Lösskägg

Är det din uppgift att vara tomte i år? Här hittar du lösskäggen som är ett måste för att göra förvandlingen till tomten fulländad. Här finns också många andra fina lösskägg för att klä ut sig till trollkarl, pirat eller kosack. En del av skäggen ser verkligen fejk ut medan vissa är mer påkostade och ser ut som realistiskt skägg. Köp det skägg som passar ihop till din övriga utstyrsel så blir din förvandling komplett.

Populärt inom lösskägg

 • Tomteskägg och Peruk - One size

  Tomteskägg och Peruk - One size
  Låt inte barnen se igenom masken - komplettera din tomtedräkt med denna autentiska tomteperuk med tillhörande vitt tomteskägg.Extra långt vitt tomteskägg med matchande peruk.One size (vuxenstorlek).?
 • Tomteskägg med Peruk - One size

  Tomteskägg med Peruk - One size
  Är det gamla skägget i garaget alldeles för trött för att användas igen? Varför inte rassla hem ett sprillans nytt och fräscht tomteskägg som dessutom inkluderar en matchande peruk? Ungarna kommer?
 • Jägare Keps & Skägg

  Jägare Keps & Skägg
  Brukar du aldrig veta vad du ska klä ut dig till när du blir bjuden på maskeradfest? Nu behöver du inte längre bekymra dig över det, för här har du en riktigt rolig och underhållande mask! Med?
 • Nödfallsskägg Hipster - 3-pack

  Nödfallsskägg Hipster - 3-pack
  Se till att alltid vara beredd på att klä ut dig, du vet aldrig vem du vill gömma dig ifrån! Det här smarta hipsterkitet innehåller lösskägg med mustascher och?

Fler tips på lösskägg

 • Tomtemask med Tomteluva och Skägg - One size

  Tomtemask med Tomteluva och Skägg - One size
  HOHOHO! Finns det några snälla barn här? Ska du klä ut dig till tomtefar på julafton måste du ha en tomtemask så du inte röjer din riktiga identitet för barnen. Visst kan du bara ha vitt tomteskägg?
 • Skägg & Ögonbrynskit Rödbrunt

  Skägg & Ögonbrynskit Rödbrunt
  Har du svårt att få ansiktsbehåringen att växa till sig kan du ju alltid fuska. Utklädd med det här tjusiga skägget, en matchande mustasch och ett par charmiga ögonbryn?
 • Manligt Brunt Skägg - One size

  Manligt Brunt Skägg - One size
  Har du svårt att odla skägg? Var inte ledsen, det finns massor av sätt att få skägg. I väntan på hårtransplantation kan du tillexempel använda det här välfriserade skägget.Manligt Manligt Brunt?
 • Lösskägg Brunt - One size

  Lösskägg Brunt - One size
  Tufft lösskägg för dig med lite krav. Det fina med detta skägg är att det fungerar lika bra till din överklass-brittiska outfit som till gammeldräng-outfiten.Lösskägg Brunt levereras styckvis,?
 • Tomtenisse Mössa med Skägg - One size

  Tomtenisse Mössa med Skägg - One size
  Det är inte bara tomten som har ett mäktigt skägg att stoltsera med, utan även hans flitiga hjälpredor. Varför inte klä ut dig till en av dom och samtidigt bli julfestens stora stjärna? Garanterat?
 • Skägg & Ögonbrynskit Leprechaun - One size

  Skägg & Ögonbrynskit Leprechaun - One size
  Fira St. Patrick´s Day genom att klä ut dig till en lurig liten leprechaun. Det här kitet ger dig skägg, polisonger och ögonbryn i den rätta, orange färger!Skägg?
 • Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - Medium

  Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - Medium
  Låt ditt barn inta rollen som självaste tomtefar i år med denna härliga tomtedräkt för barn! Tomtedräkten kommer i klassiskt utförande inklusive tomteskägg och allt. Perfekt till julafton, luciafirandet?
 • Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - Large

  Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - Large
  Låt ditt barn inta rollen som självaste tomtefar i år med denna härliga tomtedräkt för barn! Tomtedräkten kommer i klassiskt utförande inklusive tomteskägg och allt. Perfekt till julafton, luciafirandet?
 • Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - Small

  Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - Small
  Låt ditt barn inta rollen som självaste tomtefar i år med denna härliga tomtedräkt för barn! Tomtedräkten kommer i klassiskt utförande inklusive tomteskägg och allt. Perfekt till julafton, luciafirandet?
 • Skägg Cowboy

  Skägg Cowboy
  Howdy partner! Här är ett skägg som hör hemma på den amerikanska slätten och som kommer matcha perfekt med din häst, som du såklart rider på till partyt. Det är bara att sätta på detta skägg?
 • Rödhårig Peruk med Skägg - One size

  Rödhårig Peruk med Skägg - One size
  Ska du klä ut dig till skotte på nästa maskeradfest så räcker det inte riktigt med endast den rutiga kilten och säckpipan. Nej, nej, nej! Du måste ju även ha den klassiska skottska hårfärgen?
 • Långt Rastaskägg - One size

  Långt Rastaskägg - One size
  Långt och trendigt rastaskägg till maskeradfesten! Även ett stycke mustasch medföljer i skägg-paketet.Långt Rastaskägg är ett snyggt skägg med mustasch som är tillverkat i polyester. Skägget?
 • Lösskägg Långt Grått - One size

  Lösskägg Långt Grått - One size
  Fått i uppdrag att vara utklädd till en gammal nisse, eller kanske självaste 1700-talstomten? Då kommer du definitivt behöva detta långa, slitna och gråa skägg!Lösskägg Långt Grått levereras?
 • Vikingaskägg

  Vikingaskägg
  Vikingatema är ett kul och populärt tema på en maskerad. De stora starka vikingarna med sina skägg och vikingahjälmar ser coola och häftiga ut. Det här snygga vikingaskägget?
 • Tomterock med Luva & Skägg - One size

  Tomterock med Luva & Skägg - One size
  Har huset varit fullproppat med snälla och skötsamma barn i år? Då är det klart att det skall komma en tomte hem till er! I detta kit får du allt som behövs, dvs tomterock med bälte, luva och skägg!Tomterock?
 • Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Tomte med Skägg Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Låt ditt barn inta rollen som självaste tomtefar i år med denna härliga tomtedräkt för barn! Tomtedräkten kommer i klassiskt utförande inklusive tomteskägg och allt. Perfekt till julafton, luciafirandet?
 • Keps Texas Ranger med Skägg - One size

  Keps Texas Ranger med Skägg - One size
  Är du en av dom som följde tv-serien Walker Texas Ranger under det glada 90-talet? Nu kan du visa världen att Chuck Norris är din stora idol med denna coola keps med skägg, som fullkomligt skriker?
 • Kaptenskägg Vitt

  Kaptenskägg Vitt
  Ute på havet är det många som slutar bry sig om rakhyveln, här är det ändå bara en själv och ens personal som hänger tillsammans dag efter dag. Vill du få till ett riktigt härligt och stort?
 • Viking Peruk med Skägg - One Size

  Viking Peruk med Skägg - One Size
  Att bli hårigast på vikingamaskeraden tar antingen en halv livsstid av plundring och båtresor långt från närmsta rakkniv, eller bara ett ögonblick med den här peruken. Använd den här om du inte?
 • Tomteskägg och Peruk Lockig - One size

  Tomteskägg och Peruk Lockig - One size
  Har du varken vitt hår eller skägg och ska få äran att agera jultomte för barnen? I detta stora och lockiga skägg med peruk kommer du bli lik tomtefar på pricken!Tomteskägg och peruk i vit färg?
 • Vitt Tomeskägg Budget - One size

