Harry Potter dräkter

J K Rowlings världsberömda bok- och filmserie om Harry Potter och Hogwarts har lästs och setts av barn och vuxna världen över. För den som vill klä ut sig till karaktärerna finns det många fina dräkter för lek eller maskerad.

Harry Potter vs Voldemort

Kampen mellan det goda och det onda är huvudtema i många sagor och såväl i den om Harry Potter. Voldemort och Dödsätare är några av figurerna på den onda sidan i böckerna. Bland maskeraddräkter finns det kompletta kostymer för båda sidor. Vissa maskeradkostymer säljs komplett med tillbehör som mask och trollstav men om du vill komplettera med en unik trollstav kan du göra det.

Populärt inom harry potter dräkter

 • Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt - Standard

  Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt - Standard
  Tröttnat på jobbet? Ta chansen och skola om dig till en professionell magiker på heltid och ta tåget till Hogwarts omedelbums. Glöm bara inte den obligatoriska skoluniformen!Harry Potter Slytherin?
 • Harry Potter Dumbledore Maskeraddräkt - Standard

  Harry Potter Dumbledore Maskeraddräkt - Standard
  Hogwarts främste rektor måste väl ändå vara Albus Dumbledore? Med järnhand styrde han skolan trots att farorna lurade i princip varje vrå. Hylla denna stora man genom att sno hans utstyrsel nästa?
 • Harry Potter Gryffindor Maskeraddräkt - Medium/Large

  Harry Potter Gryffindor Maskeraddräkt - Medium/Large
  Är Gryffindor ditt elevhem så är det här din dräkt till nästa maskerad! Ett måste för dig som också drömmer om att en dag få gå Hogwarts och bli en riktig trollkarl, precis som Harry Potter. Harry?
 • Harry Potter Professor McGonagall Barn Maskeraddräkt - Large

  Harry Potter Professor McGonagall Barn Maskeraddräkt - Large
  Om ditt barn älskar Harry Potter och vill klä ut sig till någon av karaktärerna på barnkalaset eller halloween, men inte vill gå som Hermoine eller Harry "för alla andra gör det", kanske denna?

Fler tips på harry potter dräkter

 • Harry Potter Moaning Myrtle Maskeraddräkt - Large

  Harry Potter Moaning Myrtle Maskeraddräkt - Large
  Klä ut dig till Moaning Myrtle överraska alla på maskeradfesten! Häng runt omkring toaletten och dyk upp från ingenstans när gästerna minst anar det. En garanterad?
 • Harry Potter Hagrid Maskeraddräkt - Medium

  Harry Potter Hagrid Maskeraddräkt - Medium
  Klä ut dig till Rubeus Hagrid och stick ut på maskeraden med Harry Potter-tema! En säkert kort för att så småningom bli lika älskad på maskeradfesten som självaste?
 • Suitmeister Harry Potter Slytherin Kostym - Small

  Suitmeister Harry Potter Slytherin Kostym - Small
  Vill du gå klädd i en Harry Potter-dräkt på maskeraden men känner inte för en fladdrande, lång trollkarlsrock som har lika bra passform en sopsäck? Framhäv istället din snygga figur i denna otroligt?
 • Dobby Harry Potter baby Maskeraddräkt - 0-6 månader

  Dobby Harry Potter baby Maskeraddräkt - 0-6 månader
  Alla har vi gråtit inför den bortgångne husalven Dobby från Harry Potter, så varför inte göra det igen? Den här gången för att din bebis är sötare än någonsin!Dobby Harry Potter baby Maskeraddräkt?
 • Förtrollande Student Deluxe Maskeraddräkt - Medium

  Förtrollande Student Deluxe Maskeraddräkt - Medium
  Det här är en Harry Potter-inspirerad maskeraddräkt med kort topp, rutig kjol och självklart en mantel. Frågan är väl om Dumbledore skulle ha godkänt utstyrseln men det struntar vi faktiskt i för?
 • Harry Potter Barn Maskeraddräkt - XX-Large

  Harry Potter Barn Maskeraddräkt - XX-Large
  Nu kan ditt barn också gå på Hogwarts och bli en riktig trollkarl, precis som Harry Potter! Ett tips är att börja plugga trollformler redan nu, så du med säkerhet blir bäst i klassen. Harry Potter?
 • Hedwig Uggla Baby Maskeraddräkt - 0-6 månader

  Hedwig Uggla Baby Maskeraddräkt - 0-6 månader
  Hoo, hoo! Vem där? Harry Potter's älskade uggla Hedwig, såklart. Redo att leverera brev och sprida magi i hela kvarteret! Hedwig Uggla Baby Maskeraddräkt inkluderar en vit jumpsuit med en brev på?
 • Harry Potter Hagrid Barn Maskeraddräkt - Small

