Lösöron

Lösöron är ett roligt tillbehör till maskeradkostym och den som tänkt klä ut sig till en alv bör definitivt skaffa alvöron. Ett par spetsiga, avlånga lösöron sätter pricken över i när en förvandling till skogsalv är aktuell.

Populärt inom lösöron

 • Alvöron på Diadem

  Alvöron på Diadem
  Du skulle bara veta hur ont det gör för de stackars tomtenissarna när de går ut i kylan och nordanvinden viner över deras ögon. Än har ingen uppfunnit en mössa?
 • Alvöron Små

  Alvöron Små
  Vill du klä ut dig till ett mystiskt väsen, kanske en alv eller en hobbit, behöver du ett par spetsiga öron. Ibland är det de små detaljerna som gör den stora skillnaden?
 • Lösöron Skämtartikel

  Lösöron Skämtartikel
  Vissa maskeradkostymer kräver ett par gigantiska öron. Dessa låtsasöron hänger du enkelt fast över dina egna öron för en komisk detalj till din utklädnad.?
 • Alvöron Stora

  Alvöron Stora
  Har du inte provat ett par lösöron förut är det hög tid att du gör det nu! Det är en fantastisk maskeradaccessoar som förvandlar ditt utseende på ett kick.?

Fler tips på lösöron

 • Alvöron

  Alvöron
  Schyssta och enkla alvöron att använda till maskeradfesten. Kanske ska du klä ut dig till en känd karaktär från storfilmerna "Lord of the rings", då passar dessa alvöron alldeles utmärkt. Fakta om alvöronen: Du sätter fast öronen utanpå dina egna öron. Mått: Öronen är cirka 6 cm långa och 6 cm breda.
 • Diadem med Alvöron

  Diadem med Alvöron
  Diadem med alvöron som du kan ha till din alvkostym tillsammans med andra tillbehör.
 • Alvöron i Mjuk Plast

  Alvöron i Mjuk Plast
  Gör din tomtealvkostym komplett med alvöron i mjuk plast som du enkelt fäster på dina egna. Dessa öron kan självklart användas till andra alvdräkter :)Om du ska ha dem över längre tid, rekommenderar&hellip:
 • 2 stk Stora Alvöron

  2 stk Stora Alvöron
  2 stk hudfärgade stora alvöron i latex som du kan komplettera med till din alvdräkt.

Alvöron med fästmedel

De flesta lösöron görs endast i en storlek men eftersom vi har olika stora naturligt så kan det vara svårt att få de att sitta kvar. Därför kan det vara bra att köpa alvöronen med fästmedel som gör att de stannar kvar på örat. En del säljs komplett med fästmaterial men det går även bra att köpa det separat. Andra lösa öron finns att köpa som diadem och kan döljas i håret eller under en peruk.