Lösskägg

Är det din uppgift att vara tomte i år? Här hittar du lösskäggen som är ett måste för att göra förvandlingen till tomten fulländad. Här finns också många andra fina lösskägg för att klä ut sig till trollkarl, pirat eller kosack. En del av skäggen ser verkligen fejk ut medan vissa är mer påkostade och ser ut som realistiskt skägg. Köp det skägg som passar ihop till din övriga utstyrsel så blir din förvandling komplett.

Populärt inom lösskägg

 • Tomteskägg och Peruk - One size

  Tomteskägg och Peruk - One size
  Låt inte barnen se igenom masken - komplettera din tomtedräkt med denna autentiska tomteperuk med tillhörande vitt tomteskägg.Extra långt vitt tomteskägg med matchande peruk.One size (vuxenstorlek).?
 • Tomteskägg med Peruk - One size

  Tomteskägg med Peruk - One size
  Är det gamla skägget i garaget alldeles för trött för att användas igen? Varför inte rassla hem ett sprillans nytt och fräscht tomteskägg som dessutom inkluderar?
 • Jägare Keps & Skägg

  Jägare Keps & Skägg
  Brukar du aldrig veta vad du ska klä ut dig till när du blir bjuden på maskeradfest? Nu behöver du inte längre bekymra dig över det, för här har du en riktigt rolig och underhållande mask! Med?
 • Nödfallsskägg Hipster - 3-pack

  Nödfallsskägg Hipster - 3-pack
  Se till att alltid vara beredd på att klä ut dig, du vet aldrig vem du vill gömma dig ifrån! Det här smarta hipsterkitet innehåller lösskägg med mustascher och?

Fler tips på lösskägg

 • Skägg Cowboy

  Skägg Cowboy
  Howdy partner! Här är ett skägg som hör hemma på den amerikanska slätten och som kommer matcha perfekt med din häst, som du såklart rider på till partyt.?
 • Vikingaskägg

  Vikingaskägg
  Vikingatema är ett kul och populärt tema på en maskerad. De stora starka vikingarna med sina skägg och vikingahjälmar ser coola och häftiga ut. Det här snygga vikingaskägget?
 • Diktator Svart Skägg

  Diktator Svart Skägg
  Givetvis har du sett filmen "The Dictator" där filmen handlar om en man från mellanöstern som kanske använder sin makt som diktator lite väl extremt. Mycket går snett ju?
 • Tomteskägg och Peruk Lockig - One size

  Tomteskägg och Peruk Lockig - One size
  Har du varken vitt hår eller skägg och ska få äran att agera jultomte för barnen? I detta stora och lockiga skägg med peruk kommer du bli lik tomtefar på pricken!Tomteskägg och peruk i vit färg?
 • Leprechaun Hatt och Skägg - One size

  Leprechaun Hatt och Skägg - One size
  Mörkgrön Leprechaunhatt med rödbrunt skägg. Rolig hatt som livar upp stämningen på vilken St. Patrick's Day som helst!One size (vuxenstorlek).Observera att den verkliga hatten kan skilja sig en?
 • Tomteskägg Natur

  Tomteskägg Natur
  Ett fint naturfärgat tomteskägg för den "äkta" tomte-looken.Skägget fästs med band bakom öronen.
 • Manligt Brunt Skägg - One size

  Manligt Brunt Skägg - One size
  Har du svårt att odla skägg? Var inte ledsen, det finns massor av sätt att få skägg. I väntan på hårtransplantation kan du tillexempel använda det här välfriserade skägget.Manligt Manligt Brunt?
 • Långt Rastaskägg - One size

  Långt Rastaskägg - One size
  Långt och trendigt rastaskägg till maskeradfesten! Även ett stycke mustasch medföljer i skägg-paketet.Långt Rastaskägg är ett snyggt skägg med mustasch som är tillverkat i polyester. Skägget?
 • Tomteluva med Skägg Flamsäker - One size

  Tomteluva med Skägg Flamsäker - One size
  Brukar du vara en vimsig tomte som snubblar omkring och river runt? Med ett flammsäkert skägg och tomteluva slipper du brinna upp när du snubblat ned på det tända ljuset.. Ett tomtekit med många?
 • Superlångt Skägg Grått

  Superlångt Skägg Grått
  Om du ska klä ut dig till en mäktig trollkarl så är det viktigt att ha ett skägg värdigt dina krafter. Detta långa, gråa skägg är ett klassiskt utseende?
 • Kaptenskägg Vitt

  Kaptenskägg Vitt
  Ute på havet är det många som slutar bry sig om rakhyveln, här är det ändå bara en själv och ens personal som hänger tillsammans dag efter dag. Vill du få till ett riktigt härligt och stort?
 • Tomteskägg & Peruk Kit - One Size

  Tomteskägg & Peruk Kit - One Size
  Julen börjar närma sig och än har inte skägget ditt växt ut tillräckligt för att bli trovärdigt när du ska dressa om till jultomte. Oroa dig inte! Med det här kitet får du till det fylliga skägget?
 • Vit Lång Peruk med Skägg - One size

  Vit Lång Peruk med Skägg - One size
  Tänk att få vakna upp med detta läckra svall både till hår och till skägg! Då skulle väl livet ändå kännas komplett? Nu har du äntligen?
 • Skägg & Ögonbrynskit Rödbrunt

  Skägg & Ögonbrynskit Rödbrunt
  Har du svårt att få ansiktsbehåringen att växa till sig kan du ju alltid fuska. Utklädd med det här tjusiga skägget, en matchande mustasch och ett par charmiga ögonbryn?
 • Sjökapten Peruk & Skägg Grå - One size

