Djävulshorn till maskerad

Djävulen är en figur som många klär ut sig till framför allt på Halloween. Det är ganska enkelt att göra då man bara behöver ett diadem med djävulshorn egentligen. Är du tjej, måla läpparna röda och lite svart ögonskugga. Välj kläder som är svarta eller röda och vågar du kan det bli extra bra om du ansiktsmålar dig med röd färg för kroppsmålning (bodypaint) och sätter lite svart runt ögonen.

Djävulshorn på diadem, hårspänne eller djävulsmask

Här finns djävulshornen för maskerad och som passar till både vuxna och barn. De flesta är diadem men även några som man fäster med hårspännen finns med. Vi har också inkluderat djävulsmask med integrerade horn och sminkset med hornproteser.

Populärt inom djävulshorn till maskerad

 • Diadem med Djävulshorn Glittrig - One size

  Diadem med Djävulshorn Glittrig - One size
  Det här diademet med glittrande röda djävulshorn blir en perfekt accessoar till en halloweenklädsel. Lika snyggt till en röd eller svart klänning som till en komplett djävulskostym med svans, mantel?
 • Djävulshorn Glittriga Röd - One size

  Djävulshorn Glittriga Röd - One size
  Nästa halloween, ja då har du bestämt dig för att vara den mest skräckinjagande och smått sexiga djävulen på festen. Detta är praktiskt taget omöjligt,?
 • Djävulscape & Horn på Diadem - One size

  Djävulscape & Horn på Diadem - One size
  Som helvetets härskarinna kan du nu glida runt på festen med mer pondus än någonsin förr. Invirad i flammor och med de klassiska hornen på huvudet kommer du bli den kvinnliga?
 • Diadem Djävulshorn - One size

  Diadem Djävulshorn - One size
  Tänker du komma till halloweenfesten utklädd till Maleficent eller kanske till en djävul eller en demon? Ja, då behöver du lite accessoarer för att få till den rätta?

Fler tips på djävulshorn till maskerad

 • Diadem med Djävulshorn - One size

  Diadem med Djävulshorn - One size
  De här snygga djävulsdiademet passar perfekt när du ska börja din transformation till en liten djävul. Perfekt till en maskerad eller halloweenfesten! Matcha djävulsdiademet med en mantel, en eldgaffel?
 • Stora Djävulshorn - One size

  Stora Djävulshorn - One size
  Hornen som gör dig till djävulen själv! Medan de andra djävlarna på maskeraden dyker upp mina små fjuttiga piggar på pannan, dyker du upp som den rättfärdige?
 • Blinkande Djävulshorn - Blå

  Blinkande Djävulshorn - Blå
  Diadem med blinkande djävulshorn. Ett måste om du ska vara en djävul på halloweenfesten och vill synas lite extra i mörkret!Blinkande Djävulshorn är ett diadem med färgade horn som blinkar rött.?
 • Djävulshorn Röda Diadem - One size

  Djävulshorn Röda Diadem - One size
  Horn som för tankarna till varmare breddgrader. Placera diademet på huvudet innan du ger dig ut i halloweennatten för att skrämma ängsliga själar och andra änglar!Djävulshorn Röda Diadem är den?
 • Diadem med Djävulshorn - One size

  Diadem med Djävulshorn - One size
  Fluffigt diadem med röda djävulshorn. One size.
 • Djävulshorn Svarta Diadem - One size

  Djävulshorn Svarta Diadem - One size
  Ge dig själv två elaka horn i pannan med hjälp av detta snitsiga diadem. Hög skrämselfaktor när du ger dig ut i natten för att plocka syndiga själar!Djävulshorn Svarta Diadem är den perfekta?
 • Blinkande Djävulshorn - Grön

  Blinkande Djävulshorn - Grön
  Diadem med blinkande djävulshorn. Ett måste om du ska vara en djävul på halloweenfesten och vill synas lite extra i mörkret!Blinkande Djävulshorn är ett diadem med färgade horn som blinkar rött.?
 • Hårklämmor Djävulshorn - 2-pack

  Hårklämmor Djävulshorn - 2-pack
  De här hårklämmorna med små glittrande röda djävulshorn passar perfekt att sätta fast i håret när du vill komma till maskeraden eller halloweenkalaset som en liten djävul. Hårklämmorna är?
 • Djävulshorn Stora

