Djurmasker

Något som alltid lockar fram ett skratt är när någon tagit på sig en djurmask. Ett stort hästhuvud, en åsnemask eller en grismask i gummi. Här finns också maskerna föreställande fantasidjur som varulvsmask och utdöda dinosauriemasker.

Populärt inom djurmasker

 • Nallemask med Stort Huvud - One size

  Nallemask med Stort Huvud - One size
  Teddybjörnen Fredriksson har en kusin som heter Nalle. Nalle är en stor och tyst björn som bor i stan och bara går runt och stirrar lite tomt på folk. Den här Nallen är?
 • Rådjur Halvmask

  Rådjur Halvmask
  Hallådär, varför ramlar du omkring i skogen? Tillbaka till festen med dig! Ja, har man klätt ut sig till ett rådjur, då är det lätt hänt att man återvänder?
 • Anka Latexmask - One size

  Anka Latexmask - One size
  Är du, precis som Ankan Annika här en hejare på att simma runt och leta efter brödbitar? Är dammen i Stockholms innerstad din favoritplats att hänga på? Kan du?
 • Katt Plastmask - One size

  Katt Plastmask - One size
  Förvandla dig till en kissekatt innan du ens hinner säga mjau med vår härliga kattmask, så kan du spendera resten av dagen med att ligga och kurra, jaga möss eller klösa matte?

Fler tips på djurmasker

 • Steampunk Kanin Halvmask - One size

  Steampunk Kanin Halvmask - One size
  Att vara utklädd till kanin kanske inte känns som den coolaste maskeraddräkten, men vet du vad? Nu kan du faktiskt dressa upp dig till den coolaste kaninen allmänheten någonsin?
 • Pappmasker Paw Patrol - 8-pack

  Pappmasker Paw Patrol - 8-pack
  Paw Patrol-tema på barnkalaset? Gör det ÄNNU roligare med pappmasker! Dela ut dem till de små gästerna redan vid ankomst så lovar vi att lek och bus inte kommer behöva?
 • 80-tals Panter Diadem & Ögonmask

  80-tals Panter Diadem & Ögonmask
  Under 80-talet skulle man ha mycket av allt. Det var stort tuperat hår, häftiga accessoarer, stora axelvaddar och självklart var det mesta i starka neonfärger. Här får du?
 • Kaninmask - One size

  Kaninmask - One size
  Påskens enda mask - Kaninmasken! Precis som julen har sin Tomte, så behöver påsken sin hare. Förvandla dig själv till självaste påskharen och överraska?
 • Kräfta Diadem & Ögonmask - One size

  Kräfta Diadem & Ögonmask - One size
  När du inte vill köra all-in på kräftskivan med en svettig kräftkostym kan du istället utstråla kräfta lite lagomt med detta eminenta diadem och ögonmask?
 • Arg Gorilla Mask - One size

  Arg Gorilla Mask - One size
  Ja så här kan det gå när bananerna tar slut! En svinhungrig och förbannad gorilla är nog bland det mest skrämmande som finns, så vankas det skräckfest är denna läskiga gorillamask ett ypperligt?
 • DIY Insektsmasker - 16-pack

  DIY Insektsmasker - 16-pack
  Att pyssla är roligt - att pyssla sin egen mask är ännu roligare! Här gäller det att vara så kreativ som möjligt för att göra maskerna riktigt färgsprakande.?
 • Apa med Rörande Ögon Mask

  Apa med Rörande Ögon Mask
  Förvandla dig själv till en läskig apa med denna mask med utåtstickande ögon som rör på sig (!) Ta med dig bananklasen och gör dig redo för en helkväll?
 • Killer Panda Mask - One size

  Killer Panda Mask - One size
  Pandor är kända för att vara stora, långsamma och snälla björnar som mest verkar äta bambu och ta det lugnt. Nu kan du visa en läskigare sida av både dig?
 • Kaninöron Vit i Plast

  Kaninöron Vit i Plast
  Skutta in på maskeraden med dina nya fräsiga öron! Kaninen är djuret som hör bäst så inget skvaller kommmer gå dig förbi! Kaninöron Vit i Plast är en vit halvmask i plast med långa kaninöron.?
 • Kaninöron Svart i Plast - One size

  Kaninöron Svart i Plast - One size
  Om du vill klä ut dig till ett djur men inte vet vilket vill vi slå ett slag för kaninen! Detta mysiga sällskapsdjur är inte bara mjukt och fluffigt, hörseln är också fenomenalt bra! Tänk så?
 • Pappmasker Djungeldjur - 8-pack

  Pappmasker Djungeldjur - 8-pack
  Fyll hela barnkalaset med vilda små djungeldjur! Dela ut dessa pappmasker till alla små gäster redan vid ankomst så ska du se att hela lokalen fylls av kreativa lekar och bus! Pappmasker?
 • Panda Halvmask

  Panda Halvmask
  Är det dags för maskeradfest med tema djungeldjur? Pandor är väl ändå en av dom sötare djuren i djungeln! Kombinera enkelt med svarta och vita kläder för en?
 • Vargmask med Päls - One size

  Vargmask med Päls - One size
  Känner du för att vara vargen som väntar på rödluvan, eller den stora stygga vargen på jakt efter tre små grisar? Då kan den här snygga vargmasken komma?
 • Svart Kattmask i Vinyl - One size

  Svart Kattmask i Vinyl - One size
  Kattigast på maskeraden, check! Iklädd den här svarta ögonmasken blir du precis så mystisk och elegant som en äkta katt ska vara. Ett givet tillbehör till din outfit! Svart Kattmask i Vinyl är?
 • DIY Djungelmasker - 16-pack

  DIY Djungelmasker - 16-pack
  Finns det ingen mask i vårt gedigna sortiment som faller dig i smaken? Då kan du alltid ta saken i dina egna händer och göra din egen variant! I det här paketet finner du 16?
 • Katt Mask Svart

  Katt Mask Svart
  Mjau, sa katten! Smyg in på maskeraden likt katten kring het gröt och spinn på dansgolvet!Katt Mask Svart kommer i storleken one size och är tillverkad i plast. En snygg accessoar för alla festsugna?
 • Galen Apa Latexmask

  Galen Apa Latexmask
  Passa er, det har rymt en galen apa från cirkusen! Den är klotögd, vansinning och skitarg, så närma er med försiktighet (men helst inte alls!). Galen Apa Latexmask innehåller en mask i storleken?
 • Schimpans Mask - One size

  Schimpans Mask - One size
  Den här schimpansmasken är perfekt för när du känner för att gå bananas, eller bara apa dig lite. Masken är mycket välgjord i latex, med stora öron, ett?
 • Läskig Varg Mask - One size

  Läskig Varg Mask - One size
  Varför vara en vanlig varg på maskeraden när du kan vara en läskig varg? Denna skrämmande och autentiska vargmask kommer då verkligen ge intryck kan vi lova!Läskig Varg Mask är en verklighetstrogen?
 • Latexmask Näsapa

  Latexmask Näsapa
  Visste du att hanen hos näsapan kännetecknas av en stor hängande näsa, som tros ha tillkommit genom sexuellt urval? Nu vet du, och med det i åtanke vill vi slå ett slag?
 • Tiger Halvmask

  Tiger Halvmask
  GRRR! Är du ute efter att få skrämmas, men inte som en läskig skepnad! Då är tigermasken det självklara valet, kanske vankas det maskeradfest med tema djungeldjur??
 • Räv Mask med Rörlig Mun - One size

  Räv Mask med Rörlig Mun - One size
  Det sägs att man kan ha en räv bakom örat. Ja, det vet vi faktiskt inte så mycket om men vi vet att du kan förvandlas till en räv med hjälp av den här coola masken.?
 • Läskig Kaninmask i Jute - One size

  Läskig Kaninmask i Jute - One size
  Den här kaninen startade sitt liv som ett gulligt gosedjur, men med åren slets lemmarna av och den började falla ihop, endast för att lappas ihop igen. Vid det här laget?
 • Koala Mask - One size

  Koala Mask - One size
  Trivs du allra bäst chillandes högt upp i ett träd med mumsiga eukalyptusblad i truten vore denna koalamask något för dig! En galet autentisk mask som förvandlar dig till en mysig koala i ett nafs.Koala?
 • DIY Djurmasker - 100-pack

  DIY Djurmasker - 100-pack
  Vem har sagt att elefanter inte kan vara brandgula med rosa prickar? Eller att apor inte skulle kunna vara silverglittriga med rosenröda öron? Med dessa helvita djurmasker är det du som?
 • Elak Kanin Mask - One size