  Vitt Tomeskägg Budget - One size
  Har du fått i uppdrag att köpa mjölk eller kvällstidningen på självaste julafton i år igen? Typiskt! Nåväl, med det här tomteskägget får klä ut dig till din egen tomte, du som alltid missar?
 • Kejsare Getskägg

  Kejsare Getskägg
  Om du har geten som ditt spirit animal så är det garanterat det här skägget du ska ha på hakan. Passar även perfekt till dig som har en halvtaskig hårväxt i ansiktet?
 • Superlångt Skägg Grått

  Superlångt Skägg Grått
  Om du ska klä ut dig till en mäktig trollkarl så är det viktigt att ha ett skägg värdigt dina krafter. Detta långa, gråa skägg är ett klassiskt utseende för alla gamla trollkarler och visa män?
 • Tomteskägg & Peruk Kit - One Size

  Tomteskägg & Peruk Kit - One Size
  Julen börjar närma sig och än har inte skägget ditt växt ut tillräckligt för att bli trovärdigt när du ska dressa om till jultomte. Oroa dig inte! Med det här kitet får du till det fylliga skägget?
 • Tomteskägg Fluffigt Vit

  Tomteskägg Fluffigt Vit
  Om du har fått i uppdrag att spela tomte på julafton kommer detta mega-yviga tomteskägg att bli den perfekta maskeringen. Säg bara till ungarna att du ska kila ut och köpa tidningen,?
 • Trollkarlsskägg Långt Deluxe Grå - One size

  Trollkarlsskägg Långt Deluxe Grå - One size
  Att klä ut sig till trollkarl är en riktig klassiker när de vankas maskerad och som alla vet så har alla trollkarlar ett gediget skägg, vilket är precis vad du får här. Den höga kvaliteten och?
 • Manligt Svart Skägg - One size

  Manligt Svart Skägg - One size
  Har du alltid drömt om en storvuxen man med tätt mörkt skägg? Men du slutade upp med en råttfärgad fjunig spinkis? Ingen fara - här har vi lösningen. Och du - det är faktiskt insidan som räknas!Manligt?
 • Vit Lång Peruk med Skägg - One size

  Vit Lång Peruk med Skägg - One size
  Tänk att få vakna upp med detta läckra svall både till hår och till skägg! Då skulle väl livet ändå kännas komplett? Nu har du äntligen möjlighet att uppleva hur det skulle kännas! Vit Lång?
 • Långt Rakt Tomeskägg

  Långt Rakt Tomeskägg
  Varför raka av skägget när du kan skaffa rakt skägg? När alla små trendnissar började plattånga skägget ville tomtefar vara lika modern, så han besökte mästerbarberaren Isbjörn Saxén och?
 • Tomteluva med Skägg Flamsäker - One size

  Tomteluva med Skägg Flamsäker - One size
  Brukar du vara en vimsig tomte som snubblar omkring och river runt? Med ett flammsäkert skägg och tomteluva slipper du brinna upp när du snubblat ned på det tända ljuset.. Ett tomtekit med många?
 • Sjökapten Peruk & Skägg Grå - One size

  Sjökapten Peruk & Skägg Grå - One size
  Peruker är väldigt effektfullt om man önskar bli någon annan för en stund. Se denna riktiga kaptensperuk med skägg i bästa skärgårdsstil. Vill du klä ut dig till en sann Österman på skärgårdsfesten?
 • Afroperuk Svart med Skägg - One size

  Afroperuk Svart med Skägg - One size
  Ju större och lurvigare afrofrisyr man hade under 70-talet, desto hetare var man! Så se till att bli den lurvigaste herren på 70-talsfesten med denna fantastiska afroperuk med helskägg. Afroperuk?
 • Tomtemask med Luva och Skägg - One size

  Tomtemask med Luva och Skägg - One size
  Förvandla dig till tomtefar på en sekund med denna fina tomtemask! Ett mycket bra alternativ när du vill vara så hemlig som möjligt när du går utklädd till tomten?
 • Tomterock med Skägg - One size

