Lösnäsor

Här finns många olika lösnäsor du kanske vill köpa till din maskeradkostym. Köp en stor, liten, kort eller lång lösnäsa till nästa maskerad. Här finns bland annat röda clownnäsor, morotsnäsor och grisnäsor. En del är kombinerad lös näsa med glasögon och vissa är knottriga som till en häxa.

Populärt inom lösnäsor

 • Woochie Cyrano Näsa Latexprotes

  Woochie Cyrano Näsa Latexprotes
  Fäktas som en gud med ditt vassa svärd samtidigt som du kommer på smarta sätt att fånga din älskade, iförd den här högkvalitativa Cyranonäsan! Näsan är inspirerad av - och fångar verkligen?
 • Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack

  Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack
  Tänk att lite plast kan vara så roligt! Åtminstone i denna form: roliga brillor med lösnäsor! De kommer tveklöst bli en hit hos barnen på kalaset. Perfekta till kalaspåsarna,?
 • Lösnäsa Häxa

  Lösnäsa Häxa
  Om du ska klä ut dig till häxa finns det några accessoarer som du inte får missa. En av dessa små detaljer är ju såklart häxnäsan. Den ska vara stor, krokig?
 • Glasögon med Näsa och Mustasch

  Glasögon med Näsa och Mustasch
  Vill du kunna smyga runt utan att bli igenkänd? Sätt på dig de här glasögonen med lösnäsa, ögonbryn och mustasch så kommer ingen att känna igen dig.?

Fler tips på lösnäsor

 • Gumminäsa Katt

  Gumminäsa Katt
  Förvandla dig själv till en kissekatt när du tar på dig denna söta lösnos! Katter är utan tvekan ett av de mest fascinerande djuren, så bli inte förvånad?
 • Gumminäsa Kanin

  Gumminäsa Kanin
  Ta på dig denna söta lösnos och testa livet som kanin för en dag! Den här accessoaren tillför stor förändring på ett enkelt och billigt sätt.Gumminäsa Kanin är en rolig lösnäsa i form av?
 • Clownnäsa med Ljud

  Clownnäsa med Ljud
  Om du ska köpa dig en clownnäsa om du tänkt klä ut dig till en clown, varför då investera i en alldeles knäpptyst clownnäsa? Visst, du kommer se ut som en typisk clown men inget mer. Kör istället?
 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  Kan man verkligen vara en riktig clown utan den klassiska röda näsan? Nej, det går ju inte för sig! Så pass på och kamma hem denna magiskt tjusiga näsa till din clowndräkt,?
 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  En klassisk näsa för en klassisk clown! En given accessoar för världens alla pajaser och en rent måste till din clown-utklädnad vare sig du ska på cirkusmaskerad eller?
 • Gycklarhatt & Clownnäsa - One size

  Gycklarhatt & Clownnäsa - One size
  Om du har en förkärlek till gycklarkonsten med jonglering och andra akrobatiska konster är det ett måste att bära bjällerhatt med skojiga färger på huvudet. Som bonus får du även den klassiska?
 • Pennvässare Näsa

  Pennvässare Näsa
  Är du sugen på att stoppa in blyertspennan i näsan kan vi istället rekommendera denna näsa. Dessutom blir den vässad på köpet! Mycket mer än vad din egna näsa kan åstadkomma kan vi lova!Pennvässare?
 • Ögonmask Silver med Lång Näsa

  Ögonmask Silver med Lång Näsa
  Är du redo för en maskeradbal eller en karneval? Den här fina silverfärgade ansiktsmasken med lång näsa kommer att fullända din maskeradkostym. Sätt den över?
 • Glasögon med Grisnäsa

  Glasögon med Grisnäsa
  Nöff nöff - nu lyser solen i svinstian! Dags för ett uppfriskande gyttjebad i din allra smäckraste baddräkt, men glöm inte att skydda grisögonen med ett par läckra?
 • Lösnäsa Lång

  Lösnäsa Lång
  Har du en tendens till att dra både vita och svarta lögner till höger och vänster? Då är den här näsan för dig! Den funkar också perfekt när du?
 • Gumminäsa Hund

