Vingar till maskerad

Här finns massor av olika typer av vingar till maskerad eller utklädnad för både vuxna och barn. Du hittar fjärilsvingar, fladdermusvingar, drakvingar och andra vingar. Vingar är en viktig detalj i många utklädnader.

Fladdermus-, fe-, drak- och fjärilsvingar

Batman är ingen bat-man utan sina vingar. Änglar kan vara utan vingar, men dräkten blir mer komplett med fjädervingar på ryggen. Den som ska klä ut sig till insekter som bin, fluga eller fjäril gör bäst i att skaffa passande vingar till utstyrseln. Vill du vara en älva eller fe blir det också bättre med vingar på ryggen.

Populärt inom vingar till maskerad

 • Fjärilsvingar Vit/Silver Barn - One size

  Fjärilsvingar Vit/Silver Barn - One size
  Drömmer du om att kunna flyga? Ja, du kommer kanske inte att kunna flyga när du sätter på dig de här vingarna, men du kommer definitivt att känna dig som en vacker fjäril eller kanske som en magisk?
 • Fjärilsvingar Gröna

  Fjärilsvingar Gröna
  Vill du vara en älva? Tingeling? Eller kanske en fjäril? Dessa gröna vingar tar dig långt på vägen. De är så pass lätta att använda och vackra att titta på att man önskar att man hade vingar?
 • Fjärilsvingar Vita

  Fjärilsvingar Vita
  Delikata, vackra och fjäderlätta: dessa Fjärilsvingar Vita är rena skönheter. De fungerar utmärkt när exempelvis barnet vill klä ut sig till en söt, liten fjäril inför barnkalaset, eller om?
 • Fjärilsvingar Vit/Guld Barn - One size

  Fjärilsvingar Vit/Guld Barn - One size
  Tänk att få bli en söt liten fjäril eller en magisk älva! Med de här vackra vingarna är det faktiskt möjligt. Vingarna blir en härlig accessoar att ha på sig när du är bjuden på maskerad eller?

Fler tips på vingar till maskerad

 • Gigantiska Guld Vingar Deluxe - One size

  Gigantiska Guld Vingar Deluxe - One size
  Vad ska du köpa för pengarna? Om du frågar Mikael Rickfors så skulle han nog rekommendera dig att spengera varenda slant på ett par vingar. Varför är en gåta, men du kan åtminstone glädja dig?
 • Fladdermusvingar med Spindelnät - One size

  Fladdermusvingar med Spindelnät - One size
  Varför hålla sig på jorden när möjligheten att flaxa iväg finns? Med ett par snygga fladdermusvingar på ryggen är hela himlen din! Perfekt för dig som vill vara lite extra häftig nästa halloweenfest. Fladdermusvingar?
 • Reaper med Vingar Animerad Prop

  Reaper med Vingar Animerad Prop
  Om du vill ta nästa steg i halloweenpyntandet rekommenderar vi att bjuda in det här otäcka benranglet till festen. Med både ljus, ljud och rörelse är den här animerade varelsen så otäck att gästerna?
 • Påfågelvingar - One size

  Påfågelvingar - One size
  Bred ut dina vackra vingar och spatsera runt på festen likt en vacker påfågel! Precis som när man ser en påfågel på nöjesfälten så kommer man inte kunna slita blicken ifrån dig, och gästerna?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Rosa

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Rosa
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Vingar Fjäril för Barn

  Vingar Fjäril för Barn
  Om familjens yngsta har storslagna fjärilsdrömmar kan vi nu erbjuda ett par vackra vingar att flaxa med! Perfekt för maskerader, halloweenkalas eller att leka i hemma! Flax flax!Vingar Fjäril för?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Lila

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Lila
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Fladdermössvingar för Barn - One size

  Fladdermössvingar för Barn - One size
  Fladdra ut i natten och knacka dörr för bus eller godis som en äkta fladdermus med den här ving-capen! Perfekt till barnet som älskar att hänga knäveck i fladdermus-manér och är bjuden på ett?
 • Févingar för Barn - Lila

  Févingar för Barn - Lila
  Låt fantasin flyga högt med dessa färgglada vingar på ryggen. Perfekt när ditt barn vill klä ut sig till en älva på maskeraden! För vad vore en älva utan sina söta vingar?Févingar för Barn?
 • Svart/Gröna Fjärilsvingar

  Svart/Gröna Fjärilsvingar
  Att fjärilar är fina att kolla på håller nog alla med om, så varför inte klä ut dig till just en sådan på maskeradfesten? Bara lyft upp dina armar och låt dina ståtliga vingarna synas! Det kan?
 • Gigantiska Vingar Vita

  Gigantiska Vingar Vita
  Att klä ut sig till en ängel på maskeraden är en klassiker som aldrig blir gammal. Ängel-looken är alltid söt, och när vingarna dessutom är gigantiska så blir din utklädnad både elegant och?
 • Fladdermusvingar för Katt - One size

  Fladdermusvingar för Katt - One size
  Visst förtjänar väl katten din att följa med på halloweenfesten? Klä ut honom eller henne till en livs levande fladdermuskatt med hjälp av dessa underbara kattvingar. Vingarna passar alla slags?
 • Vingar för Glas Placeringskort - 10-pack

  Vingar för Glas Placeringskort - 10-pack
  Dessa vingar passar för alla slags glas och är en fin detalj till vilken dukning som helst. Du kan använda dem som placeringskort på bröllop eller annan fest, eller bara som dekoration under drinkkvällen,?
 • Ljusrosa Fevingar för Barn

  Ljusrosa Fevingar för Barn
  Magiskt blir garanterat maskeradkalaset när barnet förvandlas till en älva! Tillsammans med en rosa klänning, en tiara och ett trollspö är ni redo för en minst sagt sagolik dag, vare sig det är?
 • Gröna Fjärilsvingar

  Gröna Fjärilsvingar
  Vingar som får barnet att sväva in på barnmaskeraden! En riktig favorit som passar perfekt när barnet ska klä ut sig till ett sagolikt väsen - vare sig det är maskerad eller vanligt lek och stoj.?
 • Fjärilsvingar Stora - One size

  Fjärilsvingar Stora - One size
  Ett par vackra fjärilsvingar i svart och gult. Du sätter enkelt fast vingarna med hjälp av axelbanden och runt fingrarna och sedan fladdrar de fint när du rör armarna. Vingarna är väldigt vackra?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Grön

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Grön
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Gigantiska Vingar Silver Deluxe

  Gigantiska Vingar Silver Deluxe
  Helt underbara vingar i ett silverfärgat material som du kan göra häftiga konster med genom att röra dina armar. De passar perfekt till nästa maskerad eller om du ska gå på karneval. De är stora,?
 • Diadem Fladdermusvingar

  Diadem Fladdermusvingar
  Fint glittrande diadem som passar perfekt att bära på Halloweens alla tillställningar. Kanske du kan skapa en modernare variant av batman eller batwoman? Diadem Fladdermusvingar passar utmärkt att?
 • Glittriga Flerfärgade Févingar - One size

  Glittriga Flerfärgade Févingar - One size
  Sträck ut dina magiska vingarna och fladdra direkt till maskeradfesten klädd som en sagolik fé! Ett rent måste vare sig du planerar att sprida stoff som Tingeling, klä ut dig till nordens festligaste?
 • Fladdermusvingar Svart

  Fladdermusvingar Svart
  Med de här coola, svarta vingarna förvandlas du enkelt och snabbt till mörkrets mästare. Du blir en skräckinjagande vampyr. Vingarna är formade som ett par fladdermusvingar. Det är en väldigt bra?
 • Blodiga Vingar i Tyg

  Blodiga Vingar i Tyg
  Klä ut dig till dödsängel med ett par smäckra vingar på ryggen! Extra bra på halloween då vingarna har stänk av blod!Blodiga Vingar i Tyg mäter 105 x 45 cm och är tillverkade i polyester. Vingarna?
 • Dark Angel Vingar

  Dark Angel Vingar
  Trots dina vackra vingar föll du hejdlöst från skyn efter att ha blivit förvisad från himmelen. Använd dessa vingar för att bli en fallen ängel inför maskeradfesten! Dark Angel Vingar kommer?
 • Svarta Vingar Fladdermus för Barn - One size

  Svarta Vingar Fladdermus för Barn - One size
  När halloweenkalaset står runt hörnet är det hög tid att fixa en rolig utklädnad för ditt barn. Och oavsett som maskeradkostymen redan är kirrad eller om du är ute efter en enkel och smidig halloweenaccessoar?
 • Örhängen Steampunk med Vingar - 2-pack

  Örhängen Steampunk med Vingar - 2-pack
  Om du letar efter ett par örhängen utöver det vanliga så behöver du inte leta längre. Dessa är nämligen riktigt tuffa och har en attityd som är stenhård.?
 • Gigantiska Vingar Färgskimrande

  Gigantiska Vingar Färgskimrande
  Gjorde det ont när du föll ner från himlen? Inte det minsta, du hade ju dina skimrande vingar med dig! Snygg ryggbeklädnad som kommer passa perfekt på maskeraden!Gigantiska Vingar Färgskimrande mäter?
 • Févingar för Barn - Rosa

  Févingar för Barn - Rosa
  Låt fantasin flyga högt med dessa färgglada vingar på ryggen. Perfekt när ditt barn vill klä ut sig till en älva på maskeraden! För vad vore en älva utan sina söta vingar?Févingar för Barn?
 • Fladdermusvingar för Barn - One size

  Fladdermusvingar för Barn - One size
  Sprid dina vingar och flyg iväg till maskeraden som den fladdermus du är! Oavsett om det är en maskerad, en teateruppträdande eller bara en vanlig dag med lek, så kommer dessa fladdermusvingar säkerligen?
 • Fladdermössvingar för Dam

  Fladdermössvingar för Dam
  Fladdra in på festen som en tvättäkta fladdermus med den här läckra capen! Om du är ett fan av att hänga upp och ned kan du dessutom nu göra det utan att få den minsta konstig blick från övriga?
 • Févingar för Barn - Vit

