask?
 • Gammal Häxa med Scarf Mask - One size

  Gammal Häxa med Scarf Mask - One size
  Ett riktigt praktexemplar av vad man förväntar sig av en trollpacka! Perfekt som komplement till din häxkostym eller när du inte orkar sminka dig.Gammal Häxa med Scarf Mask?
 • La Casa de Papel Mask - One size

  La Casa de Papel Mask - One size
  Med denna snygga plastmask föreställer du genast en av rånarna i serien La Casa de Papel. Masken är tillverkad i plast och är sådär rysligt steril, fast ändå?
 • Blodig Pixel Mask - One size

  Blodig Pixel Mask - One size
  När det kommer till att hitta ruggiga masker som inte ser ut som någon annan tar vi stolthet i att vara bland de främsta i norden. Här har du ett av många, många exempel! Blodig Pixel Mask är en?
 • Svart Läskig Mask - One size

  Svart Läskig Mask - One size
  Ibland när det är svårt och veta vad man ska klä ut sig till finns det såklart alltid perfekta alternativ! En svart enkel mask som döljer ditt ansikte, ingen kommer veta?
 • Tubhalsduk Vampyr - One size

  Tubhalsduk Vampyr - One size
  En vampyr som ler med munnen men inte med ögonen? Mer blodtörstig än så kan man bara inte se ut och just därför blir den här tubhalsduken den perfekta accessoaren till din vampyr-outfit!Tubhalsduk?
 • Ghoulish Alien Ritcher Mask

  Ghoulish Alien Ritcher Mask
  Blipp, blopp, blap blap. Den här märkliga varelsen verkar vara från en annan planet, det är ju helt omöjligt att förstå vad den säger. Och vad är grejen med ögonen? Sitter de inte lite väl långt?
 • Mördar Pierrot Mask - One size

  Mördar Pierrot Mask - One size
  Det finns clowner som skrattar, clowner som busar och clowner som gör roliga trix. Men så finns det också läskiga clowner, och detta är en av dem. Ser du den mördande clownen?
 • Hockeymask Svart - One size

  Hockeymask Svart - One size
  Nu är det kokta måttet rågat, Jason har gått över till den mörka sidan! Vill du twista till den ökända serimördarens outfit på nästa Halloweenmaskerad?
 • Defcon 2 Mask

  Defcon 2 Mask
  Kan du aldrig få nog av kärnvapensmissiler och strider? Denna mask från DEFCON 2 gör dig till en av de läskigaste på slagfältet, särskilt med lysande ögon?
 • Guldgrävare Mask Vit

  Guldgrävare Mask Vit
  Stig in i en tidsmaskin och landa mitt i guldfeberns era med denna förtrollande guldgrävarmask! Denna mask är en hyllning till äventyret, spänningen och skatten i guldgrävarlivet. Kanske är du en?
 • Day of the Dead Halv Ögonmask - One size

  Day of the Dead Halv Ögonmask - One size
  Fira halloween med ett Mexikanskt Day of the Dead-tema eller se bara allmänt cool ut iförd denna mask som endast täcker ena ögat! Det fina med denna är att den tillför stor?
 • Ghoulish Creepy Grinning Mask

  Ghoulish Creepy Grinning Mask
  När den här otäckingen hittar dig på halloweenfesten kan du räkna med att det är kört. Med ett läbbigt flin som lyser i mörkret finns det inga gränser för hur många du lyckas skrämma när?
 • Guldmask Metallic - One size

  Guldmask Metallic - One size
  Med denna guldmask blir det svårt att känna igen vem som verkligen är bakom masken. Är det en riktig sektledare måntro? Guldmask Metallic är en perfekt mask att?
 • Freddy Krueger 3/4 Mask

  Freddy Krueger 3/4 Mask
  När höstmörkret börjar falla om natten, ja det är då Freddyboy vaknar till liv och gör Elm Street till en no go-zone igen. Under halloween gör sig folk (mot sin?
 • Ögonmask Silver Dam

  Ögonmask Silver Dam
  En elegant silverfärgad mask sätter du över ögonen när du vill göra en dramatisk entré på festen. Vem döljer sig bakom masken? De andra gästerna kommer?
 • Svart Gasmask

