Djurmasker

Något som alltid lockar fram ett skratt är när någon tagit på sig en djurmask. Ett stort hästhuvud, en åsnemask eller en grismask i gummi. Här finns också maskerna föreställande fantasidjur som varulvsmask och utdöda dinosauriemasker.

Populärt inom djurmasker

 • Nallemask med Stort Huvud - One size

  Nallemask med Stort Huvud - One size
  Teddybjörnen Fredriksson har en kusin som heter Nalle. Nalle är en stor och tyst björn som bor i stan och bara går runt och stirrar lite tomt på folk. Den här Nallen är egentligen ganska snäll?
 • Katt Plastmask - One size

  Katt Plastmask - One size
  Förvandla dig till en kissekatt innan du ens hinner säga mjau med vår härliga kattmask, så kan du spendera resten av dagen med att ligga och kurra, jaga möss eller klösa matte?
 • Rådjur Halvmask

  Rådjur Halvmask
  Hallådär, varför ramlar du omkring i skogen? Tillbaka till festen med dig! Ja, har man klätt ut sig till ett rådjur, då är det lätt hänt att man återvänder till sitt ursprungliga hem, nämligen?
 • Steampunk Kanin Halvmask - One size

  Steampunk Kanin Halvmask - One size
  Att vara utklädd till kanin kanske inte känns som den coolaste maskeraddräkten, men vet du vad? Nu kan du faktiskt dressa upp dig till den coolaste kaninen allmänheten någonsin har skådat! Med denna?

Fler tips på djurmasker

 • Pappmasker Djungeldjur - 8-pack

  Pappmasker Djungeldjur - 8-pack
  Fyll hela barnkalaset med vilda små djungeldjur! Dela ut dessa pappmasker till alla små gäster redan vid ankomst så ska du se att hela lokalen fylls av kreativa lekar och bus! Pappmasker?
 • Gigantisk Spindel Deluxe Mask - One size

  Gigantisk Spindel Deluxe Mask - One size
  Ingen, och vi vågar verkligen säga ingen, kommer att tro att detta är en ofarlig spindel. Den ser helt fruktansvärd ut och när du rör dig rör sig också spindeln.?
 • Kaninöron Svart i Plast - One size

  Kaninöron Svart i Plast - One size
  Om du vill klä ut dig till ett djur men inte vet vilket vill vi slå ett slag för kaninen! Detta mysiga sällskapsdjur är inte bara mjukt och fluffigt, hörseln är också fenomenalt bra! Tänk så?
 • DIY Djurmasker - 100-pack

  DIY Djurmasker - 100-pack
  Vem har sagt att elefanter inte kan vara brandgula med rosa prickar? Eller att apor inte skulle kunna vara silverglittriga med rosenröda öron? Med dessa helvita djurmasker är det du som?
 • Guldfärgad Kattmask - One size

  Guldfärgad Kattmask - One size
  Letar du efter en lika elegant som mystisk look inför den stundande maskeraden så har du hittat helrätt! En gyllene mask mask med klös i blir den perfekta touchen till din kattigaste dräkt! Guldfärgad?
 • Latexmask Näsapa

  Latexmask Näsapa
  Visste du att hanen hos näsapan kännetecknas av en stor hängande näsa, som tros ha tillkommit genom sexuellt urval? Nu vet du, och med det i åtanke vill vi slå ett slag?
 • Arg Gorilla Mask - One size

  Arg Gorilla Mask - One size
  Ja så här kan det gå när bananerna tar slut! En svinhungrig och förbannad gorilla är nog bland det mest skrämmande som finns, så vankas det skräckfest är denna läskiga gorillamask ett ypperligt?
 • Läskig Tjurmask i Jute - One size

  Läskig Tjurmask i Jute - One size
  Denna tjur i säckväv har kommit till liv under halloweenhelgen och har begett sig ut i natten för att skrämma slag på folk till höger och vänster. En riktigt obehaglig syn för alla gästerna på?
 • Läskig Blodig Kanin Mask - One size

  Läskig Blodig Kanin Mask - One size
  No more oskyldigt gulligt gosedjur! Här snackar vi gosekanin goes Halloween. Vad hade du annars förväntat dig i dessa spöklika halloweentider liksom? En galet obehaglig mask som tveklöst kommer göra?
 • DIY Insektsmasker - 16-pack

