Piratkläder för barn & vuxna

Förvandla dig till en riktig pirat med de här snygga piratkläderna. Här hittar du maskeraddräkter med pirattema för både vuxna och barn. Köp en piratdräkt som gör att man enkelt kan klä ut sig till pirat som Jack Sparrow, Kapten Krok eller en annan sjörövare. Det finns snygga piratkläder för både tjejer och killar här. Arrrr.... Ahoy Matey! Skepp i sikte!

Populärt inom piratkläder för barn & vuxna

 • De Sju Haven Pirat Maskeraddräkt - Medium

  De Sju Haven Pirat Maskeraddräkt - Medium
  Arrh! Ta ditt skepp och gör dig redo för vilda sjörövar-äventyr på havet med denna De Sju Haven Pirat Maskeraddräkt! De Sju Haven Pirat Maskeraddräkt inkluderar en vit tunika med guld- och brunmönstrad?
 • Karibisk Pirat Budget Maskeraddräkt - Medium

  Karibisk Pirat Budget Maskeraddräkt - Medium
  Har du misslyckats med dina senaste plundringar och inte fått ett skvatt? Inga problem, här har du en cool piratdräkt du ändå har råd med!Karibisk Pirat Budget Maskeraddräkt inkluderar en vit tröja?
 • Pirat Dam Maskeraddräkt - Large

  Pirat Dam Maskeraddräkt - Large
  Hissa seglen - det är dags för fest! Storma partyt iklädd din nya piratdress och visa att du är lika rövig som ryktet säger. Med hatt, klänning och skoöverdrag tvingar du övriga att gå på plankan?
 • De Sju Haven Pirat Dam Maskeraddräkt - Small

  De Sju Haven Pirat Dam Maskeraddräkt - Small
  Även fina damer kanske vill vara sjörövare ibland! Motbevisa fördomen att bara karlar lämpar sig för det råa piratlevernet med denna häftiga De Sju Haven Pirat Dam Maskeraddräkt. De Sju Haven?

Fler tips på piratkläder för barn & vuxna

 • Klassisk Pirat Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Klassisk Pirat Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Är det kalas på ingång? Kanske med häftigt pirattema med skattjakt? Men YAAAARR! Perfekt! Låt då ditt barn få skruda om sig till en riktig pirat med denna supercoola maskeraddräkt! Köp till piratlapp?
 • Pirat Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Pirat Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Skepp o'hoj landkrabbor! Nu är det hög tid att hissa seglen och ge sig ut på de 7 haven. Då gäller det att klä sig därefter - den här piratklänningen är ju helt perfekt för uppdraget. Dags att?
 • Pirat Halloween Maskeraddräkt - Medium

  Pirat Halloween Maskeraddräkt - Medium
  Du befinner dig på en ö i västindien, i en hamnstad full av pirater och pest. Härom dagen tog du dig din sedvanliga nattpromenad genom de mörka och disiga kvarteren i hamnstadens smutsigaste kvarter.?
 • Zombie Pirat Klänning Maskeraddräkt - X-Small

  Zombie Pirat Klänning Maskeraddräkt - X-Small
  Som om skörbjugg inte vore nog efter månader ute på de sju haven, nu är det dessutom ett envist zombievirus som härjar på skeppet också!Zombie Pirat Klänning Maskeraddräkt inkluderar en klänning?
 • Röd/Svart Pirat Deluxe Maskeraddräkt - Small

  Röd/Svart Pirat Deluxe Maskeraddräkt - Small
  Yarr! Denna pirattjej har minst sagt kommit över hennes absolut bästa fynd under plundringen. Nej, det är inte skattkistan som inte finns med på bild. Det är givetvis denna exklusiva och toksnygga?
 • Greta Gris Pirat George Barn Maskeraddräkt - 1-2 år

  Greta Gris Pirat George Barn Maskeraddräkt - 1-2 år
  YARR! Har du ett litet Greta Gris-fan där hemma som mer än allt annat vill vara en pirat på barnkalaset? Då kommer denna superhärliga George Piratdräkt garanterat bli en storsuccé hos ditt barn!Greta?
 • Pirat Klassisk Maskeraddräkt - Small

