Lösnäsor

Här finns många olika lösnäsor du kanske vill köpa till din maskeradkostym. Köp en stor, liten, kort eller lång lösnäsa till nästa maskerad. Här finns bland annat röda clownnäsor, morotsnäsor och grisnäsor. En del är kombinerad lös näsa med glasögon och vissa är knottriga som till en häxa.

Populärt inom lösnäsor

 • Woochie Cyrano Näsa Latexprotes

  Woochie Cyrano Näsa Latexprotes
  Fäktas som en gud med ditt vassa svärd samtidigt som du kommer på smarta sätt att fånga din älskade, iförd den här högkvalitativa Cyranonäsan! Näsan är inspirerad av - och fångar verkligen?
 • Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack

  Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack
  Tänk att lite plast kan vara så roligt! Åtminstone i denna form: roliga brillor med lösnäsor! De kommer tveklöst bli en hit hos barnen på kalaset. Perfekta till kalaspåsarna,?
 • Lösnäsa Häxa

  Lösnäsa Häxa
  Om du ska klä ut dig till häxa finns det några accessoarer som du inte får missa. En av dessa små detaljer är ju såklart häxnäsan. Den ska vara stor, krokig?
 • Glasögon med Näsa och Mustasch

  Glasögon med Näsa och Mustasch
  Vill du kunna smyga runt utan att bli igenkänd? Sätt på dig de här glasögonen med lösnäsa, ögonbryn och mustasch så kommer ingen att känna igen dig.?

Fler tips på lösnäsor

 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  Vad vore en clown utan sin ikoniska röda näsa? Inte mycket, det är ett som är säkert! Ett måste på nästippen när det ska clownas runt.Röd Clownnäsa innehåller en röd näsa som är tillverkad?
 • Clownnäsa i Skumgummi

  Clownnäsa i Skumgummi
  Sätt ett leende på folks läppar när du sätter denna pryl på din näsa! Den stora, röda lösnäsan är ett måste för varje clowndräkt, och ser till att clowner klarar av sitt jobb som glädjespridare?
 • Clownnäsa med Ljud

  Clownnäsa med Ljud
  Om du ska köpa dig en clownnäsa om du tänkt klä ut dig till en clown, varför då investera i en alldeles knäpptyst clownnäsa? Visst, du kommer se ut som en typisk clown men inget mer. Kör istället?
 • Lösnäsa Rudolf

  Lösnäsa Rudolf
  Att Rudolf skulle vara en helt vanlig ren vägrar vi förstå, titta bara på mulen hans! Röd som en pion och rund likt en studsboll - Ja, Rudolfs näsa är sannerligen extraordinär och användbar i?
 • Kaninnäsa Mjuk - One size

  Kaninnäsa Mjuk - One size
  Om du har bestämt dig för att klä ut dig till en kanin på den kommande maskeraden har du gjort ett klassiskt val. Det enda du behöver är ett diadem med kaninöron och en nos. Om du inte vill sminka?
 • Pennvässare Näsa

  Pennvässare Näsa
  Är du sugen på att stoppa in blyertspennan i näsan kan vi istället rekommendera denna näsa. Dessutom blir den vässad på köpet! Mycket mer än vad din egna näsa kan åstadkomma kan vi lova!Pennvässare?
 • Glasögon med Grisnäsa

  Glasögon med Grisnäsa
  Nöff nöff - nu lyser solen i svinstian! Dags för ett uppfriskande gyttjebad i din allra smäckraste baddräkt, men glöm inte att skydda grisögonen med ett par läckra?
 • Gumminäsa Kanin

  Gumminäsa Kanin
  Ta på dig denna söta lösnos och testa livet som kanin för en dag! Den här accessoaren tillför stor förändring på ett enkelt och billigt sätt.Gumminäsa Kanin är en rolig lösnäsa i form av?
 • Clownnäsa Röd Jumbo

  Clownnäsa Röd Jumbo
  Alla vet att en clown inte är en riktig clown om den inte har en stor röd näsa i ansiktet, så se till att du inte skämmer ut dig nästa gång du ska klä ut dig till?
 • Gumminäsa Katt

  Gumminäsa Katt
  Förvandla dig själv till en kissekatt när du tar på dig denna söta lösnos! Katter är utan tvekan ett av de mest fascinerande djuren, så bli inte förvånad?
 • Penisnäsa Latexmask - One size

  Penisnäsa Latexmask - One size
  När festen är full av generiska vampyrer, skelett och zombies gäller det att stå ut - och här har vi en mask som gör just det. Inte finns det en chans att du springer?
 • Gumminäsa Gris

