Uppblåsbar dräkt

Några av de roligaste maskeraddräkterna är de som är uppblåsbara. En uppblåsbar dräkt har en inbyggd komik och humor i sig. Det gör att personer som helt saknar humor blir roliga. Det är sant! Här finns ett urval av de roligaste uppblåsbara maskeraddräkter vi hittat. Vad sägs om att bli en T-rex, sumobrottare eller Hulken med stora muskler.

Tips på uppblåsbara maskeraddräkter online

Uppblåsbara dräkter kan vara svårt att hitta på sin lokala maskeradbutik. Det är på Internet det blir lättare och därför har vi sammanställt en lista med tips här. Det finns många roliga djur och figurer att blåsa upp och klä ut sig till.

Populärt inom uppblåsbar dräkt

 • Uppblåsbar Enhörning Rosa Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Enhörning Rosa Maskeraddräkt - One size
  Varför klä ut sig till någonting tråkigt när man lika gärna kan klä ut sig till någonting roligt? Vissa har tydligen svårt att förstå skillnaden..?
 • Uppblåsbar Emoji Poop Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Emoji Poop Maskeraddräkt - One size
  Klä ut dig till den mest använda emojin av dem alla - poopie! Med denna dräkt blir du inte bara poppis på festen, du får också bra självkänsla eftersom?
 • Uppblåsbart Badkar Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbart Badkar Maskeraddräkt - One size
  Vill du ha en maskeraddräkt som garanterat kommer sticka ut i mängden? Ja då behöver du inte leta längre för här har du den! Denna fenomenalt festliga dräkt gör?
 • Uppblåsbar Ridande Flamingo Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Ridande Flamingo Maskeraddräkt - One size
  Oavsett om du skall iväg på maskerad, möhippa eller midsommarfirande så tycker vi på Partykungen att du skall komma iklädd denna knallrosa flamingodräkt! En väldigt bra idé tycker vi som vi också?

Fler tips på uppblåsbar dräkt

 • Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar T-Rex Dinosaurie Barn Maskeraddräkt - One size
  T-Rexen var en gång i tiden den mest ståtliga dinosaurien som vandrade på planeten jorden, och han är även idag känd för sin vedervärdiga käft som slet sönder allt i sin kraft. Man skulle kunna?
 • Uppblåsbart Virus Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbart Virus Maskeraddräkt - One size
  Om du vill vara säker på att alla gäster håller lagomt avstånd till dig på festen så kan du ju alltid komma klädd som en stor, grön och knubbig bacill!?
 • Uppblåsbar T-Rex Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar T-Rex Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
  T-Rexen var en gång i tiden den mest ståtliga dinosaurien som vandrade på planeten jorden, och han är även idag känd för sin vedervärdiga käft som slet sönder allt i sin kraft. Man skulle kunna?
 • Uppblåsbar Gigantisk Gorilla Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Gigantisk Gorilla Maskeraddräkt - One size
  Gör dig redo för en transformation som kommer få djungelns konung himself att springa och gömma sig bakom första bästa lian. Slå dig på bröstet och släpp ut ditt bästa avgrundsvrål - den självklara?
 • Uppblåsbar Enhörning Regnbåge Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Enhörning Regnbåge Maskeraddräkt - One size
  Vissa kör säkra kort, andra hittar den "snyggaste" dräkten - och sen finns det dem som kör den mest storslagna. Festligare än den här uppblåsbara enhörningsdräkten hittar du knappast och om?
 • Uppblåsbar Bärande Liemannen Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Bärande Liemannen Barn Maskeraddräkt - One size
  När en helt vanlig Liemannendräkt inte duger för ditt barn. Den här superläskiga dräkten med en lustig touch kommer tveklöst vara i sin helt egna klass på halloweenkalaset!Uppblåsbar Bärande?
 • Uppblåsbar Bärande Tomte Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Bärande Tomte Maskeraddräkt - One size
  Meh.. va? Äre sa... hur..? *gnuggar ögonen* Är tomten packad eller vad är det frågan om? Varför vinglar han omkring bärandes på en stackars hjälplös?
 • Uppblåsbar Gris Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Gris Maskeraddräkt - One size
  Nöff nöff! Varför vara en vanlig gris på maskeraden när du kan vara en uppblåsbar gris! En svinigt kul grisdräkt som kommer bjuda på många skratt. Ett måste till djurmaskeraden!Uppblåsbar Gris?
 • Uppblåsbar Ridande T-Rex Maskeraddräkt

