Vampyrtänder och andra löständer

Det vanligaste köpet av löständer är för att klä ut sig till vampyr. Ett par vampyrtänder med två sylvassa hörntänder, kanske med lite blodspår på, sätter pricken på Y i en vampyrutklädnad. Det finns även andra maskeraddräkter som blir bättre med ett par löständer. På den här sidan har vi samlat en mängd olika typer av lösa tänder för maskerad.

Populärt inom vampyrtänder och andra löständer

 • Billy-Bob Hillbilly Löständer med Fixeringsplast

  Billy-Bob Hillbilly Löständer med Fixeringsplast
  Billy-Bob hillbilly löständer. Fixeringsplast medföljer. Engelsk bruksanvisning för framgångsrecept medföljer på förpackningens baksida.
 • Extra Fästningsmedel/Fixeringsplast till Löständer

  Extra Fästningsmedel/Fixeringsplast till Löständer
  Behöver du mer fästningsmedel till dina löständer eller vampyrtänder, då rekommenderar vi denna förpackning. Fixeringsplast till formning av tänderna som kan användas till alla Billy Bob-tänder&hellip:
 • Enkla Vita Vampyrtänder med Fästmedel

  Enkla Vita Vampyrtänder med Fästmedel
  Två spetsiga vita hörntänder som gör dig till den ultimata vampyren. Fästmedel för att fästa tänderna följer med, behöver du mer kan du köpa till det i vår nätbutik. Läs den engelska bruksanvisningen&hellip:
 • Vampyrtänder med Fästmedel

  Vampyrtänder med Fästmedel
  Ingen vampyr är komplett utan sina tänder. Fäst dessa enkelt genom att skölja vampyrtänderna och klämma lite ?polygrip? in i varje tand. Håll tänderna där de ska sitta fast i ca en minut.&hellip:

Fler tips på vampyrtänder och andra löständer

 • Vita Vampyrtänder

  Vita Vampyrtänder
  Vita vampyrtänder i plast.
 • Självlysande Vampyr Protes Löständer

  Självlysande Vampyr Protes Löständer
  Skräm vettet ur kompisarna i mörket. Smila och le ondskefullt samtidigt som munnen med läskiga huggtänder lyser. Muahahaha...Självlysande vampyr löständer. Vampyrtänderna är formade som en protes&hellip:
 • Vamp Kit - 2 Delar Maskeradtillbehör

  Vamp Kit - 2 Delar Maskeradtillbehör
  Ett minikit med ett set med vampyrtänder och en tub teaterblod.
 • Vampyrtänder med LED Ljus

  Vampyrtänder med LED Ljus
  Vampyrtänder tillverkade av plast med blinkande LED-ljus. Följ engelsk bruksanvisning för korrekt användning.

Komplettera dina vampyrtänder med teaterblod

Om du ska klä ut dig till vampyr tycker vi definitivt att du ska komplettera med lite härligt rött teaterblod. Du kan köpa en liten tub och sminka på i mungiporna så ser det ut som du nyss ätit. Det kanske kan lugna några av de andra gästerna på festen.