  Elak Kanin Mask - One size
  Om du tror att alla kaniner är gulliga och mysiga så tror du helt fel. Vi vågar inte ens tänka på vad den här kaninen med sina blodiga tänder har varit med om. Perfekt?
 • Läskig Tjurmask i Jute - One size

  Läskig Tjurmask i Jute - One size
  Denna tjur i säckväv har kommit till liv under halloweenhelgen och har begett sig ut i natten för att skrämma slag på folk till höger och vänster. En riktigt obehaglig?
 • Haj Huvud och Fena Set Barn

  Haj Huvud och Fena Set Barn
  Bli en riktig party-haj till djur maskeraden med det här roliga haj maskerad setet Ett super kul set med en huva som ser ut som ett hajhuvud och en matchande hajfena Du kan antingen bära huvan och fenan&hellip:
 • Enhörningsmask

  Enhörningsmask
  Nu behövs inga magiska brygder för att förvandlas till en enhörning det räcker gott och väl med denna förtrollande enhörningsmask Med denna magiska maskeradmask kan du förtrollas till en vacker&hellip:
 • Schimpansmask

  Schimpansmask
  Riktigt skön schimpansmask som ger vibbar av apornas planet. Det sitter väldigt slimmat och snyggt på så ska du klä ut dig till en galen apa så är det här masken du ska ha! Fakta om masken: Masken täcker ansiktet och sitter fast med resorband. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Maskeradset barn, tiger

  Maskeradset barn, tiger
  Bjud in till djurkalas på födelsedagskalaset och bär detta härliga tigerset med diadem med tigerfärgade öron, en randig svans och en fin tigerfärgad fluga.Ett enkelt maskeradset som alla barn kan använda för vem vill inte vara tiger för en stung. Sminka till en tigersminkning enkelt med något av våra vattenbaserade sminkset och du kan vara en fullblodstiger på festen.Glöm inte att träna upp ditt bästa djungel-vrål tills dess att det är dags att klä ut sig till tiger. 
 • Krokodil Huvud och Svans Set Barn

  Krokodil Huvud och Svans Set Barn
  Ligg och lura i vattnet i väntan på nästa byte precis som en riktigt krokodil med detta skojiga krokodil maskerad set Det här krokodil setet är perfekt för både dig som vill ha en enkel men rolig&hellip:
 • Läskig Varulvsmask

  Läskig Varulvsmask
  Vill du gå som varulv till halloweenfesten trots att ingen fullmåne visar sig på natthimlen kan du istället genomgå din varulvsförvandling med denna häftiga varulvsmask Med denna halloweenmask behöver&hellip:
 • Mask, valross

  Mask, valross
  Dags att ligga och vila på en strand eller ett klippblock och bli matad av rå fisk. Träna fram ditt bästa ulk-ljud och du är renodlad valross redo för att ligga och sova dig igenom dagarna. Bättre liv kan man inte ha och roligare kan man knappast se ut än ett djur med stora betar. 
 • Vargmask Grå

  Vargmask Grå
  Med denna skräckinjagande vargmask blir du den läskigaste vargen som finns Det kan vi nästan lova Eller är det kanske snarare en varulv Gränsen är hårfin när det blir såhär obehagligt
 • Gris Mask

  Gris Mask
  Ett läskigt tryne, ett svinigt huvud....med den här Gris-Masken väcker du GARANTERAT uppmärksamhet vart du än kommer. Kan nog faktiskt vara bästa outfiten ever. Fulsöt gris som kommer ge dig många nya vänner för alla gillar väl grisar? Grisigt värre kan det förstås också bli med denna på! NÖFF!
 • Gul Anknäbb Mask

  Gul Anknäbb Mask
  Har du några planer på att klä ut dig till Kalle Anka så kan jag rekommendera att använda den här anknäbbs djur masken istället för att gå runt utan byxor och kvacka Denna mask förvandlar dig&hellip:
 • Halvmask Panda

  Halvmask Panda
  Förvandla dig till en gullig panda med denna härliga djurmask som passar barn och vuxna. Halvmask Panda omfattar ett skal av plast med mycket plysch som ger ett verkligt utseende. Fakta om Halvmask Panda: Masken täcker främre delen av huvudet och är dessutom öppen vid munnen. Resorbandet håller den stadigt på plats och den är vadderad på insidan för att göra det extra bekvämt. Tillverkad i plast och plysch. Finns i storleken: One size (passar både barn & vuxna).
 • Halvmask Gris

