Löspolisonger

Löspolisonger kan du klistra fast när du vill klä ut dig till en 70-tals hippie. Här finns både trimmade sideburns och raka löspolisonger men även överdrivet stora klubbor som Wolverine har. Försök välja en färg som passar ditt hår eller din peruk. Eller varför inte köpa allt-i-ett, peruk med polisonger.

Populärt inom löspolisonger

 • Polisonger Teddy Boy

  Polisonger Teddy Boy
  Dags att äntligen få de där polisongerna som du så länge längtat efter! Gles skäggväxt är inte längre ett problem med dessa skönheter klistrade…
 • Hippie Polisonger & Mustasch Svart - One size

  Hippie Polisonger & Mustasch Svart - One size
  Hår skulle det vara mycket av under hippie-kulturen. Här var det populärt att låta både håret på huvudet och det i ansiktet få växa fritt och naturligt.…
 • Logan Peruk med Polisonger - One size

  Logan Peruk med Polisonger - One size
  Har du en dröm om ett par rejäla polisonger som ramar in ditt söta ansikte? Ibland kan det vara svårt att få håret att växa exakt där man vill, och det är…
 • Polisonger Teddy Boy

  Polisonger Teddy Boy
  Rätt rock-attityd blir inte svår att fixa med den här häftiga polisong-peruken Bli både fruktad och beundrad på dansgolvet Den här snubben måste ha något extra som vågar vara så cool Och rocken&hellip:

Fler tips på löspolisonger

 • Elvisglasögon med Polisonger

  Elvisglasögon med Polisonger
  Är du den utvalde Generationens Elvis PresleyDå blir dessa Elvisglasögon ett givet tillbehör som dessutom kommer med fastsatta polisonger Rock n RollElvisglasögon med Polisonger omfattar ett par solglasögon&hellip:

Polisonger vanligt på 70-talet

På 70-talet var det vanligt att killar sparade skäggväxten längst ut på kinden, det som kallas för polisonger. Ska du gå på en 70-tals inspirerad fest kan du köpa löspolisonger.

En superstjärna som gjorde att polisongen blev populär var Elvis. Elvis Presleys polisonger spred sig snabbt bland Rockabillys och raggare.