Djävulshorn

Ett par djävulshorn på ett diadem är en enkel utklädnad till maskerad eller Halloween. Måla läpparna röda och sätt lite svart ögonskugga så ser du lite djävulsk ut. Välj kläder som är svarta eller röda och vågar du kan det bli extra bra om du ansiktsmålar dig med röd färg för kroppsmålning (bodypaint) och sätter lite svart runt ögonen.

Svarta djävulshorn på diadem eller som hårspänne

Här finns flera förslag på de svarta djävulshornen för maskerad och som passar till både vuxna och barn. De flesta är diadem men även några som man fäster med hårspännen finns med. Vi har också inkluderat djävulsmask med integrerade horn och sminkset med hornproteser.

Populärt inom djävulshorn

 • Diadem med Djävulshorn Glittrig - One size

  Diadem med Djävulshorn Glittrig - One size
  Det här diademet med glittrande röda djävulshorn blir en perfekt accessoar till en halloweenklädsel. Lika snyggt till en röd eller svart klänning som till en komplett djävulskostym med svans, mantel?
 • Djävulshorn Glittriga Röd - One size

  Djävulshorn Glittriga Röd - One size
  Nästa halloween, ja då har du bestämt dig för att vara den mest skräckinjagande och smått sexiga djävulen på festen. Detta är praktiskt taget omöjligt,?
 • Djävulscape & Horn på Diadem - One size

  Djävulscape & Horn på Diadem - One size
  Som helvetets härskarinna kan du nu glida runt på festen med mer pondus än någonsin förr. Invirad i flammor och med de klassiska hornen på huvudet kommer du bli den kvinnliga?
 • Diadem Djävulshorn - One size

  Diadem Djävulshorn - One size
  Tänker du komma till halloweenfesten utklädd till Maleficent eller kanske till en djävul eller en demon? Ja, då behöver du lite accessoarer för att få till den rätta looken. De här djävulshornen?

Fler tips på djävulshorn

 • Djävulshorn Stora

  Djävulshorn Stora
  Man kan vara en djävel, sen kan man vara en djävul, och det blir du bäst med hjälp av dessa djävulshorn! Spänn fast dem runt huvudet, måla dig röd i ansiktet och sen är du klar!Djävulshorn Stora?
 • Diadem med Djävulshorn - One size

  Diadem med Djävulshorn - One size
  Fluffigt diadem med röda djävulshorn. One size.
 • Diadem Djävulshorn Röd - One size

  Diadem Djävulshorn Röd - One size
  Här får du nog en av de mest simpla, men också mest effektiva, utklädnader som finns, nämligen djävulen själv! Detta läckra diadem är nämligen försett?
 • Djävulshorn med Paljetter på Diadem

  Djävulshorn med Paljetter på Diadem
  Plocka fram din inre djävul med ett par glammiga horn i pannan! Med hundratals paljetter i rött slår det gnistor om dig när du skickar övriga halloweengäster till skärselden. Djävulshorn med Paljetter?
 • Djävulshorn Röda Diadem - One size

  Djävulshorn Röda Diadem - One size
  Horn som för tankarna till varmare breddgrader. Placera diademet på huvudet innan du ger dig ut i halloweennatten för att skrämma ängsliga själar och andra änglar!Djävulshorn Röda Diadem är den?
 • Djävulshorn på Diadem - One size

  Djävulshorn på Diadem - One size
  Klä ut dig till drottning av underjorden med ett par rejäla horn i pannan för att skina med din ondskefullhet. Varför inte komplettera med svart mantel och matchande läppstift så att det inte undgår?
 • Blinkande Djävulshorn - Blå

  Blinkande Djävulshorn - Blå
  Diadem med blinkande djävulshorn. Ett måste om du ska vara en djävul på halloweenfesten och vill synas lite extra i mörkret!Blinkande Djävulshorn är ett diadem med färgade horn som blinkar rött.?
 • Djävulshorn Rött på Diadem

  Djävulshorn Rött på Diadem
  Med två elaka horn i pannan är det nästan så att man misstänker att djävulen flugit i dig. Då är det bara att göra det bästa av situationen: gå på halloweenfest. Plocka med dig några osaliga?
 • Stora Djävulshorn - One size

  Stora Djävulshorn - One size
  Hornen som gör dig till djävulen själv! Medan de andra djävlarna på maskeraden dyker upp mina små fjuttiga piggar på pannan, dyker du upp som den rättfärdige ledaren av underjorden. Stora Djävulshorn?
 • Blinkande Djävulshorn - Röd

  Blinkande Djävulshorn - Röd
  Diadem med blinkande djävulshorn. Ett måste om du ska vara en djävul på halloweenfesten och vill synas lite extra i mörkret!Blinkande Djävulshorn är ett diadem med färgade horn som blinkar rött.?
 • Blinkande Djävulshorn Diadem