  Sjökapten Peruk & Skägg Grå - One size
  Peruker är väldigt effektfullt om man önskar bli någon annan för en stund. Se denna riktiga kaptensperuk med skägg i bästa skärgårdsstil. Vill du klä?
 • Tomtenisse Mössa med Skägg - One size

  Tomtenisse Mössa med Skägg - One size
  Det är inte bara tomten som har ett mäktigt skägg att stoltsera med, utan även hans flitiga hjälpredor. Varför inte klä ut dig till en av dom och samtidigt bli julfestens stora stjärna? Garanterat?
 • Gigantisk Peruk och Skägg Grå - One size

  Gigantisk Peruk och Skägg Grå - One size
  Hur gigantisk tänker du.. right? Låt oss svara med ett simpelt ord: GIGANTISK! Alltså vi snackar större skägg och hår än vad Hagrid har i Harry Potter-filmerna!Gigantisk?
 • Lösskägg Brunt - One size

  Lösskägg Brunt - One size
  Tufft lösskägg för dig med lite krav. Det fina med detta skägg är att det fungerar lika bra till din överklass-brittiska outfit som till gammeldräng-outfiten.Lösskägg Brunt levereras styckvis,?
 • Kejsare Getskägg

  Kejsare Getskägg
  Om du har geten som ditt spirit animal så är det garanterat det här skägget du ska ha på hakan. Passar även perfekt till dig som har en halvtaskig hårväxt i ansiktet?
 • Tomtemask med Luva och Skägg - One size

  Tomtemask med Luva och Skägg - One size
  Förvandla dig till tomtefar på en sekund med denna fina tomtemask! Ett mycket bra alternativ när du vill vara så hemlig som möjligt när du går utklädd till tomten?
 • Lösskägg Långt Grått - One size

  Lösskägg Långt Grått - One size
  Fått i uppdrag att vara utklädd till en gammal nisse, eller kanske självaste 1700-talstomten? Då kommer du definitivt behöva detta långa, slitna och gråa skägg!Lösskägg Långt Grått levereras?
 • Latexmask Tomte med Skägg - One size

  Latexmask Tomte med Skägg - One size
  Knack, knack, knack! Finns det några snälla barn? I den här snygga ansiktsmasken kommer ingen att känna igen dig. Perfekt när du ska klä ut dig till jultomten på julafton! Latexmask Tomte med Skägg?
 • Tomterock med Skägg - One size

  Tomterock med Skägg - One size
  Det behövs egentligen inte så mycket för att se ut som tomten. Bara med denna finfina Tomterock med Skägg har du kommit långt! Ett perfekt val om du vill vara en modern jultomte?
 • Skägg Hipster

  Skägg Hipster
  Ett riktigt trendigt skägg är det så kallade hipsterskägget som är långt och välvårdat. Har du inte tid att vänta i flera månader på att skägget ska växa ut så är detta den perfekta lösningen.?
 • Skägg & Ögonbrynskit Leprechaun - One size

  Skägg & Ögonbrynskit Leprechaun - One size
  Fira St. Patrick´s Day genom att klä ut dig till en lurig liten leprechaun. Det här kitet ger dig skägg, polisonger och ögonbryn i den rätta, orange färger!Skägg?
 • Trollkarlsskägg Långt Deluxe Grå - One size

  Trollkarlsskägg Långt Deluxe Grå - One size
  Att klä ut sig till trollkarl är en riktig klassiker när de vankas maskerad och som alla vet så har alla trollkarlar ett gediget skägg, vilket är precis vad du får?
 • Vit Tomteperuk och Skägg - One size

  Vit Tomteperuk och Skägg - One size
  Bara glöm det! Du kommer aldrig att hinna låta håret växa ut och odla skägg till julafton. Det är mycket smartare att beställa en peruk och ett skägg här.?
 • Afroperuk Svart med Skägg - One size

  Afroperuk Svart med Skägg - One size
  Ju större och lurvigare afrofrisyr man hade under 70-talet, desto hetare var man! Så se till att bli den lurvigaste herren på 70-talsfesten med denna fantastiska afroperuk med helskägg. Afroperuk?
 • Vitt Tomeskägg Budget - One size

  Vitt Tomeskägg Budget - One size
  Har du fått i uppdrag att köpa mjölk eller kvällstidningen på självaste julafton i år igen? Typiskt! Nåväl, med det här tomteskägget får klä ut dig till din egen tomte, du som alltid missar?
 • Vikingaskägg Blond Deluxe

  Vikingaskägg Blond Deluxe
  Det här vikingaskägget i hög kvalitet med flera flätor i både skägget och mustaschen passar perfekt att använda om du är bjuden på en maskerad och vill komma?
 • Hagrid med Skägg Grå Peruk - One size

  Hagrid med Skägg Grå Peruk - One size
  Visst har du också känt dig avundsjuk på Hagrids skägg och frisyr någon gång? Det har väl alla? Hans långa, svallande hår och enorma korkskruvar. Man?
 • Keps Texas Ranger med Skägg - One size

  Keps Texas Ranger med Skägg - One size
  Är du en av dom som följde tv-serien Walker Texas Ranger under det glada 90-talet? Nu kan du visa världen att Chuck Norris är din stora idol med denna coola keps med skägg, som fullkomligt skriker?
 • Manligt Svart Skägg - One size

  Manligt Svart Skägg - One size
  Har du alltid drömt om en storvuxen man med tätt mörkt skägg? Men du slutade upp med en råttfärgad fjunig spinkis? Ingen fara - här har vi lösningen. Och du - det är faktiskt insidan som räknas!Manligt?
 • Tomterock med Luva & Skägg - One size

  Tomterock med Luva & Skägg - One size
  Har huset varit fullproppat med snälla och skötsamma barn i år? Då är det klart att det skall komma en tomte hem till er! I detta kit får du allt som behövs, dvs tomterock med bälte, luva och skägg!Tomterock?
 • Tomtemask med Tomteluva och Skägg - One size

