Djurmasker

Något som alltid lockar fram ett skratt är när någon tagit på sig en djurmask. Ett stort hästhuvud, en åsnemask eller en grismask i gummi. Här finns också maskerna föreställande fantasidjur som varulvsmask och utdöda dinosauriemasker.

Populärt inom djurmasker

 • Nallemask med Stort Huvud - One size

  Nallemask med Stort Huvud - One size
  Teddybjörnen Fredriksson har en kusin som heter Nalle. Nalle är en stor och tyst björn som bor i stan och bara går runt och stirrar lite tomt på folk. Den här Nallen är egentligen ganska snäll?
 • Katt Plastmask - One size

  Katt Plastmask - One size
  Förvandla dig till en kissekatt innan du ens hinner säga mjau med vår härliga kattmask, så kan du spendera resten av dagen med att ligga och kurra, jaga möss eller klösa matte?
 • Rådjur Halvmask

  Rådjur Halvmask
  Hallådär, varför ramlar du omkring i skogen? Tillbaka till festen med dig! Ja, har man klätt ut sig till ett rådjur, då är det lätt hänt att man återvänder till sitt ursprungliga hem, nämligen?
 • Steampunk Kanin Halvmask - One size

  Steampunk Kanin Halvmask - One size
  Att vara utklädd till kanin kanske inte känns som den coolaste maskeraddräkten, men vet du vad? Nu kan du faktiskt dressa upp dig till den coolaste kaninen allmänheten någonsin har skådat! Med denna?

Fler tips på djurmasker

 • Fladdermus Mask - One size

  Fladdermus Mask - One size
  Bjuden på maskeradbal och känner för att dyka upp snäppet mer mystisk än de andra gästerna? Eller planerar du kanske en komplett fladdermus-outfit till nästa halloweenfest? Då är det den här?
 • Schimpans Mask - One size

  Schimpans Mask - One size
  Den här schimpansmasken är perfekt för när du känner för att gå bananas, eller bara apa dig lite. Masken är mycket välgjord i latex, med stora öron, ett elakt leende och snygg fuskpäls. One?
 • Masquerade Kanin Mask - One size

  Masquerade Kanin Mask - One size
  I denna mask kan du antingen gå all in och ha en tillhörande kanindräkt med söt svans, eller köra enklare stuk och matcha masken med en snygg, svart klänning för att bli den hetaste varelsen på?
 • DIY Djurmasker - 100-pack

  DIY Djurmasker - 100-pack
  Vem har sagt att elefanter inte kan vara brandgula med rosa prickar? Eller att apor inte skulle kunna vara silverglittriga med rosenröda öron? Med dessa helvita djurmasker är det du som?
 • Kaninmask - One size

  Kaninmask - One size
  Påskens enda mask - Kaninmasken! Precis som julen har sin Tomte, så behöver påsken sin hare. Förvandla dig själv till självaste påskharen och överraska?
 • Panda Halvmask

  Panda Halvmask
  Är det dags för maskeradfest med tema djungeldjur? Pandor är väl ändå en av dom sötare djuren i djungeln! Kombinera enkelt med svarta och vita kläder för en?
 • Kräfta Diadem & Ögonmask - One size

  Kräfta Diadem & Ögonmask - One size
  När du inte vill köra all-in på kräftskivan med en svettig kräftkostym kan du istället utstråla kräfta lite lagomt med detta eminenta diadem och ögonmask á la kräfta. Med dessa två störtsköna?
 • Katt Mask Svart

  Katt Mask Svart
  Mjau, sa katten! Smyg in på maskeraden likt katten kring het gröt och spinn på dansgolvet!Katt Mask Svart kommer i storleken one size och är tillverkad i plast. En snygg accessoar för alla festsugna?
 • Latexmask Näsapa

  Latexmask Näsapa
  Visste du att hanen hos näsapan kännetecknas av en stor hängande näsa, som tros ha tillkommit genom sexuellt urval? Nu vet du, och med det i åtanke vill vi slå ett slag?
 • Läskig Tjurmask i Jute - One size