  Harry Potter Hagrid Barn Maskeraddräkt - Small
  Äntligen kan även de minsta i familjen klä ut sig till en av de största karaktärerna i Harry Potter - Hagrid! En magisk dräkt som blir både unik och rolig på barnmaskeraden eller kalaset där?
 • Harry Potter Professor McGonagall Maskeraddräkt - Small

  Harry Potter Professor McGonagall Maskeraddräkt - Small
  Vankas det Harry Potterfest med en hel drös av trollkarlselever måste någon såklart hålla ordning och reda på alla unga magiker också, så inta rollen som Professor McGonagall iklädd denna autentiska?
 • Harry Potter Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small

  Harry Potter Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small
  Många barn har vuxit upp med historierna om den magiska trollkarlen Harry Potter, och just därför är detta också ett klassiskt val när det gäller maskeraddräkt! Här får du en läcker barndräkt?
 • Harry Potter Deluxe Teen Maskeraddräkt - Medium

  Harry Potter Deluxe Teen Maskeraddräkt - Medium
  Barn i alla åldrar älskar den godhjärtade trollkarlen Harry Potter från de kända böckerna med samma namn, och just därför är detta också ett populärt val när det är dags för maskerad! Här?
 • Harry Potter Dumbledore Barn Maskeraddräkt - Small

  Harry Potter Dumbledore Barn Maskeraddräkt - Small
  När det kommer till rektorer på Hogwarts måste vi kröna Albus Dumbledore till vår favorit. Med sitt mustiga skägg och sin djupa stämma höll han ordning på elevhemmen trots att faror lurade i varje?
 • Harry Potter Hermione Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Harry Potter Hermione Deluxe Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Inta rollen som Hermione från Harry Potter på halloweenkalaset och trolla fram godis och läsk i överflöd! För på varje barnmaskerad behövs minst en trollkarl som kan trolla fram förnödenheter?
 • Harry Potter Baby Maskeraddräkt - 0-6 månader

  Harry Potter Baby Maskeraddräkt - 0-6 månader
  Låt ditt lilla gny sprida lite magiskt stoft under sin allra första Trick or Treat-runda klädd som självaste Harry P. Denna bedårande dräkt kommer med allt ditt lilla troll behöver för att imponera?
 • Harry Potter Missnöjda Myrtle Barn Maskeraddräkt - Small

  Harry Potter Missnöjda Myrtle Barn Maskeraddräkt - Small
  Vad är egentligen värst, ett spöke som säger BUUUU och skrämmer livet ur en, eller ett missnöjt spöke som gnäller och har sig inne på toaletten? Lite svårt att avgöra kanske, men det sistnämnda?
 • Slytherin Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Slytherin Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Kamma till backslicken, öva på dina spydiga repliker och dra på dig rocken - du har precis förvandlats till den kaxige Malfoy! En given dräkt att bära på Harry Potter-festen! Slytherin Barn Maskeraddräkt?
 • Harry Potter Hermione Barn Maskeraddräkt - XX-Large

  Harry Potter Hermione Barn Maskeraddräkt - XX-Large
  Det är LeviOsa, inte LeviosA är bara en av många ikoniska repliker man får säga när man klär ut sig till Hermione Granger! Här har du dräkten som på ett ögonblick förvandlar barnet till sin?
 • Harry Potter Maskeraddräkt Barn 10-12 år

  Harry Potter Maskeraddräkt Barn 10-12 år
  Låt ditt barn uppleva magin med vår Harry Potter Maskeraddräkt för barn! Denna dräkt inkluderar en rock med luva, en trollstav i plast och glasögon.  Med denna dräkt kommer ditt barn att kunna&hellip:
 • Harry Potter Kappa Maskeraddräkt Vuxen Deluxe Onesize

  Harry Potter Kappa Maskeraddräkt Vuxen Deluxe Onesize
  Förvandla dig till århundradets mest välkända trollkarl Harry Potter i denna deluxe kappa! I J K Rowlings böcker är Harry Potter elev på Hogwarts, internatskolan för unga trollkarlar och häxor.&hellip:
 • Harry Potter Gryffindor Quidditch Dräkt Barn

  Harry Potter Gryffindor Quidditch Dräkt Barn
  Bli en i Gryffindors quidditch lag med denna snygga Harry Potter maskerad kostym! Denna Harry Potter quidditch dräkt för barn kommer med en lång, röd rock med Gryffindors märke på bröstet så att&hellip:
 • Harry Potter Hufflepuff Dräkt Barn