  Gumminäsa Gris
  Se ut som en riktig gris när du tar på dig detta skojiga löstryne! Trynet går i en elegant, grisskär nyans och det inkluderar en uppsättning karaktäristiska näsborrar.Gumminäsa?
 • Glasögon med Gumminäsa

  Glasögon med Gumminäsa
  En klassiker man aldrig tröttnar på! Till kalaset, krogen, maskeraden eller när du vill liva upp stämningen på morgonmötet. Svarta glasögon med vita ögonbryn och?
 • Grisnäsa

  Grisnäsa
  Skrattvarning! Efter egen forskning har det visat sig vara mycket svårt att hålla sig för skratt om detta gristryne sitter på någons näsa.Ett måste till roliga?
 • Krokig Häxnäsa i Plast

  Krokig Häxnäsa i Plast
  Det sitter i detaljerna, och ingen häxa utan en krokig näsa mitt i ansiktet. Öva på ditt mest gälla skratt och hoppa upp på kvasten - det är dags att häxa loss! Krokig Häxnäsa i Plast kommer?
 • Glasögon med Näsa och Mustasch

  Glasögon med Näsa och Mustasch
  Trött på att bli igenkänd? Här har du ett genialt sätt att gå undercover utan att anstränga dig. Dessa smarta glasögon kommer med inbyggda ögonbryn, näsa och mustasch - det ultimata receptet?
 • Gycklarhatt & Clownnäsa - One size

  Gycklarhatt & Clownnäsa - One size
  Om du har en förkärlek till gycklarkonsten med jonglering och andra akrobatiska konster är det ett måste att bära bjällerhatt med skojiga färger på huvudet. Som bonus får du även den klassiska?
 • Gumminäsa Hund

  Gumminäsa Hund
  Sniffa dig fram till maskeraden iförd den här tjusiga hundnosen! Nosen har allt som en hund kan tänkas behöva, inklusive själva nosen och en uppsättning spetsiga tänder.Gumminäsa?
 • Gumminäsa Mus

  Gumminäsa Mus
  Bor det en mus i ditt hus kan du alltid klä ut dig till en och försöka tala förstånd med honom eller henne. Den här söta lösnosen funkar perfekt för ändamålet!Gumminäsa?
 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  Kan man verkligen vara en riktig clown utan den klassiska röda näsan? Nej, det går ju inte för sig! Så pass på och kamma hem denna magiskt tjusiga näsa till din clowndräkt,?
 • Näsa Pinocchio

  Näsa Pinocchio
  Extra lång Pinocchionäsa att fästa över din egen. Fästes med det medföljande bandet runt huvudet.
 • Clownnäsa, plast med snöre

  Clownnäsa, plast med snöre
  Jonglör, eldslukare eller komiker? Alla behöver en röd näsa i fickan för att lätt sätta på sig vid väl valda tillfällen. Denna varianten kommer packat i förpackning och har ett snöre fäst i sig redan från start så du är redo att bli clown på nolltid.
 • Clownnäsa, skumgummi röd

  Clownnäsa, skumgummi röd
  En clown är ingen clown utan sin näsa, och denna röda mjuka skumgummi näsa är perfekt för alla sorters clowner. Den sitter mjukt på näsan med hjälp av ett skuret snitt som finn i skumgummit och den sitter bra och låter näsan andas under.Vare sig du är världens snällaste clown eller en riktigt killerclown så fungerar alltid den röda näsan bra, du kan lätt trycka ihop den och använda den som trolleriboll eller enkelt stoppa ner den i fickan när du inte vill ha den. Perfekt att alltid ha med sig i innefickan redo för att skoja loss.Näsan är ungefär 5cm i diameter.
 • Clownnäsa, gummi röd

  Clownnäsa, gummi röd
  Letar du efter något roligt att ha på dig på nästa maskerad eller fest? Då är den här röda clownnäsan i gummi det perfekta tillbehöret för dig!Näsan är tillverkad av högkvalitativt gummi som är mjukt och flexibelt för att passa de flesta ansikten. Den har en klar röd färg som gör att den sticker ut och ser verkligt clownig ut. Näsan fästs enkelt runt huvudet med ett elastiskt snöre, vilket gör att den sitter säkert på plats under hela kvällen.Denna clownnäsa är inte bara rolig att ha på sig, den är också perfekt för teaterproduktioner, cirkusföreställningar eller bara för att liva upp en tråkig dag. Så varför inte skaffa dig en röd clownnäsa i gummi idag och sprid lite glädje omkring dig!
 • Glasögon med gumminäsa

  Glasögon med gumminäsa
  Förvandla ditt utseende på ett vips med dessa glasögon med näsa, du får även ny vit mustasch och vita ögonbryn. 
 • Clownnäsa, skumgummi svart

  Clownnäsa, skumgummi svart
  En svart killerclown näsa behöver alla blodlustna clowner under halloween! Vare sig du är världens snällaste clown eller en riktigt killerclown så fungerar den svarta näsan bra, du kan lätt trycka ihop den och använda den som trolleriboll eller enkelt stoppa ner den i fickan när du inte vill ha den. Perfekt att alltid ha med sig i innefickan redo för att skoja loss.Näsan är ungefär 5cm i diameter.
 • Lösnäsa, häxa

  Lösnäsa, häxa
  Förvandla dig till en riktig häxa med Butterick's klassiska lösnäsa – Häxnäsa! Denna autentiskt krokiga näsa är tillverkad av högkvalitativt gummi och har en påfallande 'fakevårta' mitt på, som verkligen ger det lilla extra till din häxutstyrsel. Näsan hålls på plats tack vare ett bekvämt, elastiskt snöre och passar både barn och vuxna.Det här är det ultimata tillbehöret för att fullända din häxdräkt till påsken eller halloween. Eller varför inte skoja till det med en humoristisk julklapp. Du kan även använda den för att skoja till det lite på barnkalaset. En enkel och effektfull detalj som får alla att titta en extra gång!Plocka upp trollspöt, det är dags att förvandla prinsar till grodor!
 • Gumminäsa, mus

  Gumminäsa, mus
  Att klä ut sig till en mus är en rolig och enkel idé som passar perfekt på barnkalaset eller temafesten. En av de viktigaste detaljerna är att ha en passande näsa. En gumminäsa som ser ut som en musnos är ett perfekt tillbehör. Den sitter bekvämt runt huvudet tack vare det elastiska bandet och ger en rolig touch till din outfit. Du kan kombinera den med andra detaljer som svans och öron för att skapa en fullständig muslook.Näsan fungerar också utmärkt som tillbehör till halloweenkostymen och är ett enkelt sätt att skapa en kreativ och originell look. Använd din fantasi och ha roligt när du klär ut dig med en musnos från Butterick's!
 • Gumminäsa, katt

  Gumminäsa, katt
  En gumminäsa som ser ut som en kattnos kan vara en rolig accessoar till din kattkostym eller för att skapa en rolig karaktär på maskeraden. Nosen är tillverkad av mjukt gummi och är bekväm att bära under en längre tid. Dessutom kan den enkelt fästas med hjälp av en klämma på insidan av nosen. Det är en detalj som verkligen kan höja kostymen och få dig att se ut som en riktig katt. Du kan använda näsan både till Halloweenfesten och på temafester.Testa att kombinera den med en katt diadem för en komplett look. Med en kattnos i gummi blir du garanterat festens mest uppskattade katt.
 • Lösnäsa, kanin & hare

  Lösnäsa, kanin & hare
  Önskar sig barnen en kanin men du är allergisk? En gumminäsa är kanske inte ett populärt alternativt men betydligt mindre ömtåligt. Kanske samlar du pluspoäng om du kommer hem med både öron och svans upptill. Ett tips till påskägget eller i godispåsen till fiskdammen på barnkalaset. Ett annat tips är att köpa olika näsor till dina gäster på 30-års festen. En garanterad skojfaktor och snackis under kvällen. 
 • Glasögon med häxnäsa

  Glasögon med häxnäsa
  En häxas skönhet sitter nog på insidan. Med denna häxnäsa mitt i ansiktet blir vem som helst en häxa på riktigt. Ser man illa är denna artikel utmärkt på det viset att det följer med ett par moderiktiga glasögon. Inte med något glas i, men man ser bra ut i dem där man står och kokar grodlår.
 • Gumminäsa, hund

  Gumminäsa, hund
  Gumminäsan är en rolig lösnäsa som ser ut som en brun, svart och vit hundnos och en uppsättning spetsiga tänder. Fästes enkelt med ett diskret, elastiskt band.
 • Näsa, lång

  Näsa, lång
  Pinoccionäsa med tillhörande gummiband. Gå in på maskeraden med barnkalas tema och var den trädocka du ska föreställa. Tala sanning om du inte vill att näsan ska växa ännu längre. 
ilead