Fira Halloween på nöjespark

Vanligen har nöjesparker stängt under höst och vinter men under höstlovet brukar de öppna portarna för att fira Halloween.

» Gröna Lund

» Liseberg

» Kolmårdens djurpark

Halloween på Gröna Lund

Årets Halloween-firande på Gröna Lund startar den 6 oktober och pågår till 5 november. Gröna Lund satsar 2023 på både de små barnen och de större. Pettson och Findus hus brukar spökas ut lite lagom och borta vid Dansbanan ett sagoinspirerat godisland.

Halloween på Gröna Lund kan vara läskigt för de allra minsta så därför har nöjesparken åldersgräns på skräckhus och zombiezoner. För att få komma in där måste man vara minst 11 år och vissa attraktioner har rekommenderad ålder 13. Med vuxens sällskap kan man till såna få komma in från 11 år.

Kolla in Halloweenkläder här

Öppettider

» Se Gröna Lunds öppettider och köp biljetter

Priser och åkband

Årets biljetter (2023) är ett allt-i-ett paket med entré, fria åk och entré till skräckhusen. Det är dock begränsat antal biljetter så passa på att boka i tid.

Hitta bra boende i Stockholm

Booking.com

Fira Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg blir en skrämmande rolig historia med allt från åkturer i mörkret till mysrys för de små och rena mardrömmen för de stora.

Redan den 6 oktober gör Liseberg premiär på årets firande och det pågår till och med 5 november.

Öppettider

Liseberg håller öppet flera dagar i veckan fram till och med höstlovet. För exakta dagar och tider och boka biljetter gå hit.

Tips på läskigt smink

Priser och åkband

Allt-i-Ett med entre och åkband kommer att kosta 645 kr. Då ingår fria besök i skräckhusen och fria åk i öppna attraktioner. Alla skräckhus ingår.

Vill man bara lösa entré kostar det 185 kr.

Hitta boende nära Liseberg

Booking.com

 

Kolmårdens Halloween-firande

En nöjespark som kommer att köra Halloween 2023 är Kolmården, utanför Norrköping. Parken smyckas ut och kryddas med rysmysiga upplevelser. Det kommer också att finnas två helt nya skräckupplevelser för de som inte är alltför knäsvaga.

» Läs mer här

Hitta boende nära Kolmården

Booking.com