  Uppblåsbar Ridande T-Rex Maskeraddräkt
  Tänk dig att rida in på maskeraden på en tam T-Rex! Vad ska övriga gäster säga? Högst oklart, men vi vet med säkerhet att du kommer bli festens stora höjdpunkt! Uppblåsbar Ridande T-Rex Maskeraddräkt?
 • Uppblåsbar Ridande Tiger Maskeraddräkt

  Uppblåsbar Ridande Tiger Maskeraddräkt
  Vi kan inte tänka oss något mer respektingivande än att rida in på nästa maskeradfest på en blodtörstig tiger! Sen är det ju skönt att slippa gå också. Uppblåsbar Ridande Tiger Maskeraddräkt?
 • Uppblåsbar Diplodocus Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Diplodocus Barn Maskeraddräkt - One size
  Kan du ens föreställa dig hur mäktigt det kommer bli när du lämnar över ditt barn på maskeradfesten och han glider in som en stor Diplodocus? En av dåtidens mest fruktade varelser liksom! Festvärdens?
 • Among Us Uppblåsbar Maskeraddräkt

  Among Us Uppblåsbar Maskeraddräkt
  För att övertyga de andra på maskeraden att du inte är en bedragare, utan en helt vanligt besättningsmedlem, så rekommenderar vi att du hoppar i den här dräkten?
 • Uppblåsbar Panda Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Panda Barn Maskeraddräkt - One size
  Kom utklädd till dig favoritdjur - pandan! Denna dräkt är inte bara snygg, den är också riktigt stor vilket ger dig enorm respekt på exempelvis skolans maskeradfest. Inga bråkar väl med pandan,?
 • Uppblåsbar Velociraptor Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Velociraptor Maskeraddräkt - One size
  Hoppa upp på dinosauriens rygg och gör entré på halloweenfesten med stil. Gästerna kommer garanterat sätta andan i halsen när de inser att dinosaurerna inte alls?
 • Uppblåsbar Enhörning med Regnbågsfärgad Man Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Enhörning med Regnbågsfärgad Man Maskeraddräkt - One size
  Vad kan möjligen toppa en gigantisk uppblåsbar enhörning till nästa maskeradfest? Jo, vår gigantisk uppblåsbara rosa enhörning med regnbågsfärgad man?
 • Uppblåsbar Fotboll Maskeraddräkt

  Uppblåsbar Fotboll Maskeraddräkt
  Trött på att gå klädd som fotbollsspelare när det är sporttema på maskeraden? Klä ut dig till bollen istället! Den här dräkten är verkligen?
 • Uppblåsbar Unicorn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Unicorn Maskeraddräkt - One size
  Att vara en enorm enhörning på fest måste väl ändå vara det ultimata tecknet på att du inte är en människa som är tråkig att festa med! Med den?
 • Extrafläkt till Uppblåsbar Maskeraddräkt

