Lösnäsor

Här finns många olika lösnäsor du kanske vill köpa till din maskeradkostym. Köp en stor, liten, kort eller lång lösnäsa till nästa maskerad. Här finns bland annat röda clownnäsor, morotsnäsor och grisnäsor. En del är kombinerad lös näsa med glasögon och vissa är knottriga som till en häxa.

Populärt inom lösnäsor

 • Woochie Cyrano Näsa Latexprotes

  Woochie Cyrano Näsa Latexprotes
  Fäktas som en gud med ditt vassa svärd samtidigt som du kommer på smarta sätt att fånga din älskade, iförd den här högkvalitativa Cyranonäsan! Näsan är inspirerad av - och fångar verkligen?
 • Lösnäsa Häxa

  Lösnäsa Häxa
  Om du ska klä ut dig till häxa finns det några accessoarer som du inte får missa. En av dessa små detaljer är ju såklart häxnäsan. Den ska vara stor, krokig?
 • Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack

  Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack
  Tänk att lite plast kan vara så roligt! Åtminstone i denna form: roliga brillor med lösnäsor! De kommer tveklöst bli en hit hos barnen på kalaset. Perfekta till kalaspåsarna,?
 • Näsa Pinocchio

  Näsa Pinocchio
  Extra lång Pinocchionäsa att fästa över din egen. Fästes med det medföljande bandet runt huvudet.

Fler tips på lösnäsor

 • Gumminäsa Hund

  Gumminäsa Hund
  Sniffa dig fram till maskeraden iförd den här tjusiga hundnosen! Nosen har allt som en hund kan tänkas behöva, inklusive själva nosen och en uppsättning spetsiga tänder.Gumminäsa?
 • Gumminäsa Gris

  Gumminäsa Gris
  Se ut som en riktig gris när du tar på dig detta skojiga löstryne! Trynet går i en elegant, grisskär nyans och det inkluderar en uppsättning karaktäristiska näsborrar.Gumminäsa?
 • Lång Lösnäsa - Onesize

  Lång Lösnäsa - Onesize
  Om maskeradutstyrseln kräver långnäsa kan du antingen ljuga några gånger för önskad effekt, eller så håller du dig till sanningen som den ärliga människa?
 • Clownnäsa med Ljud

  Clownnäsa med Ljud
  Om du ska köpa dig en clownnäsa om du tänkt klä ut dig till en clown, varför då investera i en alldeles knäpptyst clownnäsa? Visst, du kommer se ut som en?
 • Glasögon med Grisnäsa

  Glasögon med Grisnäsa
  Nöff nöff - nu lyser solen i svinstian! Dags för ett uppfriskande gyttjebad i din allra smäckraste baddräkt, men glöm inte att skydda grisögonen med ett par läckra?
 • Glasögon med Näsa och Mustasch

  Glasögon med Näsa och Mustasch
  Vill du kunna smyga runt utan att bli igenkänd? Sätt på dig de här glasögonen med lösnäsa, ögonbryn och mustasch så kommer ingen att känna igen dig.?
 • Gumminäsa Mus

  Gumminäsa Mus
  Bor det en mus i ditt hus kan du alltid klä ut dig till en och försöka tala förstånd med honom eller henne. Den här söta lösnosen funkar perfekt för ändamålet!Gumminäsa?
 • Glasögon med Gumminäsa

  Glasögon med Gumminäsa
  En klassiker man aldrig tröttnar på! Till kalaset, krogen, maskeraden eller när du vill liva upp stämningen på morgonmötet. Svarta glasögon med vita ögonbryn och?
 • Ögonmask Silver med Lång Näsa

  Ögonmask Silver med Lång Näsa
  Är du redo för en maskeradbal eller en karneval? Den här fina silverfärgade ansiktsmasken med lång näsa kommer att fullända din maskeradkostym. Sätt den över?
 • Clownnäsa Svart

