Leksakssvärd

Svärd förekommer i många berättelser och sagor. Pirater fäktas med svärd eller sabel. Samurajer bär på sina speciella samurajsvärd. Hjälten Zorro fäktas med värja och vikingarna bar på stora, tunga vikingasvärd. Här nedanför hittar du massor av förslag på leksakssvärd du kan köpa till barn eller använda själv på maskerad. Här finns massor av tips på plastsvärd eller svärd tillverkade i mjuk skumgummi.

Populärt inom leksakssvärd

 • Kungasvärd

  Kungasvärd
  Bli den mäktiga konung du vill vara på maskeradfesten och skaffa dig ett mäktigt kungasvärd! Kungasvärdet kommer med guldfärgat skaft med snygga detaljer och silvrigt blad.…
 • Korstågssvärd

  Korstågssvärd
  Stiligt korstågssvärd med silvrigt långt blad och mönstrat skaft.Perfekt tillbehör till din romerska outfit.Svärdet är av plast och mäter ca 86 cm långt.…
 • Riddarsvärd i Plast

  Riddarsvärd i Plast
  Är det du som är Artur? Är du Englands framtida konung? Har du vad som krävs för att dra upp svärdet Excalibur ur stenen där det suttit fast i årtionden? Endast…
 • Silver Svärd i Plast

  Silver Svärd i Plast
  Ska du iväg och kriga tillsammans med Kung Arthur och de andra tjommarna? Se då till att du har utrustningen som krävs för att alla ska tro att du är en oövervinnerlig krigsveteran! Silver…

Fler tips på leksakssvärd

 • Svärd Viking

  Svärd Viking
  En viking får knappast något gjort utan ett svärd! Använd den här till nästa gång du planerar att klä ut dig till en stor och stark viking till maskeradfesten.…
 • Riddarsvärd Silver

  Riddarsvärd Silver
  Vem är det vi skådar där borta i horisonten? Nästan som i slowmotion skrider du fram på din vita häst klädd i stålpansar och stålhjälm. Du har återigen…
 • Isabelle`S Garden servetter

  Isabelle`S Garden servetter
  Snygga servetter från Caspari som har bra kvalité och som ger din dukning en lyxig touch. Det vackra blommiga trycket gör dessa servetter perfekta när du vill bjuda familj och vänner på en finare fest eller middag.
 • Riddarsvärd

  Riddarsvärd
  Varje riddare kräver sitt riddarsvärd! Ett rejält svärd, 88 cm lång hittar du här. Svärdets yta är i rustik stil vilket gör det hela lite mer autentiskt.Svärdet är tillverkat av plast.
 • Piratsvärd Och Ögonlapp

  Piratsvärd Och Ögonlapp
  Sjysst litet piratset för den som vill klä ut sig till en sjögalen och guldsuktande plundrare. Gör dig redo inför den långa seglingen mot andra kontinenter med detta piratsvärd och ögonlapp. Fakta om Piratsvärd Och Ögonlapp: Inkluderar ett svärd och en ögonlapp Mått: svärdets längd är 46 cm.
 • Svärd, romerskt

  Svärd, romerskt
  Gör din romardräkt komplett med detta svärd med skida och bättra på chanserna i striden. Komplettera med en sköld och en hjälm så är utstyrseln fulländad.
 • Piratsvärd

  Piratsvärd
  En klassiskt piratsvärd för den kompletta piratlooken. 
 • Samurajsvärd, 75 cm

  Samurajsvärd, 75 cm
  Ett välgjort samurajsvärd i plast som passar lika bra till samurajer som ninjas i en fight mellan de två. Detta svärdet kommer att göra din ninjakostym komplett och du är redo att lurka runt i mörkret.Svärdet är 75 cm långt. 
 • LED-stav, svärd 71 cm

  LED-stav, svärd 71 cm
  Fram med ditt blinkande LED-svärd! Det är mörkt ute och du ska lysa upp hela området på nyårsfesten! Eller är det dags för disco eller schlagerfest? En blinkande led-stav är bra att använda vid massor av tillfällen. Drivs av AAA batterier, batterier ingår.
 • Träsvärd, Segra 52 cm

  Träsvärd, Segra 52 cm
  Den Goda Fens fina träsvärd tar dig direkt in i sagolandet med ett fint emblem vid handtaget. Handtaget har i sin tur också virats med svart snöre vilket ger ett både bättre och skönare grepp.Det perfekta svärdet för en riddare som ska ta sig ut och besegra draken i sagovärlden. 
 • Zorro Svärd

  Zorro Svärd
  Zorro utan sitt svärd är som ett lejon utan tänder. Så lägg till svärdet till din Zorrodräkt så är du redo att slåss mot den spanska guvernörens tyranni. Dessutom kan du lämna det klassiska Z märket, som görs av tre snabbt dragna streck med svärdet. Missa inte heller vår häftiga svarta Zorro Hatt . Fakta om Zorro svärd: Tillverkat av plast 63 cm långt
 • Isabelle`S Garden servetter

  Isabelle`S Garden servetter
  Snygga servetter från Caspari som har bra kvalité och som ger din dukning en lyxig touch. Det vackra blommiga trycket gör dessa servetter perfekta när du vill bjuda familj och vänner på en finare fest eller middag.
 • Riddarsvärd

  Riddarsvärd
  Dubba dig själv till riddare och bli maskeradfestens noble beskyddare. Men inte ens Kung Artur kunde sätta sig vid det Runda Bordet utan sitt svärd Excalibur, så för att säkra din plats vid maskeradbuffén får du inte glömma att ta med dig riddarsvärdet. Mycket praktiskt ifall du skulle behöva dräpa en drake, skära en tomat, eller imponera på din egen Guinevere. Missa inte heller vår snygga riddarhjälm med visir . Fakta om Riddarsvärd: Säljes styckvis. Längd: 78 cm Svärden skickas slumpvis. Önskas ett specifikt svärd - skriv i meddelanderutan i kassan. Tillverkat av skumgummi.
 • Svärdhölster Musketör

  Svärdhölster Musketör
  Det skadar inte att ha en plats där svärdet får vila mellan alla strider. Köp det här stiliga svärdhölstret till din maskerad utklädnad. Fakta om Svärdhölster Musketör: Hölstret hänger du över axeln som på bilden. Passar alla sorters svärd. Finns i storleken: One size (Passar både vuxna & barn).
 • Silverfärgat Riddarsvärd med Guldfärgad Skida 75 cm

  Silverfärgat Riddarsvärd med Guldfärgad Skida 75 cm
  Silverfärgat riddarsvärd med guldfägad skida och en längd på 75 cm. Ha den till din riddardräkt för en komplett outfit :)
 • Orange Pumpa Svärd med Ljud och Ljus

  Orange Pumpa Svärd med Ljud och Ljus
  Orange svärd dekorerat med en ilsken pumpa och med ljud och ljus. Svärdet är 72 cm långt och drivs av 2xAAA batterier, medföljer inte, som kan köpas separat i vår nätbutik.
 • Röd Uppblåsbar Ljussvärd 90 cm

  Röd Uppblåsbar Ljussvärd 90 cm
  Ska du klä ut dig som en Star Wars-karaktär och saknar ljussvärdet? Här har vi en enkel lösning för dig. :)Uppblåsbart grönt ljussvärd med en längd på 90 cm.
 • Uppblåsbart Excalibur Svärd 80 cm

  Uppblåsbart Excalibur Svärd 80 cm
  Uppblåsbar Excalibur svärd med en längd på 80 cm. Perfekt till krigarkostymer för vuxna och barn.