  Halvmask Gris
  Varför inte dyka upp som en riktig gris på maskeradfesten och visa vart skåpet ska stå. Den här väljorda grismaken hängande öron och utstickande tryne kommer göra succé på maskeraden. Halvmask Gris omfattar ett skal av plast med mycket plysch som ger ett verkligt utseende. Fakta om Halvmask Gris: Masken täcker främre delen av huvudet och är dessutom öppen vid munnen. Resorbandet håller den stadigt på plats och den är vadderad på insidan för att göra det extra bekvämt. Tillverkad i plast och plysch. Finns i storleken: One size (passar både barn & vuxna).
 • Räv Halvmask

  Räv Halvmask
  Få till en listig utklädnad till maskeraden med hjälp av denna snygga rävmask En tuff och effektfull räv maskeradmask som passar snyggt till många olika räv maskerad utklädnader och dräkter Räv&hellip:
 • Mask, enhörning rosa

  Mask, enhörning rosa
  Förvandla dig till en magisk varelse med vår rosa enhörningsmask! Denna heltäckande gummimask över hela huvudet ger dig ett sött rosa djurhuvud med ett glänsande guldhorn. Den är perfekt för barnkalas med en extra rolig utklädnad. Masken passar vuxna och kommer definitivt att fånga allas uppmärksamhet.Med två hål för ögonen kan du bekvämt se vart du går och fortsätta att trollbinda alla med ditt magiska utseende.Komplettera masken med en rolig dräkt eller en elegant kavaj för en mer exotisk look.
 • Noshörning Latexmask

  Noshörning Latexmask
  Bli din alldeles egen noshörnings art med den här detaljerade noshörningsmasken En riktigt välgjord latexmask som passar alldeles utmärkt för alla som drömmer om livet som noshörning Bär denna&hellip:
 • Rasta Lejon Mask Latex

  Rasta Lejon Mask Latex
  Om du vill sticka ut från den övriga flocken på djur-maskeraden så är den här coola rasta lejon mask det ultimata alternativet för dig Med denna lejonmask blir du garanterat det tuffaste djuret&hellip:
 • Barnmask, gris

  Barnmask, gris
  Grismask är grymtHär kommer den grymmaste grisen som grymtar nämligen dina små kultingar som springer runt med en ansiktsmask i utseende som en rosa gris. En rolig mask att ha på sig när man springer runt midsommarstången eller om det är djurfest på kalaset.Älskar dina barn barnprogrammet med grisen? Låt de klä ut sig till grisar där hemma! Rosa fin och mjuk grismask som sitter med ett rosa elastiskt band runt huvudet. Mjuk och skön att leka med. 
 • Halvmask Hund

  Halvmask Hund
  Oerhört fin hundmask i bra kvalité med utstickande nos och öron. Det är en kanonpresent till barnen som älskar att klä ut sig och skoja. Halvmask hund omfattar ett skal av plast med mycket plysch som ger ett verkligt utseende. Fakta om Halvmask Hund: Masken täcker främre delen av huvudet och är dessutom öppen vid munnen. Resorbandet håller den stadigt på plats och den är vadderad på insidan för att göra det extra bekvämt. Tillverkad i plast och plysch. Finns i storleken: One size (passar både barn & vuxna).
 • Hundmask Jumbo

  Hundmask Jumbo
  Charma alla maskeradens gäster med stora sockersöta valpögon Med den här gigantiska maskeradmasken som föreställer en söt mops-hund blir det enkelt att skapa en egen riktigt gullig hund utklädnad&hellip:
 • Mask, zebra

  Mask, zebra
  Gör succé på nästa djuriska fest eller safari-tema med denna heltäckande gummimask i zebra-design. Med två hål för ögonen ser du ut som en ståtlig zebra från huvud till nacke. Masken ger en autentisk känsla och är perfekt för att imponera på dina vänner och få alla att skratta. Passar vuxna i alla åldrar och gör sig särskilt bra på maskeradfester och karnevaler. Ta på dig denna mask och gå ut i djungeln - eller bara till festen - med stil!
 • Varulvsmask med Päls

  Varulvsmask med Päls
  Nu behöver du inte längre vänta på att det ska bli fullmåne för att du ska kunna förvandlas till en varulv med hjälp av den här pälsiga varulvsmasken kan du bli en varulv när du vill En super&hellip:
 • Lejon Halvmask

