Leksakssvärd

Svärd förekommer i många berättelser och sagor. Pirater fäktas med svärd eller sabel. Samurajer bär på sina speciella samurajsvärd. Hjälten Zorro fäktas med värja och vikingarna bar på stora, tunga vikingasvärd. Här nedanför hittar du massor av förslag på leksakssvärd du kan köpa till barn eller använda själv på maskerad. Här finns massor av tips på plastsvärd eller svärd tillverkade i mjuk skumgummi.

Populärt inom leksakssvärd

 • Korstågssvärd

  Korstågssvärd
  Stiligt korstågssvärd med silvrigt långt blad och mönstrat skaft.Perfekt tillbehör till din romerska outfit.Svärdet är av plast och mäter ca 86 cm långt.…
 • Silver Svärd i Plast

  Silver Svärd i Plast
  Ska du iväg och kriga tillsammans med Kung Arthur och de andra tjommarna? Se då till att du har utrustningen som krävs för att alla ska tro att du är en oövervinnerlig krigsveteran! Silver…
 • Riddarsvärd i Plast

  Riddarsvärd i Plast
  Är det du som är Artur? Är du Englands framtida konung? Har du vad som krävs för att dra upp svärdet Excalibur ur stenen där det suttit fast i årtionden? Endast…
 • Riddarsvärd Silver

  Riddarsvärd Silver
  Vem är det vi skådar där borta i horisonten? Nästan som i slowmotion skrider du fram på din vita häst klädd i stålpansar och stålhjälm. Du har återigen…

Fler tips på leksakssvärd

 • Svärd Viking

  Svärd Viking
  En viking får knappast något gjort utan ett svärd! Använd den här till nästa gång du planerar att klä ut dig till en stor och stark viking till maskeradfesten.…
 • Samurajsvärd, 75 cm

  Samurajsvärd, 75 cm
  Ett välgjort samurajsvärd i plast som passar lika bra till samurajer som ninjas i en fight mellan de två. Detta svärdet kommer att göra din ninjakostym komplett och du är redo att lurka runt i mörkret.Svärdet är 75 cm långt. 
 • Piratsvärd Och Ögonlapp

  Piratsvärd Och Ögonlapp
  Sjysst litet piratset för den som vill klä ut sig till en sjögalen och guldsuktande plundrare. Gör dig redo inför den långa seglingen mot andra kontinenter med detta piratsvärd och ögonlapp. Fakta om Piratsvärd Och Ögonlapp: Inkluderar ett svärd och en ögonlapp Mått: svärdets längd är 46 cm.
 • Musketör sabel, svärd & mask

  Musketör sabel, svärd & mask
  Ett svärd i plast för dig som vill klä ut dig till den maskerade hämnaren eller musketören på festen. Svärdet mäter ca 50 cm och passar storleksmässigt bäst till vuxna och lite större barn. Ögonmask i medföljer i förpackningen.
 • Riddarsvärd

  Riddarsvärd
  Dubba dig själv till riddare och bli maskeradfestens noble beskyddare. Men inte ens Kung Artur kunde sätta sig vid det Runda Bordet utan sitt svärd Excalibur, så för att säkra din plats vid maskeradbuffén får du inte glömma att ta med dig riddarsvärdet. Mycket praktiskt ifall du skulle behöva dräpa en drake, skära en tomat, eller imponera på din egen Guinevere. Missa inte heller vår snygga riddarhjälm med visir . Fakta om Riddarsvärd: Säljes styckvis. Längd: 78 cm Svärden skickas slumpvis. Önskas ett specifikt svärd - skriv i meddelanderutan i kassan. Tillverkat av skumgummi.
 • Svärdhölster Musketör

  Svärdhölster Musketör
  Det skadar inte att ha en plats där svärdet får vila mellan alla strider. Köp det här stiliga svärdhölstret till din maskerad utklädnad. Fakta om Svärdhölster Musketör: Hölstret hänger du över axeln som på bilden. Passar alla sorters svärd. Finns i storleken: One size (Passar både vuxna & barn).
 • Isabelle`S Garden servetter

  Isabelle`S Garden servetter
  Snygga servetter från Caspari som har bra kvalité och som ger din dukning en lyxig touch. Det vackra blommiga trycket gör dessa servetter perfekta när du vill bjuda familj och vänner på en finare fest eller middag.
 • Isabelle`S Garden servetter

  Isabelle`S Garden servetter
  Snygga servetter från Caspari som har bra kvalité och som ger din dukning en lyxig touch. Det vackra blommiga trycket gör dessa servetter perfekta när du vill bjuda familj och vänner på en finare fest eller middag.
 • Silverfärgat Riddarsvärd med Guldfärgad Skida 75 cm

  Silverfärgat Riddarsvärd med Guldfärgad Skida 75 cm
  Silverfärgat riddarsvärd med guldfägad skida och en längd på 75 cm. Ha den till din riddardräkt för en komplett outfit :)
 • Uppblåsbart Excalibur Svärd 80 cm

  Uppblåsbart Excalibur Svärd 80 cm
  Uppblåsbar Excalibur svärd med en längd på 80 cm. Perfekt till krigarkostymer för vuxna och barn.
 • Röd Uppblåsbar Ljussvärd 90 cm

  Röd Uppblåsbar Ljussvärd 90 cm
  Ska du klä ut dig som en Star Wars-karaktär och saknar ljussvärdet? Här har vi en enkel lösning för dig. :)Uppblåsbart grönt ljussvärd med en längd på 90 cm.
ilead