Vaiana utklädningskläder

Disneys Vaiana är den tuffa tjejen i filmen med samma namn (på engelska Moana). Här finns kläder och maskeraddräkter till barn och vuxna.

Förslag på vaiana utklädningskläder

 • Moana Barn Maskeraddräkt - Medium

  Moana Barn Maskeraddräkt - Medium
  Följ med på ett äventyr långt bortom horisonten klädd precis som Moana! Inspirerad av den modiga och älskade karaktären från Disney-filmen tar denna dräkt med barnet på en resa fylld av upptäckter?
 • Moana Budget Barn Maskeraddräkt - Medium

  Moana Budget Barn Maskeraddräkt - Medium
  Förvandla din lilla äventyrare till havets hjältinna med denna Moana-inspirerade klänning! Kanske stöter hon på halvguden Maui under sin seglarresa? En rolig dräkt att bära på maskeraden! Moana?
 • Disney Vaiana Barn Maskeraddräkt - Small

  Disney Vaiana Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn förvandlas till den modiga seglarflickan Moana som härjar runt i Söderhavet. En cool dräkt som kommer bli en succé i barnets maskeradlåda! Disney Vaiana Barn Maskeraddräkt är en?
 • Moana Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium

  Moana Deluxe Barn Maskeraddräkt - Medium
  Moana, eller Vaiana som hon också är känd för i Sverige, är den tuffa och starka karaktären från Disney-filmen med samma namn. Och nu kan ditt barn klä sig i samma coola dräkt som henne! En självklar?

Fler tips på maskeraddräkter på tema Vaiana

 • Disney Vaiana Maskeraddräkt

  Disney Vaiana Maskeraddräkt
  Disney Vaiana Maskeraddräkt klä dig som vackra Vaiana från filmen "Vaiana" av Walt Disney. Den orädda tjejen ger sig ut på sitt livs äventyr, där hon utsätts för både stora faror och en något hopplös
 • Maskeraddräkt för barn Moana Vaiana Classic

  Maskeraddräkt för barn Moana Vaiana Classic
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Moana Vaiana Classic och annat Moana till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Innehåller: Klänning. Batteridriven: Inte