  Läskig Tjurmask i Jute - One size
  Denna tjur i säckväv har kommit till liv under halloweenhelgen och har begett sig ut i natten för att skrämma slag på folk till höger och vänster. En riktigt obehaglig syn för alla gästerna på?
 • Killer Panda Mask - One size

  Killer Panda Mask - One size
  Pandor är kända för att vara stora, långsamma och snälla björnar som mest verkar äta bambu och ta det lugnt. Nu kan du visa en läskigare sida av både dig själv och de kramvänliga björnarna?
 • Koala Mask - One size

  Koala Mask - One size
  Trivs du allra bäst chillandes högt upp i ett träd med mumsiga eukalyptusblad i truten vore denna koalamask något för dig! En galet autentisk mask som förvandlar dig till en mysig koala i ett nafs.Koala?
 • Elak Kanin Mask - One size

  Elak Kanin Mask - One size
  Om du tror att alla kaniner är gulliga och mysiga så tror du helt fel. Vi vågar inte ens tänka på vad den här kaninen med sina blodiga tänder har varit med om. Perfekt?
 • Vargmask med Päls - One size

  Vargmask med Päls - One size
  Känner du för att vara vargen som väntar på rödluvan, eller den stora stygga vargen på jakt efter tre små grisar? Då kan den här snygga vargmasken komma väl till pass. Masken är silvrig, och?
 • Kaninmask Svart - One size

  Kaninmask Svart - One size
  Klä ut dig till en fluffig kanin på nästa maskeradfest! Med långa öron och extra vass hörsel kommer du kunna höra nästan allt skvaller i hela rummet, samtidigt som som du blir festens sötaste?
 • Galen Apa Latexmask

  Galen Apa Latexmask
  Passa er, det har rymt en galen apa från cirkusen! Den är klotögd, vansinning och skitarg, så närma er med försiktighet (men helst inte alls!). Galen Apa Latexmask innehåller en mask i storleken?
 • Pappmasker Paw Patrol - 8-pack

  Pappmasker Paw Patrol - 8-pack
  Paw Patrol-tema på barnkalaset? Gör det ÄNNU roligare med pappmasker! Dela ut dem till de små gästerna redan vid ankomst så lovar vi att lek och bus inte kommer behöva?
 • OppoSuits The Jag Munskydd - One size

  OppoSuits The Jag Munskydd - One size
  Även pantertanter ska känna sig säkra i dessa smittsamma tider. Modegenierna på OppoSuits har därför tagit fram den här klösiga ansiktsmasken i fräsig jaguar!OppoSuits The Jag Ansiktsmask är?
 • Leopard Barn Tillbehörskit

  Leopard Barn Tillbehörskit
  Kan du ryta lika högt som du springer snabbt? Då är du kanske innerst inne en leopard? Det här smidiga kitet kommer förvandla dig till ditt sanna jag på nolltid - sen tar du över savannen!Leopard?
 • Kaninöron Svart i Plast - One size

  Kaninöron Svart i Plast - One size
  Om du vill klä ut dig till ett djur men inte vet vilket vill vi slå ett slag för kaninen! Detta mysiga sällskapsdjur är inte bara mjukt och fluffigt, hörseln är också fenomenalt bra! Tänk så?
 • DIY Insektsmasker - 16-pack

  DIY Insektsmasker - 16-pack
  Att pyssla är roligt - att pyssla sin egen mask är ännu roligare! Här gäller det att vara så kreativ som möjligt för att göra maskerna riktigt färgsprakande.?
 • Guldfärgad Kattmask - One size

  Guldfärgad Kattmask - One size
  Letar du efter en lika elegant som mystisk look inför den stundande maskeraden så har du hittat helrätt! En gyllene mask mask med klös i blir den perfekta touchen till din kattigaste dräkt! Guldfärgad?
 • Pappmasker Djungeldjur - 8-pack