  Harry Potter Hufflepuff Dräkt Barn
  Nu behövs ingen magi eller Polyjucie-elexir för att se ut som en Hogwartselev från elevhemmet Hufflepuff. Här finns nämligen en perfekt utklädnad för ditt barn som gillar Harry Potter. Om tålamod,&hellip:
 • Harry Potter Maskeraddräkt Barn 8-10 år

  Harry Potter Maskeraddräkt Barn 8-10 år
  Låt ditt barn uppleva magin med vår Harry Potter Maskeraddräkt för barn! Denna dräkt inkluderar en rock med luva, en trollstav i plast och glasögon.  Med denna dräkt kommer ditt barn att kunna&hellip:
 • Harry Potter Maskeraddräkt Barn 6-8 år

  Harry Potter Maskeraddräkt Barn 6-8 år
  Låt ditt barn uppleva magin med vår Harry Potter Maskeraddräkt för barn! Denna dräkt inkluderar en rock med luva, en trollstav i plast och glasögon.  Med denna dräkt kommer ditt barn att kunna&hellip:
 • Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt - Onesize (S-L)

  Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt - Onesize (S-L)
  Visa din Slytherin-stolthet med vår Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt i onesize! Denna dräkt inkluderar allt du behöver för att klä ut dig som en stolt medlem av Slytherin-huset, inklusive en&hellip:
 • Harry Potter Hogwarts Dräkt Barn

  Harry Potter Hogwarts Dräkt Barn
  Svinga med trollstaven och se hur du förvandlas till självaste Harry Potter med denna häftiga utklädnad! Snygga Harry Potter Gryffindor kläder som blir en utmärkt dräkt för dig som vill passa perfekt&hellip:
 • HARRY POTTER QUIDDITICH-DRÄKT BARN M

  HARRY POTTER QUIDDITICH-DRÄKT BARN M
  Klä ut dig för Quidditch-spelet på maskeradfesten! Lång rock Axelskydd & armskydd  Obs, Glasögon, skor, undertröja och byxor ingår ej Storlek: Passar barn i åldern 6 till 8 år  
 • Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt - Onesize (M-XL)

  Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt - Onesize (M-XL)
  Visa din Slytherin-stolthet med vår Harry Potter Slytherin Maskeraddräkt i onesize! Denna dräkt inkluderar allt du behöver för att klä ut dig som en stolt medlem av Slytherin-huset, inklusive en&hellip:
 • Harry Potter Maskeraddräkt Barn

  Harry Potter Maskeraddräkt Barn
  Är du en av de få som blivit inbjudna till den legendariska skolan Hogwarts? Gör då entre bärande på samma dräkt som självaste Harry Potter!Harry Potter Maskeraddräkt Barn består av en röd/svart&hellip:
 • Harry Potter Professor Mcgonagall Dräkt Barn

  Harry Potter Professor Mcgonagall Dräkt Barn
  Släpp loss kraften och magin av Hogwarts med denna fantastiska Harry Potter dräkt barn! Det är en Harry Potter kostym som återskapar professor McGonagall, en av de mest respekterade figurerna i sagovärlden.&hellip:
 • Harry Potter Kappa Maskeraddräkt Vuxen Onesize

  Harry Potter Kappa Maskeraddräkt Vuxen Onesize
  Den perfekta kappan för att ta sig runt Hogwarts och skrämma bort dementorer. Denna Harry Potter-kappa kommer definivit öka den magiska närvaron på nästa maskerad.
 • Harry Potter Gryffindor Dräkt

  Harry Potter Gryffindor Dräkt
  Är det dags för Harry Potter maskerad måste du ha rätt kläder och med denna snygga Gryffindor dräkt får du enkelt till en passande utklädnad. Med denna Harry Potter kostym kommer du passa perfekt&hellip:
 • Quidditch Harry Potter Maskeraddräkt

  Quidditch Harry Potter Maskeraddräkt
  När trollkarlar ska sporta gör det de i träningskläder, precis som vi mugglare. I denna quidditch-dräkt kan du fånga den gyllene kvicken på nolltid. Hoppa upp på din kvast, så är du redo för&hellip:

Gryffindor, Hufflepuff och Slythering dräkter

På trollkarlsskolan Hogwarts delas eleverna in i olika falanger (elevhem). Harry Potter hamnar i Gryffindor där även Hermione och Neville Longbottom går.

Slytherin är ett annat elevhem och de håller till nere i fängelsehålorna. Kända karaktärer som tillhör Slytherins är Draco Malfoy och Vincent Crabbe.

De allra flesta barn vill vara Harry Potter eller Hermione och då finns det flera Gryffindor-dräkter att köpa. Men alla barn är olika och den som hellre vill vara en Slytherin kan hitta deras utklädnad att köpa istället. Se galleriet med kläderna ovanför.