Fjäderboa

Här hittar du ett urval av billiga fjäderboa du kan köpa online. De finns i olika färger i bland annat guld, rosa, vitt och svart. En fjäderboa passar perfekt om du ska klä dig på tema glitter och glamour och gå på partaj.

Populärt inom fjäderboa

 • Fjäderboa, svart

  Fjäderboa, svart
  Obs! Den svarta färgen kan ge missfärgningar på hud och kläder. Tänk på att en ny fjäderboa fäller fjädrar, så se till att skaka boan ordentligt innan användning. Exempelvis utomhus.
 • Fjäderboa, röd

  Fjäderboa, röd
  Boan är ca 2 meter lång. Kan fälla färg.
 • Fjäderboa, vit

  Fjäderboa, vit
  Vit fjäderboa, perfekt för den glamourösa festen eller som komplement när du förvandlat dig till Marilyn Monroe. Tänk Charleston, 20-tal, gangster, Hollywood och du har många tillfällen att bära boan förutom när du firar in det nya året på nyårsfesten.
 • Fjäderboa, svart med silverglitter

  Fjäderboa, svart med silverglitter
  Kan fälla färg. 

Fler tips på fjäderboa

 • Svart och silverglittrig fjäderboa

  Svart och silverglittrig fjäderboa
  Vacker fjäderboa med glitter som blir ursnygg liggandes runt din hals. Köp den till din maskeraddräkt, exempelvis till din charlestonklänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Regnbågsfärgad fjäderboa

  Regnbågsfärgad fjäderboa
  Gå all in på maskeradfesten med den coolaste fjäderboan du kan hitta eller köp den till pridefestivalen som också kommer bli en succé. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit fjäderboa 60 gr

  Vit fjäderboa 60 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Turkos fjäderboa

  Turkos fjäderboa
  Lång och fyllig fjäderboa i en stark turkos färg som man blir glad av. Använd den till prideparaden, karnevalen och såklart mellofesten. Fakta om turkos fjäderboa: Mått: 2 meter lång. Vikt: 65 gram.
 • Fjäderboa, vit med guldglitter

  Fjäderboa, vit med guldglitter
 • Fjäderboa, svart med guldglitter

  Fjäderboa, svart med guldglitter
  Kan fälla färg. 
 • Ljusrosa fjäderboa

  Ljusrosa fjäderboa
  Fluffig ljusrosa boa till maskeradutklädnaden. Slå till på en boa till maskeradfesten och komplettera med fler schyssta maskeradaccessoarer. Passar perfekt till charlestonklänningen eller cirkusutklädnaden. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Rosa och vit fjäderboa

  Rosa och vit fjäderboa
  En fjäderboa är ett grymt komplement till din utklädnad. Den är fluffig, mjuk och framförallt så syns den. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart/orange fjäderboa

  Svart/orange fjäderboa
  Köp till denna oranga/svarta fjäderboa till din maskeraddräkt eller klänning när du ska bort på halloweenfest. Fakta om boan: Boans längd är ca 190 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart fjäderboa

  Svart fjäderboa
  Svart fjäderboa med mycket fluff. Smycka ut dig med en boa tillsammans med en riktigt snygg maskeraddräkt. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit och guldglittrig fjäderboa

  Vit och guldglittrig fjäderboa
  Vitt passar till allt och oavsett vilken maskeradutklädnad du tänkt ha på dig så tror jag utan tvekan att en vit boa passar utmärkt till din klänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Lila/lavendel Fjäderboa

  Lila/lavendel Fjäderboa
  Fjäderboan är en viktig accessoar till mellokvällen för att komma in i den rätta stämningen. Passar även utmärkt till möhippan & glamourfesten. Fakta om Cerise/ljusrosa Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 80 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit fjäderboa

  Vit fjäderboa
  Snygg, skön och vit fjäderboa till din grymma charleston utklädnad. Komplettera din maskeraddräkt med en vit boa för att få extra bra effekt. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart Tunn Fjäderboa 2 m

  Svart Tunn Fjäderboa 2 m
  Tunnare variant av svart fjäderboa men fortfarande lika fluffig och härlig och dessutom en suverän accessoar till din maskeradutklädnad. En riktigt snygg accessoar till 20-tals klänningen eller halloween utklädnaden. Fakta om Svart Tunn Fjäderboa 2 m: Mått: 2 meter lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit och silverglittrig fjäderboa

  Vit och silverglittrig fjäderboa
  Läcker fjäderboa med mycket glitter, passar klockrent till såväl charleston temat som till pride festivalen. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa, multifärgad

  Fjäderboa, multifärgad
  Med en fjäderboa runt axlarna är man alltid redo, vare sig det är fest, maskerad eller Pride. Utklädd till papegoja eller annan färggrann fågel kan du inte vara utan boan. Till regnbågsfesten kan du även använda boan som dekoration tillsammans med andra färgglada ballonger och serpentiner.
 • Svart fjäderboa 80 gr

  Svart fjäderboa 80 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Röd fjäderboa 60 gr

  Röd fjäderboa 60 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Mörkröd Fjäderboa

