Skelettdräkter

Klä ut dig eller ditt barn till ett läskigt skelett. Här listar vi skelettdräkterna som passar för söta skelett men också till Halloween.

4 populära skelettdräkter

 • Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
  Trött i benen inför bus eller godis-rundan på Halloween? Inga problem, låt detta skelett bära runt på dig i kvarteret!Carry Me Skelett Barn Maskeraddräkt består av en svart dräkt i form av ett?
 • Tattoo och Blodkit Skelett

  Tattoo och Blodkit Skelett
  Det finns inte en halstablett på planeten som kan lindra detta halsont! Tatueringen ger nämligen illusionen av att skelettet syns - vilket passar perfekt att sätta på halsen.?
 • Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  Det här är en häftig maskeraddräkt för alla barn som gillar att skrämmas! Den svarta skelettdräkten passar perfekt att använda på spökkalaset eller halloweenfesten. Lägg gärna en läskig ansiktssminkning?
 • Carry Me Skelett Maskeraddräkt - One size

  Carry Me Skelett Maskeraddräkt - One size
  Vem hade kunnat tro att ett skelett som inte har några muskler kunde vara så starkt? Ändå lyckas denna fasansfulla gestalt bära runt på dig hela kvällen samtidigt som den sätter skräck i en och?

Fler tips på skelettdräkter

 • Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Small
  Här har vi dräkten för tuffa tjejen! Denna dräkt kommer passa alldelels utmärkt att skrämma vännerna på skolmaskeraden med, men även att gå bus eller godis i! Visst, kanske lite kallt men ett?
 • Svart Tröja Skelett - Medium/Large

  Svart Tröja Skelett - Medium/Large
  Bli det snyggaste benranglet på festen när du kommer klädd i denna kusliga tröja. Detta makabra mästerverk kommer ge kalla kårar längs med gästernas ryggradar! Svart Tröja Skelett inkluderar?
 • Skelett Kostym Bebis Maskeraddräkt - 3-6 månader

  Skelett Kostym Bebis Maskeraddräkt - 3-6 månader
  Familjens stiligaste lilla skelettfigur! Ett utmärkt val av dräkt när man inte vill behöva välja mellan att vara bekväm, kuslig eller stilig - denna har ALLT! Matcha med liknande skelettdräkter?
 • Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Large

  Skelettklänning Barn Maskeraddräkt - Large
  Är det dags för Trick or Treat-rundan på Halloween och du vill mycket hellre ha massa smaskigt godis än att göra något bus? Med denna härliga skelettklänning med roliga godismotiv på kommer alla?
 • Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  På halloween ska det vara läskigt och visst är den här utstyrseln otäck ut i minsta tråd. Burr! Addera smink så ska du se att ditt barn skrämmer slag på varenda granne när det promeneras bus?
 • Streckskelett Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Streckskelett Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Skelettdräkten har blivit en så pass vanlig halloweendräkt att det nästan är tråkigt att ha en nu, så det är tur att denna har en rolig twist som gör den ny och spännande! I stil av en streckgubbe,?
 • Skelettklänning Maskeraddräkt - X-Large

  Skelettklänning Maskeraddräkt - X-Large
  Vankas det halloweenfest eller känner du helt enkelt för att vara ett skelett på nästa maskerad? Och kanske ett tjusigt skelett istället för ett klassiskt, tråkigt benrangel? Då är denna superfina?
 • Astronaut Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Astronaut Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  Klä ut sig till drömjobbet som astronaut eller skrämmas som ett skelett? Varför välja! Med den här dräkten blir barnet en kuslig kombination som garanterat kommer sätta skräck i grannskapet när?
 • Skelett Flytande Latexkit

  Skelett Flytande Latexkit
  Hudfärg utan kladd! Med detta Skelett Flytande Latexkit kan du förvandla dig till ett läskigt skelett hur enkelt som helst utan behöva kladda med vanligt smink.Skelett Flytande Latexkit består av?
 • Färgglad Skelett-poncho för Barn - One size

  Färgglad Skelett-poncho för Barn - One size
  Här är en ruggigt underbar poncho för våra små Halloween-entusiaster! Denna svarta poncho pryds av ett färgsprakande skelett som kommer att få barnen att se riktigt skrämmande ut på bus eller?
 • Skelett Kort Klänning Maskeraddräkt - Medium

