Carry Me Dräkter

Dräkterna som får det att se ut som du blir buren av ett djur, varelse eller karaktär. Ett par låtsasben på sidan av dräkten framställs som dina ben. Här hittar du Carry Me-dräkter för både barn och vuxna. Det finns fantasidjur, gosedjur och en hel del läskigt som passar på Halloween. Vi börjar med vuxenstorlek men du kan hoppas ner till barnstorlekar direkt om du vill.

Carry Me dräkt för vuxna

 • Carry Me Skelett Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Maskeraddräkt - One size
  Vem hade kunnat tro att ett skelett som inte har några muskler kunde vara så starkt? Ändå lyckas denna fasansfulla gestalt bära runt på dig hela kvällen samtidigt som den sätter skräck i en och?
 • Carry Me Flygande Drake Maskeraddräkt

  Carry Me Flygande Drake Maskeraddräkt
  Glöm taxiresorna till och från halloweenfesten - nu kan du ta rygg på draken istället! Ta på dig krigsdräkten, kliv upp på ryggen och flyg iväg på strid?
 • Carry Me Ren Maskeraddräkt

  Carry Me Ren Maskeraddräkt
  Låt tomten spara på sina slitna gamla knäskålar i år när han ska ut i den kalla julaftonskvällen för att dela ut alla julklappar till både stora och små!?
 • Carry Me Tomte Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Tomte Maskeraddräkt - One size
  Tomten är inte bara magisk på det viset att han kan klämma sig igenom trånga skorstenar trots hans runda tomtemage och fara fram på sin julsläde uppe i luften med?
 • Carry Me Gorilla Maskeraddräkt

  Carry Me Gorilla Maskeraddräkt
  Ge dig ut på en riktig ap-tur med hjälp av den här super-roliga carry me gorilla-dräkten Den här gorilla maskeraddräkten är en effektfull piggyback dräkt som enkelt skapar en illusion av att du&hellip:
 • Uppblåsbar Troll Carry Me Dräkt

  Uppblåsbar Troll Carry Me Dräkt
  Vissa kanske tycker att troll är läskiga men det här vänliga trollet är en riktigt glad härlig fest-kompis Denna uppblåsbara troll-dräkt är en perfekt utklädnad för dig som är ute efter en&hellip:
 • Carry Me Unicorn Dräkt

  Carry Me Unicorn Dräkt
  Det är inte många som kan säga att de har ridit på en magisk enhörning men med denna unicorn maskeraddräkt kan du bli en av dem Med denna enhörningsdräkt kan du alltså få vem som helst att tro&hellip:

Carry Me dräkt i storlek för barn

 • Carry Me Zombie Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Zombie Barn Maskeraddräkt - One size
  Vill ditt barn verkligen sticka ut ur spökmängden på Halloween kan vi varmt rekommendera denna roliga och lagomt läskiga zombiedräkt! Iklädd zombiedräkten ser det ut som att zombien spatserar omkring?
 • Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
  Trött i benen inför bus eller godis-rundan på Halloween? Inga problem, låt detta skelett bära runt på dig i kvarteret!Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt består av en svart dräkt i form av ett?