  Lejon Halvmask
  Bli en del av den stora lejonflocken med den här tuffa maskeradmasken En super cool lejonmask som utan tvekan kommer att ta din lejon utklädnad till nästa nivå Med denna lejonmask kan du snabbt och&hellip:
 • Kattmask Jumbo

  Kattmask Jumbo
  Det är många som aldrig verkar få nog av söta katter och om du är en av alla katt-älskare så är denna gulliga kattmask ett perfekt val av maskeradmask för dig Med denna enorma katt mask har du&hellip:
 • Mördarpanda Mask

  Mördarpanda Mask
  Det här är verkligen ingen gullig Youtube-panda som tultar omkring och åker rutschkana. Nä, den här pandan är ute efter att slita dig i stycken. Kanske är det en hämnd mot den försvinnande bambuskogen, vi är inte säkra. Men vad vi är säkra på, är att den här pandan kommer göra Halloweenfesten till en blodig historia.
 • Stor Kattmask

  Stor Kattmask
  Älskar du katter så mycket att du vill bli en själv så är denna enorma kattmask en perfekt utklädnad för dig Med denna katt maskeradmask kan du enkelt klä ut dig till en supergullig katt i svart&hellip:
 • Mask, Herr Gris

  Mask, Herr Gris
  En välgjord grismask som med rätt tillbehör gör dig till en elak sugga eller en mansgris av rang. Masken är för vuxna och är ett uppskattat tillbehör att använda även på barnkalaset med bondgårds- eller djurtema. Masken är tillverkad i gummi och täcker hela huvudet baktill, vilket gör att masken hålls på plats likt en huva.
 • Bulldogmask

  Bulldogmask
  Superläcker bulldogmask som man kan känna igen från "Tom och Jerry" filmerna. Denna mask ser väldigt realistisk ut och är mycket populär. Fakta om bulldogmasken: Mask i fullstorlek som täcker hela huvudet. Tillverkad i latex. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Barnmask, tiger

  Barnmask, tiger
  Ögonmask tiger för barnDags att klä om för maskeradfesten med tema djur eller djungeltema! Eller älskar du bara tigrar mer än något annat? Denna mjuka maskeradmask ser ut som en tiger med dess randiga färger. Masken är mjuk och sitter med ett tigerfärgat elastiskt band runt huvudet.Ögonmasken gör att det är lätt att se dig omkring som en tiger och du kan börja jaga dina byten direkt.Komplettera din tiger-look med sminkning i ansiktet och du är en fulblodig tiger.
 • Blodig Grismask

  Blodig Grismask
  Vad sägs om vegantema på halloweenfesten? Typ, "grisarna har fått nog av att sluta som julskinka och prinskorv, hämndens timme är slagen!" Eller kanske lite klassisk kannibalism; här i form av en blodig gris som går runt och gnager på en kokt grisfot? På med masken, beväpna dig med en falukorv och sätt skräck i alla du möter! Fakta om Blodig Grismask: Tillverkad av latex. Masken täcker hela huvudet, även baksidan och en del av halsen. Hål finns för ögon, näsa och mun. Hålen för ögonen sitter nedanför "maskens ögon".
 • Mask, koala

  Mask, koala
  Koalamask i gummiOne size passar de flestaKombinera med fler djurmasker!
 • Barnmask, katt

  Barnmask, katt
  Mjaou! Vem är det som står som en katt där borta vid matbordet? Det är ju dina barn som klätt upp till djur och leker runt! Skapa härliga barnkalas och maskeradfester med enkla och mjuka anisktsmasker. Denna barnmask katt sitter med ett mjukt elastiskt band runt huvudet och är väldigt mjuk och skön att ha på sig. Katt är ett av de mest populära djuren att klä ut sig till så förvandla dig till katt för en stund. Sminka gärna resten av ansiktet för den som vill vara katt i hela ansiktet, ett roligt komplement till barnmasken katt.
 • Mask, giraff

  Mask, giraff
  Gulliga djurmasker är alltid kul att dyka upp i på maskerader! Här hittar du en rätt så realistisk giraffmask med horn och hela köret. Masken är tillverkad av latex vilket gör att den är flexibel och enkel att dra på över huvudet. Hål för ögon och näsa, passar vuxna. 
 • Halvmask Gorilla