  Svart Gasmask
  En gasmask kan vara väldigt bra att ha till hands när det kommer en sån där giftig gas, det gäller ju att vara förberedd så att säga. Gasmasker har en tendens?
 • Elak Bebis Plastmask - One size

  Elak Bebis Plastmask - One size
  Den här bebisen är hungrig, nyvaken och har blöjan proppfull. Inte konstigt att humöret sviktar! Skräm dina nyblivna föräldrar till kompisar med den här mardrömmen till unge! Mask Elak Bebis?
 • Djävul Mask - One size

  Djävul Mask - One size
  Man kan gärna var snäll och trevlig resterande dagar om året, men när det är maskeradfest har man full tillåtelse att bli till djävulen själv. Börja med den?
 • Ögonmask Silver - One size

  Ögonmask Silver - One size
  Vill du se sådär mystisk ut på maskeradfesten och köpa dig en lämplig mask, men vill samtidigt kunna äta och dricka helt obehindrat är denna kanonsnygga ögonmask ett givet val!Ögonmask Silver?
 • Venetiansk Halvmask Vit - One size

  Venetiansk Halvmask Vit - One size
  Klä ut dig till Fantomen på Operan på nästa maskerad! Det är vida känt att den klassiska halvmasken hör hemma på operan och teatern, så det är?
 • Ögonmask Svart/Silver - One size

  Ögonmask Svart/Silver - One size
  Ska du gå på maskerad och känner för att du vill vara lite extra elegant? Eller råkar du vara bjuden på en klassisk maskeradbal? Maskera dig med en ögonmask och ge?
 • Ansiktsmask Vit Dam i Plast - One size

  Ansiktsmask Vit Dam i Plast - One size
  Vit, steril och otäck plastmask som skrämmer slag på alla! Trots maskens "enkelhet" passar den lika bra till halloween- och maskeradfesten som till balmaskeraden.Ansiktsmask Vit Dam i Plast?
 • Hårig Varulv Mask - One size

  Hårig Varulv Mask - One size
  Klockan slår 00:00, vad sker? Du hör någon som ylar i natten och kläderna som helt plötsligt inte passar! Vare sig det är för Halloween, maskeradpartyt eller bara för att skapa en minnesvärd stund,?
 • Protrusion Illusion Mask

  Protrusion Illusion Mask
  Titta vad som händer när man råkar somna i komposten. Huden ruttnar och det kryper insekter i hela fejan. Lika bra att göra det bästa av situationen och gå på halloweenfest!Protrusion Illusion Mask?
 • Ghoulish El Che Mask

  Ghoulish El Che Mask
  Perfekt mask för dig som alltid drömt om att vara Che Guevara! Med basker, hår och skägg råder det inga tvivel om vem du försöker efterlikna på maskeradfesten! Ghoulish El Che Mask är en välgjord?
 • Svart Mask - One size

  Svart Mask - One size
  Svart mask låter inte särskilt mycket för världen, men enkelt är bra som man brukar säga!Svart Mask är en snygg mask i plast som får dig att se riktigt mystisk?
 • Alien Latexmask - One size

  Alien Latexmask - One size
  Det var en gång en skitful skäckvarelse från yttre rymden som ledsnade på att hans föräldrar alltid tjatade på att han skulle göra si, och göra så, och bete sig på ett visst sätt. Dumheterna?
 • Ghost Face USA Mask

  Ghost Face USA Mask
  The land of the free and the home of the DEAD! Den här gamla patrioten har onda avsikter vad det verkar. Med USA-målad mördarmask är han redo att ge sig ut i natten och skapa oreda under alla helgons?
 • Day of the Dead Mask i Plast - One size

  Day of the Dead Mask i Plast - One size
  När du ska på fest med Day of the Dead-tema men inte orkar böka med ansiktsfärger och sminka dig i en evighet, passar denna supercoola Day of the Dead-mask alldeles förträffligt!Day of the Dead Mask?
 • Venetiansk Halvmask Svart - One size

  Venetiansk Halvmask Svart - One size
  Bli den mest mystiska personen på hela maskeraden med denna mask framför ansiktet. Den enkla designen och svarta färgen fungerar utmärkt till de flesta outfits, och att den inte täcker?
 • Dödskalle Halvmask Silver - One size

