Carry Me Dräkter

Dräkterna som får det att se ut som du blir buren av ett djur, varelse eller karaktär. Ett par låtsasben på sidan av dräkten framställs som dina ben. Här hittar du Carry Me-dräkter för både barn och vuxna. Det finns fantasidjur, gosedjur och en hel del läskigt som passar på Halloween. Vi börjar med vuxenstorlek men du kan hoppas ner till barnstorlekar direkt om du vill.

Carry Me dräkt för vuxna

 • Carry Me Skelett Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Maskeraddräkt - One size
  Vem hade kunnat tro att ett skelett som inte har några muskler kunde vara så starkt? Ändå lyckas denna fasansfulla gestalt bära runt på dig hela kvällen samtidigt som den sätter skräck i en och?
 • Carry Me Skäggig Bavarian Maskeraddräkt

  Carry Me Skäggig Bavarian Maskeraddräkt
  Är du bjuden till en Oktoberfest men känner typ ingen alls av dem som ska dit och du får inte heller med dig någon kompis? Ingen fara, låt denna skäggiga Lederhosensnubbe vara ditt sällskap så?
 • Carry Me Ren Maskeraddräkt

  Carry Me Ren Maskeraddräkt
  Låt tomten spara på sina slitna gamla knäskålar i år när han ska ut i den kalla julaftonskvällen för att dela ut alla julklappar till både stora och små!?
 • Carry Me Tomte Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Tomte Maskeraddräkt - One size
  Tomten är inte bara magisk på det viset att han kan klämma sig igenom trånga skorstenar trots hans runda tomtemage och fara fram på sin julsläde uppe i luften med alla julrenar. Han är minsann?
 • Carry Me Nordkoreansk Diktator Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Nordkoreansk Diktator Maskeraddräkt - One size
  Att hänga med en diktator låter ju inte så trevligt med tanke på att dem utövar auktoritet över en stat och dess invånare, men att umgås med denna är faktiskt annorlunda. Nu är det du som bestämmer?
 • Carry Me Nunna Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Nunna Maskeraddräkt - One size
  Holy moly, det var mig en maskeraddräkt! Medan du minglar runt på festen ser den här nunnan till att du transporteras stadigt mellan gästerna. Be till högre makter att hon inte trillar, då kan det?
 • Carry Me Ren Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Ren Maskeraddräkt - One size
  Indundrandes på festen kommer tomten ridandes på självaste Rudolf! Släden har han tappat bort för länge sedan och de andra renarna står och betar någonstans i skogsbrynet. Tomten är nämligen?
 • Carry Me Häst Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Häst Maskeraddräkt - One size
  Varför rida på det gamla traditionella viset när du kan hoppa upp på hästens axlar? Ett mycket häftigare sätt att framföra sin havremoppe! Carry Me Häst Maskeraddräkt är en festlig underkroppsdräkt?
 • Carry Me Pingvin Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Pingvin Maskeraddräkt - One size
  Hela vägen från Antarktis har du blivit buren av denna starka fågel. Nu är det dags att fortsätta gå raka vägen till närmsta fest och dansa så att fötterna plaskar mot parketten. En mycket rolig?
 • Carry Me Gnome Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Gnome Maskeraddräkt - One size
  Superteamet från Nordpolen verkar vara i högform i år! När du och din följeslagare rusar in på festen är det som bäddat för galna upptåg - se till att bjuda övriga gäster på en liten dans?
 • Carry Me Kanin Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Kanin Maskeraddräkt - One size
  Skutt, skutt, hopp, hopp! Slå följe med den här studsiga kaninen och dunsa in på festen tillsammans. Om det så är påsk eller maskerad med djurtema så kommer ni garanterat få en helfestlig stund?
 • Carry Me Leprechaun Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Leprechaun Maskeraddräkt - One size
  Raka vägen mot krukan med guld vid regnbågens slut, och lyckligtvis behöver du inte vandra ensam. Den här grönklädda filuren bär dig mer än gärna på sina starka axlar så du slipper slita på?
 • Uppblåsbar Troll Carry Me Dräkt

  Uppblåsbar Troll Carry Me Dräkt
  Vissa kanske tycker att troll är läskiga men det här vänliga trollet är en riktigt glad härlig fest-kompis Denna uppblåsbara troll-dräkt är en perfekt utklädnad för dig som är ute efter en&hellip:
 • Carry Me Gorilla Maskeraddräkt

  Carry Me Gorilla Maskeraddräkt
  Ge dig ut på en riktig ap-tur med hjälp av den här super-roliga carry me gorilla-dräkten Den här gorilla maskeraddräkten är en effektfull piggyback dräkt som enkelt skapar en illusion av att du&hellip:
 • Carry Me Unicorn Dräkt

  Carry Me Unicorn Dräkt
  Det är inte många som kan säga att de har ridit på en magisk enhörning men med denna unicorn maskeraddräkt kan du bli en av dem Med denna enhörningsdräkt kan du alltså få vem som helst att tro&hellip:
 • Oktoberfest Anton Piggyback Unisex Dräkt

  Oktoberfest Anton Piggyback Unisex Dräkt
  Hoppa på Oktoberfest Anton som bär dig runt på festen med ett leende.Oktoberfestdräkten består av en midjelång dräkt med resår i midjan och fastsydda ben. Riktigt rolig Carry me Unisex-vuxenkostym.&hellip:

Carry Me dräkt i storlek för barn

 • Carry Me Zombie Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Zombie Barn Maskeraddräkt - One size
  Vill ditt barn verkligen sticka ut ur spökmängden på Halloween kan vi varmt rekommendera denna roliga och lagomt läskiga zombiedräkt! Iklädd zombiedräkten ser det ut som att zombien spatserar omkring?
 • Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
  Trött i benen inför bus eller godis-rundan på Halloween? Inga problem, låt detta skelett bära runt på dig i kvarteret!Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt består av en svart dräkt i form av ett?