Fjäderboa

Här hittar du ett urval av billiga fjäderboa du kan köpa online. De finns i olika färger i bland annat guld, rosa, vitt och svart. En fjäderboa passar perfekt om du ska klä dig på tema glitter och glamour och gå på partaj.

Populärt inom fjäderboa

 • Vit och silverglittrig fjäderboa

  Vit och silverglittrig fjäderboa
  Läcker fjäderboa med mycket glitter, passar klockrent till såväl charleston temat som till pride festivalen. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Lavendel Fjäderboa

  Lavendel Fjäderboa
  Läcker boaorm i en fantastiskt vacker lavendel nyans som passar riktigt bra ihop med någon av våra charlestonklänningar. Fakta om Lavendel Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och rosa fjäderboa

  Svart och rosa fjäderboa
  Den här boan kan du ha till både halloween och andra härliga maskeradfester! Exempelvis kan du använda den till charlestonklänningen, discoklänningen och såklart vampyrklänningen. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och silverglittrig fjäderboa

  Svart och silverglittrig fjäderboa
  Vacker fjäderboa med glitter som blir ursnygg liggandes runt din hals. Köp den till din maskeraddräkt, exempelvis till din charlestonklänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.

Fler tips på fjäderboa

 • Fjäderboa, orange 180 cm

  Fjäderboa, orange 180 cm
  Dekorera hemmet med orange fjäderboa till påsken för när du vill ha lite extra mycket fjädrar på ett ställe eller dekorera i orange till halloween. Gå på maskeradbalen med en elegant fjäderboa på axlarna och du är redo för alla fester. En riktig ikonisk tid var 20-talet med fina charlestonklänningar, långa handskar och pannband med fjäder men det är fjäderboan på axlarna som sätter pricken över i på outfiten.Den orangea boan är ett toppen-tillbehör till neonfesten med den starka orangea färgen som passar till 80-talets neon.Tänk på att de färgade fjädrarna kan färga av sig om fjädrarna blir blöta.
 • Svart fjäderboa

  Svart fjäderboa
  Svart fjäderboa med mycket fluff. Smycka ut dig med en boa tillsammans med en riktigt snygg maskeraddräkt. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Turkos fjäderboa

  Turkos fjäderboa
  Lång och fyllig fjäderboa i en stark turkos färg som man blir glad av. Använd den till prideparaden, karnevalen och såklart mellofesten. Fakta om turkos fjäderboa: Mått: 2 meter lång. Vikt: 65 gram.
 • Vit fjäderboa

  Vit fjäderboa
  Snygg, skön och vit fjäderboa till din grymma charleston utklädnad. Komplettera din maskeraddräkt med en vit boa för att få extra bra effekt. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa, rosa 180 cm

  Fjäderboa, rosa 180 cm
  En rosa härlig fjäderboa som passar till de flesta teman! Ett magiskt festtema med prinsessor eller den klassiska balen på 20-talsfesten, en rosa boa passar till allt.Den fina rosa boan är även en utmärkt dekoration, lägg den i en presentlåda eller i bokhyllan och du har en rosa fin dekoration där hemma.Boan är 180 cm lång och den rosa färgen kan färga av sig om boan blir blöt.
 • Fjäderboa, svart 180 cm

  Fjäderboa, svart 180 cm
  En elegant svart boa för de finare festerna, tillsammans med en charlestonklänning och långa handskar är du redo att vara elegantast på festen. Tänk på att en ny fjäderboa fäller fjädrar, så se till att skaka boan ordentligt innan användning. Exempelvis utomhus. Obs! Den svarta färgen kan ge missfärgningar på hud och kläder. 
 • Vit fjäderboa 60 gr

  Vit fjäderboa 60 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Fjäderboa, röd

  Fjäderboa, röd
  Boan är ca 2 meter lång. Kan fälla färg.
 • Fjäderboa, gul 180 cm

