Leksaksgevär till maskerad

En del utklädnad behöver tillbehör för att bli fulländad. Vad vore en jägare utan sitt gevär? Med ett leksaksgevär kan man komplettera sin maskeraddräkt som indian, cowboy eller militär. Här finns leksaksgevären du kan beställa på internet. En del av de kan låta som till exempel knallpulvergevär men här finns också vattengevär och uppblåsbara plastgevär.

Populärt inom leksaksgevär till maskerad

 • M16 Maskingevär

  M16 Maskingevär
  Bomber och granater! Är det inte ett M16 Maskingevär som smyger fram vid hörnet där borta?Häftigt M16 Maskingevär som gör din coola militäroutfit mycket coolare!Maskingeväret är?
 • Leksaksgevär Prickskytte

  Leksaksgevär Prickskytte
  Om du ska klä ut dig till soldat på halloween så får du ju inte missa den viktigaste detaljen - vapnet!! Leksaksgevär Prickskytte är ett svart leksaksvapen som påminner om en Sniper rifle. Vapnet?
 • Knallpulvergevär Dakota 100-skotts

  Knallpulvergevär Dakota 100-skotts
  Kommer du till cowboykalaset med det här coola leksaksgeväret kommer alla andra gäster direkt att förstå att här kommer någon man inte ska bråka med. Matcha gärna geväret med en snygg cowboyhatt?
 • Knallpulvergevär Arizona 8-skotts

  Knallpulvergevär Arizona 8-skotts
  Med det här mycket välgjorda leksaksgeväret blir du vilda västerns coolaste cowboy. Kanske vill du klä ut dig till en sheriff som vaktar staden och fångar alla skurkar och?

Fler tips på leksaksgevär till maskerad

 • Gevär i Plast

  Gevär i Plast
  Upp med händerna! För här har vi nämligen ett gevär som i sinom tid kommer sätta skräck i alla bovar och banditer man kan tänkas springa in i på maskeraden?
 • SWAT Gevär

  SWAT Gevär
  Vill du känna dig tuffast på festen eller ska du leka insatsstyrka på fritiden? Oavsett vad du gillar att leka så ska du beväpna dig med denna plastpärla som ger passande ljudeffekter när du "skjuter".?
 • Leksaksgevär med Knatterljud

  Leksaksgevär med Knatterljud
  Ratatatatat! Låt knattret ljuda när du skyddar lägret från zombies och andra otäckheter som kan anfalla. Ditt team litar på dig och dina prickskjutarförmågor! Leksaksgevär?
 • Leksaksgevär med Pilar

  Leksaksgevär med Pilar
  Är det dags att plocka fram din inre cowboy och skydda maskeraden från zombies och andra lömska faror? Beväpna dig med några mjuka sugploppspilar och ge elakingarna vad dom tål! Leksaksgevär?
 • Maskingevär med Ljud och Ljus

  Maskingevär med Ljud och Ljus
  Gillar du att leka Combat Power Force men tycker att riktiga vapen är lite väl läskiga? Då kan den här leksaksvarianten i plast vara något för dig! Med trovärdiga ljus och ljud kan du smattra och?
 • Blå/Gult Gevär med Pilar

  Blå/Gult Gevär med Pilar
  Full action med leksaksgevär! En superkul present som låter barnet ägna sig åt prickskytte med hjälp av det medföljande "kikarsiktet" och pilarna swooshar livligt genom?
 • Vattengevär Stor

  Vattengevär Stor
  Ingen sommar utan vattenkrig med kompisarna, eller hur? Vill du bli riktigt farlig i leken i år ska du satsa på ett coolt vattengevär. Du fyller smidigt på tanken med vatten och?
 • Leksaksgevär Bankrånare

  Leksaksgevär Bankrånare
  Funderar du på att klä ut dig till en bankrånare på nästa maskerad? Glöm då inte rånarluva och ett passande leksaksvapen.Leksaksgevär Bankrånare består av ett leksaksvapen designat som ett modernt?
 • Leksaksgevär M4

  Leksaksgevär M4
  Du ligger bredvid dina närmsta kompanjoner i skyttegraven. Fienderna skyper sig närmare - det finns inte mycket tid kvar. Ni måste göra ett move NU. Det är då du springer mot fienden, svingar upp?
 • Vattengevär Stor med Lufttryck

  Vattengevär Stor med Lufttryck
  När dina kompisar kommer med små vattenpistoler till sommarens roliga vattenkrig så kommer du med ett stort vattengevär med luftpumpfunktion. Gissa vem som kommer att vinna? Det är?
 • Gevär Pirat

  Gevär Pirat
  Ska du ut på de sju haven och plundra några oskyldiga sjöfarare, men saknar en ordentlig bössa som kan göra jobbet? Eller ska du helt enkelt på halloweenkalas och saknar?
 • K-Pist Leksaksgevär