  Clownnäsa Svart
  Du är född i en clownfamilj. Alltså en riktig familj bestående av clowner. Ni föds med humor, vemod och ett färgglatt utseende. På ditt dop fick du en röd och?
 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  En klassisk näsa för en klassisk clown! En given accessoar för världens alla pajaser och en rent måste till din clown-utklädnad vare sig du ska på cirkusmaskerad eller?
 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  Kan man verkligen vara en riktig clown utan den klassiska röda näsan? Nej, det går ju inte för sig! Så pass på och kamma hem denna magiskt tjusiga näsa till din clowndräkt,?
 • Grisnäsa i Gummi - One size

  Grisnäsa i Gummi - One size
  En grym näsa som helt enkelt förvandlar dig till en grymtande gris! Sätt på dig denna näsa nästa gång du är bjuden på maskerad och grymta dig fram hela kvällen.?
 • Glasögon med Grisnäsa

  Glasögon med Grisnäsa
  Nöff! Varför klä ut dig till en klassisk polis när du kan vara en polis potatisgris? Med dessa polisglasögon kan du äntligen med all rätt bete dig som ett riktigt?
 • Lösnäsa Lång

  Lösnäsa Lång
  Har du en tendens till att dra både vita och svarta lögner till höger och vänster? Då är den här näsan för dig! Den funkar också perfekt när du?
 • Clownnäsa i Skumgummi

  Clownnäsa i Skumgummi
  Sätt ett leende på folks läppar när du sätter denna pryl på din näsa! Den stora, röda lösnäsan är ett måste för varje?
 • Gumminäsa Kanin

  Gumminäsa Kanin
  Ta på dig denna söta lösnos och testa livet som kanin för en dag! Den här accessoaren tillför stor förändring på ett enkelt och billigt sätt.Gumminäsa?
 • Grisnäsa

  Grisnäsa
  Skrattvarning! Efter egen forskning har det visat sig vara mycket svårt att hålla sig för skratt om detta gristryne sitter på någons näsa.Ett måste till roliga?
 • Clownnäsa Gummi

  Clownnäsa Gummi
  En näsa som inte är gjord av gummi är ingen näsa. Clownnäsan kommer med ett band för enkel montering runt huvudet.
 • Gycklarhatt & Clownnäsa - One size

  Gycklarhatt & Clownnäsa - One size
  Om du har en förkärlek till gycklarkonsten med jonglering och andra akrobatiska konster är det ett måste att bära bjällerhatt med skojiga färger på huvudet. Som?
 • Lösnäsa Rudolf

  Lösnäsa Rudolf
  Att Rudolf skulle vara en helt vanlig ren vägrar vi förstå, titta bara på mulen hans! Röd som en pion och rund likt en studsboll - Ja, Rudolfs näsa är sannerligen extraordinär?
 • Gumminäsa Katt

  Gumminäsa Katt
  Förvandla dig själv till en kissekatt när du tar på dig denna söta lösnos! Katter är utan tvekan ett av de mest fascinerande djuren, så bli inte förvånad?
 • Glasögon med häxnäsa

  Glasögon med häxnäsa
  En häxas skönhet sitter nog på insidan. Med denna häxnäsa mitt i ansiktet blir vem som helst en häxa på riktigt. Ser man illa är denna artikel utmärkt på det viset att det följer med ett par moderiktiga glasögon. Inte med något glas i, men man ser bra ut i dem där man står och kokar grodlår.
 • Clownnäsa I Plast

  Clownnäsa I Plast
  Du får inte glömma clownnäsan om du ska vara utklädd till en clown på antingen barnkalaset eller maskeradfesten. Fakta om clownnäsan: Näsan sätts fast med gummiband. Tillverkad i plast.
 • Lösnäsa, häxa

  Lösnäsa, häxa
  Den klassiska häxnäsan som passar alla häxor, stora som små! Till alla fester och maskerader. Med denna krokiga häxnäsa på snoken, en shysst ansiktsmålning och häftiga häxkläder är du redo för en flygtur på häxkvasten till Blåkulla eller att koka grodlår till halloween.
 • Clownnäsa