  DIY Insektsmasker - 16-pack
  Att pyssla är roligt - att pyssla sin egen mask är ännu roligare! Här gäller det att vara så kreativ som möjligt för att göra maskerna riktigt färgsprakande.?
 • Katt Mask Svart

  Katt Mask Svart
  Mjau, sa katten! Smyg in på maskeraden likt katten kring het gröt och spinn på dansgolvet!Katt Mask Svart kommer i storleken one size och är tillverkad i plast. En snygg accessoar för alla festsugna?
 • Kräfta Diadem & Ögonmask - One size

  Kräfta Diadem & Ögonmask - One size
  När du inte vill köra all-in på kräftskivan med en svettig kräftkostym kan du istället utstråla kräfta lite lagomt med detta eminenta diadem och ögonmask á la kräfta. Med dessa två störtsköna?
 • Kaninmask - One size

  Kaninmask - One size
  Påskens enda mask - Kaninmasken! Precis som julen har sin Tomte, så behöver påsken sin hare. Förvandla dig själv till självaste påskharen och överraska?
 • Elak Kanin Mask - One size

  Elak Kanin Mask - One size
  Om du tror att alla kaniner är gulliga och mysiga så tror du helt fel. Vi vågar inte ens tänka på vad den här kaninen med sina blodiga tänder har varit med om. Perfekt?
 • Kaninmask Svart - One size

  Kaninmask Svart - One size
  Klä ut dig till en fluffig kanin på nästa maskeradfest! Med långa öron och extra vass hörsel kommer du kunna höra nästan allt skvaller i hela rummet, samtidigt som som du blir festens sötaste?
 • Svart Kattmask i Vinyl - One size

  Svart Kattmask i Vinyl - One size
  Kattigast på maskeraden, check! Iklädd den här svarta ögonmasken blir du precis så mystisk och elegant som en äkta katt ska vara. Ett givet tillbehör till din outfit! Svart Kattmask i Vinyl är?
 • Munskydd Doggo - One size

  Munskydd Doggo - One size
  Visa att du är en riktig hundvän även om du måste bära munskydd! Visst är det här coola munskyddet med en hundnos på riktigt snyggt?Munskydd Doggo är ett svart och vitt munskydd med motiv av en?
 • Pappmasker Paw Patrol - 8-pack

  Pappmasker Paw Patrol - 8-pack
  Paw Patrol-tema på barnkalaset? Gör det ÄNNU roligare med pappmasker! Dela ut dem till de små gästerna redan vid ankomst så lovar vi att lek och bus inte kommer behöva?
 • Koala Mask - One size

  Koala Mask - One size
  Trivs du allra bäst chillandes högt upp i ett träd med mumsiga eukalyptusblad i truten vore denna koalamask något för dig! En galet autentisk mask som förvandlar dig till en mysig koala i ett nafs.Koala?
 • DIY Djungelmasker - 16-pack

  DIY Djungelmasker - 16-pack
  Finns det ingen mask i vårt gedigna sortiment som faller dig i smaken? Då kan du alltid ta saken i dina egna händer och göra din egen variant! I det här paketet finner du 16?
 • Vargmask med Päls - One size

  Vargmask med Päls - One size
  Känner du för att vara vargen som väntar på rödluvan, eller den stora stygga vargen på jakt efter tre små grisar? Då kan den här snygga vargmasken komma väl till pass. Masken är silvrig, och?
 • Kaninöron Vit i Plast

  Kaninöron Vit i Plast
  Skutta in på maskeraden med dina nya fräsiga öron! Kaninen är djuret som hör bäst så inget skvaller kommmer gå dig förbi! Kaninöron Vit i Plast är en vit halvmask i plast med långa kaninöron.?
 • Schimpans Mask - One size

  Schimpans Mask - One size
  Den här schimpansmasken är perfekt för när du känner för att gå bananas, eller bara apa dig lite. Masken är mycket välgjord i latex, med stora öron, ett elakt leende och snygg fuskpäls. One?
 • Panda Halvmask

