Mankini

Kultförklarade filmen Borat gjorde Mankini känt över hela världen. Killarnas motsvarighet till bikini, en baddräkt som bara döljer de mest ädla delarna på kroppen. Här hittar du bilder på några olika mankinis som du kan köpa online. Om du inte redan har en, komplettera med en lösmustasch om du vill göra förvandlingen till Borat total.

Tips på Mankinis á la Borat

Låt oss nu ge dig några tips på mankinis du kan beställa på nätet. Här följer en översikt med boratdräkt i flera olika mönster och färger. Vi listar hans läckra swimsuit här och klicka på den mankinidräkt du vill läsa mer om. Du kommer då direkt till produktsidan och kan se färgval och storlekar.

Populärt inom mankini

 • Mankini Regnbågsfärgad - One size

  Mankini Regnbågsfärgad - One size
  En mankini i regnbågens alla färger är svårt att tacka nej till. Perfekt att bära om du vill visa din fina kropp mer än vad en baddräkt gör. Matchar med Pridefestivalens?
 • Mankini Rosa - One size

  Mankini Rosa - One size
  Tyckte du att det inte är tillräckligt kvinnligt att bära en manlig bikini i form av vår gröna Borat Mankini? Då har vi lösningen! Nu kan du nämligen köpa en rosa version av den numera kultförklarade Mankinin.?
 • Tomte Mankini - One size

  Tomte Mankini - One size
  Ännu ett bevis på global uppvärmning: nu är det stekhett uppe i Nordpolen också! Vilken tur att den klassiska mankinin äntligen finns som tomtedräkt. Perfekt till jultomten så han slipper svettas?
 • Mankini Bikini - Small/Medium

  Mankini Bikini - Small/Medium
  Rikligt med brösthår till sommaren? Vi har lösningen! Med den här läckra baddräkten kommer du minst sagt dra åt dig blickar på stranden. Om det är blickar av avund eller i ren och skär chock?

Fler tips på mankini

 • Mankini Blå/Gul - One size

  Mankini Blå/Gul - One size
  Bli strandens stora snackis på NOLLTID med en tvättäkta Sverige-mankini! En outfit för dig som inte alls är rädd att visa lite pung om så olyckan skulle vara framme?
 • Borat Mankini - One size

  Borat Mankini - One size
  När Borat började visas på bio blev han snabbt en listetta. Ingen hade någonsin gjort lika galna, roliga och häpnadsveckande saker tidigare. Nu har du chansen att köpa Borats populära Mankini. Finns i?
 • Mankini Bikini - Large/X-Large

  Mankini Bikini - Large/X-Large
  Rikligt med brösthår till sommaren? Vi har lösningen! Med den här läckra baddräkten kommer du minst sagt dra åt dig blickar på stranden. Om det är blickar av avund eller i ren och skär chock?
 • Borat Mankini - Onesize

  Borat Mankini - Onesize
  Bli snyggast på stranden eller festen i denna Borat Bikini i klassisk snitt.
 • Borat Mankini Neon Grön

  Borat Mankini Neon Grön
  Om ett par vanliga badbrallor inte riktigt är din stil så blir denna skojiga mankini ett utmärkt alternativ för dig Med den här roliga mankinin kan du bli precis lika snygg som den välkände Borat&hellip:
 • Borat Inspirerad Mankini

  Borat Inspirerad Mankini
  Borat-fans, denna Borat-inspirerade mankini ä:r ett riktigt må:ste! En mankini som utan tvekan kommer att gö:ra dig till centrum fö:r ö:verraskningen på: vilken strandfest som&hellip:
 • Borat Mankini - officiellt licensierad

  Borat Mankini - officiellt licensierad
  Borat-fans, denna mankini ä:r ett riktigt må:ste! En mankini som utan tvekan kommer att gö:ra dig till centrum fö:r uppmä:rksamheten på: vilken strandfest som helst. Stick ut&hellip:
 • Borat-inspirerad Rosa Mankini

  Borat-inspirerad Rosa Mankini
  Här har du chansen att klä ut dig till Borat, med en liten twist :) Borat-inspirerad rosa mankini. ''Can you make me look like this man?'' - Borat

Mankini-dräkten som framkallar skratt i filmen om Borat

Den amerikanske filmen Borat släpptes 2006 och i huvudrollen som Borat Sagdijev ses Sacha Baron Cohen. Handlingen cirkulerar kring den Kazakstanska journalisten som reser till USA på uppdrag av ministeriet.

Borat ser ett avsnitt av Baywatch och blir störtförälskad i Pamela Andersson, som för övrigt spelar sig själv i filmen. Borat köper en begagnad glassbil och gör en roadtrip för att finna henne.

Under resans gång lanserar Borat en ny produkt, ett nytt klädesplagg bara för män. Mankinin föddes som en baddräkt utformad likt en superstor tangatrosa men där sidostycket istället för att sitta på höften går upp över axlarna. Ja, det ser helt enkelt för tokigt ut.