  Tomterock med Skägg - One size
  Det behövs egentligen inte så mycket för att se ut som tomten. Bara med denna finfina Tomterock med Skägg har du kommit långt! Ett perfekt val om du vill vara en modern jultomte i år med coola jeans?
 • Leprechaun Hatt och Skägg - One size

  Leprechaun Hatt och Skägg - One size
  Mörkgrön Leprechaunhatt med rödbrunt skägg. Rolig hatt som livar upp stämningen på vilken St. Patrick's Day som helst!One size (vuxenstorlek).Observera att den verkliga hatten kan skilja sig en?
 • Trollkarlsperuk med Skägg - One size

  Trollkarlsperuk med Skägg - One size
  En trollkarl från sagornas värld! Med detta skägg kan du klä ut dig till en snäll eller elak trollkarl. Använd din magi och få alla gästerna på festen på gott humör, eller om du är en elak?
 • Tomteskägg Natur

  Tomteskägg Natur
  Ett fint naturfärgat tomteskägg för den "äkta" tomte-looken.Skägget fästs med band bakom öronen.
 • Skägg Hipster

  Skägg Hipster
  Ett riktigt trendigt skägg är det så kallade hipsterskägget som är långt och välvårdat. Har du inte tid att vänta i flera månader på att skägget ska växa ut så är detta den perfekta lösningen.?
 • Latexmask Tomte med Skägg - One size

  Latexmask Tomte med Skägg - One size
  Knack, knack, knack! Finns det några snälla barn? I den här snygga ansiktsmasken kommer ingen att känna igen dig. Perfekt när du ska klä ut dig till jultomten på julafton! Latexmask Tomte med Skägg?
 • Vitt Tomteskägg Budget

  Vitt Tomteskägg Budget
  Att säga ho, ho, ho och fråga om det finns några snälla barn här gör sig inte till rättvisa om du inte har ett stort, vitt och fylligt skägg. Dra på dig?
 • Tomteskägg, vit

  Tomteskägg, vit
  Bli julaftons stjärna med Buttericks buskiga lösskägg för tomtefar! Perfekt för att återskapa den klassiska jultomte-looken. Skägget täcker generöst över munnen och kring näsan, och ger en autentisk känsla till din tomteutklädnad.Tack vare det elastiska bandet sitter skägget bekvämt och stadigt på plats, även när du delar ut julklappar i full fart. Förvandla dig till den mest övertygande jultomten på nolltid med detta fantastiska lösskägg från Buttericks!För din trygghet är skägget impregnerat med flamskyddsmedel, så att du kan fira säkert.
 • St Patricks Day - Peruk med skägg

  St Patricks Day - Peruk med skägg
  Fira Irlands nationaldag 17 mars - St Patricks dayDetta buskiga skägget och peruken är perfekt för St Patricks day. Den oragea färgen påminner om Irlands flagga och tillsammans med gröna kläder och en vit skjorta så kommer du själv utklädd till flaggan.Njut av öl tillsammans med vänner på Irländska pubar iklädd detta härliga kit och alla kommer vilja skåla med dig.Skägget och peruken är två delar, skägget fäster du med elastiskt band runt öronen och det finns hål för munnen. Peruken tar du snabbt på dig likt en mössa. Har du längre hår som du vill dölja rekommenderar vi att du sätter på en perukstrumpa innan du tar på dig peruken.  
 • Tomtedräkt, komplett med skägg L

  Tomtedräkt, komplett med skägg L
  Nu är det dags för julen och jultomten att komma och hälsa på där hemma. Detta är en fin dräkt i bra kvalité som klarar sig flera år om man tar hand om dräkten. Man kan inte ens tänka sig en julafton utan att jultomten kommer till hemmet och lämnar paket.Tomtedräkten döljer lätt människan under dräkten och med dräkten får du även ett tomteskärp, tomtehandskar, stövelöverdrag och ett enklare tomteskägg en helt komplett tomtedräkt med andra ord.En tomtedräkt som finns i flera storlekar, M, L och XL.Ska du fira jul med släkten, via onlinemöten eller springa tomtelopp? Denna tomedräkt fungerar för alla tillfällen.
 • Peruk, pirat grå med skägg