  Pappmasker Djungeldjur - 8-pack
  Fyll hela barnkalaset med vilda små djungeldjur! Dela ut dessa pappmasker till alla små gäster redan vid ankomst så ska du se att hela lokalen fylls av kreativa lekar och bus! Pappmasker?
 • Gigantisk Spindel Deluxe Mask - One size

  Gigantisk Spindel Deluxe Mask - One size
  Ingen, och vi vågar verkligen säga ingen, kommer att tro att detta är en ofarlig spindel. Den ser helt fruktansvärd ut och när du rör dig rör sig också spindeln.?
 • Kaninöron Vit i Plast

  Kaninöron Vit i Plast
  Skutta in på maskeraden med dina nya fräsiga öron! Kaninen är djuret som hör bäst så inget skvaller kommmer gå dig förbi! Kaninöron Vit i Plast är en vit halvmask i plast med långa kaninöron.?
 • Munskydd Doggo - One size

  Munskydd Doggo - One size
  Visa att du är en riktig hundvän även om du måste bära munskydd! Visst är det här coola munskyddet med en hundnos på riktigt snyggt?Munskydd Doggo är ett svart och vitt munskydd med motiv av en?
 • Svart Kattmask i Vinyl - One size

  Svart Kattmask i Vinyl - One size
  Kattigast på maskeraden, check! Iklädd den här svarta ögonmasken blir du precis så mystisk och elegant som en äkta katt ska vara. Ett givet tillbehör till din outfit! Svart Kattmask i Vinyl är?
 • DIY Djungelmasker - 16-pack

  DIY Djungelmasker - 16-pack
  Finns det ingen mask i vårt gedigna sortiment som faller dig i smaken? Då kan du alltid ta saken i dina egna händer och göra din egen variant! I det här paketet finner du 16?
 • Läskig Blodig Kanin Mask - One size

  Läskig Blodig Kanin Mask - One size
  No more oskyldigt gulligt gosedjur! Här snackar vi gosekanin goes Halloween. Vad hade du annars förväntat dig i dessa spöklika halloweentider liksom? En galet obehaglig mask som tveklöst kommer göra?
 • Arg Gorilla Mask - One size

  Arg Gorilla Mask - One size
  Ja så här kan det gå när bananerna tar slut! En svinhungrig och förbannad gorilla är nog bland det mest skrämmande som finns, så vankas det skräckfest är denna läskiga gorillamask ett ypperligt?
 • Kycklingmask Barn

  Kycklingmask Barn
  Vill du att ditt barn ska stå ut i mängden så blir denna kycklingmask allt du behöver och lite till! En riktig succe blir den dessutom inför maskerad- eller påskfesten.Kycklingmask Barn inkluderar&hellip:
 • Mus Mask Svart Konstläder

  Mus Mask Svart Konstläder
  Ta maskeradfesten till nästa nivå med vår unika mus-mask. Designad med konstläder och accentuerad med metalldetaljer för en sofistikerad touch, ger denna mask en oemotståndlig karaktär och mystik.&hellip:
 • Kycklingmask

  Kycklingmask
  Du har precis fått höra att de så kallade UFO:S faktiskt är en massa arga kycklingar som nu invaderat vår kära planet! Snabbt, smält in bland mängden bärande på denna realistiska kycklingmask.Kycklingmask&hellip:
 • Schimpans Mask

  Schimpans Mask
  Schimpansen delar omkring 99% av sitt DNA med människan så det är nästan som att klä ut sig till en lite hårigare version av sig själv med den här masken.  Information om Schimpans Mask Material:&hellip:
 • Kaninmask med Päls

  Kaninmask med Päls
  Glöm teleskopet för med denna kaninmask på huvudet har du hela världen i sikte! Dessutom så gör sig den passande vid kommande maskerad- eller påskfest!Kaninmask med Päls består av en extremt&hellip:
 • Skelettmask Varulv

