Leksakssvärd

Svärd förekommer i många berättelser och sagor. Pirater fäktas med svärd eller sabel. Samurajer bär på sina speciella samurajsvärd. Hjälten Zorro fäktas med värja och vikingarna bar på stora, tunga vikingasvärd. Här nedanför hittar du massor av förslag på leksakssvärd du kan köpa till barn eller använda själv på maskerad. Här finns massor av tips på plastsvärd eller svärd tillverkade i mjuk skumgummi.

Populärt inom leksakssvärd

 • Korstågssvärd

  Korstågssvärd
  Stiligt korstågssvärd med silvrigt långt blad och mönstrat skaft.Perfekt tillbehör till din romerska outfit.Svärdet är av plast och mäter ca 86 cm långt.
 • Riddarsvärd i Plast

  Riddarsvärd i Plast
  Är det du som är Artur? Är du Englands framtida konung? Har du vad som krävs för att dra upp svärdet Excalibur ur stenen där det suttit fast i årtionden? Endast tiden kan visa om du är värdig?
 • Silver Svärd i Plast

  Silver Svärd i Plast
  Ska du iväg och kriga tillsammans med Kung Arthur och de andra tjommarna? Se då till att du har utrustningen som krävs för att alla ska tro att du är en oövervinnerlig krigsveteran! Silver Svärd?
 • Zelda Link Svärd

  Zelda Link Svärd
  Häftigt svärd med skydd som föreställer Links berömda svärd! Zelda-spelet släpptes i mitten av 1980-talet vilket betyder att detta svärd, ja det är näst intill antikt idag.Zelda Link Svärd?

Fler tips på leksakssvärd

 • Romerskt Svärd med Skida

  Romerskt Svärd med Skida
  Klassiskt romersk svärd med en mönstrad skida. Detta är det perfekta tillbehöret för någon av våra romerska kostymer. Det romerska svärdet är c:a 50 cm långt?
 • Riddarsvärd Silver

  Riddarsvärd Silver
  Vem är det vi skådar där borta i horisonten? Nästan som i slowmotion skrider du fram på din vita häst klädd i stålpansar och stålhjälm. Du har återigen blivit skonad från döden under den stundande?
 • Uppblåsbart Ninjasvärd

  Uppblåsbart Ninjasvärd
  Ett snyggt ninjasvärd i grått, svart och rött som blir en perfekt accessoar när du är bjuden på en maskerad eller en halloweenfest. Svärdet är uppblåsbart?
 • Sabreringssabel Svart

  Sabreringssabel Svart
  Vid en korrekt utförd "sabrering" låter sommeliern svärdet eller sabeln glida från flaskans kropp upp till halsen i en kraftig fart. Rätt utfört så går flaskans?
 • Namngirlang med LED-Belysning - Isabella

  Namngirlang med LED-Belysning - Isabella
  Piffa till barnrummet med denna bedårande namngirlang! Girlangen kommer i flera glada färger och eftersom den är utrustad med LED-belysning passar den alldeles utmärkt som nattlampa. Häng upp den?
 • Svärd i Plast Medeltid

  Svärd i Plast Medeltid
  En riddare måste ha ett bra svärd när han eller hon ska ut i strid. Det här svärdet passar den modiga riddaren som med sin riddarutrustning och sitt svärd är redo att ge sig iväg och strida för?
 • Tygmärke Emoji Svärd

  Tygmärke Emoji Svärd
  Ett svärd är nog den häftigaste present man kan ge en annan människa. På andra plats: ett tygmärke föreställandes ett svärd. Placera den på valfri klädsel?
 • Uppblåsbart Piratsvärd

  Uppblåsbart Piratsvärd
  Hör upp, alla landkrabbor och sjöfarare! Skutta ombord på skeppet med detta svärd i handen och ge dig in i en värld av äventyr och skoj!Uppblåsbart Piratsvärd är ett läckert piratsvärd som passar?
 • Skumgummivapen Korsriddarsvärd

  Skumgummivapen Korsriddarsvärd
  Det är något med riddare som fascinerar barn och så har det nog varit i alla tider. Det måste vara deras häftiga rustning, ståtliga hästar och att de ofta får rädda människor i nöd. En annan?
 • Svärd i Trä