  Peruk, pirat grå med skägg
  Aj aj landkrabbor! Dags att hissa seglen och ta er ut på de sju världshaven i denna gråa piratperuk med flätor. Det medföljande piratskägget gör att du omedelbart förvandlas till pirat gråskägg.Passar alla med hjälp av den inbyggda resåren i peruken.
 • Skäggstubbssvamp

  Skäggstubbssvamp
  Kryolan är ett utav världens största sminkföretag och leverar ingenting annat än kvalitet. Denna sminksvamp används med fördel när du vill skapa fejkad skäggstubb. Doppa svampen i önskad färg och dutta på för bästa resultat. Svampen går att klippa i mindre bitar och sköljs lättast av i ljummet vatten. Ett måste till teatern eller filminspelningen. 
 • Påskägg, klassiska påskmotiv 12 cm

  Påskägg, klassiska påskmotiv 12 cm
  Fira påsk med fint påskäggFinaste påskäggen har fint påskmotiv med hare och ägg, dessa 12 cm långa påskägg är ett lagom stort ägg för barnen under påskhelgen. Köp hem härligt påskgodis direkt när du ändå köper ett påskägg här på hemsidan, gör en sökning och du kommer hitta massa goda godissorter för att stilla alla sockersug.Ett påskägg på bordet där hemma skapar en härlig stämning och alla får plocka sina favoriter under påskens alla dagar.  
 • Peruk med skägg, trollkarl

  Peruk med skägg, trollkarl
  Förvandla dig till en mystisk trollkarl med denna majestätiska vita peruk och matchande skägg. Denna ensemble är din nyckel till att öppna dörrar till andra världar och genast uråldrig vishet om magiska mysterier.Peruken och skägget är extremt långa så du blir den äldsta av alla trollkarlar så du kan bygga dig ett stort högt torn och massor av orc-soldater.Perfekt för kostymfester, teateruppsättningar eller cosplay-event där du vill att din karaktär verkligen ska sticka ut.Trollkarlskrafter ingår tyvärr inte i förpackningen.
 • Tomteskägg plysch

  Tomteskägg plysch
  Mjukt och fluffigt tomteskägg av plysch som fästes runt öronen med hjälp av hakar. Perfekt när du ska ut och köpa tidningen på julafton och behöver förvandla dig till jultomten snabbt och smidigt. Gör dig redo för julklappsutdelningen genom att klä på dig tomtedräkten och detta skägg.Impregnerad med flamskyddsmedel.
 • Tomtedräkt, komplett med skägg M

  Tomtedräkt, komplett med skägg M
  Nu är det dags för julen och jultomten att komma och hälsa på där hemma. Detta är en fin dräkt i bra kvalité som klarar sig flera år om man tar hand om dräkten. Man kan inte ens tänka sig en julafton utan att jultomten kommer till hemmet och lämnar paket.Tomtedräkten döljer lätt människan under dräkten och med dräkten får du även ett tomteskärp, tomtehandskar, stövelöverdrag och ett enklare tomteskägg en helt komplett tomtedräkt med andra ord.En tomtedräkt som finns i flera storlekar, M, L och XL.Ska du fira jul med släkten, via onlinemöten eller springa tomtelopp? Denna tomedräkt fungerar för alla tillfällen.
 • Tomteskägg med ögonbryn

  Tomteskägg med ögonbryn
  Klä ut dig till jultomten snabbt med detta enklare krulliga vita tomteskägg som du lätt fäster med hjälp av elastiskt band runt huvudet. Ett bra tomteskägg för de enklare utklädnader, luciatåg och när man bara vill ha ett lättare skägg som har de vita klassiska krullarna.Du får även med två självhäftande ögonbryn som du kan fästa över dina egna ögonbryn. För längre användning rekommenderar vi att du täcker ditt egna ögonbryn med ögonbrynsplastic och använder ett mustaschlim så sitter ögonbrynet hela dagen.Detta skägget är inte flamsäkert.
 • Tomteskägg med peruk, natur