  Panda Halvmask
  Är det dags för maskeradfest med tema djungeldjur? Pandor är väl ändå en av dom sötare djuren i djungeln! Kombinera enkelt med svarta och vita kläder för en?
 • Fladdermus Mask - One size

  Fladdermus Mask - One size
  Bjuden på maskeradbal och känner för att dyka upp snäppet mer mystisk än de andra gästerna? Eller planerar du kanske en komplett fladdermus-outfit till nästa halloweenfest? Då är det den här?
 • OppoSuits The Jag Munskydd - One size

  OppoSuits The Jag Munskydd - One size
  Även pantertanter ska känna sig säkra i dessa smittsamma tider. Modegenierna på OppoSuits har därför tagit fram den här klösiga ansiktsmasken i fräsig?
 • Masquerade Kanin Mask - One size

  Masquerade Kanin Mask - One size
  I denna mask kan du antingen gå all in och ha en tillhörande kanindräkt med söt svans, eller köra enklare stuk och matcha masken med en snygg, svart klänning för att bli den hetaste varelsen på?
 • Galen Apa Latexmask

  Galen Apa Latexmask
  Passa er, det har rymt en galen apa från cirkusen! Den är klotögd, vansinning och skitarg, så närma er med försiktighet (men helst inte alls!). Galen Apa Latexmask innehåller en mask i storleken?
 • Kattmask Jumbo

  Kattmask Jumbo
  Det är många som aldrig verkar få nog av söta katter och om du är en av alla katt-älskare så är denna gulliga kattmask ett perfekt val av maskeradmask för dig Med denna enorma katt mask har du&hellip:
 • Mask Kanin Vit

  Mask Kanin Vit
  Denna vita kaninmask mask är det perfekta tillbehöret för att skapa en mystisk och charmig look. Tillverkad av högkvalitativt PVC-material för hållbarhet och komfort.  PVC material Onesize
 • Björnmask & Handskar

  Björnmask & Handskar
  Gör din maskerad eller maskotframträdande ännu mer underhållande med vår Björnmask och matchande handskar! Denna mask och handskar är det perfekta tillbehöret för att omvandla dig till den älskvärda&hellip:
 • Enhörningsmask

  Enhörningsmask
  Nu behövs inga magiska brygder för att förvandlas till en enhörning det räcker gott och väl med denna förtrollande enhörningsmask Med denna magiska maskeradmask kan du förtrollas till en vacker&hellip:
 • Papegoja Latex Mask

  Papegoja Latex Mask
  Den här latexmasken ska nog inte vara läskig men den blir det av bara farten med tanke på att det är endast huvudet av en papegoja helt enkelt en lite små creepy fågelmask Den här djur masken kan&hellip:
 • Kaninmask För Barn

  Kaninmask För Barn
  Förvandla dig till en kanin på nolltid med hjälp av den här charmiga masken som fästs likt ett diadem på huvudet. Information om Kaninmask För Barn Material: 67% PET (polyetentereftalat) och 33%&hellip:
 • Schimpans Mask

  Schimpans Mask
  Schimpansen delar omkring 99% av sitt DNA med människan så det är nästan som att klä ut sig till en lite hårigare version av sig själv med den här masken.  Information om Schimpans Mask Material:&hellip:
 • Barnmask, tiger

  Barnmask, tiger
  Ögonmask tiger för barnDags att klä om för maskeradfesten med tema djur eller djungeltema! Eller älskar du bara tigrar mer än något annat? Denna mjuka maskeradmask ser ut som en tiger med dess randiga färger. Masken är mjuk och sitter med ett tigerfärgat elastiskt band runt huvudet.Ögonmasken gör att det är lätt att se dig omkring som en tiger och du kan börja jaga dina byten direkt.Komplettera din tiger-look med sminkning i ansiktet och du är en fulblodig tiger.
 • Panda Mask Jumbo

  Panda Mask Jumbo
  En fin panda mask är utan tvekan det rätta valet av maskeradmask för dig som är ute efter ett riktigt sockersött utseende till maskeraden Med den här enorma panda maskeradmasken kommer du garanterat&hellip:
 • Maskeradset barn, tiger