  Pirat Klassisk Maskeraddräkt - Small
  Ahoy! Har du också undrat hur det känns att segla under svart flagg? Kliv in i rollen som pirat med den här fantastiska skruden och gör dig redo för dånande plundringar!Pirat Klassisk Maskeraddräkt?
 • Pirat Röd/Svart Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Pirat Röd/Svart Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Vankas det barnkalas med pirat som tema, eller är ditt barn helt enkelt sugen på att bege sig ut på de sju haven och leta skatter? Då har du kommit rätt! Iklädd denna härliga piratklänning har?
 • Pirat Bebis Maskeraddräkt - 0-6 månader

  Pirat Bebis Maskeraddräkt - 0-6 månader
  Nämen! Är det inte havets minsta lilla pirat som kommer krypandes? Jovisst, och även denne är sugen på att följa med till piratfesten! Pirat Bebis Maskeraddräkt inkluderar en jumpsuit med en randig?
 • Pirat Blus Deluxe Maskeraddräkt Vinröd - Large

  Pirat Blus Deluxe Maskeraddräkt Vinröd - Large
  Lätta ankar och ge dig av på livets piratfest! Med en vacker blus i vinrött håvar du garanterat in pluspoäng när det kommer till kvällens utklädnad! Pirat Blus Deluxe Maskeraddräkt Vinröd innehåller?
 • Pirat Pojke Barn Maskeraddräkt - 2-3 år

  Pirat Pojke Barn Maskeraddräkt - 2-3 år
  Dags att låta polarna gå på plankan! En rolig piratdräkt som uppmanar till lek och bus - så lätta ankar, ladda kanonerna och hissa seglen, det är dags att ge sig?
 • Pirat Maskeraddräkt för Katt/Hund - One size

  Pirat Maskeraddräkt för Katt/Hund - One size
  Om ditt husdjur är av det busigare slaget så kan det vara en sjörövare du har att göra med! Klä din älskade buse i passande kläder och låt hen plundra godislådan.Pirat Maskeraddräkt för Katt/Hund?
 • Pirat Kapten Dam Maskeraddräkt - Small

  Pirat Kapten Dam Maskeraddräkt - Small
  Fest ohoj! Och efter att ha varit ute och seglat på alla sju hav och plundrat loss kan det väl vara skönt med ett party för en gångs skull? Använd den här eleganta dräkten för att verkligen stå?
 • Swashbuckler Pirat Barn Maskeraddräkt - 1-2 år

  Swashbuckler Pirat Barn Maskeraddräkt - 1-2 år
  Skepp o'hoj på er alla landkrabbor - här kommer barnets första piratutstyrsel! Med jacka, byxor och matchande hatt förvandlar sig ditt barn enkelt till tvättäkta sjörövare som busar och sprider?
 • Pirat Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Pirat Klänning Barn Maskeraddräkt - X-Small
  När kalaset ligger sju hav bort finns bara en sak att göra: skruda om till denna supercoola piratoutfit och hoppa på skeppet! Lossa ankar, och gör dig redo för skojiga sjörövarbus och skojsigheter!Pirat?
 • Castaway Pirat Maskeraddräkt - X-Large

  Castaway Pirat Maskeraddräkt - X-Large
  Är det dags att förvandla sig till tvättäkta sjöbuse nästa Halloween? Den här dräkten har allt en pirat behöver! Komplettera med valfritt vapen och du är redo att ta över både festen och de?
 • Greta Gris Pirat Klänning Barn Maskeraddräkt - 1-2 år

  Greta Gris Pirat Klänning Barn Maskeraddräkt - 1-2 år
  Dags för skattjakt! Med den här roliga Greta Gris-dräkten medföljer nämligen inte minst en liten karta som visar var den stora skatten ligger begravd. Samla ihop hela gänget på barnkalaset och skicka?
 • Pirat Kapten Maskeraddräkt - Small

  Pirat Kapten Maskeraddräkt - Small
  I den här maskeraddräkten blir du ingen vanlig pirat, du blir en stilig kapten. En kapten över de sju haven! Perfekt till maskeraden när du vill göra en kärnfull entré och få alla andra att lyda?
 • Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat

  Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Skjorta. Kjol. Material: 100 % polyester. Språk: ES-EN-FR-IT-DE. Fjärrkontroll: Inte
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Pirat (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Batteridriven: Inte. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Klänning. Korsett. Modell: Pirat. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Piratdräkt Barn Pojke

  Piratdräkt Barn Pojke
  En väldigt detaljrik och tuff piratdräkt för barn som säkerställer en barndom fylld med äventyr av olika slags!Piratdräkt Barn Pojke omfattar en scarf, en piratskjorta med fastsatt väst, samt&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Klänning. Stil: Pirat
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Material: 100 % polyester. Innehåller: Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Pirat
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material:. 100 % polyester. Polyester. Design: Pirat. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Rekommenderad ålder: Vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater XL

  Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater XL
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Piratkapten och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller: Piratjacka. Färg: Svart. Material: 100 % polyester
 • Piratdräkt Barn Flicka

  Piratdräkt Barn Flicka
  Ett liv fyllt av äventyr och rikedom är en av de många saker du får på köpet iklädd denna Piratdräkt för barn.Piratdräkt Barn Flicka består av en pirathatt, en detaljrik överdel samt en kjol.&hellip:
 • Tuff Pirat Maskeraddräkt Barn

  Tuff Pirat Maskeraddräkt Barn
  Gör dig redo inför ett riktigt spännande pirat-äventyr med hjälp av denna häftiga pirat maskeraddräkt! Denna piratdräkt är ett utmärkt val av utklädnad inför både maskerader, barnkalas och&hellip:
 • Pirat Brun Maskeraddräkt

  Pirat Brun Maskeraddräkt
  Kliv ombord på skeppet, nu bär det av mot pirat maskerad! Förvandlas till en superhäftig pirat med hjälp av denna snygga maskeraddräkt som innehåller allt du behöver för en fulländad och komplett&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat (XL)

  Maskeraddräkt vuxna Pirat (XL)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat (XL) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Stil: Pirat. Design: Pirater. Storlek: XL. Typ: Kostym. Färg: Multicolour. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 14 år. Antal delar: 2 Delar. Material: Polyester. Innehåller:. Skärp. Klänning
 • Maskeraddräkt vuxna Röd Kvinnlig pirat

  Maskeraddräkt vuxna Röd Kvinnlig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Röd Kvinnlig pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Färg:. Multicolour. Röd. Material:. Polyester. 100 % polyester. Modell: Kvinnlig pirat. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder: Vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna Röd Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Röd Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Röd Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material:. 100 % polyester. Polyester. Design: Pirat. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Färg: Röd. Kön:. Kvinna. Vuxna, unisex. Rekommenderad ålder: Vuxna
 • Pirat Maskeraddräkt Caribbean

  Pirat Maskeraddräkt Caribbean
  Med denna pirat-dräkt blir du en äventyrlig pirat på ett ögonblick! Denna pirat utklädnad kommer med en tröja med väst, ett par byxor, ett bälte, en bandana och en pirathatt, vilket blir en perfekt&hellip:
 • De Sju Haven Pirat Dam Maskeraddräkt

  De Sju Haven Pirat Dam Maskeraddräkt
  Segla ut på de sju haven med attityd! En kvinnlig touch på den klassiska, råbarkade piraten. Ingjut respekt i dina fiender, låt myterister gå på plankan och erövra den eftertraktade skatten!De&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Descarada Pirat Röd

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Descarada Pirat Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Descarada Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Design: Pirat. Innehåller:. Klänning. Hatt
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sexy Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sexy Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Sexy Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: 100 % polyester. Rekommenderad ålder: Vuxna. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Design: Pirat. Rekommenderad användning: Vuxna. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Byxor. Överdel
 • Pirat Maskeraddräkt

  Pirat Maskeraddräkt
  Räkna med fäktning på däck, skeppsbrott och liknande aktiviteter när du kommer klädd i denna snygga dräkt. Vakta skattkistan noga för visst kan andra pirater tänkas dyka upp när du minst anar,&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat

  Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Hatt. Skärp. Klänning. Material: 100 % polyester
 • Deluxe Piratblus Dam M

  Deluxe Piratblus Dam M
  Res tillbaka i tiden när kvinnliga pirater var verkliga, inte bara myter! Utforska vår Deluxe piratblus, en hyllning till de modiga kvinnorna som seglade och erövrade haven.  Tillverkningen ger en&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Pirat. Material:. 100 % polyester. Polyester. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Rekommenderad ålder: Vuxna. Kön: Män
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Material: 100 % polyester. Innehåller: Klänning. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Pirat
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Multicolour. Material: 100 % polyester. Rekommenderad ålder: Vuxna. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Stil: Pirat. Rekommenderad användning: Vuxna. Innehåller:. Halsduk. Byxor. Väst. Handväska
 • Karibisk Piratdräkt Deluxe

  Karibisk Piratdräkt Deluxe
  Släng undan lagboken och bege dig på ett oförglömligt äventyr iförd denna piratdräkt i variant deluxe. Skrapa fram en tuff besättning och storma fientliga piratskepp med en flaska rom i ena handen.&hellip:
 • Pirat Maskeraddräkt Barn L

  Pirat Maskeraddräkt Barn L
  Dräkt för den lite mindre piraten.  I dräkten ingår: Byxor Hatt Tröja/väst
 • High Seas Pirat Maskeraddräkt

  High Seas Pirat Maskeraddräkt
  Se till att ha den rätta klädseln inför alla dina pirat äventyr! Denna piratdräkt är det perfekta valet för dig som ska på skattjakt, plundra ett skepp eller bara är bjuden på en spännande pirat&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Sexig pirat (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna   Sexig pirat (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Sexig pirat (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Halsduk. Klänning. Väst. Blusliv. Modell: Sexig pirat. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna Manlig pirat

  Maskeraddräkt vuxna Manlig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Manlig pirat (Storlek XXL) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Storlek: (Storlek XXL). Modell: Manlig pirat. Material: Polyester
 • Randig Piratdräkt Barn

  Randig Piratdräkt Barn
  En riktigt klassisk piratdräkt går alltid hem. Överraska barnen med den här fina dräkten inför nästa maskeradkalas.Randig Piratdräkt Barn innehåller en randig tröja med dödskallemotiv överst&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me 5 Delar Kvinnlig sexig pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me 5 Delar Kvinnlig sexig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me 5 Delar Kvinnlig sexig pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Skärp. Klänning. Hatt. Stövelskydd. Kappa. Modell: Kvinnlig sexig pirat
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Pirat. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Skjorta
 • Piratdräkt Corsair Barn

  Piratdräkt Corsair Barn
  När det är dags för piratkalas eller bus eller godis är det bäst för ett barn att förbereda sig med rätt piratkläder. Med den här pirat-utklädnaden är man redo att sjöröva till sig massor&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Jack Devil Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Jack Devil Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Jack Devil Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Pirat. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Röd Pirat M/L (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Röd Pirat M/L (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Röd Pirat M/L (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Röd. Kön: Män. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Skjorta. Hatt. Byxor. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Pirat
 • Maskeraddräkt vuxna Storlek XL Manlig pirat

  Maskeraddräkt vuxna Storlek XL Manlig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Storlek XL Manlig pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Kostym. Färg: Röd. Material: Polyester. Kön: Män. Storlek:. XL. Storlek XL. Rekommenderad ålder: Vuxna. Modell: Manlig pirat
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Byxor. Överdel. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Pirat
 • Liten Piratdräkt Barn

  Liten Piratdräkt Barn
  Med denna häftiga pirat utklädnad kan även det minsta barnet ge sig ut på de sju haven! Denna piratdräkt är ett perfekt val av klädsel inför kalas, maskerader eller kanske söta bebis-fotograferingar.&hellip:
 • Crimson Pirat Maskeraddräkt