  Févingar för Barn - Vit
  Låt fantasin flyga högt med dessa färgglada vingar på ryggen. Perfekt när ditt barn vill klä ut sig till en älva på maskeraden! För vad vore en älva utan sina söta vingar?Févingar för Barn?
 • Fjärilsvingar för Barn Rosa

  Fjärilsvingar för Barn Rosa
  Om du har en lite yngre familjemedlem som alltid drömt om att flyga ut över ängarna likt en tvättäkta citronfjäril är dessa vingar ett bra första steg. Fäst?
 • Vingar Fjäril för Barn - One size

  Vingar Fjäril för Barn - One size
  Hur ska man kunna fladdra runt på maskeradkalaset utan ett redigt par vingar? Förvandla barnet till en fjäril med dessa magiska vingar så lovar vi att de fantasifulla lekarna kommer på köpet! Vingar?
 • Vikingahjälm med Vingar - One size

  Vikingahjälm med Vingar - One size
  Ta en slurk trolldryck, ta på dig denna coola Vikingahjälm med Vingar och du är redo att försvara din lilla by mot de dumma romarna!Vikingahjälm med Vingar kommer i en rund form i en guld/bronsaktig?
 • Vingar Regnbågsfärgade

  Vingar Regnbågsfärgade
  vingar regnbågsfärgade 80cm stora
 • Djävulsklänning inkl. Vingar & Horn M

  Djävulsklänning inkl. Vingar & Horn M
  Ge liv åt din onda sida med vår djävulsklänning inklusive vingar och horn! Denna röda dräkt är perfekt för maskerader och kommer att få dig att sticka ut ur mängden. Med tillhörande vingar och&hellip:
 • Vingar 60 x 45 cm Svart

  Vingar 60 x 45 cm Svart
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar 60 x 45 cm Svart och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 60 x 45 cm. Typ: Vingar. Färg: Svart. Design: Halloween
 • Fjädervingar Svart

  Fjädervingar Svart
  Ge din maskeraddräkt en mystisk och dramatisk touch med våra Svarta Fjädervingar! Dessa vingar är perfekta för att skapa en förtrollande och mystisk look vid maskerader, temafester eller andra festliga&hellip:
 • Vingar My Other Me Svart Grön Drake

  Vingar My Other Me Svart Grön Drake
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar My Other Me Svart Grön Drake och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg:. Svart. Grön. Modell: Drake. Typ: Vingar. Material: Foam. Kön: Unisex. Storlek: One size. Mått ca: 89 x 4 x 107 cm. Rekommenderad ålder: + 3 år. Vikt: 1,67 Kg
 • Dräkt, ängel klänning med vingar

  Dräkt, ängel klänning med vingar
  Klä ut dig till en vacker ängel på maskeradfesten! Alla älskar en ängel och du kan lätt slå ut allt det onda på halloween när du kommer utklädd till en ängel. Den fina klänningen har silvriga detaljer och du får även med ett par mindre änglavingar och gloria. I dräkten ingår:-Klänning-Vingar-Gloria-Storlek one-size medium.
 • Ängelvingar Svarta 30x40cm

  Ängelvingar Svarta 30x40cm
  Dessa fjädrade svarta änglavingar är en dramatisk och mångsidig accessoar. De är rikligt täckta med fluffiga svarta fjädrar vilket ger en naturtrogen och dynamisk effekt. Använd dessa vingar för&hellip:
 • Djävulsklänning Barn inkl. Vingar, Svans & Hårband 5-6 år

  Djävulsklänning Barn inkl. Vingar, Svans & Hårband 5-6 år
  Barnmaskeraddräkt, liten djävul, klänning med svans.
 • Änglavingar, inkl gloria svarta

  Änglavingar, inkl gloria svarta
  Låt dig förfalla till förförelse med våra svarta änglavingar och diadem med gloria. Dessa vackra och eleganta vingar är perfekta för att förvandla dig till en fallen ängel till Halloween eller andra kostymfester.Vingarna har glittrigt mönster och fint dun i kanten och mäter cirka 60 cm från spets till spets, medan diademet med gloria adderar en änglaliknande glans till din look. Med elastiska band är dessa vingar enkla att sätta på och ta av.Så gör dig redo att falla och förföra med våra svarta änglavingar och diadem.
 • Rosa prinsessklänning med vingar - Onesize

  Rosa prinsessklänning med vingar - Onesize
  Förtjusande rosa prinsessklänning med vingar.
 • Djävulsklänning Barn inkl. Vingar, Svans & Hårband 7-9 år

  Djävulsklänning Barn inkl. Vingar, Svans & Hårband 7-9 år
  Barnmaskeraddräkt, liten djävul, klänning med svans.
 • Fe-vingar My Other Me Rosa (51 x 36 cm)

  Fe-vingar My Other Me Rosa (51 x 36 cm)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar My Other Me Rosa (51 x 36 cm) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Rosa. Kön: Barn. Mått ca: 51 x 36 cm. Typ:. Fe-vingar. Maskeraddräktsaccessoarer
 • Vingar 119450