  Tomtemask med Tomteluva och Skägg - One size
  HOHOHO! Finns det några snälla barn här? Ska du klä ut dig till tomtefar på julafton måste du ha en tomtemask så du inte röjer din riktiga identitet för barnen. Visst kan du bara ha vitt tomteskägg?
 • Vitt Tomteskägg Budget

  Vitt Tomteskägg Budget
  Att säga ho, ho, ho och fråga om det finns några snälla barn här gör sig inte till rättvisa om du inte har ett stort, vitt och fylligt skägg. Dra på dig?
 • Rödhårig Peruk med Skägg - One size

  Rödhårig Peruk med Skägg - One size
  Ska du klä ut dig till skotte på nästa maskeradfest så räcker det inte riktigt med endast den rutiga kilten och säckpipan. Nej, nej, nej! Du måste ju även ha?
 • St Patricks Hatt med Skägg - One size

  St Patricks Hatt med Skägg - One size
  Vad utmärker en leprechaun? Jo, han har gröna kläder och en gömd guldskatt någonstans. Utöver det har han givetvis orange skägg och en stilig, grön hatt?
 • Trollkarlsperuk med Skägg - One size

  Trollkarlsperuk med Skägg - One size
  En trollkarl från sagornas värld! Med detta skägg kan du klä ut dig till en snäll eller elak trollkarl. Använd din magi och få alla gästerna på festen på gott humör, eller om du är en elak?
 • Långt Rakt Tomeskägg

  Långt Rakt Tomeskägg
  Varför raka av skägget när du kan skaffa rakt skägg? När alla små trendnissar började plattånga skägget ville tomtefar vara lika modern, så han besökte mästerbarberaren Isbjörn Saxén och?
 • Tomteskägg, vågigt vit 30 cm

  Tomteskägg, vågigt vit 30 cm
  Längre vågigt tomteskägg till julenKlä ut dig till jultomte med ett vågigt och bra tomteskägg som döljer vem det är som har klätt ut sig bra, du kommer kunna prata ostört och kunna dricka lite vatten med den smidiga munnen på skägget. Använder du även lite mustaschlim kan du vara helt säker på att hakan och mustaschen sitter på rätt ställen.Tomteskägget är lätt att ta på och av för tomten på julfesten.Observera: Endast skägg medföljer i förpackningen. Detta skägget är inte flamsäkert.
 • Tomteskägg, natur

  Tomteskägg, natur
  Ett stort, fint och lockigt tomteskägg i en verklighetstrogen grå nyans. Ett fint skägg som snabbt och smidigt förvandlar dig till en jultomte av klass. Perfekt när barnen väntar på andra sidan dörren och väntar på sina julklappar.Tomteskägget är gjort i polyester och du fäster det med ett gummiband runt öronen. Impregnerad med flamskyddsmedel. 
 • Piratskägg Brunt

  Piratskägg Brunt
  Göm värdesakerna, för nu hissas Jolly Roger! Det här häftiga bruna piratskägget förvandlar dig till en riktigt blodtörstig sjörövare på nolltid. Med ögon kisande mot horisonten kommer du spana efter skepp att kapa. Och håller de andra maskeradgästerna sig inte i styr, så får de gå på plankan. För på den här maskeraden tillåts inte myteri!
 • Påskägg, blommor metall 12 cm

  Påskägg, blommor metall 12 cm
  Fint påskägg för påskpresenten eller godisetSka du iväg över påsken och kanske träffa vänner eller släkten, fyll detta fina påskägg i metall med de finaste godisbitarna du kan hitta och ge som gåva till den du ska besöka. Alla blir glada av ett fint påskägg med deras favoritgodisar i. Ett utmärkt ägg att ge till mamma, mormor eller morfar när ni ses under påsken.Påskägget håller locket tätt med den lätta passform och hållbarheten i påskägget är väldigt bra och kan användas i flera år.Vem säger att det måste vara godis i påskägget, lägg i ett roligt skämt eller fin choklad eller present i det härliga påskägget så överraskar du ännu mer till påsk.
 • Piratskägg Grått

  Piratskägg Grått
  Skepp Ohoj nu drar vi ut på sjörövarstråt! Med det här gråa piratskägget kan du leva ut din innersta pirat till fullo. Det gråa skägget visar att du har förtjänat dina sjöben! Du har tillbringat många år som fruktad sjörövare och så länge du kan lyfta din värja kommer du härska på De Sju Haven.
 • Tomteskägg, vit

  Tomteskägg, vit
  Bli julaftons stjärna med Buttericks buskiga lösskägg för tomtefar! Perfekt för att återskapa den klassiska jultomte-looken. Skägget täcker generöst över munnen och kring näsan, och ger en autentisk känsla till din tomteutklädnad.Tack vare det elastiska bandet sitter skägget bekvämt och stadigt på plats, även när du delar ut julklappar i full fart. Förvandla dig till den mest övertygande jultomten på nolltid med detta fantastiska lösskägg från Buttericks!För din trygghet är skägget impregnerat med flamskyddsmedel, så att du kan fira säkert.
 • Vitt Långt Tomteskägg

  Vitt Långt Tomteskägg
  Här har vi det nästan RIKTIGA tomteskägget! Långt, vitt, lockigt tomteskägg med böljande mustasch och allt, inget fusk här inte. Det är rejält bra längd på skägget, blir autentiskt jultomtesnyggt på alla jultomtar, stora som små. Vill du bli JULTOMTEN himself, så är det detta skägget du ska ha. ”Ho ho ho, Merry Christmas!”
 • Svart skägg & mustasch