  Djävulshorn Stora
  Man kan vara en djävel, sen kan man vara en djävul, och det blir du bäst med hjälp av dessa djävulshorn! Spänn fast dem runt huvudet, måla dig röd i ansiktet och sen är du klar!Djävulshorn Stora?
 • Blinkande Djävulshorn - Röd

  Blinkande Djävulshorn - Röd
  Diadem med blinkande djävulshorn. Ett måste om du ska vara en djävul på halloweenfesten och vill synas lite extra i mörkret!Blinkande Djävulshorn är ett diadem med färgade horn som blinkar rött.?
 • Djävulshorn Röda på Diadem - One size

  Djävulshorn Röda på Diadem - One size
  Har du planerat en enklare outfit á la djävul till nästkommande maskeradfest? Vad sägs om detta diadem? Enkelt, men oj oj oj så snyggt.Djävulshorn Röda på Diadem?
 • Djävulshorn på Diadem - One size

  Djävulshorn på Diadem - One size
  Klä ut dig till drottning av underjorden med ett par rejäla horn i pannan för att skina med din ondskefullhet. Varför inte komplettera med svart mantel och matchande läppstift så att det inte undgår?
 • Diadem med Svarta Djävulshorn - One size

  Diadem med Svarta Djävulshorn - One size
  Ska du på halloweenfest med maskeradtema? Kanske har du tänkt tanken att klä ut dig till självaste  Maleficent! Skapa en enastående stil med detta diadem med svarta djävulshorn, och låt din fantasi?
 • Djävulscape med Horn - One size

  Djävulscape med Horn - One size
  Ska du på maskerad eller halloweenfest och vet inte riktigt vad du ska ha på dig? Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta balansen för att göra ett så bra och?
 • Diadem, djävulshorn glittrig

  Diadem, djävulshorn glittrig
  Ett diadem är snyggt och håller frisyren på plats. Med ett par horn kan du dessutom matcha ditt humör eller om du bara helt enkelt vill klä ut dig till djävul. Den glittriga färgen blinkar fint i ljuset och hornen är inte för stora på huvudet, det smala diademet gör med att själva diademet gömmer sig bra i håret. Ett perfekt diadem för halloween och andra djävulska kvällar. Komplettera med en glittrig treudd i samma färg och lite glittersmink så är du redo för allt under halloweenfesten.
 • Diadem Med Djävulshorn

  Diadem Med Djävulshorn
  Har du inga horn till din djävulsklänning eller dräkt så måste du köpa det. För en billig peng får du den avgörande accessoaren för att du ska få en fulländad djävuls utklädnad. Fakta om Diadem Med Djävulshorn: Välj mellan svarta och röda. Tillverkade i plast. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Djävulsset

  Djävulsset
  Setet innehåller ett diadem med djävulshorn, en svans och en fluga.
 • Djävulshorn, lysande

  Djävulshorn, lysande
  Lysande Djävulshorn till halloweenLysande djävulshorn som gör sig bra till halloweenfesten. För en fulländad outfit så bör du kika in våra linser, djävulskläder samt smink. Diademet lyser fint i vintermörkret så alla ser en vandrande djävul på avstånd. 
 • Diadem Med Djävulshorn

  Diadem Med Djävulshorn
  Har du inga horn till din djävulsklänning eller dräkt så måste du köpa det. För en billig peng får du den avgörande accessoaren för att du ska få en fulländad djävuls utklädnad. Fakta om Diadem Med Djävulshorn: Välj mellan svarta och röda. Tillverkade i plast. Finns i storleken: One size (passar både vuxna & barn).
 • Diadem, djävulshorn demonic queen

  Diadem, djävulshorn demonic queen
  Bli en mästare över alla demoner med dessa svarta djävulshorn på huvudet, den svarta rubinen ligger mot din panna och du kan styra och ställa över demonerna som en drottning.Svarta horn passar till massor av olika karaktärer på halloween och dessa demonic queen horn gör dig till mörkrets furste.Komplettera diademet med en snygg halloweensminkning och du är redo för festen.
 • Djävulshorn, clips

  Djävulshorn, clips
  Vi på Butterick's gillar ju extra allt. Komplettera clipsen med linser, smink, klänning eller kostym samt djävulsgaffel. Ju mer desto roligare. 
 • Lysande Djävulshorn

