Clowndräkter till maskerad

Clown är ett populärt tema för maskeradutklädnad och här finns möjlighet att båda klä sig roligt men också skräckfullt. I den här kategorin har vi samlat alla clowndräkter vi har hittat online, både för killar och tjejer, vuxna och barn.

Du kan se roliga clownkläder så att du kan bli festens gycklare. Ska du på en maskerad med skräcktema eller är det Halloween, satsa då på att klä dig till en läskig clown istället. Det finns många såna dräkter att välja på.

Populärt inom clowndräkter till maskerad

 • Randig Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Randig Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  Av blodfläckarna att döma är det ingen trevlig cirkus den här ungen jobbar på. Men i halloweentider är utstyrseln helrätt och precis lagom läskig. Bus eller godis coming up!Randig Clown Barn Maskeraddräkt?
 • Ond Clown Barn Maskeraddräkt - Medium

  Ond Clown Barn Maskeraddräkt - Medium
  Om valet står mellan att vara en gemytlig men avdankad clown som står i nån trött djurpark och knyter ballonghundar eller ascool mördarclown som gör varenda fluga förnär är valet enkelt när?
 • Klassisk Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Klassisk Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  Nu kan ditt barn bli klassens clown på riktigt med denna härliga Klassisk Clown Maskeraddräkt! Clowndräkten är ett utmärkt val till barnmaskeraden eller om hela familjen?
 • Svart/Vit Clown Barn Maskeraddräkt - Medium

  Svart/Vit Clown Barn Maskeraddräkt - Medium
  Vill du klä ut dig till en skräckclown på nästa halloween? Kolla in den här coola clowndräkten. Addera gärna en otäck clownmask eller läskigt smink så är du redo att skrämma slag på hela kvarteret.?

Fler tips på clowndräkter till maskerad

 • Mördarclown Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Medium

  Mördarclown Jumpsuit Barn Maskeraddräkt - Medium
  Clowner är riktigt obehagliga och denna är inget undantag, med denna dräkt kan du skrämma alla vänner på maskeraden. Det kanske det till och med är du som gömmer sig i skogen under spökvandringen. Mördarclown?
 • Läskig Clown med Blod Barn Maskeraddräkt - Small

  Läskig Clown med Blod Barn Maskeraddräkt - Small
  Men HUA! Om denna obehagliga clown knackar på din dörr på trick or treat på halloween är det säkrast att du ger halloweengodis. Du vill då inte chansa på något rackartyg istället kan vi lova!Läskig?
 • Neon Clown Klänning Maskeraddräkt - Small

  Neon Clown Klänning Maskeraddräkt - Small
  Förvandla dig till en stjärna på maskeradfesten med vår Neon Clown Klänning Maskeraddräkt! Det är dags att kasta ditt vanliga jag åt sidan och omfamna galenskapen med färg och skratt.Neon Clown?
 • Läskig Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Läskig Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  Möter du denna obehagliga clown ska du varken be om underhållning eller tricks, för den här clownen är inte som andra. Istället för att få dig att skratta av knasiga tricks och konster kommer du?
 • Clown Overall Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Clown Overall Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Cirkusens roligaste jobb måste väl ändå clownen ha? Dags att halka in på festen på ett bananskal och jonglera till folkets jubel! För alla älskar väl clowner? Clown Overall Barn Maskeraddräkt?
 • Clownklänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Clownklänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Den här prickiga, randiga, blommiga och färgglada klänningen passar perfekt för kalas med cirkustema! Pricken över i:et är flugan under hakan och diademet med clownmössan! Du kommer att bli festens?
 • Mördarclown Barn Maskeraddräkt - Small

  Mördarclown Barn Maskeraddräkt - Small
  *Knack, knack, knack* Grannarna kommer knappast våga öppna dörren när de får syn på den här creepy clownen utanför dörren. Lägg ut godiset och lås dörrarna - för nu är byns läskiga miniclown?
 • Mördarclown Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Mördarclown Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Skrikande skratt bryter tystnaden när den här bebis-clownen smyger sig in i dina mardrömmar. En rysligt gullig dräkt som passar perfekt när du ska ta med din bebis på Bus eller Godis-rundan i grannskapet! Mördarclown?
 • Ridande Mördarclown Barn Maskeraddräkt - Large

