Pandadräkt

Klä dig i en kramgo pandadräkt när du tycker det passar och tillfälle ges. Här finns ett urval av pandadräkter för både bebis, barn och vuxna. Många av kläderna är one piece, det vill säga som en heldräkt (overall). Tro inte att dessa bara kan användas som maskeraddräkt eller maskotdräkt. Du kan ha din pandadress som mysdräkt eller till och med som ett baggy överdrag när du åker snowboard.

Populärt inom pandadräkt

  • Pandamaskot Maskeraddräkt - One size

    Pandamaskot Maskeraddräkt - One size
    Ta chansen att showa för publiken som en gosig jättepanda oavsett om du käkar bambu till frukost eller inte. Pandamaskot Maskeraddräkt inkluderar en svartvit helkroppsdräkt med?
  • Maskeraddräkt vuxna Gosepanda (3 Delar)

    Maskeraddräkt vuxna Gosepanda (3 Delar)
    ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna L Gosepanda (3 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Hår. Antal delar: 3 Delar. Batteridriven: Inte. Rekommenderad ålder: + 14 år. Innehåller:. Kapuschong. Jumpsuit. Fotskydd. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Design: Gosepanda. Storlek: L

Kort om jättepanda

Om du ska klä dig till panda kan det vara bra att ha lite grundkunskap om jättepandan. Kan ju hända att nån frågar dig om hur släkten mår osv.

Jättepandan är en symbol för Världsnaturfonden och har också varit maskot i olympiska spel (Peking 2008). En vuxen panda väger mellan 70-150 kg och finns i vilt tillstånd endast i Kina.

Pandan hör till björnsläktet men är till skillnad från sina björnsläktingar en ren växtätare. Bambu är den primära födan i pandans liv.