  Skelett Kort Klänning Maskeraddräkt - Medium
  Om du inte nöjer dig med att bara vara ett läskigt benrangel på halloween, kanske du hellre föredrar att vara ett läskigt elegant benrangel? Det kommer du garanterat bli iklädd denna fagra skelettklänning!Skelett?
 • Skelett Dam Maskeraddräkt - Small

  Skelett Dam Maskeraddräkt - Small
  Ett skelett behöver inte alltid se anskrämligt ut. Det finns snygga skelett också! Så om du vill se ut som tjusigt och läskigt skelett på halloween är denna läckra skelettklänning ett måste!Skelett?
 • Skelettbrud Dam Maskeraddräkt - Small/Medium

  Skelettbrud Dam Maskeraddräkt - Small/Medium
  När du sätter den här skelettklänningen på dig ser du nästan ut som en dödsbrud. Perfekt maskeraddräkt när du är bjuden på en halloweenfest. Vem vet, kanske hittar du en brudgum på kalaset?Skelettbrud?
 • Skelettklänning Maskeraddräkt - Large

  Skelettklänning Maskeraddräkt - Large
  Känns det lite väl avslöjande och naket att dyka upp med ditt bara och sköra skelett på halloweenfesten? Då kanske den här med en kjol som täcker för de mest privata kroppsdelarna kanske kan vara?
 • Skelett Skinsuit Maskeraddräkt - Medium

  Skelett Skinsuit Maskeraddräkt - Medium
  Dags att rangla ut på dansgolvet! Strutta runt benen iklädd den här tidlösa skelett-dräkten som håller dig både anonym och samtidigt skräckinjagande på halloweenfesten! Skelett Skinsuit Maskeraddräkt?
 • Skelettklänning med Huva Maskeraddräkt - Small

  Skelettklänning med Huva Maskeraddräkt - Small
  Supersnygg skelettklänning som är det givna valet till halloweenfesten när du verkligen vill göra intryck och få resten av alla rangliga skelett att tappa hakan!Skelettklänning med Huva Maskeraddräkt?
 • Skelett med Vingar Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Skelett med Vingar Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Ett vandrande skelett kan väl inte bli mer läskigt? Jo uppenbarligen! Denna skelettdräkt med vingar kommer då tveklöst göra succé på halloweenkalaset, och ditt barn få mest godis av alla på trick?
 • Självlysande Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Självlysande Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  Finns det något coolare än att gå som ett skelett på halloweenkalaset? Det finns det! Ett SJÄLVLYSANDE skelett! Och det kan ditt barn bli busenkelt med detta fräcka självlysande skelett.Självlysande?
 • Skelett Dam Maskeraddräkt - X-Small

  Skelett Dam Maskeraddräkt - X-Small
  Såklart finns det även snygga skelett! Alla vill inte klä ut sig till något ruskigt och läskigt under halloweentider, Så varför inte klä dig till något lite snyggare och du kommer garanterat att?
 • Skelettbrud Maskeraddräkt - X-Small

  Skelettbrud Maskeraddräkt - X-Small
  Har du återuppstått från de döda och ska nu medverka på årets fetaste halloweenfest? Då är den här dräkten som klippt och skuren för just dig! Få resten av gästerna att tappa hakan när du?
 • Skelett med Cape Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Skelett med Cape Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Prova gå bus eller godis i denna dräkt så får du se hur många som vågar öppna dörren. Halloween handlar om att vara lite otäck och busig, men också att klä ut sig till något kreativt. Det kommer?
 • Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - 3-6 månader

  Skelett med Blommor Barn Maskeraddräkt - 3-6 månader
  Vill du att dina barn ska ha matchande kläder på halloween? Klart du vill! Och de också! Till och med lilla bebben kan ha likadan klädsel som de större syskonen, och ALLT tack vare denna superfina?
 • Självlysande Skelett Barn Maskeraddräkt - Small

  Självlysande Skelett Barn Maskeraddräkt - Small
  En skelettdräkt är alltid häftig att ha på sig oavsett kalas och tillfälle, och om något skulle toppa en sådan skrud måste det ändå vara denna sjukt coola skelettdräkt som lyser i mörkret!?
 • Day of the Dead Señor Skelett Maskeraddräkt - Large

  Day of the Dead Señor Skelett Maskeraddräkt - Large
  Ska du fira den mexikanska högtiden Day of the Dead? Eller ska du bara på en vanlig maskerad? Oavsett vilket kommer denna Day of the Dead-inspirerade dräkt att sätta skräck i din omgivning. Dräkten?
 • Skelett Overall med Huva Maskeraddräkt - Small

