Fjäderboa

Här hittar du ett urval av billiga fjäderboa du kan köpa online. De finns i olika färger i bland annat guld, rosa, vitt och svart. En fjäderboa passar perfekt om du ska klä dig på tema glitter och glamour och gå på partaj.

Populärt inom fjäderboa

 • Fjäderboa svart

  Fjäderboa svart
  Svart fjäderboa för alla glamourösa tillfällen!Den är ca 2 meter lång.
 • Fjäderboa lila

  Fjäderboa lila
  En lila fjäderboa med glitter i för de minsta prinsessorna schlagerdivorna och 20-talspinglorna. Svep iväg över dansgolvet och försvinn in i musikens värld.
 • Fjäderboa rosa

  Fjäderboa rosa
  Ljusrosa fjäderboa för alla tillfällen! Dansa i neon med vår bästsäljande boa! Flamingo på sommarfesten maffiadiva eller allmän schlagerqueen!
 • Fjäderboa vit

  Fjäderboa vit
  Vit fjäderboa perfekt för den glamourösa festen eller som komplement när du förvandlat dig till Marilyn Monroe. Tänk Charleston 20-tal gangster Hollywood och du har många tillfällen att bära boan förutom när du firar in det nya året på nyårsfesten.

Fler tips på fjäderboa

 • Cerise fjäderboa

  Cerise fjäderboa
  Mycket festlig cerise boa till maskeradutklädnaden. Kom som en riktigt diva med en boa, ett par långa handskar och en läcker klänning. Allt du behöver för en komplett maskeradutklädnad hittar du i vårat sortiment. Fakta om den cerisa boan: Boans längd är 180 cm.
 • Rosa och vit fjäderboa

  Rosa och vit fjäderboa
  En fjäderboa är ett grymt komplement till din utklädnad. Den är fluffig, mjuk och framförallt så syns den. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och vit fjäderboa

  Svart och vit fjäderboa
  Har du redan köpt en djävulsklänning eller någon annan halloween inspirerad outfit så har du en fluffig fjäderboa kvar att köpa. En svart och vit fjäderboa smälter ju in galant till din halloween utklädnad. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Cerise/ljusrosa Fjäderboa

  Cerise/ljusrosa Fjäderboa
  Fjäderboan är en viktig accessoar till mellokvällen för att komma in i den rätta stämningen. Passar även utmärkt till möhippan & glamourfesten. Fakta om Cerise/ljusrosa Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 80 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och guldglittrig fjäderboa

  Svart och guldglittrig fjäderboa
  En fjäderboa passar alltid till maskeradfesten, köp den till din charleston utklädnad för en komplett outfit. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa vit med silverglitter

  Fjäderboa vit med silverglitter
  En boa full med sprakande silverglitter. Som ängel har du denna fjäderboa draperad runt axlarna när du går med i luciatåget. Andra tillfällen du kan använda boan är när du ska fira in det nya året ska på glitter och glamourfest schlagerfest fest med tema Gatsby eller 20-tal.
 • Svart och silverglittrig fjäderboa

  Svart och silverglittrig fjäderboa
  Vacker fjäderboa med glitter som blir ursnygg liggandes runt din hals. Köp den till din maskeraddräkt, exempelvis till din charlestonklänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Ljusrosa fjäderboa

  Ljusrosa fjäderboa
  Fluffig ljusrosa boa till maskeradutklädnaden. Slå till på en boa till maskeradfesten och komplettera med fler schyssta maskeradaccessoarer. Passar perfekt till charlestonklänningen eller cirkusutklädnaden. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa röd

  Fjäderboa röd
  Röd fjäderboa för alla tillfällen! Speciellt till Alla hjärtans dag när man ska bejaka kärlekens färg på alla vis. Till många maskerader är den utmärkt att slänga på axlarna. Till exempel till teman som 20-tal gangster och Charleston är den ett bra tillbehör och till nyårsfesten är den ett måste.
 • Turkos fjäderboa

  Turkos fjäderboa
  Lång och fyllig fjäderboa i en stark turkos färg som man blir glad av. Använd den till prideparaden, karnevalen och såklart mellofesten. Fakta om turkos fjäderboa: Mått: 2 meter lång. Vikt: 65 gram.
 • Fjäderboa rosa enkel

  Fjäderboa rosa enkel
  En rosa fjäderboa med glitter i för de minsta prinsessorna!Fjäderboan mäter 1 2 meter.Matcha med andra prinsesstillbehör så som prinsesskrona prinsesstiara och prinsessklänning.
 • Svart och rosa fjäderboa

  Svart och rosa fjäderboa
  Den här boan kan du ha till både halloween och andra härliga maskeradfester! Exempelvis kan du använda den till charlestonklänningen, discoklänningen och såklart vampyrklänningen. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart Tunn Fjäderboa 2 m