  Maskeradset barn, tiger
  Bjud in till djurkalas på födelsedagskalaset och bär detta härliga tigerset med diadem med tigerfärgade öron, en randig svans och en fin tigerfärgad fluga.Ett enkelt maskeradset som alla barn kan använda för vem vill inte vara tiger för en stung. Sminka till en tigersminkning enkelt med något av våra vattenbaserade sminkset och du kan vara en fullblodstiger på festen.Glöm inte att träna upp ditt bästa djungel-vrål tills dess att det är dags att klä ut sig till tiger. 
 • Kaninmask Latex

  Kaninmask Latex
  Hoppa in i fantasins värld med vår kaninmask i vitt! Denna realistiska latexmask täcker hela ditt huvud och förvandlar dig till en bedårande kanin. Varför vänta? Ta chansen att sprida glädje och&hellip:
 • Mask, valross

  Mask, valross
  Dags att ligga och vila på en strand eller ett klippblock och bli matad av rå fisk. Träna fram ditt bästa ulk-ljud och du är renodlad valross redo för att ligga och sova dig igenom dagarna. Bättre liv kan man inte ha och roligare kan man knappast se ut än ett djur med stora betar. 
 • Kattmask Läder Svart

  Kattmask Läder Svart
  Fullända din kattlika elegans med vår Svarta Läder Kattmask! Denna mask är inkarnationen av mystik och förföring, perfekt för maskerader, kostymer eller bara för att sätta en exotisk touch på&hellip:
 • Mask, noshörning

  Mask, noshörning
  En helmask för dig som vill bli en noshörning!! Kanske är detta masken för dig som ska på maskeradfest med djurtema? Masken är i one size och passar alla vuxna. Tillverkad i mjukt latex vilket gör att den är enkel att dra på över huvudet.
 • Djävulskmask Läder Röd

  Djävulskmask Läder Röd
  Skapa en förförisk och oförglömlig look med vår Djävulskmask i Rött Läder! Denna raffinerade mask är det perfekta tillskottet till din maskeraddräkt och kommer att få dig att sticka ut i mängden.&hellip:
 • Hajhuvud Mask

  Hajhuvud Mask
  Gör dig redo att dyka in i en spännande värld och förvandla dig till en skräckinjagande haj med vår hajhuvudmask. Denna realistiska mask täcker hela ditt huvud och tar dig med på en äventyrlig&hellip:
 • Latexmask Hajen

  Latexmask Hajen
  En hajmask med inspiration från filmen "Jaws". En garanterad succe på den nästa maskeraden! Masken täcker hela huvudet och halsen. Hål finns för ögon som sitter i "hajens mun" Observera att denna&hellip:
 • Stor Kattmask

  Stor Kattmask
  Älskar du katter så mycket att du vill bli en själv så är denna enorma kattmask en perfekt utklädnad för dig Med denna katt maskeradmask kan du enkelt klä ut dig till en supergullig katt i svart&hellip:
 • Mask Kanin Svartglittrig

  Mask Kanin Svartglittrig
  Ge din temafest eller maskerad en touch av magi med vår Svartglittriga Kaninmask! Denna förtrollande mask är det perfekta tillbehöret för att skapa en mystisk och charmig look. Tillverkad av PVC-material&hellip:
 • Kaninmask Med Plajetter Svart

  Kaninmask Med Plajetter Svart
  Gör entré med en touch av mystik och glamour med vår Kaninmask med Paljetter i Svart! Denna förtrollande mask är det perfekta tillbehöret för att ge din festlook en extra dos av elegans och mystik.&hellip:
 • Ögonmask, katt svart

  Ögonmask, katt svart
  Är du smidig som en katt? För dig elegant genom festens vimmel med mystiska kattögon med hjälp av denna ögonmasken som väcker din inre nattvarelse till liv. Denna enkla kattmask kombinerar mystik och elegans, med dess svarta sammetstextur och glittrande strasstenar för extra glans vid ögonen. Medan de karakteristiska kattöronen och de fina morrhåren tillför en touch av djurisk charm.Maskens design är inte bara en stilfull accessoar, den är också en biljett till en värld av fantasi och flirt under nyårsaftonens härliga bal.Ögonmasken sitter enkelt på plats med hjälp av elastiskt snöre runt huvudet så du kan fokusera på dans och stil hela kvällen.
 • Mask, lama