  Ridande Mördarclown Barn Maskeraddräkt - Large
  Varför gå själv på maskerad när man kan bli buren av en tvättäkta mördarclown? Slå dig bekvämt ner på clownens axlar och bilda ett ikoniskt radarpar som garanterat kommer skrämma slag på övriga!Ridande?
 • Neon Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Neon Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  För ditt barns kommande Halloween-äventyr, eller när som helst behöver en dos av galenskap, då är denna klänning perfekt. Den knalliga, färgglada designen kommer att få ditt barn att sticka ut?
 • Slasher Clown Barn Maskeraddräkt - XX-Large

  Slasher Clown Barn Maskeraddräkt - XX-Large
  Vi vet inte vilken slags cirkus denna läskiga clown kommer från, men antagligen en som man knappast vill gå till. Man kan bara gissa vilken slags cirkusshow det kommer att bli! Men en sak är säker,?
 • Läskig Neon Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Läskig Neon Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  Det är inte bara zombies, spöken och skelett som är läskiga. Även clowner kan vara riktigt creepy och kusliga. Som denna läskiga clown till exempel! Låt ditt barn förvandla sig till en skrämmande?
 • Galen Joker Clown Barn Maskeraddräkt - Large

  Galen Joker Clown Barn Maskeraddräkt - Large
  De flesta clowner är snälla och roliga. Men så finns det även de där onda clownerna som du inte ens önskar din värsta fiende att råka stöta på i en mörk gränd. Den här clownen med tokig frisyr?
 • Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  En härlig clowndräkt för barn! Det går inte att låta bli att le när man ser denna färgglada maskeraddräkt. Ett kalas utan en clown är inget riktigt kalas!Clown?
 • Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Medium

  Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Medium
  Cirkusens roligaste spektakel glider in på maskeraden iklädd sin clownklänning! Underhåll övriga gäster genom att jonglera, kasta konfetti och knyta ballongdjur - superlätt sätt att bli populärast?
 • Karnival Clown med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Small

  Karnival Clown med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Small
  En kväll om året får den knasiga clownen ledigt från tivolit och då är det dags för att samla godis. Här har du den perfekta dräkten till barnet som ska ut på bus eller godis eller är bjuden?
 • Clownfisk Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader

  Clownfisk Bebis Maskeraddräkt - 12-18 månader
  Världens mest kända fisk heter Nemo och ser ut exakt så här! Clownfisken är faktiskt havets coolaste fisk och förtjänar därför en egen maskeraddräkt. Blubb! Clownfisk Bebis Maskeraddräkt passar?
 • Galen Clown Barn Maskeraddräkt - Large

  Galen Clown Barn Maskeraddräkt - Large
  Perfekt joker-dräkt för de minsta, perfekt när man vill skrämma alla sina vänner. Målar man dessutom på det rätta Joker-smilet och du är redo för maskerad. Batman får akta sig, för nu är en?
 • Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  Clownskräck eller inte så vågar vi ändå påstå att det inte finns något skrämmande med den här lilla clownen! Ett superkul och lekfull dräkt som på nolltid förvandlar barnet ditt till en liten?
 • Läskig Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Läskig Clown Klänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Börjar ditt barn hänga alltmer i gatubrunnar när det regnat och blåser upp röda ballonger och släpper iväg tid och otid? Då vore den här läskiga clowndräkten en passande klädsel som förvandlar?
 • Neon Clown Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader

  Neon Clown Bebis Maskeraddräkt - 6-12 månader
  Låt din lilla underhållare stjäla showen vart hen än går! Klädd i den här gulliga dräkten kommer din lilla krabat förvandlas till den gulligaste clownen någonsin. Och ja, det finns gott om svängrum?
 • Clown Hängselbyxor - One size