  Skelettmask Varulv
  Skaffa årets coolaste halloween skelettmask! Den här halvmasken i form av en stiliserad vargskalle kommer definitivt sticka ut och ge dig en unik look på maskeraden. Utmärkt för dig som ska ha en&hellip:
 • Haj Huvud och Fena Set Barn

  Haj Huvud och Fena Set Barn
  Bli en riktig party-haj till djur maskeraden med det här roliga haj maskerad setet. Ett super kul set med en huva som ser ut som ett hajhuvud och en matchande hajfena. Du kan antingen bära huvan och&hellip:
 • Schimpans Mask Deluxe

  Schimpans Mask Deluxe
  En praktisk apmask som passar alldeles utmärkt om du vill gå som apa till maskeraden. Matcha schimpans masken med en passande utklädnad för att verkligen se ut som en riktigt party-apa!Schimpans&hellip:
 • Kycklingmask För Barn

  Kycklingmask För Barn
  Vill du kunna smyga in på hönsgården utan att någon misstänksamhet väcks från hönorna är det här masken för dig. Den fästs likt ett diadem på huvudet och förvandlar dig till en kyckling på&hellip:
 • Katt Mask Svart

  Katt Mask Svart
  Gör ditt nästa maskeradkalas till en lekfull tillställning med denna unika Katt Mask Svart. Katt-maskens design ger en mystisk och lekfull känsla som passar alla oavsett klädstil. Den täcker halva&hellip:
 • Katt Mask Metallisk Silver

  Katt Mask Metallisk Silver
  Sätt pricken över i:et på din maskerad-outfit med denna unika Katt Mask Metallisk Silver. Skäm bort dig själv med denna stilfulla maskerad-mask som med sitt silverglänsande yta, kombinerat med ett&hellip:
 • Noshörning Latexmask

  Noshörning Latexmask
  Bli din alldeles egen noshörnings art med den här detaljerade noshörningsmasken! En riktigt välgjord latexmask som passar alldeles utmärkt för alla som drömmer om livet som noshörning. Bär denna&hellip:
 • Dinosauriehuvud Mask

  Dinosauriehuvud Mask
  Gör dig redo att resa tillbaka i tiden och omvandla dig till en urtidsvarelse med dinosauriemask i skogsgrön nyans. Med en fulländad överdel täcker den hela ditt huvud och tar dig med på en äventyrlig&hellip:
 • Kycklingmask med Fuskpäls

  Kycklingmask med Fuskpäls
  Är en vanlig kycklingmask alldeles för tråkig för dig? Är du redo att uppgradera din kyckling maskerad dräkt med en riktigt cool djurmask? Då är den här maskeradmasken precis den rätta kyckling&hellip:
 • Schimpans Latexmask

  Schimpans Latexmask
  Ta fram apan inom dig och tillåt dig apa runt på festen med denna detaljerade apmask. Med denna effektfulla och detaljrika schimpans ap-mask får du enkelt till den rätta djuriska looken och du kommer&hellip:
 • Demonisk Getmask

  Demonisk Getmask
  Har du någonsin undrat hur en get som blivit besatt av demoner råkar se ut? Jo, precis som denna demoniska getmasken!Demonisk Getmask är tillverkad av latexmaterial och omfattar en detaljrik vitfärgad&hellip:
 • Rasta Lejon Mask Latex

  Rasta Lejon Mask Latex
  Om du vill sticka ut från den övriga flocken på djur-maskeraden så är den här coola rasta lejon mask det ultimata alternativet för dig. Med denna lejonmask blir du garanterat det tuffaste djuret&hellip:
 • Tigermask Barn

  Tigermask Barn
  Att klä ut sig till djur är alltid kul och med denna tuffa djurmask kan du bli en cool tiger! Med den här filtmasken blir det enkelt att klä ut sig till en tiger. Använd den som den är eller matcha&hellip:
 • Noshörning Mask