  Mask, lama
  Vem älskar inte dessa söta lamor? Den här djurmasken får dig att se ut som en riktig lama! Liten mule, stora ögon och fluffig päls ovanpå, en riktigt söt lamamask.Gummimasken är i one size och passar de flesta huvuden. Hål i mulen att kunna kika ut genom.   
 • Mask, Herr Gris

  Mask, Herr Gris
  En välgjord grismask som med rätt tillbehör gör dig till en elak sugga eller en mansgris av rang. Masken är för vuxna och är ett uppskattat tillbehör att använda även på barnkalaset med bondgårds- eller djurtema. Masken är tillverkad i gummi och täcker hela huvudet baktill, vilket gör att masken hålls på plats likt en huva.
 • Krokodil Huvud och Svans Set Barn

  Krokodil Huvud och Svans Set Barn
  Ligg och lura i vattnet i väntan på nästa byte precis som en riktigt krokodil med detta skojiga krokodil maskerad set Det här krokodil setet är perfekt för både dig som vill ha en enkel men rolig&hellip:
 • Rasta Lejon Mask Latex

  Rasta Lejon Mask Latex
  Om du vill sticka ut från den övriga flocken på djur-maskeraden så är den här coola rasta lejon mask det ultimata alternativet för dig Med denna lejonmask blir du garanterat det tuffaste djuret&hellip:
 • Noshörning Latexmask

  Noshörning Latexmask
  Bli din alldeles egen noshörnings art med den här detaljerade noshörningsmasken En riktigt välgjord latexmask som passar alldeles utmärkt för alla som drömmer om livet som noshörning Bär denna&hellip:
 • Babian Mask

  Babian Mask
  Förvandla dig till djungelns härskare med vår Babianmask! Denna realistiska latexmask täcker hela ditt huvud och skapar en imponerande illusion av en mäktig babian. Med denna mask kommer du att sticka&hellip:
 • Lejon Halvmask

  Lejon Halvmask
  Bli en del av den stora lejonflocken med den här tuffa maskeradmasken En super cool lejonmask som utan tvekan kommer att ta din lejon utklädnad till nästa nivå Med denna lejonmask kan du snabbt och&hellip:
 • Barnmask, katt

  Barnmask, katt
  Mjaou! Vem är det som står som en katt där borta vid matbordet? Det är ju dina barn som klätt upp till djur och leker runt! Skapa härliga barnkalas och maskeradfester med enkla och mjuka anisktsmasker. Denna barnmask katt sitter med ett mjukt elastiskt band runt huvudet och är väldigt mjuk och skön att ha på sig. Katt är ett av de mest populära djuren att klä ut sig till så förvandla dig till katt för en stund. Sminka gärna resten av ansiktet för den som vill vara katt i hela ansiktet, ett roligt komplement till barnmasken katt.
 • Haj Huvud och Fena Set Barn

  Haj Huvud och Fena Set Barn
  Bli en riktig party-haj till djur maskeraden med det här roliga haj maskerad setet Ett super kul set med en huva som ser ut som ett hajhuvud och en matchande hajfena Du kan antingen bära huvan och fenan&hellip:
 • Varulvsmask med Päls

  Varulvsmask med Päls
  Nu behöver du inte längre vänta på att det ska bli fullmåne för att du ska kunna förvandlas till en varulv med hjälp av den här pälsiga varulvsmasken kan du bli en varulv när du vill En super&hellip:
 • Mask Ond Kanin Vit

  Mask Ond Kanin Vit
  Myten att kaniner bara är små söta, vita, fluffiga varelser som inte vill något ont slår den här masken hål på med besked. Nog för att du kommer vara vit och fluffig i masken men snäll är nog&hellip:
 • Gul Anknäbb Mask

  Gul Anknäbb Mask
  Har du några planer på att klä ut dig till Kalle Anka så kan jag rekommendera att använda den här anknäbbs djur masken istället för att gå runt utan byxor och kvacka Denna mask förvandlar dig&hellip:
 • Hundmask Jumbo