  Tomteskägg med peruk, natur
  Butterick's finaste tomteskägg med tillhörande tomteperuk. Vad ska tomten välja om inte det bästa som finns att tillgå?! Med detta set blir du så lik den riktiga tomten att det inte är någon som ser skillnad på er.Ett naturfärgat skägg i toppkvalitet!
 • Tomteskägg, natur

  Tomteskägg, natur
  Ett stort, fint och lockigt tomteskägg i en verklighetstrogen grå nyans. Ett fint skägg som snabbt och smidigt förvandlar dig till en jultomte av klass. Perfekt när barnen väntar på andra sidan dörren och väntar på sina julklappar.Tomteskägget är gjort i polyester och du fäster det med ett gummiband runt öronen. Impregnerad med flamskyddsmedel. 
 • Tomteskägg med peruk

  Tomteskägg med peruk
  En riktig lyxig tomteperuk med ett stort tomteskägg till. Gå ut och köp tidningen och passa samtidigt på att klä om till tomten. Med detta set med både peruk och skägg är det ingen som ser att det inte är den riktiga tomten som kommer på besök.
 • Tomteskägg, rakt

  Tomteskägg, rakt
  Ett långt rakt tomteskägg i bra kvalitet som även skulle gjort både Gandalf och gubbarna i ZZ Top avundsjuka. Framför allt använder du skägget när du ska förvandlas till tomten som kommer med de efterlängtade julklapparna.Tillverkat av syntetfiber.Impregnerad med flamskyddsmedel. 
 • Peruk, orange med skägg

  Peruk, orange med skägg
  Orange peruk med tillhörande skäggDags att bli 90-tals action hjälte eller bara skogsvaktare, denna orangea peruk med skägg passar till många olika karaktärer och du kan använda både peruk och skägg till St. Patricks day.Äntligen en riktigt orange peruk och skägg att använda till maskeradfester och när man vill vara ordentligt förklädd. Glasögon ingår ej
 • Tomteskägg med peruk, lockig

  Tomteskägg med peruk, lockig
  Ett stort silkesmjukt och mjukt lockigt tomteskägg med en matchande tomteperuk i bra kvalitet. Som gjort att klä sig i på julafton kompletterad med röda tomtekläder och tomteluva när julklapparna ska delas ut av jultomten.Tillverkat av syntetfiber.Impregnerad med flamskyddsmedel. 
 • Glasögon, påskägg

  Glasögon, påskägg
  Med dessa roliga glasögonen med påskägg framtill kan du vara en av godisarna som man kan hitta i ett påskägg, kom utklädd i dessa billiga glasögonen från Butterick's och du är redo för hela påskens firande.Våra roliga påskglasögon finns i flera olika varianter och hela familjen kan komma som kyckling, kanin eller påskägg under påskafton.Glasögonbågarna har inget glas som täcker ögonen och påskäggen är i blått och gult gjorda av filtmaterial.
 • Peruk, korthårig brun med skägg

  Peruk, korthårig brun med skägg
  Brunhårig peruk som passar till många karaktärerHar du alltid drömt om att få vara en skogshuggare eller vara traktens hipster så är denna peruken med tillhörande skägg perfekta utklädnaden. Skägget fäster du lätt via elastiskt band och peruken tar du på dig likt en mössa. Den korthåriga peruken är lätt att sköta om och du kan styla till den med lite hårspray och vatten. Har du ett längre hår rekommenderar vi att du använder en perukstrumpa för att hålla ditt naturliga hår innanför peruken.Ska du på oktoberfest så se till att du har ditt bästa skägg på dig tillsammans med tyrolerbyxorna. 
 • Tomteskägg och peruk, lockig