  Noshörning Mask
  Varför inte klä ut dig till en av the big five med den här noshörningsmasken? Masken har små hål för ögonen så att du kan se ordentligt. Att stånga folk på festen med dina horn kommer nog inte&hellip:
 • Katt Mask Svart Plast

  Katt Mask Svart Plast
  Förvandla kvällens fest till ett mysterium med denna Katt Mask Svart Plast. Med sina detaljer och moderna silhuett ger denna katt-mask varje outfit en unik karaktär. Oavsett om du planerar en maskerad&hellip:
 • Barnmask, tiger

  Barnmask, tiger
  Ögonmask tiger för barnDags att klä om för maskeradfesten med tema djur eller djungeltema! Eller älskar du bara tigrar mer än något annat? Denna mjuka maskeradmask ser ut som en tiger med dess randiga färger. Masken är mjuk och sitter med ett tigerfärgat elastiskt band runt huvudet.Ögonmasken gör att det är lätt att se dig omkring som en tiger och du kan börja jaga dina byten direkt.Komplettera din tiger-look med sminkning i ansiktet och du är en fulblodig tiger.
 • Rävmask Barn

  Rävmask Barn
  Vill du bli en söt räv till nästa djurkalas? Klä ut dig med denna fina rävmask! En effektfull djurmask som blir perfekt för dig som vill få till en fin räv utklädnad. Det mjuka filtmaterialet&hellip:
 • Drakmask Grön

  Drakmask Grön
  Bli en drake på maskeraden på ett kick med den här snygga masken. Om du ska klä ut dig till en ond drake som kidnappar kungligheter som hobby och äter riddare som om de vore burkmat är det här masken&hellip:
 • Varulv Mask

  Varulv Mask
  Förvandla dig själv till den skrämmande men ändå charmiga varulven med denna unika varulvsmask. En fantastisk och detaljerad halloweenmask som garanterat kommer att göra dig till festens mittpunkt.&hellip:
 • Varulvsmask med Päls

  Varulvsmask med Päls
  Nu behöver du inte längre vänta på att det ska bli fullmåne för att du ska kunna förvandlas till en varulv, med hjälp av den här pälsiga varulvsmasken kan du bli en varulv när du vill! En super&hellip:
 • Grisnäsa

  Grisnäsa
  Släpp loss och tillåt dig själv att bli en riktigt smutsgris med detta vackra tryne. Om du valt gris som utklädnad till maskeraden är gristrynet såklart det viktigaste, ingen gris utan tryne! Med&hellip:
 • Kaninmask För Barn

  Kaninmask För Barn
  Förvandla dig till en kanin på nolltid med hjälp av den här charmiga masken som fästs likt ett diadem på huvudet. Information om Kaninmask För Barn Material: 67% PET (polyetentereftalat) och 33%&hellip:
 • Drake Huvud och Svans Set Barn

  Drake Huvud och Svans Set Barn
  Om ditt barn gillar filmer som exempelvis Draktränaren så kommer detta roliga drake maskerad set passa perfekt inför djur maskeraden. Med den här drak-huvan och den matchande svansen kan ditt barn&hellip:
 • Bunny Mask Juveler Silver

  Bunny Mask Juveler Silver
  Förvandla din look till ren lyx med vår bunny mask med juveler i silver!  Denna eleganta bunny mask med silverjuveler är det ultimata tillskottet till din maskeradklädsel för en rad olika tillfällen.&hellip:
 • Uppstoppad Lejonmask

  Uppstoppad Lejonmask
  Söker du efter en häftig lejon utklädnad? Då kan denna uppstoppade lejonmask vara ett perfekt alternativ för dig. Denna lejon mask kan bäras både med och utan passande lejon maskeraddräkt, vilket&hellip:
 • Hare Mask

  Hare Mask
  Äntligen finns det ett syfte med din stora trädgård!Förvandlas till en realistisk hare bärande på denna hare mask som gör sig lämplig vid maskerad- eller påskfesten.Hare Mask inkluderar en&hellip:
 • Djävulskmask Läder Röd