  Hundmask Jumbo
  Charma alla maskeradens gäster med stora sockersöta valpögon Med den här gigantiska maskeradmasken som föreställer en söt mops-hund blir det enkelt att skapa en egen riktigt gullig hund utklädnad&hellip:
 • Stor Tigermask

  Stor Tigermask
  Klä ut dig till en läskig tiger med denna superstora tigermask En enorm tiger maskeradmask som passar helt perfekt för dig som vill skapa en riktigt minnesvärd tiger utklädnad på ett enkelt och snabbt&hellip:
 • Barnmask, gris

  Barnmask, gris
  Grismask är grymtHär kommer den grymmaste grisen som grymtar nämligen dina små kultingar som springer runt med en ansiktsmask i utseende som en rosa gris. En rolig mask att ha på sig när man springer runt midsommarstången eller om det är djurfest på kalaset.Älskar dina barn barnprogrammet med grisen? Låt de klä ut sig till grisar där hemma! Rosa fin och mjuk grismask som sitter med ett rosa elastiskt band runt huvudet. Mjuk och skön att leka med. 
 • Drake Huvud och Svans Set Barn

  Drake Huvud och Svans Set Barn
  Om ditt barn gillar filmer som exempelvis Draktränaren så kommer detta roliga drake maskerad set passa perfekt inför djur maskeraden Med den här drak-huvan och den matchande svansen kan ditt barn på&hellip:
 • Läskig Varulvsmask

  Läskig Varulvsmask
  Vill du gå som varulv till halloweenfesten trots att ingen fullmåne visar sig på natthimlen kan du istället genomgå din varulvsförvandling med denna häftiga varulvsmask Med denna halloweenmask behöver&hellip:
 • Kaninmask Läder Rosa

  Kaninmask Läder Rosa
  Få festen att explodera i en virvelvind av färg och mystik med vår Fever Pink Mock Leather Rabbit Mask! Denna elegant designade kaninmask i rosa läder är den perfekta accessoaren för ditt nästa&hellip:
 • Enhörningshuvud Mask

  Enhörningshuvud Mask
  Gör dig redo att kliva in i en magisk värld och förvandla dig till en förtrollande enhörning med vår enhörningsmask i rosa färg. Denna fulländade mask täcker hela ditt huvud och tar dig med på&hellip:
 • Mask, koala

  Mask, koala
  Koalamask i gummiOne size passar de flestaKombinera med fler djurmasker!
 • Kycklingmask För Barn

  Kycklingmask För Barn
  Vill du kunna smyga in på hönsgården utan att någon misstänksamhet väcks från hönorna är det här masken för dig. Den fästs likt ett diadem på huvudet och förvandlar dig till en kyckling på&hellip:
 • Räv Halvmask

  Räv Halvmask
  Få till en listig utklädnad till maskeraden med hjälp av denna snygga rävmask En tuff och effektfull räv maskeradmask som passar snyggt till många olika räv maskerad utklädnader och dräkter Räv&hellip:
 • Guardians of the Galaxy-mask Rocket Raccoon

  Guardians of the Galaxy-mask Rocket Raccoon
  Rocket Raccoon är en fiktiv Marvel-superhjälte och en mycket nära vän till Groot. Han är en intelligent, antropomorfisk tvättbjörn som är skicklig som taktiker och prickskytt. Följ med Groot och&hellip:
 • Mask Kanin Svart

  Mask Kanin Svart
  Ge din temafest eller maskerad en touch av magi med vår Svarta Kaninmask! Denna förtrollande mask är det perfekta tillbehöret för att skapa en mystisk och charmig look. Tillverkad av PVC-material&hellip:
 • Vargmask Grå

  Vargmask Grå
  Med denna skräckinjagande vargmask blir du den läskigaste vargen som finns Det kan vi nästan lova Eller är det kanske snarare en varulv Gränsen är hårfin när det blir såhär obehagligt
 • Dinosauriehuvud Mask

  Dinosauriehuvud Mask
  Gör dig redo att resa tillbaka i tiden och omvandla dig till en urtidsvarelse med dinosauriemask i skogsgrön nyans. Med en fulländad överdel täcker den hela ditt huvud och tar dig med på en äventyrlig&hellip:
 • Kaninmask Läder Silver