  Vingar 119450
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Vingar 119450, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Design: Fjädrar. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Vingar Regnbågsfärgad

  Vingar Regnbågsfärgad
  Förvandla din feststil till en färgsprakande explosion med våra regnbågsfärgade vingar! Dessa imponerande vingar är det perfekta tillbehöret för att sprida glädje och festlig energi på alla evenemang.&hellip:
 • Ängelvingar Vita 30x40cm

  Ängelvingar Vita 30x40cm
  Dessa fjädrade vita änglavingar är en dramatisk och mångsidig accessoar. De är rikligt täckta med fluffiga vita fjädrar vilket ger en naturtrogen och dynamisk effekt. Använd dessa vingar för att&hellip:
 • Änglavingar My Other Me One size Regnbåge

  Änglavingar My Other Me One size Regnbåge
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me One size Regnbåge och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Regnbåge. Typ: Vingar. Material: Fjädrar. Kön:. Unisex. Vuxna, unisex. Storlek: One size. Mått ca: 70 x 50 cm. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Vingar Bi Barn Gul djur

  Vingar Bi Barn Gul djur
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Bi Barn Gul djur och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design:. Bi. djur. Kön: Barn. Typ: Tillbehör. Färg: Gul
 • Änglavingar, svarta 120x120 cm

  Änglavingar, svarta 120x120 cm
  120 cm höga svarta änglavingar med fjädrarÄr du en fallen ängel eller vill du vara en kråka med stora svarta vingar? Med dessa svarta vingar finns det många olika karaktärer och djur du kan klä ut dig till. Finns det något vackrare än en ängel som kliver in på festen? Med dessa stora svarta vingar på ryggen kommer du få alla att tappa hakan. Komplettera vingarna med svart klänning, djävulsdräkt eller tiara och du kommer var en fullfjädrad svart ängel direkt.Klä ut dig till svart ängel på halloween och var en del av djävulens hantlangare på festen.Du bär lätt upp de höga änglavingarna tack vare breda svarta band likt en ryggsäck.
 • Vingar Svart Halloween

  Vingar Svart Halloween
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Svart Halloween och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Svart. Typ: Vingar. Design: Halloween
 • Fjädervingar Röd

  Fjädervingar Röd
  Förvandla dig till en vacker och mystisk varelse med våra Fjädervingar i Rött! Dessa vingar är perfekta för maskerader, temafester eller andra festliga tillfällen där du vill lägga till en touch&hellip:
 • Heliumballong fladdermusvingar att sätta på ryggen

  Heliumballong fladdermusvingar att sätta på ryggen
  Blås upp vingarna och sätt dem på ryggen med de medföljande banden. Jättefina för lek och utklädnad!Svarta på ena sidan. röda på den andra. Vingarna mäter 43 cm x 40 cm.
 • Vampyrvingar Barn - Onesize

  Vampyrvingar Barn - Onesize
  Förvandla ditt barn till en mystisk varelse i nattens skuggor med våra vampyrvingar. Dessa svarta vingar är det perfekta tillbehöret för att ge barnens  utklädnad en extra dos av kreativitet under&hellip:
 • Änglavingar My Other Me Vit 42 x 46 cm One size

  Änglavingar My Other Me Vit 42 x 46 cm One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Vit 42 x 46 cm One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Vit. Material: Fjädrar. Batteridriven: Inte. Kön: Unisex. Mått ca: 42 x 46 cm. Typ:. Änglavingar. Vingar. Rekommenderad ålder: + 3 år. Storlek: One size
 • Änglavingar My Other Me Vit One size 94 x 29 cm

  Änglavingar My Other Me Vit One size 94 x 29 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Vit One size 94 x 29 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Kostym. Vingar. Material: Fjädrar. Batteridriven: Inte. Färg: Vit. Mått ca: 94 x 29 cm. Kön: Unisex. Storlek: One size
 • Änglavingar, regnbåge 120x120 cm

  Änglavingar, regnbåge 120x120 cm
  120 cm höga regnbågsvingar med fjädrarÄr du en fallen ängel eller vill du vara en kråka med stora svarta vingar? Med dessa svarta vingar finns det många olika karaktärer och djur du kan klä ut dig till. Finns det något vackrare än en ängel som kliver in på festen? Med dessa stora svarta vingar på ryggen kommer du få alla att tappa hakan. Komplettera vingarna med svart klänning, djävulsdräkt eller tiara och du kommer var en fullfjädrad svart ängel direkt.Klä ut dig till svart ängel på halloween och var en del av djävulens hantlangare på festen.Du bär lätt upp de höga änglavingarna tack vare breda svarta band likt en ryggsäck.
 • Änglavingar Vit

  Änglavingar Vit
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar Vit och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Vit. Typ: Tillbehör. Kön: Berättelse. Rekommenderad ålder: Vuxna. Mått ca: 54 x 40 cm
 • Vingar 50381 Röd

  Vingar 50381 Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Nyckelpiga Barn och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad användning: Barn
 • Ängladräkt med vingar L