  Clown Hängselbyxor - One size
  Aldrig tidigare har det varit så lätt att förvandlas till en äkta pajas! Allt du behöver är dessa tokiga clownhängselbyxor. Och ja, en tröja till förstås och kanske lite smink men det kan du?
 • Clown med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Small

  Clown med Stort Huvud Barn Maskeraddräkt - Small
  Om du är ute efter att ge vännerna kalla kårar när de får syn på dig på halloweenfesten är det helt klart den här dräkten du ska svira om till. Med det överdimensionerade huvudet och den ondskefulla?
 • Harlequin Clown Barn Maskeraddräkt - X-Large

  Harlequin Clown Barn Maskeraddräkt - X-Large
  Vill ditt barn klä ut sig till en oklassisk clown till maskeradfesten har du hittat rätt! Denna supercoola harlequin/gycklar-inspirerade clowndräkt kommer tveklöst bli en succé!Harlequin Clown Barn?
 • Läskig Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Läskig Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  Börjar ditt barn trivas alltmer i gatubrunnar när det regnat, och blåser upp röda ballonger och släpper iväg tid och otid? Då kanske den här läskiga clowndräkten vore en passande klädsel, som?
 • Patriotisk Clown Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Patriotisk Clown Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Länge leve USA och nedlagda nöjesfält. För den här argsinta clownen har nämligen blivit ensam kvar och har nu anlänt till er halloweenfest för att hämnas för att ni inte kom och köpte tillräckligt?
 • Patriotisk Clown Teen Maskeraddräkt

  Patriotisk Clown Teen Maskeraddräkt
  Den här elaka clownen lever för sitt älskade USA - och att mörda oskyldiga som besöker hans nedlagda tivoli. Den som inte passar sig blir av med en lem eller två!Patriotisk Clown Teen Maskeraddräkt?
 • Elak Clown Barn Maskeraddräkt - Small

  Elak Clown Barn Maskeraddräkt - Small
  Vi fruktar dom i mörka gränder, kollar bort när de försöker kolla oss i ögonen och håller för öronen när vi hör deras ondskefulla skratt - vi pratar såklart om ondskefulla clowner! Och vad?
 • Clown Creepy Maskeraddräkt

  Clown Creepy Maskeraddräkt
  Clown Creepy maskeraddräkt med schackrutig tröja med krås runt halsen och grå byxor med resår i midjan, tröjan och byxorna har blodstänk så den blir en läskig maskeraddräkt som passar för maskeradtema
 • Barndräkt, vintage clown 100/113 cl

  Barndräkt, vintage clown 100/113 cl
  Vill barnet vara en läskig mördarclown under halloween? Då passar denna clowndräkt i härlig vintage stil perfekt. Sminka ett lager vitt smink i ansiktet och clownen är redo att göra sina trick. Men alla clowner behöver inte vara läskiga, man kan även vara en rolig och gullig clown i denna härliga barndräkt. Men under halloween kan alltid den mörka sidan av clownen komma fram igen. Spraya håret med hårspray eller köp till en extra peruk.  
 • Vintage Clown Maskeraddräkt Dam M

  Vintage Clown Maskeraddräkt Dam M
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska Clown Maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Crispy Clown (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Crispy Clown (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Crispy Clown (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Hatt. Jumpsuit. Modell: Clown. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Dräkt, Vintage Clown-XL

  Dräkt, Vintage Clown-XL
  Varför svida om till en rolig clown när det finns en otäck? Här hittar du en läskig clowndräkt som innehåller jumpsuit och clownkrage. Addera med passande clownmask!
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad. Choker-halsband. Hals. Armband. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Design: Mystisk kvinna. Modell: Kvinnlig clown
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Röd Clown M/L

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Röd Clown M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Röd Clown M/L och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Röd. Kön: Män. Innehåller: T-shirt. Material: 100 % polyester. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Clown
 • Maskeraddräkt vuxna Love Kvinnlig clown 5 Delar

  Maskeraddräkt vuxna Love Kvinnlig clown 5 Delar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Love Kvinnlig clown 5 Delar och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Klänning. Hatt. Peruk. Byxor. Typ: Kostym. Material: 100 % polyester. Modell: Kvinnlig clown. Antal delar: 5 Delar
 • Uppblåsbar Maskotkostym Clown

