Lösnäsor

Här finns många olika lösnäsor du kanske vill köpa till din maskeradkostym. Köp en stor, liten, kort eller lång lösnäsa till nästa maskerad. Här finns bland annat röda clownnäsor, morotsnäsor och grisnäsor. En del är kombinerad lös näsa med glasögon och vissa är knottriga som till en häxa.

Populärt inom lösnäsor

 • Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack

  Glasögon med Näsa för Barn - 4-pack
  Tänk att lite plast kan vara så roligt! Åtminstone i denna form: roliga brillor med lösnäsor! De kommer tveklöst bli en hit hos barnen på kalaset. Perfekta till kalaspåsarna, fiskdammen eller barnmaskeraden.Glasögon?
 • Lösnäsa Häxa

  Lösnäsa Häxa
  Om du ska klä ut dig till häxa finns det några accessoarer som du inte får missa. En av dessa små detaljer är ju såklart häxnäsan. Den ska vara stor, krokig?
 • Glasögon med Näsa och Mustasch

  Glasögon med Näsa och Mustasch
  Vill du kunna smyga runt utan att bli igenkänd? Sätt på dig de här glasögonen med lösnäsa, ögonbryn och mustasch så kommer ingen att känna igen dig.?
 • Glasögon med Gumminäsa

  Glasögon med Gumminäsa
  En klassiker man aldrig tröttnar på! Till kalaset, krogen, maskeraden eller när du vill liva upp stämningen på morgonmötet. Svarta glasögon med vita ögonbryn och?

Fler tips på lösnäsor

 • Gumminäsa Gris

  Gumminäsa Gris
  Se ut som en riktig gris när du tar på dig detta skojiga löstryne! Trynet går i en elegant, grisskär nyans och det inkluderar en uppsättning karaktäristiska näsborrar.Gumminäsa?
 • Clownnäsa med Ljud

  Clownnäsa med Ljud
  Om du ska köpa dig en clownnäsa om du tänkt klä ut dig till en clown, varför då investera i en alldeles knäpptyst clownnäsa? Visst, du kommer se ut som en typisk clown men inget mer. Kör istället?
 • Clownnäsa i Skumgummi

  Clownnäsa i Skumgummi
  Sätt ett leende på folks läppar när du sätter denna pryl på din näsa! Den stora, röda lösnäsan är ett måste för varje clowndräkt, och ser till att clowner klarar av sitt jobb som glädjespridare?
 • Kaninnäsa Mjuk - One size

  Kaninnäsa Mjuk - One size
  Om du har bestämt dig för att klä ut dig till en kanin på den kommande maskeraden har du gjort ett klassiskt val. Det enda du behöver är ett diadem med kaninöron och en nos. Om du inte vill sminka?
 • Krokig Häxnäsa i Plast

  Krokig Häxnäsa i Plast
  Det sitter i detaljerna, och ingen häxa utan en krokig näsa mitt i ansiktet. Öva på ditt mest gälla skratt och hoppa upp på kvasten - det är dags att häxa loss! Krokig Häxnäsa i Plast kommer?
 • Gumminäsa Kanin

  Gumminäsa Kanin
  Ta på dig denna söta lösnos och testa livet som kanin för en dag! Den här accessoaren tillför stor förändring på ett enkelt och billigt sätt.Gumminäsa Kanin är en rolig lösnäsa i form av?
 • Gumminäsa Mus

  Gumminäsa Mus
  Bor det en mus i ditt hus kan du alltid klä ut dig till en och försöka tala förstånd med honom eller henne. Den här söta lösnosen funkar perfekt för ändamålet!Gumminäsa?
 • Näsa Pinocchio

  Näsa Pinocchio
  Extra lång Pinocchionäsa att fästa över din egen. Fästes med det medföljande bandet runt huvudet.
 • Glasögon med Näsa och Mustasch

  Glasögon med Näsa och Mustasch
  Trött på att bli igenkänd? Här har du ett genialt sätt att gå undercover utan att anstränga dig. Dessa smarta glasögon kommer med inbyggda ögonbryn, näsa och mustasch - det ultimata receptet?
 • Grisnäsa

  Grisnäsa
  Skrattvarning! Efter egen forskning har det visat sig vara mycket svårt att hålla sig för skratt om detta gristryne sitter på någons näsa.Ett måste till roliga maskeraden eller om du vill lätta?
 • Clownnäsa Röd Jumbo

  Clownnäsa Röd Jumbo
  Alla vet att en clown inte är en riktig clown om den inte har en stor röd näsa i ansiktet, så se till att du inte skämmer ut dig nästa gång du ska klä ut dig till clown med hjälp av denna läckra?
 • Röd Clownnäsa