  Kaninmask Läder Silver
  Få festen att explodera i en virvelvind av färg och mystik med vår Fever Silver Mock Leather Rabbit Mask! Denna elegant designade kaninmask i silver läder är den perfekta accessoaren för ditt nästa&hellip:
 • Bunny Mask Juveler Silver

  Bunny Mask Juveler Silver
  Förvandla din look till ren lyx med vår bunny mask med juveler i silver!  Denna eleganta bunny mask med silverjuveler är det ultimata tillskottet till din maskeradklädsel för en rad olika tillfällen.&hellip:
 • Mask, Taz Space Jam 2

  Mask, Taz Space Jam 2
  Taz är en av de härligaste karaktärerna i Looney Tunes. Han är ett storkäftat glupskt odjur baserat på den verkliga djurarten Tasmansk pungdjävul. Han skapades 1954 och debuten skedde i kortfilmen Devil May Hare där han försöker äta upp Snurre Sprätt. 1991 lanserades den tecknade tv-serien Taz-Mania med Taz i huvudrollen.Nu var han tillbaka i filmen Space Jam 2 och detta är den officiella Taz-masken från den filmen. Gör härliga oljud och snurra så fort du kan när du är Taz på nästa maskeradfest.Masken kan användas av både barn och vuxna och sitter fast med elastiskt band.
 • Heltäckande Rosa Enhörning Latexmask

  Heltäckande Rosa Enhörning Latexmask
  Rosa heltäckande enhörning latexmask dekorerad med guldfärgat horn och rosa fuskpäls.
 • Förvånad Giraff - Heltäckande Latexmask med Fuskpäls

  Förvånad Giraff - Heltäckande Latexmask med Fuskpäls
  Vit heltäckande latexmask med fuskpäls. Använd denna till din giraffdräkt.
 • Tuppmask i Latex

  Tuppmask i Latex
  Tuppmask i latex som täcker hela ditt huvud. Ha den tillsammans med din tuppkostym och inget tvivel om att du är chefen på gården.
 • Häst - Mask

  Häst - Mask
  Rolig mask till festliga tillfällen. Masken passar de allra flesta men om du har ett litet huvud kan den bli lite för stor.
 • Heltäckande Blåhaj Latexmask

  Heltäckande Blåhaj Latexmask
  Heltäckande blåhaj latexmask som du kan komplettera med till din hajdräkt.
 • Domatrix Vit Kaninmask 36 cm

  Domatrix Vit Kaninmask 36 cm
  Vit kaninmask med stora öron. Passar till våra kaninkostymer, eventuellt en du sätter ihop själv. Ska du vara dominant är detta masken att gå med.
 • Heltäckande Varg Latexmask med Grå Fuskpäls

  Heltäckande Varg Latexmask med Grå Fuskpäls
  Heltäckande vargmask i latex med öron och grå fuskpäls. Använd denna till din vargkostym.
 • Kaninmask i Latex

  Kaninmask i Latex
  Flott kaninmask i latex som täcker hela ditt huvud och har stora kaninöron. Ha den till din kaninkostym och hoppa i väg :)
 • Maskerad Katt - Mask

  Maskerad Katt - Mask
  Ska du vara en kattunge? Varför krångla med öron och smink när du kan ta på dig denna masken. Stilig utarbetad svart och vit mask dekorerad med fjäder och silverfärgade paljetter. Be a diva. Sitter&hellip:
 • Heltäckande Åsna Latexmask

  Heltäckande Åsna Latexmask
  Grå heltäckande latexmask med tuppkam. Använd denna till din åsnedräkt.
 • Rastafari Lejon - Heltäckande Latexmask med Hår och Glasögon

  Rastafari Lejon - Heltäckande Latexmask med Hår och Glasögon
  Heltäckande latexmask med fuskpäls, pärlor och svarta pilotglasögon. Använd denna till din coola lejondräkt.

Hade du bestämt redan vilket djur du ska vara och vill se förslag på utklädnader till just det djuret kan du kolla in de här länkarna:

» Apdräkterna

» Dinosauriedräkter

ilead