  Svärd i Trä
  En riddare utan svärd kan varken fria prinsessor eller dräpa drakar! Se därför till att utrusta dig med det här mäktiga svärdet inför nästa gång det är?
 • Tårtljus med Namn - Isabella

  Tårtljus med Namn - Isabella
  Fira Agnes, Elin, Viktor eller Adams födelsedag med hjälp av dessa tårtljus! Välj mellan 108 olika vanliga nordiska namn och sätt fast dem i födelsedagstårtan! Tårtljusen kommer i festliga motiv?
 • Halo Energy Svärd

  Halo Energy Svärd
  Oavsett om du är en samlare eller en spelentusiast, kommer detta Halo svärd att lyfta din stridsarsenal till nya höjder och låta dig uppleva framtiden av stridsteknologi! En given accessoar till maskeraden. Halo?
 • Disney Isabela Madrigal Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Isabela Madrigal Barn Maskeraddräkt - Medium
  Stig in i en magisk värld av äventyr i den här dräkten inspirerad av Disneys animerade film Encanto. Kliv in i rollen som Isabela, den charmerande karaktären med en förtrollande sångröst och sin?
 • Ninjasvärd - 1-pack

  Ninjasvärd - 1-pack
  En ninja behöver vissa tillbehör för att klara sig när han eller hon beger sig ut på farliga uppdrag. Här har vi ett snyggt svärd som passar utmärkt för ändamålet!Ninjasvärd är ett enkelt?
 • Disney Encanto Isabella Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small

  Disney Encanto Isabella Deluxe Barn Maskeraddräkt - Small
  Vem vill inte kunna magiskt växa blommor och plantor som Isabela i Encanto? Ge bort den här exklusiva Isabella-klänningen till barnet ditt och se om ni kan rädda en krukväxt eller två under nästa?
 • Namnflaska - Isabelle

  Namnflaska - Isabelle
  Har du en dotter vid namn Alva, och kanske en son vid namn Nils? Ja, då är det mycket möjligt att du hittar just ditt barns namn på dessa vattenflaskor! Visst var det roligare som barn att ha allt?
 • Personlig Sagobok - Isabella

  Personlig Sagobok - Isabella
  Ge barnet huvudrollen i boken med denna personliga sagobok för barn!En rolig bok där man får läsa om sig själv, en perfekt present till någon ni tycker om. Innehåller även sidor att färglägga.?
 • Ninja Dubbelsvärd

  Ninja Dubbelsvärd
  Som ninja gäller det att vara snabb, skicklig och smidig för att göra ett så bra jobb som möjligt. Och vad är då bättre än att ha dubbel uppsättning av ninjasvärd på ryggen? Perfekt att ha?
 • Uppblåsbart Svärd

  Uppblåsbart Svärd
  Vapen och inte minst svärd kan vara lite otäcka och göra illa människor om de används på fel sätt. Detta leksakssvärd behöver du dock inte vara orolig för?
 • Svärd Excalibur

  Svärd Excalibur
  Ta kommandot över King Arthurs legendariska Excalibur svärd och visa vem som är den rättmätiga ägaren. Storlek: c:a 65 cm långt.Material: Plast.
 • Draktämjare Svärd

  Draktämjare Svärd
  När du ska ut och slåss mot oinbjudna fiender på maskeraden gäller det att vara utrustad med de rätta prylarna! Det här svärdet kommer bli din ultimata vapendragare hela kvällen lång. Draktämjare?
 • Namnborste - Isabella

  Namnborste - Isabella
  Allt är finare med sitt namn på! Med den här glittersprakande hårborsten behöver inte heller någon undra vem ägaren är. Välj rätt namn och borsta håret med DIN helt egna borste! Namnborsten?
 • Disney Encanto Isabella Barn Maskeraddräkt - Small

  Disney Encanto Isabella Barn Maskeraddräkt - Small
  Har du ett barn där hemma som också tycks besitta den magiska förmågan vi kallar "gröna fingrar"? Se hit! Här har vi nämligen den perfekta dräkten vare sig ni letar efter en outfit för lek och?
 • Blinkande Pixel Svärd LED

  Blinkande Pixel Svärd LED
  Leksakssvärd är alltid roliga att fäktas med på skoj, men oftast är de ganska tråkiga. De liksom bara är ett svärd och inte mer. Boooring! Men inte detta coola LED svärd inte!Blinkande Pixel Svärd?
 • Namnflaska - Isabella