  Röd Clownnäsa
  Vad vore en clown utan sin ikoniska röda näsa? Inte mycket, det är ett som är säkert! Ett måste på nästippen när det ska clownas runt.Röd Clownnäsa innehåller en röd näsa som är tillverkad?
 • Gumminäsa Hund

  Gumminäsa Hund
  Sniffa dig fram till maskeraden iförd den här tjusiga hundnosen! Nosen har allt som en hund kan tänkas behöva, inklusive själva nosen och en uppsättning spetsiga tänder.Gumminäsa?
 • Penisnäsa Latexmask - One size

  Penisnäsa Latexmask - One size
  När festen är full av generiska vampyrer, skelett och zombies gäller det att stå ut - och här har vi en mask som gör just det. Inte finns det en chans att du springer in i någon som lyckats hitta?
 • Lösnäsa Rudolf

  Lösnäsa Rudolf
  Att Rudolf skulle vara en helt vanlig ren vägrar vi förstå, titta bara på mulen hans! Röd som en pion och rund likt en studsboll - Ja, Rudolfs näsa är sannerligen extraordinär och användbar i?
 • Gycklarhatt & Clownnäsa - One size

  Gycklarhatt & Clownnäsa - One size
  Om du har en förkärlek till gycklarkonsten med jonglering och andra akrobatiska konster är det ett måste att bära bjällerhatt med skojiga färger på huvudet. Som bonus får du även den klassiska?
 • Pennvässare Näsa

  Pennvässare Näsa
  Är du sugen på att stoppa in blyertspennan i näsan kan vi istället rekommendera denna näsa. Dessutom blir den vässad på köpet! Mycket mer än vad din egna näsa kan åstadkomma kan vi lova!Pennvässare?
 • Gumminäsa Katt

  Gumminäsa Katt
  Förvandla dig själv till en kissekatt när du tar på dig denna söta lösnos! Katter är utan tvekan ett av de mest fascinerande djuren, så bli inte förvånad?
 • Clownnäsa, skumgummi svart

  Clownnäsa, skumgummi svart
  En svart killerclown näsa behöver alla blodlustna clowner under halloween! Vare sig du är världens snällaste clown eller en riktigt killerclown så fungerar den svarta näsan bra, du kan lätt trycka ihop den och använda den som trolleriboll eller enkelt stoppa ner den i fickan när du inte vill ha den. Perfekt att alltid ha med sig i innefickan redo för att skoja loss.Näsan är ungefär 5cm i diameter.
 • Näsa, lång

  Näsa, lång
  Pinoccionäsa med tillhörande gummiband. Gå in på maskeraden med barnkalas tema och var den trädocka du ska föreställa. Tala sanning om du inte vill att näsan ska växa ännu längre. 
 • Clownnäsa, plast med snöre

  Clownnäsa, plast med snöre
  Jonglör, eldslukare eller komiker? Alla behöver en röd näsa i fickan för att lätt sätta på sig vid väl valda tillfällen. Denna varianten kommer packat i förpackning och har ett snöre fäst i sig redan från start så du är redo att bli clown på nolltid.
 • Clownnäsa, gummi röd

  Clownnäsa, gummi röd
  Letar du efter något roligt att ha på dig på nästa maskerad eller fest? Då är den här röda clownnäsan i gummi det perfekta tillbehöret för dig!Näsan är tillverkad av högkvalitativt gummi som är mjukt och flexibelt för att passa de flesta ansikten. Den har en klar röd färg som gör att den sticker ut och ser verkligt clownig ut. Näsan fästs enkelt runt huvudet med ett elastiskt snöre, vilket gör att den sitter säkert på plats under hela kvällen.Denna clownnäsa är inte bara rolig att ha på sig, den är också perfekt för teaterproduktioner, cirkusföreställningar eller bara för att liva upp en tråkig dag. Så varför inte skaffa dig en röd clownnäsa i gummi idag och sprid lite glädje omkring dig!
 • Gumminäsa, katt

  Gumminäsa, katt
  En gumminäsa som ser ut som en kattnos kan vara en rolig accessoar till din kattkostym eller för att skapa en rolig karaktär på maskeraden. Nosen är tillverkad av mjukt gummi och är bekväm att bära under en längre tid. Dessutom kan den enkelt fästas med hjälp av en klämma på insidan av nosen. Det är en detalj som verkligen kan höja kostymen och få dig att se ut som en riktig katt. Du kan använda näsan både till Halloweenfesten och på temafester.Testa att kombinera den med en katt diadem för en komplett look. Med en kattnos i gummi blir du garanterat festens mest uppskattade katt.
 • Clownnäsa, skumgummi röd