  Tomteskägg och peruk, lockig
  Förvandla dig till den mest äkta jultomten med detta exklusiva set av skägg och peruk från Butterick's. Njut av den naturliga äggvita färgen som är framhävd med fina lockar, vilket ger dig den traditionella jultomtelook du alltid drömt om. Skägget är designat att sitta bekvämt på plats tack vare det smidiga elastiska bandet, medan peruken fulländar din tomte-stil genom att ge dig ett tjockt hår med samma lockiga design.Oavsett om du deltar i en julfest, överraskar familjen på julafton, eller bara vill känna den rätta julkänslan, är detta skägg och perukset ditt bästa val.För din säkerhet är båda delarna impregnerade med flamskyddsmedel. Passar vuxna.Innehåller ett tomteskägg och en tomteperuk, komplettera med en perukstrumpa för att dölja ditt naturliga hår.
 • Peruk och skägg, viking

  Peruk och skägg, viking
  Stå redo att erövra världen med denna fantastiska vikingaperuk från Butterick's! Med sitt långa, långhåriga prakt och det magnifika skägget med färdiga flätor kommer du att se ut som en äkta vikingahövding på nolltid.Denna peruk är perfekt för alla vikingaäventyr du kan tänka dig. Oavsett om du ska erövra fjärran länder eller bara imponera på festen, kommer den här peruken att ge dig den autentiska vikingalooken som kommer att få alla att höja skålarna till dig.Den bekväma passformen gör att du kan bära peruken under långa vikingafester utan att känna obehag. Så sätt på dig din vikingahjälm och greppa din stridsyxa, för med denna Vikingaperuk kommer du att bli kung i varje rum du kliver in i.
 • Påskägg, Bamse 40cm

  Påskägg, Bamse 40cm
  Bamse skapades redan 1966 och fick en egen serietidning 1973 och har sedan dess varit en folkfavorit som alltid varit aktuell med de senaste trenderna och lärt ut mycket till flera generationer av barn i Sverige.Bamse har många olika vänner i serievärlden som Skalman, Farmor och närmaste vännen Lille Skutt.Köp hem och fyll påskägget med eran dunderhonung. Påskägg med våra favoritfigur Bamse känd från serien Bamse! Helt klart en av barnens favorit karaktärer och även världens starkaste och snällaste figur från serievärlden.Fyll ditt påskägg med godis eller ännu bättre massor av roliga skämt som isbitar med flugor, magiska masken och lösnäsor och du får en rolig påsk samtidigt som du inte får några hål i tänderna!Detta påskägg är 40 cm i längd.  
 • 70-Tals Brun Lösmustasch och Skinnskägg

  70-Tals Brun Lösmustasch och Skinnskägg
  Brun lösmustasch och skinnskägg även känt som "Porkchop Sideburns" med dubbelsidig tejp. Använd detta set till kostymer som Hippie, 60-tals, 70-tals, 80-tals, disco och många, många fler :)
 • Skägg och Mustasch i Ett - Grå

  Skägg och Mustasch i Ett - Grå
  Grått skägg och mustasch i ett. Passar perfekt till exempelvis skotska utklädnader. Fästs med resårband runt öronen.
 • Långt Krulligt Skägg med Mustasch

  Långt Krulligt Skägg med Mustasch
  Ska du kanske klä ut dig till en viking? Då passar detta långa, krulliga skägg med mustasch till din utklädnad.
 • Topstick Hairpiece Tape 50 st - 82x12 mm

  Topstick Hairpiece Tape 50 st - 82x12 mm
  En genomskinlig, dubbelsidig medicinsk tejp i bitar. Kan bland annat användas för att fästa hår till huvudet.
 • Brunt Cowboy Lösskägg

  Brunt Cowboy Lösskägg
  Brunt lösskägg som du kan ha till din cowboydräkt eller andra passande kostymkaraktärer. Fästes med tejpen bak eller med spirit gum som du kan köpa här i vår nätbutik.
 • Herre Medeltid - Blond Krullig Peruk, Mustasch och Skäggtuss