  Djävulskmask Läder Röd
  Skapa en förförisk och oförglömlig look med vår Djävulskmask i Rött Läder! Denna raffinerade mask är det perfekta tillskottet till din maskeraddräkt och kommer att få dig att sticka ut i mängden.&hellip:
 • Latexmask Hajen

  Latexmask Hajen
  En hajmask med inspiration från filmen "Jaws". En garanterad succe på den nästa maskeraden! Masken täcker hela huvudet och halsen. Hål finns för ögon som sitter i "hajens mun" Observera att denna&hellip:
 • Kycklingnäbb

  Kycklingnäbb
  Klä ut dig till en nykläckt kyckling med vår kycklingmask! Vare sig du ska ta en rolig påskbild, gå på påsk maskerad eller bli en läskig zombie-kyckling, så är denna näbb det viktigaste i din&hellip:
 • Hajhuvud Mask

  Hajhuvud Mask
  Gör dig redo att dyka in i en spännande värld och förvandla dig till en skräckinjagande haj med vår hajhuvudmask. Denna realistiska mask täcker hela ditt huvud och tar dig med på en äventyrlig&hellip:
 • Drakmask och Vingar Grön

  Drakmask och Vingar Grön
  Förvandla ditt vardagliga jag till en magnifik varelse med vår maskeraddräkt drake. Drakmask och Vingar Grön, i ett praktfullt designat set, låter dig ropa ut din unika personlighet med dramatiskt&hellip:
 • Räv Halvmask

  Räv Halvmask
  Få till en listig utklädnad till maskeraden med hjälp av denna snygga rävmask. En tuff och effektfull räv maskeradmask som passar snyggt till många olika räv maskerad utklädnader och dräkter.&hellip:
 • Kaninmask Läder Silver

  Kaninmask Läder Silver
  Få festen att explodera i en virvelvind av färg och mystik med vår Fever Silver Mock Leather Rabbit Mask! Denna elegant designade kaninmask i silver läder är den perfekta accessoaren för ditt nästa&hellip:
 • Mask Kanin Svartglittrig

  Mask Kanin Svartglittrig
  Ge din temafest eller maskerad en touch av magi med vår Svartglittriga Kaninmask! Denna förtrollande mask är det perfekta tillbehöret för att skapa en mystisk och charmig look. Tillverkad av PVC-material&hellip:
 • Björnmask & Handskar

  Björnmask & Handskar
  Gör din maskerad eller maskotframträdande ännu mer underhållande med vår björnmask och matchande handskar! Denna mask och handskar är det perfekta tillbehöret för att omvandla dig till den älskvärda&hellip:
 • Kanin Nos Mask

  Kanin Nos Mask
  Vill du bära en kanin utklädnad till maskeraden eller vara extra fin på påsk? Oavsett är denna kanin mask en jättebra början till en kanin kostym. Självklart kan den som vill endast bära kanin&hellip:
 • Enhörningshuvud Mask

  Enhörningshuvud Mask
  Gör dig redo att kliva in i en magisk värld och förvandla dig till en förtrollande enhörning med vår enhörningsmask i rosa färg. Denna fulländade mask täcker hela ditt huvud och tar dig med på&hellip:
 • Mask Kanin Vit

  Mask Kanin Vit
  Denna vita kaninmask mask är det perfekta tillbehöret för att skapa en mystisk och charmig look. Tillverkad av högkvalitativt PVC-material för hållbarhet och komfort.  PVC material Onesize
 • Vargmask med Vitt Päls

  Vargmask med Vitt Päls
  Skräckfylld vargmask som blir utmärkt till när du känner för att yla mot månen vid Halloweenkvällen eller helt enkelt vara rödluvan på spåret!Vargmask med Vit Päls är en heltäckande, detaljrik&hellip:
 • Mus Nos Mask

  Mus Nos Mask
  Denna mus mask kommer att göra din mus utklädnad fulländad. Masken går bra att använda som den är eller tillsammans med en musdräkt. Kanske du vill klä ut dig till Musse Pigg eller någon av mössen&hellip:
 • Mask Ond Kanin Vit