  Namnflaska - Isabella
  Har du en dotter vid namn Alva, och kanske en son vid namn Nils? Ja, då är det mycket möjligt att du hittar just ditt barns namn på dessa vattenflaskor! Visst var det roligare som barn att ha allt?
 • Uppblåsbart Piratsvärd

  Uppblåsbart Piratsvärd
  Oj, oj, oj! Det kan gå vilt till på ett piratkalas. Det är inte alltid så lätt att styra pirater som är på väg över de sju haven för att leta efter?
 • Ballonggirlang Folie Namn - Isabella

  Ballonggirlang Folie Namn - Isabella
  Visst är det imponerande och kul med sifferballonger på födelsedagskalaset. Läckra ballonger i form av den siffra man fyller. Snacka om stämning! Och just när du trodde det inte kunde bli bättre?
 • Disney Encanto Isabella Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Disney Encanto Isabella Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Har du ett barn där hemma som också tycks besitta den magiska förmågan vi kallar "gröna fingrar"? Se hit! Här har vi nämligen den perfekta dräkten vare sig ni letar efter en outfit för lek och?
 • Piratsvärd

  Piratsvärd
  Svart och silverfärgat piratsvärd som mäter 50 cm långt.
 • Svärd Napoleon

  Svärd Napoleon
  Klä ut dig till Napoleon och bli härskaren över maskeradfesten! Använd det här svärdet som ett passande tillbehör - och festa som att året var 1805. Svärd?
 • Minecraft Steve Mask & Svärd för Barn

  Minecraft Steve Mask & Svärd för Barn
  Fantisera dig in i den mäktiga minecraftvärlden! Denna värld består av kuber, växter varelser och läskiga föremål! I denna värld finns det inga begränsningar, så lev dig in i minecraft-världen?
 • Piratsvärd Deluxe

  Piratsvärd Deluxe
  Alla pirater måste verkligen ha ett svärd - kan man verkligen kalla sig för pirat annars? Duellera mot dina fiender om den dyrbara skatten och tvinga andra sjöfarare att gå på?
 • Kungens Svärd

  Kungens Svärd
  Gardera dig inför den kungliga striden och utrusta dig med detta imponerande svärd. Perfekt till kungmaskeraden eller om du blir osams med någon på festen och vill göra upp som man gjorde förr i?
 • Disney Isabela Madrigal Barn Maskeraddräkt - X-Small

  Disney Isabela Madrigal Barn Maskeraddräkt - X-Small
  Stig in i en magisk värld av äventyr i den här dräkten inspirerad av Disneys animerade film Encanto. Kliv in i rollen som Isabela, den charmerande karaktären med en förtrollande sångröst och sin?
 • Minecraft Diamantsvärd

  Minecraft Diamantsvärd
  Kan ditt barn inte få nog av att sitta vid datorn där hen bygger världar och bekämpar fiender? Då är en Minecraftdräkt given inför halloweenhelgen, och vad är en spelkaraktär utan sitt svärd??
 • Namnborste - Isabelle

  Namnborste - Isabelle
  Allt är finare med sitt namn på! Med den här glittersprakande hårborsten behöver inte heller någon undra vem ägaren är. Välj rätt namn och borsta håret med DIN helt egna borste! Namnborsten?
 • Namnballonger - Isabella

  Namnballonger - Isabella
  Leon, Alva, Olle eller Ester. Det spelar nästan ingen roll vem det är som fyller år, och hur gammal hen är. En födelsedag ska firas med ballonger och så är det bara.?
 • Ballonggirlang Folie Namn - Isabelle

  Ballonggirlang Folie Namn - Isabelle
  Visst är det imponerande och kul med sifferballonger på födelsedagskalaset. Läckra ballonger i form av den siffra man fyller. Snacka om stämning! Och just när du trodde det inte kunde bli bättre?
 • Disney Encanto Isabella Barn Maskeraddräkt - Medium

  Disney Encanto Isabella Barn Maskeraddräkt - Medium
  Har du ett barn där hemma som också tycks besitta den magiska förmågan vi kallar "gröna fingrar"? Se hit! Här har vi nämligen den perfekta dräkten vare sig ni letar efter en outfit för lek och?
 • Blinkande Ninjasvärd

  Blinkande Ninjasvärd
  En ninja ska man alltid hålla sig väl med, särskilt om ninjan har ett ninjasvärd som kan blinka och lysa. Det här coola svärdet passar perfekt på en maskerad eller ett kalas med tema ninja. Sätt?
 • Ninjasvärd med Fodral