  Ängladräkt med vingar L
  Förvandla dig till en ängel från himlen med denna vackra ängladräkt med vingar utsmyckade med guld. Den vita klänningen är dekorerad med guldkant och utsvängda ärmar.  Kostymen inkluderar: Klänning&hellip:
 • Vingar Multicolour

  Vingar Multicolour
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Multicolour och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 97 x 37 cm. LED: Röd. Färg: Multicolour. Material:. Polyester. 100 % polyester. Rekommenderad ålder: + 1 år
 • Djävulsklänning inkl. Vingar & Horn S

  Djävulsklänning inkl. Vingar & Horn S
  Ge liv åt din onda sida med vår djävulsklänning inklusive vingar och horn! Denna röda dräkt är perfekt för maskerader och kommer att få dig att sticka ut ur mängden. Med tillhörande vingar och&hellip:
 • Vingar Grön Svans Drake

  Vingar Grön Svans Drake
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Grön Svans Drake och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Vingar. Färg: Grön. Innehåller: Svans. Design: Drake
 • Vingar Silvrig Vingar Svans

  Vingar Silvrig Vingar Svans
  Håll dig i form och upptäck senaste nytt och bästa erbjudanden på sportprodukter som finns på marknaden!Köp Vingar Silvrig Vingar Svans till bäst pris och njut av ett hälsosamt liv!. Typ: Playset. Innehåller:. Vingar. Svans. Färg: Silvrig
 • Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W (Renoverade C)

  Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W (Renoverade C)
  InnovaGoods erbjuder de bästa nyheterna för hemmet, såsom Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W (Renoverade C) ! Upptäck ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som står för funktionalitet, effektivitet och innovativ design: belysning, organisering, inredning, luftkonditionering, trädgård, husdjur, rengöring, etc.. Detta hopfällbara elektriska torkställ med vingar underlättar snabb torkning av kläder tack vare sina 20 uppvärmbara stänger (230 W/45-55 °C). Det tar liten plats vid förvaring, tål 15 kg och är perfekt för vintern, kalla, regniga eller fuktiga dagar.. Ett bärbart torkställ som enkelt kan flyttas överallt tack vare sin lätta och hopfällbara utformning. Det kan också användas som ett vanligt torkställ utan att ansluta till elnätet.. X-formad design: Vårt hopfällbara elektriska torkställ är lätt, tåligt och säkert. Ett elegant grått torkställ, som har tillverkats med kvalitetsmaterial: aluminium, polypropen och ABS. Dess X-formade korsade design gör att det står stabilt och stadigt.. Hopfällbart, utrymmesbesparande: Detta torkställ för inomhusbruk fälls enkelt ihop för att enkelt bäras med överallt och sparar utrymme vid förvaring när det inte används. Du kan ställa det bakom dörren, i en garderob, under sängen osv.. Elektriskt, snabbtorkande: Detta bärbara torkställ påskyndar torkningsprocessen utan att skada kläderna. Dessutom är det väldigt enkelt att använda, det har en enda på/av-knapp för att slå på och av. Det når en maximal temperatur på 45-55 ºC och dess effekt är 230 W.. Två utfällbara vingar och 20 stänger: Den har två hopfällbara sidovingar som ökar torkutrymmet. Dess 20 uppvärmbara stänger torkar kläder mycket snabbt, vilket är mycket praktiskt på vintern. Dessutom tillför dess höjd på mer än en meter mer komfort vid användning. Lämplig för alla typer av plagg. Kan bära upp till 15 kg vikt.. Bärbart, för inomhusbruk: Detta hopfällbara torkställ är lätt att hantera och anpassar sig till alla utrymmen. Tack vare sin bärbara utformning kan du ta med det vart som helst i hemmet för att torka kläderna enkelt och snabbt. Perfekt för inomhusbruk även om du även kan använda det utomhus, utan att ansluta till det elektriska nätverket, som ett vanligt torkställ.. Material:. Aluminium. ABS. polypropen. Färg: Grå. Typ:. Torklina. Hopfällbar och elektrisk tvättlina. Kapacitet: 20 Bars. Hopfällbar: Platsbesparande. Fällbara sidogrinder: x2. PÅ/AV-knapp: Lätt att använda. Temperatur max.: 45-55 ºC. Egenskaper: Snabbtorkande. Rekommenderad användning: För inomhusbruk. Lätt och praktisk: Enkel att transportera och förvara. Maxvikt: 12 kg. Typ av kontakt: F. Kabellängd: 140 cm. Ström: 230 W. AC In: 220-240 V / 50 Hz. Ungefärlig storlek vid hopfällning: 132 x 6 x 54 cm. Ungefärliga mått (uppvikt): 147 x 113 x 54 cm. Hög: 113 cm. RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:. A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.. A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.. B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
 • Fjärilsvingar Multicolour

  Fjärilsvingar Multicolour
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar Multicolour och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Tillbehör. Fe-vingar. Material: Polyester. Färg: Multicolour
 • Djävulsklänning Barn inkl. Vingar, Svans & Hårband 10-12 år

  Djävulsklänning Barn inkl. Vingar, Svans & Hårband 10-12 år
  Barnmaskeraddräkt, liten djävul, klänning med svans.
 • Fjädervingar Vit