  Extrafläkt till Uppblåsbar Maskeraddräkt
  Reservfläkt som används till att blåsa upp de uppblåsbara dräkter vi har i vårt sortiment. Fläkten placeras i dräktens designerade ficka och håller dräkten uppblåst i ungefär 4 timmar. Glöm?
 • Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Blå Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Ridande Dinosaurie Blå Maskeraddräkt - One size
  Denna coola dino har packat sina solglasögon, flip-flops och sin favoritstrandboll för att ge dig den ultimata semesterupplevelsen. Oavsett om du tar en ridtur på stranden eller låter honom ta en siesta?
 • Uppblåsbar Wavy Man Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Wavy Man Maskeraddräkt - One size
  Varför inte bli festens stora reklampelare iklädd denna gigantiska uppblåsbara rackare! Med den här briljanta skruden förvandlas du till en autentisk Wavy Man, sån där som man ofta ser till exempel?
 • Uppblåsbar Jet Pack Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Jet Pack Maskeraddräkt - One size
  Om du fastnar mitt i rusningstrafiken på väg till maskeradfesten kan du hoppa i denna härliga Jet Pack-dräkt och flyga iväg! Du får en spännande resa fram till partyt, du kommer fram i tid och bär?
 • Uppblåsbar Toalett Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Toalett Maskeraddräkt - One size
  Skitnödig på maskeradfesten? Nemas problemas! Införskaffa dig denna uppblåsbara toalettdräkt så kan du göra både nummer 1 och 2 precis när du vill!Uppblåsbar?
 • Uppblåsbar Bärande Alien Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Bärande Alien Maskeraddräkt - One size
  Blir du lätt trött i benen framåt småtimmarna på festkvällen? Vi har lösningen! Låt en alien bära runt på dig så slipper du anstränga dig för mycket.Uppblåsbar Bärande Alien Maskeraddräkt?
 • Uppblåsbar Flamingo Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Flamingo Maskeraddräkt - One size
  Har du någonsin funderat över hur känslan är att vara en flamingo? Nu behöver du inte fundera längre! Det är såklart ett av dom absolut snyggaste djuren att klä?
 • Uppblåsbar Ridande Enhörning Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Ridande Enhörning Maskeraddräkt - One size
  Rid över regnbågen, in på maskeraden - och rätt in i hjärtat på såväl stora som små! En sagoligt bra dräkt som kommer ta hela maskeradfesten?
 • Uppblåsbar Haj Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Haj Maskeraddräkt - One size
  Nom nom! Vanligtvis är folk superrädda för hajar i havet, men tänk dig då en haj på torra land! Lyckligtvis behöver du inte vara rädd för just denna haj,?
 • Uppblåsbar Ridande Enhörning Blå Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Ridande Enhörning Blå Maskeraddräkt - One size
  Med sitt skimrande blåa sken och lekfulla horn tar denna enhörning med dig på en oförglömlig resa genom fantasins rike. Oavsett om du galopperar runt på festen eller sprider glädje på gatorna,?
 • Uppblåsbar Bärande Alien Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Bärande Alien Barn Maskeraddräkt - One size
  När alla andra går utklädda till aliens, spöken och nunnor kommer du, kung som du är, utklädd till dig själv, fast medans du blir buren av en alien istället för att vara utklädd till en. En mycket?
 • Uppblåsbar Pumpa Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Pumpa Maskeraddräkt - One size
  Ibland räcker det inte med att bara köpa en pumpa inför Halloween, så varför inte ta firandet till en helt ny nivå med denna charmanta pumpadräkt?Uppblåsbar Pumpa?
 • Uppblåsbar Ridande Enhörning Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Ridande Enhörning Barn Maskeraddräkt - One size
  Man behöver inte vara flicka och 10 år för att älska denna uppblåsbara enhörningsdräkt. En maskeraddräkt som både unga och gamla kommer komma ihåg.Uppblåsbar?
 • Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar T-Rex Maskeraddräkt - One size
  Trisonaurus. Tyrsinorschma. Tyrsaursiorus Rix. Äsch, det här går ju inte.Den största pojkdrömmen är äntligen verklighet! Förvandla dig till den coolaste och mest?
 • Uppblåsbar Ridande T-Rex Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Ridande T-Rex Maskeraddräkt - One size
  Att tämja en läskig T-Rex är inte bara, med denna dräkten så ser du ut som världens bästa djur-tämjare som lyckas rida på en dinosaurie och inte heller vilken?
 • Uppblåsbar Avokado Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Avokado Maskeraddräkt - One size
  Visste du att en avokado egentligen är en FRUKT? - eller faktiskt ett bär. Så vill du uppnå en känsla av att alla runt omkring blir lite småsugen på dig? Då?
 • Uppblåsbar Sumo Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar Sumo Maskeraddräkt - One size
  Hela vägen från Japan kan du nu förvandla dig till en ärofylld sumobrottare på halloweenfesten! Ställ dig i ringen, rätta till mawashin och gör dig redo för att bemästra den japanska kampsporten! Uppblåsbar?
 • Uppblåsbar Döden med Kropp Barn Maskeraddräkt - Medium

