Vingar till maskerad

Här finns massor av olika typer av vingar till maskerad eller utklädnad för både vuxna och barn. Du hittar fjärilsvingar, fladdermusvingar, drakvingar och andra vingar. Vingar är en viktig detalj i många utklädnader.

Fladdermus-, fe-, drak- och fjärilsvingar

Batman är ingen bat-man utan sina vingar. Änglar kan vara utan vingar, men dräkten blir mer komplett med fjädervingar på ryggen. Den som ska klä ut sig till insekter som bin, fluga eller fjäril gör bäst i att skaffa passande vingar till utstyrseln. Vill du vara en älva eller fe blir det också bättre med vingar på ryggen.

Populärt inom vingar till maskerad

 • Fjärilsvingar Vit/Silver Barn - One size

  Fjärilsvingar Vit/Silver Barn - One size
  Drömmer du om att kunna flyga? Ja, du kommer kanske inte att kunna flyga när du sätter på dig de här vingarna, men du kommer definitivt att känna dig som en vacker fjäril?
 • Fjärilsvingar Gröna

  Fjärilsvingar Gröna
  Vill du vara en älva? Tingeling? Eller kanske en fjäril? Dessa gröna vingar tar dig långt på vägen. De är så pass lätta att använda och vackra att titta?
 • Fjärilsvingar Vita

  Fjärilsvingar Vita
  Delikata, vackra och fjäderlätta: dessa Fjärilsvingar Vita är rena skönheter. De fungerar utmärkt när exempelvis barnet vill klä ut sig till en söt, liten fjäril?
 • Fjärilsvingar Vit/Guld Barn - One size

  Fjärilsvingar Vit/Guld Barn - One size
  Tänk att få bli en söt liten fjäril eller en magisk älva! Med de här vackra vingarna är det faktiskt möjligt. Vingarna blir en härlig accessoar att ha på?

Fler tips på vingar till maskerad

 • Svart/Gröna Fjärilsvingar

  Svart/Gröna Fjärilsvingar
  Att fjärilar är fina att kolla på håller nog alla med om, så varför inte klä ut dig till just en sådan på maskeradfesten? Bara lyft upp dina armar och?
 • Vingar Guld Deluxe

  Vingar Guld Deluxe
  Har hoppet om att få göra en storslagen entré på catwalken som en äkta Victoria's Secret-ängel sakta med säkert svalnat av? Hoppet är ännu inte förbi!?
 • Gröna Fjärilsvingar

  Gröna Fjärilsvingar
  Vingar som får barnet att sväva in på barnmaskeraden! En riktig favorit som passar perfekt när barnet ska klä ut sig till ett sagolikt väsen - vare sig det är?
 • Fjärilsvingar Regnbåge Glitter för Barn

  Fjärilsvingar Regnbåge Glitter för Barn
  Flyg in på barnmaskeraden med ett par vingar i regnbågens färger! Mer magiskt än så blir det nog knappast och med ett trollspö i handen blir barnet på nolltid förvandlad?
 • Gigantiska Vingar Silver Deluxe

  Gigantiska Vingar Silver Deluxe
  Helt underbara vingar i ett silverfärgat material som du kan göra häftiga konster med genom att röra dina armar. De passar perfekt till nästa maskerad eller om du ska gå?
 • Reaper med Vingar Animerad Prop

  Reaper med Vingar Animerad Prop
  Om du vill ta nästa steg i halloweenpyntandet rekommenderar vi att bjuda in det här otäcka benranglet till festen. Med både ljus, ljud och rörelse är den här animerade?
 • Ljusrosa Fevingar för Barn

  Ljusrosa Fevingar för Barn
  Magiskt blir garanterat maskeradkalaset när barnet förvandlas till en älva! Tillsammans med en rosa klänning, en tiara och ett trollspö är ni redo för en minst sagt sagolik?
 • Vikingahjälm med Vingar - One size

  Vikingahjälm med Vingar - One size
  Ta en slurk trolldryck, ta på dig denna coola Vikingahjälm med Vingar och du är redo att försvara din lilla by mot de dumma romarna!Vikingahjälm med Vingar kommer i?
 • Fjärilsvingar Stora - One size

  Fjärilsvingar Stora - One size
  Ett par vackra fjärilsvingar i svart och gult. Du sätter enkelt fast vingarna med hjälp av axelbanden och runt fingrarna och sedan fladdrar de fint när du rör armarna. Vingarna?
 • Fjärilsvingar Silver Glitter för Barn