  Fjädervingar Vit
  Förvandla dig till en ängel eller en vacker varelse med våra vita fjädervingar! Dessa eleganta och luftiga vingar är den perfekta accessoaren för att skapa en förtrollande och änglalik look på&hellip:
 • Änglavingar, vita 120x120 cm

  Änglavingar, vita 120x120 cm
  120 cm höga änglavingar med fjädrarFinns det något vackrare än en ängel som kliver in på festen? Med dessa stora vingar på ryggen råder det inga tvivel om hur godhjärtad du måste vara. Komplettera vingarna med vit klänning eller kostym eller tiara och du kommer var en fullfjädrad ängel direkt från himmeln.Klä ut dig till ängel på halloween och håll gastarna på avstånd på skräckens afton.Du bär lätt upp de höga vingarna tack vare breda vita band likt en ryggsäck.
 • Vingar 60 x 45 cm Vit

  Vingar 60 x 45 cm Vit
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar 60 x 45 cm Vit och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 60 x 45 cm. Typ: Vingar. Färg: Vit
 • Änglavingar Inca

  Änglavingar Inca
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar Inca och annat Inca till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Ängel
 • Änglavingar My Other Me Multicolour One size S Kostym

  Änglavingar My Other Me Multicolour One size S Kostym
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Multicolour One size S Kostym och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Kostym. Färg: Multicolour. Storlek:. One size. S. Material: Fjädrar
 • Vampyr/Fladdermus Vingar Svart

  Vampyr/Fladdermus Vingar Svart
  Dessa svarta fladdermusvingar med krage är en accessoar för en kraftfull och mystisk vampyrutstyrsel. Vingarna är av en djup svart färg och utformade för att efterlikna den kusliga formen av fladdermusvingar&hellip:
 • Vingar (56 x 53 cm) Röd

  Vingar (56 x 53 cm) Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar (56 x 53 cm) Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca:. 56 x 53 cm. 54 x 40 cm. Färg: Röd. Typ: Tillbehör. Rekommenderad ålder:. Vuxna. + 3 år. Design: Halloween
 • Vingar Fjäril Rosa

  Vingar Fjäril Rosa
  Håll dig i form och upptäck senaste nytt och bästa erbjudanden på sportprodukter som finns på marknaden!Köp Vingar Fjäril Rosa till bäst pris och njut av ett hälsosamt liv!. Mått ca: 70 x 50 cm. Typ: Vingar. Modell: Fjäril. Färg: Rosa
 • Änglavingar My Other Me Röd (45 x 39 cm)

  Änglavingar My Other Me Röd (45 x 39 cm)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Röd (45 x 39 cm) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Röd. Kön: Unisex. Mått ca: 45 x 39 cm. Typ: Änglavingar. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Fjärilsvingar Multicolour

  Fjärilsvingar Multicolour
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar Multicolour och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Material: Polyester. Färg: Multicolour. Kön: Barn
 • Fladdermusvingar Cape Barn - Onesize

  Fladdermusvingar Cape Barn - Onesize
  Få ditt barn att sväva in i Halloween-firandet med stil med dessa svarta fladdermusvingar som är designade för små äventyrare i åldern 3-7 år. Ett lekfullt sätt att göra Halloween ännu roligare!&hellip:
 • Hängsmycke Skelett (60 x 50 cm) Grå Vingar

  Hängsmycke Skelett (60 x 50 cm) Grå Vingar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Hängsmycke Skelett (60 x 50 cm) Grå Vingar och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 60 x 50 cm. Innehåller: Vingar. Färg: Grå
 • Ögonmask, vingar guld

  Ögonmask, vingar guld
  Bjud upp till dans i denna fina ögonmask med vingar i guld och ingen kommer kunna tacka nej, den eleganta masken håller formen hela kvällen och du behöver inte avslöja vem som gömmer sig bakom masken under hela maskeradkvällen. En utmärkt mask för en elegant nyårsafton i guld eller under eyes wide shut temat på festen. Guldmasken sitter på plats med hjälp av ett band som knyts runt huvudet.
 • Luftmadrass Intex Colette Miller Med handtag Änglavingar 251 x 160 cm (4 antal)

  Luftmadrass Intex Colette Miller Med handtag Änglavingar 251 x 160 cm (4 antal)
  Kul i sommar är något som är säkert med dessa produkter. Både stora och små kommer att gilla dem. Köp Luftmadrass Intex Colette Miller Änglavingar Med handtag 251 x 160 cm (4 antal) och njut av din fritid!. Storlek: Individuell. Material: PVC. Innehåller: Reparationskit. Maxvikt: 100 kg. Mått ca: 251 x 160 cm. Rekommenderad ålder: + 13 år. Antal: 4 antal. Egenskaper: Med handtag. Design: Änglavingar. Färg: Multicolour
 • Vingar 60 x 45 cm Röd

  Vingar 60 x 45 cm Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar 60 x 45 cm Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 60 x 45 cm. Typ: Vingar. Färg: Röd
 • Fe-vingar Gyllene Silvrig Barn Tyllkjol

