Lösnaglar

Lösnaglar kan göra en maskeraddräkt mer komplett. En häxa med läskigt, långa och krokiga lösnaglar sätter pricken över i. Även andra maskeradteman kan man välja att ha lösnaglar till. Här finns ett urval av naglar du enkelt limmar fast strax före festen.

Populärt inom lösnaglar

 • 12 stk Neonlila Lösnaglar

  12 stk Neonlila Lösnaglar
  Neonlila naglar är alltid ett måste till en dräkt eller utstyrsel som kräver uppmärksamhet på studentfest, raveparty och UV-Party. Men det är inte alltid man har tid när dusch, hår, smink och&hellip:
 • USA - 24 stk Lösnaglar

  USA - 24 stk Lösnaglar
  Lösnaglar med motiv av USA-flaggan, perfekt till 4th of July. Förpackningen innehåller 24 stk i fyra olika designer. Naglarna kommer inkluderade med limband.
 • 12 stk Neongröna Lösnaglar

  12 stk Neongröna Lösnaglar
  Neongröna naglar är alltid ett måste till en dräkt eller utstyrsel som kräver uppmärksamhet på studentfest, raveparty och UV-Party. Men det är inte alltid man har tid när dusch, hår, smink och&hellip:
 • 12 stk Neongröna Lösnaglar med Svarta Fladdermöss

  12 stk Neongröna Lösnaglar med Svarta Fladdermöss
  Neongröna stiletto lösnaglar med motiv av fladdermöss, perfekt till häxdräkter och andra dräkter.Dessa kan du lätt ta på, 12 stk lösnaglar i 6 olika storlekar med klisterlim under naglarna. Om&hellip:

Fler tips på lösnaglar

 • 12 stk Svarta Lösnaglar Sjatterade till Röd

  12 stk Svarta Lösnaglar Sjatterade till Röd
  Svarta stiletto lösnaglar sjatterade till röd, perfekt till djävul-, vampyr- och andra dräkter.Dessa kan du lätt ta på, 12 stk lösnaglar i 6 olika storlekar med klisterlim under naglarna. Om du&hellip:
 • 12 stk Svarta Lösnaglarr Sjatterade till Neongrön

  12 stk Svarta Lösnaglarr Sjatterade till Neongrön
  Svarta stiletto lösnaglar sjatterade till neongrön, perfekt till häxdräkter och andra dräkter.Dessa kan du lätt ta på, 12 stk lösnaglar i 6 olika storlekar med klisterlim under naglarna. Om du&hellip:
 • Black Kittens - 12 stk Lösnaglar till BARN

  Black Kittens - 12 stk Lösnaglar till BARN
  Vita lösnaglar till barn med motiv av svarta katter. Dessa kan du lätt ta på, 12 stk lösnaglar i 6 olika storlekar med klisterlim under naglarna. Om du vill att lösnaglarna ska sitta fast ordentligt&hellip:
 • 12 stk Neonrosa Lösnaglar

  12 stk Neonrosa Lösnaglar
  Neonrosa naglar är alltid ett måste till en dräkt eller utstyrsel som kräver uppmärksamhet på studentfest, raveparty och UV-Party. Men det är inte alltid man har tid när dusch, hår, smink och&hellip:
 • 12 stk Pärlvita Lösnaglar

  12 stk Pärlvita Lösnaglar
  Pärlvita naglar är alltid ett måste till en dräkt eller utstyrsel som kräver uppmärksamhet på studentfest, raveparty och UV-Party. Men det är inte alltid man har tid när dusch, hår, smink och&hellip: