Vingar till maskerad

Här finns massor av olika typer av vingar till maskerad eller utklädnad för både vuxna och barn. Du hittar fjärilsvingar, fladdermusvingar, drakvingar och andra vingar. Vingar är en viktig detalj i många utklädnader.

Fladdermus-, fe-, drak- och fjärilsvingar

Batman är ingen bat-man utan sina vingar. Änglar kan vara utan vingar, men dräkten blir mer komplett med fjädervingar på ryggen. Den som ska klä ut sig till insekter som bin, fluga eller fjäril gör bäst i att skaffa passande vingar till utstyrseln. Vill du vara en älva eller fe blir det också bättre med vingar på ryggen.

Populärt inom vingar till maskerad

 • Fjärilsvingar Vit/Silver Barn - One size

  Fjärilsvingar Vit/Silver Barn - One size
  Drömmer du om att kunna flyga? Ja, du kommer kanske inte att kunna flyga när du sätter på dig de här vingarna, men du kommer definitivt att känna dig som en vacker fjäril eller kanske som en magisk?
 • Fjärilsvingar Gröna

  Fjärilsvingar Gröna
  Vill du vara en älva? Tingeling? Eller kanske en fjäril? Dessa gröna vingar tar dig långt på vägen. De är så pass lätta att använda och vackra att titta på att man önskar att man hade vingar?
 • Fjärilsvingar Vita

  Fjärilsvingar Vita
  Delikata, vackra och fjäderlätta: dessa Fjärilsvingar Vita är rena skönheter. De fungerar utmärkt när exempelvis barnet vill klä ut sig till en söt, liten fjäril inför barnkalaset, eller om?
 • Fjärilsvingar Vit/Guld Barn - One size

  Fjärilsvingar Vit/Guld Barn - One size
  Tänk att få bli en söt liten fjäril eller en magisk älva! Med de här vackra vingarna är det faktiskt möjligt. Vingarna blir en härlig accessoar att ha på sig när du är bjuden på maskerad eller?

Fler tips på vingar till maskerad

 • Fladdermössvingar för Barn - One size

  Fladdermössvingar för Barn - One size
  Fladdra ut i natten och knacka dörr för bus eller godis som en äkta fladdermus med den här ving-capen! Perfekt till barnet som älskar att hänga knäveck i fladdermus-manér och är bjuden på ett?
 • Gigantiska Vingar Färgskimrande

  Gigantiska Vingar Färgskimrande
  Gjorde det ont när du föll ner från himlen? Inte det minsta, du hade ju dina skimrande vingar med dig! Snygg ryggbeklädnad som kommer passa perfekt på maskeraden!Gigantiska Vingar Färgskimrande mäter?
 • Gigantiska Guld Vingar Deluxe - One size

  Gigantiska Guld Vingar Deluxe - One size
  Vad ska du köpa för pengarna? Om du frågar Mikael Rickfors så skulle han nog rekommendera dig att spengera varenda slant på ett par vingar. Varför är en gåta, men du kan åtminstone glädja dig?
 • Fladdermusvingar för Barn - One size

  Fladdermusvingar för Barn - One size
  Sprid dina vingar och flyg iväg till maskeraden som den fladdermus du är! Oavsett om det är en maskerad, en teateruppträdande eller bara en vanlig dag med lek, så kommer dessa fladdermusvingar säkerligen?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Rosa

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Rosa
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Örhängen Steampunk med Vingar - 2-pack

  Örhängen Steampunk med Vingar - 2-pack
  Om du letar efter ett par örhängen utöver det vanliga så behöver du inte leta längre. Dessa är nämligen riktigt tuffa och har en attityd som är stenhård.?
 • Glittriga Flerfärgade Févingar - One size

  Glittriga Flerfärgade Févingar - One size
  Sträck ut dina magiska vingarna och fladdra direkt till maskeradfesten klädd som en sagolik fé! Ett rent måste vare sig du planerar att sprida stoff som Tingeling, klä ut dig till nordens festligaste?
 • Reaper med Vingar Animerad Prop

  Reaper med Vingar Animerad Prop
  Om du vill ta nästa steg i halloweenpyntandet rekommenderar vi att bjuda in det här otäcka benranglet till festen. Med både ljus, ljud och rörelse är den här animerade varelsen så otäck att gästerna?
 • Gröna Fjärilsvingar

  Gröna Fjärilsvingar
  Vingar som får barnet att sväva in på barnmaskeraden! En riktig favorit som passar perfekt när barnet ska klä ut sig till ett sagolikt väsen - vare sig det är maskerad eller vanligt lek och stoj.?
 • Févingar för Barn - Rosa

  Févingar för Barn - Rosa
  Låt fantasin flyga högt med dessa färgglada vingar på ryggen. Perfekt när ditt barn vill klä ut sig till en älva på maskeraden! För vad vore en älva utan sina söta vingar?Févingar för Barn?
 • Vikingahjälm med Vingar - One size

  Vikingahjälm med Vingar - One size
  Ta en slurk trolldryck, ta på dig denna coola Vikingahjälm med Vingar och du är redo att försvara din lilla by mot de dumma romarna!Vikingahjälm med Vingar kommer i en rund form i en guld/bronsaktig?
 • Févingar för Barn - Lila

  Févingar för Barn - Lila
  Låt fantasin flyga högt med dessa färgglada vingar på ryggen. Perfekt när ditt barn vill klä ut sig till en älva på maskeraden! För vad vore en älva utan sina söta vingar?Févingar för Barn?
 • Fladdermusvingar för Katt - One size

  Fladdermusvingar för Katt - One size
  Visst förtjänar väl katten din att följa med på halloweenfesten? Klä ut honom eller henne till en livs levande fladdermuskatt med hjälp av dessa underbara kattvingar. Vingarna passar alla slags?
 • Blodiga Vingar i Tyg

  Blodiga Vingar i Tyg
  Klä ut dig till dödsängel med ett par smäckra vingar på ryggen! Extra bra på halloween då vingarna har stänk av blod!Blodiga Vingar i Tyg mäter 105 x 45 cm och är tillverkade i polyester. Vingarna?
 • Fjärilsvingar för Barn Rosa

  Fjärilsvingar för Barn Rosa
  Om du har en lite yngre familjemedlem som alltid drömt om att flyga ut över ängarna likt en tvättäkta citronfjäril är dessa vingar ett bra första steg. Fäst?
 • Svarta Vingar Fladdermus för Barn - One size

  Svarta Vingar Fladdermus för Barn - One size
  När halloweenkalaset står runt hörnet är det hög tid att fixa en rolig utklädnad för ditt barn. Och oavsett som maskeradkostymen redan är kirrad eller om du är ute efter en enkel och smidig halloweenaccessoar?
 • Fladdermusvingar med Spindelnät - One size

  Fladdermusvingar med Spindelnät - One size
  Varför hålla sig på jorden när möjligheten att flaxa iväg finns? Med ett par snygga fladdermusvingar på ryggen är hela himlen din! Perfekt för dig som vill vara lite extra häftig nästa halloweenfest. Fladdermusvingar?
 • Fjärilsvingar Stora - One size

  Fjärilsvingar Stora - One size
  Ett par vackra fjärilsvingar i svart och gult. Du sätter enkelt fast vingarna med hjälp av axelbanden och runt fingrarna och sedan fladdrar de fint när du rör armarna. Vingarna är väldigt vackra?
 • Ljusrosa Fevingar för Barn

  Ljusrosa Fevingar för Barn
  Magiskt blir garanterat maskeradkalaset när barnet förvandlas till en älva! Tillsammans med en rosa klänning, en tiara och ett trollspö är ni redo för en minst sagt sagolik dag, vare sig det är?
 • Påfågelvingar - One size

  Påfågelvingar - One size
  Bred ut dina vackra vingar och spatsera runt på festen likt en vacker påfågel! Precis som när man ser en påfågel på nöjesfälten så kommer man inte kunna slita blicken ifrån dig, och gästerna?
 • Vingar Sammet Guldstjärnor - One size

  Vingar Sammet Guldstjärnor - One size
  Den enklaste och snabbaste vägen till kalaset borde väl ändå vara fågelvägen, så om ditt barn ska vara en vacker älva eller fé är ett par händiga vingar väldigt passande! Dessa vingar är dessutom?
 • Gigantiska Vingar Vita

  Gigantiska Vingar Vita
  Att klä ut sig till en ängel på maskeraden är en klassiker som aldrig blir gammal. Ängel-looken är alltid söt, och när vingarna dessutom är gigantiska så blir din utklädnad både elegant och?
 • Vingar för Glas Placeringskort - 10-pack

  Vingar för Glas Placeringskort - 10-pack
  Dessa vingar passar för alla slags glas och är en fin detalj till vilken dukning som helst. Du kan använda dem som placeringskort på bröllop eller annan fest, eller bara som dekoration?
 • Vingar Guld Deluxe