  Uppblåsbar Döden med Kropp Barn Maskeraddräkt - Medium
  Snacka om att ha döden i hasorna. Den här dräkten är lika rolig som skrämmande och kommer garanterat dra till sig blickar nästa halloweenfest. Så är det ju skönt att bli buren hela kvällen också! Uppblåsbar?
 • Dräkt, Bananaman-M

  Dräkt, Bananaman-M
  80-talsfest eller superhjältetema? Kom som Bananaman och väck många glada minnen från den klassiska 80-talssuperhjälten. Dräkten är innehåller en vadderad blå överdel, blå byxor, mantel med mask, bälte, handskar och stövelöverdrag.Komplettera outfiten med blått smink och uppblåsbar banan.Officiellt licenserad Bananaman-dräkt, kommer i storlekarna M och XL.
 • Uppblåsbar dräkt, Svampbob fyrkant

  Uppblåsbar dräkt, Svampbob fyrkant
  Uppblåsbar maskeraddräkt (helkropp, dragkedja i ryggen). En fläkt som drivs av 4st AA-batterier (batterier ingår ej). Officiellt licensierad produkt.One size som passar de flesta vuxna.
 • Uppblåsbar dräkt, kalkon

  Uppblåsbar dräkt, kalkon
  Har du alltid drömt om att dyka upp som en stekt kalkon på julfesten? Här har du dräkten som i så fall kommer göra succé! En uppblåsbar dräkt i form av en ugnsstekt kalkon. Dra på dig dräkten, klicka på fläkten och dräkten fylls med luft som gör att du blir en stor, saftig kalkonstek. En dräkt som funkar bra vid julmiddagen och julfesten. Den uppblåsbara dräkten är cirka 183 cm med dragkedja baktill för enkel påklädnad och spännband i ärmlängderna. Tomteluvan ingår i dräkten.Dräkten blåses upp av en fläkt som drivs av 4st AA-batterier. (Batterier ingår ej)
 • Uppblåsbar dräkt, Triceratops Jurassic World

  Uppblåsbar dräkt, Triceratops Jurassic World
  Uppblåsbar maskeraddräkt.Två fläktar som drivs av 8st AA-batterier. (batterier ingår ej)Officiellt licensierad produkt.
 • Uppblåsbar dräkt, sumobrottare

  Uppblåsbar dräkt, sumobrottare
  Ta på dig den här fantastiskt roliga uppblåsbara sumodräkten och bli garanterat festens mittpunkt. Dräkten har en inbyggd fläkt som drivs av 4 st AA-batterier (ingår ej). Den är heltäckande och har dragkedja i ryggen. Förutom själva dräkten ingår en huvudbonad.
 • Uppblåsbar dräkt, Slimer Ghostbusters

  Uppblåsbar dräkt, Slimer Ghostbusters
  Uppblåsbar maskeraddräkt med handskar och huvud.En fläkt som drivs av 4st AA-batterier (batterier ingår ej).Officiellt licensierad produkt.
 • Dräkt, Baywatch livräddare M

  Dräkt, Baywatch livräddare M
  Hoppa direkt tillbaka till 90-talet och kultserien Baywatch med denna oficiella baddräkten. Gul t-shirt med baywatch tryck och röda badbyxor. Komplettera dräkten med en uppblåsbar livboj. 
 • Gigantisk uppblåsbar tomte

  Gigantisk uppblåsbar tomte
  En uppblåsbar gigantisk tomte. Den här välkomnande tomten sätter en trevlig stämning,Med nästan 2,5 meter i höjd fyller tomtem sin funktion med råge och går att palcera inomhus likväl som utomhus. Dräkten drivs med en fläkt och medföljande strömadapter. 
 • Uppblåsbar dräkt, Pteranodon Jurassic World

  Uppblåsbar dräkt, Pteranodon Jurassic World
  Uppblåsbar maskeraddräkt.En fläkt som drivs av 4st AA-batterier (batterier ingår ej).Officiellt licensierad produkt.
 • Dräkt, Ghostbusters XL