  Uppblåsbar Maskotkostym Clown
  Låt ditt inre clown glänsa med denna Uppblåsbar Maskotkostym Clown! Perfekt för festliga tillfällen som Halloween, födelsedagsfester eller karnevaler. Med en enkel blåsfunktion kan du snabbt förvandla
 • Mördarclown Maskeraddräkt M

  Mördarclown Maskeraddräkt M
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Love Clown (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Love Clown (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Love Clown (5 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 5 Delar. Batteridriven: Inte. Rekommenderad ålder: + 14 år. Innehåller:. Strumpor. Väst. Hatt. Fluga. Byxor. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Clown
 • Barndräkt, skräckclown 134/140

  Barndräkt, skräckclown 134/140
  Svart/vit clowndräkt för halloween och barnkalasHär är den perfekta clowndräkten för dig som vill vara läskig killerclown på halloween eller bara clown på barnkalaset, den vit/svarta dräkten uppmanar till lek och ståhej samtidigt som den kan vara en läskigare variant av clown när mörkret faller.Med i denna clowndräkt får du en svart clownkrage och en svart/vit heldress. Du kan sedan välja själv om du vill köpa till en clownmask, röd eller svart clownnäsa. Ska du vara riktigt läskig killerclown kan du även köpa till blod och läskiga tatueringar. Dräkten är av polyester och ska enbart tvättas i handtvätt.
 • Maskeraddräkt vuxna Blå Clown

  Maskeraddräkt vuxna Blå Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Blå Clown och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material:. 100 % polyester. Polyester. Design: Clown. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Färg: Blå. Kön:. Unisex. Vuxna, unisex. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 3 år. Storlek: XL
 • Blodig Clown Maskeraddräkt M

  Blodig Clown Maskeraddräkt M
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Randig Clown Maskeraddräkt Barn 7-9 år

  Randig Clown Maskeraddräkt Barn 7-9 år
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Multicolour Kvinnlig clown Cirkus (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Multicolour Kvinnlig clown Cirkus (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Multicolour Kvinnlig clown Cirkus (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Kvinnlig clown. Typ: Kostym. Färg:. Multicolour. Grön. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 14 år. Design: Cirkus. Antal delar: 2 Delar. Material:. Polyester. 100 % polyester. Innehåller:. Klänning. Hatt. Egenskaper: Handtvätt. Språk: Italienska. Kapacitet: 40 g
 • Piggyback Kidnappande Clown Maskeraddräkt - Onesize

  Piggyback Kidnappande Clown Maskeraddräkt - Onesize
  Förbered dig på en festupplevelse utöver det vanliga med vår Piggyback kidnappande clown maskeraddräkt - en heltäckande dräkt med låtsasben!   Denna fantastiskt unika overallskostym skapar en&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Prank Clown

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Prank Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Prank Clown och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder: + 14 år. Material: 100 % polyester
 • Dräkt, läskig clown-XL

  Dräkt, läskig clown-XL
  En perfekt halloweendräkt för den som vill skrämmas rejält. Skräckclownen är utan tvekan en av de läskigaste figurerna att klä ut sig till.I dräkten ingår en flerfärgad heldräkt med stor krage samt mask. Komplettera med vita handskar och clownskor, kanske något läskigt vapen och massor med fejkblod.Dräkten finns i storlekarna M, L och XL.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown (2 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Kvinna. Antal delar: 2 Delar. Material: 100 % polyester. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad. Modell: Olycksbringande kvinnlig clown. Typ: Maskeraddräkt vuxna
 • Dräkt, Vintage Clown-L

  Dräkt, Vintage Clown-L
  Varför svida om till en rolig clown när det finns en otäck? Här hittar du en läskig clowndräkt som innehåller jumpsuit och clownkrage. Addera med passande clownmask!
 • Barndräkt, skräckclown 122/128