  Svart skägg & mustasch
  Svart skägg och mustasch som passar till de flesta utklädnader så som amish, gangster, arab m.m. Fakta om mustaschen: Mustaschen och skägget har självhäftande baksida. Det rekommenderas att man köper till mustaschlim för bästa resultat!
 • Tomteset deluxe med skägg, peruk & ögonbryn

  Tomteset deluxe med skägg, peruk & ögonbryn
  Exklusivt tomteset med viktiga tillbehör för en fullt lyckad tomte utklädnad. Självklart så måste du också köpa till en helsjysst tomte maskeraddräkt och det köper du också här! Fakta om tomtesetet: Inkluderar en peruk, skägg och ögonbryn. Skägget fästes med band och ögonbrynen har en dubbelhäftande baksida. Finns i storleken: One size. Peruken är elastisk och passar både barn och vuxna. Sitter peruken mot förmodan löst så går det att sätta i hårnålar eller sy in för att få den och sitta på plats.
 • Påskägg, Bamse 40cm

  Påskägg, Bamse 40cm
  Bamse skapades redan 1966 och fick en egen serietidning 1973 och har sedan dess varit en folkfavorit som alltid varit aktuell med de senaste trenderna och lärt ut mycket till flera generationer av barn i Sverige.Bamse har många olika vänner i serievärlden som Skalman, Farmor och närmaste vännen Lille Skutt.Köp hem och fyll påskägget med eran dunderhonung. Påskägg med våra favoritfigur Bamse känd från serien Bamse! Helt klart en av barnens favorit karaktärer och även världens starkaste och snällaste figur från serievärlden.Fyll ditt påskägg med godis eller ännu bättre massor av roliga skämt som isbitar med flugor, magiska masken och lösnäsor och du får en rolig påsk samtidigt som du inte får några hål i tänderna!Detta påskägg är 40 cm i längd.  
 • Skäggstubbssvamp

  Skäggstubbssvamp
  Mycket användbar stippelsvamp från märket grimas som blir din bästa vän när du vill ha en sjukt häftig halloweensminkning. Vill du göra en otäck sminkning med skrapsår och lite torkat blod så rekommenderar vi starkt den här svampen. Svampen är grov och har en mycket hållbar textur som du kan använda för att fästa skäggstump och vid sminkning för att skapa gammal, torr och sprucken hud.
 • Strumpor, påskägg 41-46

  Strumpor, påskägg 41-46
  Riktigt bra strumpor från företaget Svensk Husman som gör strumpor i högsta kvalitet. Alla behöver ett par påskstrumpor med härligt motiv av påskägg. Ljusblå strumpor med påskägg passar perfekt till påsken och du kan gå hela påskhelgen i dessa härliga strumporna. Göm ett par strumpor i påskäggen eller ge som påskpresent till dina släktningar. Alla älskar dessa påskstrumpor.UnisexMönster: Påskägg80% Cotton, 17% Polyamide, 3% Elastane.Oeko Tex Certifierad: textil som inte har testats på djur 
 • Tomteskägg med peruk, natur

  Tomteskägg med peruk, natur
  Butterick's finaste tomteskägg med tillhörande tomteperuk. Vad ska tomten välja om inte det bästa som finns att tillgå?! Med detta set blir du så lik den riktiga tomten att det inte är någon som ser skillnad på er.Ett naturfärgat skägg i toppkvalitet!
 • Tomteskägg med peruk

  Tomteskägg med peruk
  En riktig lyxig tomteperuk med ett stort tomteskägg till. Gå ut och köp tidningen och passa samtidigt på att klä om till tomten. Med detta set med både peruk och skägg är det ingen som ser att det inte är den riktiga tomten som kommer på besök.
 • Påskägg, guldfolie

  Påskägg, guldfolie
  Skippa de traditionella påskkycklingarna och satsa istället på guld och flärd, vems ögon dras inte till glittrande ting? Fyll ägget med olika skämt för en skojigare påsk eller godis om du är en gottegris. Se till att den som får det här dyrbara guldägget får jobba lite, göm på ett bra ställe och äggjakten kan börja!Äggets höjd är 40 cm och gjort i hårt papp klätt i guldfolie, rymmer en massa påskskämt eller påskgodis. 
 • Påskägg, klassiska påskmotiv 40 cm

  Påskägg, klassiska påskmotiv 40 cm
  Maxa påsken med fint påskmotiv på påskäggetStörst påskägg vinner, detta härliga 40 cm stora påskägg får du plats med massor av påskgodis så du klarar hela påskhelgen (kanske) och det fina påskmotivet med påskhare, påskägg och kycklingar gör att de olika äggen passar in perfekt i påskpyntet där hemma. Köp hem härligt påskgodis direkt när du ändå köper ett påskägg här på hemsidan, gör en sökning och du kommer hitta massa goda godissorter för att stilla alla sockersug.Ett påskägg på bordet där hemma skapar en härlig stämning och alla får plocka sina favoriter under påskens alla dagar. Ett roligare påskägg är det som är fyllt med skämtartiklar! Vi på Buttericks älskar skämt och påsken infaller i närheten av 1 april så vad kan vara bättre än att lägga lite roliga skämtartiklar i påskägget. Ett skämt håller länge och skapar inga hål i tändera och i detta stora påskägg kan du få ner pruttkuddar, agentpennor och varför inte även en lösmustasch för ett ännu roligare påskägg för barnen.
 • Tomtekit med skägg, peruk & ögonbryn

  Tomtekit med skägg, peruk & ögonbryn
  Om du inte vill att barnen ska känna igen dig på julafton så måste du ha en bra tomte utklädnad. Därför rekommenderar jag att du slår till på det här tomtekitet med skägg, peruk och även ögonbryn, det finns inte en chans att ungarna kommer känna igen dig då. Självklart så måste du också ha en tomtedräkt och tomteluva. Allt det köper du också hos oss! Klicka här ! Fakta om kitet: Inkluderar en peruk, ett skägg och ögonbryn. Ögonbrynen är dubbelhäftande men vill du att dem ska sitta bättre så rekommenderar vi att du köper till mustaschlim . Finns i storleken: One size (passar både barn och vuxna).
 • Tomteskägg, rakt