  Svart Tunn Fjäderboa 2 m
  Tunnare variant av svart fjäderboa men fortfarande lika fluffig och härlig och dessutom en suverän accessoar till din maskeradutklädnad. En riktigt snygg accessoar till 20-tals klänningen eller halloween utklädnaden. Fakta om Svart Tunn Fjäderboa 2 m: Mått: 2 meter lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart fjäderboa

  Svart fjäderboa
  Svart fjäderboa med mycket fluff. Smycka ut dig med en boa tillsammans med en riktigt snygg maskeraddräkt. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit fjäderboa

  Vit fjäderboa
  Snygg, skön och vit fjäderboa till din grymma charleston utklädnad. Komplettera din maskeraddräkt med en vit boa för att få extra bra effekt. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit och guldglittrig fjäderboa

  Vit och guldglittrig fjäderboa
  Vitt passar till allt och oavsett vilken maskeradutklädnad du tänkt ha på dig så tror jag utan tvekan att en vit boa passar utmärkt till din klänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa Regnbågsfärgad

  Fjäderboa Regnbågsfärgad
  Glitter och glamour glitter och fest. Med denna boa är du redo för både maskeraden och Pride. På maskeraden kan du föreställa en från My little Pony eller den mytomspunna enhörningen. Vid den årliga musikfesten har du den om axlarna för att matcha färgerna som genomsyrar hela Sveriges fest.
 • Lila fjäderboa

  Lila fjäderboa
  Fluffig fjäderboa till maskeradfesten, pridefestivalen eller varför inte som en rolig utklädnad till svensexan. Köp lila fjäderboan idag och få den inom 1-3 dagar. Fakta om Lila boa: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa vit med guldglitter

  Fjäderboa vit med guldglitter
  Modern variant av den klassiska fjäderboan. Full av glittrande guldtrådar gör den sig bra runt dina axlar till nyårsfesten eller temafesten glitter och glamour. Till maskeraden med tema 20-tal Gatsby eller schlager är den en kompletterande del av dina maskeradkläder.
 • Lavendel Fjäderboa

  Lavendel Fjäderboa
  Läcker boaorm i en fantastiskt vacker lavendel nyans som passar riktigt bra ihop med någon av våra charlestonklänningar. Fakta om Lavendel Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit och silverglittrig fjäderboa

  Vit och silverglittrig fjäderboa
  Läcker fjäderboa med mycket glitter, passar klockrent till såväl charleston temat som till pride festivalen. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Mörkröd Fjäderboa

  Mörkröd Fjäderboa
  Sätt ihop en skräddarsydd 20-tals utklädnad med våra fina charlestonklänningar, diadem och fjäderboor såklart. Denna mörkröda fjäderboa är fantastiskt fin och passar bra ihop med de flesta 20-tals klänningar som vi har i lager. Fakta om Mörkröd Fjäderboa: Mått: 180 cm lång. Boan väger 50 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Rosa/svart fjäderboa

  Rosa/svart fjäderboa
  Fluffig boa i både rosa och svart som har en viss halloweenkänsla över sig. Fakta om boan. Mått: ca 200 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Regnbågsfärgad fjäderboa

  Regnbågsfärgad fjäderboa
  Gå all in på maskeradfesten med den coolaste fjäderboan du kan hitta eller köp den till pridefestivalen som också kommer bli en succé. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Fjäderboa multifärgad

  Fjäderboa multifärgad
  Med en fjäderboa runt axlarna är man alltid redo vare sig det är fest maskerad eller Pride. Utklädd till papegoja eller annan färggrann fågel kan du inte vara utan boan. Till regnbågsfesten kan du även använda boan som dekoration tillsammans med andra färgglada ballonger och serpentiner.
 • Vit Fjäderboa 180 cm

  Vit Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i vitt som kan bäras till flera typer av dräkter och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måst
 • Röd Fjäderboa 180 cm

  Röd Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i röd som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste
 • Deluxe Mörk Gul Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Mörk Gul Fjäderboa 180 cm
  180 cm deluxe mörkgul fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används fö
 • 170 cm Lång Vit Fjäderboa 100 Gram

  170 cm Lång Vit Fjäderboa 100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i vitt perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta gör också en fjäderboa trevligare och fylligare. Det är också ganska normalt att boaen tappar f
 • Deluxe Kungsblå Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Kungsblå Fjäderboa 180 cm
 • Deluxe Blågrön Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Blågrön Fjäderboa 180 cm
 • Rosa Fjäderboa 180 cm

  Rosa Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i rosa som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste
 • Deluxe Burgundyröd Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Burgundyröd Fjäderboa 180 cm
  180 cm deluxe burgundyröd fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Vit/Rosa