  Herre Medeltid - Blond Krullig Peruk, Mustasch och Skäggtuss
  Perfekt set till herrar och kungar som vi känner till sedan lång tid. Blont set med krullig peruk, mustasch och skägg. Fästs med dubbelsidig tejp.
 • Vitt Tomteskägg med Mustasch & Ögonbryn

  Vitt Tomteskägg med Mustasch & Ögonbryn
  Vitt och krulligt tomteskägg med mustasch och ett par buskiga ögonbryn.
 • Krulligt Svart Skägg och Mustasch

  Krulligt Svart Skägg och Mustasch
  Set med krulligt svart skägg och mustasch. Gör din karaktär roligare.
 • Ali-G Lösskägg

  Ali-G Lösskägg
  Lösskägg som är format som den kända munken. Perfekt som tillbehör till kostymen.
 • 2-i-1 Grottman/1800-tal - Skägg och Mustasch

  2-i-1 Grottman/1800-tal - Skägg och Mustasch
  Långt brunt skägg och mustasch som du kan använda till mängder av kostymer. Professor, grottmänniska, 70-80-talist, präst och mera. Klipp det så att det passar till din utklädnad.
 • Jesusperuk & Skägg - Mörkbrun

  Jesusperuk & Skägg - Mörkbrun
  Mörkbrun Jesusperuk och skägg.
 • Mörkbrunt Skägg med Mustasch

  Mörkbrunt Skägg med Mustasch
  Mörkt, brunt skägg med mustasch som kan användas till flera olika typer av utklädnader. Produkten är gjord i ett flamsäkert material.
 • Svart Skägg med Mustasch

  Svart Skägg med Mustasch
  Svart skägg med mustasch som kan användas till flera olika typer av kostymer.Produkten är gjord i ett flamsäkert material.
 • Jakthatt med Grått Skägg

  Jakthatt med Grått Skägg
  Jakthatt med skogsmotiv och grått skägg som du fäster bakom öronen. Använd denna till din jaktutstyrsel.

Tomteskägg

Jultomten i det moderna samhället är en gammal farbror med röd dräkt, luva och ett stort och vitt skägg. Tomtedräkten är ofta ganska stor och vid för att rymma tomtens stora kroppshydda, även det ett slag av moderna människan. Den klassiska gårdstomten var nog mer slank i kroppen då han inte satt så mycket vid kontorsbordet och knappade på en dator utan arbetade med kroppen dagarna långa.

Om du ska klä ut till tomte måste du se till att börja odla ditt skägg redan i januari om det ska hinna bli utväxt lagom till december. Nä, såklart behöver du inte det - köp ett tomteskägg istället på leksaksaffären eller maskeradbutiken. Det finns tomtemasker där lösskägget är inkluderat och sitter fast på själva masken. Sen finns det lösa tomteskägg om du inte vill låta som Darth Vader bakom en plastig mask.

Vad som är ett realistiskt tomteskägg är svårt att svara på då det råder tvivel om tomten finns eller inte. Så välj helt enkelt det skägg du tycker att din tomte ska bära. Den som klagar får inga julklappar!

Gå på maskerad med lösskägg

Ska du gå på maskerad och behöver ett lösskägg finns det några andra än just tomteskäggen att välja bland. De klassiska sagofigurerna som bär skägg är trollkarlar och pirater. Trollkarlsskäggen är ofta långa och går i färger om vitt och grått. Gandalf kanske är det som de flesta klär ut sig till om man ska bli en trollkarl.

Från samma berättelse Sagan om Ringen finns även andra skäggprydda varelser. Trollkarlarna är långa medan skäggiga dvärgar är korta. Därmed inte sagt att du kan frångå det och klä dig som trollkarl även om du är kortväxt. Däremot om du är över två meter kanske det inte riktigt går hem vad du ska föreställa om du kommer i maskeradkläder, utklädd till dvärg med långt, rött skägg.

ilead