  Gumminäsa Hund
  Sniffa dig fram till maskeraden iförd den här tjusiga hundnosen! Nosen har allt som en hund kan tänkas behöva, inklusive själva nosen och en uppsättning spetsiga tänder.Gumminäsa?
 • Lösnäsa Rudolf

  Lösnäsa Rudolf
  Att Rudolf skulle vara en helt vanlig ren vägrar vi förstå, titta bara på mulen hans! Röd som en pion och rund likt en studsboll - Ja, Rudolfs näsa är sannerligen extraordinär och användbar i?
 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  Vad vore en clown utan sin ikoniska röda näsa? Inte mycket, det är ett som är säkert! Ett måste på nästippen när det ska clownas runt.Röd Clownnäsa innehåller en röd näsa som är tillverkad?
 • Grisnäsa

  Grisnäsa
  Skrattvarning! Efter egen forskning har det visat sig vara mycket svårt att hålla sig för skratt om detta gristryne sitter på någons näsa.Ett måste till roliga?
 • Krokig Häxnäsa i Plast

  Krokig Häxnäsa i Plast
  Det sitter i detaljerna, och ingen häxa utan en krokig näsa mitt i ansiktet. Öva på ditt mest gälla skratt och hoppa upp på kvasten - det är dags att häxa loss! Krokig Häxnäsa i Plast kommer?
 • Clownnäsa i Skumgummi

  Clownnäsa i Skumgummi
  Sätt ett leende på folks läppar när du sätter denna pryl på din näsa! Den stora, röda lösnäsan är ett måste för varje?
 • Glasögon med Häxnäsa

  Glasögon med Häxnäsa
  Stig fram som den mystiska och förtrollande varelse du är med våra "Häxnäsa" glasögon! Dessa fantastiska och humoristiska glasögon kommer att ge dig en unik och minnesvärd look som garanterat drar?
 • Näsa Pinocchio

  Näsa Pinocchio
  Extra lång Pinocchionäsa att fästa över din egen. Fästes med det medföljande bandet runt huvudet.
 • Glasögon med Gumminäsa

  Glasögon med Gumminäsa
  En klassiker man aldrig tröttnar på! Till kalaset, krogen, maskeraden eller när du vill liva upp stämningen på morgonmötet. Svarta glasögon med vita ögonbryn och?
 • Lång Lösnäsa - Onesize

  Lång Lösnäsa - Onesize
  Om maskeradutstyrseln kräver långnäsa kan du antingen ljuga några gånger för önskad effekt, eller så håller du dig till sanningen som den ärliga människa du är och införskaffar den här näsan?
 • Kaninnäsa Mjuk - One size

  Kaninnäsa Mjuk - One size
  Om du har bestämt dig för att klä ut dig till en kanin på den kommande maskeraden har du gjort ett klassiskt val. Det enda du behöver är ett diadem med kaninöron och?
 • Gumminäsa Gris

  Gumminäsa Gris
  Se ut som en riktig gris när du tar på dig detta skojiga löstryne! Trynet går i en elegant, grisskär nyans och det inkluderar en uppsättning karaktäristiska näsborrar.Gumminäsa?
 • Glasögon med Grisnäsa

  Glasögon med Grisnäsa
  Nöff! Varför klä ut dig till en klassisk polis när du kan vara en polis potatisgris? Med dessa polisglasögon kan du äntligen med all rätt bete dig som ett riktigt?
 • Gumminäsa Mus

  Gumminäsa Mus
  Bor det en mus i ditt hus kan du alltid klä ut dig till en och försöka tala förstånd med honom eller henne. Den här söta lösnosen funkar perfekt för ändamålet!Gumminäsa?
 • Sminkset, clown med näsa