  Lysande Djävulshorn
  Som om det inte räckte med bara djävulshorn på ett diadem så har du här ett par djävulshorn som blinkar. Hur ballt blir inte det tillsammans med din snygga djävulsdräkt? Fakta om Blinkande Djävulshorn: Drivs av 3 x LR44 batterier som ingår. Tillverkade i plast. Finns i storleken: One size (passar både barn och vuxna).
 • Diadem, djävulshorn svart demon

  Diadem, djävulshorn svart demon
  Ska du klä ut dig till en demon eller djävul på halloween eller maskeradfesten då är dessa mjuka svarta djävulshorn perfekt för att få till looken. Tillsammans med sminkning och linser får du till hela halloweenlooken. De mjuka hornen har ett ställbart stålskelett så du kan ha hornen raka eller lite böjda utefter dina önskemål. Diadem är en enkel och smidig utklädnad på huvudbonad-festerna så dyk upp med ett par demonhorn på festen.
 • Djävulshorn Med Clips

  Djävulshorn Med Clips
  Du får inte glömma djävulshornen när du ska klä ut dig till en djävul under halloween. Dessa rödglittriga horn som sitter på vanliga hårspännen kan både barn och vuxna använda Fakta om Djävulshorn Med Clips: Säljs i par. Mått: ca 4 cm höga. Tillverkade i plast.
 • Diadem, djävulshorn mjuka

  Diadem, djävulshorn mjuka
  Röda djävulshorn på diadem i mjukt tyg som gör dig till djävulen på bara några sekunder, det tygklädda diademet är skönt på huvudet och du kommer inte ens tänka på att du går runt med djävulshornen på huvudet under halloween.Hornen är det viktigaste tillbehöret när du ska förvandla dig till Djävul för en maskeradkväll, för en komplett utstyrsel tar du även på dig röda kläder och fattar tag i djävulsgaffeln.Maximal förklädnad får du om du även gör en cool ansiktsmålning i röda färger och sätter en peruk på skallen.
 • Djävulshorn, Fever röda

  Djävulshorn, Fever röda
  Sätt kronan på verket med detta fantastiska röda diadem med djävulshorn och hätta från Fever Collections. Det här är den perfekta accessoaren för en djävulisk utklädnad till festen eller Halloween. Känn dig som en mäktig djävul med detta imponerande diadem.För att fullända looken kan du kombinera det med en röd klänning och en matchande cape. Du kan också sminka ditt ansikte med röda och svarta nyanser för att skapa en riktigt djävulsk look.
 • Djävulshorn hårspänne

  Djävulshorn hårspänne
  Djävulshorn med hårspännen som ger en extra verklig look än om du skulle ha på dig ett diadem med djävulshorn. Passar perfekt till din läckra djävulsklänning som du också hittar hos oss. Fakta om hornen: 2 st horn i varje förpackning. Mått: ca 3 cm höga. Tillverkade i plast.
 • Röd Balaklava/Finlandskeps med djävulshorn

  Röd Balaklava/Finlandskeps med djävulshorn
  Rö:tt ansikte/huvudtä:ckande skidmask/balaclava med rö:da djä:vulshorn. Kan anvä:ndas till t.ex. bankrå:nardrä:kt, en mer anonym djä:vulsdrä:kt eller fö:r mer vardagsbruk,&hellip:
 • Djävulshorn och svans kostymset

  Djävulshorn och svans kostymset
  Få: den perfekta djä:vulslooken med detta kostymset med pannband med horn och triangelplå:ster och lå:ng spetsad svans. Svansen har en lä:ngd på: ca 72 cm och fä:sts med&hellip:
 • Sexiga Lackimiterade djävulshorn - Röd

  Sexiga Lackimiterade djävulshorn - Röd
  Lackimiterad hårbonad i rött med djävulshorn.
 • Röda Djävulshorn med Fuskpäls

  Röda Djävulshorn med Fuskpäls
  Djävulshorn i metallisk rött med svart fuskpäls som du kan ha till din djävulsdräkt.
 • Röda Djävulshorn med Paljetter och Ljus

  Röda Djävulshorn med Paljetter och Ljus
  Röda djävulshorn pyntade med paljetter, päls och ljus som drivs av 3 stk AG13 batterier (inkluderat). Ha den till din djävulskostym och ge den en extra finish :)
ilead