  Dödskalle Halvmask Silver - One size
  När du vill vara ett benrangel som sticker ut ur mängden på halloweenfesten! Denna supercoola dödskallemask i läcker skimrande silverfärg kommer då tveklöst ge dig uppmärksamhet som heter duga.Dödskalle?
 • Ansiktsmask Vit i Plast - One size

  Ansiktsmask Vit i Plast - One size
  Klassisk vit, men ack så läskig, mask föreställandes... ingenting? Denna mask är otroligt läskig trots sitt svaga utseende. Perfekt till alla sorters halloween- och maskeradfester.Ansiktsmask?
 • Two Face Latexmask - One size

  Two Face Latexmask - One size
  Dags för halloweenfest? Då ska det då inte snålas på din läskiga look, nej nej, ta tillfället i akt och se bokstavligt DUBBELT så obehaglig ut med denna creepy two-face mask! Och vi kan i princip?
 • Kurten Overhead Mask

  Kurten Overhead Mask
  När den här otäcka varelsen flyger in på halloweenfesten är det bäst att söka skydd. Den har nämligen sylvassa huggtänder och en törst efter blod! Med?
 • Varulv Zombie Mask - One size

  Varulv Zombie Mask - One size
  När natten faller och månen når sin högsta punkt på himlen kommer varulven i dig att vakna till liv. Din mänskliga form kommer att förvandlas till en stor best som kommer att ta över. Och du kommer?
 • Tjuv Mask i Plast - One size

  Tjuv Mask i Plast - One size
  Titta på den här typen... en tjyyyyyv!Tjuv Mask i Plast är en riktigt häftig och läskig halloweenmask för vuxna som kommer i storleken One size. Masken påminner läskigt?
 • Jigsaw Mask i Plast - One size

  Jigsaw Mask i Plast - One size
  Förvandla dig till den där dumbomen Jigsawdockan från skräckfilmerna Saw i ett nafs med denna autentiska Jigsaw-mask! Ett utmärkt val av karaktär till halloweenfesten om vi får säga. HUA!Jigsaw?
 • Filmspöke Plastmask - One size

  Filmspöke Plastmask - One size
  När du skrider in på maskeraden gömd bakom den här otäckingen till mask kommer övriga gäster garanterat fly i ren fasa! Komplettera med lika ruskiga kläder för maximal look! Mask Spöke kommer?
 • La Casa de Papel Mask Korea

  La Casa de Papel Mask Korea
  Hart du också blivit besatt av den koreanska versionen av La Casa de Papel? Med den här officiellt licenserade masken från Money Heist: Korea förvandlar du dig med enkelhet till välkänd?
 • Steampunk Svart/Guld Halvmask - One size

  Steampunk Svart/Guld Halvmask - One size
  Få den perfekta, industriella looken med hjälp av Steampunk Svart/Guld Halvmask till nästa maskerad eller halloweenfest. Fylld med massor av spännande detaljer kommer folk ta sig en?
 • Vampyrmask - One size

  Vampyrmask - One size
  Är du redo att klockan ska slå 00:00? Förvandla dig till en blodsugande vampyr och du kommer garanterat att sätta skräck i gästerna på festen! Match med ett par vampyriga kläder och festen kan?
 • Silvermask Metallic - One size

  Silvermask Metallic - One size
  Med denna silvermask blir det svårt att känna igen vem som verkligen är bakom masken. Är det en riktig sektledare måntro? Silvermask Metallic är en perfekt mask att?
 • Ghoulish Harwitch Mask

  Ghoulish Harwitch Mask
  Häften kråka, hälften man! Den här ohyggliga besten flaxade precis in på halloweenfesten för att skapa oreda. Med elakartad näbb och onda ögon är det här en perfekt mask att skrämmas med i halloweentider!Ghoulish?
 • Zombie Halvmask - One size

  Zombie Halvmask - One size
  Är du ute efter att se så ryslig ut som möjligt på halloweenfesten kommer denna ruskiga zombiemask fixa jobbet galant.Zombie Halvmask kommer med ett riktigt otäckt ansikte med?
 • Ghoulish Alien Tetz Mask

  Ghoulish Alien Tetz Mask
  Den här stackaren som ursprungligen kommer från planeten Breron 1X5Y har kraschlandat mitt på jorden och försöker nu leva ett normalt liv som människa. Men med gula ögon och blått skinn är det?
 • Billy Mask med Hår - One size

  Billy Mask med Hår - One size
  När denna docka dyker upp vet man att det är endast dåliga nyheter och hemskheter på gång. Dra på dig masken för att sprida obehag och oro på halloweenfesten,?
 • Nordkoreansk Diktator Latexmask - One size

  Nordkoreansk Diktator Latexmask - One size
  Varför inte komma som en ledare på maskeradfesten. Det som är coolt och smått obehagligt med latexmasker är att de tenderar att se otroligt verkliga ut. Fascinerande faktiskt.?
 • Ghoulish Sliced Mask

  Ghoulish Sliced Mask
  Vad har vi sagt om att gå för nära grästrimmern? Rätt som det är smyger sig olyckan fram och slajsar sönder fejan på dig! Bäst att ta tillfället i akt och springa iväg på halloweenfest - du?
 • Jason Hockeymask - Silver

  Jason Hockeymask - Silver
  Visar kalendern Fredag den 13:e? Då vet du vad du ska bära dagen till ära! I den här klassiska masken kommer ingen gå miste om vem du försöker efterlikna och den kommer?
 • Ansiktslös Mask med Lysande Vita Ögon - One size

  Ansiktslös Mask med Lysande Vita Ögon - One size
  Här snackar vi ghost face i en ny dimension! I denna spökmask är du inte bara ansiktslös, utan har dessutom lysande ögon. Du kan ju bara tänka dig hur du kommer se ut på?
 • Drake Halvmask - One size

  Drake Halvmask - One size
  De mytiska drakarna är respektingivande och häftiga. Precis som denna masken, ett klockrent val för dig som inte vet hur du ska klä ut dig om det är dags för maskerad eller?
 • Läskig Pumpa Mask - One size

  Läskig Pumpa Mask - One size
  Vad passar inte bättre än att klä ut sig till en skräckinjagande pumpa på halloweenfesten liksom! Med den här sjukt läskiga pumpamasken på din skalle kommer du tveklöst skrämma sk*ten ur alla.Läskig?
 • Mexikansk Day of the Dead Mask - One size

  Mexikansk Day of the Dead Mask - One size
  Dia de los Muertos, eller Day of the Dead som det heter på engelska, är en mexikansk högtid där man hyllar de bortgångna genom att klä ut sig till skelett och dödskallar?
 • Michael Myers Mask

  Michael Myers Mask
  Om du inte kan få nog av klassisk skräckfilm finns det nu goda möjligheter att klä ut dig till Halloweens ständige plågoande Michael Myers. Med sin onda blick och ärrade?
 • Dödskalle Pixel Mask - One size

  Dödskalle Pixel Mask - One size
  Varför inte klä ut dig till ett benrangel inför nästa halloweenfest? Med den här masken på kommer du inte likna någon av de andra skeletten och det är väl precis vad som är målet! Dödskalle?
 • Svart Plague Mask - One size

  Svart Plague Mask - One size
  Kom utklädd till en Plague-doktor med hjälp av denna realistiska och läskiga halloweenmask! Masken är tillverkad i högsta kvalitetslatex och sitter som ett smäck över ansiktet. Matcha gärna med?
 • Ögonmask Katt med Strass Silver Deluxe

  Ögonmask Katt med Strass Silver Deluxe
  Vem är det som döljer sig bakom den här mystiska och snygga masken egentligen? Alla undrar men ingen vet! Addera denna glittriga ögonmask till din maskeraddräkt för extra?
 • Ghoulish Brain Cap Mask

  Ghoulish Brain Cap Mask
  Får du ofta höra att du måste ha en valnöt till hjärna? Bevisa dina motståndare fel och dyk upp på festen utan skalp. Där ser ni, en helt perfekt fungerande hjärna!Ghoulish Brain Cap Mask är?
 • Dödskalle Halloween Mask - One size

  Dödskalle Halloween Mask - One size
  Bli en livs levande döing med detta kranium på huvudet. Låt samtliga gäster på halloweenfesten garanterat få rysningar längs med ryggraden när du glider in med sprickor och mörka ögonhålor. Dödskalle?
 • Dödskalle Budget Mask - One size