  Fjärilsvingar Silver Glitter för Barn
  Magiskt blir garanterat maskeradkalaset när barnet förvandlas till en älva! Tillsammans med en rosa klänning, en tiara och ett trollspö är ni redo för en minst sagt sagolik?
 • Fjärilsvingar för Barn Rosa

  Fjärilsvingar för Barn Rosa
  Om du har en lite yngre familjemedlem som alltid drömt om att flyga ut över ängarna likt en tvättäkta citronfjäril är dessa vingar ett bra första steg. Fäst?
 • Fladdermusvingar för Katt - One size

  Fladdermusvingar för Katt - One size
  Visst förtjänar väl katten din att följa med på halloweenfesten? Klä ut honom eller henne till en livs levande fladdermuskatt med hjälp av dessa underbara?
 • Vingar för Glas Placeringskort - 10-pack

  Vingar för Glas Placeringskort - 10-pack
  Dessa vingar passar för alla slags glas och är en fin detalj till vilken dukning som helst. Du kan använda dem som placeringskort på bröllop eller annan fest, eller bara som dekoration?
 • Vingar Paljetter Mintgrön - One size

  Vingar Paljetter Mintgrön - One size
  Ska ditt barn förvandlas till en magisk fé eller älva till kalaset är dessa skimrande vingar en ypperlig attiralj. För du har du nånsin sett en älva eller fé?
 • Örhängen Steampunk med Vingar - 2-pack

  Örhängen Steampunk med Vingar - 2-pack
  Om du letar efter ett par örhängen utöver det vanliga så behöver du inte leta längre. Dessa är nämligen riktigt tuffa och har en attityd som är stenhård.?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Grön

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Grön
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Biet Maja Vingar för Barn - One size

  Biet Maja Vingar för Barn - One size
  Dessa vingar kommer få ditt barn att surra mer än vanligt. Vingarna får ditt barn att föreställa karaktären "Biet Maja" och tas enkelt på, ungefär som en ryggsäck.Matcha?
 • Gigantiska Vingar Vita

  Gigantiska Vingar Vita
  Att klä ut sig till en ängel på maskeraden är en klassiker som aldrig blir gammal. Ängel-looken är alltid söt, och när vingarna dessutom är gigantiska så?
 • Vingar Sammet Guldstjärnor - One size

  Vingar Sammet Guldstjärnor - One size
  Den enklaste och snabbaste vägen till kalaset borde väl ändå vara fågelvägen, så om ditt barn ska vara en vacker älva eller fé är ett par händiga?
 • Diadem Fladdermusvingar

  Diadem Fladdermusvingar
  Fint glittrande diadem som passar perfekt att bära på Halloweens alla tillställningar. Kanske du kan skapa en modernare variant av batman eller batwoman? Diadem Fladdermusvingar passar?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Lila

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Lila
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Fladdermusvingar Svart

  Fladdermusvingar Svart
  Med de här coola, svarta vingarna förvandlas du enkelt och snabbt till mörkrets mästare. Du blir en skräckinjagande vampyr. Vingarna är formade som ett par fladdermusvingar.?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Rosa

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Rosa
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Pridevingar

  Pridevingar
  Symboliska fjädervingar i regnbågens färger.Vingarna bärs som en ryggsäck med elastiska gummiband som är fästa på vingarna.
 • Änglavingar, inkl gloria svarta

  Änglavingar, inkl gloria svarta
  Låt dig förfalla till förförelse med våra svarta änglavingar och diadem med gloria. Dessa vackra och eleganta vingar är perfekta för att förvandla dig till en fallen ängel till Halloween eller andra kostymfester.Vingarna har glittrigt mönster och fint dun i kanten och mäter cirka 60 cm från spets till spets, medan diademet med gloria adderar en änglaliknande glans till din look. Med elastiska band är dessa vingar enkla att sätta på och ta av.Så gör dig redo att falla och förföra med våra svarta änglavingar och diadem.
 • Dräkt, ängel klänning med vingar

  Dräkt, ängel klänning med vingar
  Klä ut dig till en vacker ängel på maskeradfesten! Alla älskar en ängel och du kan lätt slå ut allt det onda på halloween när du kommer utklädd till en ängel. Den fina klänningen har silvriga detaljer och du får även med ett par mindre änglavingar och gloria. I dräkten ingår:-Klänning-Vingar-Gloria-Storlek one-size medium.
 • Änglavingar, vita 120x120 cm