  Barndräkt, skräckclown 122/128
  Svart/vit clowndräkt för halloween och barnkalasHär är den perfekta clowndräkten för dig som vill vara läskig killerclown på halloween eller bara clown på barnkalaset, den vit/svarta dräkten uppmanar till lek och ståhej samtidigt som den kan vara en läskigare variant av clown när mörkret faller.Med i denna clowndräkt får du en svart clownkrage och en svart/vit heldress. Du kan sedan välja själv om du vill köpa till en clownmask, röd eller svart clownnäsa. Ska du vara riktigt läskig killerclown kan du även köpa till blod och läskiga tatueringar. Dräkten är av polyester och ska enbart tvättas i handtvätt.
 • Maskeraddräkt vuxna Grå Clown Vuxna, unisex

  Maskeraddräkt vuxna Grå Clown Vuxna, unisex
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Grå Clown Vuxna, unisex och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Kostym. Modell: Clown. Kön: Vuxna, unisex. Färg: Grå. Material: Polyester
 • Galen Snabbmatsclown Maskeraddräkt L

  Galen Snabbmatsclown Maskeraddräkt L
  Förmodligen inte den clownen du vill möta när du ska hämta din milkshake via drive through. Förvandla dig själv till en av folks värsta mardrömmar och skräm slag på alla under exempelvis halloweenfesten.&hellip:
 • Dräkt, Vintage clownklänning-M

  Dräkt, Vintage clownklänning-M
  En otäck clowndräkt att byta om till när mörkret faller. Den här clownklänningen finns i storlekarna S, M och L. Innehåller en klänning och clownkrage. Glöm inte att addera blod och clownmask för bästa resultat!
 • Dräkt, läskig clown-L

  Dräkt, läskig clown-L
  En perfekt halloweendräkt för den som vill skrämmas rejält. Skräckclownen är utan tvekan en av de läskigaste figurerna att klä ut sig till.I dräkten ingår en flerfärgad heldräkt med stor krage samt mask. Komplettera med vita handskar och clownskor, kanske något läskigt vapen och massor med fejkblod.Dräkten finns i storlekarna M, L och XL.
 • Barndräkt, vintage clown 85/98 cl

  Barndräkt, vintage clown 85/98 cl
  Vill barnet vara en läskig mördarclown under halloween? Då passar denna clowndräkt i härlig vintage stil perfekt. Sminka ett lager vitt smink i ansiktet och clownen är redo att göra sina trick. Men alla clowner behöver inte vara läskiga, man kan även vara en rolig och gullig clown i denna härliga barndräkt. Men under halloween kan alltid den mörka sidan av clownen komma fram igen. Spraya håret med hårspray eller köp till en extra peruk.  
 • Randig Clown Maskeraddräkt Barn 10-12 år

  Randig Clown Maskeraddräkt Barn 10-12 år
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Mördarclown Maskeraddräkt Dam L

  Mördarclown Maskeraddräkt Dam L
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår maskeraddräkt&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Tunika M/L Clown (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Tunika M/L Clown (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Tunika M/L Clown (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Tunika. Mask. Design: Tunika. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Clown
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Olycksbringande kvinnlig clown
 • Otäck Clown Maskeraddräkt L

  Otäck Clown Maskeraddräkt L
  Vår clown dräkt består av en heltäckande dräkt med krage och med vertikala ränder i  rött, blått och vitt. Dräkten är också försedd med en blek clownmask med flammande rött hår. Kostymen&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Clown Halloween

  Maskeraddräkt vuxna Clown Halloween
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Clown Halloween och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Clown. Material: 100 % polyester. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Färg: Multicolour. Design: Halloween. Kön: Män
 • Barndräkt, skräckclown 110/116

  Barndräkt, skräckclown 110/116
  Svart/vit clowndräkt för halloween och barnkalasHär är den perfekta clowndräkten för dig som vill vara läskig killerclown på halloween eller bara clown på barnkalaset, den vit/svarta dräkten uppmanar till lek och ståhej samtidigt som den kan vara en läskigare variant av clown när mörkret faller.Med i denna clowndräkt får du en svart clownkrage och en svart/vit heldress. Du kan sedan välja själv om du vill köpa till en clownmask, röd eller svart clownnäsa. Ska du vara riktigt läskig killerclown kan du även köpa till blod och läskiga tatueringar. Dräkten är av polyester och ska enbart tvättas i handtvätt.
 • Maskeraddräkt vuxna Grå Clown