  Tvåfärgad Fjäderboa - Vit/Rosa
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader! Detta är en fjäderboaserie och du kan välja mellan flera olika färger.OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste s
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Lavendel/Lila

  Tvåfärgad Fjäderboa - Lavendel/Lila
  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader! Detta är en fjäderboaserie och du kan välja mellan flera olika färger.OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste s
 • 150 cm Vit Fjäderboa 50 gram

  150 cm Vit Fjäderboa 50 gram
  150 cm lång fjäderboa i vitt som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste
 • 140 cm Lång Lila Fjäderboa

  140 cm Lång Lila Fjäderboa
  Ca 140 cm lång fjäderboa i lila som kan använas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktarer som boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa m
 • Deluxe Pastellfärgad Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Pastellfärgad Fjäderboa 180 cm
  180 cm deluxe fjäderboa i lila, blå, grön och rosa pastellfärger. Boa som du kan komplettera med till flera typer av dräkter som ger helheten det lilla extra! Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till
 • 180 cm Vit Delux Fjäderboa 80 gram

  180 cm Vit Delux Fjäderboa 80 gram
  180 cm lång fjäderboa i vitt av god kvalitet som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktarer som boa kan använda till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar
 • Deluxe Mörk Grå Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Mörk Grå Fjäderboa 180 cm
 • Svart Fjäderboa 180 cm

  Svart Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i svart som kan bäras till flera typer av dräkter och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa mås
 • 150 cm Röd Fjäderboa 50 gram

  150 cm Röd Fjäderboa 50 gram
  150 cm lång fjäderboa i rött av god kvalitet som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktarer som boa kan använda till :)OBS! En ny boa tappar några fjädra
 • Deluxe Lavendelfärgad Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Lavendelfärgad Fjäderboa 180 cm
  180 cm deluxe lavendelfärgad fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de anvä
 • 170 cm Lång Rosa Fjäderboa100 Gram

  170 cm Lång Rosa Fjäderboa100 Gram
  170 cm lång fjäderboa i rosa perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta gör också en fjäderboa trevligare och fylligare. Det är också ganska normalt att boaen tappar f
 • Vinröd Fjäderboa 180 cm

  Vinröd Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i vinröd som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa mås
 • Deluxe Turkos Fjäderboa 180 cm

  Deluxe Turkos Fjäderboa 180 cm
  180 cm deluxe mörkturkos fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används
 • Ljusrosa Fjäderboa 180 cm

  Ljusrosa Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i ljusrosa som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa må
 • Grön Fjäderboa 180 cm

  Grön Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i grön som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste
 • Ljusblå Fjäderboa 180 cm

  Ljusblå Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i ljusblå som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa må
 • Mintgrön Fjäderboa 180 cm

  Mintgrön Fjäderboa 180 cm
 • Neongul Fjäderboa 180 cm

  Neongul Fjäderboa 180 cm
  Neongul fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boa kan användas till.OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa
 • Kungsblå Fjäderboa 180 cm

  Kungsblå Fjäderboa 180 cm
 • Gul Fjäderboa 180 cm

  Gul Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång fjäderboa i gul som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste s
 • Neongrön Fjäderboa 180 cm

  Neongrön Fjäderboa 180 cm
  Neongrön fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boa kan användas til.OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa
 • Svart Fjäderboa 180 cm

  Svart Fjäderboa 180 cm
  180 cm lång, svart fjäderboa som passar perfekt till flera olika dräkter som flapper, charleston, barock, betty boop, showgirls, burlesk och fler!OBS! En ny boa tappar några fjädrar, så dessa måste skakas utomhus innan de används första gången. Detta gör också en fjäderboa trevligare oc

Vanliga frågor om fjäderboa

Vad heter fjäderboa på engelska?

Det heter feather boa. Det är bra att veta om man till exempel vill söka efter bilder och mer fakta på nätet.

Finns det olika typer av fäderboas?

Ja, det finns minst fyra olika typer. De vi känner till och som man brukar skilja på är Ostrich, Turkey, Marabou och Chandelle. Det som skiljer är framför allt vilken typ av fjädrar man använt när man tillverkat boan. De billiga som du köper från maskeradbutiker är i regel syntetiska och inte med äkta fjädrar. Förutom att de är billigare är det en fördel eftersom de inte fäller.

Fler tillbehör

Änglavingar | Benvärmare | Djävulshorn | Färgade linser | Hawaiikrans | Inbjudningskort | Lasersvärd | Leksaksgevär | Leksakspistol | Leksakssvärd | Lösmustasch | Lösnaglar | Lösnäsor | Lösöron | Lösskägg | Löständer | Polisonger | Sköldar | Tomahawk | Trollstav | Vingar