  Dräkt, Ghostbusters XL
  Ghostbusters overall med backpackWho you gonna call? Ghostbusters! Denna officiella spökligan dräkt är hämtad direkt ifrån de gamla Ghostbusters filmerna som kom ut på 80-talet. Glid in i rollen som Peter Venkman, Egon Spengler, Winston Zeddemore eller Ray Stantz från filmen eller är du den femte hemlige medarbetaren? Vem du än vill vara så är detta dräkten för dig, se bara upp för Gozer! I dräkten ingår:-Overall-Uppblåsbar ryggsäck med slangTillverkad i 52% polyester 48% bomullHandtvättas i kallt vatten
 • Dräkt, Ghostbusters L

  Dräkt, Ghostbusters L
  Ghostbusters overall med backpackWho you gonna call? Ghostbusters! Denna officiella spökligan dräkt är hämtad direkt ifrån de gamla Ghostbusters filmerna som kom ut på 80-talet. Glid in i rollen som Peter Venkman, Egon Spengler, Winston Zeddemore eller Ray Stantz från filmen eller är du den femte hemlige medarbetaren? Vem du än vill vara så är detta dräkten för dig, se bara upp för Gozer! I dräkten ingår:-Overall-Uppblåsbar ryggsäck med slangTillverkad i 52% polyester 48% bomullHandtvättas i kallt vatten
 • Dräkt, Baywatch livräddare L

  Dräkt, Baywatch livräddare L
  Hoppa direkt tillbaka till 90-talet och kultserien Baywatch med denna oficiella baddräkten. Gul t-shirt med baywatch tryck och röda badbyxor. Komplettera dräkten med en uppblåsbar livboj. 
 • Dräkt, Ghostbusters M

  Dräkt, Ghostbusters M
  Ghostbusters overall med backpackWho you gonna call? Ghostbusters! Denna officiella spökligan dräkt är hämtad direkt ifrån de gamla Ghostbusters filmerna som kom ut på 80-talet. Glid in i rollen som Peter Venkman, Egon Spengler, Winston Zeddemore eller Ray Stantz från filmen eller är du den femte hemlige medarbetaren? Vem du än vill vara så är detta dräkten för dig, se bara upp för Gozer! I dräkten ingår:-Overall-Uppblåsbar ryggsäck med slangTillverkad i 52% polyester 48% bomullHandtvättas i kallt vatten
 • Dräkt, Bananaman-XL

  Dräkt, Bananaman-XL
  80-talsfest eller superhjältetema? Kom som Bananaman och väck många glada minnen från den klassiska 80-talssuperhjälten. Dräkten är innehåller en vadderad blå överdel, blå byxor, mantel med mask, bälte, handskar och stövelöverdrag.Komplettera outfiten med blått smink och uppblåsbar banan.Officiellt licenserad Bananaman-dräkt, kommer i storlekarna M och XL.
 • Uppblåsbar dräkt, snögubbe

  Uppblåsbar dräkt, snögubbe
  En riktigt rolig uppblåsbar dräkt i form av en snögubbe. I dräkten ingår bodysuit, hatt, scarf och fläkt som du sätter på för att blåsa upp dräkten. Muddar i arm- och benslut. Dräkten blåses upp med hjälp av fläkten som ingår. Drivs på 4st AA-batterier (ingår ej). One size, passar alla vuxna!
 • Uppblåsbar dräkt, Stay Puft Marshmallow Ghostbusters

  Uppblåsbar dräkt, Stay Puft Marshmallow Ghostbusters
  Uppblåsbar maskeraddräkt med handskar och huvud.En fläkt som drivs av 4st AA-batterier (batterier ingår ej).Officiellt licensierad produkt.

Uppblåsbart på maskerad

Att gå på maskerad i en uppblåsbar dräkt ger ofta mycket skratt. Tänk dock på att du kommer få ett större kroppsomfång, så se till att du inte bumpar in i dyrbara saker hos festarrangören. Har du till exempel köpt en uppblåsbar enhörningsdräkt har du dessutom ett stort horn i pannan och kanske en svans där bak.

En speciell typ av uppblåsbar dräkt är de vi kallar för Carry Me dräkter. De får det att se ut som om du blir buren av någon eller något.

ilead