Leksaksgevär till maskerad

En del utklädnad behöver tillbehör för att bli fulländad. Vad vore en jägare utan sitt gevär? Med ett leksaksgevär kan man komplettera sin maskeraddräkt som indian, cowboy eller militär. Här finns leksaksgevären du kan beställa på internet. En del av de kan låta som till exempel knallpulvergevär men här finns också vattengevär och uppblåsbara plastgevär.

Populärt inom leksaksgevär till maskerad

 • M16 Maskingevär

  M16 Maskingevär
  Bomber och granater! Är det inte ett M16 Maskingevär som smyger fram vid hörnet där borta?Häftigt M16 Maskingevär som gör din coola militäroutfit mycket coolare!Maskingeväret är i svart färg?
 • Leksaksgevär Prickskytte

  Leksaksgevär Prickskytte
  Om du ska klä ut dig till soldat på halloween så får du ju inte missa den viktigaste detaljen - vapnet!! Leksaksgevär Prickskytte är ett svart leksaksvapen med mycket smådetaljer som ger den en?
 • Knallpulvergevär Arizona

  Knallpulvergevär Arizona
  Med det här mycket välgjorda leksaksgeväret blir du vilda västerns coolaste cowboy. Kanske vill du klä ut dig till en sheriff som vaktar staden och fångar alla skurkar och banditer? Geväret är?
 • Knallpulvergevär Dakota

  Knallpulvergevär Dakota
  Kommer du till cowboykalaset med det här coola leksaksgeväret kommer alla andra gäster direkt att förstå att här kommer någon man inte ska bråka med. Matcha gärna geväret med en snygg cowboyhatt?

Fler tips på leksaksgevär till maskerad

 • Plastgevär Guldfärgad

  Plastgevär Guldfärgad
  Endast den mest pampiga puffran duger åt den skurk som dyker upp på maskeraden iklädd kostym - och här har du den. Ett excentriskt gevär för en excentrisk karaktär! Plastgevär Guldfärgad är?
 • SWAT Gevär

  SWAT Gevär
  Vill du känna dig tuffast på festen eller ska du leka insatsstyrka på fritiden? Oavsett vad du gillar att leka så ska du beväpna dig med denna plastpärla som ger passande ljudeffekter när du "skjuter".?
 • AK-47 Leksaksgevär

  AK-47 Leksaksgevär
  Vill du klä ut dig till en skräckinjagande skurk på halloween och skrämma slag på gästerna? Här har du det ultimata tillbehöret till din outfit! Leksaksgevär Ak47 är ett detaljrikt plastgevär?
 • Gevär i Plast

  Gevär i Plast
  Upp med händerna! För här har vi nämligen ett gevär som i sinom tid kommer sätta skräck i alla bovar och banditer man kan tänkas springa in i på maskeraden?
 • Leksaksgevär med Ljud

  Leksaksgevär med Ljud
  Pang! Om världen erövras av zombies gäller det att kunna försvara sig med en bra puffra. Skydda lägret och dina vänner med det här geväret som ger ifrån sig häftiga ljud när avtryckaren kläms. Leksaksgevär?
 • Såpbubbelgevär Mini - Svart

  Såpbubbelgevär Mini - Svart
  Meja ner när och kära med såpbubblor! Ett superkul maskingevär som låter dig spruta ut en kaskad av bubblor genom ett enkelt knapptryck - och vem älskar inte såpbubblor? Vapen som sprider glädje! Såpbubbelgevär?
 • Leksaksgevär M4

  Leksaksgevär M4
  Du ligger bredvid dina närmsta kompanjoner i skyttegraven. Fienderna skyper sig närmare - det finns inte mycket tid kvar. Ni måste göra ett move NU. Det är då du springer mot fienden, svingar upp?
 • K-Pist Leksaksgevär

  K-Pist Leksaksgevär
  Autentiskt K-Pist leksaksgevär finns här precis framför din näsa för att maxa din outfit inför maskeradfesten! Givetvis har den ett klickande ljud när du håller in avtryckaren. Allt för den verklighetstrogna?
 • Leksaksvapen Cowboygevär

  Leksaksvapen Cowboygevär
  Är temat vilda västern? Då är det väl självklart att du behöver beväpna dig. Det här plastgeväret ger inte bara ett bra skydd mot banditer men gör dig dessutom till festens tuffaste. Ingen cowboy?
 • Leksaksgevär Bankrånare

  Leksaksgevär Bankrånare
  Funderar du på att klä ut dig till en bankrånare på nästa maskerad? Glöm då inte rånarluva och ett passande leksaksvapen.Leksaksgevär Bankrånare består av ett leksaksvapen designat som ett modernt?
 • Leksaksgevär Svart

  Leksaksgevär Svart
  Här har vi ett mäktigt gevär som mular ner alla i din väg! Vapnet används ofta av säkerhetspolisen, men vi har nu tagit över patenträtten och säljer det till hisnande lågt pris!Leksaksgevär?
 • Knallpulvergevär Utah

  Knallpulvergevär Utah
  Stäpperna i Utah under 1800-talets slut var ingen plats att befinna sig obeväpnad på. 2000-talets vilda västern-maskerad kryllandes med banditer är inte heller en sådan plats! Knallpulvergevär?
 • Såpbubbelgevär Mini - Guld

  Såpbubbelgevär Mini - Guld
  Meja ner när och kära med såpbubblor! Ett superkul maskingevär som låter dig spruta ut en kaskad av bubblor genom ett enkelt knapptryck - och vem älskar inte såpbubblor? Vapen som sprider glädje! Såpbubbelgevär?
 • Leksaksgevär, automatvapen 62 cm

  Leksaksgevär, automatvapen 62 cm
  Ett leksaksgevär i plast med inbyggt mekaniskt ljud när man trycker på avtryckaren. Detta leksaksvapen går att leka med länge och har en orange tipp.Klä ut dig till polis, militär och insatsstyrka med ett leksaksvapen som accessoar för maskeraden. Rolig för både unga och äldre. 
 • Leksaksgevär, militär

  Leksaksgevär, militär
  Ett leksaksvapen är ett måste för dig som ska svida om till yrkestiteln militär. En accessoar som gör det hela lite mer effektfullt. Geväret är 59 cm långt och täckt i det grön/svarta kamouflagemönstret. På med hjälmen och du är redo för försvar! Det här leksaksgeväret är tillverkat i plast. 
 • Leksaksgevär, K-pist

  Leksaksgevär, K-pist
  Ett leksaksgevär till maskeradkostymen som kräver ett. Sammy Gun är 13 cm långt och tillverkat av plast. 
 • Piratgevär, 56 cm

  Piratgevär, 56 cm
  KLASSISK 1800-TALSGEVÄR MED LUNTLÅS FÖR PIRATENSka du vara en pirat på de sju haven? Detta leksaksgevär är perfekta tillbehöret för dig som vill komma tillbaka några århundraden. Det klassiska musköt geväret passar till både till de onda och goda piraterna och till adelns krigare. Klä dig i rokoko peruk och ge dig efter banditer och pirater som en klassisk 1800-tals polis!Geväret är 56 cm långt och är gjort i plast.
 • Gevär - 62 cm

  Gevär - 62 cm
  Ett gevär är något alla cowboyer, stora eller små, måste ha till sin dräkt.
 • Kalashnikov Maskingevär - 77 cm

  Kalashnikov Maskingevär - 77 cm
  Vi har sett detta vapen i flera filmer, särskilt tillsammans med ryska soldater. Kalashnikov-inspirerat maskingevär i hårdplast.
ilead