  Vingar Guld Deluxe
  Har hoppet om att få göra en storslagen entré på catwalken som en äkta Victoria's Secret-ängel sakta med säkert svalnat av? Hoppet är ännu inte förbi!?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Lila

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Lila
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Vingar Fjäril för Barn

  Vingar Fjäril för Barn
  Om familjens yngsta har storslagna fjärilsdrömmar kan vi nu erbjuda ett par vackra vingar att flaxa med! Perfekt för maskerader, halloweenkalas eller att leka i hemma! Flax flax!Vingar Fjäril för?
 • Diadem Fladdermusvingar

  Diadem Fladdermusvingar
  Fint glittrande diadem som passar perfekt att bära på Halloweens alla tillställningar. Kanske du kan skapa en modernare variant av batman eller batwoman? Diadem Fladdermusvingar passar utmärkt att?
 • Svart/Gröna Fjärilsvingar

  Svart/Gröna Fjärilsvingar
  Att fjärilar är fina att kolla på håller nog alla med om, så varför inte klä ut dig till just en sådan på maskeradfesten? Bara lyft upp dina armar och?
 • Fladdermusvingar Svart

  Fladdermusvingar Svart
  Med de här coola, svarta vingarna förvandlas du enkelt och snabbt till mörkrets mästare. Du blir en skräckinjagande vampyr. Vingarna är formade som ett par fladdermusvingar. Det är en väldigt bra?
 • Févingar för Barn - Vit

  Févingar för Barn - Vit
  Låt fantasin flyga högt med dessa färgglada vingar på ryggen. Perfekt när ditt barn vill klä ut sig till en älva på maskeraden! För vad vore en älva utan sina söta vingar?Févingar för Barn?
 • Fjärilsvingar & Stav Barn - Grön

  Fjärilsvingar & Stav Barn - Grön
  Gulliga, glittrande fjärilsvingar med en matchande stav i olika färger.Perfekt till barnkalaset!Vingarna mäter ca 40 cm (L) x 45 cm (B) och sitter på plats med elastiska band.
 • Fladdermössvingar för Dam

  Fladdermössvingar för Dam
  Fladdra in på festen som en tvättäkta fladdermus med den här läckra capen! Om du är ett fan av att hänga upp och ned kan du dessutom nu göra det utan att få den minsta konstig blick från övriga?
 • Vingar Paljetter Mintgrön - One size

  Vingar Paljetter Mintgrön - One size
  Ska ditt barn förvandlas till en magisk fé eller älva till kalaset är dessa skimrande vingar en ypperlig attiralj. För du har du nånsin sett en älva eller fé utan vingar? Nä just det!Vingar Paljetter?
 • Gigantiska Vingar Silver Deluxe

  Gigantiska Vingar Silver Deluxe
  Helt underbara vingar i ett silverfärgat material som du kan göra häftiga konster med genom att röra dina armar. De passar perfekt till nästa maskerad eller om du ska gå?
 • Fjärilsvingar Multicolour

  Fjärilsvingar Multicolour
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar Multicolour och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Tillbehör. Fe-vingar. Material: Polyester. Färg: Multicolour
 • Vingar My Other Me Svart Grön Drake

  Vingar My Other Me Svart Grön Drake
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar My Other Me Svart Grön Drake och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Storlek: One size. Kön: Unisex. Material: Foam. Typ: Vingar. Mått ca: 89 x 4 x 107 cm. Färg:. Svart. Grön. Modell: Drake
 • Gravsten, vingar och dödskalle 50x30 cm

  Gravsten, vingar och dödskalle 50x30 cm
  Halvmeterhög gravsten med dödskalle och vingarMå alla gastar rest in peace med denna gravsten med inristat kors, gargoyle liknande dödskalle och vingar som gör en utmärkt halloweendekoration till festen. Fäst den på väggen eller dekorera upp den med spindelnär för en mer äldra känsla på gravstenen.Gravstenen är av frigolit och väldigt lätt, ska du fästa den utomhus rekommenderar vi att du fäster den på något form av spett för att den ska stå kvar. Gravstenen är 50 cm hög och 30 cm bred.
 • Änglavingar My Other Me Kostym Multicolour One size

  Änglavingar My Other Me Kostym Multicolour One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Kostym Multicolour One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Fjädrar. Batteridriven: Inte. Typ: Kostym. Färg: Multicolour. Storlek: One size
 • Änglavingar, regnbåge 120x120 cm