  Ninjasvärd med Fodral
  När en ninja smyger runt i skuggorna och överraskar sina motståndare, behöver den sitt rätta vapen. Oavsett om du ska på maskerad och vill stå ut lite extra från mängden, eller bara ha en snygg?
 • Namnarmband Guld - Isabelle

  Namnarmband Guld - Isabelle
  Överraska henne med en personlig present i form av ett guldarmband med hennes namn - perfekt att ge bort till alla hjärtans dag, på mors dag eller på hennes födelsedag. Armbanden är tillverkade och?
 • Namngirlang med LED-Belysning - Isabelle

  Namngirlang med LED-Belysning - Isabelle
  Piffa till barnrummet med denna bedårande namngirlang! Girlangen kommer i flera glada färger och eftersom den är utrustad med LED-belysning passar den alldeles utmärkt som nattlampa. Häng upp den?
 • Piratsvärd i Plast

  Piratsvärd i Plast
  Förutom en snygg pirathatt och den karaktäristiska ögonlappen behöver den lilla sjörövaren även ett coolt svärd förstås! Här har vi ett silverfärgat och svart som passar till vilken piratutstyrsel?
 • Minecraft Guld Svärd

  Minecraft Guld Svärd
  Vem vet om det finns creepers som smyger runt på Halloweenfesten? Då måste du givetvis ha med det ultimata vapnet för att besegra dem! Minecraft Guld Svärd är identiskt med guldsvärdet från Minecraft.?
 • Personlig Sagobok - Isabelle

  Personlig Sagobok - Isabelle
  Ge barnet huvudrollen i boken med denna personliga sagobok för barn!En rolig bok där man får läsa om sig själv, en perfekt present till någon ni tycker om. Innehåller även sidor att färglägga.?
 • Piratsvärd

  Piratsvärd
  När du nu har införskaffat den klassiska ögonlappen och bandanan som ska sitta runt ditt huvud så återstår ju bara vapnet som ska skydda dig mot alla elaka skurkar där?
 • Samurajsvärd

  Samurajsvärd
  Samurajsvärd i hårdplast inkl förvaringsskida. Storlek: 76 cm (L).
 • Leksakssvärd 77 cm

  Leksakssvärd 77 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd 77 cm och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Maskeraddräktsaccessoarer. Mått ca: 77 cm
 • Leksakssvärd My Other Me 57 x 3 x 12 cm Medeltida riddare

  Leksakssvärd My Other Me 57 x 3 x 12 cm Medeltida riddare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 57 x 3 x 12 cm Medeltida riddare och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Leksakssvärd. Modell: Medeltida riddare. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 57 x 3 x 12 cm. Material: Metall
 • Leksakssvärd My Other Me Pirat

  Leksakssvärd My Other Me Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Stil: Pirat. Typ: Upplåsbar. Rekommenderad ålder: + 3 år. Färg: Multicolour. Storlek: S. Batteridriven: Inte. Mått ca: 70 cm
 • Leksakssvärd My Other Me 81 cm Medeltida

  Leksakssvärd My Other Me 81 cm Medeltida
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 81 cm Medeltida och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Unisex. Mått ca: 81 cm. Typ: Leksakssvärd. Modell: Medeltida
 • Leksakssvärd

  Leksakssvärd
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Typ: Svärd. Mått ca: 60 cm
 • Leksakssvärd 82 cm

  Leksakssvärd 82 cm
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd 82 cm, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp och andra märkes och licensprodukter till bästa priser!. Färg: Silvrig. Typ: Leksakssvärd. Mått ca: 82 cm
 • Leksakssvärd My Other Me 89 x 25 x 6 cm

  Leksakssvärd My Other Me 89 x 25 x 6 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 89 x 25 x 6 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg:. Grå. Multicolour. Material: Foam. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 89 x 25 x 6 cm. Rekommenderad ålder: + 14 år. Ingår ej: Batteri
 • Leksakssvärd My Other Me 16 x 85 cm Steampunk

  Leksakssvärd My Other Me 16 x 85 cm Steampunk
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 16 x 85 cm Steampunk och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Foam. Modell: Steampunk. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 16 x 85 cm. Färg: Multicolour
 • Leksakssvärd My Other Me 72 cm Arab