  Tomteskägg, rakt
  Ett långt rakt tomteskägg i bra kvalitet som även skulle gjort både Gandalf och gubbarna i ZZ Top avundsjuka. Framför allt använder du skägget när du ska förvandlas till tomten som kommer med de efterlängtade julklapparna.Tillverkat av syntetfiber.Impregnerad med flamskyddsmedel. 
 • Påskägg till vinbox

  Påskägg till vinbox
  Påskägg för Bag-in-box vinpåse.Denna påsen den ska vandra från den enda till den andra! Och då i en supersnygg förpackning i form av ett påskägg men en superhärlig semesterfirande sommarkyckling.Denna härliga bag-in-box förpackning för vinpåsar fungerar hela året om och gör det lätt och smidigt att ha en bag-in-box med sig till stranden under sommaren och att ha framme i bokhyllan eller köket under påsken. Ett påskägg som bara alla måste ha. Du kan självklart även fylla påskägget med godis, men tänk på öppningen i botten på ägget där godistjuvar lätt kommer åt godiset! Ägget rymmer vanliga bag-in-box påsar om 3 liter.Vinpåse ingår tyvärr inte.Ca 30 cm i diameter.
 • Trollkarlsperuk Och Skägg

  Trollkarlsperuk Och Skägg
  Den häftigaste och roligaste trollkarlsperuken är här! Bara dra på dig den här peruken och så har du fixat både hår och skägg samtidigt. Sen skadar det inte heller att du ser ut som tagen ur Studio Ghiblis sagor.
 • Glasögon, påskägg

  Glasögon, påskägg
  Med dessa roliga glasögonen med påskägg framtill kan du vara en av godisarna som man kan hitta i ett påskägg, kom utklädd i dessa billiga glasögonen från Butterick's och du är redo för hela påskens firande.Våra roliga påskglasögon finns i flera olika varianter och hela familjen kan komma som kyckling, kanin eller påskägg under påskafton.Glasögonbågarna har inget glas som täcker ögonen och påskäggen är i blått och gult gjorda av filtmaterial.
 • Julkulor Skägg

  Julkulor Skägg
  Varför inte maxa jul- outfiten? Här är de snygga julkulorna som du pryder ditt (eller partnerns) SKÄGG med! Små julkulor och julbjällror i julens färger, som passar att pynta ALLA skägg med. Klä inte bara granen, klä skägget med! Passar såklart till håret med, kanske i tomtemors flätor? Det finns många användingsområden till dessa behändiga små julkulor!
 • Tomtekit Skägg Och Peruk

  Tomtekit Skägg Och Peruk
  9120
 • St Patrick's Day Hatt Med Skägg

  St Patrick's Day Hatt Med Skägg
  Förvandla dig enkelt till St. Patrick's Days mytomspunna Leprechaun med den här hatten med skägg. Spinn vilda sägner om gömda guldskatter i baren för en öl eller två. Kanske lovar du att ta gästerna till skatten, kanske knyter du ihop skosnören på intet ont anande gäster på dansgolvet? Inget vet vad Leprechauns hittar på, mer än att de sätter fart på St Patrick's Day-festen med sina bus och upptåg.
 • Påskägg, klassiska påskmotiv 12 cm

  Påskägg, klassiska påskmotiv 12 cm
  Fira påsk med fint påskäggFinaste påskäggen har fint påskmotiv med hare och ägg, dessa 12 cm långa påskägg är ett lagom stort ägg för barnen under påskhelgen. Köp hem härligt påskgodis direkt när du ändå köper ett påskägg här på hemsidan, gör en sökning och du kommer hitta massa goda godissorter för att stilla alla sockersug.Ett påskägg på bordet där hemma skapar en härlig stämning och alla får plocka sina favoriter under påskens alla dagar.  
 • Grått Skägg

  Grått Skägg
  Snyggt skägg som passar till många olika utklädnader. Klä exempelvis ut dig till en gammal trollkarl eller någon annan skön karaktär. Fakta om skägget: Skägget fästes med resorband.
 • Tomtedräkt, komplett med skägg L

  Tomtedräkt, komplett med skägg L
  Nu är det dags för julen och jultomten att komma och hälsa på där hemma. Detta är en fin dräkt i bra kvalité som klarar sig flera år om man tar hand om dräkten. Man kan inte ens tänka sig en julafton utan att jultomten kommer till hemmet och lämnar paket.Tomtedräkten döljer lätt människan under dräkten och med dräkten får du även ett tomteskärp, tomtehandskar, stövelöverdrag och ett enklare tomteskägg en helt komplett tomtedräkt med andra ord.En tomtedräkt som finns i flera storlekar, M, L och XL.Ska du fira jul med släkten, via onlinemöten eller springa tomtelopp? Denna tomedräkt fungerar för alla tillfällen.
 • Påskägg, klassiska påskmotiv 15 cm