  Skelett Overall med Huva Maskeraddräkt - Small
  Dra på dig huvan och dölj din rysliga identitet medan du smyger runt i festens skugga och lurar på gästerna. Förvandlas till ett benrangel som garanterat kommer få vännerna att sätta hjärtat i?
 • Jumpsuit Skelett Maskeraddräkt - X-Small

  Jumpsuit Skelett Maskeraddräkt - X-Small
  Svårt att bestämma dig för vad du ska klä ut dig till inför halloween? Spatsera in på maskeraden som ett vandrande, läskigt skelett. Det funkar alltid! Denna mycket trevliga jumpsuit är av en unisexmodell?
 • Skelett Herr Maskeraddräkt - Medium

  Skelett Herr Maskeraddräkt - Medium
  Ett rangligt skelett, eller en läskig halloween-utklädnad? Det är exakt vad detta är, sen kan man se det med olika ögon! Klä ut dig till ett klassiskt skelett på maskeradfesten, och dina vänner?
 • Sjöjungfru Skelett Barn Maskeraddräkt - 5-6 år

  Sjöjungfru Skelett Barn Maskeraddräkt - 5-6 år
  Läskigt värre att dyka upp på halloweenfest som uppfiskad och fjällad sjöjungfru! Perfekt utstyrsel för den som tröttnat på gamla vanliga människoskelett och vill satsa på något av mer udda?
 • Skelett Dino Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Skelett Dino Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Dubbel skräck! Inte nog med att den här dräkten förvandlar barnet till en förhistorisk best i form av en dinosaurie - utan inte minst ett kusligt halloweenskelett! Inte ett hushåll i hela kvarteret?
 • Skelett Mask i Plast - One size

  Skelett Mask i Plast - One size
  Att som skelett resa sig från graven och gå på halloweenfest är en så pass skrämmande tanke att vi får svindel! Övriga festgäster kommer garanterat darra så att knäskålarna brister - och det?
 • Skelett med Cape Maskeraddräkt - Small

  Skelett med Cape Maskeraddräkt - Small
  Det finns en massa läskiga filurer du kan klä ut dig till inför halloweenfesten. En blodig zombie, en skräckfilmskaraktär, ett spöke eller ett skelett! Men detta skelett är faktiskt en gnutta coolare?
 • He-Man Skelett Barn Maskeraddräkt - Large

  He-Man Skelett Barn Maskeraddräkt - Large
  Låt ditt barn förvandlas till superskurken och He-Mans ärkefiende Skeletor! Med den här heltäckande dräkten kommer ingen veta vem det är som går runt som den onda demon-liknande varelsen, vilket?
 • Skelett Långklänning Maskeraddräkt - X-Small

  Skelett Långklänning Maskeraddräkt - X-Small
  Förvandla dig till ett läskigt benrangel som återuppstått från de döda och grävt sig upp ur jorden. Med den här svarta spetsklänningen kommer du bli fancy med en touch av kuslighet. Perfekt till?
 • LEGO Skelett Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small

  LEGO Skelett Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small
  Gillar du lego? Gillar du också halloween? Varför inte komma utklädd som din favvokaraktär i Lego: Skelettet? Frågan är ju om dina klasskompisar kommer bli rädd, eller?
 • Uppblåsbar T-Rex Skelett Barn Maskeraddräkt - One size

  Uppblåsbar T-Rex Skelett Barn Maskeraddräkt - One size
  T-Rexen var en gång i tiden den mest ståtliga dinosaurien som vandrade på planeten jorden, och han är även idag känd för sin vedervärdiga käft som slet sönder allt i sin kraft. Man skulle kunna?
 • Skelett Ballerina Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelett Ballerina Barn Maskeraddräkt - Small
  Om du tycker att det är alldeles för puttinuttigt och sött att klä ut dig till en prima ballerina kommer den här dräkten att passa dig utmärkt. Den är en härlig mix av sött och läskigt och passar?
 • Skelettklänning Maskeraddräkt - One size

  Skelettklänning Maskeraddräkt - One size
  Vill du gå som ett benrangel på skräckfesten men inte gå klädd i en svettig skelettoverall, kan denna luftiga skelettklänning vara ett ypperligt alternativ!Skelettklänning Maskeraddräkt inkluderar?
 • Skelettklänning Rosa Barn Maskeraddräkt - Small