  Leksakssvärd My Other Me 72 cm Arab
  Om du letar efter marknadens nya trender, här är Leksakssvärd My Other Me 72 cm Arab!. Ljud: Inte. Ljus: Inte. Batteridriven: Inte. Batterier medföljer: Inte. Mått ca: 72 cm. Storlek: S. Färg: Multicolour. Design: Arab. Typ:. Maskeraddräktsaccessoarer. Dolk
 • Leksakssvärd 70 x 10 cm

  Leksakssvärd 70 x 10 cm
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd 70 x 10 cm, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Färg: Silvrig. Viktig information:. Sorterade mönster skickas slumpvis enligt lagerstatus. Bilden kanske inte visar alla tillgängliga modeller. Typ:. Leksak. Tillbehör
 • Leksakssvärd My Other Me Medeltida riddare 63 x 8 x 3 cm

  Leksakssvärd My Other Me Medeltida riddare 63 x 8 x 3 cm
  Om du letar efter marknadens nya trender, här är Leksakssvärd My Other Me Medeltida riddare 63 x 8 x 3 cm!. Modell: Medeltida riddare. Typ: Leksakssvärd. Kön: Unisex. Storlek: One size. Mått ca: 63 x 8 x 3 cm
 • Leksakssvärd Brons 55 cm

  Leksakssvärd Brons 55 cm
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd Brons 55 cm, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Mått ca: 55 cm. Typ: Tillbehör. Färg: Brons
 • Riddarsvärd, 59 cm

  Riddarsvärd, 59 cm
  En riddare är inte komplett utan ett svärd i sin sida så man kan slåss mot drakar och andra riddare från medeltiden. Svärdet är gjort av plast och mäter strax under 60 cm så det är smidigt att användas som tillbehör till maskeraden för både unga och äldre. Komplettera din riddare med ett hjälpsamt svärd.
 • Leksakssvärd Väska 62 cm

  Leksakssvärd Väska 62 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd Väska 62 cm Gyllene Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Gyllene. Rekommenderad ålder:. + 3 år. Pojkar. Design: Pirat. Egenskaper: Väska. Mått ca: 62 cm
 • Leksakssvärd 103 cm

  Leksakssvärd 103 cm
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd 103 cm, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp till bästa priser!. Typ:. Svärd. Leksak. Mått ca: 103 cm
 • Piratsvärd, 37 cm

  Piratsvärd, 37 cm
  Välkommen ombord, kapten! Om du söker det ultimata tillbehöret för din piratutklädnad, behöver du inte leta längre. Vi presenterar det coolaste piratsvärdet av plast som du någonsin har sett! Med en längd på 37 cm är det här svärdet perfekt för både barn och vuxna som vill känna sig som riktiga pirater på festen.Svärdet är utformat med en vass och skarp look, som kommer få dina vänner att avundas dig på festen. Det är gjort av plastmaterial, vilket gör det mycket lätt att bära runt hela kvällen utan att det blir för tungt. Och det är inte allt - svärdet har också en rolig design med dödskalle som är perfekt för att posera på bild och göra dina piratkamrater imponerade.Oavsett om du planerar att ge dig ut på havet eller bara ha en rolig tid på en piratfest, så kommer det här svärdet att ta din utklädnad till nästa nivå.Så vad väntar du på, kapten? Skaffa dig ett piratsvärd av plast idag och bli kungen av alla pirater på festen!
 • Leksakssvärd Väska 69 cm

  Leksakssvärd Väska 69 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd Väska 69 cm och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 69 cm. Innehåller: Väska
 • Piratsvärd, sabel och balja 52 cm

  Piratsvärd, sabel och balja 52 cm
  Kliv tillbaka i tiden och förbered dig på äventyr med detta klassiska plastsvärd och dess medföljande balja! Med sitt autentiska utseende ger svärdet en känsla av gamla Europa, där du kan föreställa dig att du är en tappig musketör eller en fruktad pirat på de sju haven.Ursprungligen introducerade i Europa under 1700-talet, har dessa svärd blivit ikoniska genom historien och populärkulturen. Oavsett om du är på väg till en fest med ett historiskt tema eller bara vill komplettera din pirat- eller musketördräkt, kommer detta 52 cm långa svärd att vara det perfekta tillbehöret.Svärdet är tillverkat i plast för att säkerställa en enkel och lekfull upplevelse på festen, samtidigt som det ger en äkta känsla. Baljan, där svärdet kan förvaras när det inte är i bruk, lägger till en extra touch av realism.
 • Leksakssvärd 55 cm Pirat