  Påskägg, klassiska påskmotiv 15 cm
  Fint vanligt påskägg med påskmotivPåskägg med fina påskmotiven påskhare, påskägg och kycklingar gör att de olika äggen passar in perfekt i påskpyntet där hemma. Dessa 15 cm stora påskägg är den klassiska storleken på påskägg och är lagom stora för de som bara vill ha lagom stor godisskål under påsken.Köp hem härligt påskgodis direkt när du ändå köper ett påskägg här på hemsidan, gör en sökning och du kommer hitta massa goda godissorter för att stilla alla sockersug.Ett påskägg på bordet där hemma skapar en härlig stämning och alla får plocka sina favoriter under påskens alla dagar. Ett roligare påskägg är det som är fyllt med skämtartiklar! Vi på Buttericks älskar skämt och påsken infaller i närheten av 1 april så vad kan vara bättre än att lägga lite roliga skämtartiklar i påskägget. Ett skämt håller länge och skapar inga hål i tändera och i detta påskägg kan du få ner både kackerlackor och isbitar med flugor utan problem, eller varför inte en mindre pruttkudde i nyckelring.
 • Tomteskägg och peruk, lockig

  Tomteskägg och peruk, lockig
  Förvandla dig till den mest äkta jultomten med detta exklusiva set av skägg och peruk från Butterick's. Njut av den naturliga äggvita färgen som är framhävd med fina lockar, vilket ger dig den traditionella jultomtelook du alltid drömt om. Skägget är designat att sitta bekvämt på plats tack vare det smidiga elastiska bandet, medan peruken fulländar din tomte-stil genom att ge dig ett tjockt hår med samma lockiga design.Oavsett om du deltar i en julfest, överraskar familjen på julafton, eller bara vill känna den rätta julkänslan, är detta skägg och perukset ditt bästa val.För din säkerhet är båda delarna impregnerade med flamskyddsmedel. Passar vuxna.Innehåller ett tomteskägg och en tomteperuk, komplettera med en perukstrumpa för att dölja ditt naturliga hår.
 • Skäggstubbssvamp

  Skäggstubbssvamp
  Kryolan är ett utav världens största sminkföretag och leverar ingenting annat än kvalitet. Denna sminksvamp används med fördel när du vill skapa fejkad skäggstubb. Doppa svampen i önskad färg och dutta på för bästa resultat. Svampen går att klippa i mindre bitar och sköljs lättast av i ljummet vatten. Ett måste till teatern eller filminspelningen. 
 • Peruk, pirat grå med skägg

  Peruk, pirat grå med skägg
  Aj aj landkrabbor! Dags att hissa seglen och ta er ut på de sju världshaven i denna gråa piratperuk med flätor. Det medföljande piratskägget gör att du omedelbart förvandlas till pirat gråskägg.Passar alla med hjälp av den inbyggda resåren i peruken.
 • Tomtedräkt, komplett med skägg XL

  Tomtedräkt, komplett med skägg XL
  Nu är det dags för julen och jultomten att komma och hälsa på där hemma. Detta är en fin dräkt i bra kvalité som klarar sig flera år om man tar hand om dräkten. Man kan inte ens tänka sig en julafton utan att jultomten kommer till hemmet och lämnar paket.Tomtedräkten döljer lätt människan under dräkten och med dräkten får du även ett tomteskärp, tomtehandskar, stövelöverdrag och ett enklare tomteskägg en helt komplett tomtedräkt med andra ord.En tomtedräkt som finns i flera storlekar, M, L och XL.Ska du fira jul med släkten, via onlinemöten eller springa tomtelopp? Denna tomedräkt fungerar för alla tillfällen.
 • Tomteskägg deluxe vitt

  Tomteskägg deluxe vitt
  De luxe variant av tomteskägg som är stort, fylligt och vitt, precis som det ska vara. Den här julen kan du vara säker på att inte bli avslöjad! Detta skägg är en deluxe variant som har högre kvalité samt är mycket fylligare än vanliga tomteskägg. Fakta om tomteskägget: Mått: skägget är ca 40 cm långt. Skägget fästes med resorband runt huvudet. Finns i storleken: One size (vuxenstorlek).
 • Peruk och skägg, viking

  Peruk och skägg, viking
  Stå redo att erövra världen med denna fantastiska vikingaperuk från Butterick's! Med sitt långa, långhåriga prakt och det magnifika skägget med färdiga flätor kommer du att se ut som en äkta vikingahövding på nolltid.Denna peruk är perfekt för alla vikingaäventyr du kan tänka dig. Oavsett om du ska erövra fjärran länder eller bara imponera på festen, kommer den här peruken att ge dig den autentiska vikingalooken som kommer att få alla att höja skålarna till dig.Den bekväma passformen gör att du kan bära peruken under långa vikingafester utan att känna obehag. Så sätt på dig din vikingahjälm och greppa din stridsyxa, för med denna Vikingaperuk kommer du att bli kung i varje rum du kliver in i.
 • Usa Hatt Med Skägg

  Usa Hatt Med Skägg
  Vankas det USA-fest? Spana in den här coola USA-hatten med tillhörande skägg. Med den här hatten kommer du anlända till festen med stil. Men du kommer få hålla hårt i hatten, för det finns risk att dina vänner drabbas av skäggavundsjuka och kommer försöka stjäla den. Missa inte heller vår USA-morphsuit .
 • St Patricks Day - Peruk med skägg

  St Patricks Day - Peruk med skägg
  Fira Irlands nationaldag 17 mars - St Patricks dayDetta buskiga skägget och peruken är perfekt för St Patricks day. Den oragea färgen påminner om Irlands flagga och tillsammans med gröna kläder och en vit skjorta så kommer du själv utklädd till flaggan.Njut av öl tillsammans med vänner på Irländska pubar iklädd detta härliga kit och alla kommer vilja skåla med dig.Skägget och peruken är två delar, skägget fäster du med elastiskt band runt öronen och det finns hål för munnen. Peruken tar du snabbt på dig likt en mössa. Har du längre hår som du vill dölja rekommenderar vi att du sätter på en perukstrumpa innan du tar på dig peruken.  
 • Påskägg, Bamse 15 cm