  Maskeraddräkt vuxna Grå Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Grå Clown och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Grå. Design: Clown. Material:. 100 % polyester. Polyester. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 3 år
 • Blodig Clown Maskeraddräkt S

  Blodig Clown Maskeraddräkt S
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Barndräkt, creepy clown 145/158

  Barndräkt, creepy clown 145/158
  Vem får mest godis på halloween, jo den som är läskigast som man inte vågar säga bus till. Med en creepy clown som stirrar på en ger man godis och hoppas på att man inte får bus oavsett om man gett godis. En läskig dräkt för barnen som verkligen vill vara läskiga på halloweenfesten. Bara för att man är creepy clown så behöver man inte vara en stygg clown, dansa och bjud på godis tillsammans med dina vänner men sen när de vuxna kommer, då står du och bara stirrar på dem. Creepy!Dräkten består av jumpsuit med krage och mask.Komplettera dräkten med vitt och svart smink till ansiktet för att få till den äkta clown-looken.
 • Maskeraddräkt vuxna Ränder Clown M/L

  Maskeraddräkt vuxna Ränder Clown M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Ränder Clown M/L och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller: Jumpsuit. Design: Ränder. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Modell: Clown. Storlek: M/L
 • Dräkt, läskig clown-M

  Dräkt, läskig clown-M
  En perfekt halloweendräkt för den som vill skrämmas rejält. Skräckclownen är utan tvekan en av de läskigaste figurerna att klä ut sig till.I dräkten ingår en flerfärgad heldräkt med stor krage samt mask. Komplettera med vita handskar och clownskor, kanske något läskigt vapen och massor med fejkblod.Dräkten finns i storlekarna M, L och XL.
 • Maskeraddräkt vuxna Grå Clown Halloween

  Maskeraddräkt vuxna Grå Clown Halloween
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Grå Clown Halloween och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Clown. Färg: Grå. Design: Halloween. Material: Polyester. Typ: Maskeraddräkt bebis
 • Maskeraddräkt vuxna Purpur Clown

  Maskeraddräkt vuxna Purpur Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Purpur Clown och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Polyester. Design: Halloween. Modell: Clown. Färg: Purpur
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown Clown (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown Clown (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande kvinnlig clown Clown (2 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Modell:. Olycksbringande kvinnlig clown. Clown. Material: 100 % polyester. Kön: Flicka. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad
 • Dräkt, Vintage clownklänning-L

  Dräkt, Vintage clownklänning-L
  En otäck clowndräkt att byta om till när mörkret faller. Den här clownklänningen finns i storlekarna S, M och L. Innehåller en klänning och clownkrage. Glöm inte att addera blod och clownmask för bästa resultat!
 • Blodig Clown Maskeraddräkt L

  Blodig Clown Maskeraddräkt L
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Clown M/L

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Clown M/L
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Clown M/L och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Män. Material: 100 % polyester. Innehåller: Jumpsuit. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L. Modell: Clown
 • Maskeraddräkt vuxna Olycksbringande clown (5 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Olycksbringande clown (5 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Storlek L Olycksbringande clown och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller:. Skärp. Klänning. Hals. Peruk. Byxor. Modell: Olycksbringande clown. Storlek: Storlek L
 • Dräkt, skräckclown med mask

  Dräkt, skräckclown med mask
  I dräkten ingår: -Dräkt med krage -Mask med liten hatt Tillverkad i 100% polyester Masken är tillverkad i naturgummilatex (NRL) Handtvättas i kallt vatten
 • Maskeraddräkt vuxna 9453 Kvinnlig clown