  Blinkande Djävulshorn Diadem
  Ett djävligt festligt diadem! Perfekt för dig som gärna sticker ut lite extra i mörkret när det vankas halloweenfest och du planerar att komma klädd som en äkta röd djävul! Blinkande Djävulshorn?
 • Djävulshorn Svarta Diadem - One size

  Djävulshorn Svarta Diadem - One size
  Ge dig själv två elaka horn i pannan med hjälp av detta snitsiga diadem. Hög skrämselfaktor när du ger dig ut i natten för att plocka syndiga själar!Djävulshorn Svarta Diadem är den perfekta?
 • Svarta Djävulshorn på Diadem - One size

  Svarta Djävulshorn på Diadem - One size
  Ska du gestalta självaste Beelzebub på skräckfesten eller en random djävul får du inte glömma de obligatoriska hornen på skallen! Här i en helsvart variant som?
 • Djävulscape med Horn - One size

  Djävulscape med Horn - One size
  Ska du på maskerad eller halloweenfest och vet inte riktigt vad du ska ha på dig? Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta balansen för att göra ett så bra och minnesvärt intryck som möjligt.?
 • Diadem med Djävulshorn - One size

  Diadem med Djävulshorn - One size
  De här snygga djävulsdiademet passar perfekt när du ska börja din transformation till en liten djävul. Perfekt till en maskerad eller halloweenfesten! Matcha djävulsdiademet med en mantel, en eldgaffel?
 • Hårklämmor Djävulshorn - 2-pack

  Hårklämmor Djävulshorn - 2-pack
  De här hårklämmorna med små glittrande röda djävulshorn passar perfekt att sätta fast i håret när du vill komma till maskeraden eller halloweenkalaset som en liten djävul. Hårklämmorna är?
 • Diadem med Svarta Djävulshorn - One size

  Diadem med Svarta Djävulshorn - One size
  Ska du på halloweenfest med maskeradtema? Kanske har du tänkt tanken att klä ut dig till självaste  Maleficent! Skapa en enastående stil med detta diadem med svarta djävulshorn, och låt din fantasi?
 • Blinkande Djävulshorn - Grön

  Blinkande Djävulshorn - Grön
  Diadem med blinkande djävulshorn. Ett måste om du ska vara en djävul på halloweenfesten och vill synas lite extra i mörkret!Blinkande Djävulshorn är ett diadem med färgade horn som blinkar rött.?
 • Djävulshorn, lysande

  Djävulshorn, lysande
  Lysande Djävulshorn till halloweenLysande djävulshorn som gör sig bra till halloweenfesten. För en fulländad outfit så bör du kika in våra linser, djävulskläder samt smink. Diademet lyser fint i vintermörkret så alla ser en vandrande djävul på avstånd. 
 • Diadem Djävulshorn

  Diadem Djävulshorn
  Diadem med röda horn. Perfekt till maskerad.  Ta fram din inre djävul! Material: Plast Storlek: Onesize
 • Fever Kaptenshatt Med Paljetter och Djävulshorn

  Fever Kaptenshatt Med Paljetter och Djävulshorn
  Kasta ankar och gör entré med vår kaptenshatt med paljetter och djävulshorn! Denna kaptenshatt är klädd i glittrande röda paljetter och pryds av gnistrande stenar och kristaller i flammande nyanser.&hellip:
 • Fever Svart Hatt Med Djävulshorn

  Fever Svart Hatt Med Djävulshorn
  Denna svarta hatt med djävulshorn är en lekfull tolkning av en klassisk hatt.  Hatten är perfekt för en rad olika festliga tillfällen. Den är också en hit för temakvällar, teaterproduktioner&hellip:
 • Djävulshorn Hårband Röd

  Djävulshorn Hårband Röd
  Gör din djävulskostym fulländad med vårt Djävulshorn Hårband i skimmrande metallic rött! Detta hårband är den perfekta accessoaren för att lägga till den rätta touchen till din maskerad som&hellip:
 • Diadem, djävulshorn glittrig

  Diadem, djävulshorn glittrig
  Ett diadem är snyggt och håller frisyren på plats. Med ett par horn kan du dessutom matcha ditt humör eller om du bara helt enkelt vill klä ut dig till djävul. Den glittriga färgen blinkar fint i ljuset och hornen är inte för stora på huvudet, det smala diademet gör med att själva diademet gömmer sig bra i håret. Ett perfekt diadem för halloween och andra djävulska kvällar. Komplettera med en glittrig treudd i samma färg och lite glittersmink så är du redo för allt under halloweenfesten.
 • Lysande Djävulshorn

  Lysande Djävulshorn
  Lysande Djävulshorn
 • Djävulshorn Metallic-röd Diadem

  Djävulshorn Metallic-röd Diadem
  Den ultimata accessoaren för alla som vill lägga till en kaxig och sexig stil till sin look.  Diadem med röda djävulshorn och maraboufjädrar Metallic   
 • Djävulshorn, clips