  Leksakssvärd 55 cm Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd 55 cm Pirat och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Gyllene. Rekommenderad ålder:. + 3 år. Pojkar. Design: Pirat. Mått ca: 55 cm
 • Leksakssvärd 67 cm

  Leksakssvärd 67 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd 67 cm och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Viktig information:. Sorterade mönster skickas slumpvis enligt lagerstatus. Bilden kanske inte visar alla tillgängliga modeller. Antal: 1 antal. Mått ca: 67 cm. Färg: Multicolour
 • Leksakssvärd 57 cm 63 x 17 cm

  Leksakssvärd 57 cm 63 x 17 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd 57 cm och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Silvrig. Mått ca: 57 cm
 • Leksakssvärd 46 x 10 cm

  Leksakssvärd 46 x 10 cm
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd 46 x 10 cm, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp och andra märkes och licensprodukter till bästa priser!. Typ: Svärd. Mått ca: 46 x 10 cm
 • Leksakssvärd 69 cm

  Leksakssvärd 69 cm
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd 69 cm, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp och andra märkes och licensprodukter till bästa priser!. Färg: Silvrig. Typ: Leksakssvärd. Mått ca: 69 cm
 • Mäktigt riddarsvärd 88 cm

  Mäktigt riddarsvärd 88 cm
  Grip ditt mod och rusta dig för äventyr med detta mäktiga riddarsvärd. Detta nobla vapen är designat för att ge din riddar- eller krigarutklädnad en autentisk touch utan att kompromissa med säkerheten, eftersom det är tillverkat av robust plast.Svärdet har en imponerande längd op 88 cm och är utsmyckat med gravyrer längs klingan som fångar ögat och väcker fantasin. Det guldfärgade handtaget pryds av mönster av guldsmide, vilket ger en känsla av rikedom och makt. Perfekt för historiska maskerader, teateruppsättningar eller som en del av barnens leksakssamling.Nu är det dags att stå i strålkastarljuset som den tappraste riddaren på festen med detta praktfulla svärd vid din sida!
 • Leksakssvärd Väska 67 cm

  Leksakssvärd Väska 67 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd Väska 67 cm Gyllene och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Tillbehör. Färg: Gyllene. Rekommenderad ålder:. + 3 år. Pojkar. Egenskaper: Väska. Mått ca: 67 cm
 • Leksakssvärd My Other Me Pirat 53 cm

  Leksakssvärd My Other Me Pirat 53 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me Pirat 53 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Stil: Pirat. Batteridriven: Inte. Rekommenderad ålder: + 3 år. Modell: Pirat. Kön: Unisex. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 53 cm
 • Leksakssvärd 15 x 63 x 3 cm Väska

  Leksakssvärd 15 x 63 x 3 cm Väska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd 15 x 63 x 3 cm Väska och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder: + 1 år. Egenskaper: Väska. Mått ca: 15 x 63 x 3 cm. Typ: Leksakssvärd. Material: Plast
 • Leksakssvärd My Other Me 114 x 25 cm

  Leksakssvärd My Other Me 114 x 25 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 114 x 25 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Leksakssvärd. Material:. Foam. Skum. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 114 x 25 cm. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Leksakssvärd My Other Me 81 cm Medeltida

  Leksakssvärd My Other Me 81 cm Medeltida
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 81 cm Medeltida och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Unisex. Mått ca: 81 cm. Typ: Leksakssvärd. Modell: Medeltida
 • Leksakssvärd My Other Me 105 cm

  Leksakssvärd My Other Me 105 cm
  Om du letar efter marknadens nya trender, här är Leksakssvärd My Other Me 105 cm!. Färg: Svart. Mått ca: 105 cm. Typ: Leksakssvärd. Storlek: One size
 • Leksakssvärd My Other Me 61 cm Medeltida

  Leksakssvärd My Other Me 61 cm Medeltida
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 61 cm Medeltida och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Unisex. Mått ca: 61 cm. Typ: Leksakssvärd. Modell: Medeltida
 • Leksakssvärd My Other Me 61 cm Medeltida