  Dödskalle Budget Mask - One size
  Enkel, stilren och säker halloweenmask i form av en döskalle - perfekt till halloweenfesten!Döskalle Budget Mask är en snygg vuxenmask i latex som täcker hela huvudet. Masken kommer i storleken?
 • Dödskallemask med Rörlig Käke - One size

  Dödskallemask med Rörlig Käke - One size
  Benrangel hit och benrangel dit. Ska du gå som ett autentiskt skelett på halloweenfesten duger det inte med vilken döskallemask som helst, nejnej, det du behöver är såklart denna mask med rörlig?
 • Självlysande Staty Mask - One size

  Självlysande Staty Mask - One size
  Gå omkring på maskeraden som ett oberäkneligt stenansikte. Den här ansiktsmasken får dig inte bara att se ut som en läskig staty, den lyser i mörkret också!Självlysande Staty Mask är en självlysande?
 • Blodigt Kattdjur Dödskalle Mask - One size

  Blodigt Kattdjur Dödskalle Mask - One size
  Mjau? Eller snarare RYYYT? Förvandla dig till ett läskigt random kattdjur i dödskalleutförande inför halloween med denna blodiga halvmask! Realistisk och creepy som bara den.Blodigt Kattdjur Dödskalle?
 • Area 51 Overhead Mask

  Area 51 Overhead Mask
  Är vi ensamma i universum? Eller är utomjordingarna redan bland oss? Och vad pågår egentligen vid Area 51? Frågorna är många och svaren desto färre, men vi vet med säkerhet att aliens alltid funkar?
 • Venetiansk Halvmask Guld - One size

  Venetiansk Halvmask Guld - One size
  Med halva ansitket täckt i guld är det ingen som kommer ifrågasätta att du är den mest tjusiga och eleganta personen på hela maskeraden. Klä ut dig till Fantomen på?
 • Ögonmask Metallic Svart - One size

  Ögonmask Metallic Svart - One size
  En svart mask framför ögonen är perfekt när du är bjuden på maskerad eller fest. Den svarta färgen på masken är tillverkad i ett skimrande material som ger?
 • Ghoulish Green Santa Mask

  Ghoulish Green Santa Mask
  Julen och stulen - och vi har den huvudmisstänkta rakt framför näsan! Med grön hud, dålig tandvård och elak uppsyn är Grinchen här för att förstöra allas holly jolly christmas spirit. En mask?
 • Fredagen den 13:e Hockeymask - One size

  Fredagen den 13:e Hockeymask - One size
  Alla som har sett filmen vet vad det innebär när någon bär en sån här hockeymask... Att massmördaren Jason Voorhees är tillbaka!Fredagen den 13:e Hockeymask?
 • Fatface Nipple Mask

  Fatface Nipple Mask
  Den här förvuxna jättebebisen är inte bara skitsur, den har också fått ett lite annorlunda ansiktsdrag i form bröstvårdsprydda kinder. Om det är en fördel?
 • Steampunk Halvmask - One size

  Steampunk Halvmask - One size
  Inom steampunk är varje detalj viktig, och den här masken är full av fantastiska detaljer! Med ansiktet täckt av skruvar och kugghjul och rör kommer du passa in perfekt i steampunkvärlden.Steampunk?
 • Häxa med Sjal Mask - One size

  Häxa med Sjal Mask - One size
  En harmlös gammal gumma eller en lömsk häxa? Använder hon sin kvast till att sopa golv eller för att flyga? Det lutar mot senare alternativet. Ta på den här läskiga masken och skräm slag på dina?
 • Scare Mask - One size

  Scare Mask - One size
  Årets mörkaste helg närmar sig. Är du redo för halloween? Den här ansiktsmasken passar perfekt att sätta på sig under halloween. Visst är det konstigt att en mask med en glad mun kan vara så?
 • Mad Goblin Overhead Mask

  Mad Goblin Overhead Mask
  Förvandla dig till en ful gammal goblin med hjälp av den här superdetaljerade masken! Med grön hud, pipskägg och höghatt finns det ingen hejd på hur många du kan?
 • Balaclava Kamouflage - One size

  Balaclava Kamouflage - One size
  En perfekt kamouflagefärgad balaclava som är skön att ha på sig när det är kallt ute. Den täcker hela ditt huvud, ansikte, hals och har bara små hål för?
 • Baby Face Latexmask

  Baby Face Latexmask
  Vad som började som en parasit i hjärnan har nu utvecklats till ett fullstort spädbarn som försöker att rymma genom öronen! Knip igen ansiktshålen så den inte rymmer!Baby Face Latexmask innehåller?
 • Pennywise IT Deluxe Mask - One size

  Pennywise IT Deluxe Mask - One size
  Är ditt mål att skrämma livet ur dina vänner nästa maskeradfest? Vi vill lova dig att clownen Pennywise från filmen "IT" kommer uppfylla dina förväntningar!?
 • Gasmask Deluxe - One size

  Gasmask Deluxe - One size
  Högkvalitativ och nästintill äkta gasmask hittar du här för maskeraden! Lutar det åt en Chernobylinspirerad outfit? Då kommer denna gasmask i deluxekvalitet passa perfekt!Gasmask?
 • Tjuv Ögonmask - One size

  Tjuv Ögonmask - One size
  Med denna ögonmask kan du föreställa både en tjuv eller en superhjälte - vilket passar bäst för dig? Om du ska föreställa en tjuv är det bara att rota?
 • Ghoulish Evil Snowman Mask

  Ghoulish Evil Snowman Mask
  Åh nej! Den elaka snögubben du byggde i vintras är tillbaka för att frysa ihjäl dig. Med spetsig morotsnos och lustig hatt är den här elakingen en riktigt ruskprick du inte vill möta i en iskall?
 • Ghoulish Alien Garo Mask

  Ghoulish Alien Garo Mask
  Om den här blåögda rymdvarelsen kommer med fredliga avsikter är svårt att säga, men nog ser den lite hungrig ut - på människokött! Ta utklädnaden till astronomiska höjder med den här supercoola?
 • Läskigt Ansikte med Kors Mask Beige

  Läskigt Ansikte med Kors Mask Beige
  Ingenting är så skrämmande som att möta någon gömd bakom en otäck mask! Den här filuren har ristat in ett kors i pannan och har riktigt onda avsikter - perfekt att skrämmas med när det vankas?
 • Vit Blodig Mask - One size

  Vit Blodig Mask - One size
  Klä ut dig till en blodig och ondskefull psykopat i denna hemska ansiktsmask och skräm slag på alla du möter. Masken passar perfekt när du ska gå på en halloweenfest?
 • Djävul Latexmask - One size

  Djävul Latexmask - One size
  Djävulskap på gång? Kanske är det dags att lära dina syndiga vänner en och annan läxa genom att klä ut dig till ondskan själv? Ge dem en festlig föraning om vad som komma skall på halloweenfirandet! Djävul?
 • Röd Mask - One size

  Röd Mask - One size
  Har du bokat in en dansuppvisning på TV-showen: "So you think you can dance"? Är det en robotdans du ska bjuda på så måste du givetvis ha en stummask! Blir bättre känsla?
 • Ögonmask Svart med Slöja

  Ögonmask Svart med Slöja
  Är det dags för balmaskerad, men du tycker att den lilla "masken" som de kallar den så prydligt är lite väl fjantig? Med denna mask skyddar du enkelt hela ansiktet, men med?
 • Mr Dickhead Mask - One size

  Mr Dickhead Mask - One size
  Att bli kallad "dickhead" är en sak, men att se ut som ett dickhead - det är next level! Klä dig som ett äkta kukhuvud på nästa maskerad- eller halloweenfest med?

Vanliga masker på Halloween

En del masker är mer populära än andra när det ska köras Trick or Treat på Halloween. Från filmens värld kommer maskerna som föreställer Scream, Freddie Krueger och Jason Voorhees. Om du inte vet vilka det är kommer du kanske stifta bekantskap med alla den 31 oktober.

Andra mer generella skräckmasker som folk köper är zombiemasker och vampyrmasker. Ett och annat maskerat spöke och häxa ses också hota om bus om inte godis.

Vart firar du Halloween?

Ett tips för dig som vill ha riktigt skoj är att kolla in vad som händer på nöjesparkerna Gröna Lund och Liseberg under Halloween.

Vill du klä ut dig men få lite pengar över till sockervadd eller åkband kan du kolla in kampanjer på kläder, tillbehör och dekorationer som är på rea till halloween.