  Mörkröd Fjäderboa
  Sätt ihop en skräddarsydd 20-tals utklädnad med våra fina charlestonklänningar, diadem och fjäderboor såklart. Denna mörkröda fjäderboa är fantastiskt fin och passar bra ihop med de flesta 20-tals klänningar som vi har i lager. Fakta om Mörkröd Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och guldglittrig fjäderboa

  Svart och guldglittrig fjäderboa
  En fjäderboa passar alltid till maskeradfesten, köp den till din charleston utklädnad för en komplett outfit. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Lavendel Fjäderboa

  Lavendel Fjäderboa
  Läcker boaorm i en fantastiskt vacker lavendel nyans som passar riktigt bra ihop med någon av våra charlestonklänningar. Fakta om Lavendel Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och rosa fjäderboa

  Svart och rosa fjäderboa
  Den här boan kan du ha till både halloween och andra härliga maskeradfester! Exempelvis kan du använda den till charlestonklänningen, discoklänningen och såklart vampyrklänningen. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och vit fjäderboa

  Svart och vit fjäderboa
  Har du redan köpt en djävulsklänning eller någon annan halloween inspirerad outfit så har du en fluffig fjäderboa kvar att köpa. En svart och vit fjäderboa smälter ju in galant till din halloween utklädnad. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart fjäderboa 60 gr

  Svart fjäderboa 60 gr
  Ca 180 cm lång.
 • Cerise Fjäderboa Med Glitter

  Cerise Fjäderboa Med Glitter
  Du måste bara ha en fluffig fjäderboa med massa glitter till mellofesten. Denna cerisa fjäderboa i bra kvalité är den perfekta accessoaren till glitter och glamourfesten. Fakta om Cerise Fjäderboa Med Glitter: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Lila fjäderboa

  Lila fjäderboa
  Fluffig fjäderboa till maskeradfesten, pridefestivalen eller varför inte som en rolig utklädnad till svensexan. Köp lila fjäderboan idag och få den inom 1-3 dagar. Fakta om Lila boa: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Cerise fjäderboa

  Cerise fjäderboa
  Mycket festlig cerise boa till maskeradutklädnaden. Kom som en riktigt diva med en boa, ett par långa handskar och en läcker klänning. Allt du behöver för en komplett maskeradutklädnad hittar du i vårat sortiment. Fakta om den cerisa boan: Boans längd är 180 cm.
 • 140 cm Lång Svart Fjäderboa

  140 cm Lång Svart Fjäderboa
 • Röd Fjäderboa 180 cm

  Röd Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i röd som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • 140 cm Lång Vit Fjäderboa

  140 cm Lång Vit Fjäderboa
  Ca 140 cm lång fjäderboa i vitt som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Lilla

  Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Lilla
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader. Detta är en fjäderboaserie och&hellip:
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Lavendel/Lila

  Tvåfärgad Fjäderboa - Lavendel/Lila
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader. Detta är en fjäderboaserie och&hellip:
 • Vinröd Fjäderboa 180 cm

  Vinröd Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i vinröd som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Fjäderboa - röd

  Fjäderboa - röd
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Rosa

  Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Rosa
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader. Detta är en fjäderboaserie och&hellip:
 • 170 cm Lång Vit Fjäderboa 100 Gram

  170 cm Lång Vit Fjäderboa 100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i vitt perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS. En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta gör&hellip:
 • Svart Fjäderboa 180 cm

  Svart Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i svart som kan bäras till flera typer av dräkter och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • Neonrosa Fjäderboa 180 cm

  Neonrosa Fjäderboa 180 cm
  Neongrosa fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är&hellip:
 • Neongrön Fjäderboa 180 cm

  Neongrön Fjäderboa 180 cm
  Neongrön fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är&hellip:
 • 170 cm Lång Svart Fjäderboa 100 Gram

  170 cm Lång Svart Fjäderboa 100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i svart perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS. En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta&hellip:
 • 140 cm Lång Lila Fjäderboa

  140 cm Lång Lila Fjäderboa
  Ca 140 cm lång fjäderboa i lila som kan använas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:
 • 170 cm Lång Rosa Fjäderboa100 Gram

  170 cm Lång Rosa Fjäderboa100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i rosa perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS. En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta gör&hellip:
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Vit

  Tvåfärgad Fjäderboa - Svart/Vit
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader. Detta är en fjäderboaserie och&hellip:
 • Mörklila Fjäderboa 180 cm

  Mörklila Fjäderboa 180 cm
 • Deluxe Mörk Grå Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Mörk Grå Fjäderboa 180 cm
 • Vit Fjäderboa 180 cm

  Vit Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i vitt som kan bäras till flera typer av dräkter och ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel&hellip:

Vanliga frågor om fjäderboa

Vad heter fjäderboa på engelska?

Det heter feather boa. Det är bra att veta om man till exempel vill söka efter bilder och mer fakta på nätet.

Finns det olika typer av fäderboas?

Ja, det finns minst fyra olika typer. De vi känner till och som man brukar skilja på är Ostrich, Turkey, Marabou och Chandelle. Det som skiljer är framför allt vilken typ av fjädrar man använt när man tillverkat boan. De billiga som du köper från maskeradbutiker är i regel syntetiska och inte med äkta fjädrar. Förutom att de är billigare är det en fördel eftersom de inte fäller.