Fjäderboa

Underkategorier tillbehör:

Här hittar du ett urval av billiga fjäderboa du kan köpa online. De finns i olika färger i bland annat guld, rosa, vitt och svart. En fjäderboa passar perfekt om du ska klä dig på tema glitter och glamour.

 • Vit fjäderboa

  Snygg, skön och vit fjäderboa till din grymma charleston utklädnad. Komplettera din maskeraddräkt med en vit boa för att få extra bra effekt. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit och guldglittrig fjäderboa

  Vitt passar till allt och oavsett vilken maskeradutklädnad du tänkt ha på dig så tror jag utan tvekan att en vit boa passar utmärkt till din klänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart fjäderboa

  Svart fjäderboa med mycket fluff. Smycka ut dig med en boa tillsammans med en riktigt snygg maskeraddräkt. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Regnbågsfärgad fjäderboa

  Gå all in på maskeradfesten med den coolaste fjäderboan du kan hitta eller köp den till pridefestivalen som också kommer bli en succé. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och vit fjäderboa

  Har du redan köpt en djävulsklänning eller någon annan halloween inspirerad outfit så har du en fluffig fjäderboa kvar att köpa. En svart och vit fjäderboa smälter ju in galant till din halloween utklädnad. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Lila fjäderboa

  Fluffig fjäderboa till maskeradfesten, pridefestivalen eller varför inte som en rolig utklädnad till svensexan. Köp lila fjäderboan idag och få den inom 1-3 dagar. Fakta om Lila boa: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Vit och silverglittrig fjäderboa

  Läcker fjäderboa med mycket glitter, passar klockrent till såväl charleston temat som till pride festivalen. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Lila fjäderboa

  Fjäderboa med stark lila färg som håller bra kvalité. Använd tillsammans med någon häftig partykostym! Fakta om Lila boa: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och silverglittrig fjäderboa

  Vacker fjäderboa med glitter som blir ursnygg liggandes runt din hals. Köp den till din maskeraddräkt, exempelvis till din charlestonklänning. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och guldglittrig fjäderboa

  En fjäderboa passar alltid till maskeradfesten, köp den till din charleston utklädnad för en komplett outfit. Fakta om boan: Mått: ca 180 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Cerise fjäderboa

  Mycket festlig cerise boa till maskeradutklädnaden. Kom som en riktigt diva med en boa, ett par långa handskar och en läcker klänning. Allt du behöver för en komplett maskeradutklädnad hittar du i vårat sortiment. Fakta om den cerisa boan: Boans längd är 180 cm.
 • Grön fjäderboa

  Färgstark boa till maskeradfesten som passar alla möjliga teman. Fakta om grön boa: Boans längd är 180 cm.
 • Blå fjäderboa

  Suveränt maskeradtillbehör till klänningen eller maskeraddräkten. Släpp loss lite med en knallblå boa som passar till många olika maskeradutstyrslar. Fakta om boan: Boans längd är 180 cm.
 • Rosa/Cerise/Silver Fjäderboa

  En helt perfekt färgkombination på en boa som passar till så väl prinsessklänningen samt disco outfiten. Slå till på en festlig boa med mycket färg och glitter. Fakta om boan: Boans längd är 160 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Ljusrosa fjäderboa

  Fluffig ljusrosa boa till maskeradutklädnaden. Slå till på en boa till maskeradfesten och komplettera med fler schyssta maskeradaccessoarer. Passar perfekt till charlestonklänningen eller cirkusutklädnaden. Fakta om boan: Mått: ca 190 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Rosa/svart fjäderboa

  Fluffig boa i både rosa och svart som har en viss halloweenkänsla över sig. Fakta om boan. Mått: ca 200 cm lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Cerise fjäderboa

  Fluffig och härlig cerise fjäderboa som passar till prideparaden, charleston utklädnaden och svensexan! Självklart så kan du använda den till fler teman! Fakta om boan: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Limegrön Fjäderboa

  Läcker färg på fjäderboa som lyser upp hela din maskerad outfit. Köp alla dina maskeradkläder hos oss! Vill du ha helt gröna accessoarer? Börja då med att köpa denna fluffiga boa. Fakta om boan: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart och rosa fjäderboa

  Den här boan kan du ha till både halloween och andra härliga maskeradfester! Exempelvis kan du använda den till charlestonklänningen, discoklänningen och såklart vampyrklänningen. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Orange fjäderboa

  Supersnygg knallorange boa som du defintivt borde bära om du exempelvis ska klä ut dig till en pumpa eller om den passar till någon annan rolig uklädnad. Fakta om orange boa: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Svart/orange fjäderboa

  Köp till denna oranga/svarta fjäderboa till din maskeraddräkt eller klänning när du ska bort på halloweenfest. Fakta om boan: Boans längd är ca 190 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Rosa och vit fjäderboa

  En fjäderboa är ett grymt komplement till din utklädnad. Den är fluffig, mjuk och framförallt så syns den. Tänk på att boan fäller mycket fjädrar så skaka av den utomhus innan användning. Fakta om boan: Mått: 180 cm lång. Boan väger 65 g. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Röd Fjäderboa 1,8 m

  Det blir ingen succé på mellokvällen utan en flådig fjäderboa. Unna dig själv våran fylliga röda boa till partyt. Jag kan lova att du kommer in i den rätta stämningen direkt. Förutom till glamourfesten så är det väldigt populärt att smycka ut sig med en fjäderboa på 20-tals festerna. Kör den tillsammans med en svart charlestonklänning så blir det fullträff. Fakta om Röd Fjäderboa 1,8 m: Mått: 1,8 meter lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Röd Fjäderboa 1,8 m

  Behöver du något effektfullt till din utklädnad så tycker jag att du ska slå till på denna röda fjäderboa som syns på mils avstånd. Det finns ingenting som passar så bra till 20-tals festen eller mellokvällen som en pompös fjäderboa. Fakta om Röd Fjäderboa 1,8 m: Boans längd är 180 cm. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • Turkos fjäderboa

  Lång och fyllig fjäderboa i en stark turkos färg som man blir glad av. Använd den till prideparaden, karnevalen och såklart mellofesten. Fakta om turkos fjäderboa: Mått: 2 meter lång. Vikt: 65 gram.
 • Grön Fjäderboa 1,8 m

  Du är helt klart värd våran gröna fjäderboa till din maskeradkostym. Till din st patrick's day klänning, prideparaden eller till glamourfesten så står den här boan i centrum och tar all uppmärksamhet. Fakta om Grön Fjäderboa 1,8 m: Mått: 1,8 meter lång. Skaka av boan utomhus innan anvädning då den har en tendens att tappa lite fjädrar.
 • 140 cm Lång Lila Fjäderboa

  Ca 140 cm lång fjäderboa i lila som kan använas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktarer som boa kan användas till :)
 • 140 cm Lång Rosa Fjäderboa

  Ca 140 cm lång fjäderboa i rosa som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Lavendelfärgad Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i lavendel som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Röd Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i röd som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • 180 cm Vit Delux Fjäderboa 80 gram

  180 cm lång fjäderboa i vitt av god kvalitet som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktarer som boa kan använda till :)
 • 150 cm Vit Fjäderboa 50 gram

  150 cm lång fjäderboa i vitt som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Ljusblå Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i ljusblå som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Grön Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i grön som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Vit Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i vitt som kan bäras till flera typer av dräkter och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boa kan användas till :)
 • Deluxe Mörk Grå Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe mörkgrå fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)
 • Deluxe Pastellfärgad Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe fjäderboa i lila, blå, grön och rosa pastellfärger. Boa som du kan komplettera med till flera typer av dräkter som ger helheten det lilla extra! Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är e
 • Fjäderboa Pastell

  Lyxig och fin fjäderboa i härliga pastellfärger. Information om Fjäderboa Pastell Längd: 180 cm Vikt: 80 gram
 • Fjäderboa

  För att verkligen se tjusig ut rekommenderar bland annat vi (förutom de ledande mode-magasinen) att man toppar kläderna med en boa. Till exempel, en blå overall och en boa (gärna röd). Eller en svart kostym och en rosa boa... Allt blir bättre med en boa runt halsen! Mäter ca 1.8 meter.
 • Fjäderboa Regnbåge

  Norden har aldrig varit särskilt färgglatt men det kanske borde bli en förändring på det! På nästa event eller parad i din stad så borde du ha på dig denna fjäderboa som är i regnbågens alla färger. Den kan användas för alla möjliga olika festivaler men den är nog bäst anpassad för färgglada parader i Rio eller på en Pride-parad.
 • 180 cm Lång Svart och Orange Fyllig Fjäderboa

  Ca 180 cm lång fjäderboa i svart och orange som du kan ha till din Halloweenkostym och ge helheten det lilla extra!
 • Kungsblå Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i kungsblå som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Orange Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i orange som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Gul Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i gul som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Mintgrön Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i mintgrön som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Deluxe Kungsblå Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe kungsblå fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)
 • Deluxe Mörk Gul Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe mörkgul fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)
 • Tvåfärgad Fjäderboa - Vit/Rosa

  En fjäderboa kan komplettera många utklädnader. Disco, diva, flapper, saloon lady, hip hop och många fler karaktärer behöver en fjäderboa till sina utklädnader! Detta är en fjäderboaserie och du kan välja mellan flera olika färger.
 • 170 cm Lång Rosa Fjäderboa100 Gram

  170 cm lång fjäderboa i rosa perfekt till showgirl, flapper och många andra kostymer.
 • 150 cm Röd Fjäderboa 50 gram

  150 cm lång fjäderboa i rött av god kvalitet som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktarer som boa kan använda till :)
 • Mörklila Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i mörklila som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Ljusrosa Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i ljusrosa som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Vinröd Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i vinröd som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Deluxe Neonfärgad Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe färgrik fjäderboa i rosa, gul, grön och orange neonfärger. Boa som du kan komplettera med till flera typer av dräkter som ger helheten det lilla extra! Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgi
 • Deluxe Lavendelfärgad Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe lavendelfärgad fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)
 • Deluxe Burgundyröd Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe burgundyröd fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)
 • Neongrön Fjäderboa 180 cm

  Neongrön fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boa kan användas til
 • Fjäderboa Orange/Svart

  När du vill glänsa som en stjärna och sprida lite extra elegans till rummet kommer denna fjäderboa maximera effekten till fullo. Denna fräcka fjäderboa passar utmärkt till maskeradfester där du inte är rädd för att göra en storslagen enté och fånga publikens uppmärksamhet! Information Längd: 190 cm Tillverkad av äkta fjädrar
 • Rosa Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i rosa som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Lila Fjäderboa 180 cm

  180 cm lång fjäderboa i lila som kan användas till flera typer av kostymer och ger helheten det lilla extra!Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer boa kan användas till :)
 • Deluxe Smaragdgrön Fjäderboa 180 cm

  180 cm deluxe smaragdgrön fjäderboa som ger dräkten det lilla extra! :)Discodrottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boan kan användas till :)
 • Neongul Fjäderboa 180 cm

  Neongul fjäderboa med en längd på 180 cm som du kan ha till olika kostymer och som ger helheten det lilla extra.Disco drottning, diva, flapper, cancan, gatsby, saloon lady, burlesque, showgirl är exempel på karaktärer som boa kan användas till

Vanliga frågor om fjäderboa

Vad heter fjäderboa på engelska?

Det heter feather boa. Det är bra att veta om man till exempel vill söka efter bilder och mer fakta på nätet.

Finns det olika typer av fäderboas?

Ja, det finns minst fyra olika typer. De vi känner till och som man brukar skilja på är Ostrich, Turkey, Marabou och Chandelle. Det som skiljer är framför allt vilken typ av fjädrar man använt när man tillverkat boan.

Fler tillbehör

Änglavingar | Benvärmare | Djävulshorn | Färgade linser | Hawaiikrans | Inbjudningskort | Lasersvärd | Leksaksgevär | Leksakspistol | Leksakssvärd | Lösmustasch | Lösnaglar | Lösnäsor | Lösskägg | Löständer | Polisonger | Sköldar | Tomahawk | Trollstav | Vingar