Brandmanshattar & Brandmanshjälmar

Skaffa brandmanshjälm i röd eller svart färg som får dig att se ut som en brandman. Brandmanshatt är perfekt komplement till din utklädnad som brandman i en kostym för lek eller maskerad.

Populärt inom brandmanshattar & brandmanshjälmar

 • Brandmanshjälm för Barn - One size

  Brandmanshjälm för Barn - One size
  Många är det som har brandmän som sina största idoler och nu har du möjlighet att ge ditt barn samma möjlighet till att själv agera idol.Med vår gula brandmanshjälm släcker ditt barn vilken eld?
 • Brandman Justerbar Hjälm för Barn - One size

  Brandman Justerbar Hjälm för Barn - One size
  Kom ihåg att köpa skydd till ungen din när han eller hon fått anställning som brandman. Ingen förälder vill ha ett barn med sotigt ansikte väl?Brandman Justerbar?
 • Svensk Brandmanshjälm för Barn - One size

  Svensk Brandmanshjälm för Barn - One size
  Som aspirerande brandman gäller det att vara rädd om sig själv och vad passar då inte bättre än en hjälm på hvuudet?Svensk Brandmanshjälm för Barn är precis vad det heter, en klassisk vit brandmanshjälm?
 • Brandman Justerbar Hjälm - One size

  Brandman Justerbar Hjälm - One size
  Med denna hjälm på skallen släcker du bränder lite här och var. Hjälmen har också ett skyddsvisir vilket skyddar dig till 99% mot drinkar kastade i ansiktet. Hjälmen är också justerbar i storleken.Brandman?

Fler tips på brandmanshattar & brandmanshjälmar

 • Hjälm Brandman - One size

  Hjälm Brandman - One size
  Alla vet att människor i uniform är heta, så detta är en perfekt accessor för den som vill vara onekligt snygg på maskeraden. Matcha hjälmen med en brandmansdräkt för att förvandlas till en riktigt?
 • Brandmanshjälm Svart Deluxe

  Brandmanshjälm Svart Deluxe
  Ska du klä ut dig till den snyggaste brandmannen eller brandkvinnan på festen som kommer att rädda alla gäster från oväntade faror? Glöm inte att komplettera med den tillhörande hjälmen som kommer?
 • Brandmanshjälm Barn

  Brandmanshjälm Barn
  Låt ditt barn få leva sig in i den stora drömmen att en dag få bli en stor och stark brandman som släcker eldsvådor och hjälper gamla damer över gatan. Med den?
 • Brandmanshjälm i Plast - One size

  Brandmanshjälm i Plast - One size
  Inta rollen som brandman om festen skulle bjuda på en ovälkommen eldsvåda och låt denna eminenta brandmanshjälm pryda skallen din! Allt för den genuina brandmanslooken såklart!Brandmanshjälm i?
 • Brandmanshjälm Röd Deluxe - One size

  Brandmanshjälm Röd Deluxe - One size
  Vem drömmer inte ibland om det romantiserande yrket brandman, där man får sätta sitt liv i fara för att rädda de utsatta? Här får du hjälmen som gör att du i alla fall kan se ut som en riktig?
 • Brandman Hjälm Barn

  Brandman Hjälm Barn
  Låt ditt barn kliva in i rollen som en äkta byggarbetare med vår röda byggarbetare hjälm för barn.   Denna hjälm är den perfekta accessoaren för karnevaler, temafester och Halloween firanden.&hellip: