Lasersvärd & ljussabel

Star Wars är ledande när det gäller att popularisera lasersvärdet som vapen. En jedi-riddare måste kunna bemästra kraften och använder sin ljussabel i fighter. Färgen på lasersvärden i Star Wars har haft lite olika färg.

Det gör det enkelt att se vem som har vilket svärd så man kan se Darth Vader svinga sitt röda, Luke Skywalker sitt och Yoda har sin egen färg. Nu är Darth Vader inte en del av jediorden utan tillhör den mörka kraften. Så gör också Kylo Ren och Darth Maul, både skickliga fäktare med lasersvärd.

Lasersvärden finns på leksaksaffärer

Eftersom lasersvärd fortfarande är ett fiktigt vapen finns de endast att köpa på leksaksaffärer eller maskeradbutiker. Här har vi några exempel på ljussabel du kan köpa online för barn och vuxna.

Populärt inom lasersvärd & ljussabel

  • Dubbelt Lasersvärd

    Dubbelt Lasersvärd
    Om du trodde att ett lasersvärd är det bästa du kan beväpna dig med i ett galaktiskt krig, så trodde du fel. Ett dubbelt lasersvärd är ännu bättre!Detta dubbla…
  • Lysande Teleskopiskt Lasersvärd

    Lysande Teleskopiskt Lasersvärd
    Öva dina stridsfärdigheter med detta 90 cm långa lasersvärd!Detta Teleskop-lasersvärd är det längsta lysande svärdet som finns tillgängligt…