  Änglavingar, vita 120x120 cm
  120 cm höga änglavingar med fjädrarFinns det något vackrare än en ängel som kliver in på festen? Med dessa stora vingar på ryggen råder det inga tvivel om hur godhjärtad du måste vara. Komplettera vingarna med vit klänning eller kostym eller tiara och du kommer var en fullfjädrad ängel direkt från himmeln.Klä ut dig till ängel på halloween och håll gastarna på avstånd på skräckens afton.Du bär lätt upp de höga vingarna tack vare breda vita band likt en ryggsäck.
 • Änglavingar, svarta 120x120 cm

  Änglavingar, svarta 120x120 cm
  120 cm höga svarta änglavingar med fjädrarÄr du en fallen ängel eller vill du vara en kråka med stora svarta vingar? Med dessa svarta vingar finns det många olika karaktärer och djur du kan klä ut dig till. Finns det något vackrare än en ängel som kliver in på festen? Med dessa stora svarta vingar på ryggen kommer du få alla att tappa hakan. Komplettera vingarna med svart klänning, djävulsdräkt eller tiara och du kommer var en fullfjädrad svart ängel direkt.Klä ut dig till svart ängel på halloween och var en del av djävulens hantlangare på festen.Du bär lätt upp de höga änglavingarna tack vare breda svarta band likt en ryggsäck.
 • Diadem, fladdermusvingar

  Diadem, fladdermusvingar
  Världens enklaste utklädnad är när man tar på sig ett diadem och är genast redo för festen. Detta fladdermus-diadem för dig redo för både filmpremiärer och halloweenfesten. Bara fäst det på huvudet och du är en färdig fladdermus redo för att flyga ut i natten.Komplettera med svart läppstift, nagellack och smink till halloweenkvällen. 
 • Änglavingar, inkl gloria vit

  Änglavingar, inkl gloria vit
  Dessa vita änglavingar med glittermönster och dun ger en glamorös touch till din ängelkostym på Halloween eller andra tillställningar. Med en enkla elastiska remmarna kan du lätt ta av och på dig vingarna som passar alla.Buttericks fina vingar ger dig en mjuk och fluffig känsla när du rör dig, vilket gör att du kan förflytta dig lätt och bekvämt. Gör dig redo att lysa upp festen med dessa fantastiska vita änglavingar och gloria.
 • Änglavingar, regnbåge 120x120 cm

  Änglavingar, regnbåge 120x120 cm
  120 cm höga regnbågsvingar med fjädrarÄr du en fallen ängel eller vill du vara en kråka med stora svarta vingar? Med dessa svarta vingar finns det många olika karaktärer och djur du kan klä ut dig till. Finns det något vackrare än en ängel som kliver in på festen? Med dessa stora svarta vingar på ryggen kommer du få alla att tappa hakan. Komplettera vingarna med svart klänning, djävulsdräkt eller tiara och du kommer var en fullfjädrad svart ängel direkt.Klä ut dig till svart ängel på halloween och var en del av djävulens hantlangare på festen.Du bär lätt upp de höga änglavingarna tack vare breda svarta band likt en ryggsäck.
 • Prop, hängande demon med vingar 52 cm

  Prop, hängande demon med vingar 52 cm
  Demon med skratt och vingarDenna halloweenprop är extra läskig på halloweenkvällen. Den skrattar onskefullt, blinkar med ögonen och viftar med de trasiga vingar som demonen har. En utmärkt prop för att hänga i festlokalen där personer inte tror att en demon ska finnas flygande. Du hänger lätt upp prop flygande demon i medföljande snöret.Göm den på toaletten, direkt i hallen när man kommer in eller direkt i festlokalen, se till att ha mobilen redo när en ovetande går fram mot den. 
 • Gravsten, vingar och dödskalle 50x30 cm

  Gravsten, vingar och dödskalle 50x30 cm
  Halvmeterhög gravsten med dödskalle och vingarMå alla gastar rest in peace med denna gravsten med inristat kors, gargoyle liknande dödskalle och vingar som gör en utmärkt halloweendekoration till festen. Fäst den på väggen eller dekorera upp den med spindelnär för en mer äldra känsla på gravstenen.Gravstenen är av frigolit och väldigt lätt, ska du fästa den utomhus rekommenderar vi att du fäster den på något form av spett för att den ska stå kvar. Gravstenen är 50 cm hög och 30 cm bred.
 • Änglavingar, vita 90 cm