  Mask Ond Kanin Vit
  Myten att kaniner bara är små söta, vita, fluffiga varelser som inte vill något ont slår den här masken hål på med besked. Nog för att du kommer vara vit och fluffig i masken men snäll är nog&hellip:
 • Barnmask, katt

  Barnmask, katt
  Mjaou! Vem är det som står som en katt där borta vid matbordet? Det är ju dina barn som klätt upp till djur och leker runt! Skapa härliga barnkalas och maskeradfester med enkla och mjuka anisktsmasker. Denna barnmask katt sitter med ett mjukt elastiskt band runt huvudet och är väldigt mjuk och skön att ha på sig. Katt är ett av de mest populära djuren att klä ut sig till så förvandla dig till katt för en stund. Sminka gärna resten av ansiktet för den som vill vara katt i hela ansiktet, ett roligt komplement till barnmasken katt.
 • Kattmask Läder Svart

  Kattmask Läder Svart
  Fullända din kattlika elegans med vår Svarta Läder Kattmask! Denna mask är inkarnationen av mystik och förföring, perfekt för maskerader, kostymer eller bara för att sätta en exotisk touch på&hellip:
 • Kaninmask Läder Rosa

  Kaninmask Läder Rosa
  Få festen att explodera i en virvelvind av färg och mystik med vår Fever Pink Mock Leather Rabbit Mask! Denna elegant designade kaninmask i rosa läder är den perfekta accessoaren för ditt nästa&hellip:
 • Vargmask Grå

  Vargmask Grå
  Med denna skräckinjagande vargmask blir du den läskigaste vargen som finns. Det kan vi nästan lova. Eller är det kanske snarare en varulv? Gränsen är hårfin när det blir såhär obehagligt.
 • Lejon Halvmask

  Lejon Halvmask
  Bli en del av den stora lejonflocken med den här tuffa maskeradmasken! En super cool lejonmask som utan tvekan kommer att ta din lejon utklädnad till nästa nivå. Med denna lejonmask kan du snabbt och&hellip:
 • Mask, koala

  Mask, koala
  Koalamask i gummiOne size passar de flestaKombinera med fler djurmasker!
 • Guardians of the Galaxy-mask Rocket Raccoon

  Guardians of the Galaxy-mask Rocket Raccoon
  Rocket Raccoon är en fiktiv Marvel-superhjälte och en mycket nära vän till Groot. Han är en intelligent, antropomorfisk tvättbjörn som är skicklig som taktiker och prickskytt. Följ med Groot och&hellip:
 • Varulvsmask med Rörlig Käke

  Varulvsmask med Rörlig Käke
  Dyk ner i halloween-firandet och lev ut din inre varulv med vår varulvs-mask med rörlig käke. Med detaljerade egenskaper, en käke som kan öppnas och stängas, och svart nättyg för ögonen, ger den&hellip:
 • Haj Mask

  Haj Mask
  De flesta brukar klä ut sig till poliser, häxor eller kanske ett spöke på maskeradfesten, men få personer tar det så långt att klä ut sig till en haj. Dock blir du garanterat den roligaste på&hellip:
 • Gorillamask Deluxe med Rörlig Mun

  Gorillamask Deluxe med Rörlig Mun
  Sitter du på en förmögenhet som öppnat upp möjligheten till att bygga ett gigantiskt djungelhus mitt ute i ingenstans? Då är det nog på tiden att du kliver in i rollen som en gorilla och svingar&hellip:
 • Stor Kattmask

  Stor Kattmask
  Älskar du katter så mycket att du vill bli en själv så är denna enorma kattmask en perfekt utklädnad för dig! Med denna katt maskeradmask kan du enkelt klä ut dig till en supergullig katt i svart&hellip:
 • Rudolf Glasögon