  Maskeraddräkt vuxna 9453 Kvinnlig clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna 9453 Kvinnlig clown och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material:. 100 % polyester. Polyester. Innehåller:. Jacka. Byxor. Skjorta. Design: Cirkus. Storlek:. One size. M/L. Typ: Kostym. Färg:. Violett. Purpur. Kön: Kvinna. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 14 år. Antal delar: 3 Delar. Ingår ej: Batteri
 • Maskeraddräkt vuxna Clown

  Maskeraddräkt vuxna Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Clown och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Multicolour. Storlek: One size. Typ: Maskeraddräktsaccessoarer. Modell: Clown
 • Maskeraddräkt vuxna Clown M/L (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Clown M/L (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Clown M/L (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Tunika. Peruk. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Design: Clown. Storlek: M/L
 • Dräkt, Kreepy Killer Clown-M

  Dräkt, Kreepy Killer Clown-M
  Känner du igen den här clownen kanske? Vanligtvis brukar hen vara snäll och glad men har plötsligt förvandlats till en riktigt otäck clown. Stå inte ivägen, vem vet vad som sker då? Dräkten innehåller en jumpsuit med hängslen och randig tröja. Glöm inte att addera blod och clownsmink för bästa resultat!
 • Vintage Clown Maskeraddräkt Barn L

  Vintage Clown Maskeraddräkt Barn L
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska Clown Maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Clown Klänning Maskeraddräkt Barn S

  Clown Klänning Maskeraddräkt Barn S
  Förvandla lekfullhet till verklighet med vårt clown klänning i många färger! Denna dräkt är det perfekta valet för ditt barn och kommer säkerligen att sprida skratt och glädje på alla tillställningar.&hellip:
 • Clownklänning Maskeraddräkt Barn L

  Clownklänning Maskeraddräkt Barn L
  Bli maskeradkalasets stora höjdpunkt med denna tjusiga clownklänning.  Information om Clownklänning Maskeraddräkt Barn Innehåller: Färgglad klänning, hårband och krage
 • Otäck Clown Maskeraddräkt M

  Otäck Clown Maskeraddräkt M
  Vår clown dräkt består av en heltäckande dräkt med krage och med vertikala ränder i  rött, blått och vitt. Dräkten är också försedd med en blek clownmask med flammande rött hår. Kostymen&hellip:
 • Mördarclown Maskeraddräkt Dam S

  Mördarclown Maskeraddräkt Dam S
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår maskeraddräkt&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig clown M/L (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig clown M/L (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig clown M/L (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Hatt. Klänning. Modell: Kvinnlig clown. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Barndräkt, clown 122/128

  Barndräkt, clown 122/128
  Här kommer världens snällaste barnclown! Med en härlig ansiktssminkning kan ni få till vilken look av clown som ni vill ha, är det en snäll, stygg eller busig clown ni har i familjen?I Butterick's egna clowndräkt får man kliva in i den magiska världen under cirkustältet, skapa fantastiska spex-nummer med jonglerbollar, skoja med vattensprutande skämt och tuta på en clowntuta.Dräkten består av tröja, byxor, skoöverdrag och en clownhatt så att man blir en komplett tivoli-clown som kan börja stå på händer och skoja runt.I dräkten ingår:-Tröja-Byxor-Hatt-SkoöverdragTillverkad i 100% polyester.Tvättas i 40 grader.
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad. Hals. Armband. Choker-halsband. Muddar. Design: Mystisk kvinna. Modell: Kvinnlig clown. Material: 100 % polyester. Kön: Män
 • Vintage Clown Maskeraddräkt Grå XL

  Vintage Clown Maskeraddräkt Grå XL
  Skapa en skräckfylld cirkusstämning denna Halloween med vår Vintage Clown maskeraddräkt för vuxna! Komplett med en jumpsuit ger denna dräkt dig allt du behöver för en kuslig förvandling. Ge dig&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig clown Regnbåge M/L (2 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig clown Regnbåge M/L (2 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Kvinnlig clown Regnbåge M/L (2 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 2 Delar. Innehåller:. Hatt. Klänning. Modell: Kvinnlig clown. Design: Regnbåge. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Läskig Clown Maskeraddräkt L