  Crimson Pirat Maskeraddräkt
  Ska du ge dig ut på ett fartfyllt pirat-äventyr är det viktigt att du har de rätta kläderna, och det kan du införskaffa dig precis här! Med denna läckra pirat maskeraddräkt som består av en piratklänning&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Piratbyxa (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Piratbyxa (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Piratbyxa (5 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Halsduk. Skjorta. Kjol. Jacka. Band. Material: 100 % polyester. Modell: Piratbyxa. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Liten Pirat Maskeraddräkt Barn

  Liten Pirat Maskeraddräkt Barn
  Hissa seglet, nu är det dags för fartfyllda pirat-äventyr! Med denna sockersöta pirat maskeraddräkt för barn kan nu även de minsta flickorna och pojkarna ge sig ut på dem sju haven. En superfin&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Piratbyxa (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Piratbyxa (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Piratbyxa (5 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Halsduk. Jacka. Band. Handväska. Material: 100 % polyester. Modell: Piratbyxa. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat M/L (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat M/L (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig pirat M/L (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Klänning. Hatt. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Kvinnlig pirat. Storlek: M/L
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material:. Polyester. 100 % polyester. Innehåller:. Hatt. Byxor. Skjorta. Modell: Pirat. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Rekommenderad ålder: Vuxna. Storlek: XS/S
 • Pirat Drottning Maskeraddräkt Barn M

  Pirat Drottning Maskeraddräkt Barn M
  Där har faktiskt varit väldigt många kända kvinnliga pirater i historien. Starka kvinnor som trotsade normerna om fina och artiga damer. Istället tog de sin sabel och rom i var sin hand och begav&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Smiffy's Pirat Svart (Renoverade B)

  Maskeraddräkt vuxna Smiffy's Pirat Svart (Renoverade B)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Smiffy's Pirat Svart (Renoverade B) och annat Smiffy's till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design:. Kvinna. Pirat. Storlek: M. Färg: Svart. Språk: Engelska. Rekommenderad ålder:. + 16 år. + 12 år. Material: 100 % polyester. RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:. A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.. A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.. B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
 • Spök Pirat Maskeraddräkt

  Spök Pirat Maskeraddräkt
  I denna kusliga pirat maskeraddräkt kan du hemsöka halloweenfesten som en läskig spök-pirat! En superhäftig piratklänning med matchande bandana och ögonlapp som får dig att se ut som ett kusligt&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp My Other Me till bästa priser!. Stil: Pirat. Typ: Kostym. Innehåller:. Hatt. T-shirt. Skärp. Klänning. Stövelskydd. Byxor. Material: 100 % polyester
 • Pirat Klänning Storm Maskeraddräkt

  Pirat Klänning Storm Maskeraddräkt
  Klä dig som en cool pirat i denna fina pirat-klänning, perfekt utklädnad för dig som vill komma till pirat-kalas och maskerad med stil. Med denna snygga pirat-dräkt och outfit blir du redo att ge&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder: + 14 år. Design: Pirat
 • GHOST SHIP PIRATE TREASURE M

  GHOST SHIP PIRATE TREASURE M
  Se ruskigt häftig ut med denna skrämmande dräkt av en piratflicka. Allt du behöver efter att ha skaffat denna fantastiska dräkt är en flaska rom eller ett svärd för att komplettera din look! Innehåller:&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Brun Pirat (6 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Brun Pirat (6 Delar)
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Maskeraddräkt vuxna My Other Me Brun Pirat (6 Delar), perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp My Other Me till bästa priser!. Stil: Pirat. Typ: Kostym. Innehåller:. Hatt. T-shirt. Skärp. Klänning. Stövelskydd. Byxor. Skjorta. Väst. Material: 100 % polyester. Kön: Kvinna. Antal delar: 6 Delar. Färg: Brun. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Piratdräkt Captain Skeleton Barn

  Piratdräkt Captain Skeleton Barn
  Bli skelettpiraternas kapten och gå ombord på det stora skeppet iförd denna Captain Skeleton pirat-dräkt! Häftig pirat utklädnad som förvandlar dig från ett helt vanligt barn till en mäktig piratkapten.&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Pirater

  Maskeraddräkt vuxna Pirater
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirater och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Pirater. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat

  Maskeraddräkt vuxna Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Material: 100 % Polyester
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me 4 Delar Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me 4 Delar Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me 4 Delar Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Klänning. Hatt. Ärmar. Modell: Pirat
 • Piratpojke Maskeraddräkt Barn 122-134cl

  Piratpojke Maskeraddräkt Barn 122-134cl
  Hört talas om Jack Sparrow? Han är ju ganska framgångsrik och känd. Kanske vill du att din unge ska vara lika känd och framgångsrik om ett par år? Tänk då på att Jack började "pirata" i tidig&hellip:
 • SPÖK-OCH-PIRATKILLE KOSTYM M

  SPÖK-OCH-PIRATKILLE KOSTYM M
  Om du planerar att delta i en maskeradfest är detta kostymen som kommer att passa allt du behöver. Denna spökskeppspiratens skeppskamrat kommer att frambringa den svala och sexiga odöde i dig medan&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Manlig pirat Storlek M/L

  Maskeraddräkt vuxna Manlig pirat Storlek M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Manlig pirat Storlek M/L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Kostym. Färg: Röd. Material: Polyester. Kön: Män. Rekommenderad ålder: Vuxna. Storlek:. M/L. Storlek M/L. Modell: Manlig pirat
 • Pirat med avskuren hals-dräkt barn L

  Pirat med avskuren hals-dräkt barn L
  Vår därkt innehåller allt ditt barn behöver för en skräckinjagande piratlook. Med en trasig vit topp, blodfläckar, slitna bruna byxor, bälte, en läskig grön zombiepiratmask, matchande handskar&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Manlig pirat

  Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Manlig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Manlig pirat och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skjorta. Byxor. Skärp. Jacka. Hatt
 • Pirat Klänning Tornado Maskeraddräkt

  Pirat Klänning Tornado Maskeraddräkt
  Vill du segla ut på de sju haven i festlig piratdräkt är denna piratklänning något för dig! En snygg utklädnad med pirat klänning, väst med snörning och bandana, perfekt piratkostym för alla&hellip:
 • Shipmate Pirat Maskeraddräkt

  Shipmate Pirat Maskeraddräkt
  Segla runt på dem sju haven som en riktig pirat i denna häftiga maskeraddräkt. Piratdräkten som består av häftiga piratkläder med matchande accessoarer är en perfekt outfit för alla olika sorters&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater (3 Delar) och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Klänning. Byxor. Hatt. Material:. 100 % polyester. Polyester. Färg:. Vit. Svart. Röd. Multicolour. Transparent. Typ: Kostym. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder: Vuxna. Design: Pirater. Antal delar: 3 Delar
 • Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Multicolour Pirater (3 Delar) och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Klänning. Skärp. Halsduk. Material:. 100 % polyester. Polyester. Typ: Kostym. Färg: Multicolour. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 14 år. Design: Pirater. Antal delar: 3 Delar
 • Maskeraddräkt vuxna 3623 Kvinnlig pirat

  Maskeraddräkt vuxna 3623 Kvinnlig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna 3623 Kvinnlig pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Klänning. Storlek: XS/S. Material: 100 % polyester
 • Pirate Girl Maskeraddräkt

  Pirate Girl Maskeraddräkt
  Det är inte en myt att kvinnor inte fick följa med på båtar förr i tiden, med det var inte för att de bringade otur, nej, de blev så vilda att de konverterade till Sjöröveri och tog över båtarna!&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Innehåller:. Skärp. Klänning. Hatt. Ärmar. Modell: Pirat. Material: 100 % polyester. Antal delar: 4 Delar
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Kostym. Maskeraddräkt vuxna. Modell: Pirat. Material: 100 % polyester. Innehåller: Skärp
 • SPÖKSKEPP PIRATPRINSESSA KOSTYM S

  SPÖKSKEPP PIRATPRINSESSA KOSTYM S
  Stig upp från de djupa, mörka havens djup som den utmärglade döda piratprinsessan som söker hämnd! Denna skrämmande kostym inkluderar en trasig klänning och en pirathatt för att se till att du&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna 115408 Pirat

  Maskeraddräkt vuxna 115408 Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna 115408 Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Material: Polyester. Innehåller:. Skjorta. Byxor. Halsduk
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat Kvinna (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat Kvinna (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat Kvinna (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Pirat. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Kön: Kvinna. Material: 100 % polyester. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Klänning. Korsett
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna  Pirat (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Halsduk. Väst. Band. Typ: Maskeraddräkt för barn. Modell: Pirat
 • Piratdräkt Spökskepp

  Piratdräkt Spökskepp
  Bli en del av besättningen på spökskeppet med denna häftiga piratdräkt! Med denna pirat kostym får du till helt rätt utklädnad för att passa in bland alla spökpirater på det hemsökta skeppet.&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me 5 Delar Kvinnlig sexig pirat

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me 5 Delar Kvinnlig sexig pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me 5 Delar Kvinnlig sexig pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Antal delar: 5 Delar. Modell: Kvinnlig sexig pirat. Material: 100 % polyester. Innehåller:. Skärp. Kjol. Jacka. Hatt. Stövelskydd
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (5 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Pirat. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Material: 100 % polyester. Kön: Män. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Byxor. Skjorta. Armband
 • Maskeraddräkt vuxna Pirat Svart XL (5 Delar) (5 antal)

  Maskeraddräkt vuxna Pirat Svart XL (5 Delar) (5 antal)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Jacka. Hatt. Dodatki. Stil: Pirat
 • Maskeraddräkt vuxna Limit Costumes Pirate De L'Espace Pirat 5 Delar Svart

  Maskeraddräkt vuxna Limit Costumes Pirate De L'Espace Pirat 5 Delar Svart
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Limit Costumes Pirate De L'Espace Pirat 5 Delar Svart och annat Limit Costumes till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Pirat. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Mantel. Skor. Antal delar: 5 Delar. Färg: Svart
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (6 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (6 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat (6 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 6 Delar. Innehåller:. Skärp. Byxor. Skjorta. Väst. Hatt. Stövelskydd. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Pirat
 • SPÖKBESATT PIRAT KOSTYM M

  SPÖKBESATT PIRAT KOSTYM M
  Yo-ho-ho! Vad är mer häftigt än en tuff pirat? En zombiepiratkostym! Denna zombiepiratkostym kommer att påminna alla om de skrämmande varelserna i Pirates of the Caribbean. Allt du behöver göra&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat M/L (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat M/L (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat M/L (5 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Antal delar: 5 Delar. Innehåller:. Skärp. Halsduk. Byxor. Skjorta. Armband. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Pirat
 • Pirat T-shirt Maskeraddräkt Barn L

  Pirat T-shirt Maskeraddräkt Barn L
  Ta fram piraten inom dig med denna snygga t-shirt! T-shirten har trycket av en blå jacka med fina detaljer samt ett bälte. Passar utmärkt när du ska på kalas eller maskerad.  Information om Pirat&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat M/L (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat M/L (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Pirat M/L (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Halsduk. Byxor. Överdel. Band. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Pirat

Klä ut sig till pirat

En klassisk piratutklädnad för killar består av en huvudbonad, en ögonlapp, luftig skjorta, vida byxor som slutar vid knäna och ett par höga boots. Huvudbonaden kan vara en röd sjal runt huvudet, ett pannband eller en pirathatt. Piratbyxor är ett plagg vi använder till vardags och kan hittas i klädaffär.

Är du tjej och vill ha en kvinnlig touch på din pirat kan du skaffa dig en piratdräkt Dam med korsettklänning och en pirathatt.

Vapen till piratdräkten

En pirat, sjörövare, använde vapen för att kunna attackera och plundra. Ska du klä ut dig måste du ha någon form av vapen för att fullända din utklädnad. Vanligt förekommande piratvapen är sabel eller cutlass. En cutlass är ett böjt svärd och var kanske det mest populära. Bladet kunde vara upp till två meter även om de kortare svärden var vanligare.

Ett annat vanligt förekommande vapen är en flintlock pistol. Det är en typ av pistol där man endast kunde avfyra ett skott i taget och laddade med krut. Du kan hitta replikor av såna pistoler på välsorterade leksaksaffärer. Vi listar leksakspistoler här, som du kan krydda din piratkostym med.