  Leksakssvärd My Other Me 61 cm Medeltida
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 61 cm Medeltida och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Kön: Unisex. Mått ca: 61 cm. Typ: Leksakssvärd. Modell: Medeltida
 • Leksakssvärd 65 cm Väska

  Leksakssvärd 65 cm Väska
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd 65 cm Väska och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Mått ca: 65 cm. Innehåller: Väska. Rekommenderad ålder:. + 3 år. Pojkar. + 0 månader. Typ:. Tillbehör. Leksak. Färg: Gyllene. Kön: Barn, unisex. Batteridriven: Inte. Vikt ca: 140 g
 • Leksakssvärd My Other Me Pirat

  Leksakssvärd My Other Me Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Rekommenderad ålder:. + 3 år. + 14 år. Batteridriven: Inte. Design: Pirat. Material: Plast. Fjärrkontroll: Inte
 • Leksakssvärd My Other Me 120 x 30 x 3 cm

  Leksakssvärd My Other Me 120 x 30 x 3 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 120 x 30 x 3 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Leksakssvärd. Material:. Foam. Skum. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 120 x 30 x 3 cm. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 14 år. Ingår ej: Batteri
 • Leksakssvärd My Other Me Medeltida krigare 45 cm

  Leksakssvärd My Other Me Medeltida krigare 45 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me Medeltida krigare 45 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Design: Medeltida krigare. Mått ca: 45 cm. Rekommenderad ålder: + 14 år. Typ: Leksakssvärd. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Material: Metall. Språk: Franska
 • Leksakssvärd My Other Me 13 x 83 cm Steampunk

  Leksakssvärd My Other Me 13 x 83 cm Steampunk
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 13 x 83 cm Steampunk och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Material: Foam. Modell: Steampunk. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 13 x 83 cm. Färg: Multicolour
 • Leksakssvärd Mattel (Renoverade C)

  Leksakssvärd Mattel (Renoverade C)
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd Mattel (Renoverade C), perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Mattel till bästa priser!. Färg: Multicolour. Material: Plast. Språk: Tyska. Rekommenderad ålder:. + 6 år. 6-12 år. RENOVERADE PRODUKTER: Dessa är produkter som har returnerats under en återkallnings- eller utställningsperiod, och som ibland har använts för tester. Vissa säljs med en något skadad förpackning eller med en synligt öppen originalförpackning. Alla produkter har granskats, har den officiella garantin för varumärket och fungerar perfekt. Beroende på deras skick klassificeras de enligt följande:. A + / Oklanderlig: Produkter i oklanderligt skick vars originalförpackning kan vara öppen eller ersatt av en annan i mycket gott skick.. A / Som Ny: Produkter i perfekt skick som nya, vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad eller har ersatts av en annan.. B / Mycket Bra: Produkter i mycket gott skick, med eventuella små skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. C / Bra Skick: Produkter i gott skick, med möjliga skönhetsfel, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.. D / Felfri: Produkter i felfritt skick, med möjliga skönhetsfel eller som saknar något tillbehör, som fungerar perfekt och vars originalförpackning kan vara öppen eller en aning skadad.
 • Långt piratsvärd, 70 cm

  Långt piratsvärd, 70 cm
  Häv ankar och hissa seglen för en svindlande maskerad med detta imponerande piratsvärd! Varje sjövärdig pirat vet att en pålitlig klinga är nyckeln till både respekt och rikedomar. Därför är vårt piratsvärd ett måste för den som vill segla in på halloweenfesten eller sommargalejet med bravur.Denna magnifika replika har ett detaljerat och dekorativt etsat blad som garanterat fångar ögat, samt ett robust handtag som ger grepp för alla dina äventyr. Ett svärd så här ståtligt kräver ingen presentation – det talat för sig själv med sin autentiska design och kvalitet.
 • Leksakssvärd

  Leksakssvärd
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp och andra märkes och licensprodukter till bästa priser!. Typ: Tillbehör. Mått ca: 85 cm
 • Leksakssvärd Mattel Minecraft

  Leksakssvärd Mattel Minecraft
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd Mattel Minecraft och annat Mattel till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Leksakssvärd. Material: Plast. Batteridriven: Ja. Innehåller: Batteri. Rekommenderad ålder: + 6 år. Batterier medföljer: Ja
 • Leksakssvärd My Other Me 44 x 6 x 9 cm Pirat