  Läskig Clown Maskeraddräkt L
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska Clown Maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande clown (3 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande clown (3 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Olycksbringande clown (3 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Olycksbringande clown. Typ: Kostym. Material: 100 % polyester. Kön: Män. Antal delar: 3 Delar. Innehåller:. Skärp. Mask. Jumpsuit. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Clown Maskeraddräkt L

  Clown Maskeraddräkt L
  Includes unisex hooped trousers, hat & bow tie. You will need a tee shirt to complete the costume plus associated accessories. Available in two sizes.
 • Klassisk Clown Maskeraddräkt L

  Klassisk Clown Maskeraddräkt L
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown Clown (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown Clown (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown Clown (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad. Hals. Armband. Choker-halsband. Muddar. Design: Mystisk kvinna. Modell:. Kvinnlig clown. Clown. Material: 100 % polyester. Kön: Män. Storlek: S
 • Maskeraddräkt vuxna Funny Clown

  Maskeraddräkt vuxna Funny Clown
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Funny Clown 1 Delar och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Kostym. Design: Clown. Material: 100 % polyester. Antal delar: 1 Delar
 • Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna My Other Me Mystisk kvinna Kvinnlig clown (4 Delar) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräkt vuxna. Kostym. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Klänning. Huvudbonad. Hals. Armband. Choker-halsband. Muddar. Design: Mystisk kvinna. Modell: Kvinnlig clown. Material: 100 % polyester. Kön: Män
 • Klassisk Clown Maskeraddräkt M

  Klassisk Clown Maskeraddräkt M
  Ge liv åt din innersta clown i år med vår fantastiska clown maskeraddräkt! Perfekt för Halloween eller maskeradfester, denna dräkt är tillverkad av 100% polyester som garanterar skön komfort. Vår&hellip:
 • Clown Deluxe Maskeraddräkt Dam

  Clown Deluxe Maskeraddräkt Dam
  Clown Deluxe Maskeraddräkt den här clowndräkten är skrattretande snygg i mixade mönster. Den sexiga stilen blir en rolig twist på den typiska clowndräkten är perfekt för den som vill ha något unikt på
 • Maskeraddräkt vuxna Tino Clown M/L (4 Delar)

  Maskeraddräkt vuxna Tino Clown M/L (4 Delar)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Tino Clown M/L (4 Delar) och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Antal delar: 4 Delar. Innehåller:. Hatt. Fluga. Byxor. Frack. Design: Clown. Typ: Maskeraddräkt vuxna. Storlek: M/L
 • Otäck Clown Maskeraddräkt XL

  Otäck Clown Maskeraddräkt XL
  Vår clown dräkt består av en heltäckande dräkt med krage och med vertikala ränder i  rött, blått och vitt. Dräkten är också försedd med en blek clownmask med flammande rött hår. Kostymen&hellip:

Clownen på cirkus

Clownen är ett inslag som många förknippar med cirkus och tivoli. Det är en gycklare som skojar och gör tokiga saker. På cirkusar kan det vara någon som egentligen är väldigt duktig på akrobatik och jonglering men som på ett humoristiskt sätt visar lite klantighet i sin akrobatiska förmåga.

Klä ut sig till clown

Att klä sig som en clown är egentligen ganska enkelt. Det gäller bara att plocka fram de typiska dragen och de som ofta förekommer i färdiga clowndräkter är:

 • röd näsa
 • vitmålad i ansiktet
 • burrig peruk
 • stora skor
 • stora färgglada kläder
 • stora, pösiga clownbyxor

Kända clowner i filmer

 • Pennywise
  - i filmatiseringen av Stephen Kings bok DET spelas clownen av Tim Curry i första utgåvan och svenska Bill Skarsgård i senaste filmen. Vi har gjort en specialguide för dig som vill klä ut dig till clownen Pennywise.
 • Batman
  - som skurk gestaltar Jack Nicholson clownen i filmen från 1989 och Heath Ledger i Batmanfilmen från 2008.
 • Krusty the Clown
  - en clownkaraktär som förekommer i flera avsnitt av The Simpsons.
ilead