  K-Pist Leksaksgevär
  Autentiskt K-Pist leksaksgevär finns här precis framför din näsa för att maxa din outfit inför maskeradfesten! Givetvis har den ett klickande ljud när du håller in avtryckaren. Allt för den verklighetstrogna?
 • Leksaksvapen Cowboygevär

  Leksaksvapen Cowboygevär
  Är temat vilda västern? Då är det väl självklart att du behöver beväpna dig. Det här plastgeväret ger inte bara ett bra skydd mot banditer men gör dig dessutom till festens tuffaste. Ingen cowboy?
 • AK-47 Leksaksgevär

  AK-47 Leksaksgevär
  Vill du klä ut dig till en skräckinjagande skurk på halloween och skrämma slag på gästerna? Här har du det ultimata tillbehöret till din outfit! Leksaksgevär Ak47 är ett detaljrikt plastgevär?
 • Leksaksgevär Svart

  Leksaksgevär Svart
  Här har vi ett mäktigt gevär som mular ner alla i din väg! Vapnet används ofta av säkerhetspolisen, men vi har nu tagit över patenträtten och säljer det till hisnande lågt pris!Leksaksgevär?
 • Leksaksgevär med Ljud

  Leksaksgevär med Ljud
  Pang! Om världen erövras av zombies gäller det att kunna försvara sig med en bra puffra. Skydda lägret och dina vänner med det här geväret som ger ifrån sig häftiga ljud när avtryckaren kläms. Leksaksgevär?
 • Knallpulvergevär 8-Skotts

  Knallpulvergevär 8-Skotts
  Om du ska på fest med vilda västern-tema är det alltid den med ett plastgevär i näven som är festens tuffaste - så är reglerna. Så om du känner dig?
 • Vattengevär med Lufttryck

  Vattengevär med Lufttryck
  Är det varmt ute så är vattenpistoler och vattengevär perfekta leksaker att plocka fram. Det här är ett riktigt coolt vattengevär med lufttrycksfunktion. Börja?
 • Gangster Maskingevär

  Gangster Maskingevär
  De allra värsta gangstrarna är stiligt klädda och utrustade med tunga maskingevär. Den här brutala k-pisten är skapad för den allra tuffaste gangster maskeraddräkten som du också kan köp av oss om du klickar här ! Fakta om Gangster maskingevär: Mått: ca 50 cm lång. Tillverkad i plast.
 • Uppblåsbart Maskingevär

  Uppblåsbart Maskingevär
  Det är bättre med uppblåsbara bara vapen än riktiga. Klipp till på det här coola maskingeväret som blir ett snyggt komplement till din 20-tals gangster- eller militär outfit. Fakta om Uppblåsbar Maskingevär: Mått: 112 cm.
 • Leksaksgevär, automatvapen 62 cm

  Leksaksgevär, automatvapen 62 cm
  Ett leksaksgevär i plast med inbyggt mekaniskt ljud när man trycker på avtryckaren. Detta leksaksvapen går att leka med länge och har en orange tipp.Klä ut dig till polis, militär och insatsstyrka med ett leksaksvapen som accessoar för maskeraden. Rolig för både unga och äldre. 
 • Gevär Knallpulver

  Gevär Knallpulver
  Köp till 8-rings knallskott här! Fakta om Gevär Knallpulver: Geväret laddas med 8-rings knallskott. Mått: 65 cm lång. Intruktioner om hur man laddar geväret står beskrivet på förpackningens baksida. Material: plast.
 • Piratgevär, 56 cm

  Piratgevär, 56 cm
  KLASSISK 1800-TALSGEVÄR MED LUNTLÅS FÖR PIRATENSka du vara en pirat på de sju haven? Detta leksaksgevär är perfekta tillbehöret för dig som vill komma tillbaka några århundraden. Det klassiska musköt geväret passar till både till de onda och goda piraterna och till adelns krigare. Klä dig i rokoko peruk och ge dig efter banditer och pirater som en klassisk 1800-tals polis!Geväret är 56 cm långt och är gjort i plast.
 • Uppblåsbart Gevär

  Uppblåsbart Gevär
  Superhäftigt uppblåsbart gevär för dig som behöver lite mer pang pang till din maskeradoutfit. Och du behöver aldrig mer tävla med andra gäster om snacksen, bara traska självsäkert till chipsskålen och ropa: Upp med händerna! För mer eldkraft spana även in Uppblåsbart Maskingevär .
 • Leksaksgevär, K-pist

  Leksaksgevär, K-pist
  Ett leksaksgevär till maskeradkostymen som kräver ett. Sammy Gun är 13 cm långt och tillverkat av plast. 
 • Kalashnikov Maskingevär - 77 cm

  Kalashnikov Maskingevär - 77 cm
  Vi har sett detta vapen i flera filmer, särskilt tillsammans med ryska soldater. Kalashnikov-inspirerat maskingevär i hårdplast.
 • Gevär - 62 cm

  Gevär - 62 cm
  Ett gevär är något alla cowboyer, stora eller små, måste ha till sin dräkt.
ilead