  Leksakssvärd My Other Me 44 x 6 x 9 cm Pirat
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 44 x 6 x 9 cm Pirat och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Modell: Pirat. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 44 x 6 x 9 cm. Material: Metall
 • Leksakssvärd My Other Me 111 cm

  Leksakssvärd My Other Me 111 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 111 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Leksakssvärd. Material: Foam. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 111 cm
 • Leksakssvärd Star Wars Yoda Force FX Elite Replika

  Leksakssvärd Star Wars Yoda Force FX Elite Replika
  Barnen förtjänar det bästa, därför vill vi presentera Leksakssvärd Star Wars Yoda Force FX Elite Replika, perfekt för alla som söker kvalitetsprodukter för barn! Köp Star Wars till bästa priser!. Typ:. Leksakssvärd. Replika. Batteridriven: Ja. Antal batterier: 1. Batterityp: Laddningsbara Batterier. Batterier medföljer: Ja. Egenskaper: med ljus och ljud. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Leksakssvärd 52 cm

  Leksakssvärd 52 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd 52 cm och annat till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Färg: Silvrig. Typ: Maskeraddräktsaccessoarer. Mått ca: 52 cm
 • Leksakssvärd Dodatki Pirat 17,5 x 55 x 2,5 cm

  Leksakssvärd Dodatki Pirat 17,5 x 55 x 2,5 cm
  Om du älskar IT och elektronik, tycker om teknik och inte vill missa en enda grej, köp Leksakssvärd Dodatki Pirat 17,5 x 55 x 2,5 cm till ett oslagbart pris.. Innehåller: Dodatki. Design: Pirat. Mått ca: 17,5 x 55 x 2,5 cm. Rekommenderad ålder: + 3 år
 • Musketör sabel, svärd & mask

  Musketör sabel, svärd & mask
  Ett svärd i plast för dig som vill klä ut dig till den maskerade hämnaren eller musketören på festen. Svärdet mäter ca 50 cm och passar storleksmässigt bäst till vuxna och lite större barn. Ögonmask i medföljer i förpackningen.
 • Leksakssvärd My Other Me 59 x 3 x 16 cm Romersk Krigare

  Leksakssvärd My Other Me 59 x 3 x 16 cm Romersk Krigare
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 59 x 3 x 16 cm Romersk Krigare och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Leksakssvärd. Modell: Romersk Krigare. Mått ca: 59 x 3 x 16 cm
 • Leksakssvärd My Other Me 120 x 30 x 3 cm

  Leksakssvärd My Other Me 120 x 30 x 3 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me 120 x 30 x 3 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Typ: Leksakssvärd. Material:. Foam. Skum. Kön: Unisex. Storlek: One size. Innehåller: Leksakssvärd. Mått ca: 120 x 30 x 3 cm. Färg: Multicolour. Rekommenderad ålder: + 14 år
 • Leksakssvärd My Other Me Double Ninja 64 x 72 x 3 cm

  Leksakssvärd My Other Me Double Ninja 64 x 72 x 3 cm
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd My Other Me Double Ninja 64 x 72 x 3 cm och annat My Other Me till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Egenskaper: Double. Batteridriven: Inte. Modell: Ninja. Innehåller: Ryggsäck. Typ: Leksakssvärd. Mått ca: 64 x 72 x 3 cm. Kön: Unisex. Storlek: One size
 • Leksakssvärd Power Rangers DinoFury Chromafury

  Leksakssvärd Power Rangers DinoFury Chromafury
  ¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Leksakssvärd Power Rangers DinoFury Chromafury och annat Power Rangers till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!. Spänning: 1,5 V. Typ: Leksakssvärd. Färg: Multicolour. Material: Plast. Antal batterier: 3. Batterityp: AAA. Rekommenderad ålder: + 5 år. Batteridriven: Ja. Egenskaper: med ljus och ljud
 • Piratsvärd, 82 cm

  Piratsvärd, 82 cm
  Ge en häftig touch till din piratoutfit med detta imponerande piratsvärd med dödskallehandtag! Detta svärd är perfekt för att komplettera din outfit på piratfesten, halloweenfesten eller sommarfesten. Svärdet är hela 82 cm långt och passar bäst till vuxna. Med en dödskalle som handtag är det svårt att inte känna sig som den tuffaste piraten i stan. Gör dig redo för en piratfest som du sent kommer att glömma!
ilead