Fira Halloween på nöjespark

Vanligen har nöjesparker stängt under höst och vinter men under höstlovet brukar de öppna portarna för att fira Halloween.

» Gröna Lund

» Liseberg

» Kolmårdens djurpark

Halloween på Gröna Lund

År 2020 anordnas inget Halloween-firande på Gröna Lund pga Corona-situationen.

Gröna Lund satsar på både de små barnen och de lite större. Pettson och Findus hus brukar spökas ut lite lagom och borta vid Dansbanan ett sagoinspirerat godisland.

Halloween kan vara läskigt för de allra minsta så därför har Gröna Lund åldersgräns på skräckhus och zombiezoner. För att få komma in där måste man vara minst 11 år och vissa attraktioner har rekommenderad ålder 13. Med vuxens sällskap kan man till såna få komma in från 11 år.

Kolla in Halloweenkläder här

Öppettider

» Se Gröna Lunds öppettider

Priser och åkband

Ett allt-i-ett paket med entré och åkband kommer att kosta 379-399 kr. Vill du bara lösa inträde kostar det 150 kr men om är gratis för alla mellan 0-6 år och seniorer över 65.

Videoklipp

Hitta bra boende i Stockholm

Booking.com

Fira Halloween på Liseberg

Årets Halloween på Liseberg blir en skrämmande rolig historia med allt från åkturer i mörkret till mysrys för de små och rena mardrömmen för de stora.

Redan den 11 oktober gör Liseberg premiär på årets firande. Bland årets attraktioner märks Skogen, Zombie, Vinden, Smitthärden Gasten och The Experiment. Dessa öppnar kl 17 och man måste vara minst 11 år för att besöka dessa skräckhus och skräckattraktioner.

Videoklipp

Öppettider

Liseberg håller öppet fre-lör varje vecka fram till höstlovet. Då är parken öppen hela veckan. För exakta dagar och tider se deras schema här.

Tips på läskigt smink

Priser och åkband

Allt-i-Ett med entre och åkband kommer att kosta 445 kr. Då ingår fria besök i skräckhusen och ett Express-Pass till fyra attraktioner. Alla skräckhus ingår.

Vill man bara lösa entré kostar det 110 kr. Barn under 110 cm går in gratis.

Hitta boende nära Liseberg

Booking.com

 

Kolmårdens Halloween-firande

En nöjespark som kommer att köra Halloween 2020 är Kolmården, utanför Norrköping. Mellan den 17 oktober och 1 november fylls parken med rysmysiga upplevelser. Det kommer också att finnas två helt nya skräckupplevelser för de som inte är alltför knäsvaga.

» Läs mer här

Hitta boende nära Kolmården

Booking.com