Leksaksgevär till maskerad

En del utklädnad behöver tillbehör för att bli fulländad. Vad vore en jägare utan sitt gevär? Med ett leksaksgevär kan man komplettera sin maskeraddräkt som indian, cowboy eller militär. Här finns leksaksgevären du kan beställa på internet. En del av de kan låta som till exempel knallpulvergevär men här finns också vattengevär och uppblåsbara plastgevär.

Populärt inom leksaksgevär till maskerad

 • M16 Maskingevär

  M16 Maskingevär
  Bomber och granater! Är det inte ett M16 Maskingevär som smyger fram vid hörnet där borta?Häftigt M16 Maskingevär som gör din coola militäroutfit mycket coolare!Maskingeväret är…
 • Leksaksgevär Prickskytte

  Leksaksgevär Prickskytte
  Om du ska klä ut dig till soldat på halloween så får du ju inte missa den viktigaste detaljen - vapnet!! Leksaksgevär Prickskytte är ett svart leksaksvapen som påminner…
 • Knallpulvergevär Arizona 8-skotts - 64 cm

  Knallpulvergevär Arizona 8-skotts - 64 cm
  Med det här mycket välgjorda leksaksgeväret blir du vilda västerns coolaste cowboy. Kanske vill du klä ut dig till en sheriff som vaktar staden och fångar alla skurkar och…
 • Knallpulvergevär Dakota 100-skotts

  Knallpulvergevär Dakota 100-skotts
  Kommer du till cowboykalaset med det här coola leksaksgeväret kommer alla andra gäster direkt att förstå att här kommer någon man inte ska bråka med. Matcha gärna…

Fler tips på leksaksgevär till maskerad

 • Knallpulvergevär 8-Skotts

  Knallpulvergevär 8-Skotts
  Om du ska på fest med vilda västern-tema är det alltid den med ett plastgevär i näven som är festens tuffaste - så är reglerna. Så om du känner dig…
 • Uppblåsbart Maskingevär

  Uppblåsbart Maskingevär
  Det är bättre med uppblåsbara bara vapen än riktiga. Klipp till på det här coola maskingeväret som blir ett snyggt komplement till din 20-tals gangster- eller militär outfit. Fakta om Uppblåsbar Maskingevär: Mått: 112 cm.
 • Leksaksgevär, K-pist

  Leksaksgevär, K-pist
  Ett leksaksgevär till maskeradkostymen som kräver ett. Sammy Gun är 13 cm långt och tillverkat av plast. 
 • Leksaksgevär, automatvapen 62 cm

  Leksaksgevär, automatvapen 62 cm
  Ett leksaksgevär i plast med inbyggt mekaniskt ljud när man trycker på avtryckaren. Detta leksaksvapen går att leka med länge och har en orange tipp.Klä ut dig till polis, militär och insatsstyrka med ett leksaksvapen som accessoar för maskeraden. Rolig för både unga och äldre. 
 • Uppblåsbart Gevär

  Uppblåsbart Gevär
  Superhäftigt uppblåsbart gevär för dig som behöver lite mer pang pang till din maskeradoutfit. Och du behöver aldrig mer tävla med andra gäster om snacksen, bara traska självsäkert till chipsskålen och ropa: Upp med händerna! För mer eldkraft spana även in Uppblåsbart Maskingevär .
 • Gangster Maskingevär

  Gangster Maskingevär
  De allra värsta gangstrarna är stiligt klädda och utrustade med tunga maskingevär. Den här brutala k-pisten är skapad för den allra tuffaste gangster maskeraddräkten som du också kan köp av oss om du klickar här ! Fakta om Gangster maskingevär: Mått: ca 50 cm lång. Tillverkad i plast.
 • Gevär Knallpulver

  Gevär Knallpulver
  Köp till 8-rings knallskott här! Fakta om Gevär Knallpulver: Geväret laddas med 8-rings knallskott. Mått: 65 cm lång. Intruktioner om hur man laddar geväret står beskrivet på förpackningens baksida. Material: plast.
 • Leksaksgevär, militär

  Leksaksgevär, militär
  Ett leksaksvapen är ett måste för dig som ska svida om till yrkestiteln militär. En accessoar som gör det hela lite mer effektfullt. Geväret är 59 cm långt och täckt i det grön/svarta kamouflagemönstret. På med hjälmen och du är redo för försvar! Det här leksaksgeväret är tillverkat i plast. 
 • Piratgevär, 56 cm

  Piratgevär, 56 cm
  KLASSISK 1800-TALSGEVÄR MED LUNTLÅS FÖR PIRATENSka du vara en pirat på de sju haven? Detta leksaksgevär är perfekta tillbehöret för dig som vill komma tillbaka några århundraden. Det klassiska musköt geväret passar till både till de onda och goda piraterna och till adelns krigare. Klä dig i rokoko peruk och ge dig efter banditer och pirater som en klassisk 1800-tals polis!Geväret är 56 cm långt och är gjort i plast.
 • Gevär - 62 cm

  Gevär - 62 cm
  Ett gevär är något alla cowboyer, stora eller små, måste ha till sin dräkt.
 • Kalashnikov Maskingevär - 77 cm

  Kalashnikov Maskingevär - 77 cm
  Vi har sett detta vapen i flera filmer, särskilt tillsammans med ryska soldater. Kalashnikov-inspirerat maskingevär i hårdplast.
ilead