  Fe-vingar Gyllene Silvrig Barn Tyllkjol
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar Gyllene Silvrig Barn Tyllkjol och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Fe. Design: Barn. Innehåller: Tyllkjol. Egenskaper: Justerbar. Storlek: One size. Färg:. Gyllene. Silvrig. Multicolour. Material:. Polyester. 100 % polyester. Rekommenderad ålder: + 1 år
 • Änglavingar My Other Me Vuxna (58 x 50 cm)

  Änglavingar My Other Me Vuxna (58 x 50 cm)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Vuxna (58 x 50 cm) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg:. Vit. Multicolour. Kön:. Vuxna. Unisex. Mått ca: 58 x 50 cm. Typ:. Änglavingar. Maskeraddräktsaccessoarer. Vingar. Storlek: One size. Språk: Engelska. Ingår ej: Batteri
 • Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W

  Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W
  InnovaGoods erbjuder de bästa nyheterna för hemmet, såsom Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W ! Upptäck ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som står för funktionalitet, effektivitet och innovativ design: belysning, organisering, inredning, luftkonditionering, trädgård, husdjur, rengöring, etc.. Detta hopfällbara elektriska torkställ med vingar underlättar snabb torkning av kläder tack vare sina 20 uppvärmbara stänger (230 W/45-55 °C). Det tar liten plats vid förvaring, tål 15 kg och är perfekt för vintern, kalla, regniga eller fuktiga dagar.. Ett bärbart torkställ som enkelt kan flyttas överallt tack vare sin lätta och hopfällbara utformning. Det kan också användas som ett vanligt torkställ utan att ansluta till elnätet.. X-formad design: Vårt hopfällbara elektriska torkställ är lätt, tåligt och säkert. Ett elegant grått torkställ, som har tillverkats med kvalitetsmaterial: aluminium, polypropen och ABS. Dess X-formade korsade design gör att det står stabilt och stadigt.. Hopfällbart, utrymmesbesparande: Detta torkställ för inomhusbruk fälls enkelt ihop för att enkelt bäras med överallt och sparar utrymme vid förvaring när det inte används. Du kan ställa det bakom dörren, i en garderob, under sängen osv.. Elektriskt, snabbtorkande: Detta bärbara torkställ påskyndar torkningsprocessen utan att skada kläderna. Dessutom är det väldigt enkelt att använda, det har en enda på/av-knapp för att slå på och av. Det når en maximal temperatur på 45-55 ºC och dess effekt är 230 W.. Två utfällbara vingar och 20 stänger: Den har två hopfällbara sidovingar som ökar torkutrymmet. Dess 20 uppvärmbara stänger torkar kläder mycket snabbt, vilket är mycket praktiskt på vintern. Dessutom tillför dess höjd på mer än en meter mer komfort vid användning. Lämplig för alla typer av plagg. Kan bära upp till 15 kg vikt.. Bärbart, för inomhusbruk: Detta hopfällbara torkställ är lätt att hantera och anpassar sig till alla utrymmen. Tack vare sin bärbara utformning kan du ta med det vart som helst i hemmet för att torka kläderna enkelt och snabbt. Perfekt för inomhusbruk även om du även kan använda det utomhus, utan att ansluta till det elektriska nätverket, som ett vanligt torkställ.. Material:. Aluminium. ABS. polypropen. Färg: Grå. Typ: Torklina. Kapacitet: 20 Bars. Hopfällbar: Platsbesparande. Fällbara sidogrinder: x2. PÅ/AV-knapp: Lätt att använda. Temperatur max.: 45-55 ºC. Egenskaper: Snabbtorkande. Rekommenderad användning: För inomhusbruk. Lätt och praktisk: Enkel att transportera och förvara. Maxvikt: 12 kg. Typ av kontakt: F. Kabellängd: 140 cm. Ström: 230 W. AC In: 220-240 V / 50 Hz. Ungefärlig storlek vid hopfällning: 132 x 6 x 54 cm. Ungefärliga mått (uppvikt): 147 x 113 x 54 cm. Förpackning och manual på flera språk: engelska, franska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, holländska, polska, ungerska, rumänska, danska, svenska, finska, litauiska, norska, slovenska, grekiska, tjeckiska, bulgariska, kroatiska, slovakiska, estniska, ryska och lettiska.
 • Vingar Fjäril Grön

  Vingar Fjäril Grön
  Håll dig i form och upptäck senaste nytt och bästa erbjudanden på sportprodukter som finns på marknaden!Köp Vingar Fjäril Grön till bäst pris och njut av ett hälsosamt liv!. Mått ca: 70 x 50 cm. Typ: Vingar. Modell: Fjäril. Färg: Grön
 • Fjärilsvingar Barn

  Fjärilsvingar Barn
  Förvandla din lilla en till en sagovarelse med våra fjärilsvingar för barn. En fin accessoar för varje barn som drömmer om att susa genom en förtrollad trädgård.  Vingarna har en elegant mönstrad&hellip:
 • Änglavingar, rosa 50x50 cm