  Änglavingar, regnbåge 120x120 cm
  120 cm höga regnbågsvingar med fjädrarÄr du en fallen ängel eller vill du vara en kråka med stora svarta vingar? Med dessa svarta vingar finns det många olika karaktärer och djur du kan klä ut dig till. Finns det något vackrare än en ängel som kliver in på festen? Med dessa stora svarta vingar på ryggen kommer du få alla att tappa hakan. Komplettera vingarna med svart klänning, djävulsdräkt eller tiara och du kommer var en fullfjädrad svart ängel direkt.Klä ut dig till svart ängel på halloween och var en del av djävulens hantlangare på festen.Du bär lätt upp de höga änglavingarna tack vare breda svarta band likt en ryggsäck.
 • Dräkt, ängel klänning med vingar

  Dräkt, ängel klänning med vingar
  Klä ut dig till en vacker ängel på maskeradfesten! Alla älskar en ängel och du kan lätt slå ut allt det onda på halloween när du kommer utklädd till en ängel. Den fina klänningen har silvriga detaljer och du får även med ett par mindre änglavingar och gloria. I dräkten ingår:-Klänning-Vingar-Gloria-Storlek one-size medium.
 • Fjärilsvingar, gröna

  Fjärilsvingar, gröna
  Dyk djupt in i en värld av sprakande fantasi, där gröna vingar svirar genom luften, bärande på magiska drömmar och guldigt glitter! Denna kväll, var du på en sprudlande fest eller en minnesvärd möhippa, dessa gröna vingar kommer att ge dig kraften att flyga över dansgolvet och sprida skratt och glädje i varje hörn av rummet.Spänn enkelt fast vingarna på ryggen, likt en bekväm ryggsäck, och känn hur de omsluter dig med en oemotståndlig känsla av frihet och äventyr. Dessa vingar är skapade för att komplettera en mångfald av olika dräkter och klänningar. Vill du vara en mystisk skogsfé, en charmig älv eller kanske en spexig tandfé med en grön twist? Möjligheterna är lika gränslösa som din fantasi!Bli festens centrum, bjud in dina vänner till en magisk värld där pirater och krokodiler är till för att besegras, och där varje flygtur är ett steg närmare en natt av oförglömliga minnen. Dessa gröna vingar är inte bara ett tillbehör – de är en biljett till en kväll där allt är möjligt, där skrattet aldrig tar slut och där varje ögonblick är fyllt med magi och glitter.
 • Vingar Röd

  Vingar Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Röd. Typ: Vingar. Design: Halloween
 • Fe-vingar 41 x 49 cm Vit Fantasi

  Fe-vingar 41 x 49 cm Vit Fantasi
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar 41 x 49 cm Vit och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg: Vit. Design: Fantasi. Mått ca: 41 x 49 cm. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Fjärilsvingar Blå 48 X 37 cm

  Fjärilsvingar Blå 48 X 37 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar 48 X 37 cm Blå Polyester och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Polyester. Rekommenderad ålder: Pojkar. Färg: Blå. Mått ca: 48 X 37 cm
 • Änglavingar, inkl gloria svarta

  Änglavingar, inkl gloria svarta
  Låt dig förfalla till förförelse med våra svarta änglavingar och diadem med gloria. Dessa vackra och eleganta vingar är perfekta för att förvandla dig till en fallen ängel till Halloween eller andra kostymfester.Vingarna har glittrigt mönster och fint dun i kanten och mäter cirka 60 cm från spets till spets, medan diademet med gloria adderar en änglaliknande glans till din look. Med elastiska band är dessa vingar enkla att sätta på och ta av.Så gör dig redo att falla och förföra med våra svarta änglavingar och diadem.
 • Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W

  Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W
  InnovaGoods erbjuder de bästa nyheterna för hemmet, såsom Hopfällbart Elektriskt Torkställ med Vingar Drywing InnovaGoods 20 Bars 230 W ! Upptäck ett brett sortiment av kvalitetsprodukter som står för funktionalitet, effektivitet och innovativ design: belysning, organisering, inredning, luftkonditionering, trädgård, husdjur, rengöring, etc.. Detta hopfällbara elektriska torkställ med vingar underlättar snabb torkning av kläder tack vare sina 20 uppvärmbara stänger (230 W/45-55 °C). Det tar liten plats vid förvaring, tål 15 kg och är perfekt för vintern, kalla, regniga eller fuktiga dagar.. Ett bärbart torkställ som enkelt kan flyttas överallt tack vare sin lätta och hopfällbara utformning. Det kan också användas som ett vanligt torkställ utan att ansluta till elnätet.. X-formad design: Vårt hopfällbara elektriska torkställ är lätt, tåligt och säkert. Ett elegant grått torkställ, som har tillverkats med kvalitetsmaterial: aluminium, polypropen och ABS. Dess X-formade korsade design gör att det står stabilt och stadigt.. Hopfällbart, utrymmesbesparande: Detta torkställ för inomhusbruk fälls enkelt ihop för att enkelt bäras med överallt och sparar utrymme vid förvaring när det inte används. Du kan ställa det bakom dörren, i en garderob, under sängen osv.. Elektriskt, snabbtorkande: Detta bärbara torkställ påskyndar torkningsprocessen utan att skada kläderna. Dessutom är det väldigt enkelt att använda, det har en enda på/av-knapp för att slå på och av. Det når en maximal temperatur på 45-55 ºC och dess effekt är 230 W.. Två utfällbara vingar och 20 stänger: Den har två hopfällbara sidovingar som ökar torkutrymmet. Dess 20 uppvärmbara stänger torkar kläder mycket snabbt, vilket är mycket praktiskt på vintern. Dessutom tillför dess höjd på mer än en meter mer komfort vid användning. Lämplig för alla typer av plagg. Kan bära upp till 15 kg vikt.. Bärbart, för inomhusbruk: Detta hopfällbara torkställ är lätt att hantera och anpassar sig till alla utrymmen. Tack vare sin bärbara utformning kan du ta med det vart som helst i hemmet för att torka kläderna enkelt och snabbt. Perfekt för inomhusbruk även om du även kan använda det utomhus, utan att ansluta till det elektriska nätverket, som ett vanligt torkställ.. Material:. Aluminium. ABS. polypropen. Färg: Grå. Typ: Torklina. Kapacitet: 20 Bars. Hopfällbar: Platsbesparande. Fällbara sidogrinder: x2. PÅ/AV-knapp: Lätt att använda. Temperatur max.: 45-55 ºC. Egenskaper: Snabbtorkande. Rekommenderad användning: För inomhusbruk. Lätt och praktisk: Enkel att transportera och förvara. Maxvikt: 12 kg. Typ av kontakt: F. Kabellängd: 140 cm. Ström: 230 W. AC In: 220-240 V / 50 Hz. Ungefärlig storlek vid hopfällning: 132 x 6 x 54 cm. Ungefärliga mått (uppvikt): 147 x 113 x 54 cm. Förpackning och manual på flera språk: engelska, franska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, holländska, polska, ungerska, rumänska, danska, svenska, finska, litauiska, norska, slovenska, grekiska, tjeckiska, bulgariska, kroatiska, slovakiska, estniska, ryska och lettiska.
 • Fjärilsvingar, rosa

  Fjärilsvingar, rosa
  Klä snabbt ut dig till en rosa fé med fina rosa fjärilsvingar på maskeradfesten med dessa smidiga vingar som du tar på dig likt en ryggsäck när du vill ha dem på dig. Smidiga och enkel utklädnad som gör stor skillnad. Överraska barnen på barnklaset utklädd i prinsessklänning med vingar till eller kom på halloween som en blodig fé som fått blodlust.Rosa vingar passar till många karaktärer och tillfällen. 
 • Fe-vingar My Other Me Blå 45 x 38 cm

  Fe-vingar My Other Me Blå 45 x 38 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar My Other Me Blå 45 x 38 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Blå. Kön:. Barn. Unisex. Mått ca: 45 x 38 cm. Typ:. Fe-vingar. Maskeraddräktsaccessoarer. Vingar. Storlek: One size
 • Änglavingar Vit

  Änglavingar Vit
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar Vit och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Vit
 • Pridevingar

  Pridevingar
  Symboliska fjädervingar i regnbågens färger.Vingarna bärs som en ryggsäck med elastiska gummiband som är fästa på vingarna.
 • Fe-vingar 41 x 49 cm Rosa Fantasi Skräck

  Fe-vingar 41 x 49 cm Rosa Fantasi Skräck
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar 41 x 49 cm Rosa Fantasi och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg: Rosa. Design: Fantasi. Mått ca: 41 x 49 cm. Material: Nylon. Batterityp: Utan batteri. Batterier medföljer: Inte
 • Änglavingar Inca

  Änglavingar Inca
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar Inca och annat Inca till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Ängel
 • Fjärilsvingar Purpur 48 X 37 cm