  Clownnäsa, skumgummi röd
  En clown är ingen clown utan sin näsa, och denna röda mjuka skumgummi näsa är perfekt för alla sorters clowner. Den sitter mjukt på näsan med hjälp av ett skuret snitt som finn i skumgummit och den sitter bra och låter näsan andas under.Vare sig du är världens snällaste clown eller en riktigt killerclown så fungerar alltid den röda näsan bra, du kan lätt trycka ihop den och använda den som trolleriboll eller enkelt stoppa ner den i fickan när du inte vill ha den. Perfekt att alltid ha med sig i innefickan redo för att skoja loss.Näsan är ungefär 5cm i diameter.
 • Lösnäsa, häxa

  Lösnäsa, häxa
  Förvandla dig till en riktig häxa med Butterick's klassiska lösnäsa – Häxnäsa! Denna autentiskt krokiga näsa är tillverkad av högkvalitativt gummi och har en påfallande 'fakevårta' mitt på, som verkligen ger det lilla extra till din häxutstyrsel. Näsan hålls på plats tack vare ett bekvämt, elastiskt snöre och passar både barn och vuxna.Det här är det ultimata tillbehöret för att fullända din häxdräkt till påsken eller halloween. Eller varför inte skoja till det med en humoristisk julklapp. Du kan även använda den för att skoja till det lite på barnkalaset. En enkel och effektfull detalj som får alla att titta en extra gång!Plocka upp trollspöt, det är dags att förvandla prinsar till grodor!
 • Gumminäsa, anka

  Gumminäsa, anka
  Förvandla dig till ankaSka du klä ut dig till anka så har vi näbben! Måla dig vit och tillsätt sjömanskostymen och du är redo för att kvacka iväg. En gumminäsa i form av anknäbb är alltid roligt att ha på sig oavsett om du ska på kräftkalas eller midsommarfest. En simpel djurutklädnad.Gumminäsa, anka sitter fast med ett smalt elastiskt snöre.
 • Gumminäsa, hund

  Gumminäsa, hund
  Gumminäsan är en rolig lösnäsa som ser ut som en brun, svart och vit hundnos och en uppsättning spetsiga tänder. Fästes enkelt med ett diskret, elastiskt band.
 • Clownnäsa, röd med tuta

  Clownnäsa, röd med tuta
  Få alla att skratta med vår roliga clownnäsa med tuta! Denna klassiska röda näsa är det perfekta tillbehöret för att förvandla dig till en riktig clown på nolltid. Perfekt för maskeradfester, barnkalas eller när du bara vill sprida glädje och skratt. Den är lätt att sätta på och sitter bekvämt med ett elastiskt band, och när du trycker på näsan hörs en rolig tuta som garanterat får alla att dra på smilbanden.Ta din clownutstyrsel till nästa nivå och bli festens mittpunkt med ett tutande clownansikte på nästa barnkalas.
 • Gumminäsa, mus

  Gumminäsa, mus
  Att klä ut sig till en mus är en rolig och enkel idé som passar perfekt på barnkalaset eller temafesten. En av de viktigaste detaljerna är att ha en passande näsa. En gumminäsa som ser ut som en musnos är ett perfekt tillbehör. Den sitter bekvämt runt huvudet tack vare det elastiska bandet och ger en rolig touch till din outfit. Du kan kombinera den med andra detaljer som svans och öron för att skapa en fullständig muslook.Näsan fungerar också utmärkt som tillbehör till halloweenkostymen och är ett enkelt sätt att skapa en kreativ och originell look. Använd din fantasi och ha roligt när du klär ut dig med en musnos från Butterick's!
 • Gumminäsa, gris

  Gumminäsa, gris
  Tre små grisar kommer till maskeraden. Med detta gristryne kan ni vara ett helt gäng grisar som gör sällskap till festen med lösnäsan på snoken. Vid juletid kan du klä ut dig till en levande julskinka om du sätter på dig detta tryne och det tokigt roliga diadem med stora grisöron på huvudet.
 • Glasögon med gumminäsa

  Glasögon med gumminäsa
  Förvandla ditt utseende på ett vips med dessa glasögon med näsa, du får även ny vit mustasch och vita ögonbryn. 
 • Lösnäsa, kanin & hare

  Lösnäsa, kanin & hare
  Önskar sig barnen en kanin men du är allergisk? En gumminäsa är kanske inte ett populärt alternativt men betydligt mindre ömtåligt. Kanske samlar du pluspoäng om du kommer hem med både öron och svans upptill. Ett tips till påskägget eller i godispåsen till fiskdammen på barnkalaset. Ett annat tips är att köpa olika näsor till dina gäster på 30-års festen. En garanterad skojfaktor och snackis under kvällen. 
ilead