  Änglavingar, rosa 50x50 cm
  Fånga allas blickar på årets mest skrämmande natt med våra fantastiska rosa änglavingar! Denna accessoar är inte bara perfekt för Halloween, utan också för att sprida magi och förtrollning året om.Våra änglavingar är tillverkade med äkta fjädrar och ger en elegant och förtrollande touch till din maskerad-outfit. Med en praktisk ryggsäcksdesign kan du enkelt bära dem och vara redo för festen på nolltid. Vingarna mäter 50x50 cm när vingarna är utfällda och du kommer skapa en verklig wow-effekt när du kommer inflygandes med dessa vingar. Klä ut dig till en bedårande rosa ängel och sprid en aura av förtrollning och mystik. Eller varför inte förvandla dig till en lekfull flamingo eller en majestätisk flygande enhörning?Dessa rosa änglavingar låter dig verkligen låta fantasin sprudla. De är även en rolig accessoar när det är dags för möhippa, svensexa eller spex - vem klarar av att göra bäst festivaloutfit med vingar från Butterick's?För att verkligen förhöja din look kan du komplettera dina rosa änglavingar med våra fina kroppsstenar eller glitter. Skapa ditt eget unika mönster och ge dig själv den perfekta glamorösa touchen för Halloween-festen.Tillverkat av 60% papper, 17% hönsfjädrar, 12% järn, 11% polyester.
 • Vingar Gyllene Vingar Svans

  Vingar Gyllene Vingar Svans
  Håll dig i form och upptäck senaste nytt och bästa erbjudanden på sportprodukter som finns på marknaden!Köp Vingar Gyllene Vingar Svans till bäst pris och njut av ett hälsosamt liv!. Typ: Playset. Innehåller:. Vingar. Svans. Färg: Gyllene
 • Gravsten, vingar och dödskalle 50x30 cm

  Gravsten, vingar och dödskalle 50x30 cm
  Halvmeterhög gravsten med dödskalle och vingarMå alla gastar rest in peace med denna gravsten med inristat kors, gargoyle liknande dödskalle och vingar som gör en utmärkt halloweendekoration till festen. Fäst den på väggen eller dekorera upp den med spindelnär för en mer äldra känsla på gravstenen.Gravstenen är av frigolit och väldigt lätt, ska du fästa den utomhus rekommenderar vi att du fäster den på något form av spett för att den ska stå kvar. Gravstenen är 50 cm hög och 30 cm bred.
 • Djävulskit Vingar & Horn Röd

  Djävulskit Vingar & Horn Röd
  Förvandla dig till en het djävul med vårt Djävulskit! Med vingar och horn blir du festens stjärna. Beställ nu och gör din look komplett! Innehåller vingar och diadem med horn Färg: Röd 
 • Änglavingar, inkl gloria vit

  Änglavingar, inkl gloria vit
  Dessa vita änglavingar med glittermönster och dun ger en glamorös touch till din ängelkostym på Halloween eller andra tillställningar. Med en enkla elastiska remmarna kan du lätt ta av och på dig vingarna som passar alla.Buttericks fina vingar ger dig en mjuk och fluffig känsla när du rör dig, vilket gör att du kan förflytta dig lätt och bekvämt. Gör dig redo att lysa upp festen med dessa fantastiska vita änglavingar och gloria.
 • Änglavingar med Paljetter och Gloria

  Änglavingar med Paljetter och Gloria
  Vita änglavingar med silverfärgade glittrande paljetter och en gloria i plysch.
 • Rainbow Wings - Fjädervingar

  Rainbow Wings - Fjädervingar
  Vingar täckta av fjädrar i regnbågens färger. Dessa vingar passar perfekt till bad taste partys, gay pride-fest, möhippor och andra färgglada tillställningar :)Vingarna har band och storlek på&hellip:
 • Änglavingar med Plyschkanter

  Änglavingar med Plyschkanter
  Söta änglavingar med silverlinjer och plyschkanter. Vingarna sitter över axlarna med hjälp av resårband.
 • Svarta Drake Vingar med Guldfärgat Holografiskt Motiv 52x40 cm

  Svarta Drake Vingar med Guldfärgat Holografiskt Motiv 52x40 cm
  Svarta vingar med holografiskt guldfärgade partier som ska likna drakens hud. Använd dem ihop med en svart överdel och matchande leggings som också finns här i nätbutiken.
 • Vita Vingar med Guldfärgade Fjädrar 100x25 cm

  Vita Vingar med Guldfärgade Fjädrar 100x25 cm
  Vita vingar med fjädrar dekorerade med guldfärgad kant och med en storlek på 100x25 cm. Ha dessa till din ängladräkt ihop med andra tillbehör.
 • Vita fjädervingar 65x65 cm

  Vita fjädervingar 65x65 cm
  Vita vingar täckta av fjädrar. De här vingarna passar t.ex. änglar, feer och liknande.Vingarna har remmar.
 • Nyckelpigeset med vingar och pannband med känselspröt

  Nyckelpigeset med vingar och pannband med känselspröt
  Utklädningsset för nyckelpiga, med vingar och pannband med känselspröt. Vingarna är 64x23 cm.
ilead