  Påskägg, Bamse 15 cm
  Det finns inget bättre sätt att fira påsken än att fylla ett påskägg med massor av godis! Men vad kan göra denna påskäggupplevelse ännu bättre? Att ha de mest populära figurerna från Bamse på utsidan, såklart!Alla Bamse-fan kommer att älska att leta efter påskägget med favoritfigurerna från serien på utsidan. Och när de väl öppnar påskägget och hittar massor av godis, kommer det definitivt att bli ett minne för livet.Hos oss hittar du allt du behöver för att skapa en påskupplevelse som är lika rolig som den är god. Så varför inte fylla påskägget med dina favoritgodisar och de mest populära skämtartiklarna och se leendet sprida sig över ditt barns ansikte?
 • Långt Brunt Lösskägg

  Långt Brunt Lösskägg
  Skäggtrenden har tagits till en helt ny nivå! Nu kan du pröva på hur det är att ha ett riktigt långt skägg innan du odlar ditt egna. Långt Brunt Lösskägg sitter på plats med resorband som man drar runt öronen. Det är inga problem att andas och den är förvånansvärt bekväm. Fakta om Långt Brunt Lösskägg: Lösskägg och mustasch som sitter ihop. Sitter fast med resorband. Finns i storleken: One size (passar både barn och vuxna).
 • Tomteskägg med peruk, lockig

  Tomteskägg med peruk, lockig
  Ett stort silkesmjukt och mjukt lockigt tomteskägg med en matchande tomteperuk i bra kvalitet. Som gjort att klä sig i på julafton kompletterad med röda tomtekläder och tomteluva när julklapparna ska delas ut av jultomten.Tillverkat av syntetfiber.Impregnerad med flamskyddsmedel. 
 • Tomteskägg deluxe naturfärgat

  Tomteskägg deluxe naturfärgat
  Klassiskt tomteskägg som passar perfekt när det är dags att gå iväg och köpa tidningen på julafton, med detta skägg kommer du inte bli igenkänd. Det festliga med just detta skägg är att det ser mer verkligt ut då det är naturfärgat till skillnad från de vanliga kritvita skäggen. Detta skägg är en deluxe variant som har högre kvalité samt är mycket fylligare än vanliga tomteskägg. Fakta om tomteskägget: Mått: skägget är ca 40 cm långt. Skägget fästes med resorband runt huvudet. Finns i storleken: One size (vuxenstorlek).
 • Påskägg, Bamse 30 cm

  Påskägg, Bamse 30 cm
  Köp hem och fyll påskägget med eran dunderhonung, nämligen godis till påsken! Detta fina Bamse-påskägg är det perfekta ägget till barnfamiljen eller till den som älskar världens snällaste björn, Bamse och hans vänner.På detta 30 cm långa påskägg är Bamse och Skalman tillsammans med ett mekaniskt påskägg fyllt med påskägg, snacka om meta! Detta påskägg är 65 cm i omkrets, 30 cm långt och ca 20 cm brett, Det rymmer massor av godis till hela familjen. 
 • Piratskägg Svart

  Piratskägg Svart
  Hej och en flaska med Rom! Eller två, för med det här svarta piratskägget förvandlas du till den törstigaste och mest fruktade piraten Kapten Svartskägg. Mer mytomspunnen än Jack Sparrow och med sex skarpladdade pistoler redo, är han piraten som regerar De Sju Haven.
 • Jack Sparrow Mustasch & Skägg

  Jack Sparrow Mustasch & Skägg
  Stilig mustasch som förvandlar dig till den ökände piraten Jack Sparrow. Fakta om Jack Sparrow Mustasch & Skägg: Inkluderar både mustaschen och skägget. Mustaschen har en dubbelhäftande sida men jag rekommenderar mustaschlim för bästa effekt.
 • Affro Skägg Och Mustasch

  Affro Skägg Och Mustasch
  Perfekta tillbehöret tillsammans med en snygg afroperuk. Kör fullt afro på maskeradfesten med temat disco. Fakta om mustaschen och skägget: Mustaschen sitter ihop med skägget. Sättes fast runt huvudet med resorband.
 • Tomteskägg med ögonbryn

  Tomteskägg med ögonbryn
  Klä ut dig till jultomten snabbt med detta enklare krulliga vita tomteskägg som du lätt fäster med hjälp av elastiskt band runt huvudet. Ett bra tomteskägg för de enklare utklädnader, luciatåg och när man bara vill ha ett lättare skägg som har de vita klassiska krullarna.Du får även med två självhäftande ögonbryn som du kan fästa över dina egna ögonbryn. För längre användning rekommenderar vi att du täcker ditt egna ögonbryn med ögonbrynsplastic och använder ett mustaschlim så sitter ögonbrynet hela dagen.Detta skägget är inte flamsäkert.
 • Tomtedräkt, komplett med skägg M

  Tomtedräkt, komplett med skägg M
  Nu är det dags för julen och jultomten att komma och hälsa på där hemma. Detta är en fin dräkt i bra kvalité som klarar sig flera år om man tar hand om dräkten. Man kan inte ens tänka sig en julafton utan att jultomten kommer till hemmet och lämnar paket.Tomtedräkten döljer lätt människan under dräkten och med dräkten får du även ett tomteskärp, tomtehandskar, stövelöverdrag och ett enklare tomteskägg en helt komplett tomtedräkt med andra ord.En tomtedräkt som finns i flera storlekar, M, L och XL.Ska du fira jul med släkten, via onlinemöten eller springa tomtelopp? Denna tomedräkt fungerar för alla tillfällen.
 • Långt Grått Skägg

  Långt Grått Skägg
  Det här buskiga långa grå skägget är som gjort för kufiska trollkarlar, excentriska eremiter, galna vetenskapsmän och andra karaktärer som lite lätt tappat förståndet. Bäst av allt, med det här skägget på är det få som kommer känna igen dig. Perfekt när du verkligen vill leva ut din maskeradkaraktär.
 • Tomteskägg Litet