  Änglavingar, vita 90 cm
  Att klä ut sig till en ängel är ett klassiskt och tidlöst val för maskeradfester, Halloween eller cosplay. Och vad skulle vara en mer imponerande detalj än ett par stora, vita vingar med äkta fjädrar?Buttericks erbjuder en uppsättning av vita änglavingar som mäter hela 90 cm i vingspann och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet. De är lätta att sätta på med hjälp av elastiska band för att passa din kropp.När du har på dig dessa vingar så kan du förvandlas till en fantastisk ängel som sprider kärlek och glädje var du än går. Du kan matcha dem med en enkel vit klänning eller en elegant dräkt för att skapa en ännu mer imponerande look.Dessa vingar är tillverkade av högkvalitativa material och är garanterat slitstarka. De kommer att hålla länge och du kan använda dem om och om igen till olika tillfällen.Så om du vill förvandlas till en vacker och majestätisk ängel, så är dessa vita änglavingar med äkta fjädrar det perfekta tillbehöret för dig. De kommer garanterat att ge dig den wow-faktor du söker och göra din outfit komplett.
 • GIGANTISKA Svarta vingar med fjädrar 120x120 cm

  GIGANTISKA Svarta vingar med fjädrar 120x120 cm
  GIGANTISKA svarta vingar täckta av fjädrar. Perfekt till äventyrare, vampyrer, djävlar, feer m.m.
 • Svarta vingar med fjädrar 65x65 cm

  Svarta vingar med fjädrar 65x65 cm
  Svarta vingar dekorerade med fjädrar. Perfekt för äventyrare, vampyrer, änglar, feer m.fl.
 • Vitt Änglaset med Vingar och Gloria

  Vitt Änglaset med Vingar och Gloria
  Änglaset med silverfärgad glittrande gloria och vita vingar pyntade med silverfärgat glitter. Vingarna har en storlek på ca 56x55 cm och bärs med band.
 • Rainbow Wings - Fjädervingar

  Rainbow Wings - Fjädervingar
  Vingar täckta av fjädrar i regnbågens färger. Dessa vingar passar perfekt till bad taste partys, gay pride-fest, möhippor och andra färgglada tillställningar :)Vingarna har band och storlek på&hellip:
 • Änglavingar med Plyschkanter

  Änglavingar med Plyschkanter
  Söta änglavingar med silverlinjer och plyschkanter. Vingarna sitter över axlarna med hjälp av resårband.
 • Ljusrosa fjädervingar 50x50 cm

  Ljusrosa fjädervingar 50x50 cm
  Ljusrosa vingar täckta av fjädrar. De här vingarna passar t.ex. änglar, feer och liknande.Vingarna har remmar.
 • Gröna Vingar med Glitter 76x124 cm

  Gröna Vingar med Glitter 76x124 cm
  Fina gröna vingar dekorerade med glitter och som har en storlek på 76x124 cm. Ha dem till kostymer som fe, alv, tingeling och andra äventyrliga karaktärer ihop med andra tillbehör
 • Vita Vingar och Gloria med Plyschkant, Stjärnor och Paljetter

  Vita Vingar och Gloria med Plyschkant, Stjärnor och Paljetter
  Paket med vita vingar med plyschkant, silverränder, glittrande paljetter och en plyschgloria med silverstjärnor.
 • Svarta Vingar med Glitter 99x110 cm

  Svarta Vingar med Glitter 99x110 cm
  Fina svarta vingar dekorerade med glitter och som har en storlek på 99x110 cm. Ha dem till kostymer som ängel,fe och alv och andra äventyrliga karaktärer ihop med andra tillbehör
 • Stars and Stripes Vingar i Tyg

  Stars and Stripes Vingar i Tyg
  Röda, blå och vita USA-vingar, perfekt till utklädnader, sommarfester, dräkter, karnevaler och mer. Vingarna fästs enkelt med axelremmar och har fastsydda öglor för armarna.
 • Vita fjädervingar 65x65 cm

  Vita fjädervingar 65x65 cm
  Vita vingar täckta av fjädrar. De här vingarna passar t.ex. änglar, feer och liknande.Vingarna har remmar.
 • Nyckelpigeset med vingar och pannband med känselspröt

  Nyckelpigeset med vingar och pannband med känselspröt
  Utklädningsset för nyckelpiga, med vingar och pannband med känselspröt. Vingarna är 64x23 cm.
ilead