Vampyrtänder och andra löständer

Det vanligaste köpet av löständer är för att klä ut sig till vampyr. Ett par vampyrtänder med två sylvassa hörntänder, kanske med lite blodspår på, sätter pricken på Y i en vampyrutklädnad. Det finns även andra maskeraddräkter som blir bättre med ett par löständer. På den här sidan har vi samlat en mängd olika typer av lösa tänder för maskerad.

Populärt inom vampyrtänder och andra löständer

 • Löständer Billy Bob Varulv

  Löständer Billy Bob Varulv
  Vänta inte på månskenet för att bli en varulv. Sätt in dessa tänder istället och sätt skräck i din tandläkare. Tänderna är dessutom formbara och går bra att både äta och dricka med.  Information&hellip:
 • Löständer Billy Bob Vampyr

  Löständer Billy Bob Vampyr
  Man är ingen vampyr om man inte har huggtänder! Dessa löständer för överkäken går att äta och dricka med. De medföljande kulorna värms upp och kan formas så att de  fungerar som fäste för&hellip:
 • Löständer Hillbilly Bruna

  Löständer Hillbilly Bruna
  De här tänder får det att se ut som att någon kastat in tänderna i munnen, skakat om och sen bara sett hur de har hamnat. Lägg där till att de aldrig har haft besök av en tandborste för att få&hellip:
 • Extra Fästningsmedel/Fixeringsplast till Löständer

  Extra Fästningsmedel/Fixeringsplast till Löständer
  Behöver du mer fästningsmedel till dina löständer eller vampyrtänder, då rekommenderar vi denna förpackning. Fixeringsplast till formning av tänderna som kan användas till alla Billy Bob-tänder&hellip:

Fler tips på vampyrtänder och andra löständer

 • Vamp Kit - 2 Delar Maskeradtillbehör

  Vamp Kit - 2 Delar Maskeradtillbehör
  Ett minikit med ett set med vampyrtänder och en tub teaterblod.
 • Självlysande Vampyr Protes Löständer

  Självlysande Vampyr Protes Löständer
  Skräm vettet ur kompisarna i mörket. Smila och le ondskefullt samtidigt som munnen med läskiga huggtänder lyser. Muahahaha...Självlysande vampyr löständer. Vampyrtänderna är formade som en protes&hellip:
 • Stora Vampyr Löständer med Fästningsmedel

  Stora Vampyr Löständer med Fästningsmedel
  Stora löständer som du kan använda till din vampyrdräkt. Fästningsmedel till tänderna medföljer och du kan köpa extra i vår nätbutik. Läs engelsk bruksanvisning för korrekt användning.
 • Vita Vampyrtänder

  Vita Vampyrtänder
  Vita vampyrtänder i plast.
 • Vampyrtänder med Fästmedel

  Vampyrtänder med Fästmedel
  Ingen vampyr är komplett utan sina tänder. Fäst dessa enkelt genom att skölja vampyrtänderna och klämma lite ?polygrip? in i varje tand. Håll tänderna där de ska sitta fast i ca en minut.&hellip:
 • Enkla Vita Vampyrtänder med Fästmedel

  Enkla Vita Vampyrtänder med Fästmedel
  Två spetsiga vita hörntänder som gör dig till den ultimata vampyren. Fästmedel för att fästa tänderna följer med, behöver du mer kan du köpa till det i vår nätbutik. Läs den engelska bruksanvisningen&hellip:

Komplettera dina vampyrtänder med teaterblod

Om du ska klä ut dig till vampyr tycker vi definitivt att du ska komplettera med lite härligt rött teaterblod. Du kan köpa en liten tub och sminka på i mungiporna så ser det ut som du nyss ätit. Det kanske kan lugna några av de andra gästerna på festen.