  Tomteskägg Litet
  Ett litet tomteskägg som sitter som ett smäck på jultomten! Vitt och välansat skägg som du själv matchar med valfri tomteoutfit. Skägget fungerar även perfekt som skepparskägg, kaptensskägg eller annat skoj. Behöver du även en tomtedräkt till skägget så passar denna utmärkt: Tomtedräkt vuxen! Fakta om Tomteskägg Litet: Skägg och mustasch i ett, med en öppning för munnen. Det finns en snodd för att enkelt trä på skägget och ha det kvar under hela tomteäventyret.
 • Brunt Cowboy Lösskägg

  Brunt Cowboy Lösskägg
  Brunt lösskägg som du kan ha till din cowboydräkt eller andra passande kostymkaraktärer. Fästes med tejpen bak eller med spirit gum som du kan köpa här i vår nätbutik.
 • Vitt Tomteskägg med Mustasch & Ögonbryn

  Vitt Tomteskägg med Mustasch & Ögonbryn
  Vitt och krulligt tomteskägg med mustasch och ett par buskiga ögonbryn.
 • Skägg och Mustasch i Ett - Grå

  Skägg och Mustasch i Ett - Grå
  Grått skägg och mustasch i ett. Passar perfekt till exempelvis skotska utklädnader. Fästs med resårband runt öronen.
 • Grått Skägg

  Grått Skägg
  Grått skägg med ett naturligt utseende. Skägget har lim på baksidan men om du vill att skägget ska fästa bättre rekommenderar vi att du köper teaterlim. Teaterlim hittar du under Teater och Maskeradsmink&hellip:
 • Svart Lösmustasch och Getskägg

  Svart Lösmustasch och Getskägg
  Svart lösmustasch och getskägg med självhäftande dubbelsidig tejp. Komplettera till din musketörsdräkt eller andra karaktärer.
 • 70-Tals Brun Lösmustasch och Skinnskägg

  70-Tals Brun Lösmustasch och Skinnskägg
  Brun lösmustasch och skinnskägg även känt som "Porkchop Sideburns" med dubbelsidig tejp. Använd detta set till kostymer som Hippie, 60-tals, 70-tals, 80-tals, disco och många, många fler :)
 • Herre Medeltid - Blond Krullig Peruk, Mustasch och Skäggtuss

  Herre Medeltid - Blond Krullig Peruk, Mustasch och Skäggtuss
  Perfekt set till herrar och kungar som vi känner till sedan lång tid. Blont set med krullig peruk, mustasch och skägg. Fästs med dubbelsidig tejp.
 • Topstick Hairpiece Tape 50 st - 82x12 mm

  Topstick Hairpiece Tape 50 st - 82x12 mm
  En genomskinlig, dubbelsidig medicinsk tejp i bitar. Kan bland annat användas för att fästa hår till huvudet.
 • Brunt Skägg

  Brunt Skägg
  Grått skägg med ett naturligt utseende. Skägget har lim på baksidan men om du vill att skägget ska fästa bättre rekommenderar vi att du köper teaterlim. Teaterlim hittar du under Teater och Maskeradsmink&hellip:
 • Samuraj Lösmustasch och Skägg - Svart

  Samuraj Lösmustasch och Skägg - Svart
  Svart lösmustasch och skägg i känd samurajstil.
 • Svart Skägg

  Svart Skägg
  Grått skägg med ett naturligt utseende. Skägget har lim på baksidan, men om du vill att det ska sitta ännu bättre rekommenderar vi att du köper teaterlim. Teaterlim hittar du under Teater och Maskeradsmink&hellip:
 • Trollkarl - Vit Lång Peruk och Skägg

  Trollkarl - Vit Lång Peruk och Skägg
  Vit, lång trollkarsperuk. Skägg och mustasch följer även med.

Tomteskägg

Jultomten i det moderna samhället är en gammal farbror med röd dräkt, luva och ett stort och vitt skägg. Tomtedräkten är ofta ganska stor och vid för att rymma tomtens stora kroppshydda, även det ett slag av moderna människan. Den klassiska gårdstomten var nog mer slank i kroppen då han inte satt så mycket vid kontorsbordet och knappade på en dator utan arbetade med kroppen dagarna långa.

Om du ska klä ut till tomte måste du se till att börja odla ditt skägg redan i januari om det ska hinna bli utväxt lagom till december. Nä, såklart behöver du inte det - köp ett tomteskägg istället på leksaksaffären eller maskeradbutiken. Det finns tomtemasker där lösskägget är inkluderat och sitter fast på själva masken. Sen finns det lösa tomteskägg om du inte vill låta som Darth Vader bakom en plastig mask.

Vad som är ett realistiskt tomteskägg är svårt att svara på då det råder tvivel om tomten finns eller inte. Så välj helt enkelt det skägg du tycker att din tomte ska bära. Den som klagar får inga julklappar!

Gå på maskerad med lösskägg

Ska du gå på maskerad och behöver ett lösskägg finns det några andra än just tomteskäggen att välja bland. De klassiska sagofigurerna som bär skägg är trollkarlar och pirater. Trollkarlsskäggen är ofta långa och går i färger om vitt och grått. Gandalf kanske är det som de flesta klär ut sig till om man ska bli en trollkarl.

Från samma berättelse Sagan om Ringen finns även andra skäggprydda varelser. Trollkarlarna är långa medan skäggiga dvärgar är korta. Därmed inte sagt att du kan frångå det och klä dig som trollkarl även om du är kortväxt. Däremot om du är över två meter kanske det inte riktigt går hem vad du ska föreställa om du kommer i maskeradkläder, utklädd till dvärg med långt, rött skägg.

ilead