  Clownnäsa
  One size, passas i princip alla, både barn och vuxna, då skumgummibollen har en skåra i sig där man stoppar in näsan.
 • Häxnäsa

  Häxnäsa
  Perfekt häxnäsa för att bli den där fula häxan som lever djupt in i skogen och ägnar sig åt häxkonster. Passar såväl de små som de stora häxorna. Komplettera häxutklädnaden med en vårtig och krokig häxnäsa för bästa effekt. Fakta om häxnäsan: Näsan sätts fast med elastiskt snöre. Tillverkad i gummi.
 • Gumminäsa, mus

  Gumminäsa, mus
  Att klä ut sig till en mus är en rolig och enkel idé som passar perfekt på barnkalaset eller temafesten. En av de viktigaste detaljerna är att ha en passande näsa. En gumminäsa som ser ut som en musnos är ett perfekt tillbehör. Den sitter bekvämt runt huvudet tack vare det elastiska bandet och ger en rolig touch till din outfit. Du kan kombinera den med andra detaljer som svans och öron för att skapa en fullständig muslook.Näsan fungerar också utmärkt som tillbehör till halloweenkostymen och är ett enkelt sätt att skapa en kreativ och originell look. Använd din fantasi och ha roligt när du klär ut dig med en musnos från Butterick's!
 • Näsa, lång

  Näsa, lång
  Pinoccionäsa med tillhörande gummiband. Gå in på maskeraden med barnkalas tema och var den trädocka du ska föreställa. Tala sanning om du inte vill att näsan ska växa ännu längre. 
 • häxnäsa

  häxnäsa
  Tillverkad i gummi.
 • Clownnäsa Skumgummi

  Clownnäsa Skumgummi
  Nu är det dags att skämta till det ordentligt på barnkalaset. För att bli den bästa och snyggaste clownen så är clownnäsan ett måste. Fakta om clownnäsan: Clownnäsan har en skåra som du trycker in näsan i för att få den att sitta på plats. Tillverkad i skumgummi.
 • Musse Pigg Näsa

  Musse Pigg Näsa
  Mjuk och bekväm Musse Pigg näsa som både barn och vuxna kan använda. Med Musse Pigg öronen och näsan så har du en bra start för en komplett Musse Pigg utklädnad. Fakta om Musse Pigg näsan: Musse näsan har en skåra som du trycker in näsan i för att få den att sitta på plats. Tillverkad i skumgummi.
 • Gumminäsa, hund

  Gumminäsa, hund
  Gumminäsan är en rolig lösnäsa som ser ut som en brun, svart och vit hundnos och en uppsättning spetsiga tänder. Fästes enkelt med ett diskret, elastiskt band.
 • Glasögon Med Näsa Och Mustasch

  Glasögon Med Näsa Och Mustasch
  Vill du bli helt oigenkännlig så är det dem här glasögonen du ska köpa! På glasögonen sitter ögonbryn och en näsa med en mustasch. Gör också som mannen på bilden, köp dem till din oktoberfest utklädnad. Fakta om Glasögon med näsa och mustasch: Bågarna har inga glas. Tillverkade i plast. Finns i storleken: One size (vuxenstorlek). Kan även passa barn.
 • Musnäsa i gummi

  Musnäsa i gummi
  Om du tror att du har allt till musutklädnaden men saknar näsa så ska du kika hit. När du har din musnos så är det inte mycket mer som behövs för att likna en mus. Fakta om nosen: Läcker musnos som passar både vuxna & barn. Nosen sättes fast runt huvudet med elastiskt snöre. Tillverkad i gummi.
 • Clownnäsa, skumgummi svart

  Clownnäsa, skumgummi svart
  En svart killerclown näsa behöver alla blodlustna clowner under halloween! Vare sig du är världens snällaste clown eller en riktigt killerclown så fungerar den svarta näsan bra, du kan lätt trycka ihop den och använda den som trolleriboll eller enkelt stoppa ner den i fickan när du inte vill ha den. Perfekt att alltid ha med sig i innefickan redo för att skoja loss.Näsan är ungefär 5cm i diameter.
ilead