  Djävulshorn, clips
  Vi på Butterick's gillar ju extra allt. Komplettera clipsen med linser, smink, klänning eller kostym samt djävulsgaffel. Ju mer desto roligare. 
 • Diadem, djävulshorn mjuka

  Diadem, djävulshorn mjuka
  Röda djävulshorn på diadem i mjukt tyg som gör dig till djävulen på bara några sekunder, det tygklädda diademet är skönt på huvudet och du kommer inte ens tänka på att du går runt med djävulshornen på huvudet under halloween.Hornen är det viktigaste tillbehöret när du ska förvandla dig till Djävul för en maskeradkväll, för en komplett utstyrsel tar du även på dig röda kläder och fattar tag i djävulsgaffeln.Maximal förklädnad får du om du även gör en cool ansiktsmålning i röda färger och sätter en peruk på skallen.
 • Djävulshorn Diadem/Hårband

  Djävulshorn Diadem/Hårband
  Ta fram din inte djävul och lev ut för en dag. Detta diadem med röda horn kommer ge dig det extra självförtroende du behöver för att vara lite extra stygg. Onesize.
 • Djävulshorn, Fever röda

  Djävulshorn, Fever röda
  Sätt kronan på verket med detta fantastiska röda diadem med djävulshorn och hätta från Fever Collections. Det här är den perfekta accessoaren för en djävulisk utklädnad till festen eller Halloween. Känn dig som en mäktig djävul med detta imponerande diadem.För att fullända looken kan du kombinera det med en röd klänning och en matchande cape. Du kan också sminka ditt ansikte med röda och svarta nyanser för att skapa en riktigt djävulsk look.
 • Pannband Djävulshorn

  Pannband Djävulshorn
  Man brukar säga att det bor en liten djävul i oss alla så varför inte göra den helt synlig? Bär ett par tjusiga horn så att alla vet att du inte är guds bästa barn.
 • Djävulshorn och svans kostymset

  Djävulshorn och svans kostymset
  Få: den perfekta djä:vulslooken med detta kostymset med pannband med horn och triangelplå:ster och lå:ng spetsad svans. Svansen har en lä:ngd på: ca 72 cm och fä:sts med&hellip:
 • Djävulshorn i plast med ljus - Rosa

  Djävulshorn i plast med ljus - Rosa
 • Djävulshorn i plast med ljus - Röd

  Djävulshorn i plast med ljus - Röd
 • Djävulshorn i plast med ljus - Välj färg

  Djävulshorn i plast med ljus - Välj färg
  Dessa djä:vulshorn ä:r ett roligt tillskott till din festdrä:kt eller kostym. De finns i tre fä:rger - rö:d, blå: och rosa - så: att du kan vä:lja den som passar din personliga&hellip:
 • Röd Balaklava/Finlandskeps med djävulshorn

  Röd Balaklava/Finlandskeps med djävulshorn
  Rö:tt ansikte/huvudtä:ckande skidmask/balaclava med rö:da djä:vulshorn. Kan anvä:ndas till t.ex. bankrå:nardrä:kt, en mer anonym djä:vulsdrä:kt eller fö:r mer vardagsbruk,&hellip:
 • Realistiska Latex Djävulshorn med Fästningsmedel

  Realistiska Latex Djävulshorn med Fästningsmedel
  2 stk realistiska svarta djävulshorn i latex och fästningsmedel följer med i förpackningen.Så lyckas du:Fäst latexdelen med fästningsmedel / teaterlimGå runt latexsåren med flytande latex för&hellip:
 • Röda Djävulshorn med Paljetter och Ljus

  Röda Djävulshorn med Paljetter och Ljus
  Röda djävulshorn pyntade med paljetter, päls och ljus som drivs av 3 stk AG13 batterier (inkluderat). Ha den till din djävulskostym och ge den en extra finish :)
 • Djävulshorn i plast med ljus - Blå

  Djävulshorn i plast med ljus - Blå
 • Röda Djävulshorn med Fuskpäls

  Röda Djävulshorn med Fuskpäls
  Djävulshorn i metallisk rött med svart fuskpäls som du kan ha till din djävulsdräkt.
 • Latex Djävulshorn med Fästningsmedel

  Latex Djävulshorn med Fästningsmedel
  2 stk vita djävulshorn i latex och fästningsmedel följer med i förpackningen.Så lyckas du:Fäst latexdelen med fästningsmedel / teaterlimGå runt latexsåren med flytande latex för att jämna ut&hellip:
 • Sexiga Lackimiterade djävulshorn - Röd

  Sexiga Lackimiterade djävulshorn - Röd
  Lackimiterad hårbonad i rött med djävulshorn.
ilead