  Rudolf Glasögon
  Dessa brillor är så pass moderna och anpassbara att de helt enkelt förvandlar dig till renen Rudolf vid juletid.Rudolf Glasögon omfattar ett par runda glasögon med guldglitter, en fluffig röd mule&hellip:
 • Katt Mask Svart Konstläder

  Katt Mask Svart Konstläder
  Med Fever Katt-mask i Svart Konstläder kommer du garanterat att vara festens centrum. Denna utsökta maskerad-mask, utformad som en mystisk katt, passar perfekt för intrikata rollspel eller när du helt&hellip:
 • Dinosauriemask Barn

  Dinosauriemask Barn
  Häftig dinosauriemask som gör det lätt som en plätt att få till en tuff dinosaurie utklädnad. Det mjuka filtmaterialet gör den bekväm att ha på sig och passar perfekt för alla spralliga barn.&hellip:
 • Fjärilsmask Barn

  Fjärilsmask Barn
  Förvandlas till en vacker fjäril med denna tjusiga fjärilsmask! Perfekt mask för alla barn som vill skapa en söt fjäril utklädnad. Klä upp dig med masken och en passande dräkt så är du mer än&hellip:
 • Elefant Snabel Mask

  Elefant Snabel Mask
  Har du bestämt dig att elefant blir din utklädnad till djur maskeraden? Då får du inte missa vår elefant snabel som kommer göra din elefant kostym fulländad. Masken träs enkelt runt huvudet och&hellip:
 • Kaninmask Latex

  Kaninmask Latex
  Hoppa in i fantasins värld med vår kaninmask i vitt! Denna realistiska latexmask täcker hela ditt huvud och förvandlar dig till en bedårande kanin. Varför vänta? Ta chansen att sprida glädje och&hellip:
 • Stor Tigermask

  Stor Tigermask
  Klä ut dig till en läskig tiger med denna superstora tigermask! En enorm tiger maskeradmask som passar helt perfekt för dig som vill skapa en riktigt minnesvärd tiger utklädnad på ett enkelt och&hellip:
 • Papegoja Latex Mask

  Papegoja Latex Mask
  Den här latexmasken ska nog inte vara läskig, men den blir det av bara farten med tanke på att det är endast huvudet av en papegoja, helt enkelt en lite små creepy fågelmask. Den här djur masken&hellip:
 • Kaninmask Med Plajetter Svart

  Kaninmask Med Plajetter Svart
  Gör entré med en touch av mystik och glamour med vår Kaninmask med Paljetter i Svart! Denna förtrollande mask är det perfekta tillbehöret för att ge din festlook en extra dos av elegans och mystik.&hellip:
 • Katt Mask Metallisk Guld

  Katt Mask Metallisk Guld
  Bli festens mittpunkt med denna unika katt-mask, perfekt både för maskerad och temafester. Katt Mask Metallisk Guld erbjuder en nytänkande stil som kombinerar elegans med ett lekfullt uttryck. Med sitt&hellip:
 • Giraff Helmask med Hår

  Giraff Helmask med Hår
  Utforska din vilda sida med vår Giraff Helmask med Hår. Denna fantasifulla djurmask, formad som en charmig giraff med eleganta fläckar och fluffigt hår, är ett roligt och okonventionellt val för&hellip:
 • Kaninmask med Ljud

  Kaninmask med Ljud
  Gör entre till maskerad- eller påskfesten bärande på denna kaninmask som dessutom gör ifrån sig realistiska kaninljud! Den perfekta outfiten som gör sig lämplig till vilket evenemang som helst!Kaninmask&hellip:
 • Lama Mask i Latex

  Lama Mask i Latex
  Laman är nog Sydamerikas favoritdjur, iallafall när den inte spottar på en, men med den här masken på dig smälter du lätt in bland dem och är säker från spottandet. Om du hellre använder den&hellip:

Hade du bestämt redan vilket djur du ska vara och vill se förslag på utklädnader till just det djuret kan du kolla in de här länkarna:

» Apdräkterna

» Dinosauriedräkter

ilead