  Fjäderboa, gul 180 cm
  Dekorera hemmet med fjäderboa till påsken eller dekorera dig själv på maskeraden i just den härliga gula färgen som du tänkt dig. Denna 180 cm långa fjäderboa är ett utmärkt tillbehör till schlagerfestens glitterljus. En riktig ikonisk tid var 20-talet med fina charlestonklänningar, långa handskar och pannband med fjäder men det är fjäderboan på axlarna som sätter pricken över i på outfiten.En gul fjäderboa kan man ha till massor av olika karaktärer och matcha till ens tillbehör på neonfesten.Tänk på att de färgade fjädrarna kan färga av sig om fjädrarna blir blöta.
 • Fjäderboa, vit

  Fjäderboa, vit
  Vit fjäderboa, perfekt för den glamourösa festen eller som komplement när du förvandlat dig till Marilyn Monroe. Tänk Charleston, 20-tal, gangster, Hollywood och du har många tillfällen att bära boan förutom när du firar in det nya året på nyårsfesten.
 • Mörkröd Fjäderboa

  Mörkröd Fjäderboa
  Sätt ihop en skräddarsydd 20-tals utklädnad med våra fina charlestonklänningar, diadem och fjäderboor såklart. Denna mörkröda fjäderboa är fantastiskt fin och passar bra ihop med de flesta 20-tals klänningar som vi har i lager. Fakta om Mörkröd Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Cerise Fjäderboa Med Glitter

  Cerise Fjäderboa Med Glitter
  Du måste bara ha en fluffig fjäderboa med massa glitter till mellofesten. Denna cerisa fjäderboa i bra kvalité är den perfekta accessoaren till glitter och glamourfesten. Fakta om Cerise Fjäderboa Med Glitter: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart fjäderboa 60 gr

  Svart fjäderboa 60 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Vit och guldglittrig fjäderboa

  Vit och guldglittrig fjäderboa
  Vitt passar till allt och oavsett vilken maskeradutklädnad du tänkt ha på dig så tror jag utan tvekan att en vit boa passar utmärkt till din klänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart/orange fjäderboa

  Svart/orange fjäderboa
  Köp till denna oranga/svarta fjäderboa till din maskeraddräkt eller klänning när du ska bort på halloweenfest. Fakta om boan: Boans längd är ca 190 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa, blå 180 cm

  Fjäderboa, blå 180 cm
  Har du undrat var ordspråket blått är flått kommer från, jo det är självklart från denna snygga mörkblåa boan som passar till alla härliga maskeradtillfällen.En blå fjäderboa kan man ha till tonvis av teman, bär den till den glittriga schlagerfesten eller matcha kläderna i en temafest i blått.En riktig ikonisk tid var 20-talet med fina charlestonklänningar, långa handskar och pannband med fjäder men det är fjäderboan på axlarna som sätter pricken över i på outfiten.Tänk på att de färgade fjädrarna kan färga av sig om fjädrarna blir blöta.
 • Ljusrosa fjäderboa

  Ljusrosa fjäderboa
  Fluffig ljusrosa boa till maskeradutklädnaden. Slå till på en boa till maskeradfesten och komplettera med fler schyssta maskeradaccessoarer. Passar perfekt till charlestonklänningen eller cirkusutklädnaden. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart fjäderboa 80 gr

  Svart fjäderboa 80 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Regnbågsfärgad fjäderboa

  Regnbågsfärgad fjäderboa
  Gå all in på maskeradfesten med den coolaste fjäderboan du kan hitta eller köp den till pridefestivalen som också kommer bli en succé. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Röd fjäderboa 60 gr

  Röd fjäderboa 60 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Svart och guldglittrig fjäderboa

  Svart och guldglittrig fjäderboa
  En fjäderboa passar alltid till maskeradfesten, köp den till din charleston utklädnad för en komplett outfit. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Lila fjäderboa

  Lila fjäderboa
  Fluffig fjäderboa till maskeradfesten, pridefestivalen eller varför inte som en rolig utklädnad till svensexan. Köp lila fjäderboan idag och få den inom 1-3 dagar. Fakta om Lila boa: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa, neon gul 50 g 180 cm

  Fjäderboa, neon gul 50 g 180 cm
  Maxa din outfit med en snygg fjäderboa med neon-gula fjädrar, denna härliga boan kan du bryta av din outfit med en snygg neonfärg. Se till att vara redo för 80-talsfest med neonfärger från topp till tå. En fjäderboa gör alla discofester ännu roligare och du kan verkligen gå all in med boan över axlarna. Neon gul fjäderboa, ca 180 cm lång och ca 10 cm bred när fjädrarna fluffat till sig.Observera; Fjäderboan kan i vissa fall färga av sig när den blir fuktig.
 • 150 cm Vit Fjäderboa 50 gram

  150 cm Vit Fjäderboa 50 gram
  150 cm lång fjäderboa i vitt som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Vit Fjäderboa 180 cm

  Vit Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i vitt som kan bäras till flera typer av dräkter och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • 170 cm Lång Svart Fjäderboa 100 Gram

  170 cm Lång Svart Fjäderboa 100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i svart perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS. En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta&hellip:
 • 140 cm Lång Rosa Fjäderboa

  140 cm Lång Rosa Fjäderboa
  Ca 140 cm lång fjäderboa i rosa som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Deluxe Mörk Grå Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Mörk Grå Fjäderboa 180 cm
 • Fjäderboa - röd

  Fjäderboa - röd
 • 170 cm Lång Rosa Fjäderboa100 Gram

  170 cm Lång Rosa Fjäderboa100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i rosa perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS. En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta gör&hellip:
 • Svart Fjäderboa 180 cm

  Svart Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i svart som kan bäras till flera typer av dräkter och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Röd Fjäderboa 180 cm

  Röd Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i röd som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Rosa Fjäderboa 180 cm

  Rosa Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i rosa som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • 180 cm Vit Delux Fjäderboa 80 gram

  180 cm Vit Delux Fjäderboa 80 gram
  180 cm lång fjäderboa i vitt av god kvalitet som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl&hellip:
 • 140 cm Lång Svart Fjäderboa

  140 cm Lång Svart Fjäderboa
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Rosa

  Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Rosa
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader. Detta är en fjäderboaserie och&hellip:
 • 140 cm Lång Vit Fjäderboa

  140 cm Lång Vit Fjäderboa
  Ca 140 cm lång fjäderboa i vitt som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • 170 cm Lång Vit Fjäderboa 100 Gram

  170 cm Lång Vit Fjäderboa 100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i vitt perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS. En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta gör&hellip:
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Lavendel/Lila

  Tvåfärgad Fjäderboa - Lavendel/Lila
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader. Detta är en fjäderboaserie och&hellip:
 • Neonrosa Fjäderboa 180 cm

  Neonrosa Fjäderboa 180 cm
  Neongrosa fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är&hellip:
 • Deluxe Mörk Gul Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Mörk Gul Fjäderboa 180 cm
  180 cm deluxe mörkgul fjäderboa som ger dräkten det lilla extra. :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas&hellip:
 • Orange Fjäderboa 180 cm

  Orange Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i orange som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Neongul Fjäderboa 180 cm

  Neongul Fjäderboa 180 cm
  Neongul fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:

Vanliga frågor om fjäderboa

Vad heter fjäderboa på engelska?

Det heter feather boa. Det är bra att veta om man till exempel vill söka efter bilder och mer fakta på nätet.

Finns det olika typer av fäderboas?

Ja, det finns minst fyra olika typer. De vi känner till och som man brukar skilja på är Ostrich, Turkey, Marabou och Chandelle. Det som skiljer är framför allt vilken typ av fjädrar man använt när man tillverkat boan. De billiga som du köper från maskeradbutiker är i regel syntetiska och inte med äkta fjädrar. Förutom att de är billigare är det en fördel eftersom de inte fäller.

ilead