  Skelettklänning Rosa Barn Maskeraddräkt - Small
  Söt eller läskig? Men varför välja! Med den här dräkten blir barnet nämligen ett vandrande skelett i rosa som är tok-redo för såväl bus-eller-godis som halloweenkalas!  Skelettklänning Rosa?
 • Catsuit Skelett Maskeraddräkt - Medium

  Catsuit Skelett Maskeraddräkt - Medium
  Aldrig förr har en catwalk vart så otäckt smidig som nu. Långa smala ben med skarpa höfter och avslappnade armar skrider fram längs gator och torg i höstmörkrets dimmiga småtimmar. Vem hade någonsin?
 • Skelett Budget Maskeraddräkt - One size

  Skelett Budget Maskeraddräkt - One size
  Satsa på en billig men prisvärd outfit till halloween med denna läskiga skelettdräkt så får du mer över i pluskan att lägga på andra halloweenprylar!Skelett Budget Maskeraddräkt inkluderar en?
 • Uppblåsbar Ridande Unicorn Skelett

  Uppblåsbar Ridande Unicorn Skelett
  Den här magiska enhörningen må ha sett bättre dagar, men trots det orkar den fortfarande bära omkring dig på halloweenfest. Hoppa upp på ryggen och gallopera in med stil nästa gång det vankas?
 • Paw Patrol Skye Skelett Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader

  Paw Patrol Skye Skelett Barn Maskeraddräkt - 12-24 månader
  När det vankas halloweenfirande för ditt lilla Paw Patrol-fan där hemma KAN du bara inte missa chansen att ge ditt barn denna fantastiska Paw Patrol-dräkt halloween edition! Snacka om drömdräkten:?
 • Ombre Skelett Barn Maskeraddräkt - 3-6 månader

  Ombre Skelett Barn Maskeraddräkt - 3-6 månader
  Varför ska skelett alltid vara så vita och tråkiga? Nä nu är det minsann hög tid att sprida lite färg åt alla tråkvita benrangel med denna härligt färgglada skelettdräkt! En ypperlig utklädnad?
 • Skelett Jumpsuit Maskeraddräkt - Medium

  Skelett Jumpsuit Maskeraddräkt - Medium
  Benrangla dig till skräckfesten iklädd i denna galet coola skelettdräkt! En otroligt fancy jumpsuit med läckert skelettmotiv som tar din skelettlook till en helt ny nivå. Matcha med passande smink?
 • Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - Medium

  Skelett med Hatt Barn Maskeraddräkt - Medium
  Att dyka upp som ett rangligt skelett på halloweenfesten är alltid ett säkert kort. Och det här benranglet har gjort sig extra stilig med hatt och fluga! En läskigt stilig dräkt att bära till halloweenkalaset.Skelett?
 • Skelett Mask i Plast - One size

  Skelett Mask i Plast - One size
  Det här skelettet har sett bättre dagar. Precis uppstigen från graven är det dags att hämta olydiga själar till dödsriket - så skrid in på halloweenfesten och fråga "who's next?"! Skelett Mask?
 • Skelett Barn Kigurumi - Medium

  Skelett Barn Kigurumi - Medium
  Skelett är ju riktigt läskiga och allt annat än mysiga. Men när ditt barn väl har fått på sig denna Skelett Kigurumi kommer du garanterat få se det sötaste och gosigaste skelettet någonsin.Skelett?
 • Skelett Neon Barn Maskeraddräkt - Toddler

  Skelett Neon Barn Maskeraddräkt - Toddler
  På halloween ska man klä sig läskigt och då är skelettdräkten ett alldeles utmärkt val! När barnet tar på sig den här dräkten, och det är dags för bus eller godis, finns det alltså inte en?
 • Skelett Barn Maskeraddräkt - Medium

  Skelett Barn Maskeraddräkt - Medium
  Hua! Här kommer ett riktigt benrangel och skräms! Och om detta creepy skelett står i din farstu på halloween och frågar efter bus eller godis är det nog bäst att ge det godis! För du vill knappast?
 • Greta Gris Skelett Barn Maskeraddräkt - XX-Small

  Greta Gris Skelett Barn Maskeraddräkt - XX-Small
  Låt ditt barn få fira halloween tillsammans med Greta Gris och hennes vänner iklädd denna skojiga Greta Gris-jumpsuit med skelettmotiv. Både NÖFF, OINK och BUU kommer funka utmärkt att säga!Greta?