Fira Halloween på nöjespark

Vanligen har nöjesparker stängt under höst och vinter men under höstlovet brukar de öppna portarna för att fira Halloween. Så kommer både Gröna Lund och Liseberg att göra även i år.

Halloween på Gröna Lund

Vi har fått ta del av planerna för Gröna Lunds Halloweenfirande 2018. Premiär redan helgen den 19-21 oktober och under höstlovet (26/10-4/11) håller de förskräckligt bra öppet!

Gröna Lund satsar på både de små barnen och de lite större. Halloween kan vara läskigt för de allra minsta. Därför sätter man åldersgräns på skräckhus och zombizoner. För att få komma in där måste man vara minst 13 år. Med vuxens sällskap kan man få komma in redan från 11 år.

Nöjesparken lanserar också en spännande nyhet i samband med firandet. Du kan gå ombord på det blodisande Skeppet! Det sägs att en tusen år gammal ondska döljer sig innanför skeppets skrov.

Kolla in Halloweenkläder här

Öppettider

» Ladda ner Gröna Lunds öppettider under halloween 2018 (PDF)

Priser och åkband

Ett allt-i-ett paket med entré och åkband kommer att kosta 395 kr.

Videoklipp

Fira Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg garanterar allt från kalla kårar för de stora till mysrys på högsta nivå för de minsta.

Redan den 12 oktober gör Liseberg premiär på årets firande. Bland årets attraktioner märks The Experiment, Smitthärden Gasten, Vinden, Shocker och Zombie. Dessa öppnar kl 17 och man måste vara minst 11 år för att besöka just dessa skräckhus och skräckattraktioner.

Halloweenpaket med boende

För dig som inte bor i Göteborg erbjuds fina Halloween-paket med boende och entré till nöjesparken. Läs mer om det på deras hemsida.

Videoklipp

Öppettider

Liseberg håller öppet fre-lör varje vecka fram till höstlovet. Då är parken öppen hela veckan. För exakta dagar och tider se deras schema här.

Tips på läskigt smink

Priser och åkband

Allt-i-Ett med entre och åkband kommer att kosta 440 kr. Då ingår fria besök i skräckhusen och ett Express-Pass till tre attraktioner. Alla fyra skräckhus ingår.

Vill man bara lösa entré kostar det 100 kr. Barn under 110 cm går in gratis.