  Halvmask Gorilla
  Dra på dig gorilla masken och dunka dig själv i bröstet! Förvandla dig till det mäktigaste djuret i djungeln. Den passar både barn och vuxna och den sitter stabilt på huvudet. Halvmask Gorilla omfattar ett skal av plast med mycket plysch som ger ett verkligt utseende. Fakta om Halvmask Gorilla: Masken täcker främre delen av huvudet och är dessutom öppen vid munnen. Resorbandet håller den stadigt på plats och den är vadderad på insidan för att göra det extra bekvämt. Tillverkad i plast och plysch. Finns i storleken: One size (passar både barn & vuxna).
 • Papegoja Latex Mask

  Papegoja Latex Mask
  Den här latexmasken ska nog inte vara läskig men den blir det av bara farten med tanke på att det är endast huvudet av en papegoja helt enkelt en lite små creepy fågelmask Den här djur masken kan&hellip:
 • Drake Huvud och Svans Set Barn

  Drake Huvud och Svans Set Barn
  Om ditt barn gillar filmer som exempelvis Draktränaren så kommer detta roliga drake maskerad set passa perfekt inför djur maskeraden Med den här drak-huvan och den matchande svansen kan ditt barn på&hellip:
 • Panda Mask Jumbo

  Panda Mask Jumbo
  En fin panda mask är utan tvekan det rätta valet av maskeradmask för dig som är ute efter ett riktigt sockersött utseende till maskeraden Med den här enorma panda maskeradmasken kommer du garanterat&hellip:
 • Stor Tigermask

  Stor Tigermask
  Klä ut dig till en läskig tiger med denna superstora tigermask En enorm tiger maskeradmask som passar helt perfekt för dig som vill skapa en riktigt minnesvärd tiger utklädnad på ett enkelt och snabbt&hellip:
 • Domatrix Vit Kaninmask 36 cm

  Domatrix Vit Kaninmask 36 cm
  Vit kaninmask med stora öron. Passar till våra kaninkostymer, eventuellt en du sätter ihop själv. Ska du vara dominant är detta masken att gå med.
 • Cat Mask - Huvudplagg/Mask med Öron

  Cat Mask - Huvudplagg/Mask med Öron
  Wet look kattmaske med öron. Hårdiademet har också parti som täcker pannan. Perfekt till sexiga catwoman och kattkostymer.
 • Heltäckande Blåhaj Latexmask

  Heltäckande Blåhaj Latexmask
  Heltäckande blåhaj latexmask som du kan komplettera med till din hajdräkt.
 • Heltäckande Kamel Latexmask

  Heltäckande Kamel Latexmask
  Ljusbrun heltäckande kamelmask i latex som du kan ha till din djurdräkt.
 • Heltäckande Varg Latexmask med Grå Fuskpäls

  Heltäckande Varg Latexmask med Grå Fuskpäls
  Heltäckande vargmask i latex med öron och grå fuskpäls. Använd denna till din vargkostym.
 • Förvånad Giraff - Heltäckande Latexmask med Fuskpäls

  Förvånad Giraff - Heltäckande Latexmask med Fuskpäls
  Vit heltäckande latexmask med fuskpäls. Använd denna till din giraffdräkt.
 • Tuppmask i Latex

  Tuppmask i Latex
  Tuppmask i latex som täcker hela ditt huvud. Ha den tillsammans med din tuppkostym och inget tvivel om att du är chefen på gården.
 • Häst - Mask

  Häst - Mask
  Rolig mask till festliga tillfällen. Masken passar de allra flesta men om du har ett litet huvud kan den bli lite för stor.
 • Heltäckande Papegojmask i Latex

  Heltäckande Papegojmask i Latex
  Röd heltäckande fågelmask med lång näbb i latex som du kan ha till din djurdräkt.
 • Kaninmask i Latex

  Kaninmask i Latex
  Flott kaninmask i latex som täcker hela ditt huvud och har stora kaninöron. Ha den till din kaninkostym och hoppa i väg :)
 • Heltäckande Rosa Enhörning Latexmask

  Heltäckande Rosa Enhörning Latexmask
  Rosa heltäckande enhörning latexmask dekorerad med guldfärgat horn och rosa fuskpäls.

Hade du bestämt redan vilket djur du ska vara och vill se förslag på utklädnader till just det djuret kan du kolla in de här länkarna:

» Apdräkterna

» Dinosauriedräkter

ilead