  Fjärilsvingar Purpur 48 X 37 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar 48 X 37 cm Purpur och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Purpur. Mått ca: 48 X 37 cm
 • Hängsmycke Skelett (60 x 50 cm) Grå Vingar

  Hängsmycke Skelett (60 x 50 cm) Grå Vingar
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Hängsmycke Skelett (60 x 50 cm) Grå Vingar och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 60 x 50 cm. Innehåller: Vingar. Färg: Grå
 • Änglavingar My Other Me Vit 94 x 29 cm Ängel One size

  Änglavingar My Other Me Vit 94 x 29 cm Ängel One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Vit 94 x 29 cm Ängel One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Kostym. Vingar. Material: Fjädrar. Batteridriven: Inte. Färg: Vit. Mått ca: 94 x 29 cm. Modell: Ängel. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Vingar
 • Änglavingar, inkl gloria vit

  Änglavingar, inkl gloria vit
  Dessa vita änglavingar med glittermönster och dun ger en glamorös touch till din ängelkostym på Halloween eller andra tillställningar. Med en enkla elastiska remmarna kan du lätt ta av och på dig vingarna som passar alla.Buttericks fina vingar ger dig en mjuk och fluffig känsla när du rör dig, vilket gör att du kan förflytta dig lätt och bekvämt. Gör dig redo att lysa upp festen med dessa fantastiska vita änglavingar och gloria.
 • Fe-vingar My Other Me Rosa (51 x 36 cm)

  Fe-vingar My Other Me Rosa (51 x 36 cm)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar My Other Me Rosa (51 x 36 cm) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Rosa. Kön: Barn. Mått ca: 51 x 36 cm. Typ:. Fe-vingar. Maskeraddräktsaccessoarer
 • Änglavingar My Other Me Vit 42 x 46 cm One size

  Änglavingar My Other Me Vit 42 x 46 cm One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Vit 42 x 46 cm One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Vit. Material: Fjädrar. Batteridriven: Inte. Kön: Unisex. Mått ca: 42 x 46 cm. Typ:. Änglavingar. Vingar. Rekommenderad ålder: + 3 år. Storlek: One size
 • Vingar 119450 Multicolour

  Vingar 119450 Multicolour
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar 119450 Multicolour och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Multicolour. Design: Fjädrar
 • Änglavingar My Other Me Röd 45 x 39 cm

  Änglavingar My Other Me Röd 45 x 39 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Röd 45 x 39 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Röd. Material: Fjädrar. Kön: Unisex. Typ:. Änglavingar. Vingar. Storlek: One size. Mått ca: 45 x 39 cm. Innehåller: Vingar
 • Änglavingar My Other Me Regnbåge 70 x 50 cm One size

  Änglavingar My Other Me Regnbåge 70 x 50 cm One size
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Regnbåge 70 x 50 cm One size och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Fjädrar. Storlek: One size. Innehåller: Vingar. Typ: Vingar. Mått ca: 70 x 50 cm. Modell: Regnbåge
 • Luftmadrass Intex Colette Miller Med handtag Änglavingar 251 x 160 cm (4 antal)

  Luftmadrass Intex Colette Miller Med handtag Änglavingar 251 x 160 cm (4 antal)
  Kul i sommar är något som är säkert med dessa produkter. Både stora och små kommer att gilla dem. Köp Luftmadrass Intex Colette Miller Änglavingar Med handtag 251 x 160 cm (4 antal) och njut av din fritid!. Storlek: Individuell. Material: PVC. Innehåller: Reparationskit. Maxvikt: 100 kg. Mått ca: 251 x 160 cm. Rekommenderad ålder: + 13 år. Antal: 4 antal. Egenskaper: Med handtag. Design: Änglavingar. Färg: Multicolour
 • Vingar Multicolour

  Vingar Multicolour
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 97 x 37 cm. LED: Röd
 • Fjärilsvingar Grön 48 X 37 cm

  Fjärilsvingar Grön 48 X 37 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar 48 X 37 cm Grön Polyester och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Polyester. Rekommenderad ålder: Pojkar. Färg: Grön. Mått ca: 48 X 37 cm
 • Vingar (45 x 30 cm) Svart

  Vingar (45 x 30 cm) Svart
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar (45 x 30 cm) Svart och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 45 x 30 cm. Färg: Svart
 • Fjärilsvingar, blåa

  Fjärilsvingar, blåa
  Ska du klä ut dig till en vacker fé på kalaset eller bara smyga in och lägga pengar under kudden som tandfén då är ett par ljusblå vingar nästan ett måste. Du tar snabbt på dig vingarna likt en ryggsäck och är genast en fantastisk fjäril redo att flyga iväg på fest. Vingarna kan man komplettera många olika sorters dräkter med beroende på vilken figur man vill vara.Köp till en ljusblå klänning och till dessa blå vingar och du har en fantastisk fin kombination.
 • Vingar Nyckelpiga Röd

  Vingar Nyckelpiga Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Nyckelpiga Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 32 x 50 cm
 • Fe-vingar 41 x 49 cm Fuchsia Purpur Multicolour Fantasi

  Fe-vingar 41 x 49 cm Fuchsia Purpur Multicolour Fantasi
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar 41 x 49 cm Fuchsia och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg:. Fuchsia. Multicolour. Design: Fantasi. Mått ca: 41 x 49 cm. Rekommenderad ålder:. + 3 år. + 14 år
 • Fjärilsvingar Rosa 48 X 37 cm

  Fjärilsvingar Rosa 48 X 37 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar 48 X 37 cm Rosa och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Rosa. Mått ca: 48 X 37 cm
 • Vingar

  Vingar
  Färg: Blå. ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Fjäril Blå och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!
 • Vingar (56 x 53 cm) Röd

  Vingar (56 x 53 cm) Röd
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar (56 x 53 cm) Röd och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 56 x 53 cm. Färg: Röd
 • Fe-vingar Barn Tyllkjol Gyllene Silvrig

  Fe-vingar Barn Tyllkjol Gyllene Silvrig
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Fe och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Fe
 • Fe-vingar 41 x 49 cm Vit

  Fe-vingar 41 x 49 cm Vit
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fe-vingar 41 x 49 cm Vit och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg: Vit. Design: Fantasi. Mått ca: 41 x 49 cm. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Änglavingar, rosa 50x50 cm

  Änglavingar, rosa 50x50 cm
  Fånga allas blickar på årets mest skrämmande natt med våra fantastiska rosa änglavingar! Denna accessoar är inte bara perfekt för Halloween, utan också för att sprida magi och förtrollning året om.Våra änglavingar är tillverkade med äkta fjädrar och ger en elegant och förtrollande touch till din maskerad-outfit. Med en praktisk ryggsäcksdesign kan du enkelt bära dem och vara redo för festen på nolltid. Vingarna mäter 50x50 cm när vingarna är utfällda och du kommer skapa en verklig wow-effekt när du kommer inflygandes med dessa vingar. Klä ut dig till en bedårande rosa ängel och sprid en aura av förtrollning och mystik. Eller varför inte förvandla dig till en lekfull flamingo eller en majestätisk flygande enhörning?Dessa rosa änglavingar låter dig verkligen låta fantasin sprudla. De är även en rolig accessoar när det är dags för möhippa, svensexa eller spex - vem klarar av att göra bäst festivaloutfit med vingar från Butterick's?För att verkligen förhöja din look kan du komplettera dina rosa änglavingar med våra fina kroppsstenar eller glitter. Skapa ditt eget unika mönster och ge dig själv den perfekta glamorösa touchen för Halloween-festen.Tillverkat av 60% papper, 17% hönsfjädrar, 12% järn, 11% polyester.
 • Fjärilsvingar Multicolour

  Fjärilsvingar Multicolour
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Fjärilsvingar Multicolour och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Material: Polyester. Färg: Multicolour. Kön: Barn
 • Änglavingar My Other Me Vuxna (58 x 50 cm)

  Änglavingar My Other Me Vuxna (58 x 50 cm)
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Änglavingar My Other Me Vuxna (58 x 50 cm) och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ:. Maskeraddräktsaccessoarer. Änglavingar. Färg: Vit. Kön:. Unisex. Vuxna. Mått ca: 58 x 50 cm
 • Vingar 50381

  Vingar 50381
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Vingar Nyckelpiga Barn och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad användning: Barn
 • Blå Vingar med Guldfärgat Glitter

  Blå Vingar med Guldfärgat Glitter
  Blå vingar med guldfärgade glitterlinjer. Vingarna mäter 76x80 cm och träs på armarna med resårband.
 • Vita fjädervingar 65x65 cm

  Vita fjädervingar 65x65 cm
  Vita vingar täckta av fjädrar. De här vingarna passar t.ex. änglar, feer och liknande.Vingarna har remmar.
 • Gröna Vingar med Glitter 76x124 cm

  Gröna Vingar med Glitter 76x124 cm
  Fina gröna vingar dekorerade med glitter och som har en storlek på 76x124 cm. Ha dem till kostymer som fe, alv, tingeling och andra äventyrliga karaktärer ihop med andra tillbehör
 • Stars and Stripes Vingar i Tyg

  Stars and Stripes Vingar i Tyg
  Röda, blå och vita USA-vingar, perfekt till utklädnader, sommarfester, dräkter, karnevaler och mer. Vingarna fästs enkelt med axelremmar och har fastsydda öglor för armarna.
 • STORA vita fjädertäckta vingar 87x72 cm

  STORA vita fjädertäckta vingar 87x72 cm
  Stora vingar täckta med av fjädrar. De här vingarna passar t.ex. mörka och fallna änglar, feer och liknande.Vingarna bärs med remmar.
 • Regnbågsfärgade Sommarfågelvingar i Textil

  Regnbågsfärgade Sommarfågelvingar i Textil
  Fina regnbågsfärgade sommarfågelvingar i tyg som knyts runt halsen som har resår runt handlederna. Använd denna till festivaler, parader, karneval och andra tillfällen.
 • Svarta Vingar med Glitter 99x110 cm

  Svarta Vingar med Glitter 99x110 cm
  Fina svarta vingar dekorerade med glitter och som har en storlek på 99x110 cm. Ha dem till kostymer som ängel,fe och alv och andra äventyrliga karaktärer ihop med andra tillbehör
 • Svarta Drake Vingar med Guldfärgat Holografiskt Motiv 52x40 cm

  Svarta Drake Vingar med Guldfärgat Holografiskt Motiv 52x40 cm
  Svarta vingar med holografiskt guldfärgade partier som ska likna drakens hud. Använd dem ihop med en svart överdel och matchande leggings som också finns här i nätbutiken.
 • Ljusrosa fjädervingar 50x50 cm

  Ljusrosa fjädervingar 50x50 cm
  Ljusrosa vingar täckta av fjädrar. De här vingarna passar t.ex. änglar, feer och liknande.Vingarna har remmar.
 • GIGANTISKA Svarta vingar med fjädrar 120x120 cm

  GIGANTISKA Svarta vingar med fjädrar 120x120 cm
  GIGANTISKA svarta vingar täckta av fjädrar. Perfekt till äventyrare, vampyrer, djävlar, feer m.m.
 • Lila Vingar med Guldfärgat Glitter

  Lila Vingar med Guldfärgat Glitter
  Lila vingar med guldfärgade glitterlinjer. Vingarna mäter 76x80 cm och träs på armarna med resårband.
 • Vita Vingar och Gloria med Plyschkant, Stjärnor och Paljetter

  Vita Vingar och Gloria med Plyschkant, Stjärnor och Paljetter
  Paket med vita vingar med plyschkant, silverränder, glittrande paljetter och en plyschgloria med silverstjärnor.
 • Nyckelpigeset med vingar och pannband med känselspröt

  Nyckelpigeset med vingar och pannband med känselspröt
  Utklädningsset för nyckelpiga, med vingar och pannband med känselspröt. Vingarna är 64x23 cm.
 • Vitt Änglaset med Vingar och Gloria

  Vitt Änglaset med Vingar och Gloria
  Änglaset med silverfärgad glittrande gloria och vita vingar pyntade med silverfärgat glitter. Vingarna har en storlek på ca 56x55 cm och bärs med band.
 • Vita Vingar med Guldfärgade Fjädrar 100x25 cm

  Vita Vingar med Guldfärgade Fjädrar 100x25 cm
  Vita vingar med fjädrar dekorerade med guldfärgad kant och med en storlek på 100x25 cm. Ha dessa till din ängladräkt ihop med andra tillbehör.
 • Svarta vingar med fjädrar 65x65 cm

  Svarta vingar med fjädrar 65x65 cm
  Svarta vingar dekorerade med fjädrar. Perfekt för äventyrare, vampyrer, änglar, feer m.fl.
 • Änglavingar med Plyschkanter

  Änglavingar med Plyschkanter
  Söta änglavingar med silverlinjer och plyschkanter. Vingarna sitter över axlarna med hjälp av resårband.
 • Rosa Vingar med Guldfärgat Glitter

  Rosa Vingar med Guldfärgat Glitter
  Rosa vingar med guldfärgade glitterlinjer. Vingarna mäter 76x80 cm och träs på armarna med resårband.
ilead