Dräkter för utklädnad till brandman

Brandman är ett yrke som är förenat med många värden och är viktigt i samhället. Om du ska gå på maskerad och klä ut dig till yrket Brandman finns här brandmansdräkt och maskeradkostymer för brandmän av olika kön och storlek. Det finns fina brandmanskläder för både barn och vuxna, killar och tjejer.

Populärt inom dräkter för utklädnad till brandman

 • Svart Brandmansdräkt

  Svart Brandmansdräkt
  Svart brandmansdräkt för barn bestående av en jacka, byxor och en hatt utsmyckad med gula ränder samt reflexränder. Komplettera gärna maskeraddräkten med en brandsläckare och andra maskeradtillbehör.&hellip:
 • Brandman Damdräkt

  Brandman Damdräkt
  Vart brinner det? Precis här, för i denna brandmansdräkt för damer kommer du att bli rykande het :) Dräkten består av huvudplagg och klänning.Komplettera gärna med:StrumporStrumpbyxor
 • No. 1 Fire Depr. - Röd Brandmannahjälm

  No. 1 Fire Depr. - Röd Brandmannahjälm
  Röd brandmannahjälm med ??Fire Cheif 1 fire depr.?? logo fram. Ha denna till din brandmanskostym som du också finner här i vår nätbutik :)
 • Röd Brandmansdräkt

  Röd Brandmansdräkt
  Röd brandmansdräkt för barn bestående av en jacka, byxor och en hatt utsmyckad med gula ränder samt reflexränder. Komplettera gärna maskeraddräkten med en brandsläckare och andra maskeradtillbehör.&hellip:

Fler tips på dräkter för utklädnad till brandman

 • Svart Brandmans Hjälm i Hårdplast

  Svart Brandmans Hjälm i Hårdplast
  Svart brandmanshjälm i hårdplast och dekorerad med Fire Chief klistemärke. Bär den till din brandmansdräkt ihop med andra tillbehör.