  Sminkset, clown med näsa
  Unna dig den ultimata clown-upplevelsen med vårt allt-i-ett Clownsminkset från Butterick's! Detta mångsidiga kit har allt du behöver för att förvandlas till den clown du alltid drömt om att vara, oavsett om det är en glad cirkusartist eller en skrämmande ond clown.Setet innehåller smink i flera olika färger, så du kan anpassa din look efter humör och tema. Vill du ha klassiska vita, röda och blåa färger runt ögonen för en komisk clown, eller kanske mixa till mörkare färger för en mer skrämmande variant? Valet är ditt!För att göra din upplevelse ännu bättre ingår även en röd näsa, den oumbärliga accessoaren som varje clown måste ha. Detta kit gör det enkelt och roligt att skapa en oförglömlig clownsminkning, och du kan vara säker på att du kommer att göra ett oförglömligt intryck oavsett tillfälle.INGREDIENTS: RICINUS COMMUNIS SEED OIL (RICINUS COMMUNIS (CASTOR)SEED OILJ, TALC. CERA ALBA (BEESWAX), CANDELILLA CERA(EUPHORBIA CERIFERA (CANDEULLA) WAX), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OILJ. SORBITAN LAURATE. PHENOXYETHANOL, SORBIC ACID, TOCOPHEROL. (+/·): Cl 12D85 (RED 36), Cl 15850 (RED 6 LAKE/RED 7/ RED 7 LAKE), Cl 15985 (YELLOW 6 LAKE), Cl 19140 (YELLOW 5 LAKE), Cl 42090 (BLUE l LAKE), Cl 45410 (RED 27 LAKE), Cl 73360 (RED JO/RED 30 LAKE), Cl 77007 (ULTRAMARINES). Cl 77491/CI 77492/CI 77499 (IRON OXIDES). Cl 7751D (FERRIC FERROCYANIDE). Cl 77891 (TITANIUM DIOXIDE).
 • Näsa, lång

  Näsa, lång
  Pinoccionäsa med tillhörande gummiband. Gå in på maskeraden med barnkalas tema och var den trädocka du ska föreställa. Tala sanning om du inte vill att näsan ska växa ännu längre. 
 • Clownnäsa Skumgummi

  Clownnäsa Skumgummi
  Nu är det dags att skämta till det ordentligt på barnkalaset. För att bli den bästa och snyggaste clownen så är clownnäsan ett måste. Fakta om clownnäsan: Clownnäsan har en skåra som du trycker in näsan i för att få den att sitta på plats. Tillverkad i skumgummi.
 • Clownnäsa I Plast

  Clownnäsa I Plast
  Du får inte glömma clownnäsan om du ska vara utklädd till en clown på antingen barnkalaset eller maskeradfesten. Fakta om clownnäsan: Näsan sätts fast med gummiband. Tillverkad i plast.
 • Gumminäsa, anka

  Gumminäsa, anka
  Förvandla dig till ankaSka du klä ut dig till anka så har vi näbben! Måla dig vit och tillsätt sjömanskostymen och du är redo för att kvacka iväg. En gumminäsa i form av anknäbb är alltid roligt att ha på sig oavsett om du ska på kräftkalas eller midsommarfest. En simpel djurutklädnad.Gumminäsa, anka sitter fast med ett smalt elastiskt snöre.
 • Musnäsa i gummi

  Musnäsa i gummi
  Om du tror att du har allt till musutklädnaden men saknar näsa så ska du kika hit. När du har din musnos så är det inte mycket mer som behövs för att likna en mus. Fakta om nosen: Läcker musnos som passar både vuxna & barn. Nosen sättes fast runt huvudet med elastiskt snöre. Tillverkad i gummi.
 • Lösnäsa, häxa

  Lösnäsa, häxa
  Förvandla dig till en riktig häxa med Butterick's klassiska lösnäsa – Häxnäsa! Denna autentiskt krokiga näsa är tillverkad av högkvalitativt gummi och har en påfallande 'fakevårta' mitt på, som verkligen ger det lilla extra till din häxutstyrsel. Näsan hålls på plats tack vare ett bekvämt, elastiskt snöre och passar både barn och vuxna.Det här är det ultimata tillbehöret för att fullända din häxdräkt till påsken eller halloween. Eller varför inte skoja till det med en humoristisk julklapp. Du kan även använda den för att skoja till det lite på barnkalaset. En enkel och effektfull detalj som får alla att titta en extra gång!Plocka upp trollspöt, det är dags att förvandla prinsar till grodor!
 • häxnäsa

  häxnäsa
  Tillverkad i gummi.
 • Musse Pigg Näsa

  Musse Pigg Näsa
  Mjuk och bekväm Musse Pigg näsa som både barn och vuxna kan använda. Med Musse Pigg öronen och näsan så har du en bra start för en komplett Musse Pigg utklädnad. Fakta om Musse Pigg näsan: Musse näsan har en skåra som du trycker in näsan i för att få den att sitta på plats. Tillverkad i skumgummi.
 • Gumminäsa, katt

  Gumminäsa, katt
  En gumminäsa som ser ut som en kattnos kan vara en rolig accessoar till din kattkostym eller för att skapa en rolig karaktär på maskeraden. Nosen är tillverkad av mjukt gummi och är bekväm att bära under en längre tid. Dessutom kan den enkelt fästas med hjälp av en klämma på insidan av nosen. Det är en detalj som verkligen kan höja kostymen och få dig att se ut som en riktig katt. Du kan använda näsan både till Halloweenfesten och på temafester.Testa att kombinera den med en katt diadem för en komplett look. Med en kattnos i gummi blir du garanterat festens mest uppskattade katt.
 • Häxnäsa

  Häxnäsa
  Perfekt häxnäsa för att bli den där fula häxan som lever djupt in i skogen och ägnar sig åt häxkonster. Passar såväl de små som de stora häxorna. Komplettera häxutklädnaden med en vårtig och krokig häxnäsa för bästa effekt. Fakta om häxnäsan: Näsan sätts fast med elastiskt snöre. Tillverkad i gummi.
 • Clownnäsa, skumgummi svart

  Clownnäsa, skumgummi svart
  En svart killerclown näsa behöver alla blodlustna clowner under halloween! Vare sig du är världens snällaste clown eller en riktigt killerclown så fungerar den svarta näsan bra, du kan lätt trycka ihop den och använda den som trolleriboll eller enkelt stoppa ner den i fickan när du inte vill ha den. Perfekt att alltid ha med sig i innefickan redo för att skoja loss.Näsan är ungefär 5cm i diameter.
 • Glasögon Med Näsa Och Mustasch

  Glasögon Med Näsa Och Mustasch
  Vill du bli helt oigenkännlig så är det dem här glasögonen du ska köpa! På glasögonen sitter ögonbryn och en näsa med en mustasch. Gör också som mannen på bilden, köp dem till din oktoberfest utklädnad. Fakta om Glasögon med näsa och mustasch: Bågarna har inga glas. Tillverkade i plast. Finns i storleken: One size (vuxenstorlek). Kan även passa barn.
 • Gumminäsa, hund

  Gumminäsa, hund
  Gumminäsan är en rolig lösnäsa som ser ut som en brun, svart och vit hundnos och en uppsättning spetsiga tänder. Fästes enkelt med ett diskret, elastiskt band.
 • Lösnäsa, kanin & hare

  Lösnäsa, kanin & hare
  Önskar sig barnen en kanin men du är allergisk? En gumminäsa är kanske inte ett populärt alternativt men betydligt mindre ömtåligt. Kanske samlar du pluspoäng om du kommer hem med både öron och svans upptill. Ett tips till påskägget eller i godispåsen till fiskdammen på barnkalaset. Ett annat tips är att köpa olika näsor till dina gäster på 30-års festen. En garanterad skojfaktor och snackis under kvällen. 
 • Glasögon med häxnäsa

  Glasögon med häxnäsa
  En häxas skönhet sitter nog på insidan. Med denna häxnäsa mitt i ansiktet blir vem som helst en häxa på riktigt. Ser man illa är denna artikel utmärkt på det viset att det följer med ett par moderiktiga glasögon. Inte med något glas i, men man ser bra ut i dem där man står och kokar grodlår.
 • Clownnäsa

  Clownnäsa
  One size, passas i princip alla, både barn och vuxna, då skumgummibollen har en skåra i sig där man stoppar in näsan.
 • Clownnäsa, plast med snöre

  Clownnäsa, plast med snöre
  Jonglör, eldslukare eller komiker? Alla behöver en röd näsa i fickan för att lätt sätta på sig vid väl valda tillfällen. Denna varianten kommer packat i förpackning och har ett snöre fäst i sig redan från start så du är redo att bli clown på nolltid.
ilead